Bispegata 2

Bispegata 2, Tromsø

Næringsseksjon i Tromsø sentrum som nå brukes som frisørsalong. Sjarmerende bygg i et nabolag preget av eldre bebyggelse som er godt ivaretatt. Akkurat denne delen av Bispegata er utformet som en kort allé med store poppeltrær på hver side av vegen. Det medvirker til at fortauet og uteområdet forran seksjonen nærmest fremstår som et gatetun.

Hoveddelen av lokalet består av selve behandlingssalongen. Tilhørende pauserom, wc/dusj, diverse oppbevaringsrom, samt en større del som er uinnredet. Denne kan med forholdsvis enkle grep settes i stand til utleieformål. Salongen har holdt til her i lang tid og har hatt et tilfredsstillende kundegrunnlag i et område som har et voksende kundepotensiale. Foruten dagens virksomhet, har det tidligere primært vært kontrodrift i lokalene.

Seksjonen anses å være attraktiv for en rekke andre formål også. For eksempel galleri, forretning eller kontor. Eiendommen er regulert til bolig, forretning, kontor og sentrumsformål.

Visning avholdes etter avtale. Det vil som utgangspunkt ikke avholdes offentlige eller annonserte visninger.

Prisantydning: 4 250 000,-
Bruksareal: 178m²
Bruttoareal: 198m²
Tomteareal: 315m²
Eierform: Eierseksjon,
Byggear: 1995

Se full beskrivelse

Beliggenhet

Næringsseksjonen ligger fint og tilbaketrukket til i nordre del av Tromsø sentrum. Fortau utenfor hovedinngang leder til gågata uten behov for å krysse trafikkert veg.
Enkelt adkomst fra avkjøring i Bispegata, og til bakgården via Grønnegata. Seksjonen ligger i nordre del av Tromsø sentrum, og er således lett tilgjengelig for gående og syklende også.

Tomt/beskaffenhet

Skrående fellestomt.

Eiendomstype og eierform

Næringsseksjon i eierseksjonssameie, med felles eiet tomt.

Byggeår

1995 iflg. EDR.

Areal

Bruttoareal: 198 kvm.

Bruksareal: 178 kvm.

Opplysninger om areal er hentet fra tidligere takst. Meglerforetaket har ikke foretatt kontrollmåling av areal.

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på: