Juldagan 12 H1203

Tromsø

Soverom
3 stk
Størrelse
143m2 (BRA-i)
Prisantydning
12 200 000,-

Juldagan 12 - En rålekker 4-roms toppleilighet med etterspurte kvaliteter som bl.a. garasjeplass, gode oppholdsrom, 2 bad, 2 balkonger, mye oppbevaringsplass og ikke minst fantastiske sol- og utsiktsforhold. Gjennomgående god standard i leiligheten med 1-stavs eikeparkett, generøs takhøyde og store vindusflater. Utmerket beliggenhet med nærhet til alt du trenger i hverdagen. Høydepunkter: Beliggenhet i toppetasje.. Garasjeplass med mulighet for elbil-lader. Magisk utsikt.. Strålende solforhold.. 2 balkonger.. Herlige lysforhold med vinduer mot sør, vest og nord. . Vannbåren varme og balansert ventilasjon.. Innvendig bod og sportsbod.. Heis. Direktebuss til UiT/UNN, Sentrum og Giæverbukta.. Dagligvare/ apotek i umiddelbar nærhet.. Lave omkostninger.. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 12 200 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Internt bruksareal: 143m2 (BRA-i)
Eksternt bruksareal: 5m2 (BRA-e)
Balkong/Terrasse: 13m2 (TBA)
Soverom: 3
Byggeår: 2021
Energimerking: A
Tomteareal: 701m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Juldagan 12 H1203
9006 Tromsø
12. etasje
Oppdragsnummer 52-23-0059
Totalvurdering Juldagan 12 - En rålekker 4-roms toppleilighet med etterspurte kvaliteter som bl.a. garasjeplass, gode oppholdsrom, 2 bad, 2 balkonger, mye oppbevaringsplass og ikke minst fantastiske sol- og utsiktsforhold. Gjennomgående god standard i leiligheten med 1-stavs eikeparkett, generøs takhøyde og store vindusflater. Utmerket beliggenhet med nærhet til alt du trenger i hverdagen.

Høydepunkter:

- Beliggenhet i toppetasje.
- Garasjeplass med mulighet for elbil-lader
- Magisk utsikt.
- Strålende solforhold.
- 2 balkonger.
- Herlige lysforhold med vinduer mot sør, vest og nord.
- Vannbåren varme og balansert ventilasjon.
- Innvendig bod og sportsbod.
- Heis
- Direktebuss til UiT/UNN, Sentrum og Giæverbukta.
- Dagligvare/ apotek i umiddelbar nærhet.
- Lave omkostninger.
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 4393 snr. 45 i Tromsø kommune
Beliggenhet Med sin sentrale beliggenhet har Skir kort vei til det meste. Det er fem dagligvarebutikker i en kilometer omkrets, og benytter du kollektivtilbudet så er det bussholdeplass med busslinjer som går mot Langnes, sentrum og UiT / UNN på hovedveien rett ovenfor Skir. Bjerkaker barneskole er ca. 1 km spasertur sørover langs øya, og Sommerlyst ungdomsskole ligger ovenfor sentrum. For de som har mindre barn finnes det en rekke offentlige og private barnehager i nærheten.
Adkomst Adkomsten til Skir er enkel. Bilister har avkjøring fra Strandvegen rett sør for Himmel & Hav. For syklister og gående er området også tilgjengelig fra nordsiden, enten fra Strandvegen eller strandpromenaden. For de som ønsker å reise kollektivt går det busslinjer til sentrum, Giæverbukta og UiT/UNN fra bussholdeplassene ved Strandvegen.
Tomt/beskaffenhet Del av felles tomt. Fellesarealene er meget pent opparbeidet og tilrettelagt med internveier, sittegrupper og mye mer.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2021
Areal Primærrom: 140 kvm, Bruksareal: 148 kvm, BRA-i: 143 kvm , BRA-e: 5 kvm , TBA: 13 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 2, Antall rom: 4
Byggemåte Fundamenter:
Hele bygget er fundamentert med peler til fjell.

Bæresystem:
Byggets bæresystem består av betongvegger og stålkonstruksjoner. Synlig
bærekonstruksjon vil kunne forekomme, men tilstrebes innebygd vegger.

Yttertak:
Taket er bygget opp med betongdekke, isolert og tekkes krav fra TEK-17.
Yttervegger: Plassbygd med minimum 250 mm isolasjon. Fasader kledd med Rodeco
fasadeplater og varmebehandlet brannimpregnert panel. Fasade klargjøres for
utvendig solavskjerming.

Vinduer:
Aluminiumskledde trevinduer hvitmalt. U-verdi 0,8. Utvendig solavskjerming
leveres som tilvalg.

