Ringvegen 652

Tromsø

Soverom
4 stk
Størrelse
127m2
Prisantydning
5 950 000,-

Ringvegen 652 - Enebolig med stor tomt og etablerte parkeringsplasser. Stor garasje med lagerbrakke. Tomt på 2240kvm med god plass til parkering av eksempelvis anleggsbiler og annet utstyr. Eiendommen ligger fint til langs Ringvegen 652 med god og romslig innkjørsel. Her har du kort vei til handelsparken på Langens med alle servicetilbud. Tverrforbindelsen innen kort avstand, praktisk for relativ enkel transport og adkomst til Breivika/Skattøra. Høydepunkter: Stor tomt. Meget god plass til lagring.. Romslig garasje med lagerbrakke. God adkomst fra offentlig vei. Kort vei til Langnes Handelspark. Området er regulert til fremtidig næringsvirksomhet. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 5 950 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 125m2
Bruksareal: 127m2
Soverom: 4
Byggeår: 1922
Tomteareal: 2239m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Ringvegen 652
9017 Tromsø
Oppdragsnummer 52-23-0388
Totalvurdering Ringvegen 652 - Enebolig med stor tomt og etablerte parkeringsplasser. Stor garasje med lagerbrakke. Tomt på 2240kvm med god plass til parkering av eksempelvis anleggsbiler og annet utstyr.

Eiendommen ligger fint til langs Ringvegen 652 med god og romslig innkjørsel. Her har du kort vei til handelsparken på Langens med alle servicetilbud. Tverrforbindelsen innen kort avstand, praktisk for relativ enkel transport og adkomst til Breivika/Skattøra.

Høydepunkter:
- Stor tomt
- Meget god plass til lagring.
- Romslig garasje med lagerbrakke
- God adkomst fra offentlig vei
- Kort vei til Langnes Handelspark
- Området er regulert til fremtidig næringsvirksomhet

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 115 bnr. 1022 i Tromsø kommune
Beliggenhet Eiendommen ligger langs Ringvegen på oversiden av Tromsø flyplass. Kort vei til handelsparken på Langens med alt av servicetilbud lett tilgjengelig. Du har umiddelbar nærhet til Tromsømarka med sine flotte tur- og friluftsmuligheter.
Adkomst Eiendommen har adkomst fra offentlig veg via privat felles veg.
Tomt/beskaffenhet Skrånende tomt, Tomten er planert, stort areal for oppstilling av for eksempel biler, maskiner etc. Store friarealer like ved samt gang og sykkelsti.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1922
Areal Primærrom: 125 kvm, Bruksareal: 127 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 3, Soverom: 4, Bad: 3, Antall rom: 7
Byggemåte Enebolig
Grunnmur av gråstein, og betong, innvendig og utvendig pusset/slammet. Tilbygg fundamentert med søyler. Bjelkelag i tre, støpt gulv i kjeller. Vegger av tømmer/plank, lektet ut og tilleggsisolert med utvendig panelkledning. Vinduer med 2-lags glass fra 2017 i 0. etasje. Vinduer med 2-lags glass + vareglass i 1. og 2. etasje fra ca. 2002. Ytterdør i 1. etasje fabrikkmalt med glassfelt, verandadør med glassfelt. Ytterdør til 0. etasje som verandadør med glassfelt. Takkonstruksjon av sperrer, antatt isolert, tekket med metallplater. Renner og nedløp i metall.

Garasje og brakke
Oppført i 2002. Kantforsterket armert betonggulv. 2 metallporter. Inngangsdør av stål. Opprinnelig leddport er ikke i bruk da den er utvendig tildekt med trepanel. Vegger oppført i isolert bindingsverk. Utvendig kledd med malt trepanel. Isolert saltak tekket med metallplater. Tømret trapp opp til lav hems med mulighet for lagring av lettere ting. Strøm innlagt. Det er innlagt vann og avløp. Moelvenbrakke på 17 m² er montert i bakkant av garasje og benyttes til lager. Moelvenbrakke er isolert og det er etablert adkomst mellom garasje og brakka.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Kurt Sørensen datert 13.11.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det er ikke funnet midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest i Tromsø kommunes arkiv.
Innhold Inngår i P-rom
Underetasje: Vindfang , Stue , Kjøkken , Dusj/wc/vaskerom
1. etasje: Vindfang , Gang m/trapp, Stue/kjøkken , Dusj/wc/vaskerom, Soverom , Soverom 2, Soverom 3
2. etasje: Gang m/trapp, Dusj/wc/vaskerom , Stue/kjøkken , Soverom

Inngår i S-rom
1. etasje: Bod under trapp
2. etasje: Kott

I tillegg medfølger garasje med lager på hhv. 45kvm og 17kvm, totalt 62kvm.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Kurt Sørensen datert 13.11.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Fliser, belegg, laminat, gulvbord.
Vegg: malt mur, malt panel, malt tømmer, malte plater/tapet.
Himling: Malte plater, smartpanel, malt strie, malt panel.

