Månetoppen 40B

Moen

Soverom
2 stk
Størrelse
65m2 (BRA-i)
Prisantydning
1 550 000,-

Månetoppen 40B - Flott fritidsleilighet fra 2008 med moderne standard, parkering og fin beliggenhet i naturskjønne Målselv Fjellandsby!Fin intern beliggenhet i enden av rekken i 1. etasje. Stor terrasse med gode solforhold og utsikt mot fjell og va kker natur! God planløsning med innbydende entré, 2(3)soverom, flislagt bad, toalettrom og badstue. Lys og fin stue med store vindusflater og utgang til terrasse. Lekker kjøkken med integrerte hvitevarer Her har du umiddelbar nærhet til skiløyper og alpinanlegg med flotte bakker for hele familien! En lettstelt fritidsbolig - som også anses som et godt utleieobjekt!Høydepunkter:  Trappefri adkomst . Ski-in/Ski-out. Parkering. Internett er inkl. Terrasse (19 m2). Badstu. Sportsbod. For mer informasjon ta kontakt med eiendomsmegler Inger Alette Eira! ... Les mer

Prisantydning: 1 550 000,-
Boligtype: Annet fritid
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 2 000,-
Internt bruksareal: 65m2 (BRA-i)
Eksternt bruksareal: 2m2 (BRA-e)
Balkong/Terrasse: 19m2 (TBA)
Soverom: 2
Byggeår: 2008
Energimerking: E
Tomteareal: 6318m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Månetoppen 40B
9321 Moen
1. etasje
Oppdragsnummer 52-24-0464
Totalvurdering Månetoppen 40B - Fritidsleilighet beliggende i naturskjønne Målselv Fjellandsby!

Leiligheten fremstår som moderne og har en meget fin intern beliggenhet i enden av rekken! En stor, herlig terrasse med strålende solforhold og fantastisk utsikt! Terrassen er på ca. 19 kvm og har god plass til hagemøbler og grill. God planløsning med romslig entre, 2(3) soverom, bad med badstue, toalettrom med gulvvarme og åpen stue- og kjøkkenløsning. Innvendig bod på ca. 6 kvm som er innredet og benyttes som soverom 3 (ikke søkt om bruksendring). Sportsbod som er plassert like ved inngangspartiet.

Nærhet til skiløyper, turområder og ca. 100 meter til alpinanlegget med skiutleie, café/pub og flotte bakker for hele familien!

Høydepunkter:

- Utsikt
- Gode solforhold
- Trappefri adkomst (1. etg)
- Ski-in/Ski-out
- Parkering
- Terrasse på ca. 19 m2
- Badstu
- Sportsbod
- Internett inkl. i felleskostnadene
- malselvfjellandsby.no

For mer informasjon ta kontakt med eiendomsmegler Inger Alette Eira!
 
Matrikkel Gnr. 29 bnr. 147 snr. 1 orgnr. 912419126 i Målselv kommune
Beliggenhet Fritidsleiligheten ligger i Målselv Fjellandsby, som er Nord-Norges største alpinanlegg og er et særdeles attraktivt område med tilgang til flotte aktiviteter året rundt.

Om vinteren kan kjøre i skibakker og langrennsløyper. Alpinanlegget har barnebakker, snowpark, heiser og 13 km. nedfart med 14 separate løyper. Anlegget har også ski-kafé hvor du kan nyte god mat og drikke mens du nyter utsikten over Fjellandsbyen. Puben holder åpent fredag og lørdag (dette gjelder kun når slalåmbakkene også er åpne) og sørger for den rette afterski-stemningen. Anlegget har også skiutleie og sportsbutikk, samt frisbeegolf-bane.

På sommeren er det mange flotte turmuligheter i Målselvdalen, toppturer og Dividalen Nasjonalpark, som er ca. 50 km kjøretur unna. Det er også kort vei til Polarbadet i Bardufoss, som er sted for velvære, lek og moro for hele familien. I juli arrangeres Norges Råeste Bakkeløp i Målselv Fjellandsbyen, som er et billøp som har blitt arrangert siden 2012

En av Norges beste lakseelver befinner seg rett i nærheten, og det er gode fiskemuligheter i elva og ved Målselvfossen. Det finnes også utallige fjellvann for fiske etter røye og ørret, både sommer og vinter. Du kan lese mer om regler og kjøp av fiskekort her: https://lakseelver.no/nb/elv-om-fisket/2020/slik-er-fisket-i-malselv

Nærmeste butikk ligger i Olsborg. Det er ca. 30 min kjøretur til Bardufoss med flyplass, dagligvarebutikker, apotek, vinmonopol, frisør, kafè, sportsbutikk, treningssenter, bensinstasjon m.m.. Fra eiendommen er det ca. 2 timers kjøring fra Tromsø
Adkomst Via offentlig og privat vei.
Tomt/beskaffenhet Felles festet tomt med et areal på ca. 6 318 m2 i skrående og kupert terreng. Naturtomt hvor deler er bebygd og opparbeidet med gruslagte trafikkarealer og biloppstillingsplass. Oppgitt tomteareal er felles

Bortfester/hjemmelshaver til eiendomsrett:
Harald Johan Rogmo og Bengt Rogmo
Festekontrakt inngått i 19.07.2007
Festetid: 80 år
Festeavgift kr 5862,- pr år 2024
Festekontrakten har bestemmelser om regulering av leien
Pant for forfalt festeavgift
Pliktig kjøp av årskort i skitrekk
Med flere bestemmelser
Eiendomsmegler har rekvirert men ikke mottatt kopi av festekontrakten. Konferer megler
Boligtype, og eierform Eierseksjon Fritidseiendom
Byggeår 2008
Areal Bruksareal: 67 kvm, BRA-i: 65 kvm , BRA-e: 2 kvm , TBA: 19 kvm
(BRA-i) Bruksarealet av boenheten innenfor omsluttende vegger. Bruksenheten kan bestå av flere boenheter. Alle selvstendige boenheter kategoriseres som BRA-i.

(BRA-e) Bruksarealet av alle rom som ligger utenfor boenheten(e), men som tilhører denne. Eks: arealer som har adkomst fra fellesarealer eller utenfra, som kjellerstuer, gjesterom, hobbyrom og boder som tilhører boenheten.

(BRA-b) Bruksarealet av innglassede balkonger, verandaer og altaner som tilhører boenheten.

(TBA) Arealet av terrasser, altaner, verandaer og åpne balkonger som er tilknyttet boenheten.

Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1
Byggemåte Ringmur av betong med bjelkelag av tre og stubbloftskontruksjon. Yttervegger av isolert bindingsverk, utvendig tekket med liggende bordkledning. Saltak takkonstruksjon av tre, utvendig tekket med impregnert treverk (over- og underliggere). Malte trevinduer med 2-lags isolerglass. Inngangsdør til leilighet: Takoverbygget isolert dør med 2-lags isolerglassfelt og elektrisk kodelås. Terrassedør: Isolert tredør med 2-lags isolerglassfelt. Terrasse på ca. 19,2 m2 med dekke av impregnerte terrassebord. 

Vannledninger
Vannledninger av plast (rør-i-rør).
Stoppekran er plassert i rørskap på på soverommet.

Avløpsrør
Avløpsrør av plast.

Ventilasjon
Leiligheten har tilluft via ventiler i vinduer med periodisk avtrekk fra bod, kjøkken og bad/vaskerom. Ventilasjonsaggregat av merket Flexit plassert over ventilatoren på kjøkkenet. Viftemotorer på aggregatet ble skiftet i 2022.
Siste filterbytte ble utført høsten 2024. Varmtvannstank

Varmtvannstank
Varmtvannstank på ca. 120 liter av merket Oso plassert i kjøkkeninnredningen.
Det er montert rør fra sikkerhetsventilen til avløpet.

Elektrisk anlegg
El-skap med automatsikringer og måler plassert i entré.

Branntekniske forhold
Boligen har røykvarslere og brannslukningsutstyr iht. forskriftskrav.

Byggegrunn, drenering, grunnmur og fundamenter, forstøtningsmurer, terrengforhold, utvendig vann- og avløpsledninger er ikke undersøkt da dette faller under sameiets vedlikeholdsansvar.

Alle bygningsopplysninger er hentet fra tilstandsrapport og det henvises til denne for ytterligere beskrivelser.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert 19.08.2008.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold BRA-i består av:

Entré/gang, toalettrom , bad , badstue , soverom 1, soverom 2, innvendig/ bod/soverom 3, stue og kjøkken

BRA-e består av: Sportsbod

Tekniske utstyr/generelt:
* Gode sol- og utsiktsforhold
* Internett er inkl.
* Varmekabler i entré, bad og toalettrom
* Parkeringsplass
* Integrerte hvitevarer
* Badstue
* Sørvestvendt terrasse
* Sportsbod på ca. 2 kvm
* Overbygd inngangsparti
* Kjøkken med godt med skap- og benkeplass
* Kodelås på ytterdør

Det foreligger godkjente bygningstegninger datert 05.07.2007. I ettertid er det blitt gjort en bruksendringer, og dette er som følger:
- "Bod 6 m2" ved inngangspartiet er i dag innredet som soverom. Det er ikke søkt om bruksendring, dette blir kjøpers ansvar.
Standard Fritidsleilighet med fin intern beliggenhet i enden av rekken i 1. etasje. Det er trappefri adkomst og sportsbod er plassert like ved inngangspartiet.  Leiligheten er ny i 2008 og holder generelt normal standard

E N T R É
Innbydende entré som skaper et godt førsteinntrykk! Entréen har fliser på gulv, gulvvarme og malte veggoverflater. Gang med parkettgulv og god plass kommode

S T U E & K J Ø K K E N
Stuen fremstår som lys og trivelig og har store vindusflater og nydelig utsikt mot fjell og vakker natur. Stuen har en praktisk utforming og åpen løsning mot kjøkkenet. Stuen har parkettgulv og vegger malt i tidsriktige farger. Det er utgang til en stor, herlig terrasse på ca. 19 kvm med sittebenk og plass til hagemøbler og grill. Terrassen er sørvestvendt og har gode solforhold og nydelig utsikt.

Lekker kjøkkeninnredning med lyse fronter, takhøye overskap, laminat benkeplate med oppvaskkum i sort utførelse og kitchenboard over benk. Integrerte hvitevarer, herav kjøl/frys, oppvaskmaskin, stekeovn og induksjon platetopp. God utforming og godt med skap- og benkeplass. Ventilator over kokesone med avtrekk ut. Spiseplass ved vindu med nydelig utsikt. Her er det god plass til stort spisebord, hvor man kan samles til middager med venner og familie.

B A D / W C / V A S K E R O M
Fritidsleiligheten har bad med dusj, badstue og separat toalettrom. Flislagt bad med gulvvarme, lys baderomsinnredning med heldekkende servant, speil med lys og dusjkabinett. Mekanisk avtrekk via ventil i himling. Det er opplegg for vaskemaskin på badet. Adkomst til en badstue med sittebenker og badstuovn. Separat toalettrom med vegghengt wc, servant og speil. Toalettrommet har fliser på gulv, gulvvarme og malte plater på veggene.

S O V E R O M
Leiligheten har 2(3) soverom med malte veggoverflater og parkettgulv. Hovedsoverom er av god størrelse og har en seng og stor køyeseng som byr på flere soveplasser. Soverom 2 med køyeseng og kommode.
En innvendig bod som er innredet som soverom 3. Rommet er på ca. 6 kvm og har vindu, men er ikke søkt om bruksendring.

B O D
Det medfølger en sportsbod som er plassert like ved inngangspartiet. Boden har hyller og oppheng for ski.

I N N V E N D I G E O V E R F L A T E R
Gulv er tekket med fliser og parkett.
Vegger er tekket med malte trefiberplater.
Himlinger er tekket med malte himlingsplater.

T I L S T A N D S V U R D E R I N G
Tilstandsgradene tilsier hvilken tilstand et objekt har i forhold til definert referansenivå. Nedenfor angis en kort oppsummering der den bygningssakkyndig har beskrevet avvik ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG2) eller tilstandsgrad 3 (TG3). Opplistingen nedenfor er ikke uttømmende og du oppfordres til å lese og sette deg grundig inn i salgsmateriellet. For nærmere forklaring av tilstandsgrader og hva de angir, se vedlagte tilstandsrapport.

TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG2(Avvik som kan kreve tiltak):
- Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. (Dette blir kjøpers ansvar og risiko)

- Våtrom > Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen.

- Våtrom > Etasje > Bad > Sanitærutstyr og innredning
Bunnskapet under vaske har fuktsvell med løsnet laminat.

- Våtrom > Etasje > Bad > Ventilasjon
Det etablerte avtrekkssystemet fungerer ikke tilfredsstillende.

TG2(Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak):
- Våtrom > Etasje > Bad > Overflater Gulv
Krav til fall er ikke oppfylt og gulvet er tilnærmet flatt (har ikke motfall).
Det er ikke mulig å se om topp tettesjikt ved dørterskel er høy nok, da det er montert list på dørterskelen.

