Nordheimvegen 87

Tromsø

Soverom
3 stk
Størrelse
119m2
Prisantydning
9 990 000,-
Prisantydning: 9 990 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 4 187,-
Primærrom: 112m2
Bruksareal: 119m2
Soverom: 3

Se full beskrivelse

Eiendom Nordheimvegen 87
9013 Tromsø
6. etasje
Totalvurdering Nordheimvegen 87, leilighet 4G-06-N - En nydelig 4-roms topp/hjørneleilighet med garasjeplass, stor sørvendt balkong og fantastiske sol- og utsiktsforhold.

Høydepunkter:

- Kjøkken fra kvalitetsleverandøren Nova.
- Moderne med godnybyggstandard.
- Generøs takhøyde.
- Store vindusflater som slipper inn rikelige mengder med naturlig lys.
- Planløsningen er praktisk og enkel å innrede.
- God oppbevaringsplass i innvendig bod, eller dersom du ønsker å innrede med garderobeskap.
- Utmerket intern beliggenhet i toppetasjen med utsikt over naboblokka mot både sør og vest.
- Parkeringsplass i garasjeanlegg og sportsbod i tilknytning til underetasjen.
Matrikkel Gnr. 118 bnr. 1780 snr. 48 i Tromsø kommune
Prosjektet Velkommen til et av Tromsøs mest etterspurte boligprosjekter, nemlig Norheim Terrasse! Her bor du med naturen som nærmeste nabo, et steinkast unna lysløypa, skoler, barnehager og søndagsåpen dagligvarebutikk.

Norheim Terrasse er et sted å være. Ikke gjøre. Ikke måtte. Bare være. Et sted å bruke tida slik du ønsker å bruke den. I fredelige og luftige omgivelser. Moderne. Stilig. Med armslag inne og ute. Og kort vei til det meste.

Norheim Terrasse har en særdeles attraktiv beliggenhet på vestsiden av Tromsøya. Området ligger fredelig til og er omkranset av nydelig natur, både lysløyper, turstier og skog, samt nærhet til hav og sjø. Dette må sies å være ett av de mest attraktive bostedene på Tromsøya. Samtidig som det er en rolig beliggenhet, er det ikke lagt til Tromsø sentrum eller Langnes med et rikt tilbud av butikker, servicetilbud, treningssenter, restauranter og kaféer. Prosjektet består av totalt 80 leiligheter fordelt over to boligblokker på hvv. 5 og 6 etasjer, og nå er det bare 14 leiligheter igjen. De fleste leilighetene får nydelig utsikt mot Kvaløya og har samtidig en solrik plassering. Parker bilen i oppvarmet garasjeanlegg med faste oppstillingsplasser. Ta heisen opp til din leilighet. Nyt solnedgangen fra balkongen og lev et behagelig liv. Leilighetene er svanemerket og har lav klimapåvirkning. En svanemerket bolig holder høy kvalitet, og har en gjennomtenkt drifts- og vedlikeholdsplan som gjør det enkelt å sørge for at boligen forblir energieffektiv. Leilighetene ferdigstilles i slutten av november 2023.

Ta en titt i boligvelger for å se ledige leiligheter, eller kontakt megler for en boligprat og avtale visning.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2023
Areal Primærrom: 112 kvm, Bruksareal: 119 kvm, BRA-i:119 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).

Arealer per bolig fremkommer i prislisten. Arealet er angitt hhv. som bruksareal (BRA) som er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive eventuelle boder, samt P-ROM som er BRA fratrukket innvendig bod/sekundærrom. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer, da beregningene er foretatt på tegninger.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 4
Standard Leveransebeskrivelse ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Oppvarming Vannbåren fjernvarme i nedfelt konvektor. Elektriske varmekabler på gulv i vindfang og bad.

Balansert ventilasjon med varmegjennvinning.
Parkering Det medfølger én parkeringsplass i felles garasjeanlegg i byggets underetasje.

Det klargjøres for el-bil-lading. Lader inngår ikke i leveransen fra Selger, men kan bestilles som tilvalg. Strømforbruk og kostnader for lading av el-bil betales av den enkelte seksjonseier.
Tomten Areal: 4 053 kvm, Eierform: Fellestomt

Prosjektet er planlagt med totalt 80 boliger som oppføres på eiendommen gnr 118, bnr 1780 i Tromsø kommune.

Sameiets tomt vil bli seksjonert. Tomteareal er i matrikkelen oppgitt å være 4053 m².

Fellesarealer, herunder felles trappeganger, heis, rømningsveier, felles garasje og bodanlegg i bygget samt fasader, herunder balkonger og terrasser mv. ferdigstilles samtidig med boligene.

Utomhusarealene ferdigstilles samtidig med ferdigstillelse av de enkelte bygg eller så snart årstiden tillater det.

