Sollivegen 30

Tromsdalen

Soverom
4 stk
Størrelse
586m2 (BRA-i)
Prisantydning
13 400 000,-

Sollivegen 30 - Stor vestvendt enebolig i blindvei med attraktiv og unik beliggenhet. Innholdsrik bolig som strekker seg over 4 plan. Her får du flere soverom, stuer, bad og toalettrom, spillrom, en dobbelgarasje og stor balkong. Det er etablert en 3-roms leilighet i underetasjen. Leiligheten inneholder bl.a. stue/kjøkken, soverom og bad. Arealsformålet er bruksareal, ikke P-rom. Forholdet er ikke omsøkt hos Tromsø kommune. Det er lagt ut to boligtomter for salg tilgrensende boligen. Eneboligen har kort vei til busstopp som tar deg til sentrum og Jekta. Du har umiddelbar nærhet til utmark og flotte etablerte turstier, gangavstand til Pyramiden og mer! Høydepunkter: Stor enebolig. Spillrom. Hobbyrom. Dobbelgarasje. Fantastisk utsikt. Nærhet til fjell og natur. Sentralt. Rolig og barnevennlig. Velkommen! ... Les mer

Prisantydning: 13 400 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Internt bruksareal: 586m2 (BRA-i)
Balkong/Terrasse: 206m2 (TBA)
Soverom: 4
Byggeår: 1989
Energimerking: D
Tomteareal: 766m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Sollivegen 30
9020 Tromsdalen
Oppdragsnummer 52-23-0347
Totalvurdering Sollivegen 30 - Stor enebolig i blindvei med attraktiv og unik beliggenhet. Boligen strekker seg over 4 plan og er meget innholdsrik. Her får du flere soverom, stuer, bad og toalettrom, spillrom, en dobbelgarasje og stor balkong.

Det er etablert en 3-roms leilighet i boligens underetasje. Leiligheten inneholder stue/kjøkken, 2 soverom, bad, vaskerom, bod og entré. Arealsformålet er bruksareal, ikke primærrom. Forholdet er ikke omsøkt hos Tromsø kommune.

Det er lagt ut to boligtomter for salg som grenser til Sollivegen 30.

Eneboligen ligger vestvendt til innerst i rolig blindgate i Tromsdalen, kort vei til busstopp som tar deg til sentrum og handelsparken på Håpet. Du har umiddelbar nærhet til utmark og flotte etablerte turstier, gangavstand til Pyramiden kjøpesenter og mer!

Høydepunkter:
Stor enebolig
Spillrom
Hobbyrom
Dobbelgarasje
Fantastisk utsikt
Nærhet til fjell og natur
Sentralt
Rolig og barnevennlig

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 17 bnr. 1095 i Tromsø kommune
Beliggenhet Etablert boligområde sentralt i Tromsdalen. Bebygget med frittliggende eneboliger. Gangavstand til skole. Kort veg til butikk. Gangavstand til idrettsplass og nærhet til friområder. Ca, 2,5 km til Tromsø sentrum. God utsikt mot deler av bysentrum og innseilingen til byen.
Adkomst Adkomst fra offentlig vei.

Det opplyses særskilt om følgende forhold: Det er skilt ut to boligtomter på gnr. 17 bnr. 1894 og 1895. Det vil derfor måtte påregnes endring av allerede etablert adkomstvei til Sollivegen 30. For ytterligere informasjon omkring forholdet, ta kontakt med megler.
Tomt/beskaffenhet Tomten er sør og vestvendt i hellende terreng. Tomten er terrassert og opparbeidet med stor hage. Hagen har plen, blomster og prydvekster, samt busker og trær. Det er nedgravd vannledning med flere vannposter i hagen. Adkomstveg og gårdsplass er asfaltert. Det er nyanlagt, gruslagt veg til terrasse.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1989

