Moanveien 57

Storsteinnes

Soverom
5 stk
Størrelse
148m2 (BRA-i)
Prisantydning
1 690 000,-

Velkommen til Moanveien 57 - Balsfjords beste utsiktstomt ? Eldre enebolig 1963 med svært attraktiv beliggenhet. Boligen ligger fremst på en høyde med fantastisk utsikt over fjord og fjell ! Planløsning er typisk for perioden med fem gode soverom, stor stue med store vindusflater, romslig kjøkken, to bad og en stor kjeller med rikelig lagringsplass. Stor dobbelgarasje med rikelig lagringsplas. Boligen holder en standard fra byggetid. Ny eier må derfor påregne kostnader til oppgradering og oppussing. Boligen ligger et steinkast fra nyoppført skole, barnehager, svømmehall, idrettshall, fotballbaner, lysløype og flotte rekreasjonsområder. Videre er det butikker, legekontor, tannlege, bibliotek etc.. 5 minnuters gange fra boligen. Velkommen til visning ... Les mer

Prisantydning: 1 690 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Internt bruksareal: 148m2 (BRA-i)
Balkong/Terrasse: 27m2 (TBA)
Soverom: 5
Byggeår: 1963
Energimerking: G
Tomteareal: 1266m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Moanveien 57
9050 Storsteinnes
Oppdragsnummer 52-24-0380
Totalvurdering Velkommen til Moanveien 57 - Balsfjords beste utsiktstomt ?

Eldre enebolig 1963 med svært attraktiv beliggenhet. Boligen ligger fremst på en høyde i flotte landlige omgivelser i et etablert boligfelt på Storsteinnes.

Planløsning er typisk for perioden med fem gode soverom, stor stue med store vindusflater, romslig kjøkken, to bad og en stor kjeller med rikelig lagringsplass. Stor dobbelgarasje med rikelig lagringsplas. Boligen holder en standard fra byggetid. Ny eier må derfor påregne kostnader til oppgradering og oppussing.

Boligen ligger et steinkast fra nyoppført skole, barnehager, svømmehall, idrettshall, fotballbaner, lysløype og flotte rekreasjonsområder. Videre er det butikker, legekontor, tannlege, bibliotek etc.. 5 minnuters gange fra boligen. Med andre ord kvaliteter som gir svært gode oppvektsforhold for de minste og høy livskvalitet for de voksne.

Fine turmuligheter til flere fjelltopper blant annet Balsokken som gir flott utsikt i alle retninger over indre Balsfjord, Nattmålstind og Marknestind.

Storsteinnes ligger i Balsfjord kommune, nabokommune til Tromsø kommune, og har de siste årene hatt en svært positiv vekst når det kommer til etablering av nye arbeidsplasser, blant annet satt gode forutsetninger for industrietablering som Mack bryggeri, produksjon av betongelementer, bygg-elementer i tre og i isopor/polystyren, og det er etablert meieri og fabrikker for fôrproduksjon til landbruket.

Ca. 1 times biltur til Tromsø hvor man finner det meste av alt, som flyplass, hurtigbåt terminal og bandre reise/transportmuligheter.

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Ivar J. Nerdal.
Matrikkel Gnr. 47 bnr. 113 i Balsfjord kommune
Beliggenhet Sydøstvendt område rett ovenfor sentrum av Storsteinnes. Hovedsakelig bebygget med eneboliger. Beliggenhet med gangavstand til diverse privat og offentlige servicetilbud.
Adkomst Asfaltert felles privat veg tilknyttet offentlig veg.
Tomt/beskaffenhet Svakt skrånende tomt, del av tomten er tilnærmet flat. Opparbeidet med plen og pryd/nyttevekster. Dels inngjerdet.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1963
Areal Primærrom: 136 kvm, Bruksareal: 148 kvm, BRA-i: 148 kvm , TBA: 27 kvm
(BRA-i) Bruksarealet av boenheten innenfor omsluttende vegger. Bruksenheten kan bestå av flere boenheter. Alle selvstendige boenheter kategoriseres som BRA-i.

