Skogåsvegen 28

Tromsø

Soverom
5 stk
Størrelse
152m2 (BRA-i)
Prisantydning
Solgt

Skogåsvegen 28 - En eldre tomannsbolig fra 1955 med enkel standard og en del renoveringsbehov. Boligen ligger svært fint til i øvre del av Storskogen og har nydelig utsikt over sundet til fastlandet mot Tromsdalstinden, Ishavskatedralen, Fjellheise n og Tromsøbrua. Sentral beliggenhet ca midt mellom UiT/UNN og Tromsø sentrum, med gå- og sykkelavstand til begge. Nært attraktive og populære rekreasjonsområder, Charlottenlund og lysløypa på toppen av Tromsøya. Høydepunkter: Hel tomannsbolig med flere bruksmuligheter.. Renoveringsbehov. Fantastisk utsikt.. Gå- og sykkelavstand til både UNN/UiT og sentrum.. Gode bussforbindelser (5 min til sentrum og 5 min til UiT/UNN).. Charlottenlund og lysløypa i umiddelbar nærhet.. Velkommen til visning!  ... Les mer

Prisantydning: 4 000 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Internt bruksareal: 152m2 (BRA-i)
Soverom: 5
Byggeår: 1955
Energimerking: G
Tomteareal: 689m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Skogåsvegen 28
9011 Tromsø
Oppdragsnummer 52-25-0147
Totalvurdering Skogåsvegen 28 - En eldre tomannsbolig fra 1955 med enkel standard og en del renoveringsbehov. Boligen ligger svært fint til i øvre del av Storskogen og har nydelig utsikt over sundet til fastlandet mot Tromsdalstinden, Ishavskatedralen, Fjellheisen og Tromsøbrua. Fløya, Tinden og Tromsøysundet. Sentral beliggenhet ca midt mellom UiT/UNN og Tromsø sentrum, med gå- og sykkelavstand til begge. Nært attraktive og populære rekreasjonsområder, Charlottenlund og lysløypa på toppen av Tromsøya.

Høydepunkter:

- Hel tomannsbolig med flere bruksmuligheter.
- Renoveringsbehov
- Fantastisk utsikt.
- Gå- og sykkelavstand til både UNN/UiT og sentrum.
- Gode bussforbindelser (5 min til sentrum og 5 min til UiT/UNN).
- Charlottenlund og lysløypa i umiddelbar nærhet.
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 813 i Tromsø kommune
Adkomst Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst.
Tomt/beskaffenhet Eiet tomt på ca. 689 m² som er skrånende.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1955
Areal Bruksareal: 152 kvm, BRA-i: 152 kvm
(BRA-i) Bruksarealet av boenheten innenfor omsluttende vegger. Bruksenheten kan bestå av flere boenheter. Alle selvstendige boenheter kategoriseres som BRA-i.

(BRA-e) Bruksarealet av alle rom som ligger utenfor boenheten(e), men som tilhører denne. Eks: arealer som har adkomst fra fellesarealer eller utenfra, som kjellerstuer, gjesterom, hobbyrom og boder som tilhører boenheten.

(BRA-b) Bruksarealet av innglassede balkonger, verandaer og altaner som tilhører boenheten.

(TBA) Arealet av terrasser, altaner, verandaer og åpne balkonger som er tilknyttet boenheten.

Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 5, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 6
Byggemåte Taktekking i stålplater. Vindski i tre. Takrenner, nedløpsrør og beslag i metall. Takvann ført ut på terreng. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Eternittplater på vegg. Mønet skråtak i tre. Undertaksbord. Kombinert kaldt loft og skråhimling. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Hoveddør i boligen som malt kompaktdør. Utvendig trapp i tre. Rekkverk.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 25.03.2025, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest fra antatt byggeår i Tromsø kommunes arkiv. Boligen er oppført i ca 1955, noe som er før bygningsloven trådte i kraft for hele landet i 1965, og det er ikke uvanlig at det i mange kommuner er mangelfulle arkiv for tiden før 1965.

