Skanckesmuget 1E H0201

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
61m2 (BRA-i)
Prisantydning
5 890 000,-

Skanckesmuget 1E - En særegen og lekker 3-roms selveier toppleilighet fra 2021, med sentral beliggenhet nord i Storgata. Leiligheten framstår gjennomgående moderne med lekre farge- og materialvalg, og passer utmerket både dersom man skal bo selv el ler som utleieobjekt. Bygget, som har en lang og stolt historie, ligger nord i Storgata med gåavstand til alt sentrum har å by på. Høydepunkter: Nyere byggeår/etableringsår (2021). Gjennomgående særegen og moderne standard. Internett via fiber. Lave felleskostnader. Sportsbod. Utmerket utleieleilighet. Supertsentral beliggenhet. Direkte bussforbindelser til bl.a UiT/UNN, Giæverbukta og flyplassen. Mulighet for beboerparkering i sentrum. Leiligheten kan selges møblert etter avtale. Prøvebo i leiligheten* . Se mer på www.storgata104-106.no Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 5 890 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 2 781,-
Internt bruksareal: 61m2 (BRA-i)
Soverom: 2
Byggeår: 2021
Energimerking: D
Tomteareal: 196m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Skanckesmuget 1E H0201
9008 Tromsø
3. etasje
Oppdragsnummer 52-24-0145
Totalvurdering En urban og nydelig 3-roms selveierleilighet fra 2021, med utmerket beliggenhet nord i Storgata.

Leiligheten framstår gjennomgående moderne med lekre farge- og materialvalg. Stue/kjøkken i åpen løsning med naturlige og praktiske soner for møblering som sofagruppe og spisebord. Kjøkken fra kvalitetsleverandør med god skap- og benkeplass. Integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Badet er flislagt og framstår rålekkert med store fliser, og er utstyrt med dusjhjørne med takdusj, vegghengt wc, opplegg for vaskemaskin og innredning med servant, skuffer og speilskap med belysning. To gode soverom som begge har plass for stor seng og tilhørende nattbord.

Bygget, som har en lang og stolt historie, ligger nord i Storgata med gåavstand til alt sentrum har å by på. Her har du umiddelbar nærhet til kollektivtransport, dagligvare, apotek, kafeer og mye mer. I forbindelse med utbygging og fornying av Nordbyen er det allerede kommet flere nye restauranter og rekreasjonsområder i området rundt leiligheten. I tillegg er Storgata under oppussing og vil framstå svært flott ved ferdigstillelse mot slutten av 2024.

Høydepunkter:

- Nyere byggeår/etableringsår (2021).
- Gjennomgående særegen og moderne standard.
- Internett via fiber.
- Lave felleskostnader.
- Sportsbod med god lagringsplass.
- Utmerket utleieleilighet
- Mulighet for beboerparkering i sentrum.
- Supertsentral beliggenhet med gåavstand til "alt".
- Direkte bussforbindelser til bl.a. UiT/UNN, Giæverbukta og flyplassen.
- Nærhet til turområder, både på Tromsøya og på fastlandet.
- Leiligheten kan selges møblert etter avtale.

MØBELPAKKE:
Leiligheten kan selges møblert for et tillegg på kr 70.000,-

TRY BEFORE YOU BY:
Er du nysgjerrig på hvordan det er å bo i Tromsø by? Eller livet i leilighet? Nå har du muligheten.

Vi introduserer nå et helt nytt konsept hvor du kan prøve å bo i en leilighetene i Storgata 104 - 106 over en kortere periode for opplevelsen sin del.
Konseptet er veldig enkelt. Du leier leiligheten du er interessert i over en gitt periode og til avtalt pris.

Dette gir deg som kjøper en unik sjanse til å oppleve hvordan det faktisk er å bo i leiligheten og bli kjent med nærområdet og fasilitetene.

Hvis du føler at dette er det rette valget for deg, vil vi være klar for å veilede deg gjennom kjøpsprosessen.
Matrikkel Gnr. 200 bnr. 1559 i Tromsø kommune
Beliggenhet Sameiet ligger midt i hjertet av Tromsø med gåavstand til alt sentrum har å by på. Her har du umiddelbar nærhet til kollektivtransport, dagligvare, apotek, kafeer og mye mer. I forbindelse med utbygging og fornying av Nordbyen er det allerede kommet flere nye restauranter og rekreasjonsområder i området rundt leiligheten.

Gaten har navn etter konsul Lorentz Skancke (1786-1879). Født i Orkdal, kom til Tromsø i 1803 og fikk kjøpmannsborgerskap i 1812. Kjøpmannen eide den langstrakte Skanckegården - Storgata 102 - som ligger der Skanckesmuget begynner. Konsul Skancke regnes som en av de betydeligste i byens eldre historie. Gjennom årenes løp har Skanckesmuget alltid vært synonymt med aktivitet og næring, men de siste årene har området blitt litt glemt . Minuttet har børstet støvet av det tradisjonsrike smuget - og gitt det den glansen det fortjener.
Adkomst Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate.
Tomt/beskaffenhet Tomten er svakt skrånende østvendt. Indre områder med gangveger av belegningsstein. Varmeanlegg i gangstier/adkomst. Belysning med lave armaturer til gangvegen.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2021
Areal Bruksareal: 61 kvm, BRA-i: 61 kvm
(BRA-i) Bruksarealet av boenheten innenfor omsluttende vegger.

(BRA-e) Bruksarealet av alle rom som ligger utenfor boenheten(e), men som tilhører denne. Eks: arealer som har adkomst fra fellesarealer eller utenfra, som kjellerstuer, gjesterom, hobbyrom og boder som tilhører boenheten.

(BRA-b) Bruksarealet av innglassede balkonger, verandaer og altaner som tilhører boenheten.

(TBA) Arealet av terrasser, altaner, verandaer og åpne balkonger som er tilknyttet boenheten.

Megler har ikke kontrollmålt arealene.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Ferdigattest Det et utstedt midlertidig brukstillatelse for renovering og endring av bygg i Storgata 104 datert 08.12.2021. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i BRA-i
3.etasje: Stue/kjøkken, Bad, Soverom 1, Soverom 2

Opplysninger jfr. arealrapport utført av Kurt Sørensen datert 05.05.2024, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: En-stavs eikeparkett og fliser.
Vegg: Malte flater
Himling: Malte flater.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra HTH (type Scandinavia Classic) med over og underskap. Profilerte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum i hvit utførsel. Malt vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Integrert: Kjøl/frys, stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin.

Bad:
Vegger er belagt med flis. Himling med malt flate. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med skuffer. Glatte skuffefronter med integrert dørhåndtak.Heldekkende servant. Veggmontert speilskap med lys. Vegghengt toalett. Dusjnisje med svingbare glassdører og veggmontert dusjgarnityr. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekk koblet på boligventilasjonen.

Øvrig
Varmtvann varmes opp gjennom varmtvannsbereder som er plassert under kjøkkenbenken.
Sprinkelanlegg.
Balansert ventilasjon med gjenvinning.
Porttelefon med kamera (fargeskjerm i leilighet) på ytterdør felles trapperom og elektrisk sluttstykke (åpnes fra leilighet).

Opplysninger jfr. opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Leiligheten kan selges møblert for et tillegg på kr 70.000,-. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Det medfølger ikke parkering.

Tromsø parkering har soneparkering/beboerkort for området. Konf megler eller ta kontakt med Tromsø parkering for mer info om soneparkering/beboerkort.
Tomten Areal: 196 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til kombinasjonsformål (bolig/forretning/kontor) jfr. reguleringsplan 1870.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven. Eierseksjonsloven er også relevant idet denne regulerer sameieforholdet.
Prisantydning 5 890 000,- 
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Arealrapport utført av Kurt Sørensen datert 05.05.2024.
Formuesverdi Formuesverdi/ligningsverdi er ikke tilgjengelig da leiligheten er under seksjonering. Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrås årlige kvadratmetersatser. For beregning av ligningsverdi, gå inn på www.skatteetaten.no
Kommunale avgifter De kommunale avgiftene er ikke fastsatt av Tromsø kommune da leiligheten er under seksjonering.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D
Adgang til utleie Seksjonseieren kan fritt leie ut sin egen seksjon. Korttidsutleie av hele boligseksjonen er tillatt i 120 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende.
Sameiet Eiendommen er planlagt seksjonert og Sameiet Storgata 104-106 vil etter seksjonering bestå av 2 næringsseksjoner og 8 boligseksjoner. Utkast til vedtekter etter gjennomført reseksjonering ligger vedlagt i salgsoppgaven og aksepteres slik de foreligger med forbehold om nødvendige endringer.

Kjøper plikter å rette seg etter de til enhver tid gjeldende vedtekter og regler for eierseksjonssameiet. Kjøper plikter også å betale sin forholdsmessige andel av felleskostnadene for boligen/eierseksjonen, gjeldende fra overtagelsestidspunktet.

Et eierseksjonssameie er en eiendomsform hvor den enkelte seksjonseier eier en ideell andel av eiendommens totale bygningsmasse og utvendig tomteareal, med en tilhørende enerett til a bruke en bestemt del av eiendommen (bruksenhet pluss evt. tilleggsarealer). Hele eiendommen (bygning og tomt) er i sameie med de øvrige seksjonseiere.

Hver bruksenhet (bolig eller lokale) kalles en eierseksjon, det øvrige kalles fellesareal. Eierseksjonene betaler felleskostnader til sameiet. Alle kostnader som ikke kan knyttes til den enkelte seksjon er i utgangspunktet felleskostnader som skal deles mellom beboerne i sameiet.

Eierseksjonssameier oppstår ved seksjonering av eiendommen og er lovregulert i Lov av 16. juni 2017 nr. 65 om eierseksjoner (eierseksjonsloven).
Fellesutgifter Kr 2 781,- per mnd.

Felleskostnadene er stipulert basert på erfaringsmessige tall og kan avvike noe.

Felleskostnadene vil dekke blant annet; drift og vedlikehold av fellesarealer, internett, forsikring, mv.

