Stakkevollvegen 114A

Tromsø

Soverom
1 stk
Størrelse
46m2 (BRA-i)
Prisantydning
2 790 000,-

Velkommen til Stakkevollvegen 114 A - Denne lysfylte leiligheten byr på en behagelig atmosfære med moderne innredning og funksjonell planløsning. Romslig soverom og et lekkert bad med vaskemaskin. Den åpne stue-kjøkkenløsningen skaper en innbydende atmosfære, perfekt for det sosiale. Store vindusflater gir rikelig med naturlig lys og god utsikt over området. Praktisk beliggenhet plassert omtrent 2 km fra sentrum, og midt mellom sentrum og UiT/UNN, med gode bussforbindelser som gir enkel tilgang til begge områdene. Perfekt for førstegangskjøpere eller studenter! Høydepunkter: Flott bad. Nærhet til dagligvare og treningssenter. Kort vei til busstopp med direkteruter til sentrum og UNN/UiT. Flotte turområder i nærheten. Parkering. For mer informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Robin C. Lund! ... Les mer

Prisantydning: 2 790 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Andel
Felleskostnader pr mnd: 6 800,-
Fellesgjeld: 289 402,-
Internt bruksareal: 46m2 (BRA-i)
Eksternt bruksareal: 3m2 (BRA-e)
Soverom: 1
Byggeår: 2002
Energimerking: D
Tomteareal: 1596m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Stakkevollvegen 114A
9010 Tromsø
3. etasje
Oppdragsnummer 52-24-0189
Totalvurdering Velkommen til Stakkevollvegen 114A - Flott og moderne leilighet med fantastisk utsikt og praktisk beliggenhet!

Denne lysfylte leiligheten byr på en behagelig atmosfære med moderne innredning og funksjonell planløsning. Med ett romslig soverom og et lekkert bad med vaskemaskin, tilbyr denne boligen alt du trenger for en komfortabel hverdag. Den åpne stue-kjøkkenløsningen skaper en innbydende atmosfære, perfekt for både avslapning og underholdning. Store vindusflater gir rikelig med naturlig lys og en fantastisk utsikt over området. Beliggenheten er praktisk plassert omtrent 2 km fra sentrum, og midt mellom sentrum og UiT/UNN, med gode bussforbindelser som gir enkel tilgang til begge områdene. Dette er en ideell mulighet for de som søker en moderne og praktisk leilighet med en flott beliggenhet i Tromsø.
Perfekt for førstegangskjøpere eller studenter!

Høydepunkter:
- Utsikt
- Lagringsplass
- Mulighet for parkering
- Gode bussforbindelser
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 1369 snr. 3, andelsnr. 15 i Borettslaget Arthur 1 med orgnr. 884356342 i Tromsø kommune
Beliggenhet Leiligheten ligger i 3. etasje. Adkomst via utvendige trapper og svalgang mot bakgård. Sentral beliggenhet mellom sentrum og Breivika/UiT. Umiddelbar nærhet til stor matbutikk og en rekke andre fasiliteter. Gode bussforbindelser i umiddelbar nærhet. Øvrige avstander: Sentrum: Ca. 2 km. UNN/UiT: Ca. 1,5 km. Langnes handelspark: Ca. 3 km. Templarheimen idrettspark: Ca. 2 km
Adkomst Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Opparbeidet tomt med asfaltert innkjørsel og gårdsplass. Borettslaget tomt som har et areal på ca. 1596 m².
Boligtype, og eierform Borettslag Leilighet
Byggeår 2002
Areal Primærrom: 46 kvm, Bruksareal: 49 kvm, BRA-i: 46 kvm , BRA-e: 3 kvm
(BRA-i) Bruksarealet av boenheten innenfor omsluttende vegger. Bruksenheten kan bestå av flere boenheter. Alle selvstendige boenheter kategoriseres som BRA-i.

(BRA-e) Bruksarealet av alle rom som ligger utenfor boenheten(e), men som tilhører denne. Eks: arealer som har adkomst fra fellesarealer eller utenfra, som kjellerstuer, gjesterom, hobbyrom og boder som tilhører boenheten.

(BRA-b) Bruksarealet av innglassede balkonger, verandaer og altaner som tilhører boenheten.

(TBA) Arealet av terrasser, altaner, verandaer og åpne balkonger som er tilknyttet boenheten.

Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1, Antall rom: 2
Byggemåte Støpt betongsåle på grunn med grunnmurer av betong. Bærende og skillende konstruksjoner av betong. Yttervegger er utvendig tekket med fasadesplater. Flat takkonstruksjon tekket med takpapp eller tilsvarende.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 02.07.2002.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
Entré, soverom, bad/vaskerom, stue/kjøkken.
Boligen disponerer en netting bod i nabobygg, samt mulighet for parkeringsplass.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Lars Emil Brattland datert 10.05.2024, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv er tekket med laminat.
Vegger er tekket med gips og malerstire.
Malt betong/hulldekke i himlingen.

VÅTROM
Bad:
Badet har innredning med heldekkende servant og ett-greps blandebatteri, vegghengt speil med lys, gulvmontert toalett, dusjhjørne med glassdører og dusjgarnityr, opplegg for vaskemaskin. Det er mekanisk avtrekk ut via ventil i veggen. Tilluft via luftespalte under dørbladet.

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning av laminerte skrog med laminerte slette fronter, heltre benkeplate med nedfelt oppvaskkum i kompositt med ett-greps blandebatteri. Belysning under overskap. Kjøkkenet er utstyrt med frittstående hvitevarer som kjøleskap, komfyr med koketopp og oppvaskmaskin. Det ble utført fuktsøk ved kjøleskap, oppvaskmaskin og vask. Ingen forhøyede fuktverdier ble registrert. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut via den mekaniske skapviften.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Vannledninger av plast (rør-i-rør).
Det er avløpsrør av plast.
Stoppekran plassert i rørskap på badet. Kraner er funksjonstestet og har tilfredsstillende vannmengde/trykk ved samtidig tapping. Leiligheten har naturlig ventilasjon via ventiler i vindu og avtrekk via det mekaniske avtrekkssystemet.

Fordeling av tilstandgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG2:
Utvendig > Dører
Leiligheten har malt ytterdør med overlysvindu montert over. Det er smart/elektrisk kodelås. Vurdering av avvik: Det er avvik: Skrapemerker med avflasset maling på karmen.

Våtrom > Etasje > Bad/vaskerom > Sluk, membran og tettesjikt
Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse.
Vurdering av avvik: Det er påvist mangelfull/feil utførelse rundt rørgjennomføringer e.l. som gir fare for fukt i konstruksjonen i våtsone. Det er påvist utettheter i rørgjennomføringer i våtsonen under servanten. Uten en mansjett rundt avløpet til f.eks. vask vil vannet ved en lekkasje i vaskens avløp renne tilbake langs røret og rett inn i veggen uten å bli stoppet.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Varmtvannstank på ca. 120 liter av merket Oso fra 2001 plassert i kjøkkeninnredningen.
Vurdering av avvik: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
Samsvarserklæringer er ikke fremvist. -Det er ikke montert jordfeil automatsikringer. -Anlegget nærmer seg en alder av 25 år. Det bør utføres en utvidet el-kontroll. Forventet levetid for elektriske anlegg er 25-30 år, utskiftinger av deler av el-anlegget kan være nødvendig. Kostnadsestimatet settes for utførelse av el-kontroll, ved eventuelle utbedringer/utskiftninger kan kostnadene bli høyere.
El-installasjonen er i hovedsak fra byggeår. Ny utelampe montert i regi av borettslaget.

Våtrom > Etasje > Bad/vaskerom > Overflater vegger og himling
Veggene har våtromsplater. Sparklet og malt gips i himlingen
Vurdering av avvik: Det er avvik: Det er ikke fuget mellom bunnlisten og sokkelflisen. Enkelte flekker med fugemasse i overgang vegg/himling i dusjnisjen

Kjøkken > Etasje > Stue/kjøkken > Overflater og innredning
Kjøkkeninnredning av laminerte skrog med laminerte slette fronter, heltre benkeplate med nedfelt oppvaskkum i kompositt med ett-greps blandebatteri. Belysning under overskap. Kjøkkenet er utstyrt med frittstående hvitevarer som kjøleskap, komfyr med koketopp og oppvaskmaskin. Det ble utført fuktsøk ved kjøleskap, oppvaskmaskin og vask. Ingen forhøyede fuktverdier ble registrert.
Vurdering av avvik: Det er avvik: Fuktsvell på hyllen under oppvaskkummen.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Lars Emil Brattland datert 10.05.2024, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Boligen blir varmet opp med elektrisitet.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Borettslaget har enkelte parkeringsplasser som kan leies (søknad med venteliste). Parkeringsleie ca. kr. 300,-/mnd. Selger opplyser at det per nå ikke står oppført noen på venteliste, og at det er gode muligheter for parkering.
Tomten Areal: 1 596 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vannverk.
Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål jf. reguleringsplan datert: 30.03.1965.

Eiendommen ligger ikke innenfor fortettingsområdet.
Hensynssoner registrert på eiendommen:
8 Gul sone T-1442 H220_27 0142
8 Rød sone T-1442 H210_49 0142
Infrastruktursone Krav vedr. infrastr. H410 0253
Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy.
Sentrale lover Handelen reguleres av borettslagsloven og avhendingsloven.
Økonomiske/formelle opplysninger Borettslag: Borettslaget Arthur 1
Andelsnummer: 15
Fellesutgifter: Kr. 6 800,- pr Mnd.
Andel fellesgjeld: Kr. 289 402,-.
Andel fellesformue: Kr. 91 262,-.

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 12114904129, DnB Bank ASA
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 03.05.2024: 5.65% pa.
Antall terminer til innfrielse: 20
Saldo per 03.05.2024: 4 032 553
Andel av saldo: 175 328
Første termin/første avdrag: 06.01.2012 ( siste termin 06.01.2034 )
Flytende rente

Lånenummer: 12114904137, DnB Bank ASA
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 03.05.2024: 5.65% pa.
Antall terminer til innfrielse: 18
Saldo per 03.05.2024: 2 623 704
Andel av saldo: 114 074
Første termin: 06.01.2012Første avdrag: 06.01.2014 ( siste termin 06.01.2033 )
Flytende rente
Fellesutgifter utgjør kr. 6.800 og fordeles på følgende måte:
Renter fellesgjeld 1.301
Avdrag fellesgjeld 1.920
Grunnleie 2.920
Dugnad 30
Signal Bredbånd 329
Parkeringsleie 300
Vedtekter, regler, regnskap ol. Interessenter og budgivere oppfordres til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete reglerom husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Prisantydning 2 790 000,- / Felleskostnader: 6 800,- pr. mnd
Fellesutgifter utgjør kr. 6.800 og fordeles på følgende måte:
Renter fellesgjeld 1.301
Avdrag fellesgjeld 1.920
Grunnleie 2.920
Dugnad 30
Signal Bredbånd 329
Parkeringsleie 300
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Lars Brattland den 10.05.24
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 741 552,-
Formuesverdi sekundærbolig: 2 966 206,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Formuesverdien er estimert ut fra Skatteetaten sine hjemmesider 13.05.2024.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. ,- pr. .
Inngår i felleskostnader.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
Adgang til utleie Andelen kan leies ut med godkjenning fra styret.
Borettslag Borettslaget Arthur 1
Formann borettslag Joar Olsen
Fellesutgifter Kr 6 800,- per mnd.
Fellesutgifter utgjør kr. 6.800 og fordeles på følgende måte:
Renter fellesgjeld 1.301
Avdrag fellesgjeld 1.920
Grunnleie 2.920
Dugnad 30
Signal Bredbånd 329
Parkeringsleie 300
Fellesgjeld Fellesgjeld kr 289 402,- Fellesformue kr91 262,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:
Heftelser:
1966/3270-1/97 SKJØNN TINGLYST
22.10.1966
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn
OVERFØRT FRA: 5501-119/1369
Gjelder denne registerenheten med flere

