Hagebyvegen 6

Tromsø

Soverom
5 stk
Størrelse
297m2 (BRA-i)
Prisantydning
8 900 000,-

Velkommen til Hagebyvegen 6 - En unik eiendom for deg som ønsker en moderne  og fleksibel boligeiendom med meget gode leieinntekter. Eiendommen er beliggende i en barnevennlig blindveg i øvre sentrum nord. Noe som gir gangavstand til sentrum, UIT, UNN og de flotte rekreasjons områdene på toppen av Tromsøya. Eiendommen er opprinnelig tomannsbolig som de senere år er transformert i retning enebolig med to utleieenheter. Selger opplyser at dette ikke er byggesøkt Tromsø kommune og med relativt enkle grep kan tilbakeføres om ønskelig. Hovedleiligheten har gjennomgående meget god og tidsriktig standard. Planløsningen fremstår som meget romslig og det er rikelig med lagringsplass. Stor veranda på 47 m² med nydelig utsikt over sundet og Tromsdalstinden. Velkommen til visning !!  ... Les mer

Prisantydning: 8 900 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Internt bruksareal: 297m2 (BRA-i)
Balkong/Terrasse: 47m2 (TBA)
Soverom: 5
Byggeår: 1949
Energimerking: G
Tomteareal: 549m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Hagebyvegen 6
9009 Tromsø
Oppdragsnummer 52-24-0308
Totalvurdering Velkommen til Hagebyvegen 6 - Stor og fleksibel boligeiendom med meget gode leieinntekter i rolig og barnevennlig gate !

Eiendommen er beliggende i en barnevennlig blindveg i øvre sentrum nord. Noe som gir gangavstand til sentrum, UIT, UNN og de flotte rekreasjons områdene på toppen av Tromsøya.

Eiendommen er opprinnelig tomannsbolig som de senere år er transformert i retning enebolig med to utleieenheter. Dette ved at de to opprinnelige boenhetene i 1 og andre etasje er slått sammen. Loft og 0 etasje benyttes til 2 selvstendige utleieenheter. Selger opplyser at dette ikke er byggesøkt Tromsø kommune og med relativt enkle grep kan tilbakeføres om ønskelig.

Hovedleiligheten har gjennomgående meget god og tidsriktig standard. Planløsningen fremstår som meget romslig og det er rikelig med lagringsplass. Fra stuen er det utgang til en stor veranda på 47 m² med nydelig utsikt over sundet og Tromsdalstinden.

I bakkant av eiendommen er det oppført et anneks/uthus men terrasse på 15 m². Innredningsarbeider gjenstår og endelig bruk er opp til ny eiers fantasi.

Høydepunkter:
Meget barnevennlig gate
Gangavstand til sentrum, UiT, UNN og flotte rekrasjonsområder
Fantastisk utsikt
Meget romslig og fleksibel bolig
Mye påkostet og tidsriktig standard
Gode leieinntekter
En av få komplette tomannsboliger i Tromsø

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 200 bnr. 501 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligområde på østsiden av Tromsøya. Bebygget med boligeiendommer. Gangavstand til sentrum. God utsikt mot brua, Tromsdalen og deler av innseilingen.
Adkomst Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate.
Tomt/beskaffenhet Skrånende terrassert tomt fallende mot øst. Store deler av tomten er belagt med betongheller, noe beplantet med plen og plattinger/ vandringer i impregnert tre. Asfaltert adkomst og oppstillingsplass for bil.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1949
Areal Primærrom: 244 kvm, Bruksareal: 297 kvm, BRA-i: 297 kvm , TBA: 47 kvm
(BRA-i) Bruksarealet av boenheten innenfor omsluttende vegger. Bruksenheten kan bestå av flere boenheter. Alle selvstendige boenheter kategoriseres som BRA-i.

(BRA-e) Bruksarealet av alle rom som ligger utenfor boenheten(e), men som tilhører denne. Eks: arealer som har adkomst fra fellesarealer eller utenfra, som kjellerstuer, gjesterom, hobbyrom og boder som tilhører boenheten.

(BRA-b) Bruksarealet av innglassede balkonger, verandaer og altaner som tilhører boenheten.

(TBA) Arealet av terrasser, altaner, verandaer og åpne balkonger som er tilknyttet boenheten.

Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 4, Soverom: 5, Bad: 4, Antall rom: 9
Byggemåte Taktekkingen er av stål/aluminiumsplater. Taket er besiktiget fra bakkenivå. På tilbygg i 1.etg er det papptekking. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende/stående bordkledning. Takkonstruksjonen har A-takstoler i tre. Knekott med adkomst på loft. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Noen eldre koblede vinduer i kjeller som er tettet på utside. Bygningen har teak hovedytterdør, malt hovedytterdør og malt balkongdør i tre. Veranda og platting på mark med utgang fra stue mot sør. Utført i impregnert tre. Det er utvendige trapper til inngang i 1.etg og vider opp til 2.etg. Trapp fra veranda til terreng.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Raymond Jørgensen datert 15.07.2024, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det har vært gjort en gjennomgang av kommunens arkiver etter bygningsdokumenter for den aktuelle eiendommen. Det er ikke funnet midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest i arkivet.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
Loft: Gang m/trapp, stue, kjøkken, soverom, bad/vaskerom
2. Etasje: Stue m/trapp, 2 soverom, bad.
1. Etasje: Entré, stue/kjøkken m/trapp til 2.etg, soverom, bad/vaskerom, gang, 2 boder
Kjeller: Vindfang, stue, kjøkken, soverom, bad/vaskerom, 2 boder, garasje

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Raymond Jørgensen datert 15.07.2024, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Innvendig er det gulv av parkett, laminat, betong og fliser.
Veggene har trepanel, malte plater og betong/mur.
Innvendige tak har malte plater.

VÅTROM
Bad/vaskerom
loft Aktuell byggeforskrift er byggeforskrifter fra før 1997. Dokumentasjon: ingen dokumentasjon. Vegger og tak har malt strie. Gulvet har vinylbelegg. Rommet har stråleovn som varmekilde. Høydeforskjell mot sluk er målt til 7 mm fra overkant gulv ved dør til overkant slukrist. Belegg har en oppkant på 37 mm mot dørterskel. Det er plastsluk og synlig vinylbelegg som tettesjikt. Sluk ligger utfor dusjhjørne. Dusjkabinett har et eget avløp ned i gulv Rommet har servant, toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Det er mekanisk avtrekk. Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale forhold. Hulltaking er foretatt ved/i soverom. Fuktkvotemåling (vekt%) i konstruksjonen ble målt til 0.

Bad 2.etg
Aktuell byggeforskrift er byggeforskrifter fra før 1997. Veggene har fliser og malt trepanel. Taket er malt. Gulvet er flislagt. Rommet har elektriske varmekabler. Høydeforskjell mot sluk er målt til 4 mm fra overkant gulv ved dør til overkant slukrist. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Rommet har innredning med nedfelt servant, veggmontert toalett og dusjkabinett. Det er mekanisk avtrekk. Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale forhold. Hulltaking er foretatt fra stue. Ingen synlige avvik, vegg består av gipsplater og stålstaver. For å måle fuktnivå må det være treverk å foreta måling i, derfor ikke målt fukt.

Bad/vaskerom 1.etg
Aktuell byggeforskrift er byggeforskrifter fra før 1997.. Badet har fliser på gulv, malt strie på vegger og malt innvendig tak. Det er innredning med nedfelt servant, toalett, dusjkabinett og opplegg for oppvaskmaskin. Det er varme i gulv. Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale forhold. Hulltaking er foretatt ved/i bod. Fuktkvotemåling (vekt%) i konstruksjonen ble målt til 0.

Bad/vaskerom kjeller
Aktuell byggeforskrift er byggeforskrifter fra før 1997. Badet har fliser på gulv, malt strie og belegg på vegger og malt tak. Det er innredning med nedfelt servant, toalett, dusjhjørne med forheng og opplegg til vaskemaskin. Det er varme i gulv. Hulltaking er foretatt og det er påvist avvik i hulltakingen. Hulltaking er foretatt ved/i kjøkken. Fuktkvotemåling (vekt%) i konstruksjonen ble målt til 16,7

KJØKKEN
Kjøkken på loft har innredning med profilerte fronter. Benkeplaten er av laminat. Det er kjøkkenventilator med kullfilter. Kjøkken i kjeller har innredning med glatte fronter. Benkeplaten er av laminat. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut. Kjøkken i 1.etg har innredning med glatte fronter. Benkeplaten er av laminat. Det er kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, platetopp og stekeovn. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Innvendige vannledninger er av kobber. Det er avløpsrør av støpejern og plast. Boligen har naturlig ventilasjon via ventiler i vegg. Våtrommene har mekanisk avtrekk. Bolig har tank på ca. 200 liter og 120 liter i kjeller, en tank på ukjent størrelse, mulig 120 liter, innebygd uten inspeksjonsmulighet i 2.etg, og en tank på muligens 120 liter i trapperom til loft. Sikringsskap med automatsikringer og skjult/ åpen kabelføring. Skap i kjeller som dekker kjeller og hoveddel. Eget skap på loft. Brannslukkingsapparat og røykvarslere.

Fordeling av tilstandsgrader
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG 3:
Våtrom > Kjeller > Bad/vaskerom > Generell
Aktuell byggeforskrift er byggeforskrifter fra før 1997. Dokumentasjon: ingen dokumentasjon. Badet har fliser på gulv, malt strie og belegg på vegger og malt tak. Det er innredning med nedfelt servant, toalett, dusjhjørne med forheng og opplegg til vaskemaskin. Det er varme i gulv.
Vurdering av avvik:
o Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. En må forvente generell oppgradering av våtrommets tettesjikt/membran for at våtrommet skal tåle en normal bruk etter dagens krav (tett våtsone). En samlet TG 3 for rommet er satt med bakgrunn i alder og manglende tetthet i våtsonen på rommet. Det er ikke behov for å gjennomføre en detaljert tilstandsanalyse, etter standardens krav. Gulv har motfall, mange fliser med sprekk og bom, kan ikke påvise bruk av membran, terskel mot dusj av trevirke. Vegger i våtsoner av malt strie og vinylbelegg. Belegg er ikke limt, men skrudd fast. Innredning har svelling i underkant.

Våtrom > 1. Etasje > Bad/vaskerom > Generell
Aktuell byggeforskrift er byggeforskrifter fra før 1997. Dokumentasjon: ingen dokumentasjon. Badet har fliser på gulv, malt strie på vegger og malt innvendig tak. Det er innredning med nedfelt servant, toalett, dusjkabinett og opplegg for oppvaskmaskin. Det er varme i gulv.
Vurdering av avvik:
o Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. En må forvente generell oppgradering av våtrommets tettesjikt/membran for at våtrommet skal tåle en normal bruk etter dagens krav (tett våtsone). En samlet TG 3 for rommet er satt med bakgrunn i alder og manglende tetthet i våtsonen på rommet. Det er ikke behov for å gjennomføre en detaljert tilstandsanalyse, etter standardens krav. Gulv har motfall, kan ikke påvise bruk av membran. Vegger i våtsoner av malt strie. Sluk under kabinett klarer ikke ta unna vannmengde fra dusj og går tett, denne sluk er tilkoblet annen eldre soilsluk på rommet. Usikre rørgjennomføringer i gulv under innredning. Innredning har svelling i underkant.

Tomteforhold > Forstøtningsmurer
Forstøtningsmurer er av betong.
Vurdering av avvik:
o Det mangler rekkverk/annen sikring på forstøtningsmuren(e) ut ifra dagens krav.

TG 2:
Utvendig > Veggkonstruksjon
Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende/stående bordkledning.
Vurdering av avvik:
o Det er ingen musesperre i nedre kant av konstruksjon

Utvendig > Takkonstruksjon tilbygg 1.etg
Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon og er tilnærmet flatt. Overliggende trapp/adkomst til 2.etg.
Vurdering av avvik:
o Balkong/terrasse ligger over innredede boligrom, usikker konstruksjon. Konstruksjonsutforming gir økt fare for skader. Flatt tak er en usikker konstruksjon. Konstruksjonsutforming gir økt fare for skader. Det er veldig viktig at takkonstruksjon har korrekt oppbygging slik at det ikke oppstår kondensskader. At trevirke og andre organiske materialer ikke blir innebygd i tette materialer som asfaltbelegg og plast. Dette vil hindre uttørking av materialer og kan føre til råteskader.

Utvendig > Vinduer
Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Noen eldre koblede vinduer i kjeller som er tettet på utside.
Vurdering av avvik:
o Det er avvik: I kjeller er det eldre vinduer med høy slitasje/elde

Utvendig > Dører
Bygningen har teak hovedytterdør, malt hovedytterdør og malt balkongdør i tre.
Vurdering av avvik:
o Det er påvist utetthet/åpning mellom dørblad og dørkarm. Dvs. at kald trekk kan oppstå. Dør inn til 1. etg tetter ikke helt. Dør til kjeller har værslitt utside.

Utvendig > Utvendige trapper
Det er utvendige trapper til inngang i 1.etg og vider opp til 2.etg. Trapp fra veranda til terreng.
Vurdering av avvik:
o Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter.

Innvendig > Overflater
Innvendig er det gulv av parkett, laminat, betong og fliser. Veggene har trepanel, malte plater og betong/mur. Innvendige tak har malte plater.
Vurdering av avvik:
o Det er avvik: Fliser på kjøkken i kjeller med bom, sprekk og manglende fugemasse. Sparklede plateskjøter i tak i kjeller er sprukket. I kjellerbod og garasje er det grove og ujevne overflater av mur/betong

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Vurdering av avvik:
o Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
o Radonmålinger er ikke foretatt, heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med "moderat til lav" aktsomhetsgrad

Innvendig > Pipe og ildsted
Boligen har mursteinspipe, det er ikke montert vedovn eller peis.
Vurdering av avvik:
o Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Åpning for røykrør fra ovn i pipe er midlertidig tettet.

Innvendig > Rom Under Terreng
Gulvet har fliser og betong. Veggene har plater og betong/mur. Hulltaking er foretatt og det er påvist avvik i konstruksjonen. Hulltaking er foretatt ved/i kjøkken. Fuktkvotemåling (vekt%) i konstruksjonen ble målt til 19,5 Punktet må sees i sammenheng med 'Drenering'
Vurdering av avvik:
o Det er gjennom hulltaking påvist høyt fuktnivå inne i trekonstruksjonen i hulltakingen, men ikke påvist fuktskader i dette området. Høy luftfuktighet kan over tid føre til muggvekst eller sverting av materialer. Samtidig kan materialer og konstruksjoner bli ødelagt. Det er målt 19,5 % fuktighet i trevirke i innforet vegg under terreng. Fuktighet på over 16 % anses som fuktig og gir fare for muggdannelser. Over 19,5 % anses som meget fuktig og gir fare for muggdannelser, treødeleggende sopper stripet borebille og råteborebille etc. I bod er det påvist litt råte i lettvegg og saltutslag på yttervegger av mur. Boder ser ellers tørr ut.

Innvendig > Innvendige trapper
Boligen har malt tretrapp mellom 1. og 2.etg og 2. til loft.
Vurdering av avvik:
o Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.

Innvendig > Innvendige dører
Innvendig har boligen malte fyllingsdører.
Vurdering av avvik:
o Det er avvik: Uferdig malerarbeid på dører i kjeller. Noe slitasje på en del dører.


Våtrom > Loft > Bad/vaskerom > Overflater vegger og himling
Vegger og tak har malt strie.
Vurdering av avvik:
o Det er uegnede materialer i våtsoner Det er et krav om at våtsoner på våtrom skal være vanntette. Malt strie tilfredsstiller ikke dette kravet

Våtrom > Loft > Bad/vaskerom > Overflater Gulv
Gulvet har vinylbelegg. Rommet har stråleovn som varmekilde. Høydeforskjell mot sluk er målt til 7 mm fra overkant gulv ved dør til overkant slukrist. Belegg har en oppkant på 37 mm mot dørterskel.
Vurdering av avvik:
o Krav til fall (høydeforskjell) er ikke oppfylt, men det er fall til sluk.

Våtrom > Loft > Bad/vaskerom > Sluk, membran og tettesjikt
Det er plastsluk og synlig vinylbelegg som tettesjikt. Sluk ligger utfor dusjhjørne. Dusjkabinett har et eget avløp ned i gulv
Vurdering av avvik:
o Det er påvist mangelfull/feil utførelse rundt rørgjennomføringer e.l. som gir fare for fukt i konstruksjonen i våtsone.
o Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Rør gjennomføring gjennom gulvbelegg er feil utført, har liten oppkant og er tettet med silikon eller lignende.

Våtrom > Kjeller > Bad/vaskerom > Tilliggende konstruksjoner våtrom
Hulltaking er foretatt og det er påvist avvik i hulltakingen. Hulltaking er foretatt ved/i kjøkken. Fuktkvotemåling (vekt%) i konstruksjonen ble målt til 16,7
Vurdering av avvik:
o Hulltaking er foretatt og det er påvist avvik i konstruksjonen. Det er målt 16,7 % fuktighet i trevirke i vegg som ligger ned mot betonggulv. Fuktighet på over 16 % anses som fuktig og gir fare for muggdannelser. Over 19,5 % anses som meget fuktig og gir fare for muggdannelser, treødeleggende sopper stripet borebille og råteborebille etc. Hull er tatt på motsatt side fra dusj og høy fuktighet i treverk trenger ikke komme fra bad men fra betonggulv.

Våtrom > 2. Etasje > Bad > Overflater vegger og himling
Veggene har fliser og malt trepanel. Taket er malt.
Vurdering av avvik:
o Det er uegnede materialer i våtsoner På to vegger er det malt trepanel som går helt ned til gulvet. Alle vegger må ha et vanntett sjikt 5 cm opp fra gulv. Det er ikke kjent om det er membran opp bak panel. I tillegg er det våtsone 0,5 m på sider og over servant.

Våtrom > 2. Etasje > Bad > Overflater Gulv
Gulvet er flislagt. Rommet har elektriske varmekabler. Høydeforskjell mot sluk er målt til 4 mm fra overkant gulv ved dør til overkant slukrist.
Vurdering av avvik:
o Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.
o Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Høydeforskjell fra topp sluk til topp gulv i en avstand 80 cm fra sluk er 4 mm. Det er krav om 16 mm, som tilsvarer et fall på 1/50. Høydeforskjell fra topp gulv ved dør til topp sluk er 4 mm mot krav på 25 mm.

Våtrom > 2. Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt
Rommet har innredning med nedfelt servant, veggmontert toalett og dusjkabinett. 2. ETASJE > BAD
Vurdering av avvik:
o Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.

Våtrom > 2. Etasje > Bad > Sanitærutstyr og innredning
Rommet har innredning med nedfelt servant, veggmontert toalett og dusjkabinett. 2. ETASJE > BAD
Vurdering av avvik:
o Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Konsekvens/tiltak
o Det må gjennomføres ytterligere undersøkelser. Det må undersøkes om dette toalettet har en skjult dreneringsløsning, hvis ikke må det etableres en spalte for drenering.

Kjøkken > Loft > Kjøkken > Avtrekk
Det er kjøkkenventilator med kullfilter.
Vurdering av avvik:
o Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen.

Kjøkken > Kjeller > Kjøkken > Overflater og innredning
Kjøkkenet har innredning med glatte fronter. Benkeplaten er av laminat.
Vurdering av avvik:
o Det er avvik: Fronter er malt opp, men ikke ferdigstilt på kanter

Kjøkken > 1. Etasje > Stue/kjøkken m/trapp > Overflater og innredning
Kjøkkenet har innredning med glatte fronter. Benkeplaten er av laminat. Det er kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, platetopp og stekeovn.
Vurdering av avvik:
o Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad. Svelling underkant benkeplate over oppvaskmaskin

Tekniske installasjoner > Ventilasjon
Boligen har naturlig ventilasjon via ventiler i vegg. Våtrommene har mekanisk avtrekk.
Vurdering av avvik:
o Det er avvik: Ventilasjonsrør stikker ut av vegg

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Bolig har tank på ca. 200 liter og 120 liter i kjeller, en tank på ukjent størrelse, mulig 120 liter, innebygd uten inspeksjonsmulighet i 2.etg, og en tank på muligens 120 liter i trapperom til loft.
Vurdering av avvik:
o Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende løsning fra varmtvannstank.
o Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.
o Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år 120 liter tank i kjeller er fra 1997, 200 liter er ukjent alder, men eldre. Innebygd tank er ikke mulig å inspisere, men det er et rør som kommer gjennom badvegg fra innbyggingen, tank har ukjent alder. Tank på loft er byttet for ca 15 år siden i følge eier. Tank på loft har utløp ut yttervegg, tanker i kjeller står i rom uten sluk.

Tomteforhold > Drenering
Punktet må sees i sammenheng* '*Rom under terreng
Vurdering av avvik:
o Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
Bygningen har betonggrunnmur og mur i betongstein.
Vurdering av avvik:
o Det er påvist andre avvik: Store deler av grunnmur er tildekket med grunnmursplast, gjelder også kjellervinduer. Inspeksjon av mur ikke mulig her.

AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK
Utvendig > Taktekking
Taktekkingen er av stål/aluminiumsplater. Taket er besiktiget fra bakkenivå. På tilbygg i 1.etg er det papptekking.
Vurdering av avvik:
o Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen.
o Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på undertak.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Etasjeskiller er av trebjelkelag. Støpt gulv på grunn i kjeller.
Vurdering av avvik:
o Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Høydeavvik målt i stue i 2.etg

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Innvendige vannledninger er av kobber.
Vurdering av avvik:
o Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Det er avløpsrør av støpejern og plast.
Vurdering av avvik:
o Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger.

Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
Det er offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Ingen opplysninger om alder eller materiale på utvendige stikkledninger.
Vurdering av avvik:
o Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger.
o Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Raymond Jørgensen datert 15.07.2024, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i garasje og på tomt.
Tomten Areal: 549 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vannforsyning og avløpsnett via private stikkledninger.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål jf. Reguleringsplan datert:24.01.2024.

Hensynssoner registrert på eiendommen i kommuneplan:
8 Gul sone T-1442 H220_27 0142
- Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy
Det er registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 8 900 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Raymond Jørgensen den 15.07.24
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 2 289 040,-
Formuesverdi sekundærbolig: 9 156 158,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Formuesverdien er beregnet på skatteetaten sine hjemmesider den 22.07.2024.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 33 800,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Selger opplyser om et forbruk på ca 3323 kWh i måneden (dette er inkludert utleie loft som har egen måler).
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1986/402073-3/97 Rettigheter iflg. skjøte 03.03.1986
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Storebrand Forsikring AS-65
Polisenummer: 44419299
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Eiendomsrapport
Midlertidig brukstillatelse
Tegninger
Reguleringsplan
Pågående regulering
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Bygget er godkjent med to boenheter i 1. og 2. etg.

Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:
9: Elektrisk anlegg: Hadde el.tilsyn for 4-5 år siden av Arva. Hadde jordingsfeil på noen punkter, pluss manglende opplysninger om kurser i sikringsskap 2.Etg. Tromsdalen Elektro gjorde arbeidet med avvikene. Begge sikringsskap ble da også byttet.
10: Arbeid elektrisk anlegg: Avvikene fra El. Tilsyn: jordingsfeil ordnet og byttet begge sikringsskap. (Sokkel og 2. etg). Arbeid utført av Tromsdalen elektro i 2020.
18: Endring ildsted eller pipe: Ved sist feietilsyn (2-3 år siden) ble pipa godkjent. Ildstedet (vedovn) har vi tatt bort etter dette tilsynet, så betaler pr tiden ikke feieavgift.
32: Annet: Utleie sokkel vet ikke om godkjent. På tomten er det oppført et uthus /anneks.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Megler:

Ivar J. Nerdal

+47 97 78 90 00

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

+47 97 78 90 00

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Hagebyvegen 6 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Ivar J. Nerdal!
Velkommen til Hagebyvegen 6 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Ivar J. Nerdal!
Romslig bolig over 4 plan med garasje, stor veranda og attraktiv beliggenhet.
Romslig bolig over 4 plan med garasje, stor veranda og attraktiv beliggenhet.
Planskisse kjeller.
Planskisse kjeller.
Planskisse 1.Etasje.
Planskisse 1.Etasje.
Planskisse 2.Etasje.
Planskisse 2.Etasje.
Planskisse loft.
Planskisse loft.
Velkommen inn i den lyse og innbydende stua!
Velkommen inn i den lyse og innbydende stua!
Stuen fremstår både lun og luftig, med store vindusflater som lar dagslyset strømme inn.
Stuen fremstår både lun og luftig, med store vindusflater som lar dagslyset strømme inn.
Stort alburom åpner for flere møbleringsmuligheter.
Stort alburom åpner for flere møbleringsmuligheter.
Flott og tidløst kjøkken med integrerte hvitevarer, samt skap- og benkeplass.
Flott og tidløst kjøkken med integrerte hvitevarer, samt skap- og benkeplass.
På kjøkkenet har man god plass til spisebord for sosiale sammenkomster.
På kjøkkenet har man god plass til spisebord for sosiale sammenkomster.
Kjøkkenet fremstår som tidløst og moderne. Det gode lysinnslippet gjør rommet til en hyggelig arbeidssone.
Kjøkkenet fremstår som tidløst og moderne. Det gode lysinnslippet gjør rommet til en hyggelig arbeidssone.
Soverommet tilbyr god plass til seng, nattbord og har innsatt en praktisk skyverdørsgarderobe.
Soverommet tilbyr god plass til seng, nattbord og har innsatt en praktisk skyverdørsgarderobe.
God plass til skrivebord hvis man skulle ønske det.
God plass til skrivebord hvis man skulle ønske det.
Soverom i 1.Etasjen er også av fin størrelse med innsatt skyvedørsgarderobe.
Soverom i 1.Etasjen er også av fin størrelse med innsatt skyvedørsgarderobe.
Lekkert baderom innredet med dusjkabinett, servant og toalett.
Lekkert baderom innredet med dusjkabinett, servant og toalett.
Behagelig oppvarming via varmekabler i gulv. Badet har fliser på gulv og delvis på vegger.
Behagelig oppvarming via varmekabler i gulv. Badet har fliser på gulv og delvis på vegger.
Fra stua har du utgang til en romslig veranda med god plass til utemøblement.
Fra stua har du utgang til en romslig veranda med god plass til utemøblement.
Nydelig utsikt fra verandaen!
Nydelig utsikt fra verandaen!
Trappen i stua tar deg opp til 2.Etasje.
Trappen i stua tar deg opp til 2.Etasje.
Lys og luftig stue i 2.Etasje med store vindusflater som åpner opp rommet og gir en behagelig romfølelse.
Lys og luftig stue i 2.Etasje med store vindusflater som åpner opp rommet og gir en behagelig romfølelse.
Gode møbleringsmuligheter i stua, med plass til sofa, TV-benk og tilhørende møblement.
Gode møbleringsmuligheter i stua, med plass til sofa, TV-benk og tilhørende møblement.
Soverom i 2.Etasjen av fin størrelse.
Soverom i 2.Etasjen av fin størrelse.
Av utstyr finnes innredning med servant med god oppbevaringsplass i underskap, dusjkabinett, samt opplegg for vaskemaskin.
Av utstyr finnes innredning med servant med god oppbevaringsplass i underskap, dusjkabinett, samt opplegg for vaskemaskin.
Hall i 1.Easje hvor du rikelig med oppbevaringsplass i skyvedørsgarderoben. Hallen kan fint benyttes som hjemmekontor.
Hall i 1.Easje hvor du rikelig med oppbevaringsplass i skyvedørsgarderoben. Hallen kan fint benyttes som hjemmekontor.
Romslig gang med god plass til å oppbevare klær i skyvedørsgarderoben.
Romslig gang med god plass til å oppbevare klær i skyvedørsgarderoben.
Soverom i sokkeletasjen.
Soverom i sokkeletasjen.
Stue i sokkeletasjen.
Stue i sokkeletasjen.
Kjøkken i sokkeletasjen.
Kjøkken i sokkeletasjen.
Bad i sokkeletasjen.
Bad i sokkeletasjen.
Opplegg til vaskemaskin.
Opplegg til vaskemaskin.
Stue i loftsetasjen.
Stue i loftsetasjen.
Godt med lagringsplass i garasjen.
Godt med lagringsplass i garasjen.
Meget pent uteområde.
Meget pent uteområde.
På tomten er det bygd et anneks.
På tomten er det bygd et anneks.
Annekset er romslig med stort albuerom til ønsket møblering.
Annekset er romslig med stort albuerom til ønsket møblering.
Fasade.
Fasade.
Boligen ligger meget pent til i en blindveg i et rolig nabolag.
Boligen ligger meget pent til i en blindveg i et rolig nabolag.
Barnevennlig og sentrumsnær beliggenhet.
Barnevennlig og sentrumsnær beliggenhet.
Dronebilde.
Dronebilde.
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!