Gausdalsvegen 3

Tromsdalen

Soverom
2 stk
Størrelse
251m2 (BRA-i)
Prisantydning
7 500 000,-

Velkommen til Gausdalsvegen 3 - Meget spennende og innholdsrik enebolig. Boligen strekker seg over 4 plan, med flere rom, stor stue, sørvendt terrasse og rikelig med lagringsmuligheter. Boligen har stor hage og ligger pent til i et barnevennlig og veletablert område i Tromsdalen. Kort vei til skiløype og fjellturer. Sol fra ca. kl 11-20 på sommeren. Flott kjøp for deg som ønsker nærhet til marka og gode lagringsmuligheter. Høydepunkter: Store rom. Flott veranda. Godkjent med utleieenhet. Strålende solforhold. Rikelig med lagring. Sentral beliggenhet. Veletablert boområde. Rolig og barnevennlig. Nærhet til det meste. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 7 500 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Internt bruksareal: 251m2 (BRA-i)
Eksternt bruksareal: 18m2 (BRA-e)
Balkong/Terrasse: 44m2 (TBA)
Soverom: 2
Byggeår: 1952
Tomteareal: 730m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Gausdalsvegen 3
9020 Tromsdalen
Oppdragsnummer 52-24-0466
Totalvurdering Velkommen til Gausdalsvegen 3 - Meget spennende og innholdsrik enebolig. Boligen strekker seg over 4 plan, med flere rom, stor stue, sørvendt terrasse og rikelig med lagringsmuligheter.

Boligen har stor hage og ligger pent til i et barnevennlig og veletablert område i Tromsdalen. Kort vei til skiløype og fjellturer. Sol fra ca. kl 11-20 på sommeren.

Flott kjøp for deg som ønsker nærhet til marka og gode lagringsmuligheter.

Høydepunkter:
Store rom
Flott veranda
Godkjent med utleieenhet
Strålende solforhold
Rikelig med lagring
Sentral beliggenhet
Veletablert boområde
Rolig og barnevennlig
Nærhet til det meste

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 17 bnr. 211 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen ligger sentralt til midt i Tromsdalen. Her bor du i gangavstand til dagligvare, bhg. og Tromsdalen barneskole. I gaten nedenfor finnes en stor og veletablert lekeplass med balløkke. Området er kjent for å være særdeles barnevennlig med bl.a. busstopp 100m fra ytterdøren. For den turglade har du ypperlig tilgang til Tromsdalen og turstier opp mot Fjellheisen og Fløya.

Bebyggelsen består i hovedsak av eneboliger med store tomter og villaeiendommer.
Adkomst God adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Skrånende tomt hellende mot nordvest, som er beplantet med plen, busker og trær.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1952
Areal Primærrom: 233 kvm, Bruksareal: 269 kvm, BRA-i: 251 kvm , BRA-e: 18 kvm , TBA: 44 kvm
(BRA-i) Bruksarealet av boenheten innenfor omsluttende vegger. Bruksenheten kan bestå av flere boenheter. Alle selvstendige boenheter kategoriseres som BRA-i.

(BRA-e) Bruksarealet av alle rom som ligger utenfor boenheten(e), men som tilhører denne. Eks: arealer som har adkomst fra fellesarealer eller utenfra, som kjellerstuer, gjesterom, hobbyrom og boder som tilhører boenheten.

(BRA-b) Bruksarealet av innglassede balkonger, verandaer og altaner som tilhører boenheten.

(TBA) Arealet av terrasser, altaner, verandaer og åpne balkonger som er tilknyttet boenheten.

Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 2, Bad: 3, Antall rom: 4
Byggemåte Taktekkingen er av stål/aluminiumsplater. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Taktekket på et tilbygg over stue er av eldre type. Renner, nedløp og beslag er av metall. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeårene. Fasade/kledning har liggende og stående bordkledning. Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon og antatt takstoler på tilbygg.

Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass, malte trevinduer med 3-lags glass og trevinduer med koblet glass. Vinduene har variert alder. Fra byggeår med koblet glass, fra 1972, 1983 med 2 og 3-lags glass. Bygningen har noen malte trevinduer med 2-lags glass fra 2005, 2017, 2022.

Bygningen har hovedytterdører i edeltre fra antatt byggeår på tilbyggene, malte balkongdører i tre fra 1977 og 1983 og skyvebalkongdør i tre fra 1983 Veranda/terrasse mot sørvest, utgang fra stue og et soverom. Rekkverkshøyde ca 0,98 m. Terrasse med utgang fra gang i 2. etasje. Det er utvendige trapper opp til begge innganger. Det er ikke montert rekkverk og håndlist i trappene.

Opplysninger jf. tilstandsrapport utført av Kurt Sørensen datert 16.10.24, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for oppføring av boligen i Tromsø kommunes arkiv. Boligen er oppført i ca 1952, noe som er før bygningsloven trådte i kraft for hele landet i 1965, og det er ikke uvanlig at det i mange kommuner er mangelfulle arkiv for tiden før 1965. Det foreligger derimot søknad og godkjent vedtak for oppføring av boligen datert 10.01.1950.

Det foreligger brukstillatelse for tilbygg datert 02.12.1983. Ferdigattest utstedes ikke for tiltak som er omsøkt før 01.01.1998. jfr. plan- og bygningslovens § 21-10, 5. ledd.

At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold BRA-i
Etasje 3: Arbeidsrom m/trapp , Innredet rom*
Etasje 2: Gang m/trapp, Gang m/trapp, Dusj/wc, Soverom , Stue/kjøkken , Vaskerom
Etasje 1: Vindfang , Vindfang m/trapp, Arbeidsrom , Stue m/trapp , Kjøkken , Vindfang 2, Gang 2, Soverom , Dusj/wc, Soverom 2, Trapperom
Etasje 0: Gang m/trapp, Bod , Bod 2, Arbeidsrom, Bad/dusj/wc, Vaskerom , Bod 3

BRA-e
Etasje 1: Sportsbod (ved inngang), Sportsbod/garasje

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse:
Det er ominnredet i 1. etasje, bod er endret til soverom. Dette er ikke omsøkt Tromsø kommune.
Det har tidligere vært en dør som har koblet hoveddel med leiligheten i 2.etasje. Denne er fjernet idag og gjør at leiligheten i 2. etasje ikke er godkjent for utleie. Forholdet er ikke omsøkt.

Ved reetablering av dør som knytter delene sammen vil leiligheten være godkjent for utleie. Boligen er registrert bruksgodkjent med utleieenhet se midl. brukstillatelse dat. 1983).

Opplysninger jf. tilstandsrapport utført av Kurt Sørensen datert 16.10.24, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Innvendig er det gulv av laminat, betong, fliser og belegg.
Veggene har tapet, trepanel, malte plater, betong og Strie.
Innvendige tak har malte plater, trepanel og himlingsplater.

Kjøkken:
1. etasje: Kjøkkenet har innredning med malte glatte fronter. Benkeplaten er av laminat. Montert plate på vegg over induksjonstopp. Det er kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, induksjonstopp, stekeovn og vannstoppsystem. Montert nye benkeplater, vask, blandebatteri, induksjonstopp, stekeovn, kjøl/frys m/vanntilkobling, montert i 2022 ifølge eier. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

2. etasje: Innredning med glatte hvite fronter, ventilator, opplegg til oppvaskmaskin. Kjøkkenventilator.

Bad
Dusj/wc 2. etasje: Dusj/wc: 1 dusjnisje m/glassdører, 1 wc, 1 servant m/innredning. Fliser m/sokkelflis på gulv, baderomspanel på vegger. Avtrekksvifte i vegg.

1. etasje: Dusj/wc: 1 dusjkabinett, 1 wc, 1 servant m/innredning. Fliser m/sokkelflis på gulv, baderomspanel på vegger. Naturlig avtrekk over himling.