I selgers eie er boligen blitt betydelig oppgradert og forbedret. Periode 2022-2023.
Areal Primærrom: 427 kvm, Bruksareal: 586 kvm, BRA-i:586 kvm , TBA: 206 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 3, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 6
Byggemåte Taktekking av betongtakstein på boligens saltak. Takrenner og nedløp er av stål. Pipebeslag i stål. Beslag på utkraget dragere på grunnplanet. Vegger over grunnmur som bindingsverkskonstruksjon med liggende bordkledning. Saltakform. Sperrekonstruksjon med mønedragere av limtre. Knevegger og knekott med god lagringsplass. Takkonstruksjonen er isolert med min.ull mellom sperrene. Hanebjelkeloft med stigetilkomst. Plate/kartong undertak (se beskrivelse under taktekking). Luftespalter med asfaltplater. To ventiler i hver gavl.

Malte trevinduer med 2-lags glass med produksjonsår 1985 og malte trevinduer i fast karm med 3-lags glass i del av stue og kjøkken. Noen nye vinduer i leilighet. Hovedytterdør er av teak med elektronisk låsesystem. Registrert noen skrapemerker i nedkanten av dørbladet. Verandadør på loft fra 2017. Verandadører på kjøkken er fra byggeåret. Nyere i stue. Isolerte leddporter med automatiske portåpnere til garasje.

Stue i hovedetasje har utgang til stor sørvendt terrasse og med naturlig tilgang til øst og nordvendt terrasser. Mot sør, nord og øst er det innredet boligrom (garasje mot sør) under. Rekkverk har høyde opp til parapet på ca. 60-62 cm, lysåpning over på 30-32 cm mellom parapet og handlist. Totalhøyde på rekkverk er 95-96 cm.

For dobbelgarasjen og deler av rom i underetasjens bakkant er takkonstruksjon av betong. På takkonstruksjonen er det etablert terrasse. Taket er ovenpå isolert (EPS) og folietekket (PVC-tekking).Terrasse/veranda mot vest, med utgang fra loftstue. Underliggende karnapper innredet med boligrom. Rekkverk har høyde opp til parapet på ca. 60-62 cm, lysåpning over på 30-32 cm mellom parapet og handlist. Totalhøyde på rekkverk er 95-96 cm. Terrasse/veranda mot vest, med utgang fra loftstue. Underliggende karnapper innredet med boligrom. Rekkverk har høyde opp til parapet på ca. 60-62 cm, lysåpning over på 30-32 cm mellom parapet og handlist. Totalhøyde på rekkverk er 95-96 cm. Flislagt platting foran hovedinngang.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Raymond Jørgensen datert 23.11.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger brukstillatelse datert 06.02.1989 og en bekreftelse av at brukstillatelsen fortsatt gjelder datert 04.10.2018. I henhold til plan- og bygningslovens § 21.10 gis det ikke ferdigattest for tiltak omsøkt før 01.01.1998.

At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom
1. Etasje: Hall m/trapp , Wc-rom, Soverom 1, Soverom 2, Vaskerom, TV-stue , Golfrom , Kontor, Vindfang, leilighet, Stue/kjøkken, leilighet, Soverom 1, leilighet, Soverom 2, leilighet, Bad/vaskerom, leilighet
2. Etasje: Stue , Spisestue , Kjøkken , Dusj/wc i 2. etasje, Gang med trapp, Wc-rom i 2. etasje, Soverom
3. Etasje: Dusj/wc i 3. etasje, Gang med trapp, Soverom , Stue/kjøkken

Inngår i S-rom
0. Etasje: Teknisk rom , Bodarealer
1. Etasje: Dobbeltgarasje , Bod 1, leilighet, Bod 2, leilighet

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Raymond Jørgensen datert 23.11.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv med fliser, parkett, vinyl, teppe, epoxy og laminat.
Vegger med panel, fliser, tapet, malt panel og malt betong.
Himlinger med malt panel, malte plater, panel og systemhimling.

