Solstrandvegen 18/796 / Kontraktsposisjon Fløylia Soli

Tromsdalen

Soverom
1 stk
Størrelse
42m2
Prisantydning
3 490 000,-

Salg av kontraktsposisjon i ettertraktede Fløylia. Leiligheten er under oppføring og estimert ferdigstillelse er 4. kvartal 2024. Solstrandvegen 18/796 - En vestvendt 2-roms i 2. etasje som ved ferdigstillelse vil ha moderne standard og balkong med strålende sol- og utsiktsforhold. Attraktiv beliggenhet i et av Tromsøs mest etterspurte boligprosjekter med naturen i umiddelbar nærhet. Høydepunkter: God planløsning.. Oppgradert kjøkken fra kvalitetsleverandøren Nova.. Oppgradert med vannbåren gulvvarme.. Vestvendt balkong.. Strålende solforhold.. Nydelig utsikt.. Sportsbod. Heis. Umiddelbar nærhet til marka.. Gode bussforbindelser.. Fremtidig Coop Extra og Feel24 ca 300 meter fra leiligheten (begge under planlegging).. Lave omkostninger.. Estimert ferdigstillelse Q4 2024.. Ta kontakt med megler for mer informasjon. ... Les mer

Prisantydning: 3 490 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 42m2
Bruksareal: 42m2
Soverom: 1
Byggeår: 2024

Se full beskrivelse

Eiendom Solstrandvegen 18/796 / Kontraktsposisjon Fløylia Soli
9020 Tromsdalen
2. etasje
Oppdragsnummer 52-24-0071
Totalvurdering Salg av kontraktsposisjon for en 2-roms leilighet på ettertraktede Fløylia. Bygget forventes ferdigstilt 4.kvartal 2024.

Vestvendt 2-roms leilighet med veranda på Fløylia. Her har du muligheten til å sikre deg en leilighet med gjennomført god standard med lyse og delikate fargevalg, og hvitpigmentert 1-stavs eikeparkett på gulv. Leiligheten er i tillegg oppgradert med vannbåren gulvvarme og kjøkken av typen Vanntind Grå fra den lokale kvalitetsleverandøren Nova.

Leiligheten er under oppføring og vil ligge i 2.etasje. Planløsningen vil inneholde entre, stue/kjøkken, bad og soverom. Fra stuen vil det være utgang til vestvendt veranda. I tillegg har man sportsbod tilhørende leiligheten.

Området Fløylia har vist seg å være særdeles populært og selges i rekordfart. Dette gjelder særlig boligene som byr på strålende sol- og utsiktsforhold, som denne. Med utmerket beliggenhet, bare 10 min unna sentrum, rett ved foten av Fløya, har du fantastiske turområder i umiddelbar nærhet. Det er også lagt mye arbeid i planen for uteområdene. Her er flere lekeplasser i nabolaget, grønne lunger og møteplasser for både store og små.
Matrikkel Gnr. 18 bnr. 796 i Tromsø kommune
Beliggenhet Fin beliggenhet i attraktivt og barnevennlig boområde. Kort vei til lekeplass, skole, barnehage, kjøpesenter, treningssenter og bussforbindelse. Fantastiske turområder i nærheten med stier som passer for store og små, og som kan benyttes året rundt. Du skal heller ikke gå langt for å komme deg til lysløypa! Inn til bysentrum er det ca. 10 minutter med bil.
Tomt/beskaffenhet Prosjektet ligger på en vestvendt tomt i skrånende terreng på Fløylia.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2024
Areal Bruksareal: 42,60 kvm

Alle areal kommer frem av tegninger og prisoppgave. De oppgitte arealer i markedsføringen er basert på oppmåling på tegninger og avvik kan derfor forekomme. Partene har ingen krav mot hverandre dersom det skulle vise seg å være 5 % mindre/større enn markedsført areal. Prosjektets BRA tilsvarer boligens primære rom, sekundære rom, garasje og sportsbod, samt overbygde arealer over inngangsparti og balkonger/terrasser. BRAs er arealet innenfor boligenes omsluttende yttervegger.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1, Antall rom: 2
Byggemåte Bærende konstruksjon i stål eller betong, etasjeskille i betong/ hulldekker. Yttervegger over terreng bygges som isolerte bindingsverk-konstruksjoner. Deler av første boligetasje søkes oppført i betongkonstruksjon mot terrenget øst for bygningen.
Ferdigattest Utbygger skal fremlegge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest før overlevering av boligen.
Innhold 2 etasje: entre, bad, stue/kjøkken og soverom.

I tillegg vil leiligheten disponere egen sportsbod på ca 5 kvm i fellesområdet.
Standard Prosjektet har gjennomført god standard med lyse og delikate fargevalg, og hvitpigmentert 1-stavs eikeparkett på gulv.
Boligene leveres etter gjeldende byggeteknisk forskrift - TEK 17 og ferdigstilles i henhold til NS 3420, normal standard. Alle hvitmalte produkter leveres som S0500-N, klassisk hvit.

Himling
Malt betonghimling med synlige V-fuger. I forbindelse med ventilasjonskanaler og sprinkelanlegg vil det være lokal nedforing.
Synlig del av ståldrager mot vegg i enkelte rom malt i takfarge. Plater eller gips i entré og plassbygde bad. Ved levering av prefabrikkerte baderomskabiner kan disse bli levert med lakkerte metallkassetter.

Gulv
Gulv i leilighet leveres med hvitpigmentert 1-stavs eikeparkett lakkert i matt utførsel. Gulv i våtrom leveres med keramiske fliser.

Vegger
Gips- og betongvegger sparkles og males i oppholdsrom og leveres standard farge. Andre farger kan velges som tilvalg mot pristillegg. På våtrom leveres fliser.

Listverk
Dør- og vinduslister leveres i hvit utførelse med synlig innfestning. Listefri overgang mellom tak og vegg. Gulvlist leveres i eik lik parkett.

Kjøkkeninnredning
Stilrent og tidløs kjøkkeninnredning leveres fra kjent kvalitetsprodusent, med lyse eller grå fronter som standard. Benkeplate i laminat. Skuffer og skap leveres med demping. Kjøkken utstyres med nedfelt vask og
ett-greps blandebatteri. Takhøye overskap med plass til føringsveier for evt. ventilasjon over skapene. LED lys leveres under overskap.

Hvitevarer
Sammen med kjøkken leveres komplett hvitevarepakke til kjøkken fra kvalitetsprodusent som inkluderer induksjonstopp, stekeovn, integrert kjøleskap med frys og helintegrert oppvaskmaskin.

Bad
Bad leveres som plassbygde baderom eller baderomskabiner. I himlingen monteres innfelte downlights med dimmer. Dusjgarnityr og sammenleggbare dusjvegger. Hjørnesluk. Det er avsatt plass til vaskemaskin og kondenstørketrommel. Det leveres skuffer under vask og speilskap med lys, samt strømuttak. 60x60 cm på gulv og 30x60 cm fliser på vegg i lys grå farger. I dusjsonen på gulv leveres fliser i 10x10 cm i lik farge som gulv for øvrig. Dusjsonen kan være noe senket. WC leveres som plassbygde baderom. Lyspunkt i tak. Det leveres servant med underskap og speil med lys. 30x30 cm fliser på gulv og 30x60 cm fliser på vegg i samme farge som standardflis på
hovedbad.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Leiligheten er oppgradert med vannbåren gullvarme i stue/kjøkken og har elektrisk gulvvarme på bad. Boligene er arealeffektive og energivennlige.
Tomten Eierform: Fellestomt
Fellesareal Utvendige arealer i BB11 er planlagt seksjonert som fellesareal. Arealene består av adkomster, utvendige parkeringsplasser,grøntområder, eventuelle postkasser, overbygning over inngang, og nedgravd avfallsløsning. Privat stikkledninger til offentlig VA-nett i Solstrandvegen. Nærlekeplass for BB11 er planlagt etablert på sørlig del av eiendommen, men det tas forbehold om at denne delen av eiendommen kan bli fradelt. Sportsboder planlegges seksjonert som tilleggsarealer til boligseksjonene. Det tas forbehold om at organiseringen av fellesområder som beskrevet her kan endres frem mot endelig ferdigstillelse av prosjektet.
Vei, vann og avløp Offentlig vei og vann. Private stikkledningstraséer over eiendommen og til offentlig anlegg. Alle boligene tilknyttes offentlig avløpsanlegg.
Regulering Reguleringsplan 1785 Nordmannsgård, Tromsø. Fløylia-området er i hovedsak regulert til boligformål og det må påregnes byggeaktivitet i området i årene som kommer. Det planlegges en omregulering av delfelt BK13 fra boligformål til kombinert formål bolig, forretning, kontor og tjenesteyting (butikk/treningssenter etc).
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning Prisantydning/merverdi på kontraktsposisjonen: kr 265.815,-
Opprinnelig kontraktspris: kr 3.190.000,-
Tilvalg: kr 34.185,-
Prisantydning inkl tilvalg og merverdi: 3 490 000,-

