Strandvegen 110C

Tromsø

Soverom
3 stk
Størrelse
102m2 (BRA-i)
Prisantydning
7 890 000,-

Strandvegen 110C - Nyere 4-roms selveierleilighet i 3. etasje med lekre løsninger og moderne kvaliteter - det er bare å flytte rett inn! Fin planløsning som består av romslig entre, bod med garderobe, gang, 3 soverom, to lekre bad, stue og kvalitet skjøkken med integrerte hvitevarer og kjøkkenøy. To balkonger, hvorav en er innglasset. Parkering i garasje med ladeboks til elbil Sentrumsnært og etterspurt boligområde med nærhet til flotte turområder, strandpromenade og Telegrafbukta. Umiddelbar nærhet til dagligvare, apotek og gode bussforbindelser til Sentrum og UNN/UiT. Gåavstand til Tromsø sentrum og TelegrafbuktaHøydepunkter:  Garasjeplass med elbil-lader. Energiklasse A. Smarthusløsning. Kjøkken oppgradert fra standardleveranse. Innglasset balkong. Balkong. Heis. Sportsbod. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 7 890 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 4 191,-
Fellesgjeld: 2 212,-
Internt bruksareal: 102m2 (BRA-i)
Eksternt bruksareal: 5m2 (BRA-e)
Balkong/Terrasse: 14m2 (TBA)
Soverom: 3
Byggeår: 2023
Energimerking: A
Tomteareal: 4787m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Strandvegen 110C
9006 Tromsø
3. etasje
Oppdragsnummer 52-24-0427
Totalvurdering Strandvegen 110C - Nyere 4-roms selveierleilighet i 3. etasje med lekre løsninger og moderne kvaliteter - det er bare å flytte rett inn! Fin planløsning som består av romslig entre, bod med walk-in-garderobe, gang, 3 soverom, to lekre bad, stue og kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer og kjøkkenøy. To balkonger, hvorav en av dem er innglasset. Parkering i garasje med ladeboks til elbil og det er heis i bygget.

Sentrumsnært og etterspurt boligområde med nærhet til flotte turområder, strandpromenade og Telegrafbukta. Umiddelbar nærhet til dagligvare, apotek og gode bussforbindelser til Sentrum og UNN/UiT. Gåavstand til Tromsø sentrum og Telegrafbukta

Høydepunkter:

- Garasjeplass med elbil-lader
- Energiklasse A
- Smarthusløsning
- Oppgradert fra standardleveranse
- Innglasset balkong
- Balkong
- Heis
- Sportsbod
- Bom sone 1
- Direktebuss til UiT/UNN, Sentrum og Giæverbukta.
- Gåavstand til Sentrum og Telegrafbukta.
- Dagligvare og apotek i umiddelbar nærhet.

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 4390 snr. 86 orgnr. 930532223 i Tromsø kommune
Beliggenhet Strandvegen 110C ligger fint til i attraktive Sjøkanten Park - mellom Strandkanten og Bjerkaker - som byr på alle muligheter i din umiddelbare nærhet. Sentrumsnære arealer langs sjøkanten av Tromsøysundet har i de senere årene forandret seg til nye og levende bydeler med boliger, butikker, parker og friarealer. Parkområdet mellom Strandkanten og Bjerkaker vil knytte bydelene sammen og tilføre byen et nytt og flott rekreasjonsområde. Her vil du bo urbant i en rolig og avslappende atmosfære!

Sjøkanten Park er kun en kort spasertur unna sentrumsfasiliteter og du kan følge kyststien inn til sentrum hvor du kan la deg friste av butikker, restauranter, uteliv og det rikholdige kulturtilbudet Tromsø har å by på. Du har alt du trenger av dagligvarehandel i umiddelbar nærhet med flotte nærbutikker noen få meter fra ytterdøra. Nærhet til flotte turområder, skiløype, Telegrafbukta, strandpromenade og badeplass.