Det foreligger godkjente byggetegninger datert 21.09.1950 og byggesøknad som er stemplet godkjent, datert 21.09.1950
Innhold Inngår i BRA-i:
Loftsetasje: Bad/vaskerom, 3 soverom, 2 ganger og trapperom.
1.Etasje: Stue/kjøkken, 2 soverom, gang og vindfang.
Kjeller: Bad, vaskerom, toalettrom, 2 boder og 2 ganger.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk
Loft:
- Kjøkken er i dag soverom.
- Stue er i dag soverom og gang.
1.etg:
- Kjøkken er i dag hvor soverom er.
- Soverom er i dag hvor kjøkken er.
- Stue er i dag soverom og del av stue/kjøkken.
- Kott i gang er ikke i dag.
Kjeller:
- Tørkerom er i dag gang og bad.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 25.03.2025, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv består i hovedsak av: Parkett, laminat, belegg, flis og betong.
Vegger består i hovedsak av: Malte flater, malte plater, murvegger, trepanel og fliser.
Himlinger består i hovedsak av: Malte plater

VÅTROM
Bad/vaskerom 2.etg.:
Vegger har malt flate. Himling med malte plater. Vinylbelegg på gulv. Innredning med underskap. Glatte fronter med dørhåndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speil med lys og sideskap. Gulvmontert toalett. Dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin. Elektrisk viftet i vegg. Varmeovn på vegg. Plastsluk og synlig vinylbelegg.

Bad kjeller:
Vegger er belagt med flis og malt strie. Himling med malt flate. Flisbelagt gulv. Innredning med underskap. Profilerte fronter med dørhåndtak. Laminat benkeplate med nedfelt vask. Veggmontert speil med lys og sideskap. Dusjkabinett. Varmeovn på vegg. Naturlig avtrekk. Det er eldre soilsluk. Vaskerom Vegger er malte betongvegger. Malt flate i tak. Malt betonggulv. Skyllekar. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannstank. Naturlig ventilasjon.

Toalettrom:
Gulv i betong. Malte plater på vegg og i tak. Gulvmontert toalett. Elektrisk vifte. Varmeovn på vegg.

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Glatte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Plater på vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til integrert: Kjøl/frys, ovn, og koketopp. Plass til frittstående: Oppvaskmaskin.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Synlige vannrør i: Plast og kobber. Synlige avløpsrør i: Plast og støpejern. Boligen har naturlig ventilasjon. Varmtvannstanken er på ca. 200 liter montert på vaskerom i kjeller. Oppvarming består av: Strøm og vedfyring. I hovedsak ved hjelp av: Panelovner og ildsted. Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. Åpent elektrisk anlegg. Røykvarslere og brannslukningsapparat.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG 3:
- Utvendig > Nedløp og beslag
Det ble observert råteskadet og værslitt vindski. Det ble ikke observert snøfangere. Dette var ikke et krav på byggemeldingstidspunktet.

- Innvendig > Rom Under Terreng
Det er gjennom målinger påvist høyt fuktnivå i trevegger i underetg./kjeller, det er derfor ikke foretatt hulltaking
Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging inn i kjellermur.
På betongmur ble det observert svertesopp og saltutslag. Ved fuktsøk ble det målt høye verdier av fukt. På uforede vegger er det synlige råteskader i trepanelet, i tillegg til svertesopp. Ved fuktmåling ble det målt høye verdier av fukt. Fuktighet over 16% gir fare for muggdannelser. Det kan være spor etter muggdannelser på bygningsdeler som er utsatt for høyere fukt deler av året/ kortere tid. Det gjøres oppmerksom på at uforede gulv/vegger i rom under terreng anses som en risikokonstruksjon med tanke på skjulte fukt/råteskader. Erfaringsmessig gir konstruksjonsutformingen økt fare for skader. Dette er ikke spesielt for denne boligen, men gjelder alle boliger med rom under terreng. Dette kun til opplysning. Rom under terreng egner seg ikke for innredning med dagens tilstand.

- Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
Anbefaler nærmere undersøkelse av fagperson. Kabler på bad i kjeller er festet med strips. Kabel på bad/vaskerom loft har løs kabel. Det kan også se ut til at det er brukt feil kabel. Det er ikke foretatt kontroll av det elektriske anlegget i løpet av de siste 5 årene. Det anbefales på generelt grunnlag en gjennomgang av en registrert elektroinstallasjonsvirksomhet. Pris er satt for kontroll av det elektriske anlegget. Utbedring av avvik er ikke medtatt.

