Høgegga 69

Storslett

Soverom
3 stk
Størrelse
246m2
Prisantydning
3 990 000,-

Velkommen til Høgegga 69 - Innholdsrik enebolig med dobbel garasje og familievennlig beliggenhet! Eiendommen ligger i et sentralt og attraktivt område på Storslett. Fra eiendommen er det kort avstand til skoler, barnehager, butikk og rekreasjonsomr åder. Boligen er fordelt på to plan og har blant annet tre soverom, bad, stue, kjøkken, vaskerom og badstue. I tillegg har du en leilighet i underetasjen med egen inngang. Denne er registert som sekundærrom i henhold til tegning, og endringer er ikke byggemeldt og godkjent av Nordreisa kommune. Oppbevaringsmuligheter på loft i garasje og kaldloft sikrer lagringsbehov. Høydepunkter: Dobbel garasje. Badstue. Familivennelig område. Sentralt. Fine sol- og utsiktsforhold. Nærhet til skog og mark. Asfaltert innkjørsel. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 3 990 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 242m2
Bruksareal: 246m2
Soverom: 3
Byggeår: 1994
Tomteareal: 963m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Høgegga 69
9151 Storslett
Oppdragsnummer 52-23-0363
Totalvurdering Høgegga 69 - Innholdsrik enebolig med dobbel garasje og familievennlig beliggenhet!

Eiendommen ligger i et sentralt og attraktivt område på Storslett. Fra eiendommen er det kort avstand til skoler, barnehager, butikk og rekreasjonsområder. Boligen er fordelt på to plan og har blant annet tre soverom, bad, stue, kjøkken, vaskerom og badstue. I tillegg har du en leilighet i underetasjen med egen inngang. Denne er registret som sekundærrom i henhold til tegning, og endringer er ikke byggemeldt og godkjent av Nordreisa kommune. Oppbevaringsmuligheter på loft i garasje og kaldloft sikrer lagringsbehov.

Høydepunkter:
Dobbel garasje
Badstue
Familievennlig område
Sentralt
Fine sol- og utsiktsforhold
Nærhet til skog og mark
Asfaltert innkjørsel

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 52 bnr. 75 i Nordreisa kommune
Beliggenhet Eiendommen ligger på Høgegga nordøst for Storslett sentrum. Det er kort veg til barneskole og barnehage, gangavstand til Storslett sentrum som er kommunesenter for Nordreisa kommune og regionsenter for Nord-Troms.
Adkomst Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate.
Tomt/beskaffenhet Området tomten ligger på har god drenering. Grunnen består stort sett av sand. Dette er gunstig, spesielt om våren med smeltevann som forsvinner raskt.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1994
Areal Primærrom: 242 kvm, Bruksareal: 246 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 2, Antall rom: 6
Byggemåte Enkel bygningsbeskrivelse
Grunnmur i leca/lettklinkerblokker. Etasjeskillere i tre fra byggeår. Yttervegger i bindingsverk utvendig med stående og liggende trekledning. Vegger innvendig er platekledd. Saltak, tresperrer med taktekke av betongtakstein.
Valmet tak i trekonstruksjoner. Undertak med sutakplater. Luftespalte ved raft. Konstruksjonen er med kaldloft. Adkomst til kaldloft fra luke. Takoverbygg til kjeller med saltak, tresperrer. Undertak med sutakplater. Luftespalte ved raft. Taktekkingen er fra byggeår med taktekke på tilbygg i 2008. Taket er tekke med betongtakstein. Besiktiget fra taket. Undertak av Sutakplater, besiktiget fra kaldloftet. Luftespalter i takutstikk. Vindskier i overflatebehandlet slettkantet firkantet panelbord. Takfotbord i overflatebehandlet slettkantet firkantet panelbord. Vannbord overflatebehandlet slettkantet firkantet panelbord. Vannbordbeslag i metall. Takfotbeslag i metall.
Takrenner og nedløp i metall. Nedløp avsluttes over terreng. Tak / vegg beslag i metall. Vindus og dørbeslag i metall.
Pipehatt i metall. Takstige montert i taktekke. Plattform er ikke montert. Pipe høyde over 120 cm er det krav om feieplattform.
Takvinkel over 27 grader som er definert som grense for at snø kan rase av taket og dermed er det krav til snøfangerutstyr på taket.
Yttervegger i isolert bindingsverk med normal byggeskikk på oppføringstidspunktet. Utvendig med liggende overflatebehandlet trekledning.
Altan: Fundamentert med blokker direkte på grunn og tresøyler. Konstruksjoner, overflater, rekkverk og håndlist i trematerialer. Inngangstrapp: Fundamentert direkte på grunn. Konstruksjoner og overflater i trematerialer. Trapp til altan med konstruksjoner, overflater, rekkverk og håndlist i trematerialer. Fundamentert direkte på grunn.

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Trygve Myrvang datert 18.09.23.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 10.10.94.

At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom
Hovedplan: Entré, soverom 1, soverom 2, soverom 3, stue, kjøkken, bad og trapperom.
Kjeller: Vaskerom og badstue.
Leilighet kjeller: Vindfang, gang, soverom 1, bad/vaskerom, kontor, soverom 2 og stue/kjøkken.

Garasje på 48 m².

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Trygve Myrvang datert 18.09.23.
Standard Innvendige overflater
Tak: Huntonit symfoni takplater, malte himlingsplater og trepanel.
Vegger: Malertapet, malt trepanel og trepanel.
Gulv: Laminat, gulvbelegg, betong og fliser.

Bad/vaskerom i kjeller
Våtrommet er fra byggeåret. Ingen dokumentasjon for utført arbeid. Malte himlingsplater. Baderomsplater på vegger med sokkelfliser under, sokkellist i underkant av platene. Fliser på gulv. Innredning med servant, speil med tilhørende belysning. Dusjkabinett. Frittstående toalett. Avtrekksvifte i vegg. Stråleovn på vegg.

Bad
Våtrommet er fra byggeåret. Ingen dokumentasjon for utført arbeid. Malte himlingsplater. Baderomsplater på vegger med sokkelfliser under, sokkellist i underkant av platene. Fliser på gulv. Innredning med servant, speil med tilhørende belysning. Dusjkabinett. Frittstående toalett. Avtrekksvifte i vegg. Stråleovn på vegg.

Vaskerom
Våtrommet er fra 2017, ble totalrenovert. Ingen dokumentasjon for utført arbeid. Malte himlingsplater. Baderomsplater på vegger med sokkelfliser under, sokkellist i underkant av platene. Fliser på gulv. Innredning med utslagsvask og opplegg for vaskemaskin i innredningen. Enhands blandebatteri Dusjkabinett. Varmevannstank med fast strømtilkobling. Avtrekksvifte i vegg og ventil i himlingen med felles avtrekk fra våtrommene. Fliser på gulv. Plastsluk. Det er membran på gulvet med ukjent utførelse.

Kjøkken hovedplan
Hovedplan med Ikea-kjøkken. Kjøkkeninnredning med laminerte skrog, profilerte fronter, laminert benkeplate med underlimt oppvaskkum. Enhands blandebatteri. Lys under overskap. Integrert koketopp og komfyr. Integrert microbølgeovn. Frittstående kjøleskap og oppvaskmaskin. Ved bruk av fuktindikator på utsatte steder ble det ikke registrert unormale verdier.

Kjøkken leilighet
Kjøkkeninnredning med laminerte skrog og profilerte fronter i tre. Laminert benkeplate med oppvaskkum. Enhands blandebatteri. Integrert koketopp og komfyr. Integrert oppvaskmaskin. Plass til frittstående kjøle -og fryseskap. Kjøkkenventilator er montert over koketopp og stekeovn. Komfyrvakt. Ved bruk av fuktindikator på utsatte steder ble det ikke registrert unormale verdier.

Spesialrom
Badstue med fliser på gulv, trepanel på vegger og i tak. El-badstueovn. Ventileringen av badstue: badstudøra er løftet litt opp for å slippe luft inn i badstua. Ventilen oppe på vegg slipper lufta ut. Dette skjer gjennom naturlig luftsirkulasjon.

Tekniske installasjoner
Vannledning i plastrør med stoppekran på inntaket. Vannrør av plastbelagte kobberrør. Rørene er fra byggeåret. Vannrør av rør i rør system, vannskap i himlingen på vaskerom. Avløpsrør i plast. Rørene er fra byggeåret. Ventilasjonen består av ventiler i vegger og vinduer. Utekraner.
Luft til luft varmepumpe i stue, utedel på vegg med trekasse rundt. Varmepumpe i leilighet, service tatt annen hvert år, utedel på vegg med trekasse rundt.
285 liter, 3000 watt, vv-tank fra byggeår plassert på vaskerom med fast strømtilkobling.
Sentralstøvsuger på bod. Fibernett fra 3net
Det elektriske anlegget er ikke kontrollert, på generelt grunnlag anbefales det å få anlegget kontrollert av en el-fagmann. Strøminntak via jordkabel. Sikringsskap på bod med automatsikringer. Åpent og skjult el-anlegg.
Branntekniske forhold er vurdert iht. TEK 17 som er dagens krav. Denne forskriften er strengere og gir avvik iht. gjeldende forskrift ved oppføring av boligen. Det vil derfor automatisk gis TG 3 på dette punktet om boligens branntekniske forhold ikke tilfredsstiller dagens krav. Det er ikke nødvendigvis behov for utbedring av bygningsdelen.
Brannslukningsapparater: i hver etasje.
Brannvarslere: i hver etasje.

TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG3
Utvendig > Pipehatt og snøfangere
Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, noe som var krav på byggemeldingstidspunktet. Det er krav til snøfangere på taket når takvinkelen er over 27 grader.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom
Det er rundt sluk påvist en ikke-fagmessig utførelse av membran/tettesjikt/klemring. Det er påvist tegn på utettheter på våtrommet.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom
Det er påvist tegn på utettheter på våtrommet. Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Det er ikke registrert avløp fra vannskapet i himlingen.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter -tilbygg
Det er registrert utsigning av masser under grunnmuren. Det er registrert horisontalriss som er symptom på jordtrykk. Terrenget er lavere enn grunnmur i ett hjørne.

TG2 - avvik som kan kreve tiltak
Utvendig > Taktekking
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på undertak. Det er avvik: Noen knuste og sprukket takstein.

Utvendig > Nedløp og beslag
Takrenner har punktvise lekkasjer. Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Frostsprengt nedløp.

Utvendig > Veggkonstruksjon
Det er ingen lusing/musebånd i nedre kant av konstruksjon.

Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Det er påvist fuktskjolder i undertak/takkonstruksjon. Det er fra loft/kryploft påvist indikasjoner på at det er punktering av dampsperre, som medfører svekket effekt av dampsperrefunksjonen.

Utvendig > Vinduer
Det er avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid på vinduer er oppnådd, eller nært forestående. For vinduer som er over 15-20 år kan pakninger, glass og isolasjonsevnen være svekket.

Utvendig > Vinduer - Kjeller
Det er avvik: Lav høyde mellom terreng og kjellervinduer. For vinduer som er over 15-20 år kan pakninger, glass og isolasjonsevnen være svekket.

Utvendig > Vinduer - 2
Det er påvist tegn på innvendig kondensering av enkelte vindusglass. Det er avvik: Vinduer er med fuktskader på innvendig karmer. For vinduer som er over 15-20 år kan pakninger, glass og isolasjonsevnen være svekket.

Utvendig > Dører
Det er avvik: Mangler beslag under dør til kjeller.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Det er avvik: En handlist er løs i ett hjørne. Innfesting direkte i kledning er ikke anbefalt da denne ikke har tilstrekkelig bæring, tiltak anbefales.

Utvendig > Inngangstrapp
Det er avvik: Konstruksjoner fundamentert direkte på terreng vi normalt bevege seg som følge av setninger i grunnen og tele. Konstruksjoner fundamentert direkte på terreng vil normalt bevege seg som følge av setninger i grunnen og tele.

Utvendig > Utvendige trapper
Det er avvik: Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Konstruksjon fundamentert direkte på terreng vil normalt bevege seg som følge av setninger i grunnen og tele. Konstruksjonen er utsatt for fukt og råte.

Innvendig > Overflater
Det er påvist skader på overflater. Det er sprekker i vegg i overgang ny og gammel vegg og ved tidligere dør som er kledd igjen.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det ble målt 16 mm høydeavvik i stue/kjøkken

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Radonmålinger er ikke foretatt heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med "usikker" aktsomhetsgrad

Innvendig > Pipe og ildsted


Det er påvist sprekker i ildfast stein inne i ovnen.

Innvendig > Pipe og ildsted - 2
Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Det er påvist brennbart materiale nærmere enn 300 mm fra sotluke/feieluke.

Innvendig > Krypkjeller
Det er manglende fuktsperre på bakken. Det er påvist noe provisoriske understøttelser av etasjeskiller.

Innvendig > Innvendige trapper
Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Det er avvik: Det er forskjellige høyder på trappetrinnene, fra 11,5 cm - 20,5 cm.

Innvendig > Trapp til kjellerleilighet
Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper.

Innvendig > Innvendige dører - kjeller
Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad
Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er målt 7 mm fall fra dør til sluk.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
Det er avvik: Det er ikke synlig rørmansjett på vannrør ned i gulvet. Ikke synlig slukmansjett

Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad
Det er avvik: Det fuktskader på garderobeskapvegg nede ved gulv, glass i dør er det sprekk i glasset.

Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/vaskerom
Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom
Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under).

Våtrom > Ventilasjon > Bad/vaskerom
Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.

Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom
Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Krav til fall er ikke oppfylt og gulvet er tilnærmet flatt (har ikke motfall).

Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom
Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.

Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken
Det er avvik: Mangler deler av ventilkappe utvendig.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Det er ikke påvist tilfredsstillende stakemulighet på avløpsanlegg. Det er ikke påvist tilfredsstillende lufting av avløpsanlegget.

Tekniske installasjoner > Varmesentral
Det er avvik: Deksel er skadet.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
Det elektriske anlegget er ikke kontrollert, på generelt grunnlag anbefales det å få anlegget kontrollert av en el-fagmann. Strøminntak via jordkabel. Sikringsskap på bod med automatsikringer. Åpent og skjult el-anlegg.

Tomteforhold > Drenering
Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
Grunnmuren har sprekkdannelser. Det er sprekker i mur mellom ny og gammel mur.

Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger.

