Petersborggata 19

Tromsø

Soverom
4 stk
Størrelse
172m2 (BRA-i)
Prisantydning
9 470 000,-

Herskapelig og ærverdig sveitservilla med tilbaketrukket beliggenhet i øvre del av Tromsø sentrum!  Eiendommen har rikelig med sjarm. Spennende og innholdsrik planløsning med mange stuer og store rom som glir pent over i hverandre. Felles for dem a lle er store vindusflater og god takhøyde. Boligens størrelse og areal gir en høy grad av fleksibilitet, enten du søker det helt unike eller du ønsker en eventyrlig familiebolig. Boligen er fortløpende oppgradert og vedlikeholdt, men uten at det har gått utover boligens klassiske karakter og sjarme. Boligen fremstår derfor som en av byens mest unike boliger med en arkitektonisk utstråling og en beliggenhet som bare må oppleves. Høydepunkter: Flott arkitektonisk utførelse. Barnevennlig. Etterspurt og attraktiv. Nærhet til "alt". Svært gode bussforbindelser. ... Les mer

Prisantydning: 9 470 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Internt bruksareal: 172m2 (BRA-i)
Soverom: 4
Byggeår: 1916
Energimerking: F
Tomteareal: 490m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Petersborggata 19
9009 Tromsø
Oppdragsnummer 52-23-0404
Totalvurdering Petersborggata 19 - Herskapelig og ærverdig sveitservilla med tilbaketrukket beliggenhet i øvre del av Tromsø sentrum!

På en spasertur i nabolaget ser man at historien møter arkitekturen. Her finnes en rekke herskapelige villa som står som stolte voktere langs gatene. Hver villa synes å ha sin egen historie, og hvis vegger kunne snakke ville de fortelle om den tida da Tromsø begynte å blomstre som et urbant knutepunkt her oppe i nord.

Eiendommen har rikelig med sjarm. Spennende og innholdsrik planløsning med mange stuer og store rom som glir pent over i hverandre. Felles for dem alle er store vindusflater og god takhøyde. Boligens størrelse og areal gir en høy grad av fleksibilitet, enten du søker det helt unike eller du ønsker en eventyrlig familiebolig.

Boligen er fortløpende oppgradert og vedlikeholdt, men uten at det har gått utover boligens klassiske karakter og sjarme. Boligen fremstår derfor som en av byens mest unike boliger med en arkitektonisk utstråling og en beliggenhet som bare må oppleves.

Eiendommen befinner seg i den sørlige delen av Petersborggata, en kort spasertur unna Tromsø sentrum med alt av byens severdigheter og muligheter for rekreasjon. Busstopp med busser i flere retninger er bare 5 min gange unna.

Høydepunkter:

Flott arkitektonisk utførelse
Barnevennlig
Etterspurt og attraktiv
Nærhet til "alt"
Svært gode bussforbindelser
Nærhet til barnehage og skoler

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 200 bnr. 1012 i Tromsø kommune
Beliggenhet Eiendom ligger i et etablert villaområde på brinken rett ovenfor Tromsø sentrum. Området er bebygget med eneboliger og klassiske villaeiendommer fra begynnelsen av 1900-tallet. Området ligger i kort gangavstand fra sentrum.
Adkomst Adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Eiendommen har en relativt flat tomt. Pent opparbeidet med plen, prydbusker og trær. Gruset adkomst med parkering for flere biler.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1916
Areal Primærrom: 165 kvm, Bruksareal: 172 kvm, BRA-i:172 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 3, Soverom: 4, Bad: 2, Antall rom: 7
Byggemåte Taktekkingen er av skifertakstein. Tak over tilbygg kjøkken har båndtekking. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Lagt ny tekking og etterisolering i 2005. Takrenner, nedløp og beslag i patinert sink. Lagt nytt i 2005. Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon med overliggende takåser og taktrobord. Eldre konstruksjon der det kan forekomme skjevheter.

Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass og trevinduer med koblet glass. Montert vinduer med opprinnelig utseende i 1998-2003. Bygningen har malte hovedytterdører og malt balkongdør i tre. Montert i perioden 1998-2003 ifølge eier. Veggene har tømmerkonstruksjon. Fasade/kledning har liggende og stående bordkledning. Ny kledning lagt utenpå gammel. Utført 1994/96 ifølge eier.

Balkong med utgang fra soverom på loft mot sør. Utført i tre med underliggende bæreknekt laget på nytt etter opprinnelig utseende. Utvendige trapper i tre til hovedinngang og biingang.