Vaskerom 0. etasje: Vaskemaskin og varmtvannstank er montert i rom med avrenning, det er ikke montert sluk med vannlås. Rommet defineres som vaskerom.

Bad/dusj/wc 0. etasje: Bad/dusj/wc: 1 badekar m/dyser, 1 dusjnisje med glassbyggerstein, 1 wc m/innebygd cisterne, 1 servant m/servantskap. Badet er komplett flislagt. Avtrekksvifte i vegg.

Tekniske installasjoner
Innvendige vannledninger er av kobber. Det er avløpsrør av plast i synlige deler. Boligen har naturlig og mekanisk ventilasjon. 126 liters varmtvannstank montert i garderobeskap bak dusj/wc, denne forsyner dusj/wc i 1. etasje, ifølge eier. Ca. 300 liter varmtvannstank montert i rom ved vaskemaskin. Det er 3 sikringsskap med automater i boligen. Åpent og noe skjult anlegg. Røykvarslere og brannslokningsapparater. Brannslokningsapparat er eldre enn 10 år, derfor TG 3.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG 0 - Ingen avvik
TG 1 - Mindre eller moderate avvik
TG 2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak
TG 2 - Avvik som kan kreve tiltak
TG 3 - Store eller alvorlige avvik
TG IU - Konstruksjoner som ikke er undersøkt

Tilstandsgradene tilsier hvilken tilstand et objekt har i forhold til definert referansenivå. Nedenfor angis en kort oppsummering der den bygningssakkyndig har beskrevet avvik ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG2) eller tilstandsgrad 3 (TG3). Opplistingen nedenfor er ikke uttømmende og du oppfordres til å lese og sette deg grundig inn i salgsmateriellet. For nærmere forklaring av tilstandsgrader og hva de angir, se vedlagte tilstandsrapport.

TG IU - Konstruksjoner som ikke er undersøkt
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
-Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg.

Våtrom > Etasje 0 > Vaskerom > Tilliggende konstruksjoner våtrom
- Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone.

Våtrom > Etasje 2 > Dusj/wc > Tilliggende konstruksjoner våtrom
- Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone.

Våtrom > Etasje 1 > Dusj/wc > Tilliggende konstruksjoner våtrom
- Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone.

Våtrom > Etasje 0 > Bad/dusj/wc > Tilliggende konstruksjoner våtrom
- Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone.

TG 3 - Store eller alvorlige avvik
Nedløp og beslag (utvendig)
- Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur.
- Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, noe som var krav på byggemeldingstidspunktet.
- Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier.
- Det er store deformasjoner i renner og nedløp.

Utvendige trapper
-Det er ikke montert rekkverk.

Høydeforskjell etasjeskille
- Det er registrert høydeforskjell i etasjeskille på stue i 2. etasje innenfor 2 meter på ca 25 mm og ca 33 mm gjennom hele rommet.
- Det er registrert høydeforskjell i etasjeskille på hovedsoverom i 1. etasje innenfor 2 meter på ca 15 mm og ca 28 mm gjennom hele rommet.
- Det er registrert høydeforskjell i etasjeskille på soverom 2 i 1. etasje innenfor 2 meter på ca 19 mm og ca 22 mm gjennom hele rommet.

Pipe og ildsted
- Pipevanger er ikke synlige.

Trapp til 3. etasje
- Det er ikke montert rekkverk og rekkverkshøyder og åpninger i rekkverk er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper.
- Trappen er nokså bratt og lite egnet for trapp mellom boligrom. Det mangler returrekkverk og rekkverket som er der er for lavt.

Innvendig trapp til 0. etasje
- Åpninger i rekkverk og mellom trinn er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper.
- Det er ikke montert rekkverk og det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.

Innvendig trappestige til bod i 0. etg
- Det er ikke montert rekkverk eller håndløper.

Vaskerom 0. etg
- En må forvente generell oppgradering av våtrommets tettesjikt/membran for at våtrommet skal tåle en normal bruk etter dagens krav (tett våtsone). En samlet TG 3 for rommet er satt med bakgrunn i alder og manglende tetthet i våtsonen på rommet.

