Elveslettvegen 147 U0105

Tromsdalen

Soverom
1 stk
Størrelse
43m2 (BRA-i)
Prisantydning
3 290 000,-

Velkommen til Elveslettvegen 147 - Helt ny og lekker 2-roms leilighet med etterspurt beliggenhet på populære Fløylia. Boligen er ubebodd og innflyttingsklar. Stue med lys 1-stavs gulv og lekkert kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH. Med utmerket b eliggenhet, bare 10 min unna sentrum, rett ved foten av Fløya, har du fantastiske turområder i umiddelbar nærhet. Høydepunkter: Ny og ubebodd. Balansert ventilasjon. Delikat baderom med 60x60 flis på gulv. Moderne kjøkken fra HTH. Solrik terrasse. Attraktiv beliggenhet. Umiddelbar nærhet til naturskjønne turområder.. Her har du mulighet til å flytte rett inn i en splitter ny bolig i enden av Elveslettvegen, med praktisk og arealeffektiv planløsning, flott utsikt og markterrasse med direkte utgang til felles hage. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 3 290 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Internt bruksareal: 43m2 (BRA-i)
Soverom: 1
Byggeår: 2023
Tomteareal: 5146m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Elveslettvegen 147 U0105
9020 Tromsdalen
Oppdragsnummer 52-24-0043
Totalvurdering Velkommen til Elveslettvegen 147 - Helt ny og lekker 2-roms leilighet med etterspurt beliggenhet på populære Fløylia. Boligen er ubebodd og innflyttingsklar. Stue med lyse 1-stavs gulv og lekkert kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH.

Med utmerket beliggenhet, bare 8 min unna sentrum, rett ved foten av Fløya, har du fantastiske turområder i umiddelbar nærhet.

Høydepunkter:

Ny og ubebodd
Balansert ventilasjon
Delikat baderom med 60x60 flis på gulv
Moderne kjøkken fra HTH
Solrik terrasse
Attraktiv beliggenhet
Umiddelbar nærhet til naturskjønne turområder.

Her har du mulighet til å flytte rett inn i en splitter ny bolig i enden av Elveslettvegen, med praktisk og arealeffektiv planløsning, flott utsikt og markterrasse med direkte utgang til felles hage.
Matrikkel Gnr. 18 bnr. 760 snr. 29 orgnr. 932543443 i Tromsø kommune
Beliggenhet Fløylia ligger på fastlandssiden, vel 5 km og ca. 8 minutter med bil fra Tromsø sentrum i ett rolig og barnevennlig boområde. Beliggenheten gir boligen en nydelig utsikt over sjøen og fjellene mot vest.
Adkomst Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2023
Areal Primærrom: 43 kvm, Bruksareal: 43 kvm, BRA-i:43 kvm
Arealangivelsene er hentet fra byggetegninger og er ikke oppmålt på plassen.
Avvik kan forekomme. Megler har ikke kontrollmålt arealen.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1
Byggemåte Bærende konstruksjon og etasjeskille i tre eller betong. Deler av underetasjen søkes oppført i mur konstruksjon mot terreng bak og på sidene av boligene.
Ferdigattest Det er utstedt midlertidig brukstillatelse datert 04.01.2024.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Entré, soverom, bad, stue/kjøkken og terrasse. Sportsbod i fellesareal mellom boligrekkene.
Standard Gulv
En-stavs laminat i lys eikeimitasjon på alle gulv. Flis på gulv i bad og entré.

Vegger
Vegger leveres ferdig behandlet iht. romskjema. Gipskledde overflater skjøte- og flekksparkles.

Himling
Himling leveres ferdig behandlet iht. romskjema.

Listverk/utforing
Listverk i overgang vegg/tak og rundt dører og vinduer leveres i glatt hvitmalt utførsel. I stue/kjøkken leveres listefri løsning i overgang vegg/tak. Gulvlist leveres i eik i farge tilsvarende gulv. Synlig dykkert.

Innvendige dører
Standard dører i hvit utførsel. Dører har luftespalte mot gulv.

Ytterdører
Isolert dørblad med beslag og vrider i rustfritt stål. Dør til terrasser leveres som balkongdør med glass iht. tegninger i mørk grå.

Vinduer
Standard vinduer følger av plantegninger. Gjennomgående mørk grå karm.

Kjøkken
Kjøkken leveres fra HTH, eller tilsvarende, med integrerte hvitevarer iht. tegninger. Avtrekksvifte leveres med Plasma Made luftfilter. I boligtype 1 og 2 leveres 120 l varmtvannsbereder i kjøkkeninnredning.

Våtrom
Bad leveres med hvitt baderomsmøbel iht. plantegning med skuffer. Speil på vegg med lys. Vegghengt toalett. Dusj med armatur på vegg, 90x90 glassdører som kan slås innover. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommeI. Bad leveres som baderomskabin.

Ventilasjon
Balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Ventilasjonsaggregat plasseres i himling i entré.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Varmekabler på flislagte gulv i bad og entré.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Gjesteparkering i nærheten.
Tomten Areal: 5 146 kvm, Eierform: Eiet tomt
Fellesareal Utvendige arealer i BK26 er planlagt seksjonert som fellesareal. Arealene består av adkomster, utvendige parkeringsplasser, grøntområder, postkasser, overbygde arealer mellom bolig rekkene, og nedgravd avfallsløsning som fungerer som felles renovasjonsløsning for BK17, BK18, BK25 og BK26. Privat felles avløpsledningsanlegg sammen med BK25 frem til kommunale ledninger ved pumpestasjon ved BK24 og privat felles overvannsledning sammen med BK25. Det er planlagt med 20 seksjoner i sameiet. Garasjer og sportsboder seksjoneres som tilleggsarealer til boligseksjonene. Utbygger forbeholder seg retten til å endre den planlagte organiseringen, herunder for eksempel ved å slå sammen de to planlagte sameiene på BK25 og BK26 til ett felles sameie bestående av 40 boligseksjoner.
Medlemskap velforening Ufravikelig medlemskap i velforeningen jf. vedtektene pkt 5-2:
Samtlige seksjonseiere i sameiet er pliktige medlemmer av Fløylia Velforening. Eier(ne) av en seksjon blir automatisk medlem i velforeningen gjennom kjøpet av seksjonen, mens selger(ne) samtidig automatisk trer ut som medlem av velforeningen. Medlemskapet i velforeningen kan ikke avsluttes utenom ved kjøp og salg av en seksjon. Sameiet har, i likhet med de øvrige nyetablerte eneboligene og boligsammenslutningene i Fløylia, plikt til å drifte Fløylia Velforening og de eiendommer og anlegg som tilhører foreningen, og til å betale sin andel av drifts- og vedlikeholdskostnadene.

Seksjonseiernes pliktige medlemskap i velforeningen tiltrer straks sameiet har avholdt konstituerende årsmøte. Medlemskontingenten starter å løpe fra det tidspunkt styret i velforeningen bestemmer. Ved tiltredelse av medlemskapet skal hvert medlem betale kr. 2.000,- til velforeningen som oppstartskapital for foreningen. Dette avsnittet kan ikke slettes eller endres uten skriftlig samtykke fra utbygger.

Hvert eierseksjonssameie skal være representert på velforeningens årsmøte med det samme antall stemmer som det er seksjoner i sameiet. Dersom ikke sameiets styre beslutter noe annet er det sameiets styreleder som er stemmeberettiget på vegne av sameiet med samtlige av eierseksjonssameiets stemmer på velforeningens årsmøte.
Vei, vann og avløp Offentlig vei og vann. Private stikkledningstrasséer felles med BK25 over eiendommen og til offentlig anlegg. Alle boligene tilknyttes offentlig avløpsanlegg.
Regulering Reguleringsplan med plan id 1785. Det planlegges en omregulering av delfelt BK13 fra boligformål til kombinert formål bolig, forretning, kontor og tjenesteyting (butikk/treningssenter etc).
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 3 290 000,- / Fellesutgifter: 2 012,-
Felleskostnader fordeles følgende:
Grunnleie 868,-
Maling av fasade 603,-
Tilleggsytelser: Kontigent velforening 42,-
TV-Internett 499,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 877 465,-
Formuesverdi sekundærbolig: 3 509 858,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Eiendomsskatt fastsettes av Tromsø kommune etter boligen er tatt i bruk.
Sameiet Sameie Fløylia Bk 25 og 26
Fellesutgifter Kr 2 012,- per mnd.
Felleskostnader fordeles følgende:
Grunnleie 868,-
Maling av fasade 603,-
Tilleggsytelser: Kontigent velforening 42,-
TV-Internett 499,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1948/2826-1/97 Bestemmelse om vannrett
22.09.1948
Vegvesenets betingelser vedtatt
Overført fra: 5501-18/760
Gjelder denne registerenheten med flere