Det er gode bussforbindelser fra området med hyppige avganger og direkteruter til UNN/UiT, Giæverbukta m.m. Det er ca. 10 min kjøretur til Tromsø Lufthavn.
Adkomst Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Det vil bli skiltet med visningsskilter fra SNE ved fellesvisninger.
Tomt/beskaffenhet Pent opparbeidet felles parkområde, som består av skjermede grøntarealer med lekeplass og sittegrupper. Asfaltert innkjørsel og gangarealer. Oppgitt tomteareal er felles for Strandvegen 110 A-B-C.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2023
Areal Bruksareal: 124 kvm, BRA-i: 102 kvm , BRA-e: 5 kvm , BRA-b: 17 kvm, TBA: 14 kvm
(BRA-i) Bruksarealet av boenheten innenfor omsluttende vegger. Bruksenheten kan bestå av flere boenheter.
Alle selvstendige boenheter kategoriseres som BRA-i.

(BRA-e) Bruksarealet av alle rom som ligger utenfor boenheten(e), men som tilhører denne. Eks: arealer som har adkomst fra fellesarealer eller utenfra, som kjellerstuer, gjesterom, hobbyrom og boder som tilhører boenheten.

(BRA-b) Bruksarealet av innglassede balkonger, verandaer og altaner som tilhører boenheten.

(TBA) Arealet av terrasser, altaner, verandaer og åpne balkonger som er tilknyttet boenheten.

Megler har ikke kontrollmålt arealene.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 2, Antall rom: 4
Byggemåte Bygget er oppført iht. TEK17. Gulv på grunn i betong for teknisk rom, boder og felles ganger i kjeller. Yttervegger med isolerte vegger i en kombinasjon av panel og platekledning. Bærende vegger mellom leiligheter og etasjeskiller av betong/betongelementer over 6 etasjer og parkeringsanlegg i nederste plan. Opplysninger er hentet fra leveransebeskrivelse fra utbygger

BYGGEMÅTE
Vinduer
Malte vinduer av tre med 3-lags isolerglass.

Dører
Inngangsdør til leilighet: Kompakt laminert ytterdør med brann/lydklasse EI30/40dB. Terrassedør: Isolert malt dør med 3-lags isolerglassfelt og alukledning.
Terrassedør (innglasset balkong): Isolert malt dør med 3-lags isolerglassfelt og alukledning.

Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Innglasset balkong på ca. 16,5 m2. Adkomst via dør fra stuen. Terrasse på ca. 14.4m2

Etasjeskille/gulv mot grunn
Etasjeskiller er av betongdekke. Målt høydeavvik i stue.

Vannledninger
Vannledninger av plast (rør-i-rør).
Rørskap montert i himlingen på begge badene.
Stoppekraner plassert i rørskapene

Baderom
Våtrommet består av en baderomskabin. Baderommet har utstedt teknisk godkjenning som dokumentasjon. Sprekk i en av flisene ved servanten på bad.

Avløpsrør
Avløpsrør av plast og soil.

Ventilasjon
Leiligheten har balansert ventilasjon. Ventilasjonsaggregat av merket Flexit plassert i himling i boden.
Filter er byttet iht. filteravtale.

Varmesentral
Leiligheten er tilkoblet fjernvarme som kilde for oppvarming

Varmtvannstank
Det er sentralanlegg for varmt vann

Elektrisk anlegg
Leiligheten har el-skap med automatsikringer plassert i entré/gang.

Branntekniske forhold
Boligen har røykvarslere og brannslukningsutstyr iht forskriftskrav

Alle bygningsopplysninger er hentet fra tilstandsrapport og det henvises til denne for ytterligere bygningsopplysninger.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 24.02.2023 i følge kommunen, og er vedlagt i salgsoppgaven. I følge denne var det gjenstående arbeider frem mot ferdigattest. Ferdigattest utstedes av kommunen etter anmodning og med dokumentasjon på at gjenstående arbeider er utført. Ansvarsretten for de ansvarlige foretakene vedvarer frem til utstedelse av ferdigattest.
Innhold Inngår i BRA-i:
3.Etasje: Stue, kjøkken, 3 soverom, bad/vaskerom, bad2/vaskerom2, bod,/walk-in-garderobe, entré og gang.