Balkonger:
Balkonger levert med dekke av massivtre, opphengt med stag fra
bærekonstruksjon på tak. Balkonger levert med rekkverk av glass eller panel.
Dekke tekket og kledd med tremmegulv. Utvendig belysning på vegg. Varierende
løsninger på balkonger.

Opplysninger hentet fra leveransebeskrivelse, se vedlegg for mer informasjon.
Ferdigattest Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for boligblokk og bryggehus 10.06.21.

At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom;
Hoveddel: Stue, 3 soverom, bad, vaskerom, entrè og gang.

Inngår i S-rom;
Bod

Leiligheten disponerer også en sportsbod på ca 5 kvm i byggets 1. etasje.
Standard Innvendig:
Vegg: Innvendige vegger levert med helsparklet gipsplater og 2 strøk maling. Skillevegger mellom leiligheter er betongvegger sparklet og 2 strøk maling. Listverk: 15x045 hvitmalt parkettlist med synlig spikring. Listefritt mot tak.
Himling: Betonghimling, elementfuger og tak sparklet og malt med 2 strøk maling. Gipshimling sparklet og malt de steder hvor det er behov for å skjule installasjoner. Gang og entre har nedfelt himling som er sparklet og malt med 2 strøk maling.
Gulv: Stue, kjøkken, soverom, gang og innvendige boder levert med parkett av type 1-stavs hvit-pigmentert eikeparkett matt lakk, 13x138 mm. Entre i leiligheter levert med fliser av type "Minimalistic Extra" 30x30 farge Dark Grey. Entré med varmekabler.

Kjøkken:
Kjøkken produsert av Nova Interiør AS. Fronter: 18 mm i hvit høyglans folie med MDF El kjerne. Hvit melamin bakside. Vitrinedører i ramme av dørfront. Benkeplate: 30 mm laminatbelagt med avrundet forkant. Skrog: Formica AX10M 16 mm møbelspon med hvit melamin overflate. Kantlistet med 0,5 mm ABS plast. Hengsler: BLUM snap on hengsler med integrert demping. Håndtak: Stål. Vask: Enkel stål kum, ikke underlimt. Lys: Downlights med dimmer integrert i overskap. Hvitevarer: Komfyr: Electrolux EOB1OOX. Koketopp: Electrolux HO1620S. Oppvaskmaskin: Electrolux ESL5205LO. Kombiskap med bunnfryser: Electrolux ENN2801EOW. Fritthengende hette for leiligheter med kjøkkenøy: Electrolux EFL109650X. Ventilator: Electrolux Silverline 1115 60cm LUNA med plasmafilter.

Bad/vaskerom:
Bad levert i all hovedsak som baderomskabiner, med unntak av de steder dette ikke vil la seg gjøre og mindre wc/toalett.

Tekniske installasjoner:
Oppvarming i leilighet med gulvkonvektorer foran vindu nedfelt i gulv. Lyngsson nedfelt konvektorer med trådløs Honeyvell styring. Levert i natureloksert aluminium. Sprinkler i leiligheter levert med hvite nedadrette sprinklerhoder.
I vaskerom er det montert VK 50 vaskekar frittstående på vegg med veggbatteri.
Felles varmtvannsberedersystem plassert i kjeller. Entre levert med hvite vippbare og dim- bare led-spotter i nedfelt gipshimling. Soverom, bod, korridorer og øvrige fellesareal levert LED armatur av typen RIO 12W.

Alle leiligheter levert med eget luftbehandlingsanlegg. Synlige føringer innkasset der det lar seg gjøre. Kjøkkenavtrekk renses separat via plasmafilter.

Opplysninger hentet fra leveransbeskrivelse, se vedlegg for mer informasjon.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Vannbåren fjernvarme i gulvradiator i stue og kjøkken. Elektriske varmekabler i gulv i entre og bad.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Det medfølger 1 fast parkeringsplass i garasjeanlegg. Det er tilrettelagt for etablering av elbil lader i garasjeanlegget.
Tomten Areal: 701 kvm, Eierform: Fellestomt
Medlemskap velforening Ufravikelig medlemskap i velforeningen jf. vedtektene pkt 5-2:
Enhver boligseksjonseier i ESS Skir 1 er pliktig medlem av Skir Velforening. ESS Skir 1 har, i likhet med de øvrige aktørene, til enhver tid plikt til å drifte velforeningen og betale sin andel av driftskostnadene. Eier(ne) av en boligseksjon blir automatisk medlem i velforeningen gjennom kjøpet av seksjonen, mens selger(ne) samtidig automatisk trer ut som medlem i velforeningen. Medlemskapet i velforeningen kan ikke avsluttes utenom ved kjøp og salg av en seksjon
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og avløp via private stikkledninger til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligbebyggelse, jfr. reguleringsplan datert 02.06.2022.

