Varden 121

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
83m2 (BRA-i)
Prisantydning
2 990 000,-

Velkommen til Varden 121 - Flott endeleilighet i rekkehus i barnevennlig og rolig område med parkering og nydelig utsikt! Rekkehus fordelt på 2 etasjer, innvendig består boligen av 2 soverom, et stort flislagt bad, lys og åpen stue med tilhørede sp isestue og kjøkken. Godt med lagringsplass i både innvendig bod og utvendig sportsbod. Terrasse på framsiden og veranda med nydelig utsikt! Barnevennlig nærområde uten biltrafikk med umiddelbar nærhet til Tromsømarka med lysløype og flott turterreng. Gang-/sykkelavstand fra leiligheten til UiT/UNN, barnehage og barneskole. Nært busstopp med hyppige forbindelser til sentrum og Giæverbukta/Jekta. Høydepunkter: Veranda. Terrasse. Parkering. Gangavstand til UiT/UNN. Umiddelbar nærhet til Tromsømarka. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 2 990 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Andel
Felleskostnader pr mnd: 6 561,-
Fellesgjeld: 437 021,-
Internt bruksareal: 83m2 (BRA-i)
Eksternt bruksareal: 4m2 (BRA-e)
Balkong/Terrasse: 7m2 (TBA)
Soverom: 2
Byggeår: 1984
Energimerking: F
Tomteareal: 46350m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Varden 121
9018 Tromsø
Oppdragsnummer 52-24-0068
Totalvurdering Velkommen til Varden 121 - Flott endeleilighet i rekkehus i barnevennlig og rolig område med parkering og nydelig utsikt!

Rekkehus fordelt på 2 etasjer, innvendig består boligen av 2 soverom i 1.etasje sammen med et stort flislagt bad. Tar du deg opp til trappa til andre etasje finner du stuen med tilhørende spisestue og et praktisk kjøkken.
Boligen har godt med lagringsplass i både innvendig bod og utvendig sportsbod. Nyt påskesola i den perfekte solveggen på terrassen, eller oppe på verandaen hvor du har en helt nydelig utsikt!
Barnevennlig nærområde uten biltrafikk med umiddelbar nærhet til Tromsømarka med lysløype og flott turterreng. Gang-/sykkelavstand fra leiligheten til UiT/UNN, barnehage og barneskole. Nært busstopp med hyppige forbindelser til sentrum og Giæverbukta/Jekta.

Høydepunkter:
- Veranda
- Terrasse
- Parkering
- Gangavstand til UiT/UNN
- Umiddelbar nærhet til Tromsømarka
Matrikkel Gnr. 125 bnr. 492, andelsnr. 376 i Varden Borettslag med orgnr. 950740124 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligområdet Varden er bebygget med lavblokker/terrasserekkehus organisert som borettslag. Området/tomten er skrånende og fallende mot øst. Grøntarealer beplantet med plen. Gangveg til bolig. Trafikkarealer, veger og plasser er asfaltert. Leilighet med utsikt mot fastlandet med innseilingen til byen
Adkomst Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate til felles parkeringsplass, gangveg til bolig
Tomt/beskaffenhet Området/tomten er skrånende og fallende mot øst. Grøntarealer beplantet med plen. Adkomst til felles parkeringsplass. Gangveg til bolig.
Boligtype, og eierform Borettslag Leilighet
Byggeår 1984
Areal Bruksareal: 87 kvm, BRA-i:83 kvm , BRA-e: 4 kvm , TBA: 7 kvm
(BRA-i) Bruksarealet av boenheten innenfor omsluttende vegger. Bruksenheten kan bestå av flere boenheter. Alle selvstendige boenheter kategoriseres som BRA-i.
(BRA-e) Bruksarealet av alle rom som ligger utenfor boenheten(e), men som tilhører denne. Eks: arealer som har adkomst fra fellesarealer eller utenfra, som kjellerstuer, gjesterom, hobbyrom og boder som tilhører boenheten.
(BRA-b) Bruksarealet av innglassede balkonger, verandaer og altaner som tilhører boenheten.
(TBA) Arealet av terrasser, altaner, verandaer og åpne balkonger som er tilknyttet boenheten.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Ferdigattest Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
Etasje 2: Stue m/trapp, kjøkken, bod.
Etasje 1: Vindfang , gang m/trapp, 2 soverom, bad/wc/vaskerom .

