Tomasjordnes 126

Tomasjord

Soverom
1 stk
Størrelse
40m2
Prisantydning
1 315 000,-

Velkommen til Tomasjordnes 126 - Sjarmerende og moderne 2-roms leilighet med attraktiv beliggenhet! Leiligheten har en fin planløsning. Åpen og sosialt kjøkken med god benke- og lagringsplass. Flislagt bad og romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Fra stua har du direkte utgang til en balkong. Sportsbod på 5kvm i fellesarealer sikrer lagringsbehov. Området har nærhet til alle nødvendige fasiliteter. Gode bussforbindelser til sentrum, Giæverbukta og UiT/UNN. Flotte turområder like i nærheten. Høydepunkter: Gangavstand til dagligvare, treningssenter og flotte turområder m.m.. Svært gode kollektivforbindelser med hyppige avganger til sentrum og UNN/UiT. God oppbevaringsplass i bod. Flotte uteområder tilrettelagt for store og små. Heis i bygget. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 1 315 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Andel
Felleskostnader pr mnd: 10 432,-
Fellesgjeld: 942 200,-
Primærrom: 40m2
Bruksareal: 40m2
Soverom: 1
Byggeår: 2008
Energimerking: D
Tomteareal: 2070m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Tomasjordnes 126
9024 Tomasjord
2. etasje
Oppdragsnummer 52-23-0380
Totalvurdering Velkommen til Tomasjordnes 126 - Sjarmerende og moderne 2-roms leilighet med attraktiv beliggenhet og garasjeplass!

Leiligheten har en fin planløsning. Åpen og sosialt kjøkken med god benke- og lagringsplass. Flislagt bad og romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Fra stua har du direkte utgang til en balkong. Sportsbod på 5kvm i fellesarealer sikrer lagringsbehov. Borettslaget er delvis finansiert gjennom husbankfinansiering med fastrente på 1,65%.

Området har nærhet til alle nødvendige fasiliteter. Gode bussforbindelser til sentrum, Giæverbukta og UiT/UNN. Flotte turområder like i nærheten.

Høydepunkter:
Heis
Balkong
Gangavstand til dagligvare, treningssenter og flotte turområder m.m.
Svært gode kollektivforbindelser med hyppige avganger til sentrum og UNN/UiT
God oppbevaringsplass i bod
Flotte uteområder tilrettelagt for store og små

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 15 bnr. 1525, andelsnr. 61 i Strandlandet Borettslag med orgnr. 993414662 i Tromsø kommune
Beliggenhet Leiligheten ligger på Tomasjord, ca. 7 km fra Tromsø sentrum. Både dagligvare, barnehage og skole er i umiddelbar nærhet. Gangavstand til busstopp med hyppige avganger til kjøpesenter (AMFI Pyramiden), Tromsø sentrum, UNN/UIT mm. Havet er nærmeste nabo og området har en flott strand- og kaipromenade. Det er også ulike lekeplasser på området.
Adkomst Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst
Tomt/beskaffenhet Andel av eiet tomt på 2070 m² som er flat. Tomten består i all hovedsak av borettslagets bygninger. Kjøre - , gangveier og adkomstarealer er asfaltert. Gjesteparkering på oppmerkede plasser. Tomten må vurderes i felles tilstandsrapport for borettslaget.
Boligtype, og eierform Borettslag Leilighet
Byggeår 2008
Areal Primærrom: 40 kvm, Bruksareal: 40 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1, Antall rom: 2
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert 13.12.2018.

At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
1.Etasje: Stue/kjøkken, soverom, bad/vaskerom, soverom og gang.

Boligen disponerer en bod på ca. 5 m² i fellesarealer på garasjeplan. Denne er ikke tatt med i arealberegningen.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 23.10.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv består i hovedsak av: Parkett og flis.
Vegger består i hovedsak av: Malte flater og fliser.
Himlinger består i hovedsak av: Malte flater.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Glatte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Flislagt vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til integrert: Stekeovn, koketopp. Plass til frittstående: Kjøl/frys og oppvaskmaskin.

Bad/vaskerom:
Vegger er belagt med flis. Himling med malt flate. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med underskap. Glatte fronter med dørhåndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speilskap med lys. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Dusjnisje med forheng og veggmontert dusjgarnityr. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekk koblet på boligventilasjonen. Tilluftspalte under dør. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse.

Tekniske installasjoner:
Synlige vannrør i: Plast og kobber.
Synlige avløpsrør i: Plast.
Ventilasjonen består av mekanisk avtrekksventilasjon. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer.
Oppvarming består av: Strøm og vannbåren varme. I hovedsak ved hjelp av: Radiatorer og varme i gulv. Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. Skjult elektrisk anlegg. Røykvarslere, sprinkel og brannslukningsapparat

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG3:
Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken:
Det er registrert avvik med avtrekk. Fikk ikke testet kjøkkenventilator da bryter var ødelagt. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

TG2:
Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/vaskerom:
Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet Vindu er plassert i våtsonen, dette anses som en risikokonstruksjon da det kan oppstå lekkasjer i veggkonstruksjonen rundt vinduet. Våtsonen i et dusjområde strekker seg 1 meter ut fra dusjveggen. Vinduet på badet ligger derfor inne i våtsonen. Riss i flisfog observert i dusjsonen. TIlstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom:
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er avvik: En flis i våtsonen har sprukket. Svertesopp er observert i dusj. Det er et krav minimum 16mm fall 0,8 meter ut fra sluk. Målt fall på ca. 10 mm. Målt høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved terskel på 15 mm. Krav til høydeforskjell er ikke oppfylt. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom:
er avvik: Det er ikke synlig slukmansjett/membran i klemring. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsning. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/vaskerom:
Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Svelling på innredning. Flere hakk og riss i servant. Vegghengt WC med skjult sisterne er ikke utført etter dagens anbefaling, hvor evt. lekkasjevann fra sisterne kan fraktes/renne ut på gulv. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Vinduer:
Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Vindu på soverom tar i karm. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Andre utvendige forhold:
Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Dette punktet tar for seg nødvendigheten av felles tilstandsrapport i sameiet/borettslaget. Det er viktig at det er en plan for dette slik at det blir gjort tilstrekkelig vedlikehold og utbedringer når det er behov. Dette er viktig for alle konstruksjonene inkl. tomt og vil blant annet ha betydning for hvilken økonomiske kostnader som vil komme til fordeling fremover. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Overflater:
Det er avvik: Noen mindre merker/striper i parkett. Mindre fuktskade ved kjøleskap/kjøkkeninnredning. Tilstandsgrad gis pga. nevnte forhold.

Innvendig > Radon:
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Statens strålevern anbefaler radonmåling i bolig. Mer info angående radon kan hentes hos kommunen og Statens strålevern, https://dsa.no/radon. Radon målinger blir anbefalt de fleste steder for å danne seg et bilde av situasjonen angående risiko knyttet til eventuelt radon eksponering. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Innvendige dører:
Det er avvik: Dørkarm til bad har hakk/merke. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken:
Det er avvik: - Hakk i benkeplate. - Noen merker/striper i skapdører. - Skade i bunnplaten på servantskap. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tomteforhold > Terrengforhold:
Eiendommen ligger i rasfarlig/skredutsatt område iht. kommuneplan Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for kvikkleire Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 23.10.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Oppvarming består av: Strøm og vannbåren varme. I hovedsak ved hjelp av: Radiatorer og varme i gulv. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Tomten Areal: 2 070 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst. Det er offentlig avløp via private stikkledninger og offentlig vannforsyning via private stikkledninger.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål jf. reguleringsplan datert 18.01.2005.

Hensynssoner registrert på eiendommen:
Hensynssone: 8 Gul sone T-1442 H220_24 0142
Faresone Ras- og skredfare H310_735 0142
Faresone Annen fare H390_10 0142
Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy.
Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for kvikkleire.
Sentrale lover Handelen reguleres av borettslagsloven og avhendingsloven.
Økonomiske/formelle opplysninger Borettslag: Strandlandet Borettslag
Andelsnummer: 61
Fellesutgifter: Kr. 10 432,- pr Mnd.
Andel fellesgjeld: Kr. 942 200,-.
Andel fellesformue: Kr. 24 167,-.

Fordeling av fellesutgifter:
Renter tilleggslån kr 21,-
Avdrag tilleggslån kr 60,-
Avdrag hovedlån kr 4 333,-
Renter hovedlån kr 1 372,-
Vedlikehold kr 100,-
TV/internett kr 499,-
Andel felleskostnader kr 4 047,38

Lånebetingselser:
Beskrivelse:
2240 - Lån 167153139 - Husbanken
Geldende rente: 1,65 %
Registrert lånebeløp: 65 650 605,00
Lånetype: Annuitetslån
Årlige terminer: 12
Registrert utløpsdato: 20.02.2039

Beskrivelse:
2241 - Lån 167150382 - Husbanken
Geldende rente: 1,65 %
Registrert lånebeløp: 15 135 549,00
Lånetype: Annuitetslån
Årlige terminer: 12
Registrert utløpsdato: 20.02.2039

Beskrivelse:
2242 - Lån 1636.41.50788 - DNB
Geldende rente: 5,40 %
Registrert lånebeløp: 824 908,33
Lånetype: Annuitetslån
Årlige terminer: 4
Registrert utløpsdato: 30.06.2036