Bud skal gis på kontraktsposisjonen.
Overtagelse Planlagt ferdigstilt Q4 2024.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Ligningsverdi fastsettes av Skatt Nord etter at boligen er ferdigstilt.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter fastsettes etter at boligen er ferdigstilt.
Energiforbruk Det tas sikte på å oppnå energimerke B.
Sameiet Boligene i BB11 planlegges seksjonert som et eierseksjonssameie som vil bestå av 32 boligseksjoner, hvor grøntområder, fellesarealer og adkomster vil inngå i sameiet. Antallet seksjoner kan bli endret av utbygger. Eierseksjonssameiet skal ivareta de enkelte seksjonseierne, felles interesser, fellesarealer og fellesanlegg.
Fellesutgifter Stipulerte felleskostnader er beregnet å være fra kr 1.781,- til kr 4.262,- avhengig av størrelse, og inkluderer i tillegg til drift og vedlikehold av fellesarealene innenfor BB11, også kollektiv
internett/TV avtale og fremtidig innbetaling av kontingent til velforeningen. Fellesutgiftene er ikke endelig beregnet, og er foreløpig basert på erfaringstall Bonord har, hvor noen kostnader fordeles flatt, og andre etter sameiebrøken eller annen fordelingsnøkkel fastsatt i sameiets vedtekter. I disse inngår ikke utgifter som normalt betales av den enkelte boligeier, som eget strømforbruk og kommunale avgifter.

Seksjonseierne må betale fellesutgifter til dekning av sameiets drifts- og vedlikeholdskostnader, herunder også kostnader til vedlikehold/beising av trefasader etter behov, men senest innen fem år etter overtakelse.
Tinglyste rettigheter og servitutter For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Salget gjelder salg av kontraktsposisjon, ikke salg av eiendom. Kjøper trer inn i selgers allerede inngåtte avtale med utbygger, med de rettigheter og plikter som følger av kontrakten.

Kjøpesummen for kontraktsposisjonen er den verdi kjøper betaler selger for å få tre inn i kontrakten med utbygger.

Kjøp av kontraktsposisjon (transportavtalen) reguleres av kjøpsloven og avhendingslovens §1-1, 4. ledd. Kjøpekontrakten med utbygger som kjøper trer inn i, reguleres av bustadoppføringslovens bestemmelser.

Kjøper innbetaler kjøpesum for kontraktsposisjonen ved inngåelse av transportavtalen. Dersom det på eiendommen er forfalte delinnbetalinger som er innbetalt til utbygger, eller det er gjort betalinger for tilvalg, skal også disse beløpene innbetales ved inngåelse av transportavtalen. Hvilke beløp dette gjelder, inkl. pris på eventuelle tilvalg som er gjort, fremgår av salgsoppgaven sammen med opplysninger om opprinnelig kjøpesum.

Betaling for selve kontraktsposisjonen kan ikke skje med krav om pant i den eiendommen som kjøpes.

Dersom kjøper av kontraktsposisjonen er forbruker vil innbetalt beløp for kontraktsposisjonen bli stående på meglers konto inntil eiendommen er overtatt av kjøper og skjøtet er tinglyst. Der kjøper er forbruker bortfaller betalingsplikt for kjøpesum for kontraktsposisjonen dersom utbygger ikke ferdigstiller boligen, jf. avh.l. § 1-1 fjerde ledd. Selger har intet ansvar for mangler eller forsinkelser på utbyggers side. I slike tilfeller har kjøper fortsatt plikt til å betale hele kjøpesummen for kontraktsposisjonen. Dette gjelder selv om mangel eller forsinkelse er så vesentlige at den gir kjøper rett til å heve kontrakten med utbygger.

Dersom kjøper ikke regnes som forbruker ihht. bustadoppføringslova kan selger kreve at kjøper betaler hele vederlaget, uavhengig av om utbygger ferdigstiller boligen, og uten tinglyst skjøte. I slike tilfeller vil selger kreve at hele oppgjøret utbetales ved inngåelse av transportkontrakten. Kjøper av kontraktsposisjonen vil med dette ha den fulle risiko for kjøpesummen og et eventuelt tap, dersom utbygger mot formodning ikke leverer boligen i tråd med opprinnelig kjøpekontrakt, uten å kunne gjøre krav mot selger. Det kan ikke avtales boligselgerforsikring eller boligkjøperforsikring for dette oppdraget.

Budgivning
Bud skal kun inngis på beløp for å tre inn i kontraktsposisjonen. Det vil fremgå i salgsoppgave hva den opprinnelige kjøpesummen utgjør. Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller gis rett til megler. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema og budskjema fås overlevert fra megler. All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt med megler dersom det er behov for bistand for å gi bud.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Kjøpekontrakt
Leveransebeskrivelse
Tilvalgsliste
Byggetegninger
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For boliger som selges etter bustadsoppføringslova skal utbygger stille sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser i form av garanti etter buofl.§ 12 og evt. § 47. Garanti etter buofl. § 12 skal stilles umiddelbart etter utbyggers aksept av kjøpers bud. Dersom utbygger har tatt forbehold om åpning av byggelån, salg av et bestemt antall boliger, ramme- eller igangsettingstillatelse skal garanti stilles straks etter at forbeholdene er oppfylt eller bortfalt, og under enhver omstendighet innen byggearbeidene starter. Frem til overtakelse skal garantien være på 3% av kjøpesummen. Garantien økes til 5% ved overtakelse, og er gjeldende i 5 år etter overtakelsen.

Megler:

Anders Karlstrøm

(+47) 99501466

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Anders Karlstrøm

(+47) 99501466

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Fløylia! (Bildet er en illustrasjon laget av utbygger og avvik kan forekomme)
Velkommen til Fløylia! (Bildet er en illustrasjon laget av utbygger og avvik kan forekomme)
Planskisse
Planskisse
Sider fra Prospekt Soli
Sider fra Prospekt Soli
Magisk utsikt fra den vestvendte balkongen. Strålende solforhold vil det også bli. (Bildet er en illustrasjon laget av utbygger og avvik kan forekomme)
Magisk utsikt fra den vestvendte balkongen. Strålende solforhold vil det også bli. (Bildet er en illustrasjon laget av utbygger og avvik kan forekomme)
Den nydelige utsikten vil du også få fra soverommet. (Bildet er en illustrasjon laget av utbygger og avvik kan forekomme)
Den nydelige utsikten vil du også få fra soverommet. (Bildet er en illustrasjon laget av utbygger og avvik kan forekomme)
Ta kontakt med megler for mer info. (Bildet er en illustrasjon laget av utbygger og avvik kan forekomme)
Ta kontakt med megler for mer info. (Bildet er en illustrasjon laget av utbygger og avvik kan forekomme)
Bygget ligger utmerket til i feltet, nært friområder. (Bildet er en illustrasjon laget av utbygger og avvik kan forekomme)
Bygget ligger utmerket til i feltet, nært friområder. (Bildet er en illustrasjon laget av utbygger og avvik kan forekomme)