Boligen disponerer i tillegg en sportsbod på 7m² og en egen terrasse.
Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kurt A. Sørensen datert 20.02.2024, samt opplysninger fra hjemmelshaver.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse:
Badet er utvidet og inkluderer tidligere areal til wc-rom og til bod. Det er søknadspliktig og endre bod til oppholdsrom (bad). Det er antatt ikke omsøkt Tromsø kommune for dette forholdet.
Standard Gulvet er bestående av Laminat, fliser, vinylbelegg.
Vegger består av Malt glassfibervev, malte plater, malt mur/betong.
Himling består av Malt betong, malte plater.

KJØKKEN
Innredning med glatte fronter, laminat benkeplate, opplegg til oppvaskmaskin, ventilator. Kjøl/fryseskap koblet til vann. Eier opplyser at de har utført vanntilkobling som egeninnsats. Det er avtrekk via mekanisk avtrekksanlegg i boenheten.

VÅTROM
Bad/wc/vaskerom:
Aktuell byggeforskrift er tekniske forskrifter i perioden 1997-2010. Dokumentasjon: ingen dokumentasjon. Bad/wc/vaskerom: 1 badekar med dusjgarnityr og halv glassvegg, 2 servanter i innredning, 1 wc m/innebygd cisterne, opplegg til vaskemaskin. Badet er komplett flislagt. Mekanisk avtrekk over himling.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Innvendige vannledninger er av kobber. Det er avløpsrør av plast i synlige deler. Boligen har mekanisk ventilasjon. Varmtvannstanken er på ca. 120 liter montert i kjøkkenbenk. Sikringsskap med automater hovedsak skjult anlegg. Det foreligger samsvarserklæring på varmekabler badegulv. Røykvarsler og brannslokningsapparat.

Fordeling av tilstandsgrader
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TGIU:
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger:
Terrasse over inngang og sportsbod på 7 m². Terrasse ved inngang er ikke målt på grunn av snømengder. Terrassene var snødekt og er ikke vurdert. Terrasser er borettslagets anliggende. Vurdering av avvik: Balkonger/terrasse er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert

TG2:
Innvendig > Radon:
Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Vurdering av avvik: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Radonmålinger er ikke foretatt heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med "usikker" aktsomhetsgrad
Innvendig > Innvendige trapper:
Boligen har malt tretrapp, belegg i trinn. Rekkverkshøyde på tett returgelender i stue er ca. 86 cm. Det er 10,5 cm åpning mellom spiler en plass i rekkverket.
Vurdering av avvik: Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper.

Innvendig > Innvendige dører:
Innvendig har boligen malte glatte dører. Vurdering av avvik: Enkelte av innvendige dører har en del slitasje. Enkelte dører har noe skalkemerker.

Innvendig > Andre innvendige forhold:
Eier opplyser at det har vært skjeggkre i leiligheten. Dette ble behandlet med skadedyrsmiddel og brukt limfeller. Se eiers egenerklæring.
Vurdering av avvik: Det er avvik: Eier opplyser at det har vært skjeggkre i leiligheten. Dette ble behandlet med skadedyrsmiddel og brukt limfeller.

Våtrom > Etasje 1 > Bad/wc/vaskerom > Sluk, membran og tettesjikt
Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Det er synlig slukmansjett under klemring.

Våtrom > Etasje 1 > Bad/wc/vaskerom >Sanitærutstyr og innredning
1 badekar med dusjgarnityr og halv glassvegg, 2 servanter i innredning, 1 wc m/innebygd cisterne, opplegg til vaskemaskin. Registrert litt svelleskade nede på skap ved badekar. Vurdering av avvik: Det er påvist skader på innredning. Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.