- Kjøkken > Etasje > Stue/kjøkken > Overflater og innredning Sokkellist er løs. Dør til bunnskapet under vasken er skjevmontert. Front på oppvaskmaskinen subber i karm ved åpning/lukking.

- Spesialrom > Etasje > Toalettrom > Overflater og konstruksjon
Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Jarand Gamst datert 17.10.2024, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Tv-benk på hovedsoverom medfølger ikke. Øvrige møbler medfølger handelen om ønskelig.

Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Leiligheten blir varmet opp med elektrisitet. Gulvvarme i entré, toalett- og baderom.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Det medfølger en biloppstillingsplass på felles parkeringsplass. Felles utvendige gjesteparkering i sameiet.
Tomten Areal: 6 318 kvm, Eierform: Festet fellestomt, Utløpsår feste: 2087, Festeavgift: 5862
Tilliggende fasiliteter Sameiet har kollektiv avtale ang. internett.
Medlemskap velforening Plikt medlemskap i velforening
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og avløp via private stikkledninger
Regulering Området er regulert til kombinert formål iht. reguleringsplan for "FO/F/H1 Sentrum", plan-ID 5002. Ikrafttredelse 19.12.2007. Kommuneplanens arealdel 2012-2025 for Målselv kommune. Eiendomsmegler har innhentet reguleringsopplysninger og kan fås ved henvendelse til megler. Eiendommen grenser mot ubebygd tomt. som kan bli bebygd i fremtiden.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 1 550 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Etter nærmere avtale med selger. Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Motakst AS den 17.10.24
Formuesverdi Formuesverdi sekundærbolig: 2 001 445,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2023. Formuesverdien er beregnet på Skatteetatens sine nettsider. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål om formuesverdi og ved andre spørsmål om skatt
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 15 063,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E
Sameiet Sameiet Istind Alpingrend

Sameiet Istind Alpingrend består av totalt 46 seksjoner, fordelt på 9 bygninger. Styreleder er Mads Kenneth Nilsen tlf 90096094 og e-post mads@frontforvaltning.no. Forretningsfører er Agio.

Regnskapsåret 2023 gav et underskudd på kr 117 512,-, som trekkes fra sameiets annen egenkapital. Felleskostnadene er økt i 2024 til kr 24 000,- pr seksjon. Budsjett for 2024 viser et overskudd på kr 54 088,-. Sameiets disponible midler var på kr. 214 784,- pr 31.12.2023.

Sameiet arrangerer årlige dugnader.
Styreleder sameiet Mads Kenneth Nilsen
Fellesutgifter Kr 12 000,- per mnd.

Fellesutgifter er opplyst pr. halvår:
Forsikring 816,00
Internett 1 719,00
Andel felleskostnader* 9 465,00

Felleskostnader faktureres halvårlig, i henholdsvis januar og juli hvert år.

* Andel felleskotsnader inkl. felles bygningsforsikring hos Fremtind (ikke innbo), snøybrøyting, vedlikehold og reparasjoner, forretningsførsel, styrehonorar og øvrig drift av sameiet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

HJEMMELSOPPLYSNINGER
Rettighetshavere til eiendomsrett:

1984/406139-1/80 Hjemmel til eiendomsrett
11.12.1984
Vederlag: NOK 0
KJØPER:Rognmo Harald Johan IDEELL: 1/2
Gjelder denne registerenheten med flere

1988/1034-1/80 Hjemmel til eiendomsrett
15.02.1988
Vederlag: NOK 150.000
KJØPER:Rognmo Bengt IDEELL: 1/2
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettighetshavere til festerett:

2019/1262701-1/200 Hjemmel til festerett
24.10.2019 21:00
Vederlag: NOK 1.290.000
KJØPER:Skogstad Hege Therese IDEELL: 1/2
KJØPER:Skogstad Ronny IDEELL: 1/2

HEFTELSER

Pengeheftelser i eiendomsrett
1952/400240-1/80 Erklæring/avtale
01.02.1952
BEST. OM BRUKSRETT OG / ELLER DISPOSISJONSRETT
RETTIGHETSHAVER: BARDUFOSS KRAFTLAG AS
STEDSVARENDE RETT TIL Å HA ELEKTRONISK KRAFTLEDNING
Overført fra: 5524-29/147
Gjelder denne registerenheten med flere