1959/1250-2/97 Bestemmelse om veg
13.04.1959
rettighetshaver:Knr:5501 Gnr:18 Bnr:61
Bestemmelse om vannrett
Overført fra: 5501-18/760
Gjelder denne registerenheten med flere

1962/990023-1/97 Elektriske kraftlinjer
02.11.1962
Overført fra: 5501-18/760
Gjelder denne registerenheten med flere

1962/6743-1/97 Elektriske kraftlinjer
12.12.1962
Avståelse av grunn til veg/havneanlegg/ledninger m.fl.
Rettighetshaver
A/S Bardufoss Kraftlag
Overført fra: 5501-18/760
Gjelder denne registerenheten med flere

1968/301367-1/97 Erklæring/avtale
09.05.1968
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
Overført fra: 5501-18/760
Gjelder denne registerenheten med flere

1982/300085-1/97 Best. om adkomstrett
07.01.1982
rettighetshaver:Knr:5501 Gnr:18 Bnr:224
rettighetshaver:Knr:5501 Gnr:18 Bnr:225
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om vedlikehold
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 5501-18/760
Gjelder denne registerenheten med flere

1982/300549-2/97 Bestemmelse om veg
05.02.1982
rettighetshaver:Knr:5501 Gnr:18 Bnr:225
Bestemmelse om vannrett
Bestemmelse om brendsel
Bestemmelse om beiterett
Bestemmelse om naustplass
Overført fra: 5501-18/760
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/832232-1/200 Jordskifte
01.10.2013
Jordskiftesak 1900-2012-004 Kaldsletta, gnr. 18
Overført fra: 5501-18/760
Gjelder denne registerenheten med flere

2014/485532-1/200 Bestemmelse om veg
16.06.2014
rettighetshaver:Knr:5501 Gnr:18 Bnr:5
Overført fra: 5501-18/760
Gjelder denne registerenheten med flere

2014/485532-2/200 Bestemmelse om veg
16.06.2014
rettighetshaver:Knr:5501 Gnr:18 Bnr:625
Overført fra: 5501-18/760
Gjelder denne registerenheten med flere

2014/485532-3/200 Bestemmelse om veg
16.06.2014
rettighetshaver:Knr:5501 Gnr:18 Bnr:642
Overført fra: 5501-18/760
Gjelder denne registerenheten med flere

2014/485532-4/200 Bestemmelse om veg
16.06.2014
rettighetshaver:Knr:5501 Gnr:18 Bnr:53
Overført fra: 5501-18/760
Gjelder denne registerenheten med flere

2014/485532-5/200 Bestemmelse om veg
16.06.2014
rettighetshaver:Knr:5501 Gnr:18 Bnr:4
Overført fra: 5501-18/760
Gjelder denne registerenheten med flere


2014/485532-6/200 Bestemmelse om veg
16.06.2014
rettighetshaver:Knr:5501 Gnr:18 Bnr:20
Overført fra: 5501-18/760
Gjelder denne registerenheten med flere


2014/485532-7/200 Bestemmelse om veg
16.06.2014
rettighetshaver:Knr:5501 Gnr:18 Bnr:8
Overført fra: 5501-18/760
Gjelder denne registerenheten med flere

2014/485532-8/200 Bestemmelse om veg
16.06.2014
rettighetshaver:Knr:5501 Gnr:18 Bnr:19
Overført fra: 5501-18/760
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/43247-1/200 Erklæring/avtale
15.01.2016
Bestemmelse om hogst
Overført fra: 5501-18/760
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/796512-1/200 Erklæring/avtale
02.09.2016
Bestemmelse om rett til gjennomføring av tiltak i reguleringsplan
Med flere bestemmelser
Overført fra: 5501-18/760
Gjelder denne registerenheten med flere


2016/796512-1/200 Erklæring/avtale
02.09.2016
Bestemmelse om rett til gjennomføring av tiltak i reguleringsplan
Med flere bestemmelser
Overført fra: 5501-18/760
Gjelder denne registerenheten med flere


2021/1474155-1/200 Bestemmelse om vannledning
23.11.2021 21:00
Rettighetshaver:TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Overført fra: 5501-18/760
Gjelder denne registerenheten med flere

2021/1474155-2/200 Bestemmelse om spillvann/drensvann/stikkrenner
23.11.2021 21:00
Rettighetshaver:TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Overført fra: 5501-18/760
Gjelder denne registerenheten med flere

2023/1149186-1/200 Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening
17.10.2023 21:00
Rettighetshaver:FLØYLIA VELFORENING
Org.nr: 928727815
Overført fra: 5501-18/760
Gjelder denne registerenheten med flere