Kjøkken underetasje
Innredning med glatte fronter, laminert benkeplate, montert hybelkjøkken med kjøleskap, 2 kokeplater og oppvaskkum. Kjøkkenventilator med omluft/kullfilter.

Kjøkken 1. Etasje
Innredning med profilerte fronter, Laminert benkeplate opplegg til oppvaskmaskin. Det er ikke montert ventilator.

Kjøkken 2. Etasje
Innredning med glatte fronter, heltre benkeplate, Integrert induksjonstopp, stekeovn. Ventilatorhette.

Våtrom underetasje
Dusj/wc/vaskerom: 1 dusjkabinett, 1 varmtvannstank, 1 servant m/servantskap, 1 wc med innebygd cisterne. Opplegg til vaskemaskin. Fliser med sokkelflis på gulv. baderomspanel og betong på vegger. Ventilasjonsanlegg.

Våtrom 1. Etasje
Dusj/wc/vaskerom: 1 servant, 1 wc m/innebygd cisterne, 1 dusjkabinett. Opplegg til vaskemaskin. Vinylbelegg m/oppbrett på gulv, baderomspanel på vegger. Avtrekk over himling.

Våtrom 2. Etasje
Dusj/wc/vaskerom: 1 wc, 1 dusjkabinett, 1 servant m/innredning. Opplegg til vaskemaskin. Vinylbelegg m/oppbrett på gulv, våtromsplater (Aquatileplater) på vegg. Avtrekksvifte i vegg, ventil i himling. Det er misfarget belegg. Fuktsøk er utført, ingen tegn til utilsiktet fukt. Det er benyttet protimeter fuktindikator for søk etter fukt som er påført under normal bruk av våtrommene.

Tekniske installasjoner
Sikringsskap med automater i 0. og 1. etasje, åpent og noe skjult anlegg. Montert el-bil lader. Ca. 300 liter varmtvannstank montert i 0. etasje. Ventilasjonsanlegg montert i 0. etasje på bad og et som er montert på kaldloft. Vannledninger i plast i rør i rør system i 0. etasje, og vannledninger av kobber. Avløpsrør i plast i synlige deler. Tegelsteinspipe, det er ikke montert ildsted.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Kurt Sørensen datert 13.11.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun evt integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Rikelig med Parkering i garasje og på tomt.
Tomten Areal: 2 239 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Eiendommen har vannforsyning fra felles privat brønn og privat avløp via felles septiktank.

Brønnen ble ifølge selger renovert i 2023 av et firma.
Regulering Eiendommen er regulert til boligbebyggelse og fremtidig næringsvirksomhet jf. kommuneplan datert: 29.03.2017

Det er registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen. Eiendommen er registrert å ligge innenfor hensynssoner for støy (sone for flystøy og vegstøy) jf. eiendomsrapport datert 12.10.2023
Konsesjon Pga eiendommens størrelse kreves det egenerklæring om konsesjonsfrihet. Dvs at kjøper og selger må erklære på eget fastsatt skjema at eiendommen ikke er konsesjonspliktig, eller at bruken av eiendommen ikke vil utløse konsesjon. Det er en forutsetning for denne handelen at egenerklæring om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper og selger, og godkjennes av Kommunen før overtagelse. Erklæringen skal vedlegges skjøtet for tinglysning og oppgjøret kan ikke foretas før erklæringen foreligger i signert og godkjent stand.

Eiendommen er ikke konsesjonspliktig ved omsetning, men egenerklæring om konsesjonsfrihet må avgis ved ervervelse. Kjøper er selv ansvarlig/bærer risikoen for eventuell konsesjon, herunder utferdigelse av konsesjonssøknad / egenerklæingsskjema om konsesjonsfrihet.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 5 950 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,- (avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kurt Asmund Sørensen den 13.11.23
Takster og verdier Teknisk verdi 6 350 000,-
Verdi takst 6 350 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 789 725,-
Formuesverdi sekundærbolig: 2 843 008,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2021.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 16 472,- pr. År.
Energiforbruk Selger har ikke informert om energiforbruk.
Adgang til utleie Eiendommen kan leies ut i sin helhet
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1858/900019-1/97 Fredningsvedtak 01.07.1858
Overført fra: 5401-115/12
Gjelder denne registerenheten med flere

1891/900015-1/97 Fredningsvedtak 15.06.1891
Overført fra: 5401-115/12
Gjelder denne registerenheten med flere

1994/16614-1/97 Erklæring/avtale 30.11.1994
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:115 Bnr:32
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:115 Bnr:42
Bestemmelse om adkomstrett
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Gjelder denne registerenheten med flere

1998/1699-3/97 Bestemmelse iflg. skjøte 12.02.1998
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:115 Bnr:12
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:115 Bnr:32
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:115 Bnr:42
Bestemmelse om veg

I tillegg har Ringvegen 652 følgende rettighet tinglyst på eiendommen 5401-115/12:

1998/1699-2/97 Bestemmelse iflg. skjøte 12.02.1998
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:115 Bnr:1022
Bestemmelse om vannrett

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst datert 13.11.2023
Selgers egenerklæring datert 21.11.2023
Tegninger
Kommuneplan
Reguleringsplan
Pågående regulering
Eiendomsrapport
Grunnkart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger informerer om følgende i sin egenerklæring:
1. Har bygd tak over terrasse.
2. Det er privat brønn. Renset av VVS-24 sommer 2023. Var plaget med brunt vann, kan enda forekomme.
3. Varmepumpe i 1. etg virker ikke.
4. Pipe er ikke i bruk.
5. Har funnet mus i kjeller 1 gang siden vi overtok huset.

Eiendommen deler adkomst med Ringvegen 654. Dette forholdet er tinglyst.

Ytterligere informasjon fra verditakst utført av Kurt Sørensen datert 13.11.2023.
Boligen er pusset opp gjennom årene. Boligen er tilbygd mot øst og sør ca. 2000. Innredet i 0. etasje ca. 2019 Taktekket fra ca. 2005. Kjøkken i 2 etasje fra ca. 2014. Ominnredet med flere soverom ca. 2022.

Megler:

Jonas Bergersen

(+47) 97739732

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Jonas Bergersen

(+47) 97739732

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Ringvegen 652 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Jonas Bergersen!
Velkommen til Ringvegen 652 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Jonas Bergersen!
Stor eiendom i nærhet til Langnes og Nordøya.
Stor eiendom i nærhet til Langnes og Nordøya.
Eiendommen har stor garasje med lagringsbrakke i tilknytning bak.
Eiendommen har stor garasje med lagringsbrakke i tilknytning bak.
Romslig innkjørsel inn til tomt.
Romslig innkjørsel inn til tomt.
Tomten strekker seg et godt stykke mot sør.
Tomten strekker seg et godt stykke mot sør.
Tomten strekker seg et godt stykke sørover. Her kan man potensielt ha en maskin- eller utstyrspark stående.
Tomten strekker seg et godt stykke sørover. Her kan man potensielt ha en maskin- eller utstyrspark stående.
Eiendommen er nært praktiske servicetilbud, flyplass og Nordøya.
Eiendommen er nært praktiske servicetilbud, flyplass og Nordøya.
Eiendommen er regulert til fremtidig næringsvirksomhet.
Eiendommen er regulert til fremtidig næringsvirksomhet.
Kartskisse Ringvegen 652
Kartskisse Ringvegen 652
Enebolig fra 1922 - Strekker seg over 3 plan med flere stuer, kjøkken, soverom og bad.
Enebolig fra 1922 - Strekker seg over 3 plan med flere stuer, kjøkken, soverom og bad.
Det er gjort forbedringer i nylig tid.
Det er gjort forbedringer i nylig tid.
Bad.
Bad.
Kjøkken loftetasje.
Kjøkken loftetasje.
Soverom underetasje.
Soverom underetasje.
Badrom underetasje.
Badrom underetasje.
Kjøkken underetasje.
Kjøkken underetasje.
Underetasje
Underetasje
1. etasje
1. etasje
2. etasje
2. etasje