Det er ukjent byggegrunn. Det er drenering fra 1999. Se egenerklæring/ redegjørelse fra eier. Bygningen har grunnmur i natursteinsmur og deler av betong. Forstøtningsmurer er av betong ved innkjørsel mot veg. Utvendige vann/ avløpsrør er av plast. Det er offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Nye stikk lagt i 1998-2000.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Raymond Jørgensen datert 11.12.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det er ikke funnet midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest i arkivet til Tromsø kommune. Dog bemerkes det at det foreligger godkjente byggetegninger som samsvarer med dagens bruk. Det foreligger også byggetillatelse for tilbygg fra 1922.
Innhold Inngår i P-rom
Loftsetasje: Gang m/trapp , Soverom 1, Soverom 2, Soverom 3, Soverom 4, Loftstue , Gang , Bad
1. etasje: Gang m/trapp til loft, Gang m/trapp til kjeller, Spisestue/kjøkken , Stue, Stue/ bibliotek
Underetasje: Gang m/trapp , Kjellerstue , Bad , Vaskerom , Badstue

Inngår i S-rom
Underetasje: 2 boder

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Raymond Jørgensen datert 11.12.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Innvendig gulv er av tregulv som er oljet, lutet eller impregnert med linoljesåpe og fliser.
Veggene er av trepanel, tømmer og murte/ pussede flater.
Innvendige tak er av malte plater og trepanel.
Rom under terreng: Gulvet har fliser. Veggene er av betong/mur.

Kjøkken
Kjøkkenet har innredning med malte flater. Kjøkkenet er plassbygget i heltre av møbelsnekker Kurt Buhler. Benkeplater er i dag av teak, men vil bli skiftet til heltre eik før overtakelse, fliser på vegg over benk. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Våtrom
Bad loft
Aktuell byggeforskrift er tekniske forskrifter i perioden 1997-2010. Bad etablert rundt 1998-2001 ifølge eier. Badet har fliser på gulv, fliser og trepanel på vegger og malt innvendig tak. Det er servant, toalett og dusjkabinett. Det er varme i gulv. Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale forhold. Hulltaking er foretatt ved/i gang.

Bad kjeller
Aktuell byggeforskrift er tekniske forskrifter i perioden 1997-2010. Bad etablert rundt 1998-2000 ifølge eier. Veggene har fliser og panel/tømmer. Taket har panel. Gulvet er flislagt og utført med elektriske varmekabler. Vegger av mur. Rommet har innredning med nedfelt servant, veggmontert toalett og dusjvegger/hjørne. Høydeforskjell mot sluk er målt til ca. 50 mm fra oppkant ved dørterskel til overkant slukrist. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Sluk i dusjhjørne og ekstra sluk i andre enden av bad. Badet har mekanisk avtrekk med egen elbryter. Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga. tilliggende konstruksjoner.

Vaskerom kjeller
Aktuell byggeforskrift er tekniske forskrifter i perioden 1997-2010. Bad etablert rundt 1998-2000 ifølge eier. Veggene har fliser og panel/tømmer. Taket har panel. Høydeforskjell mot sluk er målt til ca. 50 mm fra oppkant ved dørterskel til overkant slukrist. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Rommet har benk med utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Det er naturlig ventilering. Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga. tilliggende konstruksjoner. Vegger av mur.

Badstu
Badstu med tremmegulv og fliser på gulv, panel på vegger og innvendig tak. Trebenker og badstuovn. Badstu er bygget som rom-i-rom med luftespalte mellom vegger og tak. Opplysninger fra eier.

Tekniske installasjoner
Innvendige vannledninger er av kobber. Komplett nytt i 2000 og utført som egeninnsats. Det er avløpsrør av plast. Komplett nytt i 2000 og utført som egeninnsats. Boligen har naturlig ventilasjon via ventiler i vegg. Varmtvannstanken er på ca. 200 liter. Sikringsskap med automatsikringer og skjult og åpen kabelføring. Nytt sikringsskap og ellers elektrisk anlegg i 2000. Brannslukkingsapparat og røykvarslere. Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG 0 - Ingen avvik
TG 1 - Mindre eller moderate avvik
TG 2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak
TG 2 - Avvik som kan kreve tiltak
TG 3 - Store eller alvorlige avvik
TG IU - Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG 3 - Store eller alvorlige avvik
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Vurdering av avvik: Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.

