Lakselv trafikkstasjon

Holmenvegen 2, Lakselv

Næringsbygg som for tiden er delvis utleid til offentlig virksomhet. Opprinnelig tjente bygget som trafikkstasjon med vaske-, smøre- og kontrollhall. I 2008 ble deler av bygget ombygd til ny leietaker Interkommunalt Arkiv Finnmark (IKAF). Øvrig areal er fortsatt i bruk av Statens vegvesen. Ved salg ønsker Statens vegvesen å inngå kortvarig leieforhold med ny eier. Leiekontrakt er utarbeidet og ligger vedlagt. Eventuelle innsigelser til denne må fremkomme som forbehold ved budgivning. Se forøvrig punkt i salgsoppgaven vedr. budgivning.

Bygget gir et godt førsteinntrykk, og er formålstjenlig innredet for dagens bruk. Utomhus arealene er innbydende og publikumsvennlige.

Leietakere:

Porsanger kommune v/ IKAF - Interkommunalt Arkiv Finnmark.

Statens vegvesen

Prisantydning: 11 300 000,-
Verditakst: 11 300 000,-
Bruttoareal: 1 035m²
Tomteareal: 8 642m²
Eierform: Eierseksjon, alle seksjoner selges.,
Byggear: 1998

Se full beskrivelse

Beliggenhet

Bygget ligger i randsonen av tettbebyggelsen i Lakselv. Området består av en liten næringsklynge ved E6, hvor blant andre Mesta verksted og Autoverksted holder til. Like i nærheten ligger også Lakselv Hotel med tilknytning til snøscooterløype. Lakselv er for øvrig godt kjent for sitt naturmangfold med svært gode muligheter for fiske og friluftsliv.

Adkomst fra offentlig vei - Holmenveien i nord. Gode kommunikasjonsmuligheter til og fra eiendommen.

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på: