Fjordvegen 504

Kvaløya

Soverom
4 stk
Størrelse
194m2 (BRA-i)
Prisantydning
5 590 000,-

Velkommen til Fjordvegen 504 - Hovedetasjen har tre romslige soverom, en koselig stue, og en stor terrasse med utgang fra spisestuen, hvor du kan nyte solrike dager og sene kvelder i idylliske omgivelser. I tillegg har ett av soverommene utgang til en veranda på framsiden. I sokkeletasjen finner du et praktisk vaskerom og et trimrom, som gir mulighet for en aktiv livsstil i hjemmets trygge rammer. Denne etasjen har også et kjøkken, et soverom, og et bad, noe som gir fleksible boalternativer, enten for gjester, utleie eller familiemedlemmer. Beliggenheten på Kvaløya gir deg nærheten til naturen, med flotte turmuligheter og vakre omgivelser, samtidig som du har enkel tilgang til nødvendige fasiliteter. Høydepunkter: Stor terrasse. Veranda. Utsikt. Turområder. Parkering på tomt. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 5 590 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Internt bruksareal: 194m2 (BRA-i)
Balkong/Terrasse: 101m2 (TBA)
Soverom: 4
Byggeår: 1976
Energimerking: F
Tomteareal: 842m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Fjordvegen 504
9107 Kvaløya
Oppdragsnummer 52-24-0283
Totalvurdering Velkommen til Fjordvegen 504 - Innholdsrik enebolig med stor terrasse fantastisk utsikt i flotte omgivelser!

Hovedetasjen har tre romslige soverom, en koselig stue, og en stor terrasse med utgang fra spisestuen, hvor du kan nyte solrike dager og sene kvelder i idylliske omgivelser. I tillegg har ett av soverommene utgang til en veranda på framsiden, som gir mulighet for privat utendørs avslapning.
I sokkeletasjen finner du et praktisk vaskerom og et trimrom, som gir mulighet for en aktiv livsstil i hjemmets trygge rammer. Denne etasjen har også et kjøkken, et soverom, og et bad med opplegg til vaskemaskin, noe som gir fleksible boalternativer, enten for gjester, utleie eller familiemedlemmer.

Tomten har god plass til parkering, noe som gir enkel tilgang til boligen. Beliggenheten på Kvaløya gir deg nærheten til naturen, med flotte turmuligheter og vakre omgivelser, samtidig som du har enkel tilgang til nødvendige fasiliteter.

Høydepunkter:
Stor terrasse
Veranda
Utsikt
Turområder
Parkering på tomt
Flott beliggenhet

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 88 bnr. 247 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen ligger i Kaldfjord, ca. 11 km fra forbindelsen mellom Kvaløya og Tromsøya. Kaldfjord er en bygd med egen barneskole, grendehus og småindustri. Gode muligheter for fiske i fjorden. Kort avstand til en rekke fritid- og servicetilbud i Eidkjosen og Storelva. Nærmeste skole finnes i Ersfjordbotn, i tillegg til Blåmann Il som ligger ca. 700 meter fra boligen mot Ersfjordbotn. I Ersfjordbotn finnes også kafe.
Eide handel: Ca. 5 km.
Kaldfjord skole: Ca. 4,5 km
Storelva bydel: Ca. 8 km.
Ersfjordbotn: Ca. 1,5 km.
Tromsø sentrum: Ca. 19 km.
Adkomst Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Opparbeidet tomt med plen og prydbusker. Gruslagt innkjørsel og gårdsplass, innkjøringen deles med Fjordvegen 506.
Eiet tomt som har ett areal på ca. 842 m².
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1976
Areal Bruksareal: 200 kvm, BRA-i: 194 kvm , TBA: 101 kvm
(BRA-i) Bruksarealet av boenheten innenfor omsluttende vegger. Bruksenheten kan bestå av flere boenheter. Alle selvstendige boenheter kategoriseres som BRA-i.

(BRA-e) Bruksarealet av alle rom som ligger utenfor boenheten(e), men som tilhører denne. Eks: arealer som har adkomst fra fellesarealer eller utenfra, som kjellerstuer, gjesterom, hobbyrom og boder som tilhører boenheten.

(BRA-b) Bruksarealet av innglassede balkonger, verandaer og altaner som tilhører boenheten.

(TBA) Arealet av terrasser, altaner, verandaer og åpne balkonger som er tilknyttet boenheten.

Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2, Antall rom: 6
Byggemåte Taktekkingen er av pappshingel. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Renner og nedløp av plast. En luftehatt på taket. Pipen er tekket med heldekkende beslag. Yttervegger av bindingsverk av tre. Ytterveggene er utvendig tekket med stående og liggende kledning. Saltak takkonstruksjon av tre. Undertak av rupanel. Loftskillet er isolert med ca. 10 cm isolasjon. Adkomst til kaldloftet via luke i himling i gangen i hovedetasjen. Det ble fuktmålt i takkonstruksjonen ved befaring, og det ble ikke registrert forhøyede fuktverdier. Malte vinduer av tre med 2-lags isolerglass. Terrasse på ca. 48 m2 med malt liggende rekkverk. Rekkverket har en høyde på ca. 93 cm. Konstruksjon av tre innfestet i bygningskroppen og fundamentert på søyler av tre. Adkomst fra hage og via dør fra stuen. Balkong på ca. 5 m2 med malt liggende rekkverk. Rekkverket har en høyde på ca. 96 cm. Konstruksjon av tre innfestet i bygningskroppen og fundamentert på grunnmuren. Adkomst via dør fra soverommet.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Marius Høgås datert 15.07.2024, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 16.06.1976.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i BRA-i:
Hovedetasje: Stue, kjøkken, gang. 3 soverom, bad.
Sokkeletasje: Entré. gang, 2 boder, trimrom, vaskerom.
Sokkeletasje (leilighet): Entré, gang, soverom , bad, bod, stue, kjøkken.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Marius Høgås datert 15.07.2024, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv er tekket med laminat og fliser.
Vegger er tekket med malte plater.
Himlinger er tekket med malte plater.

VÅTROM
Sokkeletasje vaskerom:
Vaskerommet har oppnådd mer enn halve sin teoretiske levetid, og renoveringer må derfor kunne påregnes. Gulv er tekket med ubehandlet betong. Vegger er tekket med malte sponplater. Himling er tekket med malte plater. Plastsluk i gulv. Vaskerommet er utstyrt med opplegg for vaskemaskin. Hulltaking er ikke foretatt da det allerede er påvist andre avvik i våtsonen (for fuktmåling se rom under terreng).

Sokkeletasje (Leilighet) Bad:
Vegger er tekket med våtromsplater. Himling er tekket med malte plater. Gulvet er flislagt. Rommet har elektriske varmekabler. Badet har innredning med heldekkende servant og ett-greps blandebatteri, dusjkabinett, gulvmontert toalett og opplegg for vaskemaskin.

Hovedetasje bad:
Vegger er tekket med våtromsplater. Himling er tekket med malte plater. Gulvet er flislagt. Rommet har elektriske varmekabler. Badet har innredning med heldekkende servant og ett-greps blandebatteri, dusjkabinett og veggmontert toalett. Det er avtrekk med elektrisk styrt vifte.

KJØKKEN
Sokkeletasje (Leilighet):
Kjøkkeninnredning av laminerte skrog med laminerte slette fronter, laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum i stål med ett-greps blandebatteri. Kjøkkenet er utstyrt med frittstående hvitevarer som kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr med koketopp. Det ble utført fuktsøk ved kjøleskap, oppvaskmaskin og vask. Det ble ikke registrert forhøyede fuktverdier. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Hovedetasje:
Kjøkkeninnredning av laminerte skrog med laminerte profilerte fronter, laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum i stål med ett-greps blandebatteri. Kjøkkenet er utstyrt med frittstående hvitevarer som kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr med koketopp. Det ble utført fuktsøk ved kjøleskap, oppvaskmaskin og vask. Det ble ikke registrert forhøyede fuktverdier. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Vannledninger av kobber. Hovedstoppekran plassert på vaskerom. Avløpsrør av plast. Boligen har naturlig ventilasjon. Luft-til-luft varmepumpe av merket Toshiba fra 2023 i stuen. Eier har ikke utført service siden pumpen ble montert. Normal service intervall er hver 2. eller hvert 3. år. Benkebereder på ca. 120 liter plassert i kjøkkeninnredning i leiligheten.

Fordeling av tilstandsgrader
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG 3:
Utvendig > Taktekking
Vurdering av avvik:
o Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen.
Eier opplyser om noe fuktgjennomtrengning i taktekket

Utvendig > Vinduer
Vurdering av avvik:
o Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke.
o Det er påvist vinduer med fukt/råteskader

Utvendig > Utvendige trapper
Vurdering av avvik:
o Det er ikke montert rekkverk.
Trappen er midlertidig understøttet av paller.
Innvendig > Rom Under Terreng
Hulltaking er ikke utført. Fuktmåling mot terreng ble utført i tilgjengelig svill på vaskerom. Måleresultat: 20,4 vekt%.
Vurdering av avvik:
o Det er gjennom målinger påvist høyt fuktnivå i trevegger i underetg./kjeller, det er derfor ikke foretatt hulltaking
o Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging inn i kjellermur.

Våtrom > Sokkeletasje > Vaskerom > Generell
Vurdering av avvik:
o Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.
Rommet har ingen tettesjikt på gulv eller vegger.
Deler av veggplatene er revet.
Gulvet har ikke tilfredsstillende fall mot sluk.

Våtrom > Sokkeletasje (leilighet) > Bad > Sluk, membran og tettesjikt
Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse.
Vurdering av avvik:
o Det er påvist tegn på utettheter på våtrommet.
o Utette rørgjennomføringer i vegg.
o Rift i slukmansjett.
o Sprekk i overgang mot dørterskel.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
Feil og mangler i el-kontroll rapporten må utbedres.

Tomteforhold > Forstøtningsmurer
Forstøtningmur av betong mot hovedveien.
Vurdering av avvik:
o Det mangler rekkverk/annen sikring på forstøtningsmuren(e) ut ifra dagens krav.
Muren har noe mosevekst.

TG IU:
Våtrom > Sokkeletasje (leilighet) > Bad > Tilliggende konstruksjoner våtrom
Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner (brannvegg mellom boenhetene). Fuktsøk: Det ble og utført fuktsøk på gulvet i området rundt sluken, og det ble ikke registrert forhøyede fuktverdier.
Vurdering av avvik:
o Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone

Våtrom > Hovedetasje > Bad > Tilliggende konstruksjoner våtrom
Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner (yttervegg og seng med oppbevaring). Fuktsøk: Det ble og utført fuktsøk på gulvet i området rundt sluken, og det ble registrert forhøyede fuktverdier i enkelte områder. Forhøyede fuktverdier i dusjsonen på flislagte bad er mer eller mindre normalt. Dette da fuktigheten kan samles opp i flislimet, og bruker lang tid på å tørke ut.
Vurdering av avvik:
o Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone

TG 2:
Utvendig > Nedløp og beslag
Vurdering av avvik:
o Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur.
o Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier.
Det er stedvis sprekker/skader i takrenner. Enkelte rennekroker har rustdannelser.

Utvendig > Veggkonstruksjon
Yttervegger av bindingsverk av tre. Ytterveggene er utvendig tekket med stående og liggende kledning. Det bemerkes at takstingeniøren ikke har gjort fysiske inngrep i konstruksjonen og at isolasjonstykkelse, kvalitet eller tilstand derfor ikke kan dokumenteres.
Vurdering av avvik:
o Bordkledning går stedvis nesten helt ned i terreng.
Sprekker i vindskibord. Vindskibord er værslitte. Det mangler musetetting i hjørner

Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Vurdering av avvik:
o Det er fra loft/kryploft påvist indikasjoner på at det er punktering av dampsperre, som medfører svekket effekt av dampsperrefunksjonen.
o Det er påvist fuktskjolder/skader i takkonstruksjonen.
Det ble observert enkelte muselort ved befaring.

Utvendig > Dører
Vurdering av avvik:
o Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer.
Synlig skum under terrassedøren.
Hovedinngangsdøren har noe bruksmerker.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Vurdering av avvik:
o Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på tettesjikt/membran.
o Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
Balkongen mangler det ene terrassebordet.
Noe skjevheter i enkelte søyler til terrassen. Enkelte søyler er plassert rett ned i bakken. Det er ufagmessig tettet med skum under terrassen. Enkelte terrassebord er løse. Terrassen over innredet rom har ukjent oppbygging.

Innvendig > Overflater
Vurdering av avvik:
o Det er påvist andre avvik: Det mangler stedvis lister. Stedvis ufagmessig utførelse og noe gjenstående arbeid.

Innvendig > Pipe og ildsted
Boligen har ett innvendig pipeløp av elementblokker som strekker seg fra sokkeletasje og over tak. Pipeløpet har ett fastmontert ildsted, lukket vedovn i stuen. Ildstedet var ikke i bruk ved befaring. Sotluke montert i sokkeletasjen (leilighet).
Takstingeniøren har ikke mottatt informasjon om siste feiing og tilsyn, ta kontakt med feiertjenesten for ytterligere informasjon.
Vurdering av avvik:
o Det er påvist andre avvik: Noe sotmerker etter sotvann under sotluken.
Sprekker i tidligere rørgjennomføring til pipen i leiligheten.

Innvendig > Innvendige trapper
Malt tretrapp med laminat i trinn.
Vurdering av avvik:
o Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.

Innvendig > Innvendige dører
Innvendig har boligen malte fyllingsdører og malte glatte dører.
Vurdering av avvik:
o Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører.
Enkelte dører tar i karm/terskel ved åpning/lukking.

Våtrom > Sokkeletasje > Vaskerom > Tilliggende konstruksjoner våtrom
Hulltaking er ikke foretatt da det allerede er påvist andre avvik i våtsonen (for fuktmåling se rom under terreng).
Vurdering av avvik:
o Hulltaking er ikke foretatt da det allerede er påvist andre avvik i våtsonen

Våtrom > Sokkeletasje (leilighet) > Bad > Overflater Gulv
Vurdering av avvik:
o Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.

Våtrom > Sokkeletasje (leilighet) > Bad > Sanitærutstyr og innredning
Vurdering av avvik:
o Det er påvist kondens på toalettsisterne. Dette kan skyldes feil på flottøren.

Våtrom > Hovedetasje > Bad > Overflater vegger og himling
Vurdering av avvik:
o Det er tegn på fuktskader nederst på våtromsplater.
Noe misfarging i fugemasse.
Enkelte skruehull i platene etter tidligere monterte dusjvegger.
Det mangler stedvis fugemasse mellom bunnlist og plater.

Våtrom > Hovedetasje > Bad > Overflater Gulv
Vurdering av avvik:
o Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.

Våtrom > Hovedetasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt
Vurdering av avvik:
o Det er påvist mangelfull/feil utførelse rundt rørgjennomføringer e.l. som gir fare for fukt i konstruksjonen i våtsone.
o Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen.
Utette rørgjennomføringer under servant

Våtrom > Hovedetasje > Bad > Sanitærutstyr og innredning
Vurdering av avvik:
o Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.
o Det er påvist riss/sprekker i utstyr på våtrommet.
Mindre skade på innredning.

Kjøkken > Hovedetasje > Kjøkken > Overflater og innredning
Vurdering av avvik:
o Det er påvist andre avvik:
Avløpet er midlertidig tettet med plast.
Fuktsvell i benkeplate.
Enkelte fronter er løse.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Vurdering av avvik:
o Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Hovedstoppekran utvendig stenger ikke helt. Stoppekran til utendørs vannkran er fra 1976 og drypper litt når utvendig kran er i bruk.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Vurdering av avvik:
o Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Varmtvannstank på ca. 200 liter av merket Høiax plassert på vaskerom. Benkebereder på ca. 120 liter plassert i kjøkkeninnredning i leiligheten. Tanken er innebygd og derfor ikke inspisert.
Vurdering av avvik:
o Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.

Tomteforhold > Drenering
Drenering fra ukjent årstall. Ukjente masser rundt boligen. Taknedløpene føres ut på terreng. Stedvis synlig grunnmursplast med klemlist. Takstingeniøren har ikke mottatt dokumentasjon på utførelse og løsning av dreneringen og fuktsikring av grunnmur. Punktet må sees i sammenheng* '*Rom under terreng
Vurdering av avvik:
o Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.
o Det er ut ifra observasjoner påvist indikasjoner på at drenering/tettesjikt har begrenset effekt.

Tomteforhold > Terrengforhold
Eiendommen ligger i svakt skrående terreng.
Vurdering av avvik:
o Det er påvist dårlig fall eller flatt terreng inn mot grunnmur og dermed muligheter for større vannansamlinger.
o Eiendommen ligger i rasfarlig/skredutsatt område.

Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
Vann- og avløpsrør mellom boligen og det offentlige nettet/septiktanken er fra byggeår.
Vurdering av avvik:
o Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger.
o Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger.

Tomteforhold > Septiktank
Septiktanken er av glassfiber fra byggeår.
Vurdering av avvik:
o Det er påvist andre avvik:
Eier opplyser om at det foreligger pålegg fra kommunen om å etablere septiktank med 3 kammer.







Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Marius Høgås datert 15.07.2024, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Boligen blir varmet opp med luft-til-luft varmepumpe, vedfyring og annen elektrisitet.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering på tomt.
Tomten Areal: 842 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål jf. kommuneplan 0142 datert 28.06.2024
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 5 590 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Marius Høgås den 15.07.24
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 229 877,-
Formuesverdi sekundærbolig: 4 919 507,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Formuesverdien er beregnet på skatteetaten sine nettsider den 24.07.2024.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 17 964,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
Selger opplyser om et energiforbruk på ca. 24600kw/h i 2022-2023, og hittil i år så har forbruket ligget på gjennomsnitt ca. 2200 kW/h pr mnd. (total kW/h hittil i år / på antall mnd. dette året )
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Fellesutgifter Kr ,- per mnd.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1974/6434-4/97 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 20.12.1974
VISSE BYGNINGER UNNTATT, SE HISTORISK GRUNNBOK
Gjelder denne registerenheten med flere

1974/6434-8/97 RETT TIL UTSKILT TOMT TINGLYST 20.12.1974
BESTEMMELSER OM RETT TIL Å FÅ UTSKILT TOMT
Rettighetshaver: Johanne Olsen
Gjelder denne registerenheten med flere

1975/5255-1/97 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 06.10.1975
:Knr:5501 Gnr:88 Bnr:246
Gjelder denne registerenheten med flere

1990/412523-1/97 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 30.08.1990
Bestemmelse om kloakkledning
Vegvesenets betingelser vedtatt
Gjelder denne registerenheten med flere

1975/3810-1/97 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST 23.07.1975
DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr:5501 Gnr:88 Bnr:103

2020/844497-1/200 OMNUMMERERING VED KOMMUNEENDRING TINGLYST 01.01.2020 00:00

1975/5256-1/97 BESTEMMELSE OM VANNRETT TINGLYST 06.10.1975
:Knr:5501 Gnr:88 Bnr:247
Bestemmelse om kloakkledning

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Eiendomsrapport
Midlertidig brukstillatelse
Tegninger
Reguleringsplan
Pågående regulering
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse
Det foreligger godkjente bygningstegninger datert 15.07.1975.
I ettertid er det blitt gjort noen bruksendringer, og disse er som følger:
Hovedetasje:
- Rommene som er benevnt som "wc", "vf" og "entré" inngår i dagens stue.
- Rommet som er benevnt som "grovkjøkken" er slått sammen med kjøkkenet.
Sokkeletasje:
- Dagens entré er ikke inntegnet på tegningene.
- Den ene boden benyttes i dag som trimrom, og den ene boden som vaskerom.
Utvendig:
- Terrassen mot sør og vest er ikke inntegnet på noen av tegningene.
- Enkelte vinduer/dører er fjernet og-/eller har endret størrelse og plassering.
- Tilbygget entré fremkommer ikke på noen av tegningene.
Anbefaling:
- Motakst AS anbefaler å søke Tromsø kommune om bruksendring av alle nevnte søknadspliktige plan-/bruksendringer.
Dette med mål og få godkjent nye bygningstegninger, slik at alle oppholdsrom i boligen er lovlige å benytte.
Saksgebyrer til kommunen i sakens anledning vil tilkomme. Det må også påregnes at enkelte inngrep vil kunne være
nødvendig for at rommene skal bli godkjente.
NB! Det bemerkes at takstingeniøren ikke har hatt innsyn i hele byggesaken, men kun vurdert etter de godkjente
bygningstegninger som foreligger.


Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:
1: Feil på bad: Tidligere eier opplyste i sin egenerklæring at det samlet seg litt vann ved siden av sluk etter bruk at dusj. når vi flyttet inn monterte vi dusjkabinett så vi har ikke hatt dette problemet.
2: Arbeid våtrom:
2.1.7: Nytt arbeid bad: Pusset opp bad i leilighet. Nye plater på vegg, nye membran på gulv, varmekabler i gulv under nye fliser i 2016.
2.2.7: Byttet dusjkabinett bad hovedetasjen i 2020.
2.3.4: Tidligere eier opplyste at bad hoveddel er oppusset i 2007 av Kvaløya rør Lorentsen, Karlsen elektro, Byggeservice Mjelde.
3: Tegn til fukt: Sett tegn til litt fukt på et lite parti på mørkloft. Har vært slik siden 2018
4.1.7: Nytt arbeid 2020: Pusset opp stue, byttet vinduer og verandadør. Tatt bort gammelt toalett og tidligere hovedinngang for utvidelse av stue. Etterisolert 5 cm før nye plater på vegg. Nytt tak i stue med spotter enkelte plasser. Nytt gulv i stue kjøkken og gang. VVS arbeid utført av faglært. Fått hjelp av faglært tømrer under oppussing. Elektro utført av faglært venn.
4.2.7: Pusset opp yttergang, nytt støpt gulv med varmekabler. Nye vegger innfor betongvegger isolert. Elektro utført av faglært venn. Nytt innetak med spotter. Arbeid utført i 2017.
10: Arbeid elektrisk anlegg:
10.1.4: Byttet sikringer i sikringsskap leilighet. Ny kurs til komfyr. Kabler et lagt selv med tilkoblinger er utført av fagmann i 2016 av Ringfjord elektro.
10.2.4: Sikringer byttet i hoveddel. Nye kurser til hele kjeller. Kabler er lagt på egeninnsats med hjelp av faglært venn. Nye varmekabler lagt i yttergang på egeninnsats i 2018 av faglært arbeid utført av GK Elektro.
10.3.7: Under oppussing av stue ble det lagt nye kabelrør i hele stue med 2,5mm kabler. Det mangler 2,5mm kabler fra 2 punkt og ned til sikringsskap derfor er det ikke større sikringer på disse kursene. Utført av faglært venn og egeninnsats i 2020.
10.4.4: Montert varmepumpe. Kabler trekt selv men tilkobling utført av Jensen Elektriske i 2023.
10.5.4: El kontroll utført av ringjord elektro i 2024.07.24
11: Kommunalt vann Privat septiktank. Denne må byttes for å oppfylle nye kommunale krav. Deles i lag med nabo i 502. Når vi kjøpte i 2015 fikk vi beskjed at den måtte byttes men har ikke hørt noe mer siden da så vi har bare latt den være
12: Tidligere eier opplyste at -hovedstoppekran ute ikke stengte 100% -stoppekran til utendørs vannkran er fra 1976 og drypper litt når utvendig kran er i bruk.
13.1.7: Byttet varmtvannsbereder hoveddel Utført av faglært venn. Usikker på årstall (2020).
13.2.7: Byttet benkebereder i leilighet. Utført av faglært venn i 2016.
13.3.4: Reparert liten vannlekkasje på vannledning inn til leilighet. Lekkasjen var på t stykket som er koblet på hovedvannledning til bolig. Utført av Sjurelv rør i 2024
18: Det finnes ikke takstige på taket så pipe er feiet på egeninnsats med utstyr fra jula.
19: Skadedyr: Etter vi flyttet inn fant vi museavføring på kaldloft. Vi har hatt oppe musefeller siden med ikke fått fangst i disse. har heller ikke sett eller hørt noe til mus.
21: Råte: Tidligere eier opplyste at det var råteskade på vinduet i midten i leilighet. Plukket bort det verste som var skadet og fylt igjen med tec7.
23: Planer og godkjenninger: Usikker på om yttergang er omsøkt da dette tidligere var carport. Har vært slik siden vi flyttet inn.
25.1.7: Tidligere carport er bygd om til hovedinngang. Vet ikke om dette er omsøkt. (2015)
25.2.7: Bygd om toalett og tidligere hovedinngang til stue i 2020.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Megler:

Robin Cornelius Lund

+47 97 43 58 60

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Robin Cornelius Lund

+47 97 43 58 60

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Fjordvegen 504 - Presentert av Sne EIendomsmegling ved Robin Cornelius Lund!
Velkommen til Fjordvegen 504 - Presentert av Sne EIendomsmegling ved Robin Cornelius Lund!
Planskisse Sokkeletasje.
Planskisse Sokkeletasje.
Planskisse hovedetasje.
Planskisse hovedetasje.
Innholdsrik enebolig med naturskjønn beliggenhet!
Innholdsrik enebolig med naturskjønn beliggenhet!
Velkommen inn! * En lys og romslig entré gir et flott førsteinntrykk av leiligheten med en praktisk skyvedørsgarderobe fpr oppheng av klær.
Velkommen inn! * En lys og romslig entré gir et flott førsteinntrykk av leiligheten med en praktisk skyvedørsgarderobe fpr oppheng av klær.
Store vinduer som sørger for godt med naturlig lysinnslipp, som gir rommet en lett og luftig følelse.
Store vinduer som sørger for godt med naturlig lysinnslipp, som gir rommet en lett og luftig følelse.
Den lyse og trivelige stuen er malt med duse fargevalg.
Den lyse og trivelige stuen er malt med duse fargevalg.
Behagelig vedfyring gir reduserte energikostnader og behagelig atmosfære.
Behagelig vedfyring gir reduserte energikostnader og behagelig atmosfære.
Rommets utforming gjør det enkelt å møblere, og du har god plass til spisebord.
Rommets utforming gjør det enkelt å møblere, og du har god plass til spisebord.
Plass til et koselig spisebord, som en naturlig avdeling mellom stue og kjøkken.
Plass til et koselig spisebord, som en naturlig avdeling mellom stue og kjøkken.
Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass, noe som gir meget praktiske arbeidsforhold.
Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass, noe som gir meget praktiske arbeidsforhold.
Det gode lysinnslippet gjør rommet til en hyggelig arbeidssone.
Det gode lysinnslippet gjør rommet til en hyggelig arbeidssone.
Plass til frittstående hvitevarer på kjøkkenet.
Plass til frittstående hvitevarer på kjøkkenet.
Fra kjøkken og spisestue har du utgang til en romslig terrasse.
Fra kjøkken og spisestue har du utgang til en romslig terrasse.
Her er det god plass til flere sosiale soner med utemøbler, planter og grill.
Her er det god plass til flere sosiale soner med utemøbler, planter og grill.
Fantastisk utsikt, nyt de lange sommerdagene på terrassen.
Fantastisk utsikt, nyt de lange sommerdagene på terrassen.
Hovedsoverommet tilbyr god plass til seng, nattbord og garderobeskap.
Hovedsoverommet tilbyr god plass til seng, nattbord og garderobeskap.
Det er innsatt en praktisk skyvedørsgarderobe på hovedsoverommet.
Det er innsatt en praktisk skyvedørsgarderobe på hovedsoverommet.
Soverom 2 egner seg utmerket som barnerom, gjesteværelse eller hjemmekontor.
Soverom 2 egner seg utmerket som barnerom, gjesteværelse eller hjemmekontor.
Soverom 3.
Soverom 3.
Badet har flis på gulv, og våtromsplater på vegger. Behagelig oppvarming via varmekabler i gulv.
Badet har flis på gulv, og våtromsplater på vegger. Behagelig oppvarming via varmekabler i gulv.
Baderomsinnredning med oppbevaringsplass i skap.
Baderomsinnredning med oppbevaringsplass i skap.
Fra soverommet har du utgang til veranda på framsiden av boligen.
Fra soverommet har du utgang til veranda på framsiden av boligen.
Flott utsikt utover fjorden!
Flott utsikt utover fjorden!
Lys og luftig stue i sokkeletasjen.
Lys og luftig stue i sokkeletasjen.
Kjøkken med plass til frittstående hvitevarer.
Kjøkken med plass til frittstående hvitevarer.
Trimrom i sokkeletasjen.
Trimrom i sokkeletasjen.
Soverommet er av fin størrelse og tilbyr god plass til seng, nattbord og eventuelle garderobeskap etter behov.
Soverommet er av fin størrelse og tilbyr god plass til seng, nattbord og eventuelle garderobeskap etter behov.
Tiltalende baderom med flislagt gulv.
Tiltalende baderom med flislagt gulv.
Vaskerom finner du i sokkeletasjen
Vaskerom finner du i sokkeletasjen
Parkering på tomt.
Parkering på tomt.
Området er stille og rolig og byr på gode solforhold.
Området er stille og rolig og byr på gode solforhold.
Området er bestående av spredt boligbebyggelse og det er umiddelbar nærhet til flott natur.
Området er bestående av spredt boligbebyggelse og det er umiddelbar nærhet til flott natur.
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!