Våtrom > Loft > Bad > Generell
Vurdering av avvik: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. En samlet TG 3 for rommet er satt med bakgrunn i alder og manglende tetthet i våtsonen på rommet.

Tomteforhold > Forstøtningsmurer

TG IU - Konstruksjoner som ikke er undersøkt
Utvendig > Taktekking
Vurdering av avvik: Taktekking er snødekt , alder eller materiale er ukjent og derfor ikke nærmere vurdert.

Innvendig > Krypkjeller
Vurdering av avvik: Krypkjeller har ingen adkomstmulighet og derfor ikke nærmere vurdert innvendig.

Våtrom > Kjeller > Bad > Tilliggende konstruksjoner våtrom
Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga. tilliggende konstruksjoner. Vegger av mur.

Våtrom > Kjeller > Vaskerom > Tilliggende konstruksjoner våtrom
Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga. tilliggende konstruksjoner. Vegger av mur.

TG 2 - Avvik som kan kreve tiltak
Utvendig > Veggkonstruksjon
Vurdering av avvik: Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Det er liten åpning mellom kledning og underliggende vannstokk/vannbord

Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Vurdering av avvik: Kryploft/tak er etterisolert, men det er ikke benyttet plast/dampsperre mot varm side.

Innvendig > Overflater
Vurdering av avvik: Litt knirk i gulv mot kjellertrapp, bom i fliser i kjellerstue og i bod.

Innvendig > Radon
Vurdering av avvik: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Radonmålinger er ikke foretatt, heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med "moderat til lav" aktsomhetsgrad

Innvendig > Innvendige trapper
Vurdering av avvik: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Det er liten frihøyde i trappeløp og liten høyde nederst i kjellertrapp

Innvendig > Innvendige dører
Vurdering av avvik: Enkelte av innvendige dører har en del slitasje.

Innvendig > Andre innvendige forhold
Vurdering av avvik: Nede i åpning er det treverk som er fuktig og har svertesopp. I følge eier er dette forskaling som står igjen etter golvstøp.

Våtrom > Kjeller > Bad > Overflater vegger og himling
Vurdering av avvik: Det er uegnede materialer i våtsoner. Svertesopp er registrert. Det er påvist avvik i fuger.

Våtrom > Kjeller > Bad > Overflater Gulv
Vurdering av avvik: Det er påvist sprekker i fliser. Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det ikke behov for noe tiltak på fliser med bom, men levetiden er redusert.

Våtrom > Kjeller > Bad > Sluk, membran og tettesjikt
Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet.

Våtrom > Kjeller > Bad > Sanitærutstyr og innredning
Vurdering av avvik: Det mangler lekkasjesikring fra innebygget sisternen. Området inne bak vegghengt toalett er ikke utført som en vanntett konstruksjon med drensåpning ut på gulv.

Våtrom > Kjeller > Bad > Ventilasjon
Vurdering av avvik: Rommet har kun naturlig ventilasjon.

Våtrom > Kjeller > Vaskerom > Overflater vegger og himling
Vurdering av avvik: Det er uegnede materialer i våtsoner

Våtrom > Kjeller > Vaskerom > Overflater Gulv
Vurdering av avvik: Det er påvist avvik i fuger.

Våtrom > Kjeller > Vaskerom > Sluk, membran og tettesjikt
Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet.

Våtrom > Kjeller > Vaskerom > Ventilasjon
Vurdering av avvik: Rommet har kun naturlig ventilasjon.

Kjøkken > 1. Etasje > Spisestue/kjøkken > Overflater og innredning
Vurdering av avvik: Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Vurdering av avvik: Det er påvist ufagmessig utførelse av vannledninger. Arbeid på vannledninger er utført uten bruk av rørlegger.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Vurdering av avvik: Arbeid på avløpsrør er utført uten bruk av rørlegger.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
Tilstandsgraden er vurdert ut fra den forenklede og begrensede kontrollen som forskriften inneholder. El-anlegget kan ha feil og mangler som en slik forenklet undersøkelse ikke vil avdekke. Vær derfor oppmerksom på denne risikoen, og søk videre veiledning eller få en fullstendig kontroll utført av registrert elektrovirksomhet.

TG 2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak
Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Vurdering av avvik: Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden tanken fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Raymond Jørgensen datert 11.12.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Møblement som selger informerer om ikke medfølger:
- Skipsanker som ligger i hagen følger ikke med.
- Lysekrone i biblioteket følger ikke med.
- Maleribelysning i hovedstue følger ikke med.
- Hengelampe over spisebord følger ikke med.
- Taklampe i hovedinngang følger ikke med.

Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Avvikende fra dette er: gasskomfyr med flaskesett, oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel. Dette følger ikke med handelen.

For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Oppvarming i hovedsak elektrisk og vedfyring. Varmekabler i gulv på bad i kjeller. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i egen innkjørsel.
Tomten Areal: 490 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligbebyggelse jf. kommuneplanens arealdel datert 29.03.2017.
Det er registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen og eiendommen ligger innenfor fortettingsområdet jf. eiendomsrapport datert 15.11.2023.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 9 470 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,- (avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Raymond Jørgensen den 11.12.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 692 703,-
Formuesverdi sekundærbolig: 6 093 730,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2021.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 22 880,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Selger opplyser om et årlig forbruk på ca. 20 000kWh, i tillegg fyrer de med ved.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Det er ikke registrert negative rettigheter og servitutter på eiendommen.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport datert 11.12.2023
Selgers egenerklæring datert 19.11.2023
Tegninger
Byggetillatelse tilbygg fra 1922
Reguleringsplan
Pågående regulering
Eiendomsrapport
Grunnkart
Nabolagsprofil
Energiattest
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger informerer om følgende i sin egenerklæring:
1. Total renovering av alle våtrom. Utført i 2000.
2. Isolering av tak, nytt tro, legging av takskifer. Utført av faglært snekker i 2005. Vindu skiftet av ufaglært.
3. Oppgraving rundt ca. halve muren ned til underkant kjellergolv, montert drensrør, vortepapp, separasjonsduk og pukk. Utført av Åsmunn Amundsen i 1999.
4. Total utbedring av el anlegg, nytt inntaksvern, sikringsskap, og ellers alt av kabel og stikk. Utført av Frank Isaksen AS i 2000.
5. Nye bunnledninger i kjeller, nytt vann- og avløp i hele huset. Utført av Åsmunn Amundsen i 2000.
6. Det er installert stålpipe i gammel teglpipe.
7. Senket jordgolv, isolert, betonggolv og lagt fliser. Inndelt til bad, Badstu, vaskerom, matbod, gang, treningsrom/lager. Utført i 2000.
8. Boligen er bygd i 1916 og vi kjøpte den 1998. I perioden 1998 - 2006 pågikk det en total renovering av boligen og tilbakeføring til opprinnelig utseende, innvendig og utvendig, og det ble bygd uthus.
9. Hagemur mot sør ligger på tomtegrense, etter muntlig avtale med nabo. Uthus ligger mot tomtegrense mot nord, etter skriftlig avtale med nabo.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet. En boligselgerforsikring gir trygghet for selger og kjøper, og kan dekke feil og mangler som enten ikke er opplyst om eller det ikke var kjennskap til da salget ble gjennomført.

Avvikende møblement. Dette følger ikke med ved salget:
- Skipsanker som ligger i hagen følger ikke med.
- Lysekrone i biblioteket følger ikke med.
- Maleribelysning i hovedstue følger ikke med.
- Hengelampe over spisebord følger ikke med.
- Taklampe i hovedinngang følger ikke med.
- Gasskomfyr med flaskesett, oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel følger ikke med.

Megler:

Ivar J. Nerdal

(+47) 97789000

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

(+47) 97789000

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Petersborggata 19 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved megler Ivar Nerdal!
Velkommen til Petersborggata 19 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved megler Ivar Nerdal!
Eneboligen er gjennomført stilmessig og svært innholdsrik.
Eneboligen er gjennomført stilmessig og svært innholdsrik.
Bokhyllene i biblioteket er plassbygd i heltre. Her kan man tilbringe timesvis fordypet i din favorittbok.
Bokhyllene i biblioteket er plassbygd i heltre. Her kan man tilbringe timesvis fordypet i din favorittbok.
Her får du blant annet stue, bibliotek, spisestue og kjøkken i romslige og flotte møbleringsvennlige rom.
Her får du blant annet stue, bibliotek, spisestue og kjøkken i romslige og flotte møbleringsvennlige rom.
Planskisse kjeller
Planskisse kjeller
Planskisse 1. etasje.
Planskisse 1. etasje.
Planskisse loftsetasje.
Planskisse loftsetasje.
Planskisse uthus.
Planskisse uthus.
Utrolig fine originale tredetaljer.
Utrolig fine originale tredetaljer.
I stuen har du peis for ekstra varme og hygge vinterstid.
I stuen har du peis for ekstra varme og hygge vinterstid.
Utsikt fra hovedstue til bibliotek.
Utsikt fra hovedstue til bibliotek.
De flotte overgangene mellom rommene skaper en herskapelig villafølelse.
De flotte overgangene mellom rommene skaper en herskapelig villafølelse.
Biblioteket i hovedetasjen finner du innenfor entreen.
Biblioteket i hovedetasjen finner du innenfor entreen.
Flotte detaljer og gipsrosett i tak, rålekkert.
Flotte detaljer og gipsrosett i tak, rålekkert.
Boligen strekker seg over 3 plan, og har i tillegg et uthus med rikelig lagring og verksted!
Boligen strekker seg over 3 plan, og har i tillegg et uthus med rikelig lagring og verksted!
Spisestuen er i tilknytning til kjøkken og er av romslig størrelse.
Spisestuen er i tilknytning til kjøkken og er av romslig størrelse.
Kjøkken i samme gjennomgående stil, med mye lagring i over- og underskap.
Kjøkken i samme gjennomgående stil, med mye lagring i over- og underskap.
Flott harmoni i fargene, det blå lyset ute samt fargen på overflatene.
Flott harmoni i fargene, det blå lyset ute samt fargen på overflatene.
I loftsetasjen finner du 4 soverom, et lite bad og romslig gang samt egen stue.
I loftsetasjen finner du 4 soverom, et lite bad og romslig gang samt egen stue.
Boligen skiller seg ut med flotte og spreke fargevalg.
Boligen skiller seg ut med flotte og spreke fargevalg.
Loftsstuen er utført i oljet tre og har en varm og lun atmosfære.
Loftsstuen er utført i oljet tre og har en varm og lun atmosfære.
Boligens 2. soverom er malt i en fresh grønnfarge og har egen sørvendt veranda. Flott plass å nyte formiddagskoppen i rolige omgivelser.
Boligens 2. soverom er malt i en fresh grønnfarge og har egen sørvendt veranda. Flott plass å nyte formiddagskoppen i rolige omgivelser.
Klesskapet er plassbygd i heltre av møbelsnekker.
Klesskapet er plassbygd i heltre av møbelsnekker.
Fra verandaen kan du se helt mot Malangsfjellene. Nærområdet er preget av store villaer og flotte eneboliger.
Fra verandaen kan du se helt mot Malangsfjellene. Nærområdet er preget av store villaer og flotte eneboliger.
Soverom 3 og 4 er utført i samme stil som loftsstuen.
Soverom 3 og 4 er utført i samme stil som loftsstuen.
Det første soverommet har inngang rett fra trappeoppgang, med plass til seng og klesskap.
Det første soverommet har inngang rett fra trappeoppgang, med plass til seng og klesskap.
Bad.
Bad.
Rom innredet som stue i samme utførelse som loftet. Mye oljet trepanel som gir deg den ekstra hyggelige romfølelsen.
Rom innredet som stue i samme utførelse som loftet. Mye oljet trepanel som gir deg den ekstra hyggelige romfølelsen.
I kjeller har du flere rom, bod, vaskerom, bad og badstu.
I kjeller har du flere rom, bod, vaskerom, bad og badstu.
Badstuen er bygget som rom-i-rom med luftespalte mellom vegger og tak jf. eier.
Badstuen er bygget som rom-i-rom med luftespalte mellom vegger og tak jf. eier.
Badet er utført med fliser og gulvvarme.
Badet er utført med fliser og gulvvarme.
Flott entré med doble inngangsdører. Flotte fliser. I kjellernedgangen finner du et plassbygd lagerskap med hyllsesystem i MDF og heltre, av møbelsnekker.
Flott entré med doble inngangsdører. Flotte fliser. I kjellernedgangen finner du et plassbygd lagerskap med hyllsesystem i MDF og heltre, av møbelsnekker.
Flotte detaljer i byggekonstruksjonen.
Flotte detaljer i byggekonstruksjonen.
Verkstedet i uthuset er isolert og har oppvarming.
Verkstedet i uthuset er isolert og har oppvarming.
Verkstedet kan innredes som smørebu for den som ønsker det.
Verkstedet kan innredes som smørebu for den som ønsker det.
Huset ligger skjermet til og gir følelse av privatliv.
Huset ligger skjermet til og gir følelse av privatliv.