Grønnegata 153

Tromsø

Soverom
1 stk
Størrelse
54m2 (BRA-i)
Prisantydning
2 400 000,-

Velkommen til Grønnegata 153 - Flott og sentrumsnær leilighet med fantastisk utsikt! Her får du ei praktisk 2-roms i gangavstand fra alle sentrums fasiliteter. Arealeffektiv planløsning med åpen stue-kjøkken løsning. Soverommet, delt inn i to med e n lettvegg. Pent flislagt bad med opplegg til vaskemaskin. Egen bod i sameiets fellesarealer i underetasjen. Med sin sentrale beliggenhet er denne leiligheten en ideell base for å nyte alt Tromsø har å tilby. Kun en kort spasertur unna finner du byens pulserende sentrum med et bredt spekter av fasiliteter, inkludert dagligvarebutikker, bussholdeplasser og treningssentre for å nevne noe. Høydepunkter: Sentrumsnær. Utsikt. Lagringsplass. Gode bussforbindelser. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 2 400 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Andel
Felleskostnader pr mnd: 10 075,-
Fellesgjeld: 1 184 537,-
Internt bruksareal: 54m2 (BRA-i)
Eksternt bruksareal: 5m2 (BRA-e)
Soverom: 1
Byggeår: 2005
Energimerking: D
Tomteareal: 1277m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Grønnegata 153
9008 Tromsø
4. etasje
Oppdragsnummer 52-24-0082
Totalvurdering Velkommen til Grønnegata 153 - Flott og sentrumsnær leilighet med fantastisk utsikt!

Her får du ei fin 2-roms leilighet med sentral beliggenhet i sentrum nord.
Med sine store vindusflater, blir du møtt av en lys og innbydende atmosfære fra det øyeblikket du kommer inn.
Arealeffektiv planløsning utformet for optimal bruk av plassen, hvor du i hoveddelen finner du en åpen stue-kjøkken løsning, ideell for både avslapning og underholdning. Soverommet, delt inn i to med en lettvegg, gir fleksibilitet og privatliv - dog er ikke det søkt bruksendring av arealet. Det flislagte baderommet er utstyrt med wc, dusjkabinett og innredning. Opplegg til vaskemaskin/tørketrommel. Stor skyvedørsgarderobe i gangen for enkel oppbevaring av klær og yttertøy.
Leiligheten inkluderer også en egen bod i sameiets fellesarealer i underetasjen, noe som gir ekstra lagringsplass og praktisk tilgang til eiendeler.

Med sin sentrale beliggenhet er denne leiligheten en ideell base for å nyte alt Tromsø har å tilby. Kun en kort spasertur unna finner du byens pulserende sentrum med et bredt spekter av fasiliteter, inkludert dagligvarebutikker, bussholdeplasser og treningssentre.

Høydepunkter:
- Sentrumsnær
- Utsikt
- Lagringsplass
- Gode bussforbindelser

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 200 bnr. 4121 snr. 33, andelsnr. 19 i Sankthanshaugen Panorama borettslag med orgnr. 988646245 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen ligger i boligbygg øverst i Grønnegata, nord i Tromsø sentrum. Det er svært gode utsiktsforhold og umiddelbar nærhet til alle byens fasiliteter.
Adkomst Eiendommen har adkomst via regulert veg eller gate.
Tomt/beskaffenhet Tomten er opparbeidet i skrånende terreng med bebyggelse.
Boligtype, og eierform Borettslag Leilighet
Byggeår 2005
Areal Primærrom: 54 kvm, Bruksareal: 59 kvm, BRA-i: 54 kvm , BRA-e: 5 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1, Antall rom: 2
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest for oppføring av boligblokk datert 16.06.2010.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
3.Etasje: Entré, bad/vaskerom, soverom, stue/kjøkken.
Boligen disponerer også en bod i underetasjen for ekstra oppbevaring.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Maren Solberg Jakobsen datert 13.03.2024, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Parkett.
Vegger: Malte plater med stier.
Innvendig tak: Himlingsplater.

BAD/VASKEROM
Aktuell byggeforskrift er tekniske forskrifter i perioden 1997-2010. Dokumentasjon: ingen dokumentasjon. Veggene har fliser. Taket har himlingsplater. Det er påvist enkelte hull i vegger, tettet med våtromsfuge, trolig fra tidligere innredning. Gulvet er flislagt. Rommet har elektriske varmekabler. Det er målt ca. 20 mm høydeforskjell på gulv fra dørterskel til topp slukrist. Det er fall til sluk. Det er nyere stålsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Rommet har innredning med nedfelt servant, toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Det er mekanisk avtrekk. Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale forhold. Hulltaking er foretatt ved/i Sovealkove. Fuktkvotemåling (vekt%) i konstruksjonen ble målt til 7.