(BRA-e) Bruksarealet av alle rom som ligger utenfor boenheten(e), men som tilhører denne. Eks: arealer som har adkomst fra fellesarealer eller utenfra, som kjellerstuer, gjesterom, hobbyrom og boder som tilhører boenheten.

(BRA-b) Bruksarealet av innglassede balkonger, verandaer og altaner som tilhører boenheten.

(TBA) Arealet av terrasser, altaner, verandaer og åpne balkonger som er tilknyttet boenheten.

Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 5, Bad: 1, Antall rom: 7
Byggemåte Taktekking av eternitt plater. Renner og nedløp av metall (sink) og plast Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende bordkledning. Tømrede takstoler i tre. Bygningen har trevinduer med koblet glass. Bygningen har hovedytterdør i tre, enkel kjellerdør i tre, 2 doble verandadører med glassfelt fra byggeår. Balkong på loft, utgang fra et soverom. rekkverkshøyde ca. 74 cm. Veranda mot sørøst, utgang fra stue. rekkverkshøyde 83-88 cm. Utvendige trapper i betong.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kurt A. Sørensen datert 29.08.2024, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, dette som følge av tiltakets alder.
Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i BRA-i:
Etasje 2: Gang m/trapp, 4 soverom og bod.
Etasje 1: Gang m/trapp, vindfang, dusj/wc, kjøkken, stue, soverom og trapperom.
Etasje 0: Vaskekjeller, toalettrom, 2 boder, gang m/trapp, kjellerstue og kjellerinngang.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kurt A. Sørensen datert 29.08.2024, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Innvendig er det gulv av betong og belegg.
Veggene har tapet, trepanel, malte plater, betong og Strie.
Innvendige tak har malte plater og himlingsplater.

VÅTROM
Dusj/wc:
1 dusjkabinett, 1 wc, 1 servant m/innredning. Vinylbelegg med oppbrett på gulv, våtromsplater på vegg. 2 ventiler i vegg, ikke tilluft i dør. Det er ikke fall til sluk, gulvet er tilnærmet flatt. Gjennomføringer i gulv er ikke tettet.

Vaskekjeller
Aktuell byggeforskrift er byggeforskrifter fra før 1997. Dokumentasjon: ingen dokumentasjon. Vaskerom fra byggeår. 1 skyllekar, opplegg til vaskemaskin, benkeinnredning med vask og kum og overskap. Montert vedovn her. Støpt gulv, murvegger. ventil i vegg. Det er soilsluk i gulvet fra byggeår, det er ikke etablert mekanisk avtrekk. det er saltutslag på vegger og gulv. Hulltaking er ikke foretatt da det allerede er påvist andre avvik i våtsonen.

Wc-rom:
1 wc, 1 servant, 1 varmtvannstank. Belegg på betonggulv, malt betong og malte plater på vegg. Defekt avtrekksvifte i vegg, ikke tilluft i dør

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning med profilerte trefronter, fliser over benk. Ventilator med avkast ut. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Innvendige vannledninger er av kobber og eldre jernrør i deler av kjeller. Det er avløpsrør av plast og eldre støpejernrør i synlige deler. Boligen har naturlig ventilasjon. Det er installert luft til luft varmepumpe. Varmtvannstanken er på 192 liter. Sikringsskap med skrusikringer, åpent noe skjult anlegg. Røykvarslere og flere brannslokningsapparat.