Inngår i BRA-e: Sportsbod med adkomst fra fellesareal i underetasje 5,45m2

Gode oppbevaringsmuligheter:
* En innvendig bod m/ garderobeinnredning fra Kvik
* Plass til garderobeløsning i entre/gang
* Sportsbod på ca. 5,45 kvm
* Skyvedørsgarderobe på hovedsoverom
* Felles sykkelbod
* Baderomsinnredning på begge bad
* Kjøkken med godt med skuffer, skap og kjøkkenøy

Tekniske utstyr/generelt:
* Energieffektiv bolig (energiklasse A)
* Smarthus-konsept
* Oppgradert utover standardleveranse
* Gode sol- og lysforhold
* Flott utsikt over nærliggende bebyggelse og fastlandet/sundet
* Garasjeplass m/ladeboks for elbil
* Balkong på ca. 14,4 kvm
* Innglasset balkong 16,5 kvm
* Heis
* 2 bad og 3 soverom
* Fjernvarme, internett, forbruk av varmtvann er inkl.
* Innfelte downlights
* Integrerte hvitevarer
* Balansert ventilasjon med varmegjenvinning

Oppgraderinger:
2023 - Montert elektriske gardinoppsett
2023 - Lagt opp strøm til innglasset balkong
2023 - Klargjort uttak til strøm for montering av utvendige solavskjerming
2023 - Oppgradert kjøkken, bad, elektro og 1-stavs parkett
Standard En fin 4-roms selveierleilighet ferdigstilt i 2023, som holder en gjennomgående moderne standard over det hele - det er bare å flytte rett inn! Leiligheten er oppgradert utover det som i standardleveransen, bl.a. kjøkken, bad, elektro og 1-stavs parkett i alle rom.

Energieffektiv leilighet med vannbåren varme og balansert ventilasjon med varmegjenvinner, som sørger for jevn innetemperatur og godt inneklima året rundt. Leiligheten har smarthus-konsept, som gir deg mulighet for trådløs lys- og varmestyring. Boligen har to balkonger, hvor den ene er innglasset.

E N T R É
Innbydende entré med god plass til garderobeløsning. Entréen har nedsenket himling med downlights og vegger malt i lyse farger. Fra entréen er det adkomst til en innvendig bod som har garderobeløsning for smart oppbevaring av yttertøy og sko. Det er også plass til garderobeløsning i gangen.

S T U E & K J Ø K K E N
Boligen har en praktisk planløsning med åpen stue- og kjøkkenløsning, som skaper et fantastisk allrom for hele familien. Lys og fin stue med god takhøyde, vegger malt i lyse farger og 1-stavs parkett. Det er store vindusflater i to himmelretninger, som gir godt med lysinnslipp. Det er downlights i himling og elektriske gardiner på stuevinduene. Fra stue er det utgang til en stor, innglasset balkong på ca. 17 kvm med god plass til hagemøbler og grill. Balkongen er sørvestvendt og har sol fra formiddagen og til kvelden. På de varmeste sommerdagene, kan de øverste glassene kan åpnes opp. Boligen har også en østvendt balkong med formiddagssol.

Lekker kvalitetskjøkken fra HTH med slette fronter, takhøye overskap, glasskap, kompositt benkeplate med nedfelt oppvaskkum i kompositt og belysning under overskap. Glassplate over benk, og ellers godt med skuffer, skap og benkeplass. Praktisk kjøkkenøy i barløsning mot stue, som gjør det enkelt å underholde gjestene mens man tilbereder maten. Her er det lagt vekt på funksjonalitet med gjennomtenkte og praktiske løsninger. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer, herav oppvaskmaskin, to stekeovner , kjøl/frys og induksjonstopp. Uttrekkbar ventilator over kokesone. Spisebordet har sin naturlige plass like ved kjøkkenet, med plass til langbord hvor man kan samles til sosiale sammenkomster med familie og venner.