Kjøkken
Kjøkken i 3. etasje: Innredning med glatte fronter. Laminat benkeplate og innebygd kjøleskap. Ingen ventilering fra kjøkken, men det er heller ikke etablert/montert kokesone.
Kjøkken i 2. etasje: Innredning med glatte fronter. Laminat benkeplate. Integrert oppvaskmaskin. Innredning skiftet i 2018. Avtrekk via mekanisk avtrekksanlegg i boenheten.
Kjøkken i 1.etg leilighet: Innredning med glatte fronter. Benkeplaten er av laminat. Nytt i 2023. Det er kjøkkenventilator med plasmafilter i følge eier.

Våtrom
Bad i 3. etasje: Gulv med våtromsbelegg med oppbrett på vegg, vegger som plater med malte strier, samt himling med malt panel. Mekanisk ventilasjon med avtrekk i vegg. Badet er innredet med servantskap og dusjkabinett med avløp til sluk. Gulvmontert toalett. Våre fuktsøk i gulv og vegger viste ingen skadelige fuktnivåer nå. Gulvet er tilnærmet plant. Defekt gulvvarme. Mye gulvknirk. Ikke tilluft. Slag i rør.

Bad i 2. etasje: Gulv med gulvvarme og våtromsbelegg med oppbrett på vegg, vegger med baderomstapet på plater, samt malt himling. Mekanisk ventilasjon med avtrekk i himling. Badet er innredet med baderomsinnredning, bide og gulvmontert toalett. Dusjnisje med forheng. Tilnærmet flatt gulv. Store bulinger i belegg.

Bad i 1. etasje: Omkledningsrom med epoxy gulvoverflat med gulvvarme. Sluk i gulv. Malt panel på vegger samt himling. Sluk med lokalt fall. Innredet med baderomsinnredning, speil og skap. Dusjrom med flislagt gulv med gulvvarme. Fliser på vegg og panel i himling. Veggmontert toalett med sluk i gulv foran toalett. Dusjstang på vegg. lokalt fall til sluk. Mekanisk avtrekk til veggkanal. Ingen membraner eller andre tettesjikt. Yttervegg er påforet og det er montert dampsperre, veggen er en risikokonstruksjon.

Wc-rom i 2. etasje: Vinylbelegg på gulv, tapet på vegger og malt himling. Innredet med gulvmontert toalett, servant på vegg og vegghengt skap. Mekanisk avtrekk.

Wc-rom i 1. etasje: Gulv og vegger med fliser, malt panel i himling. Innredet med gulvmontert toalett og servantskap med speil over. Mekanisk avtrekk i innkassing i vegg.

Vaskerom: Gulv med fliser. Malte betongvegger og lecavegger samt malt panel i himling. Innredet med skyllekar i rustfritt stål. Opplegg for vaskemaskin. Sluk i gulv. Avtrekksvifte med utkast til garasje. Litt fall til sluk. Det er ingen membran/tettesjikt på gulv eller vegger.

Tekniske installasjoner
Innvendige vannledninger er av kobber. Det er avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksventilasjon til 3. og 2. etasje. Enheten er montert i ett av knekottene. Eget ventilasjonsanlegg til kjeller og 1.etg, aggregat plassert i kjeller. Ventilasjonssystem til tidligere bassengdel er frakoblet. Boligen har sikringsskap med automatsikringer. Elektriske tavler plassert i teknisk rom i kjelleren. Lys styrt av bevegelse sensor på flere rom. Panelovner montert i flere av rommene. Eget sikringsskap i leilighet. Brannslukkingsapparat og røykvarslere.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG 0 - Ingen avvik
TG 1 - Mindre eller moderate avvik
TG 2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak
TG 2 - Avvik som kan kreve tiltak
TG 3 - Store eller alvorlige avvik
TG IU - Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG IU - Konstruksjoner som ikke er undersøkt
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg. Ikke hele (hanebjelkeloft er tilgjengelig), men største delen av takkonstruksjonen er gjenbygget. Ingen spesielle avvik ble registret på hanebjelkeloft. Et par strømkabler har perforert diffusjonssperren, men dette har mindre konsekvens. Isolerte knekott med adgang via kottdør. Kottene var overflatekledt. Registrert noe heng i himlingsplater på ett kott, men dette har ikke spesiell betydning.

