Nordheimvegen 87 H0502

Tromsø

Soverom
3 stk
Størrelse
100m2 (BRA-i)
Prisantydning
7 990 000,-

Nordheimvegen 87 - En nydelig 4-roms hjørneleilighet i 5. etasje med garasjeplass, stor sørvendt balkong og herlige sol- og utsiktsforhold. Et av Tromsøs mest etterspurte boligprosjekter, nemlig Norheim Terrasse. Her bor du med naturen som nærmeste nabo, et steinkast unna lysløypa, skoler, barnehager og søndagsåpen dagligvarebutikk. Høydepunkter: Garasjeplass med mulighet for elbil-lader.. Strålende solforhold.. Kjøkken fra kvalitetsleverandøren Nova.. Store vindusflater og generøs takhøyde.. Praktisk planløsning.. Heis. God oppbevaringsplass i innvendig bod og sportsbod.. Umiddelbar nærhet til lysløypa.. Søndagsåpen dagligvare, busstopp, skole og barnehage i kort gåavstand.. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 7 990 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 3 597,-
Internt bruksareal: 100m2 (BRA-i)
Soverom: 3
Byggeår: 2023
Tomteareal: 4053m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Nordheimvegen 87 H0502
9013 Tromsø
5. etasje
Oppdragsnummer 52-24-9001
Totalvurdering Nordheimvegen 87 - En nydelig 4-roms hjørneleilighet i 5. etasje med garasjeplass, stor sørvendt balkong og fantastiske sol- og utsiktsforhold.

Høydepunkter:

- Kjøkken fra kvalitetsleverandøren Nova.
- Moderne med god nybyggstandard.
- Generøs takhøyde.
- Store vindusflater som slipper inn rikelige mengder med naturlig lys.
- Planløsningen er praktisk og enkel å innrede.
- God oppbevaringsplass i innvendig bod, eller dersom du ønsker å innrede med garderobeskap.
- Utmerket intern beliggenhet i 5. etasje med svært gode sol- og utsiktsforhold.
- Parkeringsplass i garasjeanlegg og sportsbod i tilknytning til underetasjen.
Matrikkel Gnr. 118 bnr. 1780 snr. 42 orgnr. 932492245 i Tromsø kommune
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2023
Areal Bruksareal: 100 kvm, BRA-i: 100 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 4
Oppvarming Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i
Tomten Areal: 4 053 kvm, Eierform: Fellestomt
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 7 990 000,- (Fast pris) / Fellesutgifter: 3 597,- pr. mnd
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Sameiet Eierseksjonssameiet Norheim Terrasse
Styreleder sameiet Sigurd Guttormsen
Fellesutgifter Kr 3 597,- per mnd.
Tinglyste rettigheter og servitutter For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen

Megler:

Anders Karlstrøm

(+47) 99501466

Robin Cornelius Lund

(+47) 97435860

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Anders Karlstrøm

(+47) 99501466

Robin Cornelius Lund

(+47) 97435860

Visning:

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Nordheimvegen 87!
Velkommen til Nordheimvegen 87!
En lekker 4-roms selveierleilighet fra 2023.
En lekker 4-roms selveierleilighet fra 2023.
Leiligheten ligger svært fint til i nest øverste etasje, med herlige sol- og utsiktsforhold.
Leiligheten ligger svært fint til i nest øverste etasje, med herlige sol- og utsiktsforhold.
Planskisse
Planskisse
Velkommen inn! Romslig entré med god plass for oppheng for ytterklær. Egen bod i tilknytning til entreen.
Velkommen inn! Romslig entré med god plass for oppheng for ytterklær. Egen bod i tilknytning til entreen.
Leiligheten framstår helt nydelig med 1-stavs eikeparkett og generøs takhøyde.
Leiligheten framstår helt nydelig med 1-stavs eikeparkett og generøs takhøyde.
Her er det enkelt å innrede, i naturlige soner for både sofagruppen og spisebordet. Store vindusflater slipper inn rikelige mengder med naturlig lys.
Her er det enkelt å innrede, i naturlige soner for både sofagruppen og spisebordet. Store vindusflater slipper inn rikelige mengder med naturlig lys.
Med vannbåren varme via radiatorer og balansert ventilasjon ligger alt til rette for et godt inneklima.
Med vannbåren varme via radiatorer og balansert ventilasjon ligger alt til rette for et godt inneklima.
Sørvendt balkong med overbygg og herlige sol- og utsiktsforhold.
Sørvendt balkong med overbygg og herlige sol- og utsiktsforhold.
Her er det god plass for utemøbler.
Her er det god plass for utemøbler.
Vakkert!
Vakkert!
Spisebordet har sin naturlige plass like ved kjøkkenet.
Spisebordet har sin naturlige plass like ved kjøkkenet.
Lekkert kjøkken fra kvalitetsleverandøren Nova.
Lekkert kjøkken fra kvalitetsleverandøren Nova.
Svært praktisk kjøkkenøy som bidrar til rikelig med skap- og benkeplass.
Svært praktisk kjøkkenøy som bidrar til rikelig med skap- og benkeplass.
Alt du trenger av integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kombiskap med kjøl/frys.
Alt du trenger av integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kombiskap med kjøl/frys.
Flislagt bad med stort dusjhjørne, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin.
Flislagt bad med stort dusjhjørne, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin.
Baderominnredning med god oppbevaringsplass.
Baderominnredning med god oppbevaringsplass.
Leiligheten har også et separat toalettrom.
Leiligheten har også et separat toalettrom.
Tre romslige soverom som vender ut mot stille og rolige omgivelser.
Tre romslige soverom som vender ut mot stille og rolige omgivelser.
Alle soverommene har plass for garderobeskap og stor seng med tilhørende nattbord.
Alle soverommene har plass for garderobeskap og stor seng med tilhørende nattbord.
Leiligheten har også parkeringsplass i garasjeanlegg. I tillegg følger det med egen sportsbod og felles sykkelbod.
Leiligheten har også parkeringsplass i garasjeanlegg. I tillegg følger det med egen sportsbod og felles sykkelbod.