Workinntoppen 14

Tromsø

Soverom
1 stk
Størrelse
73m2 (BRA-i)
Prisantydning
4 890 000,-

Workinntoppen 14 - En lekker og moderne leilighet med spennende planløsning med alt på ett plan. Leiligheten har vannbåren gulvvarme og tidsriktige farge- og materialevalg over det hele. Boligen består av entré med fliser på gulv og separate inngan ger til leilighet og hybel. To flislagte bad/vaskerom med opplegg for vaskemaskin. Soverom med garderobeskap. Åpen stue og kjøkkenløsning som skaper en god romfølelse. En stor, herlig markterrasse som strekker seg på to sider av boligen.  Hybel med egen inngang som gir gode leieinntekter. Fast parkering i felles garasjeanlegg og det er heis i bygget Høydepunkter:  Hybel som gir leieinntekter. Garasje. Vannbåren varme, forbruk av varmtvann og internett er inkl. Sportsbod. Flotte turområder like ved. Heis. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 4 890 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 4 026,-
Internt bruksareal: 73m2 (BRA-i)
Eksternt bruksareal: 8m2 (BRA-e)
Balkong/Terrasse: 58m2 (TBA)
Soverom: 1
Byggeår: 2018
Energimerking: C
Tomteareal: 2194m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Workinntoppen 14
9016 Tromsø
1. etasje
Oppdragsnummer 52-24-0360
Totalvurdering Workinntoppen 14 - En lekker og moderne leilighet med spennende planløsning med alt på ett plan.

Leiligheten har tidsriktige farge- og materialevalg og ligger i 1. etasje. Boligen består av entré med fliser på gulv og separate innganger til leilighet og hybel. To flislagte bad/vaskerom med opplegg for vaskemaskin. Soverom med garderobeskap. Åpen stue og kjøkkenløsning og fra stue er det utgang til en stor markterrasse som strekker seg på to sider av boligen. Hybel med egen inngang som gir gode leieinntekter.

Stor terrasse på ca. 58 kvm med god plass til utemøbler og grill. Fast parkering i felles garasjeanlegg. Det er heis i bygget. Gode oppbevaringsmuligheter i en sportsbod, som er plassert i felles bodanlegg. 

Høydepunkter:

- Stor terrasse
- Hybel som gir gode leieinntekter
- Garasjeplass
- Vannbåren gulvvarme, forbruk av varmtvann og internett er inkl
- Sportsbod
- Skiløype og flotte turområder like ved
- Heis
- Flotte uteområder med gapahuk, lekeplasser og sittebenker

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 118 bnr. 1709 snr. 32 orgnr. 921283288 i Tromsø kommune
Beliggenhet Leiligheten har en fin beliggenhet på Workinntoppen som en av Tromsøs mest populære boligområder!

Her bor du fint til i et rolig og etablert område med kort vei til skole, barnehage og SFO. Det er kort vei til flere dagligvarebutikker, SATS treningssenter og gode bussforbindelser til Tromsø sentrum og Giæverbukta! Fra eiendommen er det kort vei til Turnhallen, Tromsøbadet og UNN/UIT.,Ca. 5 min kjøretur til Tromsø Lufthavnt.

Du skal ikke gå langt for å komme deg til flotte friarealer ved Prestvannet som byr på skøytebane på vinteren, lysløype og turstier om sommeren! Det er også kort vei til Charlottenlund aktivitets- og friluftspark, som er et populært område for store og små hele året. Området har ballbinge, frisbeegolf med ni kurver, sandvolleyballbaner, hundepark, klatretårn og løpebane, samt ski-, skøyte- og akeområde på vinterstid. Kun en liten spasertur unna finner du også sjøen.

Workinntoppen er pent opparbeidet med felles lekeplasser for de minste barna, asfalterte internveier og gapahuk med grillplasser. Gode sol- og lysforhold. Denne leiligheten ligger fint til i 1. etasje og har garasjeplass i underetasjen.
Adkomst Via offentlig og privat vei. Det vil bli skiltet med visningsskilter fra SNE ved fellesvisninger
Tomt/beskaffenhet Sameiet tomt har et areal på ca. 2194 m². Tomten er opparbeidet med plen, prydbusker. I Workinntoppen er det flotte felles uteområder med flere lekeplasser for de minste barna, asfalterte internveier, gapahuker med grillplasser og sittebenker. Asfaltert adkomst og parkering i garasjeanlegget. Området er bilfritt og meget barnevennlig. Gode lys- og solforhold.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2018
Areal Bruksareal: 81 kvm, BRA-i: 73 kvm , BRA-e: 8 kvm , TBA: 58 kvm
(BRA-i) Bruksarealet av boenheten innenfor omsluttende vegger. Bruksenheten kan bestå av flere boenheter. Alle selvstendige boenheter kategoriseres som BRA-i.

(BRA-e) Bruksarealet av alle rom som ligger utenfor boenheten(e), men som tilhører denne. Eks: arealer som har adkomst fra fellesarealer eller utenfra, som kjellerstuer, gjesterom, hobbyrom og boder som tilhører boenheten.

(BRA-b) Bruksarealet av innglassede balkonger, verandaer og altaner som tilhører boenheten.

(TBA) Arealet av terrasser, altaner, verandaer og åpne balkonger som er tilknyttet boenheten.

Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 1, Bad: 2, Antall rom: 3
Byggemåte Selveierleilighet
Byggeår 2018

Støpt betongsåle mot grunn med grunnmurer/kjelleryttervegger av betong. Bærende og skillende konstruksjoner av stål og betong.
Yttervegger er utvendig tekket med teglforblending og stående panel.
Flat takkonstruksjon, utvendig tekket med pvc-duk.

Bebyggelsen i nærområdet består i hovedsak av tilsvarende blokkbebyggelse fra samme tidsperiode

Vinduer
Malte trevinduer med 2- og 3-lags isolerglass med utvendig alu-kledning fra byggeår. Mindre avvik: Det er registrert fuktsvell på en utforing på hybelen.

Dører
Inngangsdør til leilighet: Kompakt laminert ytterdør med kikkehull. Terrassedør: Isolert malt dør med 2-lags isolerglassfelt med utvendig alu-kledning fra byggeår

Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Platter på ca. 42 m2 og 15 m2.

Etasjeskille/gulv mot grunn
Etasjeskiller er av betongdekke.

Innvendige dører
Boligen har fabrikkmalte 1-speildører og lyd/branndører

Vannledninger
Vannledninger av plast (rør-i-rør). Stoppekraner plassert i rørskap på badet

Avløpsrør
Avløpsrør av plast og soil.

Ventilasjon
Boligen har balansert ventilasjon. Ventilasjonsaggregat av merket Ensy plassert i kjøkkeninnredningen. Siste filterbytte ble utført i mai 2024

Varmesentral
Leiligheten er oppvarmet med fjernvarme.

Varmtvannstank
Det er sentralanlegg for varmt vann.

Vannbåren varme
Leiligheten har gulvvarme som er tilkoblet fjernvarme (vannbåren)

Elektrisk anlegg
El-skap med automatsikringer og måler plassert i entré

Branntekniske forhold
Boligen har røykvarslere og brannslukningsutstyr iht. forskriftskrav

Alle bygningsopplysninger er hentet fra tilstandsrapporten og det henvises til denne for ytterligere bygningsopplysninger
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 20.06.2018. I følge denne var det gjenstående arbeider før ferdigattest utstedes.
Innhold Leiligheten ligger i 1. etasje og består av:

BRA-i: Stue , Kjøkken , Gang , Entré , Bad/vaskerom , Soverom , Kjøkken (hybel), Bad/vaskerom (hybel), Hybel

BRA-e: Sportsbod

Tekniske utstyr/generelt:
* Vannbåren varme og varmtvann inkl.
* Garasjeplass
* Terrasse på ca. 42 kvm
* Terrasse på ca. 15 kvm
* Hybel
* Internett/fiber inkl.

Gode oppbevaringsmuligheter:
* Garderobeskap i hybel
* Dobbel garderobeskap på soverom
* Godt med skap- og benkeplass
* Baderomsinnredning på begge bad
* Entré med plass til garderobeløsning
* Sportsbod på ca. 8 kvm plassert i 3. etasje nr. 16
Standard Selveierleilighet fra ca. 2018 som holder god standard og fremstår som normalt godt vedlikeholdt. Leiligheten har vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjonsanlegg, som sørger for godt inneklima og jevn temperatur året rundt

E N T R É
Adkomst til leiligheten via felles inngangsparti. Innbydende entré som sørger for et godt førsteinntrykk av boligen. Entréen er romslig og har fliser på gulv, vegger malt i lyse farger og god plass til garderobeløsning.

S T U E & K J Ø K K E N
Stuen har lyse farger på veggene og store vindusflater som gjør at stuen fremstår som lys og trivelig. Fra stue er det utgang til en stor terrasse som strekker seg på to sider. Terrassen er sørvestvendt og har gode solforhold store deler av dagen og utover mot kvelden. Her er det god plass til hagemøbler og grill. Enkelt adkomst til felles uteområde med plener, gapahuk og felles lekeplass for de minste barna.

Kjøkkenet er i åpen løsning mot stue. Kjøkkenet er praktisk innredet med tanke på funksjonalitet, og har godt med skap, skuffer og benkeplass. Kjøkkeninnredning med glatte fronter, laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum i stål og fliser over benk. Det er LED-belysning under overskap. Ventilator over kokesone. Integrerte hvitevarer, herav induksjonstopp (ny 2024) , stekeovn (ny 2024), kjøl/frys og oppvaskmaskin.

S O V E R O M
Boligen har et soverom med malte veggoverflater, laminatgulv og to garderobeskap. God plass til nattbord og dobbelseng.

B A D / W C / V A S K E R O M
Flislagt bad/vaskerom med gulvvarme, vegghengt wc, lys baderomsinnredning med praktiske skuffer og heldekkende servant, speil med integrert belysning. Innfelte downlights i himling. Dusjhjørne med innfellbare glassdører. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Avtrekk via balansert ventilasjonsanlegg.

H Y B E L
Hybel består av stue med kjøkkenkrok og bad, og deler entreen med hoveddel. Den kan fritt leies ut som en del av egen bolig, og det er også mulighet å bruke hele boligen selv dersom man har behov for mer plass.

Kjøkkeninnredning med glatte fronter, laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum i stål. Integrerte hvitevarer, herav kjøleskap, liten stekeovn og induksjonstopp. Ventilator over kokesone. Flislagt bad/vaskerom med gulvvarme, vegghengt wc, baderomsinnredning med servant, speil og dusjhjørne med glassdører. Badet har også opplegg for vaskemaskin.

B O D
Gode oppbevaringsmuligheter i en sportsbod, som er plassert i felles bodanlegg i WT 16.

G A R A S J E
Det medfølger en garasjeplass (nr. 33) plassert i felles garasjeanlegg. Det er heis fra garasjeanlegg og opp til alle etasjer

I N N V E N D I G E O V E R F L A T E R
Gulv er tekket med laminat og fliser.
Vegger er tekket med malt betong og malte plater.
Himlinger er tekket med malt betong, malte plater og systemhimling.

Vannbåren gulvvarme i alle rom utenom soverom.

T I L S T A N D S V U R D E R I N G
Tilstandsgradene tilsier hvilken tilstand et objekt har i forhold til definert referansenivå. Nedenfor angis en kort oppsummering der den bygningssakkyndig har beskrevet avvik ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG2) eller tilstandsgrad 3 (TG3). Opplistingen nedenfor er ikke uttømmende og du oppfordres til å lese og sette deg grundig inn i salgsmateriellet. For nærmere forklaring av tilstandsgrader og hva de angir, se vedlagte tilstandsrapport.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

Ingen avvik.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Leiligheten blir varmet opp med vannbåren gulvvarme og elektrisitet. Forbruk av varmtvann og oppvarming via vannbåren gulvvarme er inkludert i felleskostnadene (akonto).

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Det medfølger en garasjeplass (nr. 31) i felles garasjeanlegg. Parkeringsplassen er i heisløsning og er klargjort for montering av ladeboks for elbil. Det er heis fra garasjeanlegget og opp til alle etasjer. Felles gjesteparkering med betalingsløsning. Øvrig parkering etter gjeldende bestemmelser i området.

Felles innvendig sykkelparkering i garasjeanlegget og felles sykkelbod som er plassert like ved inngangspartiet.

Parkeringsplassen ligger i Parkeringssameie Workinntoppen 2. Sameiets vedtekter, regnskap, budsjett mv. er vedlagt i salgsoppgaven og alle interessenter oppfordres til å bli kjent med disse.
Tomten Areal: 2 194 kvm, Eierform: Eiet tomt
Fellesareal Workinntoppen har pent opparbeidede felles uteområder. Felles sykkeparkering i garasjeanlegget og sykkelbod ved inngangspartiet. Bod i felles bodanlegg i WT16.
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og avløp via private stikkledninger
Regulering Området er regulert til boligformål iht. reguleringsplan for "Reguleringsendring av steinbruddet i Workinnmarka", plan-ID 1824. Ikrafttredelse 31.05.2017. Eiendomsmegler har innhentet reguleringsopplysninger, som kan fås ved henvendelse til megler

Eiendommen ligger innenfor hensynssone for flystøy.

Det er ikke registrert pågående regulering på eller i nærheten av eiendommen
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning Kr. 4.890.000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Etter nærmere avtale med selger. Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Motakst AS den 12.08.24
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 269 156,-
Formuesverdi sekundærbolig: 5 076 624,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2023. Estimert fra skatteetaten sine hjemmesider. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål om formuesverdi eller ved andre spørsmål om skatt.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 10 812,- pr. År.

I de kommunale avgiftene inngår avgift for vann, avløp og eiendomsskatt. Renovasjon er inkl. i felleskostnadene. Det er fire terminer i året. De årlige avgiftene kan variere etter forbruk.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter C
Adgang til utleie Boligen består av én boenhet. Boligen kan fritt leies ut i sin helhet.
Godkjent hybeldel, som kan leies ut som en del av egen bolig. Alternativt kan man bruke hele boligen selv, dersom man har behov for mer plass.
Sameiet Workinntoppen E1/E2 boligsameie
Workinntoppen E1/E2 Boligsameie består av 58 leiligheter fordelt i Workinntoppen 14 og 16. Styreleder i sameiet er Kjell Håkon Jensen tlf 95829763 og forretningsfører er Bonord.

Regnskapsåret 2023 gav et overskudd på kr 251 802,-. Arbeidskapitalen (tilgjengelige midler) var på kr 1 407 756,- pr 31.12.2023. I tillegg har boligselskapet kr 519 630,- innestående på øremerket konto for fremtidig vedlikehold. Av disponible midler/årets resultat ble det overført kr 300 000,- til øremerkede midler avsatt til fremtidig vedlikehold. Resterende ble overført til neste års drift (2024).

Garasjeplassen ligger i Parkeringssameiet 2 Workinntoppen og styreleder er Tor-Eivind Iversen tlf 46886550. Alle som har garasjeplass betaler felleskostnader til for garasjeplassen til parkeringsanlegget. Regnskapsåret 2023 gav et underskudd på kr 5866,-. Sameiets arbeidskapital (tilgjengelige midler) var på kr 263 820,- pr 31.12.2023 og kr 226 611,- innestående på øremerket konto for fremtidig vedlikehold.
Sameiets vedtekter, husordensregler, innkalling til årsmøte, regnskap, budsjett, styrets årsberetning, protokoll mv. er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å bli kjent med disse.

DYRHOLD
Dyrehold er tillatt, se ordensregler punkt 5 for nærmere info.
Fellesutgifter Kr 4 026,- per mnd.

Fellesutgifter består av:
Grunnleie* kr 2 161
Dugnadsbidrag kr 50
Sommer- og vintervedlikehold kr 200
GlobalConnect/Telia kr 600
Varmtvann 476/32 ( 4761 - 32) a konto kr 200
Oppvarming: Gulvvarme 476/32 ( 4762 - 32) a konto 400
Felleskostnader garasjesameie kr 415,-

* Grunnleie består av felles bygningsforsikring hos If (ikke innbo), strøm til fellesanlegg, reparasjon og vedlikehold, eiendomsavgift og renovasjon, brøyting/sandstrøing, plenklipping, styrehonorar, forretningsførsel og øvrig drift av sameiet.

Det betales akonto på forbruk av varmtvann og oppvarming. Det gjøres årlig avlesing av målerne, og evt differanse tilbakebetales eller faktureres

Sameiet har avtale om Forskutterte Felleskostnader.
Fellesgjeld Fellesformue kr 40 462,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

2018/1004717-1/200 Seksjonering
09.07.2018 21:00
snr: 32
formål: Bolig
sameiebrøk: 86/4871

RETTIGHETER PÅ ANDRE EIENDOMMER
Rettigheter på 5501-118/1705
(* Ideell andel 1/167 i Workinntoppen 2 Parkeringssameie)

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring If Skadeforsikring Nuf
Polisenummer: SP1827524
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport datert 19.08.24
Grunnboksutskrift datert 30.07.2024
Grunnboksutskrift garasjesameie
Tinglyst dok.1004717 Seksjonering
Egenerklæringsskjema datert 31.07.2024
Boliginformasjon fra Bonord
Forretningsførerinfo garasjesameie
Innkalling til årsmøte
Regnskap
Budsjett
Styrets årsberetning
Protokoll
Vedktekter
Husordensregler
Reguleringsbestemmelser - fås hos megler
Reguleringskart og andre kartgrunnlag
Midlertidig brukstillatelse 18.10.2018
Energiattest

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse BOLIGSELGERFORSIKRING
Boligen selges med boligselgerforsikring. En boligselgerforsikring gir trygghet for selger og kjøper, og kan dekke feil og mangler som enten ikke er opplyst om eller det ikke var kjennskap til da salget ble gjennomført. Forsikringen er tegnet i Gjensidige Forsikring ASA

SELGERS EGENERKLÆRINGSSKJEMA
Selger har fylt ut egenerklæringsskjema og den følger vedlagt i salgsoppgave. Sammendrag:

Selges eiendommen med utleiedel som leilighet, hybel eller lignende?
Ja.
Er utleiedelen godkjent til beboelse av kommunen?
Ja
Forkjøpsrett Ingen forkjøpsrett.

Megler:

Inger Alette Eira

+47 41 51 42 35

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Inger Alette Eira

+47 41 51 42 35

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Workinntoppen 14 - En flott leilighet med utleiedel og garasjeplass presentert av Inger Alette Eira!
Velkommen til Workinntoppen 14 - En flott leilighet med utleiedel og garasjeplass presentert av Inger Alette Eira!
Solrik og attraktiv beliggenhet i Workinntoppen, som en av Tromsøs mest populære boligområder.
Solrik og attraktiv beliggenhet i Workinntoppen, som en av Tromsøs mest populære boligområder.
Denne leiligheten ligger i 1.etasje og har enkel adkomst til uteområdet
Denne leiligheten ligger i 1.etasje og har enkel adkomst til uteområdet
Planskisse
Planskisse
Terrassen er på ca 58 kvadratmeter og strekker seg på to sider av boligen.
Terrassen er på ca 58 kvadratmeter og strekker seg på to sider av boligen.
Terrassen er delvis takoverbygd og har gode solforhold fra formiddagen og utover mot kvelden.
Terrassen er delvis takoverbygd og har gode solforhold fra formiddagen og utover mot kvelden.
Her er det god plass til hagemøbler og grill. Enkel adkomst til uteområdet og lekeplassene i Workinntoppen.
Her er det god plass til hagemøbler og grill. Enkel adkomst til uteområdet og lekeplassene i Workinntoppen.
Det medfølger en fast parkeringsplass i garasjeanlegg. Plass nr 31.
Det medfølger en fast parkeringsplass i garasjeanlegg. Plass nr 31.
God planløsning med åpen stue og kjøkkenløsning og store vindusflater. Fra stue er det utgang til en stor markterrasse
God planløsning med åpen stue og kjøkkenløsning og store vindusflater. Fra stue er det utgang til en stor markterrasse
Energieffektiv bolig med balansert ventilasjon og vannbåren gulvvarme, som er inkludert i felleskostnadene.
Energieffektiv bolig med balansert ventilasjon og vannbåren gulvvarme, som er inkludert i felleskostnadene.
Boligen er ferdigstilt i 2018 og har gjennomgående moderne farge- og materialevalg over det hele.
Boligen er ferdigstilt i 2018 og har gjennomgående moderne farge- og materialevalg over det hele.
Spisestue i tilknytning til kjøkken. Rommet har laminatgulv, vannbåren varme og vegger malt i lyse farger.
Spisestue i tilknytning til kjøkken. Rommet har laminatgulv, vannbåren varme og vegger malt i lyse farger.
Vannbåren gulvvarme, forbruk av varmtvann og internett er inkludert i felleskostnadene
Vannbåren gulvvarme, forbruk av varmtvann og internett er inkludert i felleskostnadene
Tidløst og delikat kjøkken med integrerte hvitevarer, takhøye overskap og LED-belysning under overskap.
Tidløst og delikat kjøkken med integrerte hvitevarer, takhøye overskap og LED-belysning under overskap.
Kjøkkenet har en praktisk utforming og har godt med skap- og benkeplass.
Kjøkkenet har en praktisk utforming og har godt med skap- og benkeplass.
Romslig flislagt baderom med downlights i himling. Opplegg for vaskemaskin.  Forbruk av varmtvann er inkl. i felleskostnadene
Romslig flislagt baderom med downlights i himling. Opplegg for vaskemaskin. Forbruk av varmtvann er inkl. i felleskostnadene
Tidløs baderomsinnredning med skuffer, heldekkende servant og speil med belysning
Tidløs baderomsinnredning med skuffer, heldekkende servant og speil med belysning
Soverom med inngang på begge sider av senga.
Soverom med inngang på begge sider av senga.
Det er to garderobeskap på soverommet og god plass til dobbelseng
Det er to garderobeskap på soverommet og god plass til dobbelseng
Gang med plass til garderobeskap eller kommode.
Gang med plass til garderobeskap eller kommode.
Stor, flislagt entré med gode muligheter for etablering av garderobeløsninger. Entreen deles med hybeldelen.
Stor, flislagt entré med gode muligheter for etablering av garderobeløsninger. Entreen deles med hybeldelen.
Spennende planløsning med hybeldel som gir gode leieinntekter. Man kan også bruke hele boligen selv, dersom man har behov for mer plass. Foto: privat
Spennende planløsning med hybeldel som gir gode leieinntekter. Man kan også bruke hele boligen selv, dersom man har behov for mer plass. Foto: privat
Hybel - Oppholdsrom med kjøkken. Foto: privat
Hybel - Oppholdsrom med kjøkken. Foto: privat
Hybel - Kjøkkenninnredning med slette fronter og dels integrerte hvitevarer  Foto: privat
Hybel - Kjøkkenninnredning med slette fronter og dels integrerte hvitevarer Foto: privat
Hybel - Delikat flislagt med gulvvarme, downlights i himling og dusjhjørne med glassdører.  Foto: privat
Hybel - Delikat flislagt med gulvvarme, downlights i himling og dusjhjørne med glassdører. Foto: privat
Hybel - Badet har baderomsinnredning med servant, speil og opplegg for vaskemaskin.  Foto: privat
Hybel - Badet har baderomsinnredning med servant, speil og opplegg for vaskemaskin. Foto: privat
Hybel - Oppholdsrom med garderobeskap og plass til seng.  Foto: privat
Hybel - Oppholdsrom med garderobeskap og plass til seng. Foto: privat
Her bor du fint til i et rolig og populært område med nærhet til flotte turområder, skiløype og turløyper
Her bor du fint til i et rolig og populært område med nærhet til flotte turområder, skiløype og turløyper
Det er kort vei til idylliske Prestvannet med turløype og sittebenker
Det er kort vei til idylliske Prestvannet med turløype og sittebenker
Charlottenlund aktivitets- og friluftspark er også et populært ski-, skøyte- og akeområde for barn og unge i byen på vinterstid,
Charlottenlund aktivitets- og friluftspark er også et populært ski-, skøyte- og akeområde for barn og unge i byen på vinterstid,
Fra eiendommen er det gang- og sykkelvei til UNN/UiT
Fra eiendommen er det gang- og sykkelvei til UNN/UiT
Det er kort vei til flere dagligvarebutikker, treningssenter, søndagsbutikk K1 og Jekta handelspark.
Det er kort vei til flere dagligvarebutikker, treningssenter, søndagsbutikk K1 og Jekta handelspark.
Det er gode bussforbindelser fra området til Tromsø sentrum og Giæverbukta.
Det er gode bussforbindelser fra området til Tromsø sentrum og Giæverbukta.
Veldrevet sameie med godt bomiljø. Velkommen til visning!
Veldrevet sameie med godt bomiljø. Velkommen til visning!