Juldagan 15

Tromsø

Soverom
3 stk
Størrelse
117m2
Prisantydning
8 090 000,-

Juldagan 15 - Innflyttingsklar familiebolig med unik beliggenhet på fremste rad, på hjørnet, på Strandkanten. Boligen gode kvaliteter med praktisk planløsning, rikelig med naturlig lysinnslipp, utsikt og fast garasjeplass. Boligene i rekka er fakti sk de eneste familieboligene på Strandkanten! Gangavstand til alt du trenger i hverdagen som dagligvare, skole, barnehage og turområder. Høydepunkter: Boligen ligger på enden av rekka.. Nyere byggeår (2021).. Garasjeplass (med mulighet for elbil-lader).. Inngang fra garasjeanlegg direkte til boligen. . Nydelig utsikt.. 3 soverom, 2 stuer, 2 bad og eget vaskerom.. Herlige uteområder med markterrasser på begge sider og balkong.. Bod og sportsbod.. Nærhet til turområder.. Gangavstand til skoler, barnehager, dagligvare og busstopp.. Lave omkostninger. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 8 090 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 107m2
Bruksareal: 117m2
Soverom: 3
Byggeår: 2021
Energimerking: B
Tomteareal: 680m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Juldagan 15
9006 Tromsø
Oppdragsnummer 52-23-0061
Totalvurdering Juldagan 15 - Innflyttingsklar familiebolig med unik beliggenhet på fremste rad, på hjørnet, på Strandkanten. Boligen gode kvaliteter med praktisk planløsning, rikelig med naturlig lysinnslipp, utsikt og fast garasjeplass. Boligene i rekka er faktisk de eneste familieboligene på Strandkanten! Gangavstand til alt du trenger i hverdagen som dagligvare, skole, barnehage og turområder.

Høydepunkter:
Boligen ligger på enden av rekka.
Nyere byggeår (2021).
Garasjeplass (med mulighet for elbil-lader).
Inngang fra garasjeanlegg direkte til boligen.
Nydelig utsikt.
3 soverom, 2 stuer, 2 bad og eget vaskerom.
Herlige uteområder med markterrasser på begge sider og balkong.
Bod og sportsbod.
Nærhet til turområder.
Gangavstand til skoler, barnehager, dagligvare og busstopp.
Lave omkostninger

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 4392 snr. 1 i Tromsø kommune
Beliggenhet Med sin sentrale beliggenhet har Skir kort vei til det meste. Det er fem dagligvarebutikker i en kilometer omkrets, og benytter du kollektivtilbudet så er det bussholdeplass med busslinjer som går mot Langnes, sentrum og UiT / UNN på hovedveien rett ovenfor Skir. Bjerkaker barneskole er ca. 1 km spasertur sørover langs øya, og Sommerlyst ungdomsskole ligger ovenfor sentrum. For de som har mindre barn finnes det en rekke offentlige og private barnehager i nærheten.
Adkomst Adkomsten til Skir er enkel. Bilister har avkjøring fra Strandvegen rett sør for Himmel & Hav. For syklister og gående er området også tilgjengelig fra nordsiden, enten fra Strandvegen eller strandpromenaden. For de som ønsker å reise kollektivt går det busslinjer til sentrum, Giæverbukta og UiT / UNN fra bussholdeplassene ved Strandvegen.
Tomt/beskaffenhet Del av felles tomt. Fellesarealene er meget pent opparbeidet og tilrettelagt med internveier, sittegrupper og mye mer.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Enebolig
Byggeår 2021
Areal Primærrom: 107 kvm, Bruksareal: 117 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 3
Byggemåte Bæresystem
Byggets bæresystem består av betongvegger og stålkonstruksjoner. Synlig bærekonstruksjon vil kunne forekomme, men tilstrebes innebygd vegger.

Yttertak
Taket bygges opp med betongdekke som isoleres og tekkes krav fra TEK-17.