Kjøkken > Etasje 2 > Kjøkken > Overflater og innredning
Gulvet er flislagt. Rommet har elektriske varmekabler. Det er målt fall på ca. 32 mm fra innenfor dørterskel til oppå slukrist.
Vurdering av avvik: Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under)
Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen.
Innredning med glatte fronter, laminat benkeplate, opplegg til oppvaskmaskin, ventilator. Kjøl/fryseskap koblet til vann. Eier opplyser at de har utført vanntilkobling som egeninnsats. Vurdering av avvik: Det er påvist fuktskjolder/svelling i bunnplate i benkeskap.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg:

Innvendig > Overflater:
Gulv: Laminat, fliser, vinylbelegg. Vegg: Malt glassfibervev, malte plater, malt mur/betong. Himling: Malt betong, malte plater. Det er registrert noe slitasje stedvis i laminat og forventbar aldersslitasje. Vurdering av avvik: o Det er avvik: Det er registrert noe oppsprekking i laminat og forventbar aldersslitasje.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn:
Etasjeskiller er av betongdekke. Det er registrert høydeforskjell i stue innenfor 2 meter på ca. 16 mm, og 20 mm gjennom hele rommet. Vurdering av avvik: o Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. o Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.

Våtrom > Etasje 1 > Bad/wc/vaskerom > Overflater Gulv:
Gulvet er flislagt. Rommet har elektriske varmekabler. Det er målt fall på ca. 32 mm fra innenfor dørterskel til oppå slukrist.
Vurdering av avvik: Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under).

Tekniske installasjoner > Vannledninger:
Innvendige vannledninger er av kobber.
Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør:
Det er avløpsrør av plast i synlige deler.
Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Varmtvannstanken er på ca. 120 liter montert i kjøkkenbenk. Varmtvannstanken er borettslagets anliggende.
Vurdering av avvik: Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende løsning fra varmtvannstank. Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kurt A. Sørensen datert 20.02.2024, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Komfyr, tørketrommel og innredning i boder medfølger handelen.

To hengelamper på stue medfølger ikke.

Kjøleskap, vitrineskap og kommode kan bli stående mot pristillegg.

For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Leilighet i Varden borettslag, parkeringsplass på felles parkering og gjesteparkering.
Tomten Areal: 46 350 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate til felles parkeringsplass, gangveg til bolig.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vannforsyning via private stikkledninger.
Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikkledninger.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål jf. reguleringsplan PlanID 1854 datert: 26.10.22.
Detaljreguleringsplan 1854 Varden borettslag vedtatt av kommunestyre 26.10.2022, endret 29.03.23.
Sentrale lover Handelen reguleres av borettslagsloven og avhendingsloven.
Økonomiske/formelle opplysninger Borettslag: Varden Borettslag
Andelsnummer: 376
Fellesutgifter: Kr. 6 561,- pr Mnd.
Andel fellesgjeld: Kr. 437 021,-.
Andel fellesformue: Kr. 40 840,-.

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 67143021298, Nordea Bank Norge ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 08.02.2024: 5.25% pa.
Antall terminer til innfrielse: 53
Saldo per 08.02.2024: 22 959 490
Andel av saldo: 114 551
Første termin/første avdrag: 15.05.2007 ( siste termin 15.02.2037 )
Rentebytteavtale for 19 MNOK: fastrente 5,25% +margin, til 15.05.34. Rest. lånebeløp har flytende rente
Rentebytteavtale for 19 MNOK: fastrente 5,25% +margin, til 15.05.34. Rest. lånebeløp har flytende rente

Lånenummer: 67143454245, Nordea Bank Norge ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 08.02.2024: 5.67% pa.
Antall terminer til innfrielse: 98
Saldo per 08.02.2024: 36 271 068
Andel av saldo: 180 967
Første termin/første avdrag: 15.08.2018 ( siste termin 15.05.2048 )
Flytende rente
Ballonglån som refinansieres hvert 5. år, men med avdragstruktur som over 30 år.