TILSTANDSGRADER
Tilstandsgradene tilsier hvilken tilstand et objekt har i forhold til definert referansenivå. Nedenfor angis en kort oppsummering der den bygningssakkyndig har beskrevet avvik ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG2) eller tilstandsgrad 3 (TG3). Opplistingen nedenfor er ikke uttømmende og du oppfordres til å lese og sette deg grundig inn i salgsmateriellet. For nærmere forklaring av tilstandsgrader og hva de angir, se vedlagte tilstandsrapport.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG 3:
Utvendig > Vinduer
Vurdering av avvik:
o Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke.
o Det er påvist vinduer med fukt/råteskader.
o Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket.
o Det er avvik:
Flere vinduer har utvendig fuktskader i karm.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Vurdering av avvik:
o Det er påvist fukt/råteskader i konstruksjonen.
o Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Vurdering av avvik:
o Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
o Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
o Målt høydeforskjell på over 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.

Innvendig > Pipe og ildsted
Vurdering av avvik:
o Pipevanger er ikke synlige.
o Det er avvik: Teglsteinspipen er stedvis kledd til med trematerialer.

Innvendig > Rom Under Terreng
Vurdering av avvik:
o Det er gjennom hulltaking påvist høyt fuktnivå inne i trekonstruksjonen i hulltakingen, men ikke påvist fuktskader i dette området. Høy luftfuktighet kan over tid føre til muggvekst eller sverting av materialer. Samtidig kan materialer og konstruksjoner bli ødelagt. Fuktnivået i bunnsvill i påforet trevegg er så høyt at dette forholdet må utbedres.

Innvendig > Innvendige trapper - 2
Vurdering av avvik:
o Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper.
o Det er ikke montert rekkverk.
o Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
o Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper.
Det er manglende rekkverk i trappen.

Våtrom > Etasje 1 > Dusj/wc > Overflater Gulv
Vurdering av avvik:
o Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk.
o Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.
o Overflaten har omfattende skader
Gjennomføringer i gulv er ikke tettet.

Våtrom > Etasje 1 > Dusj/wc > Sluk, membran og tettesjikt
Vurdering av avvik:
o Det er påvist mangelfull/feil utførelse rundt rørgjennomføringer e.l. som gir fare for fukt i konstruksjonen i våtsone.
o Det er påvist tegn på utettheter på våtrommet.
o Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på
membranløsningen.

Våtrom > Etasje 0 > Vaskekjeller > Generell
Vurdering av avvik:
o Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. En må forvente generell oppgradering av våtrommets tettesjikt/membran for at våtrommet skal tåle en normal bruk etter dagens krav (tett våtsone). En samlet TG 3 for rommet er satt med bakgrunn i alder og manglende tetthet i våtsonen på rommet. Det er ikke behov for å gjennomføre en detaljert tilstandsanalyse, etter standardens krav.

Tomteforhold > Drenering
Vurdering av avvik:
o Det mangler, eller på grunn av alder er det sannsynlig at det mangler, utvendig fuktsikring av grunnmuren ved kjeller/underetasje.
o Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.
o Det er ut ifra observasjoner konstatert at drenering/tettesjikt har funksjonssvikt/svært begrenset effekt.

Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
Vurdering av avvik:
o Det har forekommet avvik, tegn på svekkelser på utvendig avløpsledning.
o Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger.
o Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger.
o Utvendige avløpssystemet har funksjonssvikt.
Eier opplyser at utvendige avløpsrør fra boligen til kum på naboeiendom
må utbedres.

TG IU:
Våtrom > Etasje 1 > Dusj/wc > Tilliggende konstruksjoner våtrom
Vurdering av avvik:
o Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone

TG 2:
Utvendig > Taktekking
Vurdering av avvik:
o Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen.
o Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på undertak.
o Det er avvik:
Eternitt takplater kan inneholde asbest.

Utvendig > Nedløp og beslag
Vurdering av avvik:
o Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke
krav om dette på byggemeldingstidspunktet.
o Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på
renner/nedløp/beslag.
o Det er avvik:
Takrenner har nedbøyning.
Takstige er montert opp til pipe, det er ikke montert feieplattform.