Yttervegger
Plassbygd med minimum 250 mm isolasjon. Fasade blir kledd med Rodeco fasadeplater og varmebehandlet brannimpregnert panel. Fasade klargjøres for utvendig solavskjerming.

Vinduer
Aluminiumskledde trevinduer hvitmalt.

Balkonger
Balkonger leveres med dekker av massivtre, opphengt med stag fra bærekonstruksjon på tak. Balkonger leveres med rekkverk av glass eller panel. Dekke tekkes og kles med tremmegulv. Utvendig belysning på vegg. Varierende løsninger på balkonger.

Byggemåte er hentet fra leveransebeskrivelsen i prosjektprospektet og avvik kan forekomme.
Ferdigattest Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for boligblokk og bryggehus 10.06.21.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:

1 plan: 2 soverom, stue, bad og vaskerom.
2 plan: Stue/kjøkken, bad, soverom og entrè.

I tillegg disponerer leiligheten en sportsbod.
Standard Gulv: 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett matt lakk, 13x138 mm
Vegg: Helsparklet gips og 2 strøk maling. Betongvegger: Helsparkling
Himling: Betongelementer, helsparklet. 2 strøk maling.

Bad:
Gulv: Flis 30x30 SAP Kaleido Grigio NAT
Vegg: Fliser 30x60 C1 Rako
Himling: Folierte stålplater

Kjøkken:
Kvalitetskjøkken fra Nova med integrerte hvitevarer fra Electrolux. Innredningen har glatte fronter og laminat benkeplate.

Byggemåte er hentet fra leveransebeskrivelsen i prosjektprospektet og avvik kan forekomme.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Vannbåren varme. Elektriske varmekabler i entre.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Fast parkering i lukket garasjeanlegg. Det er tilrettelagt for etablering av elbil-lader i garasjeanlegget.

Boligen har adkomst fra underetasjen og inn i garasjeanlegget.
Tomten €total_tomtearealogfeste€
Fellesareal Fellesarealer opparbeid med lekeplass, sittegrupper og promenade.
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligbebyggelse, jfr. reguleringsplan datert 02.06.2022.

Det er registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 8 090 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 736 224,-
Formuesverdi sekundærbolig: 6 597 651,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter fastsettes av Tromsø kommune etter at boligen er ferdigstilt/overtatt og blir fakturert eier. Kjøper plikter å betale avgifter fra overtakelsen.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet. Sameiets styre skal underrettes om alle leieforhold.
Fellesutgifter Fastsettes når alle bryggehus er solgt.
Tinglyste rettigheter og servitutter For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Bygningstegninger
Midlertidig brukstillatelse
Reguleringsplan
Pågående regulering
Info om dobbelforsikring
Nabolagsprofil
Budskjema

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse I anleggseiendommen er det også etablert sykkelparkering, kajakklager og skismørebod. Dette er til felles bruk for medlemmene i Skir Velforening, jf. vedtekter pkt. 5.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Selger har aldri bebodd leiligheten og har således ikke primærkjennskap til leilighetens beskaffenhet.

Boligen var ferdigstilt i 2021, det er gjennomført ettårs befaring av boligen.

Formuesverdien er estimert ut fra Skatteetatens hjemmesider.

Selger har tegnet Dobbeltforsikring.

Dobbelboligforsikring er en forsikring som gir deg økonomisk hjelp hvis det tar tid å selge din egen bolig.
Forsikringen dekker de faktiske mer-utgiftene ved å sitte med to boliger med inntil 15 000 kroner per måned, og maksimalt 135 000 kroner totalt.
Utbetalingene starter ved overtakelse av boligen du har kjøpt. Se vedlegg i salgsoppgave for ytterligere informasjon.
Forkjøpsrett Ingen forkjøpsrett.

Megler:

Stina Stormo

(+47) 41434462

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Stina Stormo

(+47) 41434462

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Torsdag, 02. mai
18:15 - 19:00
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Juldagan 15 - Presentert av Stina Stormo og Anders Karlstrøm.
Velkommen til Juldagan 15 - Presentert av Stina Stormo og Anders Karlstrøm.
Innflyttingsklar bolig med god planløsning, beliggenhet på enden av rekka og garasjeplass.
Innflyttingsklar bolig med god planløsning, beliggenhet på enden av rekka og garasjeplass.
Fantastisk beliggenhet ved sjøen, og med gangavstand til alt!
Fantastisk beliggenhet ved sjøen, og med gangavstand til alt!
Planskisse 1.etasje.
Planskisse 1.etasje.
Planskisse underetasje.
Planskisse underetasje.
På kjøkkenet har du alt du trenger av integrerte hvitevarer som kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin og stekeovn.
På kjøkkenet har du alt du trenger av integrerte hvitevarer som kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin og stekeovn.
Rommet framstår åpent, lyst og luftig, med store vindusflater og generøs takhøyde. (Bildet er hentet fra tilsvarende bolig)
Rommet framstår åpent, lyst og luftig, med store vindusflater og generøs takhøyde. (Bildet er hentet fra tilsvarende bolig)
(Bildet er hentet fra en tilsvarende bolig som er malt og stylet).
(Bildet er hentet fra en tilsvarende bolig som er malt og stylet).
Soverom eller kontor - du velger!
Soverom eller kontor - du velger!
Pent bad med gode løsninger. Badet ligger ved entrè på plan 2.
Pent bad med gode løsninger. Badet ligger ved entrè på plan 2.
Trappeløp ned til underetasjen.
Trappeløp ned til underetasjen.
Stue i underetasjen med inngang til 2 soverom, bad og vaskerom.
Stue i underetasjen med inngang til 2 soverom, bad og vaskerom.
Perfekt til tv-stue eller lekerom! (Bilde fra tilsvarende bolig som er malt og stylet).
Perfekt til tv-stue eller lekerom! (Bilde fra tilsvarende bolig som er malt og stylet).
Romslig bad med servantskap, vegghengt toalett og dusj med innfellbare glassdører.
Romslig bad med servantskap, vegghengt toalett og dusj med innfellbare glassdører.
Boligens hovedsoverom er av god størrelse med god plass til stor seng, tilhørende nattbord og klesoppbevaring. Utgang til stor markterrasse.
Boligens hovedsoverom er av god størrelse med god plass til stor seng, tilhørende nattbord og klesoppbevaring. Utgang til stor markterrasse.
Markterrasse ved hovedsoverom.
Markterrasse ved hovedsoverom.
Soverom nr. 3 passer utmerket som barnerom eller gjesterom.
Soverom nr. 3 passer utmerket som barnerom eller gjesterom.
Nydelig utsikt mot sundet som strekker seg fra nord til sør i øst!
Nydelig utsikt mot sundet som strekker seg fra nord til sør i øst!
Tromsdalstinden, Fløya og Kroken i nord.
Tromsdalstinden, Fløya og Kroken i nord.
Innvendig bod. I tillegg er det separat sportsbod.
Innvendig bod. I tillegg er det separat sportsbod.
Vaskerom vegg i vegg med bad i underetasjen.
Vaskerom vegg i vegg med bad i underetasjen.
Yttergang på hovedplan. Det er også adkomst direkte til bod- og garasjeanlegg fra boligens underetasje.
Yttergang på hovedplan. Det er også adkomst direkte til bod- og garasjeanlegg fra boligens underetasje.
Her bor du i et svært attraktivt område med nærhet til sentrum, skole, barnehage og flotte turområder! Fra boligen er det nærhet til busstopp med svært gode kollektivforbindelser.
Her bor du i et svært attraktivt område med nærhet til sentrum, skole, barnehage og flotte turområder! Fra boligen er det nærhet til busstopp med svært gode kollektivforbindelser.