Selge bolig

Å selge bolig kan være både krevende og spennende. Når du skal selge det dyreste du eier, er det viktig at du har en eiendomsmegler som på en trygg og profesjonell måte kan hjelpe deg gjennom hele prosessen. Megleren bør:

  • Ha god kjennskap til området du skal selge i
  • Ha nødvendig erfaring og kompetanse
  • Oppleves som tillitsvekkende

Hvor lang tid boligsalgsprosessen tar, er umulig å si på forhånd. Derfor er det viktig at du kontakter megler med en gang du har bestemt deg for å selge. Eiendomsmegleren vil kunne gjøre en vurdering av hvor lang tid man sannsynligvis trenger på å selge din bolig – ut i fra situasjonen i boligmarkedet og hvor etterspurt boliger som din er.

Vår sterke lokale forankring og kunnskap kombinert med lang erfaring – er nøkkelen til et vellykket salg av din bolig!

Sammen kan du og megleren legge en plan for hvilke oppgraderinger som eventuelt kan gjøres på boligen i forkant av fotografering og visning, tidspunkt for publisering og forventet salgs- og overtakelsestidspunkt, basert på dine ønsker.

Kanskje har du allerede kjøpt ny bolig og ønsker å selge så raskt som mulig? Kanskje er du usikker på hvorvidt du bør selge eller kjøpe først? Uansett, er dette spørsmål megleren kan gi deg svar på.

Eiendomsmeglerne i Sne Eiendomsmegling hjelper deg gjerne med å selge din bolig eller fritidsbolig i Tromsø og Troms. Vi er stolte av vår gode lokalkunnskap og av å kunne kalle oss Tromsøs største lokaleide meglerfirma. Vi kjenner de ulike områdene i- og rundt byen godt, vi er ute og følger markedsutviklingen hver dag og vi har oversikt over de ulike kjøpergruppene.

Vår sterke lokale forankring og kunnskap kombinert med lang erfaring – er nøkkelen til et vellykket salg av din bolig!