Gulv bad 2. etg
-Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk.
- Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.
- Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under).
- Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.
- Det er påvist sprekker i fliser og fuger og det er manglende fuger på sokkelfliser i dusjsone.

Våtrom > Etasje 1 > Dusj/wc > Generell
- En må forvente generell oppgradering av våtrommets tettesjikt/membran for at våtrommet skal tåle en normal bruk etter dagens krav (tett våtsone). En samlet TG 3 for rommet er satt med bakgrunn i alder og manglende tetthet i våtsonen på rommet.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
- Tilstandsgraden er vurdert ut fra den forenklede og begrensede kontrollen som forskriften (avhendingslova (tryggere bolighandel) § 2-18) inneholder. El-anlegget kan ha feil og mangler som en slik forenklet undersøkelse ikke vil avdekke. Se tilstandsrapport for fullstendig beskrivelse av punkt.

Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold
- Tilstandsgraden er basert på retningslinjer til disse spørsmålene i bransjestandarden NS3600. Dette kan ikke sammenlignes med en fullstendig kontroll av branntekniske forhold av offentlig myndighet, eller en vurdering av boligens branntekniske forhold eller prosjektering fra en rådgiver med spesialkompetanse.

TG 2 - Avvik som kan kreve tiltak
Utvendig > Taktekking
Punktet må sees i sammenheng med 'Takkonstruksjon/Loft' under TG IU
- Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen og undertak.
- Del av taktekkingen er av eldre type, ukjent alder. Eier opplyser at snøskred fra taket har revet med seg deler av stigetrinn.

Utvendig > Veggkonstruksjon
- Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur.
- Det er ingen musesperre i nedre kant av konstruksjon.

Utvendig > Vinduer
- Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke.
- Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer.
- Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket.

Utvendig > Vinduer - 2
- Vindu i arbeidsrom i 0. etasje er ikke ferdigstilt utvendig.

Utvendig > Dører
- Det er påvist utetthet/åpning mellom dørblad og dørkarm. Dvs. at kaldtrekk kan oppstå.
- Karmene i dører er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket.
- Det er luftlekkasje på en ytterdør. Skyvebalkongdør går veldig tregt. Dørene har høy alder og nedsatt isolasjonsverdi.

Utvendig > Veranda/terrasse (1. etg)
- Terrassene er i to nivåer, det er trinn mellom disse nivåer og ned til bakken, her er det ikke montert rekkverk. Det er lav høyde på nivåforskjellene.

Utvendig > Terrasse (2. etg)
- Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
- Balkong/terrasse ligger over innredede boligrom, usikker konstruksjon. Konstruksjonsutforming gir økt fare for skader.

Innvendig > Overflater
- Innvendige overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente.

Innvendig > Radon
- Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

Innvendig > Rom Under Terreng
Punktet må sees i sammenheng med 'Drenering'
- Det er påvist plastfolie mot betongvegg, dette regnes som en feilkonstruksjon i dag.

Tomteforhold > Drenering
Punktet må sees i sammenheng med punkt over
- Det mangler, eller på grunn av alder er det sannsynlig at det mangler, utvendig fuktsikring av grunnmuren ved kjeller/underetasje. Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.

Krypkjeller
- Det er påvist noe overflaterust på ståldragere.

Innvendig trapp opp til 2.etg
- Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.

Innvendig > Innvendige dører
- Enkelte av innvendige dører har en del slitasje.

Våtrom > Etasje 2 > Dusj/wc > Overflater vegger og himling
- Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet. Våtromsplater er ikke montert fagmessig.

Våtrom > Etasje 2 > Dusj/wc > Sluk, membran og tettesjikt
- Det er påvist mangelfull/feil utførelse rundt rørgjennomføringer e.l. som gir fare for fukt i konstruksjonen i våtsone. Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet.