Innvendig > Krypkjeller
Krypkjeller har ingen adkomstmulighet og derfor ikke nærmere vurdert innvendig.

Våtrom > Etasje 1 > Vaskerom > Fukt i tilliggende konstruksjoner
Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner. Alle vegger på rommet er av mur/betong.

Våtrom > Etasje 1 > Bad/vaskerom, leilighet > Fukt i tilliggende konstruksjoner
Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner. Alle vegger på rommet er av mur/betong.

TG 3 - Store eller alvorlige avvik
Våtrom > Etasje 3 > Dusj/wc i 3. etasje > Generell
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

Våtrom > Etasje 2 > Dusj/wc i 2. etasje > Generell
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

Våtrom > Etasje 1 > Vaskerom > Generell
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

Våtrom > Etasje 1 > Bad/vaskerom, leilighet > Generell
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

TG 2 - Avvik som kan kreve tiltak
Utvendig > Nedløp og beslag
Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på
renner/nedløp/beslag. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet.

Utvendig > Veggkonstruksjon
Det er ingen lusing/musebånd i nedre kant av konstruksjon.

Utvendig > Vinduer
På noen vinduer i leilighet er det ikke fullført arbeid med omramming. Et vindu i trapperom mot oversiden mangler beslag.

Utvendig > Dører
Det er påvist utetthet/åpning mellom dørblad og dørkarm. Dvs. at kald trekk kan oppstå.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Rekkverk er ikke barnesikkert i henhold til dagens krav for avstand mellom spiler. Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. Balkong/terrasse ligger over innredede boligrom, usikker konstruksjon. Konstruksjonsutforming gir økt fare for skader. Arbeid med isolering/tekking av terrasser er ikke fullført. Ikke ferdigstilt all innfesting av tekking langs kanter og tremmegulv.

Utvendig > Balkonger og rom under balkonger -
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Rekkverk er ikke barnesikkert i henhold til dagens krav for avstand mellom spiler. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på tettesjikt/membran. Balkonger/terrasse er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert.

Innvendig > Overflater
En del tak innvendig i 1.etg er åpne. I følge eier er dette for å kunne se om tidligere kondensprobler fra overliggende terasse er ok.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at standardens krav til godkjente måleavvik. Noe knirk i parkett på stue og kjøkkenet. I stue er det målt avvik/høydeforskjell på over 15 mm på gulvet.

Innvendig > Pipe og ildsted
Det er påvist at pipe har sprekker og riss. Etter kamerakontroll (av Tromsø brann og redning den 18.02.21) ble det oppdaget en liten sprekk på flere av skorsteinens innerrør.

Innvendig > Rom Under Terreng
Det er gjennom hulltaking påvist høyt fuktnivå inne i trekonstruksjonen i hulltakingen, men ikke påvist fuktskader i dette området. Høy luftfuktighet kan over tid føre til muggvekst eller sverting av materialer. Samtidig kan materialer og konstruksjoner bli ødelagt.

Innvendig > Innvendige trapper
Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper.

Innvendig > Innvendige dører
Noen vindskjeve dører.

Innvendig > Andre innvendige forhold
Luftlekkasje på dør til garasje. Ikke tettet ved ventilasjonskanal til vaskerom. Ikke tettet ved rør til sentralstøvsuger.

Våtrom > Etasje 3 > Dusj/wc i 3. etasje > Fukt i tilliggende konstruksjoner
Hulltaking er foretatt og det er påvist avvik i konstruksjonen.

Kjøkken > Etasje 2 > Kjøkken > Overflater og innredning
Kjøkken i 2. etasje: Innredning med glatte fronter. Laminat benkeplate. Integrert oppvaskmaskin. Innredning skiftet i 2018.

Kjøkken > Etasje 1 > Stue/kjøkken, leilighet > Avtrekk
Kjøkken har ventilator med omluft, plasmafilter. Om mulig bør det etableres ventilasjons kanal ut i det fri fra ventilator.

Spesialrom > Etasje 1 > Wc-rom > Overflater og konstruksjon
Det er mulig fuktskade i konstruksjonen. Toalettrom mangler styrt tilluftsventilering. Rommet ligger under terrassen og er en risikokonstruksjon.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Det er ikke påvist tilfredsstillende lufting av avløpsanlegget. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank ihht gjeldende forskrift.

Tomteforhold > Drenering
Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
Det er registrert horisontalriss som er symptom på jordtrykk.

Tomteforhold > Forstøtningsmurer
Arbeid med tetting/ kledning av mur ikke ferdigstilt. Dette er del av jobb med ny tekking/ isolering av terrasser over boligrom.

Tomteforhold > Terrengforhold
Eiendommen ligger i rasfarlig/skredutsatt område.

Tomteforhold > Oljetank
Ikke dokumentasjon på fjerning av tank. Det må innhentes dokumentasjon på forholdet.

TG 2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak
Utvendig > Taktekking
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på undertak. Taktekking er snødekt , alder eller materiale er ukjent og derfor ikke nærmere vurdert.

Innvendig > Rom Under Terreng - kjeller
Det er påvist synlig merker etter innsig av vann i gulv ved trapp i kjeller. Eier har prøvd å utføre tiltak, da det er spor etter gjenstøpte slisser i betongdekket. Vanninnsiget/fukt er framtredende på vår/sommer. På befaringsdagen var det ingen tegn til vanninnsig. Forholdet må sees i sammenheng med tilliggende rom, hvor det er synlig fjell i dagen. På dette rommet er det konstant tilsig av vann langs fjellet. I gulvet på "fjellrommet" er det etablert drensrenne som leder til sluk. På bakvegg i hjørnet mot nordøst (bak bassenget) er det registrert noe saltutslag. Saltutslag oppstår grunnet fukttransport. Bruken av rommet har betydning for hvilket tiltak som er nødvendig. I dette tilfellet vil det være svært vanskelig å få utført noen tiltak og tekniske rom i kjeller vil fungere med dette avviket.

Våtrom > Etasje 2 > Dusj/wc i 2. etasje > Fukt i tilliggende konstruksjoner
Hulltaking er foretatt og det er påvist avvik i konstruksjonen.

Spesialrom > Etasje 2 > Wc-rom i 2. etasje > Overflater og konstruksjon
Toalettrom mangler styrt tilluftsventilering.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger.

Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vann- og avløpsledninger.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Raymond Jørgensen datert 23.11.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Lampe over spisestue følger ikke med i handelen.

Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming I hovedssak ved hjelp av elektrisitet ved hjelp av panelovner o.l. Det er også peis i stuen i 2. etasje. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i garasje og på tomten.
Tomten Areal: 766 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett. Det er 3 eiendommer som deler privat vei/innkjørsel, kostnader til vedlikehold og brøyting må derfor påregnes i fremtiden.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål med byggebestemmelser for Hungeren, jf. reguleringsplan og planbestemmelsene datert 08.07.1977. Eiendommen omfattes av kommuneplan datert 29.03.2017.
Det er registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen og eiendommen er registrert beliggende innenfor hensynsone for ras- og skredfare jf. eiendomsrapport datert 31.10.2023.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 13 400 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,- (avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Raymond Jørgensen den 23.11.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 2 934 174,-
Formuesverdi sekundærbolig: 10 563 026,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2021.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 50 086,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Selger opplyser om et årlig strømforbruk på 32 200kWh.
Adgang til utleie Eiendommen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende heftelser er tinglyst på eiendommen 5401-17/1095:
2023/1230769-3/200 Bestemmelse om vann/kloakk 03.11.2023 21:00
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:17 Bnr:1894
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