Eventuelle, særskilte opplysninger om lån:
Lånene hos Husbanken har ti års fastrente inngått 01.04.2021 på 1,65 prosent.
Vedtekter, regler, regnskap ol. Interessenter og budgivere oppfordres til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete reglerom husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Prisantydning 1 315 000,- / Felleskostnader: 10 432,- pr. mnd
Fordeling av fellesutgifter:
Renter tilleggslån kr 21,-
Avdrag tilleggslån kr 60,-
Avdrag hovedlån kr 4 333,-
Renter hovedlån kr 1 372,-
Vedlikehold kr 100,-
TV/internett kr 499,-
Andel felleskostnader kr 4 047,38
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 23.10.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 730 348,-
Formuesverdi sekundærbolig: 2 775 322,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2022 og er regnet ut ved hjelp av skatteetatens boligverdikalkulator.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnader.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Adgang til utleie Andelen kan leies ut med godkjenning fra styret.

Hyppig kortidsutleie og utleie i næringsvirksomhet er ikke tillat.
Borettslag Strandlandet Borettslag
Formann borettslag Francisco Ancin-Murguzur
Fellesutgifter Kr 10 432,- per mnd.
Fordeling av fellesutgifter:
Renter tilleggslån kr 21,-
Avdrag tilleggslån kr 60,-
Avdrag hovedlån kr 4 333,-
Renter hovedlån kr 1 372,-
Vedlikehold kr 100,-
TV/internett kr 499,-
Andel felleskostnader kr 4 047,38

Fellesutgifter inkluderer blant annet kommunale avgifter, forsikring og TV/internett.
Fellesgjeld Fellesgjeld kr 942 200,- Fellesformue kr24 167,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Ingen negative heftelser registrert på eiendommen.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.
Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Gjensidige forsikring
Polisenummer: 82913291
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport datert: 23.10.2023
Selgers egenerklæringsskjema datert: 09.10.2023
Ferdigattest datert: 13.12.2018
Boligopplysninger
Husholdningsregler
Vedtekter
Reguleringsplan
Pågående regulering
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:
Det har vært feil på det elektriske anlegget hvor varmekablene i gangen ikke har fungert mens jeg har bodd her. Det har vært et problem siden jeg tok over.
Lys installert i stua i 2022 arbeid utført av Arctic Installation AS Tromsø.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Lånebetingelsene med fastrente på 1,65% gjelder to av lånene. Se lånebetingelser for mer informasjon.

Formuesverdien er estimert ut fra Skatteetaten sine hjemmesider.
Forkjøpsrett Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Megler:

Hege Kittelsen

(+47) 41003372

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Hege Kittelsen

(+47) 41003372

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Tomasjordnes 126 - Presentert av Sne Eiendomsmeglig ved Hege Kittelsen!
Velkommen til Tomasjordnes 126 - Presentert av Sne Eiendomsmeglig ved Hege Kittelsen!
Planskisse.
Planskisse.
Velkommen inn!
Velkommen inn!
Flislagt bad med behagelig gulvvarme og opplegg til vaskemaskin.
Flislagt bad med behagelig gulvvarme og opplegg til vaskemaskin.
Godt med oppevaringsplass i skuffer og skap.
Godt med oppevaringsplass i skuffer og skap.
Luftig og lys stue med store vindusflater som slipper inn godt med naturlig dagslys og åpner opp rommet.
Luftig og lys stue med store vindusflater som slipper inn godt med naturlig dagslys og åpner opp rommet.
Fra stua har du direkte utgang til balkong, her kan du nyte morgenkaffen i sola!
Fra stua har du direkte utgang til balkong, her kan du nyte morgenkaffen i sola!
Her har du god plass til ønsket utemøblemet.
Her har du god plass til ønsket utemøblemet.
Soverommet er av fin størrelse med en praktisk og plassbesparende skyvedørsgarderobe.
Soverommet er av fin størrelse med en praktisk og plassbesparende skyvedørsgarderobe.
Vinduet åpner opp og gir rommet en luftig og god atmosfære.
Vinduet åpner opp og gir rommet en luftig og god atmosfære.
Rolig nærområde med kort vei til dagligvare, barnehage og skole.
Rolig nærområde med kort vei til dagligvare, barnehage og skole.
Området er meget barnevennlig.
Området er meget barnevennlig.
Fotballøkke like i nærheten.
Fotballøkke like i nærheten.
Flotte turstier i området, og du trenger ikke gå lange veien før du får denne flotte utsikten!
Flotte turstier i området, og du trenger ikke gå lange veien før du får denne flotte utsikten!
Nydelige turområder.
Nydelige turområder.
Leilighet i etterspurt område med gode bussforbindelser.
Leilighet i etterspurt område med gode bussforbindelser.
Treningssenter like i nærheten!
Treningssenter like i nærheten!
Kort vei til dagligvare.
Kort vei til dagligvare.