Pengeheftelser i festerett/eiendomsrett:

2007/769844-2/200 Festekontrakt - vilkår
27.09.2007
Gjelder fra dato: 17.09.2007
Festetid: 80 år
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5524 Gnr:29 Bnr:147 Snr:2 -:46
TOMTEVERDI: NOK 1.000.000
Festeavgift kr. 35 pr m2
Bestemmelser om regulering av leien
Pant for forfalt festeavgift
Pliktig kjøp av årskort i skitrekk
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

2007/769844-3/200 Best. iflg. festekontrakt
27.09.2007
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
Overført fra: 5524-29/147
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

2007/769844-4/200 Best. om vann/kloakkledn.
27.09.2007
Plikt til tilknytning til offentlig anlegg, samt til å betale årlige avgifter
Overført fra: 5524-29/147
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

2007/769844-6/200 Best. iflg. festekontrakt
27.09.2007
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Overført fra: 5524-29/147
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

2007/769844-7/200 Best. iflg. festekontrakt
27.09.2007
Rettighetshaver:MÅLSELV UTVIKLING AS
Org.nr: 988423122
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Med flere bestemmelser
Overført fra: 5524-29/147
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

GRUNNDATA:

2008/140903-1/200 Seksjonering
18.02.2008
opprettet seksjoner:
Snr: 1
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 67/3082

For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Fremtind Forsikring
Polisenummer: 2875729
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:

Tilstandsrapport
Grunnboksutskrift datert 25.09.2024
Selgers egenerklæringsskjema datert 25.09.24
Boligopplysninger fra Agio
Vedtekter
Innkalling til årsmøte 2024
Siste års regnskap
Styrets årsberetning
Kartutsnitt
Tegninger 23.08.2007
Ferdigattest
Festekontrakt
Seksjoneringsbegjæring

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse BOLIGSELGERFORSIKRING
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

SELGERS EGENERKLÆRINGSSKJEMA
Selger har fylt ut egenerklæringsskjema og denne er vedlagt i salgsoppgaven.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

FORPLIKTELSER
Ved å ha hytte i området forplikter man seg til å kjøpe ett årskort i skibakken pr år og det er pliktig medlemskap i velforening/huseierforening.

ENERGIATTEST
Selger har ikke fremlagt energiattet. Konferer megler
Forkjøpsrett Det foreligger ikke forkjøpsrett.

Megler:

Inger Alette Eira

+47 41 51 42 35

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Inger Alette Eira

+47 41 51 42 35

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Månetoppen 40B- En flott fritidsleilighet i Målselv Fjellandsby presentert av Inger Alette Eira!
Velkommen til Månetoppen 40B- En flott fritidsleilighet i Målselv Fjellandsby presentert av Inger Alette Eira!
Fantastisk beliggenhet med nydelig sol- og utsiktsforhold!
Fantastisk beliggenhet med nydelig sol- og utsiktsforhold!
Fra leiligheten er det umiddelbar nærhet til skibakken, skiløyper og flotte turområder!
Fra leiligheten er det umiddelbar nærhet til skibakken, skiløyper og flotte turområder!
Store vindusflater som gir rikelig med naturlig lysinnslipp
Store vindusflater som gir rikelig med naturlig lysinnslipp
God planløsning med åpen stue- og kjøkkenløsning, som sammen skaper et fantastisk allrom!
God planløsning med åpen stue- og kjøkkenløsning, som sammen skaper et fantastisk allrom!
Stuen har parkettgulv og vegger malt i tidsriktige farger. Internett er inkl. i felleskostnadene
Stuen har parkettgulv og vegger malt i tidsriktige farger. Internett er inkl. i felleskostnadene
Stuen har en god utforming, som gjør det enkelt å møblere.
Stuen har en god utforming, som gjør det enkelt å møblere.
Møbler kan medfølge om ønskelig!
Møbler kan medfølge om ønskelig!
Leiligheten er på ca. 67 kvm og har en god og arealeffektiv planløsning
Leiligheten er på ca. 67 kvm og har en god og arealeffektiv planløsning
Spiseplassen har sin naturlige plass like ved kjøkkenet.
Spiseplassen har sin naturlige plass like ved kjøkkenet.
Her er det plass til stort spisebord, hvor man kan samles til middager med venner og familie
Her er det plass til stort spisebord, hvor man kan samles til middager med venner og familie
Nydelig utsikt kan nytes fra leiligheten.
Nydelig utsikt kan nytes fra leiligheten.
Lekkert kjøkken med god utforming og rikelig skap- og benkeplass.
Lekkert kjøkken med god utforming og rikelig skap- og benkeplass.
Leiligheten må utleies ut min. 35 uker i året, via bookingen til Fjellandsbyen eller utleies av eier
Leiligheten må utleies ut min. 35 uker i året, via bookingen til Fjellandsbyen eller utleies av eier
Kjøkkeninnredning med lyse fronter, takhøye overskap og kitchenboard over benk.
Kjøkkeninnredning med lyse fronter, takhøye overskap og kitchenboard over benk.
Kjøkken med integrerte hvitevarer, laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum i sort utførelse.
Kjøkken med integrerte hvitevarer, laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum i sort utførelse.
Nydelig utsikt mot fjell og vakker natur!
Nydelig utsikt mot fjell og vakker natur!
Stor terrasse på ca.19 kvm med god plass til hagemøbler og grill
Stor terrasse på ca.19 kvm med god plass til hagemøbler og grill
Flislagt bad med  gulvvarme, lys baderomsinnredning med servant og dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin.
Flislagt bad med gulvvarme, lys baderomsinnredning med servant og dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin.
Badstue med sittebenker og badstuovn
Badstue med sittebenker og badstuovn
Separat toalettrom vegg-i-vegg med badet. Toalettrommet har fliser på gulv og gulvvarme.
Separat toalettrom vegg-i-vegg med badet. Toalettrommet har fliser på gulv og gulvvarme.
Fritidsboligen har 2(3) fine soverom. Hovedsoverom med køyeseng, som byr på flere sengeplasser!
Fritidsboligen har 2(3) fine soverom. Hovedsoverom med køyeseng, som byr på flere sengeplasser!
Soverom 2 med parkettgulv, malte veggoverflater og køyeseng.
Soverom 2 med parkettgulv, malte veggoverflater og køyeseng.
En innvendig bod med vindu, som er innredet og benyttes som soverom 3.
En innvendig bod med vindu, som er innredet og benyttes som soverom 3.
Romslig gang med parkettgulv, malte veggoverflater og kommode for ekstra oppbevaringsplass!
Romslig gang med parkettgulv, malte veggoverflater og kommode for ekstra oppbevaringsplass!
Entré
Entré
Innbydende entré  som skaper et godt førsteinntrykk. Entréen har fliser på gulv og gulvvarme
Innbydende entré som skaper et godt førsteinntrykk. Entréen har fliser på gulv og gulvvarme
Terrassen er sørvestvendt og har nydelig utsikt og strålende solforhold!
Terrassen er sørvestvendt og har nydelig utsikt og strålende solforhold!
Terrassen har sittebenk og god plass til hagemøbler.
Terrassen har sittebenk og god plass til hagemøbler.
Leiligheten er en del av leilighetskompleksene i Målselv Fjellandsby - her er det mulig å generere gode utleieinntekter!
Leiligheten er en del av leilighetskompleksene i Målselv Fjellandsby - her er det mulig å generere gode utleieinntekter!
Målselv Fjellandsby er Nord-Norges største alpinanlegg og er et særdeles attraktivt område med tilgang til flotte aktiviteter året rundt.
Målselv Fjellandsby er Nord-Norges største alpinanlegg og er et særdeles attraktivt område med tilgang til flotte aktiviteter året rundt.
Eiendommen ligger i umiddelbar nærhet til skiløyper, flotte turområder og alpinanlegget
Eiendommen ligger i umiddelbar nærhet til skiløyper, flotte turområder og alpinanlegget
Det er ca. 100 meter til alpinanlegget som har både skiutleie, café/pub og flotte bakker for hele familien!
Det er ca. 100 meter til alpinanlegget som har både skiutleie, café/pub og flotte bakker for hele familien!
Om vinteren kan kjøre i skibakker og langrennsløyper. På sommeren er det også mange flotte tur- og fiskemuligheter!
Om vinteren kan kjøre i skibakker og langrennsløyper. På sommeren er det også mange flotte tur- og fiskemuligheter!
Det medfølger parkeringsplass og en sportsbod som er plassert like ved inngangspartiet. Velkommen til visning!
Det medfølger parkeringsplass og en sportsbod som er plassert like ved inngangspartiet. Velkommen til visning!