2023/1230769-4/200 Bestemmelse om veg 03.11.2023 21:00
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:17 Bnr:1894
Bestemmelse om vedlikehold
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettighet på eiendommen 5401-17/1093:
Rettigheter i eiendomsrett
2018/1593998-2/200 Bestemmelse om veg 23.11.2018 21:00
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:17 Bnr:1095

Rettigheter på eiendommene 5401-17/1894, 5401-17/1895:
2023/1230769-1/200 Bestemmelse om vann/kloakk 03.11.2023 21:00
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:17 Bnr:1095
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

2023/1230769-2/200 Bestemmelse om veg 03.11.2023 21:00
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:17 Bnr:1095
Bestemmelse om vedlikehold
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport datert 23.11.2023
Selgers egenerklæring datert 31.10.2023
Brukstillatelse datert 06.02.1989
Byggetegninger
Reguleringsplan og planbestemmelser datert 08.07.1977
Pågående regulering
Eiendomsrapport
Grunnkart
Nabolagsprofil
Energiattest
Informasjonsskriv HELP Forsikring
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Avvik mellom godkjente og byggmeldte tegninger (informasjon hentet fra tilstandsrapport av Raymond Jørgensen):
Det er etablert en 3-roms leilighet i boligens underetasje hvor det tidligere var basseng. Arealsformålet er bruksareal, ikke primærrom. Forholdet er ikke omsøkt hos Tromsø kommune. Kjøper tar følgelig over risikoen ved kjøp av eiendommen.
Del av garasje er innredet til "golfrom" og solarium er endret til kontor. Frontvegg til garasjen er etablert lengre bak enn det tegningene viser. Lomperom er et vaskerom og tas med som p-rom.

Selger opplyser om følgende i sin egenerklæring:
- Var tegn til fukt i tak av betong. Dette skyltes for lite isolasjon. Dette er nå utbedret.
- Skjært hull i betongvegg til to vindu. Gjort av meg selv. Utført i 2022.
- En bod i kjeller der vann kommer inn langs fjell. Vannet dreneres bort i etablert sluk. Har vært fukt på betonggulv i kjeller ved en anledning. Dette er kun på et lite område ved trappa. Ca 2-3 kvm. Dette har skjedd på våren når snøen smelter. Forsvant i løpet av noen dager. Tror dette skyldes vann som følger terrenget. Ingen synlig fukt i vegger, bare et lite området mitt på gulvet i kjelleren.
- Etablert utleiedel i gammelt basseng rom. Eget sikringsskap. Utført i 2022 av Alt Elektro.
- Etablert avløp og vann til kjøkken i leilighet. utført av Comfort i 2022
- Koblet til et nytt rør til eksisterende anlegg. Utført i 2023.
- Bod i utleiedel har hatt fuktutslag i vegg.
- Bygd om basseng rom til leilighet i 2022

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet. En boligselgerforsikring gir trygghet for selger og kjøper, og kan dekke feil og mangler som enten ikke er opplyst om eller det ikke var kjennskap til da salget ble gjennomført.

Megler:

Jonas Bergersen

(+47) 97739732

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Jonas Bergersen

(+47) 97739732

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Sollivegen 30 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Jonas Bergersen!
Velkommen til Sollivegen 30 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Jonas Bergersen!
Fra eiendommen nyter du slående fin utsikt over Tromsøya og omegn.
Fra eiendommen nyter du slående fin utsikt over Tromsøya og omegn.
De store vindusflatene sikrer deg rikelig med innslipp av naturlig lys og gir deg den gode romfølelsen.
De store vindusflatene sikrer deg rikelig med innslipp av naturlig lys og gir deg den gode romfølelsen.
Planløsningen er åpen og moderne noe som gir deg god anledning til å møblere etter eget ønske.
Planløsningen er åpen og moderne noe som gir deg god anledning til å møblere etter eget ønske.
Boligen ligger svært godt til på en av Tromsdalens flotteste eiendommer.
Boligen ligger svært godt til på en av Tromsdalens flotteste eiendommer.
Planskisse 3. etg
Planskisse 3. etg
Planskisse 2. etg
Planskisse 2. etg
Planskisse 1. etg
Planskisse 1. etg
Planskisse 0. etg
Planskisse 0. etg
Stuen fremstår lys, trivelig, romslig og innbydende.
Stuen fremstår lys, trivelig, romslig og innbydende.
Detaljbilde.
Detaljbilde.
Magisk utsikt fra middagsbordet.
Magisk utsikt fra middagsbordet.
Samme flotte utsikt i dagslys.
Samme flotte utsikt i dagslys.
Fra spisestuen går veien videre inn på kjøkkenet.
Fra spisestuen går veien videre inn på kjøkkenet.
Fra stuen har du utgang mot sørvendt balkong med særlig gode solforhold.
Fra stuen har du utgang mot sørvendt balkong med særlig gode solforhold.
Wow.
Wow.
Stemningsbilde fra mørketiden. Her kan man ha riktig koselige stunder.
Stemningsbilde fra mørketiden. Her kan man ha riktig koselige stunder.
Bak i stuen har du plass til både sofa og mediekonsoller.
Bak i stuen har du plass til både sofa og mediekonsoller.
Kjøkkenet fremstår moderne. Her har du egen utgang til balkong som strekker seg rundt hele 2. etasje.
Kjøkkenet fremstår moderne. Her har du egen utgang til balkong som strekker seg rundt hele 2. etasje.
Egen sone for de mest hverdagslige måltidene.
Egen sone for de mest hverdagslige måltidene.
Kjøkkenet har rikelig med lagringsplass i over- og underskap.
Kjøkkenet har rikelig med lagringsplass i over- og underskap.
Hovedsoverommet er romslig og lyst. Enstavs parkett på gulv.
Hovedsoverommet er romslig og lyst. Enstavs parkett på gulv.
Egen utgang mot balkong/terrasse.
Egen utgang mot balkong/terrasse.
Soverommet er bygd opp som en en suite med privat bad.
Soverommet er bygd opp som en en suite med privat bad.
Badet er av eldre dato.
Badet er av eldre dato.
Dog har du både servant, dusj, bad og bidé.
Dog har du både servant, dusj, bad og bidé.
Eget toalettrom i 2. etasje.
Eget toalettrom i 2. etasje.
Herskapelig entré.
Herskapelig entré.
Fra entreen kommer man seg rundt i hele huset, ned til spillrom i underetasje, til TV-stuen, garasjen, eller 2. og 3. etasje.
Fra entreen kommer man seg rundt i hele huset, ned til spillrom i underetasje, til TV-stuen, garasjen, eller 2. og 3. etasje.
Stue i tilknytning til entré.
Stue i tilknytning til entré.
Første soverommet i 1. etasje.
Første soverommet i 1. etasje.
Soverom 2 i 1. etasje.
Soverom 2 i 1. etasje.
TV-stuen er lekkert utført med spiler og svartmalt vegg og tak. Perfekt for filmkvelden.
TV-stuen er lekkert utført med spiler og svartmalt vegg og tak. Perfekt for filmkvelden.
Strøken "skjult"-dør inn mot privat kontor.
Strøken "skjult"-dør inn mot privat kontor.
Kontor.
Kontor.
Spillerom mellom entré og dobbeltgarasjen.
Spillerom mellom entré og dobbeltgarasjen.