2023/1149186-2/200 Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
17.10.2023 21:00
Rettighetshaver:ARVA AS
Org.nr: 979151950
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Overført fra: 5501-18/760
Gjelder denne registerenheten med flere

2023/1149186-3/200 Bestemmelse om fiber-, data- og telekabel
17.10.2023 21:00
Rettighetshaver:SIGNAL BREDBÅND AS
Org.nr: 984705239
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Overført fra: 5501-18/760
Gjelder denne registerenheten med flere

2023/1149186-4/200 Erklæring/avtale
17.10.2023 21:00
Rettighetshaver:ANEO MOBILITY AS
Org.nr: 822191622
Bestemmelse om el-billading
Overført fra: 5501-18/760
Gjelder denne registerenheten med flere

2023/1149186-5/200 Bestemmelse om vann/kloakk
17.10.2023 21:00
Rettighetshaver:TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
Bestemmelse om grøfter/kummer
Bestemmelse om skilt, veilys med ledninger og tilhørende grøft
Overført fra: 5501-18/760
Gjelder denne registerenheten med flere

2023/1149186-6/200 Erklæring/avtale
17.10.2023 21:00
Rettighetshaver:REMIKS MILJØPARK AS
Org.nr: 894462132
Rett til å legge, drifte og tømme renovasjonsanlegg
Overført fra: 5501-18/760
Gjelder denne registerenheten med flere

2023/1149186-7/200 Erklæring/avtale
17.10.2023 21:00
rettighetshaver:Knr:5501 Gnr:18 Bnr:505 seksjon 1-12
Rett til bruk av renovasjonsanlegg
Overført fra: 5501-18/760
Gjelder denne registerenheten med flere

2023/1149186-8/200 Erklæring/avtale
17.10.2023 21:00
Rettighetshaver:FLØYLIA VELFORENING
Org.nr: 928727815
Bestemmelse om rekreasjonsområder
Overført fra: 5501-18/760
Gjelder denne registerenheten med flere

2023/1179698-1/200 Seksjonering
24.10.2023 21:00
opprettet seksjoner:
snr: 29
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 46/3180

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tegninger
Midlertidig brukstillatelse
Reguleringsplan
Pågående regulering
Vedtekter
Ordensregler
Nabolagsprofil
Budskjema

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Diverse Selger har aldri bebodd leiligheten og har således ikke primærkjennskap til leilighetens beskaffenhet.

Megler:

Robin Cornelius Lund

(+47) 97435860

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Robin Cornelius Lund

(+47) 97435860

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Elveslettvegen 147 presentert av Sne Eiendomsmegling ved megler Robin C. Lund! En ny og lekker 2-roms leilighet.
Velkommen til Elveslettvegen 147 presentert av Sne Eiendomsmegling ved megler Robin C. Lund! En ny og lekker 2-roms leilighet.
Plantegning.
Plantegning.
Velkommen inn - Stor flislagt entre. Her er det gode muligheter for å etablere skyvedørsgarderobe.
Velkommen inn - Stor flislagt entre. Her er det gode muligheter for å etablere skyvedørsgarderobe.
Stue med lys 1-stavs laminatgulv. Utgang til stor terrasse med gode solforhold.
Stue med lys 1-stavs laminatgulv. Utgang til stor terrasse med gode solforhold.
Åpen løsning mellom stue og kjøkken.
Åpen løsning mellom stue og kjøkken.
Moderne oppdragert kjøkken med integrerte hvitevarer.
Moderne oppdragert kjøkken med integrerte hvitevarer.
Her har du godt med skap- og benkeplass.
Her har du godt med skap- og benkeplass.
De store vindusflatene gir godt med lysinnslipp.
De store vindusflatene gir godt med lysinnslipp.
Delikat flislagt bad med 60x60 flis på gulv. Her er det god plass til både vaskemaskin og tørketrommel.
Delikat flislagt bad med 60x60 flis på gulv. Her er det god plass til både vaskemaskin og tørketrommel.
Dusjhjørne med innfellbare dusjvegger.
Dusjhjørne med innfellbare dusjvegger.
Stort soverom. Inngang fra stuen på begge sider av senga.
Stort soverom. Inngang fra stuen på begge sider av senga.
Fra stuen er det utgang til romslig terrasse med gode solforhold.
Fra stuen er det utgang til romslig terrasse med gode solforhold.
God plass til både grill og utemøbler.
God plass til både grill og utemøbler.