Selger forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan organisering av uteareal utenfor boliger i 1. etasje vil bli. Dette kan bli søkt organisert som tilleggsdel(er) til Kjøpers boligseksjon, skilles ut som en egen eiendom eller bli lagt som fellesareal med tidsbegrenset vedtektsfestet bruksrett (30 år).

På eiendommen vil det bli etablert diverse ledningsnett for vann, avløp, overvann, elektrisitet, data/tv/telefon og ev. andre ledninger. Disse ledningene som går over eiendommen, vil også være i sameie med andre tilliggende eiendommer. Kjøper er kjent med og aksepterer ovennevnte og at tilliggende eiendommer kan få tinglyst nødvendige rettigheter til å legge, vedlikeholde og skifte ut ledninger ved behov. Kjøper plikter å medvirke til dette i årsmøter dersom slike avtaler skal inngås og tinglyses etter at overskjøting har funnet sted.
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet offentlig ledningsnett for vei, vann og avløp.

Vann og avløp er tilknyttet ledningsnettet via felles private stikkledninger som vedlikeholdes for sameiets regning frem til påkoblingspunkt. Særskilt avtale vil kunne bli tinglyst på eiendommen. Eiendommen har direkte adkomst til offentlig vei.
Sentrale lover Handelen reguleres av Bustadoppføringsloven.
Prisantydning 9 990 000,- (Fast pris) / Fellesutgifter: 4 187,- pr. mnd
Overtagelse Avtales i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Fellesutgifter Kr 4 187,- per mnd.
Tinglyste rettigheter og servitutter For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.

Megler:

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Visning:

Ta kontakt med Anders Karlstrøm (995 01 466) eller Robin Cornelius Lund (974 35 860) for visning!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Nordheimvegen 87 - En nydelig 4-roms toppleilighet!
Velkommen til Nordheimvegen 87 - En nydelig 4-roms toppleilighet!
Leiligheten ligger svært fint til i øverste etasje, med utsikt over naboblokka.
Leiligheten ligger svært fint til i øverste etasje, med utsikt over naboblokka.
Strålende sol- og utsiktsforhold!
Strålende sol- og utsiktsforhold!
Sjelden mulighet!
Sjelden mulighet!
Planskisse
Planskisse
Velkommen inn! Romslig entré med god plass for oppheng for ytterklær. Egen bod i tilknytning til entreen.
Velkommen inn! Romslig entré med god plass for oppheng for ytterklær. Egen bod i tilknytning til entreen.
Leiligheten framstår helt nydelig med 1-stavs eikeparkett, generøs takhøyde og store vindusflater med magisk utsikt.
Leiligheten framstår helt nydelig med 1-stavs eikeparkett, generøs takhøyde og store vindusflater med magisk utsikt.
DSC02547
DSC02547
DSC02550
DSC02550
Sørvendt balkong med delvis overbygg og fantastiske sol- og utsiktsforhold.
Sørvendt balkong med delvis overbygg og fantastiske sol- og utsiktsforhold.
Nydelig utsikt mot Kvaløya og Malangen.
Nydelig utsikt mot Kvaløya og Malangen.
Balkongen har sol fra tidlig morgen til sein kveld.
Balkongen har sol fra tidlig morgen til sein kveld.
Utsikt over naboblokka som er én etasje lavere. Nydelig!
Utsikt over naboblokka som er én etasje lavere. Nydelig!
Spisebordet har sin naturlige plass like ved kjøkkenet.
Spisebordet har sin naturlige plass like ved kjøkkenet.
Her er det plass for stort bord som blir samlingspunktet i leiligheten.
Her er det plass for stort bord som blir samlingspunktet i leiligheten.
DSC02531
DSC02531
Lekkert kjøkken fra kvalitetsleverandøren Nova. Svært praktisk kjøkkenøy som bidrar til rikelig med skap- og benkeplass.
Lekkert kjøkken fra kvalitetsleverandøren Nova. Svært praktisk kjøkkenøy som bidrar til rikelig med skap- og benkeplass.
Alt du trenger av integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kombiskap med kjøl/frys.
Alt du trenger av integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kombiskap med kjøl/frys.
Flislagt bad med stort dusjhjørne, vegghengt wc og baderominnredning med god oppbevaringsplass.
Flislagt bad med stort dusjhjørne, vegghengt wc og baderominnredning med god oppbevaringsplass.
Opplegg for vaskemaskin er det også.
Opplegg for vaskemaskin er det også.
Leiligheten har også et separat toalettrom.
Leiligheten har også et separat toalettrom.
Tre romslige soverom som vender ut mot stille og rolige omgivelser.
Tre romslige soverom som vender ut mot stille og rolige omgivelser.
Alle soverommene har plass for garderobeskap og stor seng med tilhørende nattbord.
Alle soverommene har plass for garderobeskap og stor seng med tilhørende nattbord.
Leiligheten har også parkeringsplass i garasjeanlegg.
Leiligheten har også parkeringsplass i garasjeanlegg.