I husets underetasje finner man spillerom nr. 2.
I husets underetasje finner man spillerom nr. 2.
1. Etasjen har også eget flislagt toalettrom.
1. Etasjen har også eget flislagt toalettrom.
Trapp fra entré til 2. etasje.
Trapp fra entré til 2. etasje.
Romslig loftstue med egen balkong.
Romslig loftstue med egen balkong.
Utsikt fra loftstuebalkong.
Utsikt fra loftstuebalkong.
Loftstua har eget tekjøkken.
Loftstua har eget tekjøkken.
Loftet kan fint benyttes til innlosjering av besøkende, som får eget soverom, oppholdsrom med vask og bad.
Loftet kan fint benyttes til innlosjering av besøkende, som får eget soverom, oppholdsrom med vask og bad.
Loftsoverom. Lagringsmuligheter i knekott.
Loftsoverom. Lagringsmuligheter i knekott.
Romslig soverom med plass til ønsket møblement og skrivebord.
Romslig soverom med plass til ønsket møblement og skrivebord.
Badet i 3. etasje.
Badet i 3. etasje.
I tilknytning husets første etasje er det etablert en 3-roms leilighet med stue/kjøkken, soverom, bod og bad/vaskerom. Leiligheten er ikke omsøkt eller godkjent hos kommunen.
I tilknytning husets første etasje er det etablert en 3-roms leilighet med stue/kjøkken, soverom, bod og bad/vaskerom. Leiligheten er ikke omsøkt eller godkjent hos kommunen.
Flott utsikt fra spisebordet.
Flott utsikt fra spisebordet.
Kjøkken i leilighet.
Kjøkken i leilighet.
Soverom 1 leilighet.
Soverom 1 leilighet.
Soverom 2 leilighet.
Soverom 2 leilighet.
Bad leilighet.
Bad leilighet.
Stemningsbilde fasade.
Stemningsbilde fasade.
Boligen er kort vei unna bl.a. butikk, flere restauranter, bibliotek og Pyramiden kjøpesenter.
Boligen er kort vei unna bl.a. butikk, flere restauranter, bibliotek og Pyramiden kjøpesenter.
Dobbeltgarasjen er romslig og med god plass til flere biler og diverse lagring.
Dobbeltgarasjen er romslig og med god plass til flere biler og diverse lagring.
Garasjen er flislagt og med sluk for avrenning av vann.
Garasjen er flislagt og med sluk for avrenning av vann.
Garasjen egner seg godt til den som liker å skru litt og som har behov for en stor garasje.
Garasjen egner seg godt til den som liker å skru litt og som har behov for en stor garasje.
Adkomstveien blir delt mellom Sollivegen 30 og gnr. 17 bnr. 1894 og 1895.
Adkomstveien blir delt mellom Sollivegen 30 og gnr. 17 bnr. 1894 og 1895.
Det gjøres oppmerksom på at to tomter er skilt ut fra hovedeiendommen (gnr. 17, bnr. 1095). Veien opp til hovedeiendommen vil sannsynligvis måtte legges om for tomtekjøpers regning.
Det gjøres oppmerksom på at to tomter er skilt ut fra hovedeiendommen (gnr. 17, bnr. 1095). Veien opp til hovedeiendommen vil sannsynligvis måtte legges om for tomtekjøpers regning.
Den sørlige delen av balkongen har meget god plass til ønsket møblement for bl.a. grill, sittegrupper og tilhørende utstyr.
Den sørlige delen av balkongen har meget god plass til ønsket møblement for bl.a. grill, sittegrupper og tilhørende utstyr.
Her vil man kunne ha hyggelige sammenkomster i godt lag.
Her vil man kunne ha hyggelige sammenkomster i godt lag.
Oversiktsbilde eiendommen.
Oversiktsbilde eiendommen.
For den friluftsinteresserte er naturen rett utenfor døra, med etablerte turstier som tar deg opp Fløya og videre innover i naturen.
For den friluftsinteresserte er naturen rett utenfor døra, med etablerte turstier som tar deg opp Fløya og videre innover i naturen.
Særdeles attraktiv og pen beliggenhet for eiendommen.
Særdeles attraktiv og pen beliggenhet for eiendommen.
Nordover har du busstopp og Fjellheisen, mot sør ligger Pyramiden kjøpesenter i gangavstand fra boligen.
Nordover har du busstopp og Fjellheisen, mot sør ligger Pyramiden kjøpesenter i gangavstand fra boligen.