Våtrom > Etasje 2 > Dusj/wc > Sanitærutstyr og innredning
- De er registrert at toalett ikke er festet tilfredsstillende.

Våtrom > Etasje 0 > Bad/dusj/wc > Overflater vegger og himling
- Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet.

Våtrom > Etasje 0 > Bad/dusj/wc > Overflater Gulv
- Det er påvist sprekker i fliser.

Våtrom > Etasje 0 > Bad/dusj/wc > Sluk, membran og tettesjikt
- Det er rundt sluk påvist en ikke-fagmessig utførelse av membran/tettesjikt/klemring. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen.

Våtrom > Etasje 0 > Bad/dusj/wc > Sanitærutstyr og innredning
- Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.

Våtrom > Etasje 0 > Bad/dusj/wc > Ventilasjon
- Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.

Kjøkken > Etasje 2 > Stue/kjøkken > Overflater og innredning
- Det er ikke påvist tegn på at det er montert lekkasjedeteksjon ved oppvaskmaskin/oppvaskkum, og det er ikke montert komfyrvakt, begge er et krav til utførelse på kjøkkenet ut ifra alder.

Kjøkken > Etasje 1 > Kjøkken > Avtrekk
- Filterplate under ventilator mangler.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
- Det er påvist ufagmessig utførelse av vannledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør
- Det er påvist unormale luktforhold rundt avløpsanlegg. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger.

Tekniske installasjoner > Ventilasjon
- Det er ikke ventiler i alle rom.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
- Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år og det er litt eldre fuktskade ved rørgjennomføring.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
- Det er påvist noen riss/sprekker i murte/pussede fasader under vindu.

Tomteforhold > Forstøtningsmurer
- Det er betongplate ved parkering, det er plen under der det er høyest ned.

Tomteforhold > Terrengforhold
- Det er påvist dårlig fall eller flatt terreng inn mot grunnmur og dermed muligheter for større vannansamlinger.

Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
- Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vann- og avløpsledninger.

Tomteforhold > Oljetank
- Kombinasjon av alder og materiale tilsier at denne bør fjernes. Det er nedgravd oljetank på sørøst siden av boligen, det foreligger ingen dokumentasjon på om tanken er tømt.

Opplysninger jf. tilstandsrapport utført av Kurt Sørensen datert 16.10.24, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Følgende møbler medfølger ikke handelen:
Ene skjenken mot trappa, sofa og barskapet i stuen, samt badstuen på verandaen. Diverse ting i kjeller, bilder og klesopphengsystem på soverom samt Philips Hue ledstrips på sjenkene tas med av selger.

Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Boligen varmes opp ved hjelp av vedfyring (i begge delene av boligen) og elektrisk oppvarming som bl.a. varmepumpe (luft til luft), gulvvarme og elektriske ovner.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Det er flere biloppstillingsplasser på eiendommen.
Tomten Areal: 730 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boliger m/tilhørende anlegg jf. reguleringsplan datert 05.03.1987.
Eiendommen er registrert beliggende innenfor fortettingsområdet jf. eiendomsrapport datert. 25.09.2024.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 7 500 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,- (avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kurt Asmund Sørensen den 16.10.24
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 996 600,-
Formuesverdi sekundærbolig: 7 986 399,-
Formuesverdi er beregnet ut fra Skatteetatens nettsider og gjelder for inntektsåret 2023.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 35 348,- pr. År.
Energiforbruk Energiattest datert 02.08.2014 ga boligen oransje G i energimerke.

Selger opplyser om følgende strømforbruk:
Hoveddel (1. og underetasje): 34 807 kWh i 2023.
Utleiedel (2. og 3. etasje): 9 013kWh i 2023.

Det anmerkes av selger at varmtvann oppe i hele boligen samt elbillader er koblet opp mot 1. etasjens strømmåler.
Adgang til utleie Eiendommen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Det er ikke tinglyst negative rettigheter eller servitutter i eiendommens grunnbok. For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Tegninger
Ferdigattest
Reguleringsplan
Planbestemmelser
Eiendomsrapport
Grunnkart
Nabolagsprofil
Energiattest
Informasjonsskriv HELP
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger informerer om følgende i sin egenerklæring:
1. Et frossent rør over dusjen i kjelleren ble byttet ut av rørlegger. Husker ikke årstall. Det ble isolert samt laget en bedre luke i taket. Har ikke fryst etter det.
2.1.1. Min Samboer byttet ventil på badet i kjelleren. Husker ikke eksakt årstall. Det ble byttet dusjkabinett på badet oppe, ble gjort av rørlegger i januar 2024.
2.2.1. Bad og vaskerom i utleiedel ble pusset opp av en pensjonert faglært. Vedkommende var leid inn av min samboer som har gått bort. Jeg finner ingen dokumentasjon på dette arbeidet.
4.1.1. Byttet ett vindu i kjelleren.
4.2.2. Installerte varmepumpe. Min samboer ble svært syk og kastet en del papirer fordi han ikke forstod hva de var til slutt. Finner ikke dokumentasjon på dette, men fant en mail om bestilling av installeringen. Jensen Elektriske.
8.1.1. Ny drenering på husets sørside i 2009, utført av tidligere eiere. Har ingen annen dokumentasjon på det. Det står kun i den gamle salgsoppgaven.
10.1.1. Renovering av sikringsskap 1 etg - HL Renovering av sikringsskap 2 etg - UL Installasjon av Elbillader, utført av Spider Industries AS i 2021.
13.1.1. Frossent vannrør sprakk over dusj i kjeller. Ble fikset av rørlegger. Fikk i ettertid byttet kran og selvdrenerende vannutkaster. Samt ny Kuleventil. Utført av VVS Team Tromsø AS.
14. Vet det finnes oljetank, men det har ikke vært i bruk i vår tid her.
16.1.1. Installert ny Toshiba Signatur 25 7.2 kw varmepumpe pluss opplegg av strøm, utført av Jensen Elektriske AS.
32.1. Panelplate under kjellertrapp har sugd opp litt vann fra et uhell med en veltet vaskebøtte.
32.2. Kan forekomme vond lukt fra sluker i kjeller dersom badet/vaskerom ikke blir brukt. Men blir borte når man slår vann i rørene igjen. Dette har skjedd når vi har vært borte i noen uker, og nå i det siste når huset i perioder har stått tomt.
32.3. Bad i hoved etg. og vaskerom i kjeller stod for tur til å renoveres. Samt vinduer spesielt i kjeller og i 3 etg.
32.4. Takrenner blir fort bøyd og ødelagte pga snøras som går hele vinteren. Samme med snøstoppere og stige steg på tak. Det er lagt inn varmeelementer i takrennen over veranda for å minimere istapper. Verandaen er ekstra robust bygd for å tåle snøras.
32.5. Det går også snøras utenfor hovedinngang. Som til tider kan være farlig. Vær obs på det.

Boligselgerforsikring - Gjensidige
Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet. En boligselgerforsikring gir trygghet for selger og kjøper, og kan dekke feil og mangler som enten ikke er opplyst om eller det ikke var kjennskap til da salget ble gjennomført.

Megler:

hakon@sne.no

+47 99 55 02 25

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

hakon@sne.no

+47 99 55 02 25

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Onsdag, 30. okt.
17:00 - 18:00
For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Gausdalsvegen 3 - Presentert av Håkon Hansen!
Velkommen til Gausdalsvegen 3 - Presentert av Håkon Hansen!
Større enebolig med flotte utomhusarealer og romslig terrasse i Tromsdalen.
Større enebolig med flotte utomhusarealer og romslig terrasse i Tromsdalen.
Boligen ligger i en blindvei med særdeles lite trafikk, området som helhet er svært rolig og barnevennlig.
Boligen ligger i en blindvei med særdeles lite trafikk, området som helhet er svært rolig og barnevennlig.
Kjeller.
Kjeller.
1. etasje.
1. etasje.
2. etasje.
2. etasje.
Loft.
Loft.
Lys og innbydende entre´ med fliser på gulv, velkommen inn!
Lys og innbydende entre´ med fliser på gulv, velkommen inn!
Svært romslig og luftig stue. Utgang mot stor terrasse og hage.
Svært romslig og luftig stue. Utgang mot stor terrasse og hage.
Stuen er møbleringsvennlig og tillater deg å innrede flere sosiale soner etter ønske.
Stuen er møbleringsvennlig og tillater deg å innrede flere sosiale soner etter ønske.
Spisebordet finner sin naturlige plass ved vinduet i forkant av kjøkkenet.
Spisebordet finner sin naturlige plass ved vinduet i forkant av kjøkkenet.
Store vindusflater sikrer deg rikelig innslipp av dagslys. Det er montert en Toshiba varmepumpe på veggen med utbyttbart stofftrekk.
Store vindusflater sikrer deg rikelig innslipp av dagslys. Det er montert en Toshiba varmepumpe på veggen med utbyttbart stofftrekk.
Terrassen er bygd i eiers tid som egeninnsats og fremstår solid og romslig.
Terrassen er bygd i eiers tid som egeninnsats og fremstår solid og romslig.
God plass til ønsket utemøblement som grill, sittegruppe eller solsenger.
God plass til ønsket utemøblement som grill, sittegruppe eller solsenger.
Stor og lett skrående plen på tomten, her kan ungene boltre seg på egen eiendom når de ikke er på lekeplassen i gata nedenfor.
Stor og lett skrående plen på tomten, her kan ungene boltre seg på egen eiendom når de ikke er på lekeplassen i gata nedenfor.
Kjøkkenet har fått nye hvitevarer i eiers tid og har rikelig med benkeplass.
Kjøkkenet har fått nye hvitevarer i eiers tid og har rikelig med benkeplass.
I tillegg til benkeplass får du rikelig med lagring i over- og underskap.
I tillegg til benkeplass får du rikelig med lagring i over- og underskap.
Kjøkkenet har flotte messingdetaljer på bl.a. backsplash og vask.
Kjøkkenet har flotte messingdetaljer på bl.a. backsplash og vask.
Her kan du kokkelere mens familien er samlet i stuen.
Her kan du kokkelere mens familien er samlet i stuen.
Hovedsoverommet er av meget god størrelse, her får du plass til flere skap og stor seng etter behov.
Hovedsoverommet er av meget god størrelse, her får du plass til flere skap og stor seng etter behov.
Du får også egen utgang mot terrassen.
Du får også egen utgang mot terrassen.
Her kan du nyte kaffekoppen i sol fra ca. kl. 11.
Her kan du nyte kaffekoppen i sol fra ca. kl. 11.
Rom 2 er også av veldig god størrelse. Det gjøres oppmerksom på at rommet er sammenslått av tidl. soverom, bod og kjøkken. Forholdet er ikke omsøkt.
Rom 2 er også av veldig god størrelse. Det gjøres oppmerksom på at rommet er sammenslått av tidl. soverom, bod og kjøkken. Forholdet er ikke omsøkt.
Selger har innredet til et walk-in garderobeskap med gjesteseng.
Selger har innredet til et walk-in garderobeskap med gjesteseng.
Du har også skyvedørsgarderobe for ekstra lagring.
Du har også skyvedørsgarderobe for ekstra lagring.
Kontorrom.
Kontorrom.
Badet i 1. etasjen har flislagt gulv og god plass til møblement.
