Nyholmen B701

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
68m2 (BRA-i)
Prisantydning
6 900 000,-

Salg av kontraktsposisjon i prosjektet Nyholmen bolig! Ny og moderne 3-roms selveier i 7.etasje. Leiligheten holder høy standard og har en spektakulær utsikt og utgang til stor takterrasse. Leiligheten blir levert med en stavs eikeparkett, downligh ts i stue, kjøkken, gang og bad, delikate 60x60 fliser på bad og har smartkonsept via telefon. Boligen er under oppføring og planlagt ferdigstilt 4. kvartal 2024 Leiligheten har tilgang til felles treningsrom, badstu og selskapslokale. Forbruk av varmtvann/fjernvarme er inkl, noe som gir lave energikostnader. Høydepunkter: Høy standard. Nydelig utsikt. Kjøkken fra HTH. Stor takterrasse. Heis. Felles treningsrom, badstu og fellesrom med kjøkken. Internett og forbruk av varmtvann/fjernvarme er inkl. ... Les mer

Prisantydning: 6 900 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 1 931,-
Internt bruksareal: 68m2 (BRA-i)
Soverom: 2
Byggeår: 2024
Tomteareal: 4479m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Nyholmen B701
9007 Tromsø
7. etasje
Oppdragsnummer 52-24-0069
Totalvurdering Salg av kontraktsposisjon i prosjektet Nyholmen bolig!

Ny og moderne 3-roms selveier i 7.etasje. Leiligheten holder høy standard og har en spektakulær utsikt og utgang til stor takterrasse.

Leiligheten blir levert med en stavs eikeparkett, downlights i stue, kjøkken, gang og bad, delikate 60x60 fliser på bad og har smartkonsept via telefon. Boligen er under oppføring og planlagt ferdigstilt 4. kvartal 2024

Leiligheten har tilgang til felles treningsrom, badstu og selskapslokale. Forbruk av varmtvann/fjernvarme er inkl, noe som gir lave energikostnader.

Høydepunkter:
-Høy standard
-Nydelig utsikt
-Kjøkken fra HTH
-Stor takterrasse
-Heis
-Internett og forbruk av varmtvann/fjernvarme er inkl

Fellesarealer og fasiliteter:
- Treningsrom med badstu
- Kajakk til utlån
- Sosiale fellesrom med sofa, kjøkken og spisegruppe
- Flotte uteområder med lekeplass, bålgrue, sittegrupper og sjøtrapp for bading og utsett av kajakk
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 4045 i Tromsø kommune
Beliggenhet Meget sentralt, urbant og attraktivt boligområde på Strandkanten med nærhet til det meste. I nærområdet finnes både dagligvarebutikker, treningssenter, skoler og barnehager. Det er få minutters gangavstand til Tromsø sentrum som tilbyr ett rikt rekreasjonstilbud samt kjøpesenter, kafè, restauranter, nisjebutikker og en rekke andre forretninger og turistattraksjoner. Nærmeste bussholdeplass i umiddelbar nærhet. Gode bussforbindelser med hyppige avganger til bl.a. UNN/UiT, sentrum og flyplassen. Nærhet til park, flotte turområder, samt flott kai og strandpromenade.
Adkomst Via offentlig og privat veg (tinglyst veirett).
Tomt/beskaffenhet På tomten skal det etableres parkområde med sitteplasser, bålgrue, sjøtrapp for sjøbad og mulig utsett av kajakk. Oppgitt tomteareal er felles.

Det blir også innvendige fellesarealer med treningsrom med badstue, felles kajakker til utlån og fellesrom med kjøkken, sofa og spisegruppe.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2024
Areal Bruksareal: 68 kvm, BRA-i: 68 kvm
(BRA-i) Bruksarealet av boenheten innenfor omsluttende vegger. Bruksenheten kan bestå av flere boenheter. Alle selvstendige boenheter kategoriseres som BRA-i.

(BRA-e) Bruksarealet av alle rom som ligger utenfor boenheten(e), men som tilhører denne. Eks: arealer som har adkomst fra fellesarealer eller utenfra, som kjellerstuer, gjesterom, hobbyrom og boder som tilhører boenheten.

(BRA-b) Bruksarealet av innglassede balkonger, verandaer og altaner som tilhører boenheten.

(TBA) Arealet av terrasser, altaner, verandaer og åpne balkonger som er tilknyttet boenheten.

Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Byggemåte Bygget utføres med hovedbæresystem i betong- og stålkonstruksjoner. Gulv på grunn er tenkt plasstøpt betong i bodarealer og tilhørende fellesrom. Dekker/etasjeskiller utføres i betongelementer. Øvrig fasade er tenkt i trekonstruksjon som isoleres med mineralull og hovedsakelig forblendes med fasadeplater.

Fasader utføres hovedsakelig i fasadeplater med supplerende elementer av andre materialer.

Takene til byggene blir flate, isolerte og med fall til innvendig sluk. Tekkes med mekanisk festet membran / folietekking eller papp. Tak over inngangsparti, balkonger o.l. vil bli utført som lett tak.

Viser til utbyggers leveransebeskrivelse for nærmere informasjon.
Ferdigattest Selger plikter å fremlegge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest før overlevering av boligen.
Innhold BRA-i inneholder:
7. etasje: Entre, soverom 1, soverom 2, bad, stue og kjøkken.
BRA-e inneholder: Sportsbod

Fra stue er det utgang til stor takterrasse på ca. 18 kvm.
Standard Gulv:
Det leveres 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett i stue, kjøkken, entre og soverom.
Våtrom og bad leveres med keramiske fliser i størrelse 60x60 cm, foruten i dusjsone hvor det leveres mindre fliser.

Vegger:
Gips og betongvegger blir sparklet og malt iht. Norsk standard NS i fargen hvit.
Våtrom leveres med keramiske fliser i størrelse 60x60 cm.
Innvendige lettvegger bygges av tre eller stålprofiler som kles med gipsplater og sparkles og males iht. Norsk Standard NS i fargen hvit.

Himling:
Tak leveres med nedforet gipshimling som sparkles og males iht. Norsk Standard NS i hvit farge. I stue/kjøkken vil det helsparkles mens øvrige rom sparkles og males iht. Norsk Standard NS. Himling i bad kan leveres som gips systemhimling eller malte metallplater med synlig smal fuge. Det leveres downlights i tak på bad iht. leverandørens plantegning.
Det er prosjektert boligsprinkling i leilighetene og i fellesområdene. Føringer vil legges skjult i nedsenket himling i leilighetene. Ved detaljprosjektering kan føringer bli innkasset noen steder. Sprinkelhoder vil være synlig i leilighetene.

Kjøkken:
Kjøkken leveres fra HTH.
Kjøkken leveres i hvit utførelse. Laminat benkeplate.
Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med vannlås og tilkobling til oppvaskmaskin, og ettgreps blandebatteri. Omfanget av antall overskap vil variere utfra type leilighet.
Kjøkkeninnredning leveres med kjøkkenventilator med PlasmaMade luftfilter. PlasmaMade luftfilter aktiveres av luftstrømmen. Den forurensede luften (fett, pollen, lukter, etc.) blir konvertert via en naturlig reaksjon til ren luft og CO2. Den filtrerte (resirkulerte) rene luften blir blåst tilbake i rommet. PlasmaMade luftfilter fungerer som en lukt- og luftrenser som er integrert i skap over platetopp. Hvitevarer som medfølger er komfyr m/koketopp, oppvaskmaskin og kombiskap kjøl/frys.

Bad:
Badene leveres med flis på gulv og vegg. Dusjvegger leveres i glass, samt mindre fliser i dusjsone. Dusjarmatur med garnityr monteres på vegg.
Det leveres glatte hvite fronter på servantskap, heldekkende servant med ettgreps servantbatteri, speil og stikkontakt. Toalett leveres i hvit utførelse med nedspylingsknapp og demping på toalettsete. Det er avsatt plass til vaskemaskin i hver leilighet. I leiligheter med eget vaskerom blir det avsatt plass for vaskemaskin.
Der vask/bod er angitt i boligen leveres leilighetstypen med bod som standard.

Baderom leveres som prefabrikkerte kabiner eller plassbygde bad iht. prosjektering.

Viser til utbyggers leveransebeskrivelse for nærmere informasjon.

Andre tekniske detaljer:
" Det leveres porttelefon med åpner til leiligheten.
" Leiligheten leveres med smarthus-konsept. Det innebærer at leiligheten får trådløs styring av lys fra egen App på mobil eller nettbrett.
" Det er listefri løsning mellom tak og vegg, øvrige listverk i hvit utførelse
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Leilighetene leveres med fjernvarme (vannbåren varme) i gulv i stue, kjøkken og bad iht. leveransebeskrivelse fra utbygger. Varmtvann leveres gjennom varmeanlegg som en del av fellesanlegget hvor fjernvarmeanlegg benyttes. Forbruk av energi avregnes etter boenhetenes sameiebrøker.

