Strandvegen 110C

Tromsø

Soverom
3 stk
Størrelse
105m2 (BRA-i)
Prisantydning
7 490 000,-

Strandvegen 110C - Delikat 5-roms selveierleilighet fra 2023 med smarthusløsning, god takhøyde og gjennomgående høy standard over det hele. Leiligheten har to balkonger, hvorav den ene er innglasset. God planløsning med entré, 3 soverom, bod, to le kre bad/vaskerom, to stuer og kvalitetskjøkken fra HTH med kjøkkenøy. Det er noen tilsvarende leiligheter som har etablert hybel i deler av boligen. Forbruk av varmtvann, fjernvarme og internett er inkl. i fellesutgiftene. Sentrumsnært og etterspurt boligområde med nærhet til flotte turområder, strandpromenade og Telegrafbukta. Gode og hyppige bussforbindelser til Sentrum og UNN/UiTHøydepunkter:  Garasjeplass. Energiklasse A. Smarthusløsning. Innglasset balkong. Balkong. Heis. 2 bad/vaskerom. 2 stuer. Sportsbod. Felles gjesteparkering i garasje. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 7 490 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 4 191,-
Fellesgjeld: 2 212,-
Internt bruksareal: 105m2 (BRA-i)
Eksternt bruksareal: 5m2 (BRA-e)
Balkong/Terrasse: 14m2 (TBA)
Soverom: 3
Byggeår: 2023
Energimerking: A

Se full beskrivelse

Eiendom Strandvegen 110C
9006 Tromsø
2. etasje
Oppdragsnummer 52-24-0370
Totalvurdering Strandvegen 110C - Delikat 5-roms selveierleilighet fra 2023 med smarthusløsning, god takhøyde og gjennomgående høy standard over det hele.

Leiligheten har to balkonger, hvorav den ene er innglasset. God planløsning med entré, 3 soverom, bod, to lekre bad/vaskerom, to stuer og kvalitetskjøkken fra HTH med kjøkkenøy. Det er noen tilsvarende leiligheter som har etablert hybel i deler av boligen. Forbruk av varmtvann, fjernvarme og internett er inkl. i fellesutgiftene.

Sentrumsnært og etterspurt boligområde med nærhet til flotte turområder, strandpromenade og Telegrafbukta. Gode og hyppige bussforbindelser til Sentrum og UNN/UiT

Høydepunkter:

- Garasjeplass
- Energiklasse A!
- Smarthusløsning
- Innglasset balkong
- Balkong
- Heis
- To bad og 3 soverom
- To stuer
- Sportsbod
- Felles gjesteparkering i garasje

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 4390 snr. 80 orgnr. 930532223 i Tromsø kommune
Beliggenhet Strandvegen 110C ligger fint til i attraktive Sjøkanten Park - mellom Strandkanten og Bjerkaker - som byr på alle muligheter i din umiddelbare nærhet. Sentrumsnære arealer langs sjøkanten av Tromsøysundet har i de senere årene forandret seg til nye og levende bydeler med boliger, butikker, parker og friarealer. Parkområdet mellom Strandkanten og Bjerkaker vil knytte bydelene sammen og tilføre byen et nytt og flott rekreasjonsområde.

Sjøkanten Park er kun en kort spasertur unna sentrumsfasiliteter og du kan følge kyststien inn til sentrum hvor du kan la deg friste av butikker, restauranter, uteliv og det rikholdige kulturtilbudet Tromsø har å by på. Du har alt du trenger av dagligvarehandel i umiddelbar nærhet med flotte nærbutikker noen få meter fra ytterdøra.

Nærhet til flotte turområder, skiløype, Telegrafbukta, strandpromenade og badeplass.

Det er gode bussforbindelser fra området med hyppige avganger og direkteruter til UNN/UiT, Giæverbukta m.m. Det er ca. 10 min kjøretur til Tromsø Lufthavn.

Leiligheten ligger i byggets andre etasje og har en fin beliggenhet i enden av rekken. Her vil du bo urbant i en rolig og avslappende atmosfære!
Adkomst Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Det vil bli skiltet med visningsskilter fra SNE ved fellesvisninger.
Tomt/beskaffenhet Pent opparbeidet felles parkområde, som består av skjermede grøntarealer med lekeplass og sittegrupper. Asfaltert innkjørsel og gangarealer. Oppgitt tomteareal er felles for Strandvegen 110 A-B-C.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2023
Areal Bruksareal: 127 kvm, BRA-i: 105 kvm , BRA-e: 5 kvm , BRA-b: 17 kvm, TBA: 14 kvm
(BRA-i) Bruksarealet av boenheten innenfor omsluttende vegger. Bruksenheten kan bestå av flere boenheter. Alle selvstendige boenheter kategoriseres som BRA-i.

(BRA-e) Bruksarealet av alle rom som ligger utenfor boenheten(e), men som tilhører denne. Eks: arealer som har adkomst fra fellesarealer eller utenfra, som kjellerstuer, gjesterom, hobbyrom og boder som tilhører boenheten.

(BRA-b) Bruksarealet av innglassede balkonger, verandaer og altaner som tilhører boenheten.

(TBA) Arealet av terrasser, altaner, verandaer og åpne balkonger som er tilknyttet boenheten.

Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 2, Antall rom: 5
Byggemåte Bygget er oppført iht. TEK17. Gulv på grunn i betong for teknisk rom, boder og felles ganger i kjeller. Yttervegger med isolerte vegger i en kombinasjon av panel og platekledning. Bærende vegger mellom leiligheter og etasjeskiller av betong/betongelementer. over 6 etasjer og parkeringsanlegg i nederste plan.

Ventilasjon
Leiligheten har balansert ventilasjon med eget aggregat og styringspanel.

Brannsikring
Det er røykvarsler og 1 stk brannslokningsapparat i leiligheten.

Porttelefon og adgangskontroll:
Det er ringetablå ved hovedinngang og porttelefonanlegg med åpner i leiligheten. Det er også ringeknapp utenfor leiligheten.


El-anlegg:
Sikringsskap med automatsikringer. Komfyrvakt.

Smarthus:
Som standard i Sjøkanten Park har alle leiligheter smarthusløsning. Dette innebærer at hver leilighet har trådløs lys- og varmestyring med mulighet for styring via app på din mobiltelefon(nettbrett, i tillegg til trådløse brytere
Alle bygningsopplysninger er hentet fra leveransebeskrivelse fra utbygger Consept Boligutvikling AS, og denne er vedlagt salgsoppgaven. Det henvises til denne for ytterligere bygningsopplysninger.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 24.02.2023. I følge denne var det gjenstående arbeider av mindre vesentlig betydning, som skulle vært utført i 2023. Se vedlagte midlertidig brukstillatelse for mer informasjon. Det foreligger ikke ferdigattest, men utbygger er ansvarlig for å omsøke dette når alle gjenstående arbeider er utført. Ta kontakt med styret ved spørsmål
Innhold Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder:

BRA-i:
Entré, bad/wc/vaskerom, bad2/wc2/vaskerom2, soverom 1, soverom 2, soverom 3, innvendig bod, stue/kjøkken og stue 2.

BRA-e: Sportsbod

Gode oppbevaringsmuligheter:
* En innvendig bod med Elfa-innredning
* Plass til garderobeløsning i entre/gang
* Sportsbod
* Garderobeskap på to soverom
* Felles sykkelbod
* Praktisk innredning på begge bad
* Kjøkken med godt med skuffer, skap og kjøkkenøy