Badet i 1. etasjen har flislagt gulv og god plass til møblement.
Det er innredet et nyere dusjkabinett fra Norø Dusj.
Det er innredet et nyere dusjkabinett fra Norø Dusj.
Fra stuen følger du trappen ned til kjelleren. I stuen har du også flott vedovn.
Fra stuen følger du trappen ned til kjelleren. I stuen har du også flott vedovn.
Bod i kjeller som er overflateoppusset i eiers tid og innredet som rom. Malt i en dus farge og har nytt gulv.
Bod i kjeller som er overflateoppusset i eiers tid og innredet som rom. Malt i en dus farge og har nytt gulv.
Flislagt badrom i kjeller.
Flislagt badrom i kjeller.
Godt med plass til yttertøyet i inngangspartiet.
Godt med plass til yttertøyet i inngangspartiet.
Stuen i 2.etasje er av god størrelse, plass til stor sofa, spisebord og mediekonsoll.
Stuen i 2.etasje er av god størrelse, plass til stor sofa, spisebord og mediekonsoll.
2. etasje og loftet er idag benyttet som utleiedel.
2. etasje og loftet er idag benyttet som utleiedel.
Kjøkkenet fremstår lyst og moderne.
Kjøkkenet fremstår lyst og moderne.
Gode oppbevaringsmuligheter i over- og underskap.
Gode oppbevaringsmuligheter i over- og underskap.
2. etasjen har egen sørvendt veranda med flott utsikt mot fjellheisen.
2. etasjen har egen sørvendt veranda med flott utsikt mot fjellheisen.
Romslig soverom med stort vindu og masse skapplass..
Romslig soverom med stort vindu og masse skapplass..
Badrom 2. etasje.
Badrom 2. etasje.
Badrom 2. etasje.
Badrom 2. etasje.
På loftet er bodareal innredet til ekstra sengeplass og en større bod.
På loftet er bodareal innredet til ekstra sengeplass og en større bod.
Det er montert elbillader ved innkjørselen.
Det er montert elbillader ved innkjørselen.
Eneboligen er beliggende i en sentral og etterspurt gate i Tromsdalen. Kort vei til det meste av Tromsdalens fasiliteter.
Eneboligen er beliggende i en sentral og etterspurt gate i Tromsdalen. Kort vei til det meste av Tromsdalens fasiliteter.
I hagen får du plass til både trampolina og andre fritidsaktiviteter!
I hagen får du plass til både trampolina og andre fritidsaktiviteter!
Oversiktsbilde. Tomta omgrenses av hage mot sør og vest, mot nord går grensen igjennom garasjene mot nord (skilles v. rødt tak).
Oversiktsbilde. Tomta omgrenses av hage mot sør og vest, mot nord går grensen igjennom garasjene mot nord (skilles v. rødt tak).
Fra boligen er det 5 minutter kjøring til Tromsøya.
Fra boligen er det 5 minutter kjøring til Tromsøya.
Innen kort avstand har du rikelig med turmuligheter innover Tromsdalen.
Innen kort avstand har du rikelig med turmuligheter innover Tromsdalen.
Tromstun skole, Tromsdalen vgs og TUIL Arenas plassering i forhold til boligen.
Tromstun skole, Tromsdalen vgs og TUIL Arenas plassering i forhold til boligen.
Busstopp er beliggende i krysset ved Turistvegen og Gausdalsvegen ca. 100meter fra boligen.
Busstopp er beliggende i krysset ved Turistvegen og Gausdalsvegen ca. 100meter fra boligen.
Eurospar Tromsdalen ligger 5 min gange unna.
Eurospar Tromsdalen ligger 5 min gange unna.
Flotte turstier innen kort avstand.
Flotte turstier innen kort avstand.
Barnehage og skoler (1-13. trinn) ligger i gangavstand fra boligen (bilde av Tromstun skole).
Barnehage og skoler (1-13. trinn) ligger i gangavstand fra boligen (bilde av Tromstun skole).
Pyramiden kjøpesenter er en kort kjøretur unna, her får du dekt det meste av dine behov.
Pyramiden kjøpesenter er en kort kjøretur unna, her får du dekt det meste av dine behov.
Det finnes et mylder av flotte turstier i nærområdet, her fra Sherpatrappa som nærmeste tursti fra boligen.
Det finnes et mylder av flotte turstier i nærområdet, her fra Sherpatrappa som nærmeste tursti fra boligen.