Storbakkvegen 43

Tromsdalen

Soverom
2 stk
Størrelse
82m2 (BRA-i)
Prisantydning
3 300 000,-

Storbakkvegen 43 - Flott 3-roms toppleilighet fra 2017 med solrik balkong og fantastisk utsikt mot Tromsøysundet! Lys og fin stue med store vindusflater, kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer, 2 soverom og komplett flislagt bad. Gode lagring smuligheter i en innvendig bod og sportsbod. Garasjeplass m/lader og det er heis i bygget.Attraktiv beliggenhet i et solrikt og rolig område med nærhet til skole, barnehage og flotte turområder. Kort vei til busstopp med hyppige avganger til sentrum, UNN/UiT, Jekta m.m. Høydepunkter: Heis. Garasjeplass m/lader. Gode sol- og utsiktsforhold. Veldrevet borettslag med sikringsordning. IN-ordning (mulighet for å nedbetale hele eller deler av fellesgjelden).. Varmtvann, tv og internett er inkl. i felleskostnadene.. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 3 300 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Andel
Felleskostnader pr mnd: 16 606,-
Fellesgjeld: 2 257 461,-
Internt bruksareal: 82m2 (BRA-i)
Eksternt bruksareal: 5m2 (BRA-e)
Balkong/Terrasse: 14m2 (TBA)
Soverom: 2
Byggeår: 2017
Energimerking: B
Tomteareal: 3869m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Storbakkvegen 43
9020 Tromsdalen
6. etasje
Oppdragsnummer 52-24-0141
Totalvurdering Flott 3-roms leilighet fra 2017 med moderne standard og god planløsning. Solrik balkong og fantastisk utsikt mot Tromsøysundet! Lys og koselig stue med store vindusflater, kjøkkeninnredning fra Sigdal med integrerte hvitevarer, entré/gang, 2 soverom og flislagt bad/vaskerom. Gode lagringsmuligheter i en innvendig bod og sportsbod. Garasjeplass m/lader og det er heis i bygget.

Veldrevet borettslag med sikringsordning og IN-ordning. Forbruk av varmtvann, TV og internett m.m. er inkludert i felleskostnadene. Innfris hele fellesgjelden, så vil felleskostnadene reduseres til ca. kr 5.000,- pr mnd.

Attraktiv beliggenhet i et solrikt og rolig område med nærhet til skole, barnehage og flotte turområder. Kort vei til busstopp med hyppige avganger til sentrum, UNN/UiT, Jekta m.m.
Matrikkel Gnr. 18 bnr. 687, andelsnr. 60 i Fløifjell Borettslag med orgnr. 918724133 i Tromsø kommune
Beliggenhet Fløifjell borettslag ligger flott til i overgangen mellom bebyggelse og naturskjønne Fløyfjell langs Storbakkvegen. Boligene ligger høyt i terrenget med fantastisk utsikt over Tromsøysundet til Tromsøya og Store Grindøya mot vest.
Adkomst Via offentlig vei. Det vil bli skiltet med visningsskilter fra SNE ved fellesvisninger.
Tomt/beskaffenhet Pent opparbeidet felles tomt med plen. Asfaltert innkjørsel og parkering. Oppgitt tomteareal iht. offentlig registre.
Boligtype, og eierform Borettslag Leilighet
Byggeår 2017
Areal Bruksareal: 87 kvm, BRA-i: 82 kvm , BRA-e: 5 kvm , TBA: 14 kvm
(BRA-i) Bruksarealet av boenheten innenfor omsluttende vegger. Bruksenheten kan bestå av flere boenheter. Alle selvstendige boenheter kategoriseres som BRA-i.

(BRA-e) Bruksarealet av alle rom som ligger utenfor boenheten(e), men som tilhører denne. Eks: arealer som har adkomst fra fellesarealer eller utenfra, som kjellerstuer, gjesterom, hobbyrom og boder som tilhører boenheten.

(BRA-b) Bruksarealet av innglassede balkonger, verandaer og altaner som tilhører boenheten.

(TBA) Arealet av terrasser, altaner, verandaer og åpne balkonger som er tilknyttet boenheten.

Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Byggemåte Andelsleilighet
Byggeår: 2017

Leiligheten holder god standard og fremstår som normalt godt vedlikeholdt. Malte trevinduer 3-lags isolerglass. Inngangsdør til leilighet: Kompakt laminert dør. Terrassedør: Malt isolert skyvebalkongdør med 3-lags isolerglassfelt. Takoverbygget terrasse på ca. 14,3 m2 med rekkverk av aluminium og glass. Etasjeskille av betong.

Vannledninger:
Vannledninger av plast (rør-i-rør). Stoppekraner plassert i rørskapet på badet

Avløpsrør:
Avløpsrør av plast og soil.

Ventilasjon:
Leiligheten har balansert ventilasjon. Ventilasjonsaggregat av merket Flexit plassert i himling på boden. Siste filterbytte ble utført 10.04.2024.

Andre VVS-installasjoner:
Luft-til-luft varmepumpe av merket Toshiba fra 2017 i stuen

Byggetegninger:
Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk

Alle bygningsopplysninger er hentet fra tilstandsrapport datert 10.04.2024 og det henvises til denne for ytterligere byggetekniske opplysninger.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert 08.03.2021.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.
Innhold Leiligheten har en fin intern beliggenhet i enden av rekken. Inneholder:

6. etasje:
Vindfang/gang, soverom 1, soverom 2, bad/vaskerom, stue og kjøkken.

Gode oppbevaringsmuligheter:
* En innvendig bod
* Sportsbod
* Skyvedørsgarderobe på hovedsoverom
* Garderobeskap på soverom 2

Tekniske utstyr/generelt:
* Stor, solrik veranda på 14, kvm
* Nydelig utsikt
* IN-ordning og sikringsordning
* Heis
* Balansert ventilasjonsanlegg
* Luft-til-luft varmepumpe
* Sikringsskap med automatsikringer
* Integrerte hvitevarer inkl. micro
* Varmtvann og vannbåren varme
* Parkering i garasje
* Ladeboks for elbil
Standard Andelsleilighet fra 2017 som fremstår som normalt godt vedlikeholdt. Adkomst til leiligheten via svalgang. Det er innvendig trapp og heis i bygget.

E N T R E
Takoverbygd inngangsparti. Innbydende entré som sørger for et godt førsteinntrykk av boligen. Entréen har parkett, vegger malt i lyse farger og parkettgulv. Det er gulvvarme i deler av entre og innfelte downlights i himling.

S T U E & K J Ø K K E N
Stuen har lyse farger på veggene og store vindusflater som rammer inn den flotte utsikten og gir godt med naturlig lysinnslipp. Fra stue er det utgang til en stor, vestvendt veranda på ca. 14 kvm med god plass til hagemøbler. Her kan du nyte utsikten og de gode solforholdene.

Kjøkkenet er i åpen løsning mot stue. Kjøkkenet er praktisk innredet med tanke på funksjonalitet, og har godt med skap, skuffer og benkeplass. Lys kjøkkeninnredning med glatte fronter, takhøye overskap, laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum i stål og glassplate. Belysning under overskap. Stilfull uttrekkbar ventilator, komfyrvakt og glassplate over kokesone. Integrerte hvitevarer, herav induksjonstopp, stekeovn i arbeidshøyde, mikrobølgeovn, kjøl/frys og oppvaskmaskin.

S O V E R O M
Boligen har to fine soverom med malte veggoverflater og parkettgulv. Hovedsoverom med stor skyvedørsgarderobe. Soverom 2 med garderobeskap.

B A D / W C / V A S K E R O M
Flislagt bad/vaskerom med gulvvarme, vegghengt wc med innebygd sisterne, lys baderomsinnredning med skuffer og dobbel servant, speilskap med belysning. Innfelte downlights i himling. Dusjkabinett med regndusj og hånddusj. Forbruk av varmtvann er inkludert i felleskostnadene. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Avtrekk via balansert ventilasjonsanlegg

B O D
Gode oppbevaringsmulihgeter i en innvendig bod og sportsbod i felles bodanlegg.

I N N V E N D I G E O V E R F L A T E R
Gulv: Parkett og fliser.
Vegger: Malt gips og betong. Fliser på bad.
Himling: Malte himlingstekket med malt gips, systemhimling og betong

G A R A S J E
Fast biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg.

T I L S T A N D S V U R D E R I N G
Tilstandsgradene tilsier hvilken tilstand et objekt har i forhold til definert referansenivå. Nedenfor angis en kort oppsummering der den bygningssakkyndig har bekrevet avvik ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG2) eller tilstandsgrad 3 (TG3). Opplistingen nedenfor er ikke uttømmende og du oppfordres til å lese og sette deg grundig inn i salgsmateriellet. For nærmere forklaring av tilstandsgrader og hva de angir, se vedlagte tilstandsrapport.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG2 Innvendig - (Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak):

Bad/vaskerom > Ventilasjon:
Spalten under døren er for liten. Avstanden fra terskel til dørblad bør økes om mulig, eventuelt kan det monteres en tilluftsventil i dør eller vegg.
Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad

Tekniske installasjoner > Vannledninger:
Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket.

Varmesentral:
Leiligheten er tilkoblet sentral oppvarming av bruksvann.

Elektrisk anlegg:
Leiligheten har el-skap med automatsikringer og måler plassert i boden.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming med panelovner, elektriske varmekabler og varmepumpe i stue. Det er varmekabler på bad og deler av entréen. Boligen har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Det medfølger en fast biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. Parkeringsplassen har ladeboks for elbil. Man må selv bestille abonnement. Felles gjesteparkering ved inngangsparti. Øvrig parkering etter gjeldende bestemmelser i området.
Tomten Areal: 3 869 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Det er offentlig avløp via private stikkledninger og utvendige vannledninger er av plast (PEL) og offentlig vannforsyning via private stikkledninger.
Regulering Boligen er regulert til boligbebyggelse jfr. reguleringsplan datert 29.04.2015.

Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy.
Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone berørt av skredrapport.
Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for aktsomhetskart for snø- og steinskred.
Sentrale lover Handelen reguleres av borettslagsloven og avhendingsloven.
Økonomiske/formelle opplysninger Borettslag: Fløifjell Borettslag
Andelsnummer: 60
Fellesutgifter: Kr. 16 606,- pr Mnd.
Andel fellesgjeld: Kr. 2 257 461,-.
Andel fellesformue: Kr. 19 907,-.

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 46127037930, Sparebank 1 Nord-Norge
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 15.04.2024: 5.51% pa.
Antall terminer til innfrielse: 173
Saldo per 15.04.2024: 40 283 208
Andel av saldo: 2 257 461
Første termin/første avdrag: 20.12.2020 ( siste termin 20.06.2067 )
Flytende rente, 3 mnd nibor + 0,82% margin

Lånenummer: 46127037949, Sparebank 1 Nord-Norge
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 15.04.2024: 5.51% pa.
Antall terminer til innfrielse: 173
Saldo per 15.04.2024: 58 153 836
Andel av saldo: 0
Første termin/første avdrag: 20.12.2020 ( siste termin 20.06.2067 )
Flytende rente, 3 mnd nibor + 0,82% margin

Laget har avtale om individuell nedbetaling (IN) av fellesgjeld.
Sikringsfondets tilbyder er: Klare Finans AS.
Løpende avtale, som kan sies opp innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte.
Vedtekter, regler, regnskap ol. Fløifjell borettslag består av 60 leiligheter i Storbakkvegen 41 og 43. Styreleder er Kjell Harald Amundsen og forretningsfører er Bonord.

Regnskapsåret 2023 gav et overskudd på kr 1 056 112,-. Totale disponible midler var på kr 687 700,- pr 31.12.2023. . Borettslaget hadde kr 510 462,- innestående på øremerkede konto for fremtidig vedlikehold pr. 31.12.2022 Megler har ikke mottatt protokoll fra årsmøte 2024. Interessenter og budgivere oppfordres til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som er vedlagt i salgsoppgaven.. Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Det er tillatt med dyr i borettslaget under forutsetning av at andelseier søker særskilt til styret og aksepterer borettslaget regler for dyrehold, jf ordensregler punkt 6.

Styret planlegger å utføre følgende arbeid i sommer 2024:
- Maling av utvendig limtre (PEAB)
- Tak utvendig over verandaer i 6. etasje
- Tetting av fasadeplater/betong 6. etasje for lekkasje til 5. etasje
- Sopp i garasjen blir behandlet av PEAB
- Slipe asfalten utenfor nødutgang garasje blokk 43
- Reparasjon av vegg utvendig garasje blokk 43
Prisantydning 3 300 000,- / Felleskostnader: 16 606,- pr. mnd
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Overtakelse etter avtale med selger. Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Marius Høgås den 17.04.24
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 309 695,-
Formuesverdi sekundærbolig: 5 238 780,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Inkludert i felleskostnader.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B
Adgang til utleie Utleie av hele boligen krever søknad/forhåndsgodkjennelse fra styret.
Korttidsleie: maks 30 dager i året.
Borettslag Fløifjell Borettslag
Formann borettslag Kjell-Harald Amundsen
Fellesutgifter Kr 16 606,- per mnd.
Felleskostnadene fordeles følgende:
Renter IN-lån 37930 10.480,-
Grunnleie 4.574,-
Avdrag IN-lån 379330 1.063,-
Tilleggsytelser: TV og bredbånd Komplett 75 T-we box 489,- 

Grunnleie inkluderer akonto forbruk av varmtvann, kommunale avgifter, eiendomsskatt, felles bygningsforsikring (ikke innbo), strøm til fellesanlegg, brøyting/sandstrøing, reparasjon og vedlikehold, renhold av innvendige fellesarealer, premie til sikringsfond, styrehonorar, forretningsførsel og øvrig drift av borettslaget.

Boligselskapet har avtale om Garanterte Felleskostnader (sikringsordning og forskuttering av felleskostnader). som sørger for økonomisk trygghet for beboere.

IN-ordning: Det er mulighet å nedbetale hele eller deler av fellesgjelden. Dersom man innfrir hele fellesgjelden, vil felleskostnadene reduseres til kr. 5 063,- pr mnd.

Månedlige kapitalkostnader og avdrag avregnes og justeres hver 3. mnd ihht. renteendringer
Fellesgjeld Fellesgjeld kr 2 257 461,- Fellesformue kr 19 907,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Ingen tinglyste heftelser på andelen.

Følgende heftelser og erklæringer er tinglyst på borettslagets eiendom:

Rettighetshavere til eiendomsrett
2018/358909-1/200 HJEMMEL TIL EIENDOMSRETT
24.01.2018 21:00
Vederlag: NOK 5.563.870
KJØPER:FLØIFJELL BORETTSLAGIDEELL: 2330/2331
Org.nr: 918724133

2018/359043-1/200HJEMMEL TIL EIENDOMSRETT
24.01.2018 21:00
Vederlag: NOK 516.130
KJØPER:FLØIFJELLET EIENDOM ASIDEELL: 1/2331
Org.nr: 915467407

2018/359226-1/200FELLES PANTEDOK BOR.INNSK
24.01.2018 21:00
HEFTER I IDEELL 2330/2331 AV MATRIKKELENHET TILHØRENDE:
FLØIFJELL BORETTSLAG
BELØP: NOK 125.923.000
PANTHAVER: Andelseierne I Fellesskap, Jfr Brl. § 2-11, 1. Ledd
Lnr: 20005415
OVERFØRT FRA: 1902-18/687/0/1-60
2018/359226-2/200PRIORITETSBESTEMMELSE
24.01.2018 21:00
VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2018/359085-1/200

2020/3136087-1/200PANTEDOKUMENT
06.10.2020 21:00
HEFTER I IDEELL 2330/2331 AV MATRIKKELENHET TILHØRENDE:
FLØIFJELL BORETTSLAG
BELØP: NOK 126.223.000
PANTHAVER:SPAREBANK 1 NORD-NORGE
Org.nr: 952706365

GRUNNDATA
2015/461443-1/200REGISTRERING AV GRUNN
27.05.2015
DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr:5501 Gnr:18 Bnr:7

2017/911983-1/200SEKSJONERING
23.08.2017 21:00

2019/568683-1/200OPPHEVELSE AV SEKSJONERING
22.05.2019 21:00

2020/1623070-1/200OMNUMMERERING VED KOMMUNEENDRING
01.01.2020 00:00

2024/572235-1/200OMNUMMERERING VED KOMMUNEENDRING

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.
Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring If Skadeforsikring Nuf
Polisenummer: SP1446467
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:

Tilstandsrapport
Grunnboksutskrift andel
Grunnboksutskrift borettslag
Selgers egenerklæringsskjema datert 10.04.2024
Husordensregler datert 26.04.2017
Vedtekter
Boligopplysninger
Innkalling til årsmøte 2024 med regnskap, budsjett og styrets årsberetning
Budsjett
Protokoll datert mai/juni 2023
Reguleringsopplysninger - fås hos megler
Energiattest
Grunnkart datert 07.11.2023
Ferdigattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Det forutsettes at kjøper blir godkjent som ny andelseier av borettslagets styre. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny andelseier er hver av partene fri fra denne kjøpekontrakt og hver av partene bærer sine eventuelle kostnader i forbindelse med saken. Eventuelt innbetalte beløp skal tilbakebetales i sin helhet, i tillegg til eventuelle opptjente renter.

BOLIGSELGERFORSIKRING
Boligen selges med boligselgerforsikring.
En boligselgerforsikring gir trygghet for selger og kjøper, og kan dekke feil og mangler som enten ikke er opplyst om eller det ikke var kjennskap til da
salget ble gjennomført.
Forsikringen er tegnet i Gjensidige Forsikring ASA
Forsikringsnummer 9355632

Boligen ligger minimum tre etasjer over bakkenivå og radonmålinger er ikke relevant.
Forkjøpsrett Intern forkjøpsrett. Konferer megler.