Leilighetene leveres med balansert ventilasjon med eget aggregat i hver leilighet for et godt inneklima med tilførsel av filtrert uteluft med eget styringspanel. Ventilasjonsaggregatet vil være synlig plassert
Parkering Mulighet for kjøp av 1 stk. parkeringsplass i parkeringsanlegg for Strandkanten for kr 450 000,- i tillegg til kjøpesum av leilighet.
Kjøp av parkeringsplass må benyttes senest 2 uker før overtakelse.
Tomten Areal: 4 479 kvm, Eierform: Fellestomt
Fellesareal - Utvendige og innvendige sykkelparkering
- Felles treningsrom med badstu
- Felles kajakk til utlån
- Fellesrom med kjøkken, stue og spisegruppe
Medlemskap velforening Pliktig medlemskap i Strandkanten velforening. Velforeningsavgiften er inkl. i felleskostnadene
Vei, vann og avløp Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Viser til utbyggers opprinnelige salgsoppgave for mer informasjon.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål.
Sentrale lover Det gjøres særskilt oppmerksom på at mellom kjøper og ny sluttkjøper gjelder Kjøpslovens og ikke bustadoppføringslovas regelverk. I forhold til leveransen fra Selger etter denne kontrakt, endres ingen forpliktelser på selgersiden ved transport eller videresalg.
Prisantydning 6 900 000,- / Fellesutgifter: 1 931,- pr. mnd
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten etter boligene er tatt i bruk. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål om formuesverdi eller ved andre spørsmål om skatt
Kommunale avgifter Ingen kommunale avgifter pt. Kommunale avgifter og eiendomsskatt fastsettes av Tromsø kommune etter boligene er tatt i bruk.
Adgang til utleie Boligen består av en boenhet. Boligen kan fritt leies ut i sin helhet.
Sameiet Boligene vil bli organisert som et boligsameie. Utbygger vil ta initiativ til å stifte sameiet i god tid før overtakelsen.
Utbygger vil innkalle kjøperne til konstituerende ekstraordinært årsmøte der sameiet formelt stiftes og det velges et styre for sameiet.
Utbygger forbeholder seg retten til å velge forretningsfører som forestår stiftelsen av sameiet og ivaretar første års drift. Agio Forvaltning AS er engasjert av utbygger.
Fellesutgifter Kr 1 931,- per mnd

Felleskostnadene er stipulert fra utbygger. Endelige felleskostnader fastsettes på sameiemøte/ved ferdigstillelse. For nærmere informasjon, se vedlagte driftsbudsjett fra Agio Forvaltning. Det er lagt til grunn at fjernvarme til leilighetene og deler av utvendig fellesareal, tappevann, renovasjon forsikring av bygget, strøm i fellesarealer, vaktmestertjenester som renhold og snørydding av fellesarealet er inkludert.

Fordelingsnøkkel for fordeling av utgifter reguleres av sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk. Enkelte elementer i budsjettet kan i vedtektene fastsettes til fordeling likt på alle seksjoner, eller etter forbruk. Selger har engasjert forretningsfører Agio Forvaltning AS for sameie for første driftsår. Kostnader til dette er tatt inn i budsjettet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:
Seksjonen leveres uten pengeheftelser.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Salget gjelder salg av kontraktsposisjon, ikke salg av eiendom. Kjøper trer inn i selgers allerede inngåtte avtale med utbygger, med de rettigheter og plikter som følger av kontrakten.

Kjøpesummen for kontraktsposisjonen er den verdi kjøper betaler selger for å få tre inn i kontrakten med utbygger.

Kjøp av kontraktsposisjon (transportavtalen) reguleres av kjøpsloven og avhendingslovens §1-1, 4. ledd. Kjøpekontrakten med utbygger som kjøper trer inn i, reguleres av bustadoppføringslovens bestemmelser.

Kjøper innbetaler kjøpesum for kontraktsposisjonen ved inngåelse av transportavtalen. Dersom det på eiendommen er forfalte delinnbetalinger som er innbetalt til utbygger, eller det er gjort betalinger for tilvalg, skal også disse beløpene innbetales ved inngåelse av transportavtalen. Hvilke beløp dette gjelder, inkl. pris på eventuelle tilvalg som er gjort, fremgår av salgsoppgaven sammen med opplysninger om opprinnelig kjøpesum.

Betaling for selve kontraktsposisjonen kan ikke skje med krav om pant i den eiendommen som kjøpes.

Dersom kjøper av kontraktsposisjonen er forbruker vil innbetalt beløp for kontraktsposisjonen bli stående på meglers konto inntil eiendommen er overtatt av kjøper og skjøtet er tinglyst. Der kjøper er forbruker bortfaller betalingsplikt for kjøpesum for kontraktsposisjonen dersom utbygger ikke ferdigstiller boligen, jf. avh.l. § 1-1 fjerde ledd. Selger har intet ansvar for mangler eller forsinkelser på utbyggers side. I slike tilfeller har kjøper fortsatt plikt til å betale hele kjøpesummen for kontraktsposisjonen. Dette gjelder selv om mangel eller forsinkelse er så vesentlige at den gir kjøper rett til å heve kontrakten med utbygger.

Dersom kjøper ikke regnes som forbruker ihht. bustadoppføringslova kan selger kreve at kjøper betaler hele vederlaget, uavhengig av om utbygger ferdigstiller boligen, og uten tinglyst skjøte. I slike tilfeller vil selger kreve at hele oppgjøret utbetales ved inngåelse av transportkontrakten. Kjøper av kontraktsposisjonen vil med dette ha den fulle risiko for kjøpesummen og et eventuelt tap, dersom utbygger mot formodning ikke leverer boligen i tråd med opprinnelig kjøpekontrakt, uten å kunne gjøre krav mot selger. Det kan ikke avtales boligselgerforsikring eller boligkjøperforsikring for dette oppdraget.

Budgivning
Bud skal kun inngis på beløp for å tre inn i kontraktsposisjonen. Det vil fremgå i salgsoppgave hva den opprinnelige kjøpesummen utgjør. Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller gis rett til megler. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema og budskjema fås overlevert fra megler. All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ta kontakt med megler dersom det er behov for bistand for å gi bud.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Kjøpekontrakt
Byggetegninger
Budsjett
Vedtekter
Husordensregler
Reguleringsplan
Matrikkelkart
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Salgs av kontraktsposisjoner reguleres av bustadoppføringsloven, jf. buofl § 1 første ledd, bokstav b, siste punktum. I henhold til bustadoppføringslovas § 12 stiller utbygger sikkerhet for kontraktsforpliktelsene. Sikkerheten er gjeldende fra byggeperioder og frem til 5 år etter overtakelsen av boligen.

Dette er videresalg av kontraktsposisjon av en uoppført bolig, og alle relevante opplysninger om boligen, utomhusarealer, arealer, leveransebeskrivelser m.m. finnes i prosjektets salgsoppgave. Denne fås hos megler. Ta kontakt med meglerforetakets representant for mer informasjon.

Forbehold i opprinnelig kjøpekontrakt:
Mulighet for å endre navn på kjøper i kjøpekontrakt frem til sameiet er stiftet. Fritak for transportgebyr ved eventuelt videresalg av kontrakt før overtagelse. Mulighet for kjøp av 1 stk. parkeringsplass i parkeringsanlegg for Strandkanten for kr 350 000,- i tillegg til kjøpesum av leilighet.

Felleskostnadene er stipulert fra utbygger. Seksjonseierne må betale fellesutgifter til dekning av sameiets drifts- og vedlikeholdskostnader, herunder også kostnader til vedlikehold/beising av trefasader etter behov, men senest innen fem år etter overtakelse.

Bilder er illustrasjoner og avvik kan forekomme.

Det er planlagt 140 leiligheter på gnr. 119, bnr. 4045 i Tromsø kommune. Eiendommen skal oppdeles i eierseksjoner. Endelig adresse, matrikkel- og seksjonsnummer fastsettes senere. Det er foreløpig ikke avklart hvilken seksjonsbrøk denne leiligheten får (seksjonering ikke gjennomført pt.).

Energimerking utstedes av utbygger senest ved utstedelse av ferdigattest på eiendommen.

Link til prosjektets hjemmeside: https://nyholmenbolig.no
Forkjøpsrett Ingen forkjøpsrett.

Megler:

Jonas Bergersen

+47 97 73 97 32

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Jonas Bergersen

+47 97 73 97 32

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Ny 3-roms leilighet i 7.etg med takterrasse og fantastisk utsikt!
Ny 3-roms leilighet i 7.etg med takterrasse og fantastisk utsikt!
Planskisse.
Planskisse.