KJØKKEN
Benkeplaten er av laminert sponplate med nedfelt stålvask. Kjøkkenet har innredning med glatte fronter. Det er kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin og komfyr. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Vannledninger: Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør) og kobber. Det er besiktiget i rørskap. AVLØP: Det er avløpsrør av plast.
Ventilasjon: Leiligheten er naturlig ventilert med ventil i vegg og mekanisk avtrekk på kjøkken og bad. Det er tilluft til stue med varmegjenvinning.
Varmtvannsbereder: Varmtvannstanken er på ca. 120 liter i kjøkkenbenk.

ELEKTRISKE ANLEGG
Det er elektrisk anlegg med skjult- og åpen løsning, installert til ferdigstillelse. Det er sikringsskap med automatsikringer, jordfeilautomater og overspenningsvern. Det er installert AMS-måler med samsvarserklæring i 2016. Det er gjennomført stikkprøver på lysbrytere og det kontrollerte fungerer. Da det er lenge siden anlegget var ferdigstilt eller kontrollert anbefales det en gjennomgang av elanlegget av el-fagperson. Boligen har pulverapparat 6 kg og brannvarslere.

Fordeling av tilstandsgrader
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG2:
Utvendig > Dører:
Bygningen har malt hovedytterdør og skyvebalkongdør i malt tre.
Det er påvist andre avvik: Det er påvist skjevheter i låskasse, skader og slark ved- og i håndtak.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger:
Det er fransk balkong med rekkverk i åpning til skyvedør. Rekkverkshøyde er målt til 91cm.
Vurdering av avvik: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.

Utvendig > Andre utvendige forhold:
Leiligheten er en borettslagsleilighet. Utvendige konstruksjoner ut over vindu, dører og balkong er ikke tilstandsvurdert i denne rapporten. Leiligheten disponerer egen bod i sameiets fellesarealer i underetasje.
Vurdering av avvik: Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn:
Etasjeskiller er av betongdekke. Det er foretatt skjevhetsmåling/høydeforskjell ut ifra standardens regler. Det er registrert høydeforskjeller på gulv i alle oppholdsrom. Det forekommer noen skjevheter i gulv og de fleste er innenfor tillatte avvik.
Vurdering av avvik: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Avvik er påvist i stue/kjøkken.

Våtrom > 3. Etasje > Bad/vaskerom > Overflater Gulv:
Gulvet er flislagt. Rommet har elektriske varmekabler. Det er målt ca. 20 mm høydeforskjell på gulv fra dørterskel til topp slukrist. Det er fall til sluk.
Vurdering av avvik: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.

Våtrom > 3. Etasje > Bad/vaskerom > Sluk, membran og tettesjikt:
Det er nyere stålsluk og smøremembran med ukjent utførelse.
Vurdering av avvik: Det er påvist mangelfull/feil utførelse rundt rørgjennomføringer e.l. som gir fare for fukt i konstruksjonen i våtsone. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Tettesjiktet rundt sluket (klemring) er ikke utført fagmessig. Enkelte skruer i klemring mangler. Tetthet mellom membran- og sluk-konstruksjon kan ikke påvises ved inspeksjon. Tett membran kan ikke dokumenteres ved hull i vegg fra tidligere innredning.

Våtrom > 3. Etasje > Bad/vaskerom > Sanitærutstyr og innredning:
Rommet har innredning med nedfelt servant, toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.
Vurdering av avvik: Det er påvist skader på innredning. Det er vannskade på servantskap. Understøttelse under dusjkabinett er ikke montert.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør:
Det er avløpsrør av plast.
Vurdering av avvik: Det er avvik: Det er påvist dårlig avrenning fra servant på bad. Vannet renner sakte ut av vask. Dette kan komme av manglende rengjøring av vannlås under vask.

Tekniske installasjoner > Ventilasjon:
Leiligheten er naturlig ventilert med ventil i vegg og mekanisk avtrekk på kjøkken og bad. Det er til-luft til stue med varmegjenvinning.
Det er avvik: Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen. Det er påvist avvik i ventilasjonsløsning i forhold til gjeldende krav på oppføringstidspunktet. Det er avvik på ventilasjonsløsning i forhold til byggets oppføringstidspunkt. Soverom uten vindu har ikke ventilasjon ut over glipe under dør.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank:
Varmtvannstanken er på ca. 120 liter i kjøkkenbenk. Vurdering av avvik: Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende løsning fra varmtvannstank.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Maren Solberg Jakobsen datert 13.03.2024, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Det medfølger ikke biloppstillingsplass med leiligheten. Ta kontakt med Troms Parkering for detaljer om soneparkering.
Tomten Areal: 1 277 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål jf. reguleringsplan datert: 24.09.2003.

Hensynssoner registrert på eiendommen:
Hensynssone 8 Rød sone T-1442 H210_49 0142
Hensynssone 8 Gul sone T-1442 H220_26 0142
- Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy
Det er registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen.
Sentrale lover Handelen reguleres av borettslagsloven og avhendingsloven.
Økonomiske/formelle opplysninger Borettslag: Sankthanshaugen Panorama borettslag
Andelsnummer: 19
Fellesutgifter: Kr. 10 075,- pr Mnd.
Andel fellesgjeld: Kr. 1 184 537,-.
Andel fellesformue: Kr. 31 606,-.