2002/8320-1/97 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
17.06.2002
:Knr:5501 Gnr:119 Bnr:1472
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Vedlikehold
Bestemmelse om bebyggelse
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
OVERFØRT FRA: 5501-119/1369
Gjelder denne registerenheten med flere

2002/11153-2/97 BESTEMMELSE IFLG. SKJØTE TINGLYST
09.08.2002
:Knr:5501 Gnr:119 Bnr:1472
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om vann/kloakkledning
m/vedlikehold
OVERFØRT FRA: 5501-119/1369
Gjelder denne registerenheten med flere

2002/11153-3/97 BESTEMMELSE IFLG. SKJØTE TINGLYST
09.08.2002
Bestemmelse om bebyggelse
OVERFØRT FRA: 5501-119/1369
Gjelder denne registerenheten med flere

2003/3450-1/97 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
12.03.2003
:Knr:5501 Gnr:119 Bnr:1471
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
OVERFØRT FRA: 5501-119/1369
Gjelder denne registerenheten med flere

2003/3450-2/97 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
12.03.2003
:Knr:5501 Gnr:119 Bnr:1471
Bestemmelse om bebyggelse
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
OVERFØRT FRA: 5501-119/1369
Gjelder denne registerenheten med flere

2003/4376-4/97 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
01.04.2003
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.

2002/8320-3/97 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
17.06.2002
OVERFØRT FRA: 5501-119/1369
:Knr:1902 Gnr:119 Bnr:3878
:Knr:5501 Gnr:119 Bnr:1369
:Knr:5501 Gnr:119 Bnr:1369 Snr:1
:Knr:5501 Gnr:119 Bnr:1369 Snr:2
:Knr:5501 Gnr:119 Bnr:1369 Snr:3
Bestemmelse om bebyggelse
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
OVERFØRT FRA: 5501-119/1369
2002/11155-1/97 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
09.08.2002
OVERFØRT FRA: 5501-119/1369
:Knr:1902 Gnr:119 Bnr:1368
:Knr:5501 Gnr:119 Bnr:1369
:Knr:5501 Gnr:119 Bnr:1369 Snr:1
:Knr:5501 Gnr:119 Bnr:1369 Snr:2
:Knr:5501 Gnr:119 Bnr:1369 Snr:3
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
OVERFØRT FRA: 5501-119/1369

2003/3450-3/97 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
12.03.2003
OVERFØRT FRA: 5501-119/1369
:Knr:5501 Gnr:119 Bnr:1369
:Knr:5501 Gnr:119 Bnr:1369 Snr:1
:Knr:5501 Gnr:119 Bnr:1369 Snr:2
:Knr:5501 Gnr:119 Bnr:1369 Snr:3
Bestemmelse om bebyggelse
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
OVERFØRT FRA: 5501-119/1369


For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.
Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring If Skadeforsikring Nuf
Polisenummer: 1660429.2
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Midlertidig brukstillatelse
Selgers egenerklæringsskjema
Boligopplysninger
Husholdningsregler
Årsberetning
Vedtekter
Seksjonering
Eiendomsrapport
Grunnkart
Tegninger
Reguleringsplan
Pågående regulering
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Det forutsettes at kjøper blir godkjent som ny andelseier av borettslagets styre. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny andelseier er hver av partene fri fra denne kjøpekontrakt og hver av partene bærer sine eventuelle kostnader i forbindelse med saken. Eventuelt innbetalte beløp skal tilbakebetales i sin helhet, i tillegg til eventuelle opptjente renter.
Ingen forkjøpsrett
Borettslaget har avtale om kabel-TV gjennom Canal Digital
Borettslaget har bruksrett på 22 boder i første etasje i knr:5401, gnr: 119, bnr: 1471
Det er ikke egne parkeringsplasser til de ulike andelene, men borettslaget har noen p-plasser som man kan søke om (venteliste).
Borettslaget har vedlikeholdsplanen PlussPlan.

Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:
- Det har vært feil på bad, vaskerom eller toalettrom: Feil oppbygging. Arbeider er utført av ikke faglært, men vurdert av takstmann til TG2 men ingen behov for å gjøre noe.
- Baderomsplater, nye fliser, dusjdør, innredning lagt i 2021.
Forkjøpsrett Det foreligger ingen forkjøpsrett.

Megler:

Robin Cornelius Lund

+47 97 43 58 60

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Robin Cornelius Lund

+47 97 43 58 60

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Stakkevollvegen 114A - Presentart av Sne EIendomsmegling ved Robin Cornelius Lund!
Velkommen til Stakkevollvegen 114A - Presentart av Sne EIendomsmegling ved Robin Cornelius Lund!
Planskisse
Planskisse
Luftig og åpen stue med store vindusflater med fantastisk utsikt!
Luftig og åpen stue med store vindusflater med fantastisk utsikt!
Den romslige stuen tilbyr en åpen og lett møblerbar layout, perfekt for å skape ditt drømmehjem.
Den romslige stuen tilbyr en åpen og lett møblerbar layout, perfekt for å skape ditt drømmehjem.
Fantastisk utsikt!
Fantastisk utsikt!
Fra stua har du direkte utsikt mot Tromsdalstinden - God motivasjon til toppturinteresserte!
Fra stua har du direkte utsikt mot Tromsdalstinden - God motivasjon til toppturinteresserte!
Et perfekt sted for avslapning og sosiale sammenkomster.
Et perfekt sted for avslapning og sosiale sammenkomster.
Innbydende kjøkken med frittstående hvitevarer. Hvitevarer følger for øvrig med handelen.
Innbydende kjøkken med frittstående hvitevarer. Hvitevarer følger for øvrig med handelen.
Den åpen stue-kjøkken løsningen skaper sosial atmosfære hvor du kan la samtale gå imens du kokkelerer.
Den åpen stue-kjøkken løsningen skaper sosial atmosfære hvor du kan la samtale gå imens du kokkelerer.
Praktiske arbeidsforhold og oppbevaring i kjøkkenskap.
Praktiske arbeidsforhold og oppbevaring i kjøkkenskap.
Romslig soverom med vinduer av god størrelse som gir godt innslipp av naturlig dagslys.
Romslig soverom med vinduer av god størrelse som gir godt innslipp av naturlig dagslys.
God plass til dobbelseng og klesoppbevaring.
God plass til dobbelseng og klesoppbevaring.
Lekkert baderom med opplegg til vaskemaskin og elegante detaljer.
Lekkert baderom med opplegg til vaskemaskin og elegante detaljer.
Baderommet er flislagt med moderne innredning.
Baderommet er flislagt med moderne innredning.
Inngangsparti.
Inngangsparti.
Biloppstillingsplass.
Biloppstillingsplass.
Kort vei til busstopp med gode bussforbindelser til UiT/UNN og sentrum.
Kort vei til busstopp med gode bussforbindelser til UiT/UNN og sentrum.
Du finner fasiliteter som bakeri like i nærheten - avslutt søndagsturen med en bolle på bakeriet!
Du finner fasiliteter som bakeri like i nærheten - avslutt søndagsturen med en bolle på bakeriet!
Dagligvarebutikk finner du med kun 3 minutters gangavstand.
Dagligvarebutikk finner du med kun 3 minutters gangavstand.