Tekniske utstyr/generelt:
* Energieffektiv bolig (energiklasse A)
* Smarthus-konsept. Trådløs lys- og varmestyring fra din mobil
* Garasjeplass
* Balkong
* Innglasset balkong
* Heis i bygget
* To bad med opplegg for vaskemaskin
* Internett er inkl. i felleskostnadene
* Fjernvarme, forbruk av varmtvann er inkl.
* Innfelte downlights med dimming
* Det er lagt opp til mulighet for hybelløsning
* Garasjeplass
* Integrerte hvitevarer
* Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
Standard Fantastisk 5-roms selveierleilighet ferdigstilt i 2023, som holder en gjennomgående moderne standard over det hele - det er bare å flytte rett inn! Energieffektiv leilighet med vannbåren varme og balansert ventilasjon med varmegjenvinner, som sørger for jevn innetemperatur og godt inneklima året rundt. Leiligheten har smarthus-konsept, herav trådløs lys- og varmestyring fra din mobil eller nettbrett.

E N T R É
Innbydende entré med god plass til garderobeløsning. Entréen har nedsenket himling med downlights og vegger malt i lyse farger. Fra entréen er det adkomst til en innvendig bod. Boden er innredet med Elfa-garderobeløsning med hyller og smart oppbevaring av yttertøy og sko. Det er også plass til garderobeløsning i gangen.

S T U E & K J Ø K K E N
Boligen har to stuer og åpen stue- og kjøkkenløsning med kjøkkenøy, som skaper et fantastisk allrom for hele familien. Leiligheten har to balkonger, hvorav den ene er innglasset og vil fungere som en forlengelse av stuen på de varmeste sommerdagene.

Lys og fin stue med god takhøyde, vegger malt i lyse farger og 1-stavs eikeparkett. Det er store vindusflater i to himmelretninger, som gir godt med lysinnslipp. Det er vannbåren varme som gir jevn innetemperatur og reduserte energikostnader. Det er montert LED-spotskinne i himling med trådløs lysstyring. Det utgang til en innglasset balkong på ca. 17 kvm med god plass til hagemøbler og grill. Balkongen er sørvestvendt og har sol fra ettermiddagen og til kvelden. På de varmeste sommerdagene, kan de øverste glassene kan åpnes opp.

Stue/tv-stue med 1-stavs parkett, malte veggoverflater og utgang til en koselig balkong på ca. 14 kvm. Her kan du nyte solen fra tidlig på morgen og utover mot ettermiddagen. Denne stuen har adkomst til soverom og bad, og kan alternativt leies ut som en del av egen bolig eller så kan det fungere som et perfekt rom for tenåringen!

Kvalitetskjøkken fra HTH med glatte fronter, takhøye overskap, laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum i stål og belysning under overskap. Godt med skuffer, skap og benkeplass. Praktisk kjøkkenøy i barløsning mot stue, som gjør det enkelt å underholde gjestene mens man tilbereder maten. Her er det lagt vekt på funksjonalitet med gjennomtenkte og praktiske løsninger. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer, herav oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp. Uttrekkbar ventilator over kokesone. Spisebordet har sin naturlige plass like ved kjøkkenet, med plass til langbod hvor man kan samles til sosiale sammenkomster med familie og venner.

B A D / W C / V A S K E R O M
Boligen har to bad, som begge er betydelig oppgradert utover det som var i standardleveransen. Flislagt bad/wc/vaskerom med gulvvarme, vegghengt wc, lys baderomsinnredning med skuffer, heldekkende servant, rundt speil med belysning og dusjhjørne med glassdører. Flislagt bad/wc/vaskerom med gulvvarme, vegghengt wc, baderomsinnredning med skuffer og heldekkende servant og speilskap med belysning, samt dusjhjørne med hånddusj, regndusj og innfellbare glassdører. Innfelte downlights i himling og det er opplegg for vaskemaskin på begge badene. Forbruk av varmtvann er inkludert i felleskostnadene.

S O V E R O M
Det er tre fine soverom med malte veggoverflater og parkettgulv. Hovedsoverom med garderobeskap

B O D
En innvendig bod med garderobeløsning fra Elfa med gode oppbevaringsmuligheter. Det medfølger også en sportsbod i felles bodanlegg. Sportsboden har hyller.

G A R A S J E
En fast biloppstillingsplass medfølger. Det er heis fra garasjeanlegget og opp til alle etasjer.

I N N V E N D I G E O V E R F L A T E R
Gulv: Parkett og fliser.
Vegger: Malt.
Himling: Malt

T I L S T A N D S V U R D E R I N G
Det er ikke tatt tilstandsrapport av bygningskyndig, da bygget er ferdigstilt i 2023 og det er nybygg-garanti frem til 2028. Alle bygningsopplysninger i salgsoppgaven er hentet fra leveransebeskrivelse fra utbygger Consept Boligutvikling AS. Det henvises til leveransebeskrivelse fra utbygger for bygningsmessige beskrivelser.

Leiligheten er oppgradert utover det som var i standardleveransen.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Vannbåren varme via radiator nedfelt i gulv i stue/kjøkken. Baderomsgulv leveres med termostatstyrte elektriske varmekabler. Vannbåren varme og varmtvann er inkludert i felleskostnadene. Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinning, som sørger for godt inneklima.

Smarthusstyring av lys og varme, som sørger for enklere, rimeligere og mer miljøvennlig forbruk.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Det medfølger en fast garasjeplass (nr 61) i felles garasjeanlegg. Det er heis fra garasjeanlegget og opp til alle etasjer. Parkeringsplassen er klargjort for montering av ladeboks (evt. montering og ladeboks betales av kjøper). Det er gjesteparkering med betalingsløsning i byggets underetasje/garasjeanlegg. Øvrig parkering etter gjeldende bestemmelser i området.
Tomten Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og avløp via private stikkledninger.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, samt friområde, gang-, sykkel og kjøreveg, gate med fortau, annen veggrunn og grøntareal. For området gjelder reguleringsplan ''Detaljregulering Strandvegen 108'' plan nr. 1801 ikrafttredelsesdato 13.12.2017. Eiendomsmegler har innhentet reguleringsopplysninger som kan fås ved henvendelse til megler.

Det er pågående regulering på eller i nærheten av eiendommen. Det gjelder naboeiendommene med gnr. 119 og bnr. 326 og gnr. 119 og bnr. 187

Henssynssoner som er registrert på eiendommen:
- Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 7 490 000,- / Fellesutgifter: 4 191,- pr. mnd
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Etter nærmere avtale med selger. Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Det er ikke utført tilstandsrapport.
Arealrapport utført av Motakst 16.08.2024.
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 613 226,-
Formuesverdi sekundærbolig: 6 452 905,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2023. Estimert på skatteetaten sine hjemmesider. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål om formuesverdi eller ved andre spørsmål om skatt.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 14 500,- pr. År.

I de kommunale avgiftene inngår avgift for vann, avløp og eiendomsskatt. Fire terminer i året. De årlige avgiftene kan variere etter forbruk
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter A
Adgang til utleie Boligen består av én boenhet. Boligen kan leies ut i sin helhet. Evt utleieforhold må meddeles styret.
Sameiet Sameiet Sjøkanten Park

Sameiet Sjøkanten Park består av 108 boligseksjoner og 3 næringsseksjoner. Styreleder er Svein Kristian Wikstrøm og forretningsfører er Agio.

Regnskapsåret 2023 gav et overskudd på kr 279 000,- Sameiets dispobible midler/annen egenkapital var på kr 117 151,- pr 31.12.2023. Sameiets vedtekter, husordensregler, innkalling til årsmøte 2024 med regnskap, budsjett og styrets årsberetning, er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å bli kjent med disse.

Dyrehold:
Regler knyttet til dyrehold følger alminnelige norske regler. Det henvises til vedlagte ''Regler for dyrehold i Sameiet Sjøkanten Park'' for ytterligere informasjon.

Styret kan innkalle til dugnad

Noen av styrets arbeider:
- utrede muligheten for å føre eget regnskap for garasjeanlegget i sameiet. Vedlikeholdskostnader betales etter selvkost.
- fremme krav ovenfor utbygger/totalentreprenør, om å få dekket et estimert merforbruk av varmtvann helt frem til alle badene har en funksjonell varmestyring
- utrede mulighet for å installere dørpumpe på ytterdør i blokk C
- sørge for at problematikken rundt gjesteparkering ryddes opp i
- Innhente tilbud på vindusvask og rengjøring av garasjeanlegg
Styreleder sameiet Svein Kristian Wikstrøm
Fellesutgifter Kr 4 191,- per mnd.

Fellesutgifter inkluderer:

Fjernvarme kr 325,84,-
Internett kr 277,-
Andel felleskostnader kr 921,69

Felleskostnadene inkluderer felles bygningsforsikring hos Gjensidige (ikke innbo), renhold av fellesarealer, utvendig vedlikehold, strøm til fellesanlegg, styrehonorar, forretningsførsel og øvrig drift av sameiet.
Fellesgjeld Fellesgjeld kr 2 212,- Fellesformue kr5 772,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

HEFTELSER

1990/405286-1/97 BESTEMMELSE OM VANNLEDN.
Rettighetshaver: Tromsø kommune.
OVERFØRT FRA: 5501-119/4390
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/582428-1/200 - BESTEMMELSE OM JORDVARME/JORDSLØYFE/FJERNVARME
Rettighetshaver:Knr:5501 Gnr:124 Bnr:106
Gjelder fjernvarmeledning i lukket grøft og kundesentral i bygning
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

2018/1370494-1/200 BESTEMMELSE OM VANNLEDNING
RETTIGHETSHAVER:TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808

2018/1386594-1/200 BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK
Rettighetshaver: Knr:5501 Gnr:119 Bnr:4358
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder også overvannsledninger

2018/1420084-1/200 BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK
Rettighetshaver: Knr:5501 Gnr:119 Bnr:4361
Bestemmelse om overvannsledninger
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

2019/28888-1/200 BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK
Rettighetshaver: Knr:5501 Gnr:119 Bnr:4373
Bestemmels om overvannsledninger

2019/29012-1/200 BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK
Rettighetshaver:Knr:5501 Gnr:119 Bnr:4372
Bestemmels om overvannsledninger

2019/712076-1/200 BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK
Rettighetshaver:Knr:5501 Gnr:119 Bnr:4376
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

2019/1222382-1/200 RETT TIL UTSKILT TOMT
RETTIGHETSHAVER:TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808

2020/2599474-1/200 BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK
Rettighetshaver: Knr:5501 Gnr:119 Bnr:4387
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler

2020/2599474-2/200 BESTEMMELSE OM SPILLVANN/DRENSVANN/STIKKRENNER
Rettighetshaver :Knr:5501 Gnr:119 Bnr:4387
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler

2020/2599519-1/200 BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK
Rettighetshaver: Knr:5501 Gnr:119 Bnr:4388
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler

2020/2599519-2/200 BESTEMMELSE OM SPILLVANN/DRENSVANN/STIKKRENNER
Rettighetshaver:Knr:5501 Gnr:119 Bnr:4388
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler

ALLE BESTEMMELSER ER OVERFØRT FRA: 5501-119/4390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

GRUNNDATA

2022/1161203-1/200 SEKSJONERING 14.10.2022 21:00
SNR: 80
FORMÅL: Bolig
TILLEGSDEL: Bygning
SAMEIEBRØK: 116/7063
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

RETTIGHETER PÅ ANDRE EIENDOMMER

Ingen rettigheter funnet.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Gjensidige Forsikring ASA
Polisenummer: 91978456
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:

Arealoppmålingsrapport datert 16.08.24
Selgers egenerklæringsskjema datert 07.08.24
Leveransebeskrivelse fra utbygger
Grunnboksutskrift datert 07.08.2024
Tinglyst dok. 280174 Seksjonering
Boligopplysninger fra Agio
Vedtekter
Husordensregler
Innkalling til årsmøte
Regnskap, budsjett og styrets årsberetning
Protokoll datert 25.04.2024
Utomhusplan
Fasade-, snitt og bygningstegninger
Reguleringsbestemmelser - fås hos megler
Reguleringskart og andre kartgrunnlag
Midlertidig brukstillatelse datert 24.02.2023
Fasade, snitt og etasjeplantegninger
Energiattest utført av Sweco

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysning, se egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse BOLIGSELGERFORSIKRING
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

NYBYGG-GARANTI
Det er nybygg-garanti mot utbygger frem til 2028.

SELGERS EGENERKLÆRINGSSKJEMA
Selger har fylt ut egenerklæringsskjema og denne er vedlagt i salgsoppgaven. Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:

- Er det andre forhold av betydning eller sjenanse for eiendommen eller nærområdet? Ja.
AT Arkitektur varsler i henhold til plan- og bygningsloven §§ 12-1 og 12-8, pa vegne av Tromsø Kommune (Tenk Tromsø), oppstart av
planarbeidet for gnr. bnr. 199/4134, 200/1 m.fl. herunder Strandvegen i Tromsø kommune. Planavgrensningen strekker seg fra overgangen til
Storgata i nord, til Mellomvegen i sør. Hensikten med planarbeidet er å opparbeide trafikkutbedring- og sikringstiltak; hvor etablering av
kollektivholdeplasser, gang- og sykkelveg og fortau er sentrale elementer. Det er en overordnet plan om å utbedre dagens vegtrase, så man kan
ferdes enklere og tryggere langs vegen
Forkjøpsrett Ingen forkjøpsrett

Megler:

Inger Alette Eira

+47 41 51 42 35

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Inger Alette Eira

+47 41 51 42 35

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Strandvegen 110 C - En fantastisk 5-roms selveier fra 2023 med garasjeplass presentert av Inger Alette Eira.
Velkommen til Strandvegen 110 C - En fantastisk 5-roms selveier fra 2023 med garasjeplass presentert av Inger Alette Eira.
Sentrumsnært og etterspurt beliggenhet i attraktive Sjøkanten Park!
Sentrumsnært og etterspurt beliggenhet i attraktive Sjøkanten Park!
Stor innglasset balkong på ca. 17 kvm med god plass til utemøbler og gode solforhold fra ettermiddagen og utover mot kvelden.
Stor innglasset balkong på ca. 17 kvm med god plass til utemøbler og gode solforhold fra ettermiddagen og utover mot kvelden.
Planskisse.
Planskisse.
Leiligheten er ny i 2023 og har gjennomgående moderne farge- og materialvalg over det hele.
Leiligheten er ny i 2023 og har gjennomgående moderne farge- og materialvalg over det hele.
Pen kjøkken fra HTH med glatte fronter, takhøye overskap og dels integrerte hvitevarer.
Pen kjøkken fra HTH med glatte fronter, takhøye overskap og dels integrerte hvitevarer.
Kjøkkenøy i barløsning mot stue, som gjør det enkelt å underholde gjestene mens man tilbereder maten
Kjøkkenøy i barløsning mot stue, som gjør det enkelt å underholde gjestene mens man tilbereder maten
Kjøkkenet har en praktisk utforming med kjøkkenøy og godt med benkeplass. Boligen har trådløs styring av lys og varme
Kjøkkenet har en praktisk utforming med kjøkkenøy og godt med benkeplass. Boligen har trådløs styring av lys og varme
Leiligheten har to stuer og fin planløsning med åpen stue- og kjøkkenløsning - som sammen skaper et fantastisk allrom!
Leiligheten har to stuer og fin planløsning med åpen stue- og kjøkkenløsning - som sammen skaper et fantastisk allrom!
Stuen har 1-stavs parkettgulv, god takhøyde og utgang til innglasset balkong. Fjernvarme og internett er inkl. i felleskostnadene!
Stuen har 1-stavs parkettgulv, god takhøyde og utgang til innglasset balkong. Fjernvarme og internett er inkl. i felleskostnadene!
Leiligheten har to balkonger, hvorav den ene er innglasset.
Leiligheten har to balkonger, hvorav den ene er innglasset.
Den andre stuen har vegger malt i lyse farger, 1-stavs parkett og utgang til balkong.
Den andre stuen har vegger malt i lyse farger, 1-stavs parkett og utgang til balkong.
Her kan du enten bruke hele leiligheten selv, eller leie ut deler av boligen (stue2, soverom og bad/vaskerom).
Her kan du enten bruke hele leiligheten selv, eller leie ut deler av boligen (stue2, soverom og bad/vaskerom).
Boligen har to fine baderom, som er oppgradert utover det som var i standardleveransen. Forbruk av varmtvann er inkl. i fellesutgiftene!
Boligen har to fine baderom, som er oppgradert utover det som var i standardleveransen. Forbruk av varmtvann er inkl. i fellesutgiftene!
Hovedbad med baderomsinnredning, rundt speil med lys, downlights i himling og dusjhjørne. Opplegg for vaskemaskin
Hovedbad med baderomsinnredning, rundt speil med lys, downlights i himling og dusjhjørne. Opplegg for vaskemaskin
Det andre badet har baderomsinnredning, speilskap med lys, downlights i himling og dusjhjørne. Opplegg for vaskemaskin
Det andre badet har baderomsinnredning, speilskap med lys, downlights i himling og dusjhjørne. Opplegg for vaskemaskin
Boligen har tre fine soverom. Alle soverommene er av god størrelse og har garderobeskap.
Boligen har tre fine soverom. Alle soverommene er av god størrelse og har garderobeskap.
Hovedsoverom er av god størrelse med plass til stor seng og tilhørende nattbord og garderobeskap
Hovedsoverom er av god størrelse med plass til stor seng og tilhørende nattbord og garderobeskap
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 3 med adkomst fra den andre stuen. Alternativt soverom til evt. hybeldel.
Soverom 3 med adkomst fra den andre stuen. Alternativt soverom til evt. hybeldel.
Soverom 3 med garderobe og plass for kontorpult.
Soverom 3 med garderobe og plass for kontorpult.
Fra entreen er det adkomst til en praktisk innvendig bod med Elfa innredning.
Fra entreen er det adkomst til en praktisk innvendig bod med Elfa innredning.
Innbydende entre med downlights i himling og plass til garderobeløsning
Innbydende entre med downlights i himling og plass til garderobeløsning
Det medfølger en fast garasjeplass (nr 61) i felles garasjeanlegg.  Det er heis fra garasjeanlegget og opp til alle etasjer
Det medfølger en fast garasjeplass (nr 61) i felles garasjeanlegg. Det er heis fra garasjeanlegget og opp til alle etasjer
Sentrumsnært og etterspurt boligområde med nærhet til flotte turområder, strandpromenade og Telegrafbukta.
Sentrumsnært og etterspurt boligområde med nærhet til flotte turområder, strandpromenade og Telegrafbukta.
Sjønær beliggenhet med kort vei til badeplass, strandpromenade, sjø og fjære
Sjønær beliggenhet med kort vei til badeplass, strandpromenade, sjø og fjære
Umiddelbar nærhet til apotek, treningssenter og dagligvarebutikk Rema og Eurospar
Umiddelbar nærhet til apotek, treningssenter og dagligvarebutikk Rema og Eurospar
Nærområdet byr på flotte områder til stor glede for store og små
Nærområdet byr på flotte områder til stor glede for store og små
Fin intern beliggenhet i hjørnet i 2. etasje. Det er heis i bygget. Velkommen til visning!
Fin intern beliggenhet i hjørnet i 2. etasje. Det er heis i bygget. Velkommen til visning!