Stakkevollvegen 190

Tromsø

Soverom
3 stk
Størrelse
152m2
Prisantydning
5 990 000,-

Velkommen til Stakkevollvegen 190 - Horisontaldelt selveierleilighet med veranda, hage og garasje - Nærhet til UiT/UNN, treningssenter og dagligvarebutikk. Denne horisontaldelte selveierleiligheten tilbyr en enkel familiehverdag. Med et romslig kj økken og en innbydende stue komplett med en koselig peis, er dette hjemmet perfekt for avslapning og underholdning. Flott hage, perfekt for utendørs aktiviteter, avslapning eller hagearbeid. Du kan forestille deg å nyte solfylte dager med en grillfest på denne flotte uteplassen. Med hage legger dette virkelig til rette for en behagelig livsstil. Boligen kan også generere rikelig med leieinntekter for studenter og tilreisende via AirBnb. Høydepunker Familievennlig. Vedfyring. Innholdsrikt. Veranda. To stuer. Utsikt. Mulighet for soverom 4. Velkommen til visning ... Les mer

Prisantydning: 5 990 000,-
Boligtype: Tomannsbolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 149m2
Bruksareal: 152m2
Soverom: 3
Byggeår: 1952
Energimerking: G
Tomteareal: 564m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Stakkevollvegen 190
9010 Tromsø
2. etasje
Oppdragsnummer 52-23-0319
Totalvurdering Velkommen til Stakkevollvegen 190 - Horisontaldelt selveierleilighet med veranda, hage og garasje - Nærhet til UiT/UNN, treningssenter og dagligvarebutikk.

Denne horisontaldelte selveierleiligheten tilbyr en enkel familiehverdag. Med et romslig kjøkken og en innbydende stue komplett med en koselig peis, er dette hjemmet perfekt for avslapning og underholdning. Flott hage, perfekt for utendørs aktiviteter, avslapning eller hagearbeid. Du kan forestille deg å nyte solfylte dager med en grillfest på denne flotte uteplassen. Med hage legger dette virkelig til rette for en behagelig livsstil. Boligen kan også generere rikelig med leieinntekter for studenter og tilreisende via AirBnb.

Høydepunker

Familievennlig
Vedfyring
Innholdsrikt
Veranda
To stuer
Utsikt
Mulighet for soverom 4

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 676 snr. 2 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen ligger midt på Tromsøya, like ved Tverrforbindelsen. Gangavstand til barnehage, skole, dagligvarebutikk og treningssenter. Gangavstand til UiT (700 m) og UNN (1200 m). Samt Botaniske hage rett ved. Busstopp like utenfor boligen, med bussforbindelse til Tromsø Sentrum, Kvaløya, Jekta Storsenter og UiT/UNN. Fine turområder i nærheten.
Adkomst Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst.
Tomt/beskaffenhet Drenering utført etter byggeår. Årstall for drenering er usikkert. Takvann ført ned i drenering. Gulv støpt på grunn. Grunnmur i lettklinkerblokker og betong. Grunnmur pusset/slammet over terreng. Andel av eiet tomt på 564 m² som er skrånende. Opparbeidet med plen og beplantning. Gruslagt gårdsplass. Parkering i garasje og på egen tomt. Tomten må vurderes i felles tilstandsrapport for boligsameiet. Det er offentlig avløp via private stikkledninger og offentlig vannforsyning via private stikkledninger.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Tomannsbolig
Byggeår 1952
Areal Primærrom: 149 kvm, Bruksareal: 152 kvm
(BRA-i) Bruksarealet av boenheten innenfor omsluttende vegger. Bruksenheten kan bestå av flere boenheter. Alle selvstendige boenheter kategoriseres som BRA-i.

(BRA-e) Bruksarealet av alle rom som ligger utenfor boenheten(e), men som tilhører denne. Eks: arealer som har adkomst fra fellesarealer eller utenfra, som kjellerstuer, gjesterom, hobbyrom og boder som tilhører boenheten.

(BRA-b) Bruksarealet av innglassede balkonger, verandaer og altaner som tilhører boenheten.

(TBA) Arealet av terrasser, altaner, verandaer og åpne balkonger som er tilknyttet boenheten.

Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 5
Byggemåte Taktekking i stålplater. Vindski i tre. Takrenner, nedløpsrør og beslag i metall. Takvann ført ned i drenering. Snøstoppere og adkomst til feier via stige. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Etterisolert. Fasade/kledning har liggende bordkledning. Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon. Luftespalte ved raft, og luftespalte ved gavl. Malte trevinduer med 2 - lags energiglass. Hoveddør i boligen som malt kompaktdør med glassfelt. Balkongdør i malt tre med glassfelt. Veranda på ca. 24 m² med trerekkverk. Dekke i tre. Utgang fra gang 2.etg. Veranda tilknyttet inngangsparti. Dette er noe boligene eier felles. Dekke i tre. Terrasse på baksiden av boligen som er fellesareal. Dekke i tre. Utvendig trapp i tre til platting/terrasse. Utvendig trapp i stål til inngangsparti. Utvendig trapp i stål fra parkering til inngangsparti. Boligen er en del av et sameie. Dette medfører at deler av vedlikehold og utbedring av boligmassen skal deles på de ulike boenhetene etter en sameiebrøk. Anbefaler å sette seg inn i retningslinjer/vedtekter for sameiet dersom dette foreligger.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert: 12.07.2010.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
1.Etasje: Trapperom.
2.Etasje: Stue/kjøkken, bad/vaskerom, gang, soverom.
3. Loftstue, 2 soverom og toalettrom
Det er bygd en garasje på nordsiden av boligen som tilhører denne boenheten.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 11.01.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv består i hovedsak av: Parkett og flis.
Vegger består i hovedsak av: Malte flater og fliser.
Himlinger består i hovedsak av: Malte flater.

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Profilerte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Glassplate på vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til frittstående: Kjøl/frys. Plass til integrert: Koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin.

VÅTROM
Bad/vaskerom:
Vegger er belagt med flis. Himling med malt flate. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med underskap og skuffer. Glatte fronter med håndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speil med lys. Høyskap. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Dusjnisje med skyvedører i glass og veggmontert dusjgarnityr. Badekar Opplegg for vaskemaskin. Elektrisk vifte. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse.

Toalettrom:
Parkett på gulv. Malte vegger og tak. Gulvmontert toalett. Benkeplate med toppmontert vask.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Synlige vannrør i: Plast og kobber.
Synlige avløpsrør i: Plast.
Ventilasjonen består av naturlig ventilasjon. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer. Brukt luft trekkes ut ved naturlig ventilasjon og elektriske vifter på bad og kjøkken. Varmtvannstanken er på ca. 200 liter montert i bod i garasje. Oppvarming består av: Strøm og vedfyring. I hovedsak ved hjelp av: Panelovner, varme i gulv og ildsted. Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. I hovedsak skjult elektrisk anlegg. Røykvarslere og brannslukningsapparat. Slukkeutstyr er ikke funksjonstestet. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer" må endres til "Frisk tilluft blir tilført gjennom aktiv lufting med vinduer.

Fordeling av tilstandsgrader
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG3:
Utvendig > Utvendige trapper
Det er ikke montert rekkverk. Trappen mangler rekkverk. For håndlist på rekkverk i trapp og rampe er det generelle kravet at håndlisten skal være i høyde 0,9 m over gulv eller trinn. Høyde på håndlist i trapp måles fra trinnforkant. Rekkverk skal ha høyde og utforming som sikrer mot fall, sammenstøt og at klatring forhindres. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell i stue/kjøkken 2. etg.: Høydeforskjell i etasjeskille innenfor 2 meter på ca. 6 mm. Høydeforskjell i etasjeskille gjennom hele rommet på ca. 20 mm.
Målt høydeforskjell i loftstue: Høydeforskjell i etasjeskille innenfor 2 meter på ca. 25 mm. Høydeforskjell i etasjeskille gjennom hele rommet på ca. 25 mm. Høydeforskjellen innebærer avvik i forhold til referansenivå. Årsaken eller årsakene til avviket er ikke avdekket da det går utover undersøkelsesnivået i denne rapporten. Skjevheter i etasjeskiller, dette er normalt byggeåret tatt i betraktning. Eldre bygg har tradisjonelt blitt bygget med grunnere fundamentering, skjevheter og bevegelser med årstider er ikke unormalt. Tilstandsgrad gis pga. nevnte forhold.

Innvendig > Innvendige trapper
Det er ikke montert rekkverk. Trapp fra 2.etg. til loft mangler rekkverk. For håndlist på rekkverk i trapp og rampe er det generelle kravet at håndlisten skal være i høyde 0,9 m over gulv eller trinn. Høyde på håndlist i trapp måles fra trinnforkant. Rekkverk skal ha høyde og utforming som sikrer mot fall, sammenstøt og at klatring forhindres. Merke i rekkverk og trinn på trappen fra 1.etg. til 2.etg. I trappen fra 2.etg. til loft er det lav høyde mellom trapp og tak. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Kjøkken > 2.Etasje > Stue/kjøkken > Avtrekk
Det er registrert avvik med avtrekk. Det er mulig å slå ventilator av og på, men det er ikke sug i den. Dette medfører at det ikke er avtrekk. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Spesialrom > Loft > Toalettrom > Overflater og konstruksjon
Toalettrom har ingen ventilering fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.


TGIU:
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg. Merker etter fukt på innvendig vegg og takplater. På befaringstidspunktet ble det målt tørre verdier. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Andre installasjoner Utvendig > Nedløp og beslag
Det er avvik: Noen av vindskiene har råteskader. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

TG2:
Utvendig > Veggkonstruksjon
Det er avvik: GU - gips synlig og tilgjengelig for fukt. Fuktskade i noen gipsplater. Løsningen på utlekting mangler gipsplate og vindsperre på undersiden, noe som kan medføre at det dannes en kuldebro. Åpent mellom gips og utlekting, synlig isolasjon. Manglende tetting og isolasjon i stubbgulv på baksiden av boligen. Åpenrom mellom mur og etterisolering. Synlig isolasjon. Det er ingen lusing/musebånd i nedre kant av konstruksjon. Usikkert om løsningen som er benyttet er tett nok for å forhindre mus å komme inn. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på selve trekonstruksjonen. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > 2.Etasje > Bad/vaskerom > Overflater vegger og himling
Svertesopp er registrert. Det ble observert svertesopp på silikon på veggen i dusj. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > 2.Etasje > Bad/vaskerom > Overflater Gulv
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er målt en høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved terskel på 20 mm. Hovedgulvet er flatt, men lokalt fall ved sluk innefor 0,8 m. Krav til høydeforskjell er ikke oppfylt, men det er fall til sluk. Det er ikke lokalt fall til sluk under badekar. Dusjveggene er montert på en list. Denne listen er limt fast i gulvet. Det er ikke åpning i denne listen, noe som medfører at evt. lekkasjevann fra vask, vaskemaskin eller toalett ikke vil renne ned i sluk. Siden det nå er sluk under badekar vil evt. lekkasjevann kunne renne ned i denne sluken. Fug er borte mellom flisene på gulv i dusj. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > 2.Etasje > Bad/vaskerom > Sluk, membran og tettesjikt
Det er avvik: Det er ikke synlig slukmansjett/membran i klemring. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsning. Ikke synlig mansjett i rørgjennomføringer. Det er ikke silikon mellom vask og vegg. Ved enkle fuktsøk rundt sluk (gulv/vegg i dusjsone) ble det målt forhøyede verdier. Det er usikkert om dette skyldes at dusjen forholdsvis nylig har blitt brukt. Anbefaler å følge med på forholdet. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > 2.Etasje > Bad/vaskerom > Ventilasjon
Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Ventilasjonen i en bolig skal sikre tilfredsstillende luftkvalitet for brukerne med hensyn til helse og komfort og begrense luftfuktigheten innendørs, og dermed hindre kondens og fuktskader (muggsopp og råtedannelse) på innvendige overflater og bygningskonstruksjonene.

Tekniske installasjoner > Ventilasjon
Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen.
Ventilasjonen i en bolig skal sikre tilfredsstillende luftkvalitet for brukerne med hensyn til helse og komfort og begrense luftfuktigheten innendørs, og dermed hindre kondens og fuktskader (muggsopp og råtedannelse) på innvendige overflater og bygningskonstruksjonene. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. I hovedsak skjult elektrisk anlegg. Punkt nummer 1-7 er besvart av eier og er ikke takstingeniørens vurdering. Jeg er ikke EL fagperson.

Tomteforhold > Drenering
Det er avvik: Det er ukjent type/alder/løsning på drenering og tettesjikt på grunnmur. Fuktsikring under terreng er nedgravd og ikke tilgjengelig for inspeksjon. Manglende klemlist på grunnmurspapp. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
Grunnmuren har sprekkdannelser. Flere steder ble det observert spekker i grunnmur. Løs murpuss. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Taktekking
Det er avvik: Overflater er stedvis avflakket/folien er løsnet på platene. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Vinduer
Det er avvik: Enkelte vinduer tar i karm. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Rekkverk skal ha høyde og utforming som sikrer mot fall, sammenstøt og at klatring forhindres. Rekkverket er lavere enn dagens krav på 1 meter. Stedvis værslitt dekke på veranda. Noen av bordene er sprukket og løsnet, noe som medfører at det stedvis er ujevnheter i dekket. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Andre utvendige forhold
Det er avvik: Det foreligger ikke en vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Det er viktig at det er en plan for dette slik at det blir gjort tilstrekkelig vedlikehold og utbedringer når det er behov. Dette er viktig for alle konstruksjonene inkl. tomt og vil blant annet ha betydning for hvilken økonomiske kostnader som vil komme til fordeling fremover. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Overflater
Det er avvik: Det er merker/striper i parkett flere steder. Sprekk i tak flere steder. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Statens strålevern anbefaler radonmåling i bolig. Mer info angående radon kan hentes hos kommunen og Statens strålevern, https://dsa.no/radon. Radon målinger blir anbefalt de fleste steder for å danne seg et bilde av situasjonen angående risiko knyttet til eventuelt radon eksponering. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Pipe og ildsted
Det er avvik: Pipe er besiktiget fra bakkenivå da det ikke var godkjent sikringsutstyr for arbeid på tak på befaringen. Det foreligger ikke dokumentasjon på feiing de siste årene. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Innvendige dører
Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. Noen av dørene tar i karm. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > 2.Etasje > Bad/vaskerom > Sanitærutstyr og innredning
Det er avvik: Vegghengt WC med skjult sisterne er ikke utført etter dagens anbefaling, hvor evt. lekkasjevann fra sisterne kan fraktes/renne ut på gulv. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Kjøkken > 2.Etasje > Stue/kjøkken > Overflater og innredning
Det er avvik: - Fuktskade på skroget/skap ved vask.
- Fuktskade på skrog ved kjøleskap.
- Avflakket maling på skapdører under vask. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tomteforhold > Terrengforhold
Det er avvik: Stedvis flatt eller dårlig fall på terreng fra bygning, dette er avvik fra dagens krav. Anbefalt fall på terreng er 1:50, 3 m fra grunnmur. (Det vil si jevnt fall på minimum 60 mm, 3 m fra grunnmur). Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 11.01.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Selger opplyser om følgende:
Gjennomgående presisering av møblene: "kan selges med boligen om ønskelig, SOM DET STÅR (uten garanti)"
- Oppvaskmaskin og kjøleskap kan følge med, men isåfall som det står (uten garanti for hvor lenge det fungerer). Oppvaskmaskinen vasker litt dårlig i øvre del, men fortsatt godt nok til at vi ikke har byttet den ut enda.
- Vaskemaskin og tørketrommel på badet kan også følge med, om ønskelig. Også uten garanti om levetid.
- To høy-skap i gangen (et dobbelt og et firedobbelt skap) kan følge med om ønskelig, inkludert fastmonterte hyller og stenger, som det står. Her er det både noen skjevheter og diverse slitasje som er påført med tiden..
- Skyvedørsgarderobe på soverom nede (og alt av fastmonterte hyller o.l + kurvhyller) følger med, også som det står, da skyvedørene har skjevheter ved seg.
- Lampe i trappeoppgang kan følge med. Denne har dimmbare lyspærer, men ingen dimmer..
- Phillips HUE-lampe i gangen (med fjernkontroll og bryter på vegg) kan følge med.
- MEN lampe over spisebordet på kjøkkenet følger IKKE med.
- PS: Begge dobbeltsenger oppe (nye i 2021) kan også kjøpes med mot et tillegg, dersom det er ønskelig. Dette gjelder forøvrig også andre møbler som sofa nede, kommode i gangen o.l. HVIS eventuelle nye kjøpere er interessert, så vet du det - tilfelle det blir spurt om på visning? Vi er åpen for å selge med mer.
Oppvarming Oppvarming består av strøm og vedfyring.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering egen tomt. Mulighet for garasje.
Tomten Areal: 564 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål jf. reguleringsplan datert: 05.07.1976.

Hensynssoner registrert på eiendommen:
8 Gul sone T-1442 H220_27 0142
8 Rød sone T-1442 H210_49 0142
Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy.
Det er registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 5 990 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 01.11.23
Takster og verdier ,-
,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 483 826,-
Formuesverdi sekundærbolig: 5 341 775,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 21 888,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G
Selger opplyser om et energiforbruk i snitt er på 1600-1700 kW/h per måned.
Adgang til utleie Boligen kan utleies i sin helhet.
Fellesutgifter Kr ,- per mnd.
Fellesgjeld ,-,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:
1880/900003-1/97ERKLÆRING/AVTALE
01.04.1880
BESTEMMELSER OM AT DELER AV EIENDOMMEN/PÅSTÅENDE BYGNINGER/
TILBEHØR ER UNNTATT.
OVERFØRT FRA: 5401-119/676
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1958/3574-1/97BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
11.09.1958
Vegvesenets betingelser vedtatt
OVERFØRT FRA: 5401-119/676
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1998/9526-1/97ERKLÆRING/AVTALE
20.08.1998
:Knr:1902 Gnr:119 Bnr:3781
:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:1050
:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:1050 Snr:1
:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:1050 Snr:2
:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:1050 Snr:3
:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:1050 Snr:4
:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:1050 Snr:5
:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:1050 Snr:6
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
OVERFØRT FRA: 5401-119/676
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2013/84901-1/200SEKSJONERING
30.01.2013
SNR: 2
FORMÅL: Bolig
TILLEGSDEL: Bygning
SAMEIEBRØK: 136/264

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Vedtekter
Midlertidig brukstillatelse
Eiendomsrapport
Reguleringsplan
Pågående regulering
Nabolagsprofil

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:
- Det er utført arbeid på drenering i 2021: Gravde grøft og la ned drensrør med grovgrus. Grunnmurs plast brukt mot grunnmuren.
- Sikring byttet til automat sikring i 2020, arbeid utført av Andersen Elektro Tromsø as.
- Vi har satt inn vedovn grunnmuren.
- Det har blitt observert overfladisk mugg pga dårlig lufting av oss.

Selger opplyser videre om følende:
- Det store skapet (4-dører) i gangen, står foran (enda et) vindu, tilsvarende øvrige vinduer i gangen. Skapet har derav skåret ut et hull i bakplata for å skape luftsirkulasjon ved vinduet og motvirke kondens.
- Lampe over servant på badet mangler en "grein" (av to), denne er tilgjengelig for å montere og få til å virke igjen, vi har bare ikke rukket/prioritert å gjøre det selv enda.
- I vår levetid her, har vi sammen med eierne i underetasjen kommet til enighet om hvordan vi disponerer og tar ansvar for uteområdene på uproblematisk vis. Vi har f.eks. hatt "ansvaret" for baksiden av huset, inkl gressplen, bygd platting, drenert osv., mens de har skullet ta ansvaret foran huset. Da de ikke har vært her så mye har vi fulgt opp foran huset også, men alt i alt hatt stor frihet i vår benyttelse av uteareal, noe som har vært positivt.
- Angående fellesutgifter vi har delt med øvrige eiere av huset, har det for oss kun innebært brøyting av parkeringsplass og husforsikring.
- Innenfor/på innsiden av garasjen er det dør inn til felles bod/teknisk rom med bl.a. beredere til begge boenheter. Sameier må altså også ha tilgang til dette rommet.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Megler:

Robin Cornelius Lund

(+47) 97435860

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Robin Cornelius Lund

(+47) 97435860

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Stakkevollvegen 190 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Robin Cornelius Lund! - Innbydende og flott selveier i to etasjer i et familievennlig og rolig område.
Velkommen til Stakkevollvegen 190 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Robin Cornelius Lund! - Innbydende og flott selveier i to etasjer i et familievennlig og rolig område.
Velkommen til Stakkevollvegen 190 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Robin Cornelius Lund!
Velkommen til Stakkevollvegen 190 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Robin Cornelius Lund!
Flott utsikt fra stue, spisestue loftstue og fra verandaen.
Flott utsikt fra stue, spisestue loftstue og fra verandaen.
Planskisse 1.Etasje
Planskisse 1.Etasje
Planskisse loftsetasje.
Planskisse loftsetasje.
Entré.
Entré.
Velkommen inn! Stor og lys gang med god plass til oppbevaring.
Velkommen inn! Stor og lys gang med god plass til oppbevaring.
Stua er åpen og lys med store vindusflater som både slipper inn godt med dagslys og en fantastisk utsikt.
Stua er åpen og lys med store vindusflater som både slipper inn godt med dagslys og en fantastisk utsikt.
Stort kjøkken med god benke- og skapplass til praktisk oppbevaring.
Stort kjøkken med god benke- og skapplass til praktisk oppbevaring.
Den åpne stue-kjøkken løsningen gjør kjøkkenet til et naturlig sosialt samlingspunkt i boligen.
Den åpne stue-kjøkken løsningen gjør kjøkkenet til et naturlig sosialt samlingspunkt i boligen.
De store vinduene gjør at du kan nyte den flotte utsikten fra spisebordet.
De store vinduene gjør at du kan nyte den flotte utsikten fra spisebordet.
Hovedsoverommet er av meget god størrelse.
Hovedsoverommet er av meget god størrelse.
Rom i 1.Etasje brukes idag som bibliotek/lekerom, men kan enkelt gjøres til soverom ved å montere ei skyvedør.
Rom i 1.Etasje brukes idag som bibliotek/lekerom, men kan enkelt gjøres til soverom ved å montere ei skyvedør.
Stort og pent flislagt baderom med opplegg for vaskemaskin som gir enkelhet og bekvemmelighet i hverdagen.
Stort og pent flislagt baderom med opplegg for vaskemaskin som gir enkelhet og bekvemmelighet i hverdagen.
Innredet med servant med oppbevaring i skuffer og skap bak speil og dusjkabinett.
Innredet med servant med oppbevaring i skuffer og skap bak speil og dusjkabinett.
Badekar - Hverdagsluksus.
Badekar - Hverdagsluksus.
Loftstua er en perfekt plass for barna å kunne trekke seg litt unna.
Loftstua er en perfekt plass for barna å kunne trekke seg litt unna.
Velkommen opp i overetasjen! Her finner du ei stor og fin loftstue med stort potensiale til kontorløsnig og lekerom. Flott panoramautsikt mot sentrum.
Velkommen opp i overetasjen! Her finner du ei stor og fin loftstue med stort potensiale til kontorløsnig og lekerom. Flott panoramautsikt mot sentrum.
Soverom 1.
Soverom 1.
Soverom i 2 i loftsetasjen.
Soverom i 2 i loftsetasjen.
Toalettrom i loftsetasjen.
Toalettrom i loftsetasjen.
Toalettrom i loftsetasjen.
Toalettrom i loftsetasjen.
Fantastisk utsikt over fjell og himmel!
Fantastisk utsikt over fjell og himmel!
Collage balkong.
Collage balkong.
Stor veranda som strekker seg langs boligen med flere plasser egnet til møblering og fantastiske solforhold hvor det på sommerstid er sol fra 07-21!
Stor veranda som strekker seg langs boligen med flere plasser egnet til møblering og fantastiske solforhold hvor det på sommerstid er sol fra 07-21!
Gode solforhold gjør dette til en super plass å samle familie og venner til en utemiddag.
Gode solforhold gjør dette til en super plass å samle familie og venner til en utemiddag.
Overbygd uteareal ved inngangsparti som også har blitt brukt av denne boenheten.
Overbygd uteareal ved inngangsparti som også har blitt brukt av denne boenheten.
Flott hageområde.
Flott hageområde.
Utebod på 14kvm.
Utebod på 14kvm.
Terrasse med god plass til utemøbler.
Terrasse med god plass til utemøbler.
Koselig hage - Inviter til hagefest
Koselig hage - Inviter til hagefest
Eiendommen ligger pent til med ca. 10 min gange til UiT/UNN.
Eiendommen ligger pent til med ca. 10 min gange til UiT/UNN.
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!
Botanisk hage er rett over veien med den botaniske hagen som til og med cafe på sommertider.
Botanisk hage er rett over veien med den botaniske hagen som til og med cafe på sommertider.
Den botaniske hage
Den botaniske hage
Rett over veien  nærhet finner du den botaniske hagen som til og med cafe på sommertider.
Rett over veien nærhet finner du den botaniske hagen som til og med cafe på sommertider.
Det er gangavstand både til UiT og UNN
Det er gangavstand både til UiT og UNN
Rett i nærheten finner du lysløypa ...
Rett i nærheten finner du lysløypa ...
og Tromsøbadet med alle tilhørende fasiliteter
og Tromsøbadet med alle tilhørende fasiliteter