Utvendig > Veggkonstruksjon
Vurdering av avvik:
o Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur.
o Det er avvik:
Kledningen har forholdsvis høy alder,

Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Vurdering av avvik:
o Det er avvik: Det er påvist eldre fuktveger ved pipe.

Utvendig > Dører
Vurdering av avvik:
o Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke.
o Det er påvist utetthet/åpning mellom dørblad og dørkarm. Dvs. at kald trekk kan oppstå.
o Karmene i dører er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket.
o Det er avvik:
Dørene har høy alder og slitasje, noen er utvendig fuktskadet.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger - 2
Vurdering av avvik:
o Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
o Det er avvik: Det er skjevhet i veranda, rekkverket er provisorisk støttet. Det kan ikke
utelukkes at det kan være fuktskader på konstruksjonen.

Utvendig > Utvendige trapper
Vurdering av avvik:
o Det er avvik: Det mangler håndlist.

Innvendig > Overflater
Vurdering av avvik:
o Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente.

Innvendig > Radon
Vurdering av avvik:
o Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
o Radonmålinger er ikke foretatt heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med "usikker" aktsomhetsgrad

Innvendig > Innvendige trapper
Vurdering av avvik:
o Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
o Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper.

Innvendig > Innvendige dører
Vurdering av avvik:
o Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører.
Noen dører subber/tar i terskel/karm.

Våtrom > Etasje 1 > Dusj/wc > Overflater vegger og himling
Vurdering av avvik:
o Våtromsplater er ikke montert fagmessig.
Det er ikke montert bunnlist på platene.

Våtrom > Etasje 1 > Dusj/wc > Ventilasjon
Vurdering av avvik:
o Rommet har kun naturlig ventilasjon.
o Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.
o Rommet har kun naturlig avtrekk via ventil i vegg eller tak.

Våtrom > Etasje 0 > Vaskekjeller > Tilliggende konstruksjoner våtrom
Vurdering av avvik:
o Hulltaking er ikke foretatt da det allerede er påvist andre avvik i våtsonen.
o Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone
Det er murvegger i rommet.

Kjøkken > Etasje 1 > Kjøkken > Overflater og innredning
Vurdering av avvik:
o Kjøkkeninnredningen er av eldre dato, og den mangler bruksfunksjoner/løsninger som er forventbart på et kjøkken.

Spesialrom > Etasje 0 > Toalettrom > Overflater og konstruksjon
Vurdering av avvik:
o Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1.
o Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Vurdering av avvik:
o Det er påvist ufagmessig utførelse av vannledninger.
o Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger

Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Vurdering av avvik:
o Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger.

Tekniske installasjoner > Ventilasjon
Vurdering av avvik:
o Det er avvik: Det er naturlig avtrekk fra våtrom, wc rom.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Vurdering av avvik:
o Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende løsning fra varmtvannstank.
o Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
Det er strøm til garasje via skjøteledning fra boligen, det er utstrakt bruk av skjøteledninger i vaskerom i kjeller. Anlegget har høy alder og det bør utføres en utvidet el-kontroll.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
Vurdering av avvik:
o Innsiden av grunnmuren har misfarging.

Tomteforhold > Terrengforhold
Vurdering av avvik:
o Det er påvist dårlig fall eller flatt terreng inn mot grunnmur og dermed muligheter for større vannansamlinger. På vestside av boligen er terrenget tilnærmet flatt ved boligen.

Tomteforhold > Oljetank
Vurdering av avvik:
o Det er opplyst om at oljetank er sanert, men tilfredsstillende dokumentasjon mangler.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kurt A. Sørensen datert 29.08.2024, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Boligen har elektrisk oppvarming.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i garasje og på egen tomt.
Tomten Areal: 1 266 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Asfaltert felles privat veg tilknyttet offentlig veg.
Eiendommen er tilknyttet privat felles vannverk.
Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikkledninger.
Regulering Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse jf. Reguleringsplankart datert: 12.08.2024.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 1 690 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kurt Asmund Sørensen den 29.08.24
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 673 182,-
Formuesverdi sekundærbolig: 2 692 729,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Formuesverdien er beregnet på formueskalkulatoren på Skatteetaten sine nettsider. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål om formuesverdi og ved andre spørsmål om skatt.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 12 169,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Fellesutgifter Kr ,- per mnd.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1961/302923-1/97 Registrering av grunn 02.12.1961
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:5532 Gnr:47 Bnr:41