Det er registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen. Prosjektet "Nyholmen" er under bygging på nabotomten mot nord.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 12 200 000,- / Fellesutgifter: 4 525,-
Velforening brøk 216,00
Internett 259,00
Velforening/bod 225,00
Akonto fjernvarme 493,00
Akonto oppvarming tappevann 211,24
Bydelsforening 145,00
Andel felleskostnader 2 975,69
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takster og verdier ,-
,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: ,-
Formuesverdi sekundærbolig: ,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Eiendomsskatt fastsettes av Tromsø kommune etter boligen er tatt i bruk.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter A
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet. Sameiets styre skal underrettes om alle leieforhold.
Fellesutgifter Kr 4 525,- per mnd.
Velforening brøk 216,00
Internett 259,00
Velforening/bod 225,00
Akonto fjernvarme 493,00
Akonto oppvarming tappevann 211,24
Bydelsforening 145,00
Andel felleskostnader 2 975,69
Fellesgjeld ,-,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1991/9684-1/97 Erklæring/avtale
16.08.1991 rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:241
Rett til parkering for Strandveien 90/92 langs østsiden av
d.e.Vedlikehold og snørydding av den nye adkomstveien og
parkeringsarealene utføres av eieren av Strandveien 90/92.
Overført fra: 5401-119/4393
Gjelder denne registerenheten med flere

1991/9687-1/97 Erklæring/avtale
16.08.1991 rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:241
Bestemmelse om adkomstrett over d.e.Nærm.best.
Overført fra: 5401-119/4393
Gjelder denne registerenheten med flere

2000/13893-1/97 Jordskifte
19.10.2000 Grensegangssak
Overført fra: 5401-119/4393
Gjelder denne registerenheten med flere

2012/969547-3/200 Erklæring/avtale
15.11.2012 Rett til å koble seg til infrastrukturanlegg som ikke er overtatt av
Tromsø kommune, så som søppelavsug, forbruksvannledning, spillvannledning,
drensledning og fjernvarme.
Innført etter tgll § 18. 03.12.2012 A.R.T. e.f.
Overført fra: 5401-119/4393
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/744550-1/200 Elektriske kraftlinjer
07.07.2017 21:00
Rettighetshaver:ARVA AS
Org.nr: 979151950
Avtale om bygging, drift og vedlikehold av elektriske anlegg
Overført fra: 5401-119/4393
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/202505-1/200 Bestemmelse om jordvarme/jordsløyfe/fjernvarme
18.02.2019 21:00 rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:124 Bnr:106
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: 5401-119/4393
Gjelder denne registerenheten med flere

2020/2890675-1/200 Erklæring/avtale
19.08.2020 21:00 Rettighetshaver:TROMSØ EIENDOMSUTVIKLING AS
Org.nr: 977083095
Bestemmelse om småbåthavn
Rett tl å forankre og feste alle installasjoner og innrettninger som er nødvendig
Rett til å anlegge, ha liggende og vedlikeholde ledninger, rør m.v.
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
Overført fra: 5401-119/4393
Gjelder denne registerenheten med flere

2020/3277286-1/200 Bestemmelse om vann/kloakk
04.11.2020 21:00 Kan ikke slettes uten samtykke fra:TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:4391
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: 5401-119/4393
Gjelder denne registerenheten med flere

2020/3277300-1/200 Bestemmelse om adkomstrett
04.11.2020 21:00 rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:4391
Overført fra: 5401-119/4393
Gjelder denne registerenheten med flere

2021/659057-1/200 Bestemmelse om vann/kloakk
03.06.2021 21:00
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:158
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

2021/659057-2/200 Bestemmelse om adkomstrett
03.06.2021 21:00 rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:4392 Snr:1
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:4392 Snr:2
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:4392 Snr:3
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:4392 Snr:4
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:4392 Snr:5
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:4392 Snr:6
Gjelder denne registerenheten med flere

2021/711969-1/200 Bestemmelse om adkomstrett
14.06.2021 21:00 rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:158
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Arealoppmåling
Tegninger
Midlertidig brukstillatelse
Reguleringsplan
Pågående regulering
Vedtekter
Ordensregler
Nabolagsprofil
Budskjema

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse I anleggseiendommen er det også etablert sykkelparkering, kajakklager og skismørebod. Dette er til felles bruk for medlemmene i Skir Velforening, jf. vedtekter pkt. 5.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen. Selger har aldri bebodd leiligheten og har således ikke primærkjennskap til leilighetens beskaffenhet.

Boligen var ferdigstilt i 2021 og det er gjennomført ettårsbefaring av boligen.