- Våtrom > Loftsetasje > Bad/vaskerom > Generell
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.
Ut over dette er det observert følgende avvik:
- Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsning/tettesjikt.
- Vinylbelegg er ikke synlig i sluk.
- Ikke synlig mansjett rundt rørgjennomføringer.
- Ikke tilfredsstillende tilluft ved f.eks. spalte under dør.
- Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Målt fallforhold med laser - 5 mm. Det er da 5 mm motfall.
- Det ble observert utettheter i hjørne ved vegg ved opplegg til vaskemaskin. Dette medfører at evt. lekkasjevann kan trenge inn i konstruksjonen. Utettheter rundt rørgjennomføringer i gulv. Det er benyttet silikon for å tette. Dette er ikke en fagmessig og holdbar løsning.
- Fuktskader i tak på soverom og gang i 1.etg. må sees i sammenheng med utettheter på dette våtrommet.
- Belegg på gulv har oppbrett på utsiden av veggplate. Ved vannsøl på vegg kan vann trenge inn i konstruksjonen.

- Våtrom > Kjeller > Bad > Generell
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.
Ut over dette er det observert følgende avvik:
Dør er plassert i våtsonen, dette anses som en risikokonstruksjon da det kan oppstå lekkasjer i veggkonstruksjonen rundt døren. Våtsonen i et dusjområde strekker seg 1 meter ut fra dusjveggen. Inngangsdøren til badet ligger derfor inne i våtsonen.
Det ble observert riss i fliser.
Under vask ble det observert hull i flis på vegg. Dette medfører at evt. lekkasjevann vil trenge inn i konstruksjonen.
Målt høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved terskel på 15 mm. Dette er ikke innenfor kravet på 25 mm. Krav til høydeforskjell er ikke oppfylt. Generell høydeavstand og fall mot sluk er kontrollert med krysslaser og vater.
Det er ikke tilfredsstillende membran/tettesjikt på våtrommet. Det var ikke mulig å observere membran/tettesjikt noen steder på våtrommet. Dersom det foreligger membran er enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsning. Normal tid før utskifting av gulv i våtrom med keramiske fliser på påstøp og underliggende banemembran er 20 år.
Sluk er fra byggeår. Levetiden er oppbrukt. Rust på sluk.
Det ble observert følgende:
* Løs folie på dører
* Svelling på innredning
* Lysramme over speil er knekt
Våtrommet har kun naturlig ventilasjon. Det foreligger heller ikke tilluftsspalte under dør e.l.

- Våtrom > Kjeller > Vaskerom > Generell
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.
Ut over dette er det observert følgende avvik:
Foreligger ikke membran/tettesjikt på våtrommet.
Kun naturlig ventilasjon. Ikke tilfredsstillende tilluft ved f.eks. spalte under dør.
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Målt fallforhold med laser 7 mm.
Sluken er fra byggeår og er rustet. Levetiden er oppbrukt.
Det ble observert utettheter ved rørgjennomføringer. Avløp til kjøkken går ned i sluk på vaskerom. Rørene er lagt utenpå vegg og gulv. Dette er et forhold som bør utbedres ved renovering av vaskerom.

TG IU:
- Utvendig > Utvendige trapper
Utvendige trapper er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert. Det ble observert at værslitt og råteskadet rekkverk.

- Tomteforhold > Terrengforhold
Tomten er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert

- Våtrom > Kjeller > Bad > Tilliggende konstruksjoner våtrom
Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone Alle vegger er betongvegger noe som ikke gjør det mulig å foreta hulltaking. Det ble gjort fuktsøk på utsatte steder. Her ble det målt både forhøyede og tørre verdier.

- Våtrom > Kjeller > Vaskerom > Tilliggende konstruksjoner våtrom
Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone Alle vegger er av betong. Dette gjør det ikke mulig å foreta hulltaking. Det ble gjort fuktsøk på utsatte områder. Her ble det målt forhøyede verdier av fukt.

TG 2 - Avvik som kan kreve tiltak:

- Utvendig > Taktekking
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen.
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på undertak. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen og undertak. Alder tilsier at det foreligger risiko for lekkasjer. Anbefaler å følge med på forholdet.
Dette er en generell opplysning og gjelder ikke bare spesifikt denne boligen. Taktekking var snødekket på befaringstidspunktet. Tilstandsgrad gitt med bakgrunn i alder og materiale.