Det er pågående renovering av borettslaget. Bytting av kledning, isolering, rehabilitering av ventilasjon, utvidelse av balkong, bytting av vindu og dører. Økning i fellesgjeld er estimert på 740 790kr.

Borettslaget vil øke grunnleien i felleskostnadene 1.januar og 1.juli helt frem til renoveringen er ferdigstilt.
Forventede felleskostander etter ferdigstilt rehabilitering 1.halvår 2026 har en økning på kr. 2403,-.

Vedtekter, regler, regnskap ol. Interessenter og budgivere oppfordres til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning.
Prisantydning 2 990 000,- / Felleskostnader: 6 561,- pr. mnd
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kurt Asmund Sørensen den 20.02.24
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 029 479,-
Formuesverdi sekundærbolig: 4 117 916,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Inngår i felleskostnader.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F
Selger informerer om et gjennomsnittlig månedlig strømforbruk er 977,67 kwh fra 2022 og 2023.
Adgang til utleie Andelen kan leies ut med godkjenning fra styret.
Borettslag Varden Borettslag
Formann borettslag Svenn Arne Nielsen
Fellesutgifter Kr 6 561,- per mnd.

Fellesutgiftene utgjør kr. 6 561,- pr. mnd. og er fordelt på følgende måte:
Renter fellesgjeld kr. 1 406,-
Avdrag fellesgjeld kr. 818,-
Grunnleie kr. 3 998,-
Internett Homenet kr. 239,-
Dugnad kr. 100,-
Medlemskontingent medeiere (forfall hver 12. md.)kr. 300,-

Månedlige felleskostnader kan endres med 1 mnd. varsel.

Registrerte endringer i felleskostnader gjeldende fra 01.07.2024:
Fellesutgiftene vil utgjøre kr. 6.761,-
Renter fellesgjeld kr. 1 406,-
Avdrag fellesgjeld kr. 818,-
Grunnleie kr. 4 198,-
Tilleggsytelser: Internett Homenet kr. 239,-
Dugnad kr. 100,-
Medlemskontingent medeiere (forfall hver 12. md.) ( 300,00 i Feb. 24) kr. 0,-
Fellesgjeld Fellesgjeld kr 437 021,- Fellesformue kr40 840,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Forkjøpsrett 09.05.1989
RETTIGHETSHAVER: TROMSØ BOLIGBYGGELAG AL
For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.
Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring If Skadeforsikring Nuf
Polisenummer: SP430234
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport:
Selgers egenerklæringsskjema
Boligopplysninger
Husholdningsregler
Vedtekter
Eiendomsrapport
Grunnkart
Tegninger
Reguleringsplan
Pågående regulering
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Det forutsettes at kjøper blir godkjent som ny andelseier av borettslagets styre. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny andelseier er hver av partene fri fra denne kjøpekontrakt og hver av partene bærer sine eventuelle kostnader i forbindelse med saken. Eventuelt innbetalte beløp skal tilbakebetales i sin helhet, i tillegg til eventuelle opptjente renter.
Opplyser om pågående renoveringsarbeid i borettslaget.

Dyrehold er tillatt etter søknad til styret.

Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:
- Slått sammen baderom og wc. Renovering med ombygging, flislegging av gulv og vegger, montering av innredning med dobbel servant. Firmaet sto også for rørlegging og elektrisk arbeid, arbeid utført av Mur og flis AS i 2009.
- Maling av fronter på innredning. Byttet ut dusj med badekar. Montert ny dusjvegg i 2023.
- Borettslaget har hatt fukt i isolering/bakrom. Dette er utbedret i 2021-22.
- Varmeanlegg isolert og renset i 2022 av Ventro
- Skjeggkre, noen få observert. Behandlet med skadedyrsmiddel og brukt limfeller. Kontaktet skadedyrsfirma som ikke mener det er behov for videre tiltak grunnet få dyr og ingen funn i de siste limfellene.
- Råte i isolasjon på enkelte boliger, dette er utbedret. IKKE direkte relasjon til den aktuelle boligen.
- Renovering av borettslaget. Bytting av kledning, isolering, rehabilitering av ventilasjon, utvidelse av balkong, bytting av vindu og dører. Økning i fellesgjeld er estimert på 740 790kr.
- Inngangsparti er malt i 2021. 1 soverom er oppgradert med veggplater og listverk i 2022. 1 vegg i stue er malt i 2023. Platting er bygget i 2016.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.
Forkjøpsrett Forkjøpsretten er forhåmdsavklart og det er ingen forkjøpsrett.