Se vedlagte stipulerte driftskostnader og felleskostnader for mer informasjon. 
Tinglyste rettigheter og servitutter Leiligheten har tinglyst rett til egen sportsbod og bruk av felles sykkelparkering på naboeiendommen, (Skanckesmuget 1A/B). samt rett til å benytte seg av avfallssug som ligger på tunet mellom byggene. Driftskostnadene for bruks- og atkomstrettighetene er estimert og inntatt i felleskostnadene.

For øvrig har sameiet tinglyst rett til å ha balkong hengende over naboeiendommen.

Eiendommene/seksjonene vil overdras med de rettigheter og forpliktelser som følger grunnboken. Eiendommene/seksjonene vil imidlertid overtas fri for økonomiske pengeheftelser med unntak av lovpålagte panterett til sameiet på 2G jfr. eierseksjonsloven § 31. Sameiets panterett sikrer den enkelte seksjonseiers forpliktelser overfor sameiet.

Det tas forbehold om at det kan bli tinglyst ytterligere servitutter/erklæringer på eiendommene/seksjonen dersom det pålegges av offentlige myndigheter, leverandører av teknisk infrastruktur eller for øvrig anses nødvendig eller hensiktsmessig i forhold til naboforhold eller andre relevante forhold. 

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende 2 x folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Selgers egenerklæringsskjema
Reguleringsplan
Grunnkart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Forkjøpsrett Ingen forkjøpsrett.

Megler:

Anders Karlstrøm

(+47) 99501466

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Anders Karlstrøm

(+47) 99501466

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Skanckesmuget 1E - Presentert av Anders Karlstrøm
Velkommen til Skanckesmuget 1E - Presentert av Anders Karlstrøm
IMG_5301
IMG_5301
En særegen og lekker 3-roms selveier toppleilighet fra 2021.
En særegen og lekker 3-roms selveier toppleilighet fra 2021.
Utmerket beliggenhet nord i Storgata i koselige og nyoppussede Skanckesmuget.
Utmerket beliggenhet nord i Storgata i koselige og nyoppussede Skanckesmuget.
Planskisse
Planskisse
Leiligheten har inngang i 2. etasje, hvor man har plass for både sko og yttertøy.
Leiligheten har inngang i 2. etasje, hvor man har plass for både sko og yttertøy.
Meget lekkert med skråtak, stor takhøyde og fine farge- og materialvalg.
Meget lekkert med skråtak, stor takhøyde og fine farge- og materialvalg.
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Stuen har naturlige soner for innredning av både sofagruppe og spisebord.
Stuen har naturlige soner for innredning av både sofagruppe og spisebord.
Flere vindusflater som gir gode lysforhold i rommet.
Flere vindusflater som gir gode lysforhold i rommet.
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Leiligheten kan selges møblert for et tillegg på kr 70.000,-
Leiligheten kan selges møblert for et tillegg på kr 70.000,-
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Lekkert kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH.
Lekkert kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH.
Plass for spisebord like ved kjøkkenet.
Plass for spisebord like ved kjøkkenet.
Kjøkkenet har rikelig med skap- og benkeplass.
Kjøkkenet har rikelig med skap- og benkeplass.
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Alt du trenger av integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap.
Alt du trenger av integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap.
Badet er flislagt og framstår rålekkert med store fliser, vegghengt toalett og dusjhjørne med takdusj.
Badet er flislagt og framstår rålekkert med store fliser, vegghengt toalett og dusjhjørne med takdusj.
Innredning med servant, skuffer og speilskap med belysning. Opplegg for vaskemaskin.
Innredning med servant, skuffer og speilskap med belysning. Opplegg for vaskemaskin.
To gode soverom som begge har plass for stor seng og tilhørende nattbord.
To gode soverom som begge har plass for stor seng og tilhørende nattbord.
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Begge soverommene vender ut mot den stille og rolige bakgården.
Begge soverommene vender ut mot den stille og rolige bakgården.
Velkommen tilbake!
Velkommen tilbake!
Storgata er for tiden under oppussing og vil framstå svært innbydende ved ferdigstillelse mot slutten av 2024. Bilde gjengitt med tillatelse fra Tromsø kommune/Verte landskap-arkitektur AS.
Storgata er for tiden under oppussing og vil framstå svært innbydende ved ferdigstillelse mot slutten av 2024. Bilde gjengitt med tillatelse fra Tromsø kommune/Verte landskap-arkitektur AS.
Flere dagligvarebutikker i umiddelbar nærhet fra leiligheten.
Flere dagligvarebutikker i umiddelbar nærhet fra leiligheten.
Nye, flotte Vervet ligger en kort gåtur unna og her er det allerede kommet flere restauranter, bakeri og fantastiske promenader.
Nye, flotte Vervet ligger en kort gåtur unna og her er det allerede kommet flere restauranter, bakeri og fantastiske promenader.
Sentrum har flere fine rekreasjonsområder med parker, kafeer, restauranter, bibliotek, kino, kjøpesenter m.m.
Sentrum har flere fine rekreasjonsområder med parker, kafeer, restauranter, bibliotek, kino, kjøpesenter m.m.