- Utvendig > Veggkonstruksjon
På grunn av skrått terreng vil det være ekstra belastning på to av veggene i forhold til snømengde. Dette er et hinder for blant annet lufting under platene. Det er manglende lufting i nedre kant av kledningen. Dette kan føre til fukt - og råteskader på bindingsverk. Det er ingen lusing/musebånd i nedre kant av konstruksjon.

- Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Tilgjengelige deler av takkonstruksjon er inspisert fra gangbart gulv og lyst med lommelykt. Det ble ikke observert ventiler i gavl. Det er usikkert hvorvidt det foreligger lufting ved raft. Dårlig lufting og luftlekkasjer kan erfaringsmessig gi kondensskader og isdannelser på den kalde årstida.

- Utvendig > Vinduer
Det ble observert fuktmerker og avflakket maling på flere vindu. Ved fuktmåling ble det målt tørre verdier. Vindusrammer og isolerglass er vurdert og har på generelt grunnlag fått TG2, på bakgrunn av at den normale levetid for vinduer som kan forventes er nådd. Normal brukstid på 40 år er lagt til grunn for denne vurderingen. Det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer av nyere dato.

- Innvendig > Overflater
Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente.
Det ble observert flere forhold som regnes som ut over normal slitasjegrad, som f.eks.
* Fuktmerker i parkett på kjøkken.
* Slitt parkett i kjøkken.
* Fuktmerker i takplater og vegg på soverom ved kjøkken.
* Mangler en del lister.
* Noe ufagmessig utførelse av veggplater.
Kjeller har ikke blitt oppusset fra byggeår.
Soverom i 2.etg. ved trapp var låst på befaringstidspunktet og var derfor ikke mulig å besiktige.

- Innvendig > Pipe og ildsted
Det er registrert sotvann ved sotluke. Pipe er besiktiget innvendig og fra bakkenivå da det ikke var godkjent sikringsutstyr for arbeid på tak på befaringen. Det foreligger ikke dokumentasjon på tilsyn/feiing de siste årene.

- Innvendig > Innvendige trapper
Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Trapp skal ha forsvarlig rekkverk og solid håndlist på begge sider (fra 1967-forskrift). Rekkverk skal ha høyde og utforming som sikrer mot fall, sammenstøt og at klatring forhindres.

- Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Eldre jernrør kan være utsatt for rust/groing og gi redusert gjennomstrømning/risiko for lekkasjer. Alder er normalt i seg selv en vurderingskriterie hva angår slitasjegrad. Det er ikke en anbefalt løsning at avløp fra kjøkken skal i sluk. Dette forholdet anbefales utbedret.

- Tomteforhold > Drenering
Det mangler, eller på grunn av alder er det sannsynlig at det mangler, utvendig fuktsikring av grunnmuren ved kjeller/underetasje. Med bakgrunn i observasjoner innvendig i "rom under terreng" er det indikasjoner på at drenering mangler utvendig. Ikke mulig å observere grunnmurspapp utvendig.

- Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
Grunnmuren har sprekkdannelser. Det ble observert mindre sprekker og striper i grunnmur.

- Kjøkken > 1. etasje > Stue/kjøkken > Overflater og innredning
Følgende ble observert, og regnes ut over normal slitasjegrad:
* Noen dører er skjeve.
* Manglende deksel/tettelokk på kjøkkenvasken.

- Spesialrom > Kjeller > Toalettrom > Overflater og konstruksjon
Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Ventilasjonen i en bolig skal sikre tilfredsstillende luftkvalitet for brukerne med hensyn til helse og komfort og begrense luftfuktigheten innendørs, og dermed hindre kondens og fuktskader (muggsopp og råtedannelse) på innvendige overflater og bygningskonstruksjonene.