B A D / W C / V A S K E R O M
Boligen har to baderom med lekre fliser og detaljer. Hovedbad med gulvvarme, vegghengt wc, praktisk baderomsinnredning med skuffer, heldekkende servant, speilskap med belysning. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og regndusj. Innfelte downlights i himling. Det andre badet har gulvvarme, vegghengt wc, baderomsinnredning med skuffer, heldekkende servant og speil. Innfelte downlights i himling. Dusjhjørne med regndusj i sorte detaljer. Forbruk av varmtvann er inkludert i felleskostnadene. Avtrekk via balansert ventilasjonsanlegg.

S O V E R O M
Det er tre fine soverom med malte veggoverflater og parkettgulv. Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe med speil, hyller, skuffer og innredning. Fra hovedsoverom er det utgang til en koselig balkong på ca. 14 kvm. Her kan du nyte solen fra tidlig på morgen og utover mot ettermiddagen.

B O D
En innvendig bod med garderobeløsning med gode oppbevaringsmuligheter. Boden har innredning fra Kvik med smarte og rikelig med lagringsplass for yttertøy og sko. Det medfølger også en sportsbod i felles bodanlegg.

G A R A S J E
En fast biloppstillingsplass med ladeboks for elbil medfølger. Det er heis fra garasjeanlegget og opp til alle etasjer.

I N N V E N D I G E O V E R F L A T E R
Gulv: Parkett og fliser.
Vegger: Sparklet og malt gips. Fliser på bad
Himling: Sparklet og malt gips. Lakkerte metallplater.

Gulvvarme i stue/kjøkken, entré, bad/vaskerom, bad og gang

T I L S T A N D S V U R D E R I N G
Tilstandsgradene tilsier hvilken tilstand et objekt har i forhold til definert referansenivå. Denne eiendommen har kun TG0 og TG1.

TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

?Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone (gjelder begge bad)
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Skap i gang medfølger ikke. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk og fjernvarme som kilde for oppvarming. Vannbåren varme via radiator nedfelt i gulv i stue/kjøkken. Baderomsgulv leveres med termostatstyrte elektriske varmekabler. Vannbåren varme og varmtvann er inkludert i felleskostnadene. Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinning, som sørger for godt inneklima.

Smarthusstyring av lys og varme, som sørger for enklere, rimeligere og mer miljøvennlig forbruk.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Det medfølger en fast garasjeplass (nr 64) m/ elbillader i felles garasjeanlegg. Det er heis fra garasjeanlegget og opp til alle etasjer. Det er gjesteparkering med betalingsløsning i byggets underetasje/garasjeanlegg. Øvrig parkering etter gjeldende bestemmelser i området.
Tomten Areal: 4 787 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, samt friområde, gang-, sykkel og kjøreveg, gate med fortau, annen veggrunn og grøntareal. For området gjelder reguleringsplan ''Detaljregulering Strandvegen 108'' plan nr. 1801 ikrafttredelsesdato 13.12.2017. Eiendomsmegler har innhentet reguleringsopplysninger som kan fås ved henvendelse til megler.

Det er pågående regulering på eller i nærheten av eiendommen. Det gjelder naboeiendommene med gnr. 119 og bnr. 326 og gnr. 119 og bnr. 187

Henssynssoner som er registrert på eiendommen:
- Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy
Sentrale lover Avtaleforholdet er underlagt bestemmelsene i lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadsoppføringslova).
Selger stiller sikkerhet etter § 12 for oppfyllelse av kontrakten med 3 % av vederlaget for forhold fra før overtakelsen som økes til 5 %, gjeldende i 5 år etter overtakelsen.
Prisantydning 7 890 000,- / Fellesutgifter: 4 191,- pr. mnd
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Etter nærmere avtale. Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Motakst AS den 23.09.24
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 782 572,-
Formuesverdi sekundærbolig: 7 130 286,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2023.
Formuesverdien er beregnet på formueskalkulatoren på Skatteetaten sine nettsider. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål om formuesverdi og ved andre spørsmål om skatt.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 10 875,- pr. År.

