Skibotndalen - Stor eiendom beliggende mellom hav og fjell

Nordlysveien 3463, 9143 Skibotn

Velkommen til Nordlysveien 3463, Brennfjell leir!

Beliggende i Skibotndalen, med kort veg til Finland, Lyngen og Tromsø kan denne eiendommen tenkes å være ideell for turisme! Store deler av eiendommen er avsatt i kommuneplanen til Fritids- og turistformål.

Eiendommen byr også på en rekke fasiliteter og infrastruktur som kan tenkes å være gunstig for nettopp dette. Det store kasernebygget, tidligere brukt av militæret, har blitt renovert i 1988 og har rundt 70 forskjellige forlegningsrom av ulike størrelser. Her finner du også flere bad/vaskerom, lagerrom og et garasjeanlegg. I tillegg er det et kjøkken, en spisesal og et arbeidstelt på eiendommen. Den vertikaldelte tomannsboligen gir også ekstra boenheter. Et mindre servicebygg er oppført på campingplassen, som er etablert på et område festet fra Statskog og egnet for helårscamping.

Snøscooterløyper i umiddelbar nærhet som går til Skibotn og til Finland gjør det enkelt å utforske natur om vinteren. Om sommeren finnes det sykkelstier i området og i Skibotn finnes det en rekke terrengsykkelløyper. Umiddelbar nærhet til Skibotenelva som høsten 2022 ble friskmeldt fra lakseparasitt.

Nåværende eier har gjort en god del påkostninger på eiendommen. Av større arbeider kan nevnes; - etablering av nytt avløp med renseanlegg, oppgradering av endel overflater, utskifting av vinduer, oppgradering av teknisk anlegg (kjølekompressor etc.), samt etablering av bredbåndslinje til eiendommen.

En parsell av eiendommen festes fra Statsskog og leies ut som campingplass for ca NOK 274 500 årlig.
Brakkerigg som idag står plassert på eiendommen er ikke en del av salget.

Salget skal foregå som en hjemmelsoverdragelse.

Ta kontakt for å motta komplett salgsoppgave.

Prisantydning: 9 000 000,-
Type lokale: Turisme, Overnatting,
Areal: 4 220m²
Tomteareal: 30 006m²
Eierform: Selveier,
Byggear: 1954

Se full beskrivelse

Kontakt:

Sondre Hjelmevoll

406 16 599

Gustav Karlsson

413 00 446

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på: