Th Widdings veg 17

Tromsdalen

Soverom
3 stk
Størrelse
208m2 (BRA-i)
Prisantydning
8 890 000,-

Th Widdings veg 17 - Innholdsrik enebolig med dobbel garasje i attraktive Tromsdalen. Boligen er fordelt på to plan og en romslig kjeller. Kjellerens areal er ikke inkludert i BRA grunnet takhøyde <1,9 meter. Barnevennlig plassering med gangavst and til flere barnehager samt grunnskole, ungdomsskole og videregående skole. Kort avstand til lysløype, lekeplass/akebakke og friluftsområdene i Tromsdalen. Tomten og hagen er pent opparbeidet med stauder, prydvekster og matplanter inkludert solbær og rabarbra. Kort vei til bussholdeplass med hyppige avganger. Høydepunkter: Dobbel garasje som har loftetasje med egen inngang. Fantastiske solforhold. Tilbaketrukket og attraktiv beliggenhet. Nærhet til skoler, barnehager, naturen og dagligvare. Flere uteområder som gir sol hele dagen. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 8 890 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Internt bruksareal: 208m2 (BRA-i)
Eksternt bruksareal: 3m2 (BRA-e)
Balkong/Terrasse: 65m2 (TBA)
Soverom: 3
Byggeår: 1963
Energimerking: C
Tomteareal: 765m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Th Widdings veg 17
9020 Tromsdalen
Oppdragsnummer 52-24-0215
Totalvurdering Velkommen til Th Widdings veg 17 - Innholdsrik enebolig med dobbel garasje i attraktive Tromsdalen. Boligen er fordelt på to plan og en romslig kjeller. Kjellerens areal er ikke inkludert i BRA grunnet takhøyde <1,9 meter. Boligen har blant annet en romslig og lys stue, to bad, stort og praktisk kjøkken og fire soverom. På plantegningene står to av soverommene oppført som henholdvis kontor og bod, dette er en pågående søknadsprosess til Tromsø kommune. Dobbel garasje og parkering på tomt. Garasjen har loftetasje med egen inngang som inngår ikke i BRA fordi garasjen er et adskilt bygg.

Eiendommen har en sentral, men tilbaketrukket beliggenhet i Tromsdalen. Barnevennlig plassering med gangavstand til flere barnehager samt grunnskole, ungdomsskole og videregående skole. Kort avstand til lysløype, lekeplass/akebakke og friluftsområdene i Tromsdalen. Tomten og hagen er pent opparbeidet med stauder, prydvekster og matplanter inkludert solbær og rabarbra. Kort vei til bussholdeplass med hyppige avganger og ekspressruter til UNN/UiT.

Høydepunkter:
-Dobbel garasje som har loftetasje med egen inngang
-Fantastiske solforhold
-Tilbaketrukket og attraktiv beliggenhet
-Nærhet til skoler, barnehager, naturen og dagligvare
-Kjeller, boder og garasje til oppbevaring
-Flere uteområder som gir sol hele dagen
-Pent opparbeidet uteområde

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 17 bnr. 1740 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen ligger flott til sentralt i Tromsdalen, kun ca. 3-4 minutters kjøretur fra bruhodet. Veletablert område, attraktivt for både store og små. Flere barnehager i nærheten, barneskole og ungdomsskole. Beliggenheten er svært rolig med umiddelbar nærhet til turområder - blant annet Sherpa- trappa og Fløyfjellet. Nærmeste busstopp er Åsveien, ca. 2 minutters gange fra boligen. Rute 26 med hyppige bussavganger. Lysløypen og et mangfold av stier er mye brukt til gåturer, ski og sykkelturer. Lokalbutikk med godt utvalg. Gode sol- og lysforhold på tomten. Kort vei til Båthavna med stopp for buss 20 og 24, samt ekspressbuss til UNN/UiT.
Adkomst Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst.
Tomt/beskaffenhet Eiet tomt på ca. 765 m² som er flat. Opparbeidet med plen og beplantning. Gruslagt innkjørsel og gårdsplass.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1963
Modernisert: 2010
Areal Primærrom: 204 kvm, Bruksareal: 211 kvm, BRA-i: 208 kvm , BRA-e: 3 kvm , TBA: 65 kvm
(BRA-i) Bruksarealet av boenheten innenfor omsluttende vegger. Bruksenheten kan bestå av flere boenheter. Alle selvstendige boenheter kategoriseres som BRA-i.

(BRA-e) Bruksarealet av alle rom som ligger utenfor boenheten(e), men som tilhører denne. Eks: arealer som har adkomst fra fellesarealer eller utenfra, som kjellerstuer, gjesterom, hobbyrom og boder som tilhører boenheten.

(BRA-b) Bruksarealet av innglassede balkonger, verandaer og altaner som tilhører boenheten.

(TBA) Arealet av terrasser, altaner, verandaer og åpne balkonger som er tilknyttet boenheten.

Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 2, Antall rom: 4
Byggemåte Taktekking i stålplater. Vindski i tre. Takrenner, nedløpsrør og beslag i metall. Takvann ført ut på terreng. Tilstandsgrad baserer seg på det som var mulig å observere, i tillegg til selgers opplysning. Mønet skråtak i tre. Kaldloft. Lufteventiler i gavl. Yttervegg i trekonstruksjon. Liggende utvendig trekledning. Grunnmur malt over terreng. Malte trevinduer med 2 - lags energiglass. Hoveddører i boligen som malt kompaktdør. Glassfelt. Verandadør i malt tre med glassfelt. Veranda på ca. 7 m² med trerekkverk. Dekke i tre. Utgang fra stue. Veranda på ca. 23 m² med trerekkverk. Dekke i tre. Utgang fra stue. Veranda på ca. 13 m² med trerekkverk. Dekke i tre. Utgang fra hoveddør. Trapp til terreng. Platting på ca. 22 m² på baksiden av boligen. Dekke av tre. Utvendig trapp i tre. Rekkverk.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 01.07.2024, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert 27.07.2011 for oppføring av tilbygg og heving av tak, samt fasadeendringer i Th. Widdings veg 17.

At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i Bra-i:
1.Etasje: Bad, bad/vaskerom, 3 soverom, gang og bod
2.Etasje: Stue/kjøkken og soverom.

Dobbel garasje. Loftetasjen på denne er innredet som hybelleilighet og dette er ikke søkt og godkjent hos Tromsø kommune. Kjøper overtar ansvar og risiko tilknyttet dette.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse.
Selveier enebolig:
- 1. etg: Det er i dag gang mellom bad og vaskerom. Her er det utgang til baksiden av boligen. Stor bod på tegning er i dag omgjort til soverom.
- 2. etg: Kontor brukes som soverom. Kjøkken har en annen plassering og det er laget en delvis åpen løsning.

Garasje:
- I 1.etg. er en del av garasjen bygd om til bod/teknisk rom.
- Loft er på tegning uinnredet. På befaringen var denne innredet til hybelleilighet. Det er uklart om det er søkt om endringene. Anbefaler å undersøke dette nærmere.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 01.07.2024, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv består i hovedsak av: Parkett og flis.
Vegger består i hovedsak av: Malte flater, malte plater og fliser.
Himlinger består i hovedsak av: Malte plater.

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Profilerte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Malt vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til integrert: Stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin. Plass til frittstående: Kjøl/fryseskap.

VÅTROM
Bad
Vegger er belagt med flis. Himling med malte plater. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med underskap. Profilerte fronter med dørhåndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speil med lys. Gulvmontert toalett. Dusjkabinett. Elektrisk vifte i vegg. Tilluftspalte under dør. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse.

Bad/vaskerom
Vegger med malt tapet. Himling med malte plater. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med underskap. Profilerte fronter med dørhåndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speil med lys. Gulvmontert toalett. Dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannstank. Elektrisk vifte i vegg. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Synlige vannrør i: Kobber.
Synlige avløpsrør i: Plast og støpejern.
Boligen har naturlig ventilasjon. Varmtvannstanken er på ca. 200 liter montert på bad/vaskerom. Oppvarming består av: Strøm og vedfyring. I hovedsak ved hjelp av: Panelovner, varme i gulv, varmepumpe og ildsted. Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. I hovedsak skjult elektrisk anlegg. Røykvarslere og brannslukningsapparat.

Fordeling av tilstandsgrader
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG 3:
Tomteforhold > Forstøtningsmurer
Forstøtningsmurer er av betongstein.
Vurdering av avvik:
o Det er påvist større sprekker og/eller skjevheter i muren. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

TG 2:
Utvendig > Nedløp og beslag
Vindski i tre. Takrenner, nedløpsrør og beslag i metall. Takvann ført ut på terreng. Tilstandsgrad baserer seg på det som var mulig å observere, i tillegg til selgers opplysning.
Vurdering av avvik:
o Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Visuell kontroll av beslag og takrenner, samt rens av takrenner og nedløp anbefales utført årlig. Det er manglende snøfangere. Dette anbefales etablert. Det er imidlertid nødvendig å kontrollere styrken på takkonstruksjonen før snøfangere monteres. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold

Utvendig > Veggkonstruksjon
Yttervegg i trekonstruksjon. Liggende utvendig trekledning. Grunnmur malt over terreng.
Vurdering av avvik:
o Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Det ble observert manglende lufting mellom murvegg 1.etg. og bordkledning 2.etg. Det mangler musebånd i utvendige hjørner. Ny bordkledning er lagt utenpå gammel bordkledning. Mangler musebånd mellom mur og gammel kledning. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Punktet må sees i sammenheng med Taktekking.
Vurdering av avvik:
o Tilgjengelige deler av takkonstruksjon er delvis inspisert fra lofts luke og lyst med lommelykt. Manglende lufting i raft. Dårlig lufting og luftlekkasjer kan erfaringsmessig gi kondensskader og isdannelser på den kalde årstida. Downlights mot kaldt loft defineres som risikokonstruksjon på grunn av erfaringsmessig høy skadefrekvens. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Vinduer
Malte trevinduer med 2 - lags energiglass. Tilfeldige åpne og lukkemekanismer er kontrollert. Glideskinner og lukkemekanismer bør smøres jevnlig. Det er utført tilfeldige stikktakinger på utvendige karmer uten at unormale råte forekomster er registrert. Det ble ikke observert noen punkterte glass på befaringen. Punkteringer på glass kan være vanskelig å registrere ved forskjellige vær/ temperatur forhold.
Vurdering av avvik:
o Det ble observert hakk og fuktmerker i nyere vindu. Kjellervindu er av eldre dato, Vindusrammer og isolerglass på disse vinduene er vurdert og har på generelt grunnlag fått TG2, på bakgrunn av at den normale levetid for vinduer som kan forventes er nådd. Normal brukstid på 40 år er lagt til grunn for denne vurderingen. Det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer av nyere dato. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger og terrasser
Veranda på ca. 7 m² med trerekkverk. Dekke i tre. Utgang fra stue. Rekkverkshøyde på 0,9 meter. Veranda på ca. 23 m² med trerekkverk. Dekke i tre. Utgang fra stue. Rekkverkshøyde på 0,9 meter. Veranda på ca. 13 m² med trerekkverk. Dekke i tre. Utgang fra hoveddør. Trapp til terreng. Rekkverkshøyde på 0,9 meter. Platting på ca. 22 m² på baksiden av boligen. Dekke av tre.
Vurdering av avvik:
o Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter.
o Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
Høyde på rekkverk ved balkonger/veranda, skal være minimum 1,0 m. Der høydeforskjellen er mer enn 10,0 m over terreng, skal rekkverkshøyde være minimum 1,2 m. Ref. Veiledning om tekniske krav til byggverk § 12-17 Horisontale eller skrå spalter i rekkverk må være maks 20 mm, slik at man ikke kan få fotfeste i rekkverk, jfr. Sintef Byggforsk. 536.112 Rekkverk (2014). Værslitt rekkverk anbefales behandlet. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Utvendige trapper
Utvendig trapp i tre. Rekkverk.
Vurdering av avvik:
o Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. Horisontale eller skrå spalter i rekkverk må være maksimum 20 mm, slik at man ikke kan få fotfeste i rekkverket. jfr. Sintef Byggforsk 536.112 Rekkverk (2014). TIlstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Rom Under Terreng
Punktet må sees i sammenheng med 'Drenering'
Vurdering av avvik:
o Det ble observert saltutslag på betongvegg. Ved fuktsøk ble det målt forhøyede verdier av fukt (19,6%). Fuktighet over 16 % gir fare for muggdannelser. Det kan være spor etter muggdannelser på bygningsdeler som er utsatt for høyere fukt deler av året/ kortere tid. Ved fuktmåling i svill ble det målt tørre verdier. I kjellernedgang ble det flere steder observert fuktmerker på vegg. Det ble ved fuktmåling målt tørre verdier. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Krypkjeller
Bygningen har krypkjeller under trebjelkelag og stubbegolv.
Vurdering av avvik:
o Krypekjeller ble besiktiget innvendig med stikktakninger. Det brukt organisk materiale for å lage et "gulv" på krypkjeller. Det ble observert isopor på grunn med plast over og plater oppå dette. Isopor skal ikke synlig. Ved evt. brann vil denne avgi giftig gass. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold

Innvendig > Innvendige trapper
Innvendige trapp i malt tre. Rekkverk.
Vurdering av avvik:
o Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Trapp skal ha forsvarlig rekkverk og solid håndlist på begge sider (fra 1967-forskrift). Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > 1. etasje > Bad > Overflater vegger og himling
Beskrivelse står under punktet generell.
Vurdering av avvik:
o Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet Vindu er plassert i våtsonen, dette anses som en risikokonstruksjon da det kan oppstå lekkasjer i veggkonstruksjonen rundt vinduet. Våtsonen i et dusjområde strekker seg 1 meter ut fra dusjveggen. Vinduet på badet ligger derfor inne i våtsonen. TIlstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > 1. etasje > Bad > Overflater Gulv
Beskrivelse står under punktet generell.
Vurdering av avvik:
o Det er et krav minimum 16mm fall 0,8 meter ut fra sluk. Målt fall på ca. 0 mm. Målt høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved terskel på 3 mm. Krav til høydeforskjell er ikke oppfylt. Generell høydeavstand og fall mot sluk er kontrollert med krysslaser og vater. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > 1. etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt
Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Generelt om membran på våtrom. Membran ligger som oftest skjult bak fliser eller annet overflatemateriale, og kan derfor være vanskelig å verifisere med sikkerhet. Om det er ført membran ned i sluk med klemring, og om det er ført membranoppkant ved dørterskel kan derfor ikke verifiseres uten fysiske inngrep. Opplysning om membran er derfor basert på visuell observasjon rundt/i sluk, eiers opplysning, og eventuell fremlagt bildedokumentasjon/faktura dersom dette foreligger. I de tilfeller det ikke foreligges dokumentasjon overlates ansvaret til selger.
Vurdering av avvik:
o Manglende silikon rundt rørgjennomføringer under vask. Dette kan medføre at evt. lekkasjevann kommer inn i konstruksjonen. Det er ikke synlig slukmansjett/membran i klemring. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > 1. etasje > Bad > Sanitærutstyr og innredning
Beskrivelse står under punktet generell.
Vurdering av avvik:
o Det er påvist riss/sprekker i utstyr på våtrommet. Det ble observert riss i vask. Tilstandsgrad gitt pga. nevne forhold.

Våtrom > 1. etasje > Bad/vaskerom > Overflater vegger og himling
Beskrivelse står under punktet generell.
Vurdering av avvik:
o Sprekk i tapet mellom dusjkabinett og vaskemaskin. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > 1. etasje > Bad/vaskerom > Overflater Gulv
Beskrivelse står under punktet generell.
Vurdering av avvik:
o Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er et krav minimum 16mm fall 0,8 meter ut fra sluk. Målt fall på ca. 0 mm. Målt høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved terskel på 0 mm. Krav til høydeforskjell er ikke oppfylt. Generell høydeavstand og fall mot sluk er kontrollert med krysslaser og vater. Flis ved dør er knekt. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > 1. etasje > Bad/vaskerom > Sluk, membran og tettesjikt
Det er plastsluker og smøremembran med ukjent utførelse. Generelt om membran på våtrom. Membran ligger som oftest skjult bak fliser eller annet overflatemateriale, og kan derfor være vanskelig å verifisere med sikkerhet. Om det er ført membran ned i sluk med klemring, og om det er ført membranoppkant ved dørterskel kan derfor ikke verifiseres uten fysiske inngrep. Opplysning om membran er derfor basert på visuell observasjon rundt/i sluk, eiers opplysning, og eventuell fremlagt bildedokumentasjon/faktura dersom dette foreligger. I de tilfeller det ikke foreligges dokumentasjon overlates ansvaret til selger.
Vurdering av avvik:
o Det er ikke synlig slukmansjett/membran i klemring. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > 1. etasje > Bad/vaskerom > Sanitærutstyr og innredning
Beskrivelse står under punktet generell.
Vurdering av avvik:
o Det er påvist riss/sprekker i utstyr på våtrommet. Det ble observert riss i vask. Opplysning gitt av selger: Noen ganger blir det kondens på vannrør fra vegg til sisterne på toalett. Dette gjør at det kan bli fukt på gulvet. TIlstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > 1. etasje > Bad/vaskerom > Ventilasjon
Det er elektrisk styrt vifte. Det er kun utført enkel kontroll av ventilasjon ved bruk av et ark/papir eller røykampull. Det er ikke foretatt tallfestede målinger, men ventilasjonen antas og fungere tilfredsstillende. Kapasitet og mengde luftutskifting er ikke kontrollert da det krever spesial utstyr.
Vurdering av avvik:
o Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Ventilasjonen i en bolig skal sikre tilfredsstillende luftkvalitet for brukerne med hensyn til helse og komfort og begrense luftfuktigheten innendørs, og dermed hindre kondens og fuktskader (muggsopp og råtedannelse) på innvendige overflater og bygningskonstruksjonene. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
Deler av gulv støpt på grunn. Grunnmur i lettklinkerblokker. Grunnmur pusset over terreng.
Vurdering av avvik: Grunnmuren har sprekkdannelser. Det ble observert synlig isopor Det er plastisolasjon som ikke er dekket av brannhemmende materiale i henhold til krav. Tilstandsgrad er gitt pga. nevnte forhold.

AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK
Utvendig > Dører
Hoveddører i boligen som malt kompaktdør. Glassfelt. Verandadør i malt tre med glassfelt.
Vurdering av avvik:
o Det ble observert glipp mellom dør og karm på begge ytterdørene.
Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold

Innvendig > Overflater
Gulv består i hovedsak av: Parkett. Flis. Vegger består i hovedsak av: Malte flater. Malte plater. Fliser. Himlinger består i hovedsak av: Malte plater. Overflater fremstår med normal bruksslitasje i forhold til alder.
Vurdering av avvik:
o Følgende ble observert og regnes som ut over normal slitasjegrad: - Diverse hakk, striper og merker i parkett. - Diverse sprekker på vegger og i hjørner. - Noe løs fug på flis i gang 1.etg. - Fuktskade i parkett på kontor/soverom 2. etg. Målt tørre verdier. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Etasjeskiller i trekonstruksjon mellom etasjene. Støpt gulv i del av kjeller. Gulvflater/etasjeskiller er kontrollert for skjevheter ved bruk av nivellerings laser. Kontrollen er gjennomført med stikkprøvetakninger på tilfeldig utvalgte plasser
Vurdering av avvik:
o Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
o Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
Målt høydeforskjell i gang 1. etg.: Høydeforskjell i etasjeskille innenfor 2 meter på ca. 10 mm. Høydeforskjell i etasjeskille gjennom hele rommet på ca. 10 mm. Målt høydeforskjell i stue 2. etg.: Høydeforskjell i etasjeskille innenfor 2 meter på ca. 15 mm. Høydeforskjell i etasjeskille gjennom hele rommet på ca. 20 mm. Høydeforskjellen innebærer avvik i forhold til referansenivå. Årsaken eller årsakene til avviket er ikke avdekket da det går utover undersøkelsesnivået i denne rapporten. Tilstandsgrad gis pga. nevnte forhold.

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Vurdering av avvik:
o Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Statens strålevern anbefaler radonmåling i bolig. Mer info angående radon kan hentes hos kommunen og Statens strålevern, https://dsa.no/radon. Radon målinger blir anbefalt de fleste steder for å danne seg et bilde av situasjonen angående risiko knyttet til eventuelt radon eksponering. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Pipe og ildsted
Boligen har mursteinspipe, vedovn og sotluke/feieluke.
Vurdering av avvik:
o Pipe er besiktiget fra bakkenivå da det ikke var godkjent sikringsutstyr for arbeid på tak på befaringen. Det er ikke dokumentasjon på feiing/tilsyn de siste årene. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Innvendige dører
Innvendige formpressede dører med profilert flate. Malt.
Vurdering av avvik:
o Følgende ble observert og som regnes som ut over normal slitasjegrad: - Striper og merker i enkelte dører. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Kjøkken > 2. etasje > Stue/kjøkken > Overflater og innredning
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Profilerte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Malt vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til integrert: Stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin. Plass til frittstående: Kjøl/fryseskap.
Vurdering av avvik:
o Følgende ble observert og regnes som ut over normal slitasjegrad:
- Skade i laminat på benkeplate ved høyskap/oppvaskmaskin.
- Svelling i dørfront.
- Avflakket maling på dørfront.
- Lys i ventilator fungerer ikke. Anbefaler å undersøke dette nærmere.








Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Synlige vannrør i: Kobber. Vannledninger er hovedsakelig skjult og det foreligger ingen dokumentasjon. Vurdering er derfor delvis gjort med bakgrunn i alder.
Vurdering av avvik:
o Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger.
Normal levetid for installasjoner er ca. 30 - 50 år, men kan variere avhengig av rørmateriale, egenskapene til vann- og avløpsvann og vedlikeholdet. Tekniske utstyr som armaturer/ blandebatterier, toaletter og dusjer har noe kortere levetid enn ledningsanlegget. Sanitærinstallasjoner er blant de delene i en bygning som har kortest levetid, er vanskeligst å vedlikeholde, og forårsaker flest vann- og fuktskader. Erfaring viser at hele sanitærinstallasjonen skiftes minst en til to ganger i løpet av bygningens levetid. I tillegg må komponenter som f.eks. armaturer byttes ut ved behov. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Synlige avløpsrør i: Plast og støpejern. Rapporten omfatter ikke kontroll av det VVS tekniske anlegget, men tar sikte på å beskrive og vurdere synlige tekniske detaljer. Dette vil si at den prøving som er foretatt, kun er en funksjonsprøving. Det er ved befaringen foretatt kapasitetsprøving av vann og avløp på våtrom og kjøkken. En eventuell utvidet kontroll må utføres av en rørlegger.
Vurdering av avvik:
o Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Eldre jernrør kan være utsatt for rust/groing og gi redusert gjennomstrømning/risiko for lekkasjer. Alder er normalt i seg selv en vurderingskriterie hva angår slitasjegrad. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tomteforhold > Terrengforhold
Eiet tomt på ca. 765 m² som er flat. Opparbeidet med plen og beplantning. Gruslagt innkjørsel og gårdsplass.
Vurdering av avvik:
o Eiendommen ligger i rasfarlig/skredutsatt område. Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for kvikkleire. Stedvis flatt eller dårlig fall på terreng fra bygning, dette er avvik fra dagens krav. Anbefalt fall på terreng er 1:50, 3 m fra grunnmur. (Det vil si jevnt fall på minimum 60 mm, 3 m fra grunnmur). Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
Utvendige avløpsrør er av støpejern Det er offentlig avløp via private stikkledninger Utvendige vannledninger er av plast (PEL) Det er offentlig vannforsyning via private stikkledninger.
Vurdering av avvik:
o Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger.
o Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger.
Utvendige vann og avløpsrør som begynner å bli gamle vil ha en helt naturlig slitasjegrad. For eksempel nevnes at trerøtter kan vokse seg inn i rørene, partikkelstoffer bygger seg opp i rør og reduserer/stenger gjennomstrømmingen, terrengdeformasjoner som forårsaker utettheter og fortettinger. Alt dette er naturlige slitasjeskader som etter en del år gjør det påregnelig med skader. Uansett vil plutselige og uforutsette forhold som for eksempel fortetting og brudd være risikomomenter i ethvert anlegg. Her har alder mye å si. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 01.07.2024, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Oppvarming består av strøm og vedfyring. I hovedsak ved hjelp av: Panelovner, varme i gulv, varmepumpe og ildsted.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i garasje og på tomt.
Tomten Areal: 765 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst.
Det er offentlig vannforsyning og avløp via private stikkledninger.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål jf. reguleringsplan datert 05.03.1987.

Hensynssoner registrert på eiendommen:
Faresone Ras- og skredfare H310_736 0142
Faresone Annen fare H390_11 0142

Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for kvikkleire.
Eiendommen ligger innenfor fortettingsområdet.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 8 890 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 01.07.24
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 820 045,-
Formuesverdi sekundærbolig: 7 280 178,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2022.
Formuesverdien er beregnet utfra skatteetatens hjemmesider den 09.07.2024.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 31 180,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C
Selger opplyser om et strømforbruk på Ca. 44.500 kWh i 2023 (inkl. elbil og 2. etasje i garasje).
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Ingen negative heftelser registrert.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Storebrand Forsikring AS-65
Polisenummer: 4459500
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Ferdigattest
Oppføring av tilbygg - endring av tillatelse
Oppføring av garasje - endring av tillatelse
Tegninger
Eiendomsrapport
Grunnkart
Reguleringsplan
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:
- Utilstrekkelig helling mot sluk på både bad og vaskerom/bad, se takstrapport.
- Anlagt opplegg for vaskemaskin på bad i loftetasje på garasje. Også lagt rør til kjøkkenvask i hovedrom samme etasje. Utført i 2022 av Høytrykksvakta.
- Bytte av termostat på varmekabler på bad. Utført i 2022 av JM Hansen.
- Fjerning av taksport ved dør på hovedbad (p.g.a nærhet til dørblad). Utført i 2024 av Nor-El.
- Totalrenovasjon av bad og vaskerom/bad i 2010-11 i.f.m. totalrenovasjon av boligen i følge forrige eier.
- Inntrenging av noe vann gjennom sørveggen på garasjen inn i boden i garasjen våren 2024 i.f.m. en periode med stor snøsmelting. Se også takstrapport.
- Døra til kjellerboden svulmet noe opp grunnet fukt som kommer fra sprut fra vann som faller fra balkongen. Har hevet dørbladet litt opp og har også saget litt av undersiden på dørbladet for å skape tilstrekkelig mellomrom mellom dør og karm. Dørhåndtaket sitter løst etter dette. Intet innsig av fukt gjennom døra eller dørkarmen. Utført i 2024.
- Inner- og ytterkledning på vegger ble byttet samt heving av tak og bytte av inner- og ytterkledning på tak i 2010-11 i.f.m. totalrenovasjon av bolig. Samtlige vinduer og ytterdører byttet ut i den forbindelse, unntatt enkelte vindu i kjeller. Info fra forrige eier.
- Kledning på hus og garasje sist malt i 2019 i følge forrige eier.
- I kjellerboden blir det fuktig luft inne hvis det er høy luftfuktighet ute (f.eks. skodde/tåke), sannsynlig grunnet innslipp av luft utenfra gjennom ventilene i veggene. Har derfor hatt elektrisk luftavfukter i kjelleren for å redusere luftfuktigheten. Se også takstrapporten hvor det beskrives fuktmerker på enkelte vegger.
- Drenering utbedret i forbindelse med totalrenovasjon av huset i 2010-11 i følge forrige eier.
- Små avvik ved eltilsyn i 2022, samtlige punkter utbedret og kvittert ut av elektriker JM Hansen.
- Elbillader (Zaptec Go) etablert i garasje. Etablert inntaksskap for strøm, hovedstrømkabel til garasjen flyttet til det nye inntakskapet. Anlagt nødvendige sikringer til vaskemaskin, komfyr og kjøkken i loftetasje over garasje. Etablert nye utvendige stikkontakter på vestveggen på balkong og bakkeplan. Utført av JM Hansen i 2022.
- Elektrisk anlegg utskiftet i.f.m. totalrenovasjon av huset i 2010-11 i følge forrige eier.
- Det var lekkasje fra et rør i "rørskapet" på vaskerom/bad i 2023. Reparert av Høytrykksvakta AS. Vellykket tørking og det var normale verdier ved fuktmåling i treverket i skapet og i krypkjelleren under ved befaring av takstmann i mai 2024.
- Lagt vann og avløp til oppheng for vaskemaskin samt kjøkken i loftetasjen over garasjen. Utført av Høytrykksvakta i 2022.
- Innvendig rør renovert i.f.m. totalrenovasjon i 2010-11 i følge tidligere eier.
- "Glassfibertank utvendig er sanert og fylt med masse av fagfolk." i følge forrige eier.
- Etablert luft-luft varmepumpe, montert av godkjent innstallatør. Utført av Frode Fjeldstad (Troms vaktmester service AS) i 2022.
- Små sprekker i enkelte fliser i entré og utvendig foran inngangsdøra.
- Litt svertesopp på sørlige garasjevegg ved inngangsdøra, se også beskrivelse i takstrapport.
- Ferdigattest på garasje foreligger ikke. Det er ikke søkt om bruksendring til hybelleilighet i lofteetasjen over garasjen.
- Etablert kjøkken i loftetasje over garasje, samt opplegg for vaskemaskin på badet der. Utført av Høytrykksvakta, JM Hansen i 2022. Montering av kjøkkeninnredning er utført av ufaglært.
- Deler av tomten ligger i sone for kvikkleire, se kommunale kart.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er flere avvik fra disse.
Selveier enebolig:
- 1. etg: Det er i dag gang mellom bad og vaskerom. Her er det utgang til baksiden av boligen. Stor bod på tegning er i dag omgjort til soverom.
- 2. etg: Kontor brukes som soverom. Kjøkken har en annen plassering og det er laget en delvis åpen løsning.

Garasje:
- I 1.etg. er en del av garasjen bygd om til bod/teknisk rom.
- Loft er på tegning uinnredet. På befaringen var denne innredet til hybelleilighet. Endringene på loftetasjen er ikke søkt og godkjent hos Tromsø kommune. Kjøper overtar ansvar og risiko tilknyttet dette.

Boligen selges med boligselgerforsikring. En boligselgerforsikring gir trygghet for selger og kjøper, og kan dekke feil og mangler som enten ikke er opplyst om eller det ikke var kjennskap til da salget ble gjennomført. Forsikringen er tegnet i Gjensidige Forsikring ASA.

Megler:

Hege Kittelsen

+47 41 00 33 72

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Hege Kittelsen

+47 41 00 33 72

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Th Widdings veg 17 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Hege Kittelsen!
Velkommen til Th Widdings veg 17 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Hege Kittelsen!
Innholdsrik enebolig med nærhet til det meste du trenger, samt kort vei til friluftsarealer.
Innholdsrik enebolig med nærhet til det meste du trenger, samt kort vei til friluftsarealer.
Veletablert og attraktivt nærområde!
Veletablert og attraktivt nærområde!
Planskisse 1. etasje.
Planskisse 1. etasje.
Planskisse 2. etasje.
Planskisse 2. etasje.
Planskisse 1.Etasje.
Planskisse 1.Etasje.
Inngangsparti.
Inngangsparti.
Velkommen inn!
Velkommen inn!
En lys og romslig entré gir god plass til ønsket oppbevaringsløsninger.
En lys og romslig entré gir god plass til ønsket oppbevaringsløsninger.
Hovedsoverom med en praktisk skyvedørsgarderobe for klesoppbevaring.
Hovedsoverom med en praktisk skyvedørsgarderobe for klesoppbevaring.
Soverom 2 i 1. etasje.
Soverom 2 i 1. etasje.
Soverom 3 i 1. etasje.
Soverom 3 i 1. etasje.
Fra 1. etasje har du utgang til en terrasse i bakkant av boligen. Her er det plass til utemøbler og grill.
Fra 1. etasje har du utgang til en terrasse i bakkant av boligen. Her er det plass til utemøbler og grill.
Boligen har to gode bad. Bad 1 med flislagt gulv med gulvvarme og opplegg for vaskemaskin.
Boligen har to gode bad. Bad 1 med flislagt gulv med gulvvarme og opplegg for vaskemaskin.
Innredet med toalett, servant og dusjkabinett.
Innredet med toalett, servant og dusjkabinett.
Bad 2 er komplett flislagt med gulvvarme.
Bad 2 er komplett flislagt med gulvvarme.
Her har du inngang til et et rom med flere bruksmuligheter i bakkant.
Her har du inngang til et et rom med flere bruksmuligheter i bakkant.
Trappegang med vedovn som gir ekstra varme i de kalde årstidene.
Trappegang med vedovn som gir ekstra varme i de kalde årstidene.
Fra trapp kommer du opp til kjøkkenet som ligger i delvis åpen løsning med oppholdsrom.
Fra trapp kommer du opp til kjøkkenet som ligger i delvis åpen løsning med oppholdsrom.
Praktisk utformet og rikelig med benke- og oppbevaringsplass.
Praktisk utformet og rikelig med benke- og oppbevaringsplass.
Integrerte hvitevarer og praktiske arbeidsforhold.
Integrerte hvitevarer og praktiske arbeidsforhold.
Videre kommer du opp til oppholdsromet i 2. etasje.
Videre kommer du opp til oppholdsromet i 2. etasje.
Stuen er av god størrelse med flere møbleringsmuligheter for å innrede de sosiale sonene.
Stuen er av god størrelse med flere møbleringsmuligheter for å innrede de sosiale sonene.
Vedovn også i 2. etasje.
Vedovn også i 2. etasje.
Plass til et spisebord for sosiale sammenkomster.
Plass til et spisebord for sosiale sammenkomster.
Rommet har mange og store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys.
Rommet har mange og store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys.
Fra stue har du utgang til to verandaer som sikrer fantastiske solforhold gjennom hele døgnet!
Fra stue har du utgang til to verandaer som sikrer fantastiske solforhold gjennom hele døgnet!
Vestvendt veranda med plass til ønsket møblement.
Vestvendt veranda med plass til ønsket møblement.
Fantastiske solforhold og skjermet plassering.
Fantastiske solforhold og skjermet plassering.
Veranda 2 er nordvendt - her har du kvelds- og midnattsolen.
Veranda 2 er nordvendt - her har du kvelds- og midnattsolen.
Soverom i 2. etasje.
Soverom i 2. etasje.
Eiendommen har et flott opparbeidet uteområde med flere muligheter.
Eiendommen har et flott opparbeidet uteområde med flere muligheter.
Planskisse garasje 1. etasje.
Planskisse garasje 1. etasje.
Planskisse loftetasje garasje.
Planskisse loftetasje garasje.
Lofteetasjen er innredet. Dette rommet står som uinnredet på tegningene og er ikke søkt og godkjent hos Tromsø kommune.
Lofteetasjen er innredet. Dette rommet står som uinnredet på tegningene og er ikke søkt og godkjent hos Tromsø kommune.
Kjøkken fra Epoq er satt inn i 2023.
Kjøkken fra Epoq er satt inn i 2023.
Bad innredet med dusj og opplegg til vaskemaskin.
Bad innredet med dusj og opplegg til vaskemaskin.
Dobbel garasje hvor du også har godt med lagringsplass i bakkant.
Dobbel garasje hvor du også har godt med lagringsplass i bakkant.
Oversiktsbilde av tomt.
Oversiktsbilde av tomt.
Privat bilde av hage.
Privat bilde av hage.
Privat bilde av hage.
Privat bilde av hage.
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!