Megler:

Jonas Bergersen

(+47) 97739732

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Jonas Bergersen

(+47) 97739732

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Torsdag, 02. mai
18:00 - 18:30
For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Varden 121 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Jonas Bergersen!
Velkommen til Varden 121 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Jonas Bergersen!
Endeleilighet i rekkehus i barnevennlig og rolig område med parkering og nydelig utsikt!
Endeleilighet i rekkehus i barnevennlig og rolig område med parkering og nydelig utsikt!
Planskisse 2.etg.
Planskisse 2.etg.
Lys og fin stue med store vindusflater som bidrar til en deilig og åpen romfølelse.
Lys og fin stue med store vindusflater som bidrar til en deilig og åpen romfølelse.
Gode møbleringsmuligheter med plass til stor sofa med sjeselong!
Gode møbleringsmuligheter med plass til stor sofa med sjeselong!
Helt fantastisk utsikt fra stuevinduene!
Helt fantastisk utsikt fra stuevinduene!
Mye lysinnslipp siden den ligger på hjørnet.
Mye lysinnslipp siden den ligger på hjørnet.
Spisestue i forlengelse av stua.
Spisestue i forlengelse av stua.
Et naturlig samlingspunkt i leiligheten.
Et naturlig samlingspunkt i leiligheten.
Praktisk kjøkken med gode oppbevaringsmuligheter i skap både over og under benkeplaten.
Praktisk kjøkken med gode oppbevaringsmuligheter i skap både over og under benkeplaten.
Kjøkkeninnredning med glatte fronter i malt utførelse og laminat i benkeplate, og innredning beregnet for frittstående hvitevarer.
Kjøkkeninnredning med glatte fronter i malt utførelse og laminat i benkeplate, og innredning beregnet for frittstående hvitevarer.
Planskisse 1.etg.
Planskisse 1.etg.
Hovedsoverom av fin størrelse og kan lett innredes med ønsket møblement.
Hovedsoverom av fin størrelse og kan lett innredes med ønsket møblement.
Soverom 2.
Soverom 2.
Plass til skrivepult og møbel for klesoppbevaring på soverom 2.
Plass til skrivepult og møbel for klesoppbevaring på soverom 2.
Stort og pent flislagt bad innredet med badekar, dobbel servant og toalett.
Stort og pent flislagt bad innredet med badekar, dobbel servant og toalett.
God plass til oppbevaring for han og henne i skap og skuffer.
God plass til oppbevaring for han og henne i skap og skuffer.
Opplegg til vaskemaskin på badet.
Opplegg til vaskemaskin på badet.
Gang i 1.Etasje, trappen tar deg opp i den flotte stua.
Gang i 1.Etasje, trappen tar deg opp i den flotte stua.
Velkommen inn!
Velkommen inn!
Nydelig utikt fra verandaen.
Nydelig utikt fra verandaen.
Utsikt utover mot fastlandet og Reinøya i nord.
Utsikt utover mot fastlandet og Reinøya i nord.
Sørover har du utsikt mot Tromsdalen og videre sørover.
Sørover har du utsikt mot Tromsdalen og videre sørover.
Stort potensiale til å lage en koselig terrasse med diverse utemøblement.
Stort potensiale til å lage en koselig terrasse med diverse utemøblement.
Utsikt fra terrassen.
Utsikt fra terrassen.
Fasade. Boligen ligger på enden.
Fasade. Boligen ligger på enden.
Egen parkeringsplass og rikelig med gjesteparkering.
Egen parkeringsplass og rikelig med gjesteparkering.
Selgers private bilde av utsikt.
Selgers private bilde av utsikt.