I de kommunale avgiftene inngår avgift for vann, avløp og eiendomsskatt. Fire terminer i året. De årlige avgiftene kan variere etter forbruk
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter A
Adgang til utleie Boligen består av én boenhet. Boligen kan leies ut i sin helhet. Evt utleieforhold må meddeles styret.
Sameiet Sameiet Sjøkanten Park

Sameiet består av 108 boligseksjoner og 3 næringsseksjoner. Styreleder er Svein Kristian Wikstrøm og forretningsfører er Agio.

Regnskapsåret 2023 gav et overskudd på kr 279 000,- Sameiets disponible midler/annen egenkapital var på kr 117 151,- pr 31.12.2023. Sameiets vedtekter, husordensregler, innkalling til årsmøte 2024 med regnskap, budsjett og styrets årsberetning, er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å bli kjent med disse.

Dyrehold:
Regler knyttet til dyrehold følger alminnelige norske regler. Det henvises til vedlagte ''Regler for dyrehold i Sameiet Sjøkanten Park'' for ytterligere informasjon.

Styret kan innkalle til dugnad

Noen av styrets arbeider:
- utrede muligheten for å føre eget regnskap for garasjeanlegget i sameiet. Vedlikeholdskostnader betales etter selvkost.
- fremme krav ovenfor utbygger/totalentreprenør, om å få dekket et estimert merforbruk av varmtvann helt frem til alle badene har en funksjonell varmestyring
- utrede mulighet for å installere dørpumpe på ytterdør i blokk C
- sørge for at problematikken rundt gjesteparkering ryddes opp i
- Innhente tilbud på vindusvask og rengjøring av garasjeanlegg
 
Styreleder sameiet Svein Kristian Wikstrøm
Fellesutgifter Kr 4 191,- per mnd.
Fellesutgifter er opplyst pr. mnd. og fordeles på følgende måte:
Fjernvarme 900
Felleskostnad garasje 214
Internett 277
Andel felleskostnader 2 800

* Felleskostnadene inkluderer felles bygningsforsikring hos Gjensidige (ikke innbo), renhold av fellesarealer, utvendig vedlikehold, strøm til fellesanlegg, styrehonorar, forretningsførsel og øvrig drift av sameiet.
Fellesgjeld Fellesgjeld kr 2 212,- Fellesformue kr5 772,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:
1990/405286-1/97 Bestemmelse om vannledn.
Tinglyst 20.06.1990
Rettighetshaver: Tromsø kommune.
Overført fra: 5501-119/4390
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/582428-1/200 Bestemmelse om jordvarme/jordsløyfe/fjernvarme
Tinglyst 23.03.2018 21:00
:Knr:5501 Gnr:124 Bnr:106
Gjelder fjernvarmeledning i lukket grøft og kundesentral i bygning
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: 5501-119/4390
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/1370494-1/200 Bestemmelse om vannledning
Tinglyst 05.10.2018 21:00
Rettighetshaver:TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
Overført fra: 5501-119/4390
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/712076-1/200 Bestemmelse om vann/kloakk
Tinglyst 21.06.2019 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
:Knr:5501 Gnr:119 Bnr:4376
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: 5501-119/4390
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/1222382-1/200 Rett til utskilt tomt
Tinglyst 16.10.2019 21:00
Rettighetshaver:TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
Overført fra: 5501-119/4390
Gjelder denne registerenheten med flere

2020/2599474-1/200 Bestemmelse om vann/kloakk
Tinglyst 16.06.2020 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
:Knr:5501 Gnr:119 Bnr:4387
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Overført fra: 5501-119/4390
Gjelder denne registerenheten med flere

2020/2599474-2/200 Bestemmelse om spillvann/drensvann/stikkrenner
Tinglyst 16.06.2020 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
:Knr:5501 Gnr:119 Bnr:4387
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Overført fra: 5501-119/4390
Gjelder denne registerenheten med flere

2020/2599519-1/200 Bestemmelse om vann/kloakk
Tinglyst 16.06.2020 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
:Knr:5501 Gnr:119 Bnr:4388
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Overført fra: 5501-119/4390
Gjelder denne registerenheten med flere

2020/2599519-2/200 Bestemmelse om spillvann/drensvann/stikkrenner
Tinglyst 16.06.2020 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
:Knr:5501 Gnr:119 Bnr:4388
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Overført fra: 5501-119/4390
Gjelder denne registerenheten med flere

2024/673655-1/200 Omnummerering ved kommuneendring
Tinglyst 01.01.2024 00:00

2022/1161203-1/200 Seksjonering
Tinglyst 14.10.2022 21:00
snr: 86
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 116/7063
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.