Spesifisering av fellesgjeld:
Beskrivelse: 2240 - Lån 9484.71.52200
Gledende rente: 5,49 %
Registrert lånebeløp på selskapet: 26 944 357,00
Registrert lånesaldo på leiligheten: 1 184 537,26
Lånetype: Annuitetslån
Årlige terminer: 4
Registrert utløpsdato: 30.06.2055

Vedtekter, regler, regnskap ol. Interessenter og budgivere oppfordres til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete reglerom husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Prisantydning 2 400 000,- / Felleskostnader: 10 075,- pr. mnd
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Maren Solberg Jakobsen den 13.03.24
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 918 884,-
Formuesverdi sekundærbolig: 3 675 535,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Inngår i fellesutgifter.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
Selger opplyser om et energiforbruk på ca. 3200kwh i 2023, og ca. 1000kwh hittil i 2024.
Adgang til utleie Seksjonen kan leies ut med godkjenning fra styret.
Borettslag Sankthanshaugen Panorama borettslag
Formann borettslag Tor Anton Sørensen
Fellesutgifter Kr 10 075,- per mnd.

Fellesutgiftene utgjør kr. 10 075 pr. mnd. og er fordelt på følgende måte:
Kapitalkostnad Rente Lån: kr. 5 914
Internett kr. 384,-
Andel felleskostnad kr. 3 777
Fellesgjeld Fellesgjeld kr 1 184 537,- Fellesformue kr31 606,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.
Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Gjensidige Forsikring ASA
Polisenummer: 89990874
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport datert: 13.03.2024.
Selgers egenerklæringsskjema: 29.02.2024.
Boligopplysninger
Husholdningsregler
Vedtekter
Eiendomsrapport
Grunnkart
Tegninger
Reguleringsplan
Pågående regulering
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Det forutsettes at kjøper blir godkjent som ny andelseier av borettslagets styre. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny andelseier er hver av partene fri fra denne kjøpekontrakt og hver av partene bærer sine eventuelle kostnader i forbindelse med saken. Eventuelt innbetalte beløp skal tilbakebetales i sin helhet, i tillegg til eventuelle opptjente renter.

Det gjøres oppmerksom på at dagens bruk ikke samsvarer med byggegodkjente tegninger.
Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk:
- Avvik fra tegning gjelder en lettvegg som deler ett stort soverom til to mindre rom.
Det er påvist avvik i forhold til rømningsvei, dagslysflate eller takhøyde
- Det fradelte soverommet har ikke dagslys eller luftemulighet.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.
Formuesverdien er estimert ut fra Skatteetaten sine hjemmesider.

Megler:

Stina Stormo

(+47) 41434462

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Stina Stormo

(+47) 41434462

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Grønnegata 153 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Stina Stormo!
Velkommen til Grønnegata 153 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Stina Stormo!
Flott og sentrumsnær leilighet i gangavstand fra alle fasiliteter.
Flott og sentrumsnær leilighet i gangavstand fra alle fasiliteter.
Planskisse.
Planskisse.
Innbydende stue med store vinduer og fantastisk utsikt.
Innbydende stue med store vinduer og fantastisk utsikt.
Åpent og lyst oppholdsrom, bestående av stue og praktisk kjøkken.
Åpent og lyst oppholdsrom, bestående av stue og praktisk kjøkken.
Spisebordet finner sin naturlige plass i forbindelse med kjøkkenet.
Spisebordet finner sin naturlige plass i forbindelse med kjøkkenet.
Praktisk kjøkken med plass til frittstående hvitevarer. Hvitevarer kan medfølge handelen.
Praktisk kjøkken med plass til frittstående hvitevarer. Hvitevarer kan medfølge handelen.
Fra den åpne stua har du inngang til innvendig bod og soverom.
Fra den åpne stua har du inngang til innvendig bod og soverom.
Soverom av fin størrelse med plass til seng og klesskap.
Soverom av fin størrelse med plass til seng og klesskap.
Soverommet er delt i to med lettvegg, slik at det i dag er to rom. Endringen er ikke omsøkt hos Tromsø Kommune.
Soverommet er delt i to med lettvegg, slik at det i dag er to rom. Endringen er ikke omsøkt hos Tromsø Kommune.
Flislagt bad innredet med dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin.
Flislagt bad innredet med dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin.
I gangen har du en praktisk skyvedørsgarderobe hvor du kan henge av deg yttertøyet.
I gangen har du en praktisk skyvedørsgarderobe hvor du kan henge av deg yttertøyet.
Sentrumsnær beliggenhet - Ikke lange gåturen til alle fasiliteter som finnes i sentrum.
Sentrumsnær beliggenhet - Ikke lange gåturen til alle fasiliteter som finnes i sentrum.
Kort vei til dagligvarebutikk og busstopp med gode og hyppige bussforbindelser.
Kort vei til dagligvarebutikk og busstopp med gode og hyppige bussforbindelser.
Felles takterrasse for beboerne, og nærhet til grøntarealer.
Felles takterrasse for beboerne, og nærhet til grøntarealer.