TG2: Avvik som ikke krever tiltak

- Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Det er målt høydeforskjell på mellom 15-30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
Målt høydeforskjell i gang og soverom loft.:
Høydeforskjell i etasjeskille innenfor 2 meter på ca. 15 mm.
Høydeforskjell i etasjeskille gjennom hele rommet på ca. 20 mm.
Målt høydeforskjell i stue/kjøkken 1. etg.:
Høydeforskjell i etasjeskille innenfor 2 meter på ca.10 mm.
Høydeforskjell i etasjeskille gjennom hele rommet på ca. 20 mm.
Målt høydeforskjell gang 1. etg.:
Høydeforskjell i etasjeskille innenfor 2 meter på ca. 10 mm.
Høydeforskjell i etasjeskille gjennom hele rommet på ca. 20 mm.
Høydeforskjellen innebærer avvik i forhold til referansenivå.
Skjevheter i etasjeskiller, dette er normalt byggeåret tatt i betraktning.
Erfaringsmessig kan eldre etasjeskiller ha skjulte skader, spesielt over grunnmur og det gjøres oppmerksom på risikoen.

- Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

- Innvendig > Innvendige dører
Dørene bærer preg av bruksslitasje, men ivaretar funksjonskrav. Normal tid før utskifting av innvendige dører er 30 - 50 år.

- Tekniske installasjoner > Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger.

- Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger.
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 25.03.2025, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Se vedlagt løsøre og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Oppvarming består av: Strøm og vedfyring.
I hovedsak ved hjelp av: Panelovner og ildsted.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Eiendommen har benyttet seg av biloppstillingsplass på trerampe ved innkjørselen til eiendommen. Denne ligger utenfor eiendommens tomtegrense. Det er ikke opparbeidet parkeringsplass på eiendommens tomt.
Tomten Areal: 689 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Det er offentlig vannforsyning og avløp via private stikkledninger.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål jf. Reguleringsplan datert 02.04.1964.

Det er ikke registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 4 000 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 25.03.25
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 486 918,-
Formuesverdi sekundærbolig: 5 947 672,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2024.
Formuesverdien er beregnet på formueskalkulatoren på Skatteetaten sine nettsider. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål om formuesverdi og ved andre spørsmål om skatt.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 24 412,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1942/1017-2/97 Erklæring/avtale 24.06.1942
Bestemmelse om kloakkledning
Rettighetshaver: A/S Storskogen.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Eiendomsrapport
Tegninger
Reguleringsplan
Pågående regulering
Grunnkart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen

Megler:

Anders Karlstrøm

+47 99 50 14 66

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Anders Karlstrøm

+47 99 50 14 66

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Velkommen til Skogåsvegen 28 - Presentert av Anders Karlstrøm
Velkommen til Skogåsvegen 28 - Presentert av Anders Karlstrøm
En eldre tomannsbolig fra 1955 med enkel standard og en del renoveringsbehov.
En eldre tomannsbolig fra 1955 med enkel standard og en del renoveringsbehov.
Boligen ligger svært fint til i øvre del av Storskogen og har nydelig utsikt over sundet til fastlandet mot Tromsdalstinden, Ishavskatedralen, Fjellheisen og Tromsøbrua.
Boligen ligger svært fint til i øvre del av Storskogen og har nydelig utsikt over sundet til fastlandet mot Tromsdalstinden, Ishavskatedralen, Fjellheisen og Tromsøbrua.
Planskisse 1. etasje
Planskisse 1. etasje
Planskisse 2. etasje
Planskisse 2. etasje
Planskisse kjeller
Planskisse kjeller
Gjennomgående enkel standard.
Gjennomgående enkel standard.
Boligen er fullt beboelig, men eier må påregne en del oppgraderinger.
Boligen er fullt beboelig, men eier må påregne en del oppgraderinger.
Nydelig utsikt fra boligen.
Nydelig utsikt fra boligen.
Bad 1. etasje.
Bad 1. etasje.
Loftstue/soverom.
Loftstue/soverom.
Den nydelige utsikten har man både fra 1. og 2. etasje.
Den nydelige utsikten har man både fra 1. og 2. etasje.
Bad 2. etasje.
Bad 2. etasje.
Sentral beliggenhet ca midt mellom UiT/UNN og Tromsø sentrum, med gå- og sykkelavstand til begge. Nært attraktive og populære rekreasjonsområder, Charlottenlund og lysløypa på toppen av Tromsøya.
Sentral beliggenhet ca midt mellom UiT/UNN og Tromsø sentrum, med gå- og sykkelavstand til begge. Nært attraktive og populære rekreasjonsområder, Charlottenlund og lysløypa på toppen av Tromsøya.