For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Gjensidige Forsikring ASA
Polisenummer: 91978456
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport datert 23.09.24
Grunnboksutskrift datert 05.09.24
Tinglyst dok. 280174 Seksjonering
Selgers egenerklæringsskjema datert 11.05.2024
Boligopplysninger fra Agio
Vedtekter
Husordensregler
Innkalling til årsmøte
Regnskap, budsjett og styrets årsberetning
Protokoll datert 25.04.2024
Utomhusplan
Fasade-, snitt og bygningstegninger
Reguleringsbestemmelser - fås hos megler
Reguleringskart og andre kartgrunnlag
Midlertidig brukstillatelse datert 24.02.2023
Fasade, snitt og etasjeplantegninger
Pågående regulering
Budskjema med informasjonsskriv
Energiattest

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:
Våtrom: Sprekk i en flis på badet som er meldt til utbygger.

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Megler:

Inger Alette Eira

+47 41 51 42 35

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Inger Alette Eira

+47 41 51 42 35

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Tirsdag, 22. okt.
17:30 - 18:00
For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Strandvegen 110C - Påkostet 4-roms fra 2023 presentert av Sne Eiendomsmegling ved Inger Alette Eira!
Velkommen til Strandvegen 110C - Påkostet 4-roms fra 2023 presentert av Sne Eiendomsmegling ved Inger Alette Eira!
Meget flott leilighet med lekre løsninger og moderne kvaliteter
Meget flott leilighet med lekre løsninger og moderne kvaliteter
Boligen har balkong og innglasset balkong på ca.16,5 kvm med gode sol- og solforhold
Boligen har balkong og innglasset balkong på ca.16,5 kvm med gode sol- og solforhold
Planskisse.
Planskisse.
Vannbåren varme og smarthus-konsept, som gir deg mulighet for trådløs lys- og varmestyring
Vannbåren varme og smarthus-konsept, som gir deg mulighet for trådløs lys- og varmestyring
Praktisk planløsning med åpen stue- og kjøkkenløsning, som skaper et fantastisk allrom for hele familien.
Praktisk planløsning med åpen stue- og kjøkkenløsning, som skaper et fantastisk allrom for hele familien.
Delikat kjøkken fra HTH med slette fronter, benkeplate av kompositt og integrerte hvitevarer
Delikat kjøkken fra HTH med slette fronter, benkeplate av kompositt og integrerte hvitevarer
Praktisk kjøkkenøy i barløsning mot stue, som gjør det enkelt å underholde gjestene mens man tilbereder maten.
Praktisk kjøkkenøy i barløsning mot stue, som gjør det enkelt å underholde gjestene mens man tilbereder maten.
Det er godt med skuffer, skap og benkeplass.  Her er det lagt vekt på funksjonalitet og gjennomtenkte løsninger.
Det er godt med skuffer, skap og benkeplass. Her er det lagt vekt på funksjonalitet og gjennomtenkte løsninger.
Hyggelig spiseplass ved vindu, hvor man kan samles til sosiale sammenkomster med familie og venner.
Hyggelig spiseplass ved vindu, hvor man kan samles til sosiale sammenkomster med familie og venner.
Gode lysforhold og utsikt over fastlandet/sundet. Det er elektriske gardiner på stuevinduene.
Gode lysforhold og utsikt over fastlandet/sundet. Det er elektriske gardiner på stuevinduene.
Stuen fremstår som lys og trivelig. Det er god takhøyde, vegger malt i lyse farger og 1-stavs eikeparkett.
Stuen fremstår som lys og trivelig. Det er god takhøyde, vegger malt i lyse farger og 1-stavs eikeparkett.
På de varmeste sommerdagene, kan de øverste glassene kan åpnes opp.
På de varmeste sommerdagene, kan de øverste glassene kan åpnes opp.
Fra stue er det utgang til en stor, innglasset balkong på ca. 17 kvm med god plass til hagemøbler og grill.