Selger har tegnet Dobbeltforsikring.
Dobbelboligforsikring er en forsikring som gir deg økonomisk hjelp hvis det tar tid å selge din egen bolig.
Forsikringen dekker de faktiske mer-utgiftene ved å sitte med to boliger med inntil 15 000 kroner per måned, og maksimalt 135 000 kroner totalt.
Utbetalingene starter ved overtakelse av boligen du har kjøpt. Se vedlegg i salgsoppgave for ytterligere informasjon.
Forkjøpsrett Det er ikke forkjøpsrett i sameiet.

Megler:

Stina Stormo

(+47) 41434462

Anders Karlstrøm

(+47) 99501466

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Stina Stormo

(+47) 41434462

Anders Karlstrøm

(+47) 99501466

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Juldagan 12 - Toppetasjen! Presentert av Stina Stormo og Anders Karlstrøm.
Velkommen til Juldagan 12 - Toppetasjen! Presentert av Stina Stormo og Anders Karlstrøm.
Lekre materialer, fantastiske lys- og utsiktsforhold samt praktisk planløsning.
Lekre materialer, fantastiske lys- og utsiktsforhold samt praktisk planløsning.
2 sørvendte balkonger. Magisk!
2 sørvendte balkonger. Magisk!
Leiligheten ligger i toppetasjen og har herlige lysforhold med vinduer mot sør, vest og nord.
Leiligheten ligger i toppetasjen og har herlige lysforhold med vinduer mot sør, vest og nord.
Planskisse.
Planskisse.
Velkommen inn! Flislagt entrè med plass til garderobemøblement.
Velkommen inn! Flislagt entrè med plass til garderobemøblement.
Hall mellom stue, kjøkken, hovedbad og soveromsfløy.
Hall mellom stue, kjøkken, hovedbad og soveromsfløy.
Innbydende leilighet med vannbåren varme, balansert ventilasjon og spennende planløsning.
Innbydende leilighet med vannbåren varme, balansert ventilasjon og spennende planløsning.
Åpen planløsning med luftig stue og plass til ønsket møblement.
Åpen planløsning med luftig stue og plass til ønsket møblement.
Balkong vendt mot sør med utgang fra stuen.
Balkong vendt mot sør med utgang fra stuen.
Her er det virkelig strålende sol- og utsiktsforhold.
Her er det virkelig strålende sol- og utsiktsforhold.
Det er åpen stue/kjøkkenløsning, og adkomst inn til hovedsoverom med tilhørende bad og bod.
Det er åpen stue/kjøkkenløsning, og adkomst inn til hovedsoverom med tilhørende bad og bod.
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Lekkert kjøkken fra Nova med integrerte hvitevarer, takventilator og kjøkkenøy med mye lagringsplass.
Lekkert kjøkken fra Nova med integrerte hvitevarer, takventilator og kjøkkenøy med mye lagringsplass.
Alt du trenger av integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, samt kjøl/fryseskap.
Alt du trenger av integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, samt kjøl/fryseskap.
Halvøyen har barløsning, så her kan du fint ha frokostbordet.
Halvøyen har barløsning, så her kan du fint ha frokostbordet.
Flislagt hovedbad med praktisk innredning, dusjhjørne og vegghendt wc.
Flislagt hovedbad med praktisk innredning, dusjhjørne og vegghendt wc.
Her er opplegg til vaskemaskin/tørketrommel. Det er også opplegg for vaskemaskin i bod.
Her er opplegg til vaskemaskin/tørketrommel. Det er også opplegg for vaskemaskin i bod.
Bad tilknyttet soveom med servantskap, dusj og wc.
Bad tilknyttet soveom med servantskap, dusj og wc.
Det er også separat vaskerom/bod i leiligheten.
Det er også separat vaskerom/bod i leiligheten.
Leiligheten har tre romslige soverom.
Leiligheten har tre romslige soverom.
Hovedsoverommet har egen balkong.
Hovedsoverommet har egen balkong.
Den samme magiske utsikten som fra stuen.
Den samme magiske utsikten som fra stuen.
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Her er det plass for stor seng med tilhørende nattbord.
Her er det plass for stor seng med tilhørende nattbord.
Alle soverommene vender ut mot stille og rolige omgivelser.
Alle soverommene vender ut mot stille og rolige omgivelser.
Innvendig bod. I tillegg er det sportsbod i byggets underetasje.
Innvendig bod. I tillegg er det sportsbod i byggets underetasje.
Fasiliteter som heis, skismørebod, kajakkrom og pent opparbeide utearealer.
Fasiliteter som heis, skismørebod, kajakkrom og pent opparbeide utearealer.
Fra leiligheten er det kort gåavstand til dagligvare, apotek, busstopp og ikke minst herlige turområder langs sjøen.
Fra leiligheten er det kort gåavstand til dagligvare, apotek, busstopp og ikke minst herlige turområder langs sjøen.