Megler:

Inger Alette Eira

(+47) 41514235

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Inger Alette Eira

(+47) 41514235

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Storbakkvegen 43 - Presentert av Sne eiendomsmegling ved Inger Alette Eira!
Velkommen til Storbakkvegen 43 - Presentert av Sne eiendomsmegling ved Inger Alette Eira!
Leiligheten ligger fint til i toppetasjen og har nydelig utsikt!
Leiligheten ligger fint til i toppetasjen og har nydelig utsikt!
Pent kjøkken med integrerte hvitevarer
Pent kjøkken med integrerte hvitevarer
Planskisse Storbakkvegen 43
Planskisse Storbakkvegen 43
Stuen er meget romslig og har flere innredningsmuligheter. Nyt utsikten fra de store vindusflatene.
Stuen er meget romslig og har flere innredningsmuligheter. Nyt utsikten fra de store vindusflatene.
Spisestuen har sin naturlige plassering mellom kjøkken og stue. Fra spisestue har du nydelig utsikt.
Spisestuen har sin naturlige plassering mellom kjøkken og stue. Fra spisestue har du nydelig utsikt.
Åpen stue- og kjøkkenløsning som skaper en god romfølelse.
Åpen stue- og kjøkkenløsning som skaper en god romfølelse.
Flott kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer inkl. micro
Flott kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer inkl. micro
Godt med skuffer, skap og benkeplass.
Godt med skuffer, skap og benkeplass.
Lys og fin stue med parkettgulv og vegger malt i lyse farger
Lys og fin stue med parkettgulv og vegger malt i lyse farger
Den generøse takhøyden og de store vindusflatene skaper en god romfølelse.
Den generøse takhøyden og de store vindusflatene skaper en god romfølelse.
Leiligheten ligger i toppetasjen og har gode sol- og utsiktsforhold
Leiligheten ligger i toppetasjen og har gode sol- og utsiktsforhold
Store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys inn til stuen
Store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys inn til stuen
Stuen er romslig og har flere møbleringsmuligheter.
Stuen er romslig og har flere møbleringsmuligheter.
Flott utsikt mot Tromsøysundet, Tromsø sentrum og fjellområder.
Flott utsikt mot Tromsøysundet, Tromsø sentrum og fjellområder.
Stor, vestvendt balkong med god plass til hagemøbler
Stor, vestvendt balkong med god plass til hagemøbler
Hovedsoverom har god plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. God oppbevaringsplass i stor skyvedørsgarderobe.
Hovedsoverom har god plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. God oppbevaringsplass i stor skyvedørsgarderobe.
Soverom 2 kan fint brukes til gjesterom/kontor eller barnerom.
Soverom 2 kan fint brukes til gjesterom/kontor eller barnerom.
Flislagt bad med vegghengt wc, moderne innredning og dusjkabinett. Her har du god plass til vaskemaskin og tørketrommel.
Flislagt bad med vegghengt wc, moderne innredning og dusjkabinett. Her har du god plass til vaskemaskin og tørketrommel.
Lys baderomsinnredning med skuffer, dobbel servant og speilskap med belysning
Lys baderomsinnredning med skuffer, dobbel servant og speilskap med belysning
Badet har gulvvarme og downlights i himling med dimming
Badet har gulvvarme og downlights i himling med dimming
Gang med parkettgulv og lyse veggoverflater
Gang med parkettgulv og lyse veggoverflater
Innbydende entre med plass til garderobeløsning
Innbydende entre med plass til garderobeløsning
Takoverbygd inngangsparti/svalgang. Bygget har innvendig trapp og heis
Takoverbygd inngangsparti/svalgang. Bygget har innvendig trapp og heis
Flott utsikt mot Tromsøya, Tromsøysundet og majestetiske fjelltopper!
Flott utsikt mot Tromsøya, Tromsøysundet og majestetiske fjelltopper!
Flott utsikt mot Tromsøya, Tromsøysundet og majestetiske fjelltopper!
Flott utsikt mot Tromsøya, Tromsøysundet og majestetiske fjelltopper!
Flott utsikt mot Tromsøya, Tromsøysundet og majestetiske fjelltopper!
Flott utsikt mot Tromsøya, Tromsøysundet og majestetiske fjelltopper!
Fast biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg
Fast biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg
Garasjeplass med ladeboks for el-bil
Garasjeplass med ladeboks for el-bil
Her bor du fint til i et rolig område med meget gode sol- og utsiktsforhold. I nærheten har du busstopp med hyppige avganger.
Her bor du fint til i et rolig område med meget gode sol- og utsiktsforhold. I nærheten har du busstopp med hyppige avganger.
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!