Fra stue er det utgang til en stor, innglasset balkong på ca. 17 kvm med god plass til hagemøbler og grill.
Fra hovedsoverom er det utgang til en koselig balkong på ca. 14 kvm. Her kan du nyte solen fra tidlig på morgen og utover mot ettermiddagen.
Fra hovedsoverom er det utgang til en koselig balkong på ca. 14 kvm. Her kan du nyte solen fra tidlig på morgen og utover mot ettermiddagen.
Boligen har tre fine soverom. Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe
Boligen har tre fine soverom. Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe
Praktisk skyvedørsgarderobe med speildører og garderobeinnredning
Praktisk skyvedørsgarderobe med speildører og garderobeinnredning
Soverom 2 med malte veggoverflater og parkettgulv
Soverom 2 med malte veggoverflater og parkettgulv
Soverom 3 med malte veggoverflater og parkettgulv.
Soverom 3 med malte veggoverflater og parkettgulv.
Leiligheten har to lekre bad med downlights i himling og gulvvarme. Dusjhjørne med regndusj og innfellbare glassdører.
Leiligheten har to lekre bad med downlights i himling og gulvvarme. Dusjhjørne med regndusj og innfellbare glassdører.
Praktisk baderomsinnredning med heldekkende servant, speilskap og belysning
Praktisk baderomsinnredning med heldekkende servant, speilskap og belysning
Det andre badet har baderomsinnredning med servant, speil og opplegg for vaskemaskin. Dusjhjørne med regndusj og innfellbare glassdører.
Det andre badet har baderomsinnredning med servant, speil og opplegg for vaskemaskin. Dusjhjørne med regndusj og innfellbare glassdører.
Gang med parkettgulv og vegger malt i lyse farger.
Gang med parkettgulv og vegger malt i lyse farger.
Innbydende inngangsparti med downlights i himling og adkomst til bod
Innbydende inngangsparti med downlights i himling og adkomst til bod
En innvendig bod med garderobeinnredning fra Kvik.
En innvendig bod med garderobeinnredning fra Kvik.
Boden har rikelig med lagringsplass for yttertøy og sko. Det medfølger også en sportsbod i felles bodanlegg
Boden har rikelig med lagringsplass for yttertøy og sko. Det medfølger også en sportsbod i felles bodanlegg
En fast biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. Det er heis fra garasjeanlegget og opp til alle etasjer
En fast biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. Det er heis fra garasjeanlegget og opp til alle etasjer
Parkeringsplassen har ladeboks for elbil
Parkeringsplassen har ladeboks for elbil
Leiligheten har en fin intern beliggenhet i hjørnet 3.etasje. Bygget er ferdigstilt i 2023
Leiligheten har en fin intern beliggenhet i hjørnet 3.etasje. Bygget er ferdigstilt i 2023
Sjønær beliggenhet med kort vei til badeplass, lekeplasser, strandpromenade, sjø og fjære.
Sjønær beliggenhet med kort vei til badeplass, lekeplasser, strandpromenade, sjø og fjære.
Dagligvarebutikker, apotek og legesenter ligger mer eller mindre rett utenfor døra.
Dagligvarebutikker, apotek og legesenter ligger mer eller mindre rett utenfor døra.
Nærområdet byr på meget fine tur- og aktivitetsområder. Gåavstand langs sjøen til både Sentrum og Telegrafbukta.
Nærområdet byr på meget fine tur- og aktivitetsområder. Gåavstand langs sjøen til både Sentrum og Telegrafbukta.
Busstopp ca 50 meter fra blokka. Gode kollektivforbindelser med direktebuss til bl.a. Sentrum, UiT/UNN og Giæverbukta.
Busstopp ca 50 meter fra blokka. Gode kollektivforbindelser med direktebuss til bl.a. Sentrum, UiT/UNN og Giæverbukta.
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!