2020/1490598-1/200 Omnummerering ved kommuneendring
01.01.2020 00:00

1963/301038-2/97 Bestemmelse om veg 11.05.1963
rettighetshaver:Knr:5532 Gnr:47 Bnr:113
Bestemmelse om vann/kloakkledning

1963/301038-3/97 Bestemmelse ifølge. skjøte 11.05.1963
rettighetshaver:Knr:5532 Gnr:47 Bnr:113
Rett til å kjøpe en parsell

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Reguleringsplan
Grunnkart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse
Det er påvist avvik i forhold til takhøyde: Takhøyde i kjeller ned til ca. 2,16 m.

Eiendommen selges som et dødsbo. Det innebærer at selger ikke har detaljert kunnskap om eiendommen, med den risiko det medfører. Det kan derfor være feil og mangler ved eiendommen som det ikke er spesifikt opplyst om. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig undersøkelse av eiendommen, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig
Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:
- Jeg vet det er ett gammelt hus.
- Jeg vet att rørene til kloakk må skiftes.

BOLIGSELGERFORSIKRING
Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Megler:

Ivar J. Nerdal

+47 97 78 90 00

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

+47 97 78 90 00

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Moanveien 57 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Ivar J. Nerdal!
Velkommen til Moanveien 57 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Ivar J. Nerdal!
Fantastisk eiendom med idyllisk beliggenhet!
Fantastisk eiendom med idyllisk beliggenhet!
Panorameutsikt!
Panorameutsikt!
Planskisser.
Planskisser.
Planskisse 1.Etasje.
Planskisse 1.Etasje.
Planskisse 2.Etasje
Planskisse 2.Etasje
Planskisse 3.Etasje
Planskisse 3.Etasje
Velkommen!
Velkommen!
Lys og åpen stue med gode møbleringsmuligheter.
Lys og åpen stue med gode møbleringsmuligheter.
Fra stua har du utgang til en solfylt veranda med fantastisk utsikt, med plass til utemøbler.
Fra stua har du utgang til en solfylt veranda med fantastisk utsikt, med plass til utemøbler.
Stort kjøkken med plass til spisebord.
Stort kjøkken med plass til spisebord.
Baderom innredet med toalett, dusjkabinett og servant med oppbevaring i skuffer og skap.
Baderom innredet med toalett, dusjkabinett og servant med oppbevaring i skuffer og skap.
Trappa tar deg opp til 3.Etasje, her finner du 4 soverom.
Trappa tar deg opp til 3.Etasje, her finner du 4 soverom.
Soverom 1.
Soverom 1.
Soverom 2.
Soverom 2.
Soverom 3 med utgang til balkong.
Soverom 3 med utgang til balkong.
Soverom 4.
Soverom 4.
Kjellerstue med vedfyringsovn.
Kjellerstue med vedfyringsovn.
Underetasje.
Underetasje.
Underetasje.
Underetasje.
Garasje med gode oppbevaringsmuligheter.
Garasje med gode oppbevaringsmuligheter.
Boligen har ideell beliggenhet med nydelig utsikt!
Boligen har ideell beliggenhet med nydelig utsikt!
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!
Fasade.
Fasade.
Garasje og biloppstillingsplass.
Garasje og biloppstillingsplass.
Nærområdet.
Nærområdet.
Dronefoto
Dronefoto
Meieriet og nærbutikk
Meieriet og nærbutikk
Moan
Moan
Bilde-5
Bilde-5