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Trygve Myrvang datert 18.09.23.
Møblering/utstyr Kun evt. integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming og vedfyring. Installert varmepumpe. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i garasje og på tomt.
Tomten Areal: 963 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate. Eiendommen er tilknyttet offentlig vannforsyning via private stikkledninger. Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikkledninger.
Regulering Eiendommen er regulert til boligbebyggelse jfr. reguleringsplan datert 16.08.23.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 3 990 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Trygve Vidar Myrvang den 18.09.23
Takster og verdier Teknisk verdi 6 000 000,-
Verdi takst 4 500 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 986 589,-
Formuesverdi sekundærbolig: 3 749 036,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2022 og er regnet ut ved hjelp av skatteetatens boligverdikalkulator.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter og eiendomsskatt: Kr. 22 875,- pr. År.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Ingen negative heftelser registrert på eiendommen.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Sparebank1 Nord-Norge
Polisenummer: 20514159
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Midlertidig brukstillatelse
Tegninger enebolig
Tegninger garasje
Reguleringsplan
Grunnkart
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjemaet:
2006: Stue påbygd og ny balkong. Nye vinduer og balkongdør til påbygget.
2008: Rivning av veggplater og gulv. Nye varmekabler lagt, gulv avrettet, ny membran og sluk deretter flislagt. Fibotresbo våtromsplater på vegg. Ny innredning og dusjkabinett. Det elektriske ble tilkoblet av elektriker som da var pensjonert og ikke tilhørte noe firma.
2016: Nye veggplater fliser, avretting og membran og varmekabler. Ny innredning og dusjkabinett. Utført av elektriker som gjorde dette som en vennetjeneste.
2017: Arbeid på vaskerom, sluk flyttet og vannrør flyttet. Vannskap etablert i vaskerom. Rør-i-rør benyttet. Jobben er beskrevet tidligere under våtrom. Utført av Betongservice Byggfag.
2018: Rivning av lettvegger for utvidelse av vaskerommet, rivning av gulv vegger og tak og flytting av sluk. Støping og avretting av nytt gulv, membran og sluk og varmekabler. Nye veggplater og takplater. Badstue bygget. Lys og stikk endret, ny kurs til badstuovn strukket. Ny innredning og dusjkabinett satt inn. Utført av Byggfag Betongservice og Mikkalsen installasjon.
2018: Lettvegg mellom vaskerom og soverom, tilhørende leiligheta, er fjernet. soverom til leiligheten er flyttet til ett soverom i andre enden av kjeller, som tidligere, ikke tilhørte til leiligheten. Det ble samtidig satt opp av en lettvegg mot denne delen av leilighet. Dør mellom leiligheten og vaskerom montert som rømningsvei fra leiligheten. endringer er omtalt som siste punkt under emne våtrom. Utført av Byggfag Betongservice.
2020: Det har vært gjort diverse arbeid på det elektriske siden 2001. Montering av ekstra stikk kontakter på forskjellige plasser i huset, bytte armatur til LED stort sett overalt samt dimmebrytere. Ny kurs til varmepumpe. Ny kurs til elbil lader. Dette er utenom det som allerede er beskrevet tidligere. Utført av Håkon Bråstad elektro og Mikkalsen installasjon.
2020: Ny varmepumpe i leilighet og 1.etg. Utført av Din Varme AS.
Ny vedovn montert i 1. etg. og i leilighet.
Vi har gjort en grensejustering mot ene nabo for å få en bedre og naturlig grense mot dem. Dette er foretatt av Nordreisa kommune og skal være registrert hos Kartverket og kommunen. Justeringen var på 38 kvm.
Hele avkjørsel er asfaltert, ny utetrapp laget. Opparbeidet plen som er helt flat. Gode solforhold på balkong og der kan man sitte ganske usjenert. Huset er generelt godt vedlikeholdt og tatt vare på. Grunnen består av fin sand som har meget god drenering. Dette er spesielt bra på våren under snøsmelting, når tela er borte så forsvinner smeltevannet øyeblikkelig.
Takstmann har påvist fuktskjolder på undertak på ett punkt. Har ikke registrert vann eller fuktighet på de årene vi har bodd der.
Det er sprekk i vegg i stua, etter påbygg. Årsak ukjent.

Nåværende selger har montert sentralstøvsuger og robotgressklipper. Varmepumpe montert på hovedplan og egen varmepumpe i leilighet i underetasjen.

Boligens planløsning er kontrollert opp mot tegninger, følgende avvik ble registrert:
Kjeller er ombygd
Det er gjort noen forandringer i hovedplanet (tilbygg)
Disse endringene er ikke byggemeldt og godkjent av Nordreisa kommune. Bruksendring fra sekundærrom (s-rom) til beboelsesrom (p-rom) er søknadspliktige tiltak og kjøper overtar ansvar og risiko knyttet til dette.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Megler:

Hege Kittelsen

(+47) 41003372

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Hege Kittelsen

(+47) 41003372

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Høgegga 69 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Hege Kittelsen!
Velkommen til Høgegga 69 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Hege Kittelsen!
Planskisse begge etasjer.
Planskisse begge etasjer.
Planskisse hovedplan.
Planskisse hovedplan.
I boligens hovedplan finner du en romslig stue.
I boligens hovedplan finner du en romslig stue.
Her har du muligheter for å etablere flere sosiale soner.
Her har du muligheter for å etablere flere sosiale soner.
Vedovn bidrar til oppvarming av boligen.
Vedovn bidrar til oppvarming av boligen.
Kjøkkenet på hovedplan har rikelig med skap- og benkeplass.
Kjøkkenet på hovedplan har rikelig med skap- og benkeplass.
Tidløst og plass til liten spisestue i tilknytning til kjøkken hvor du har fin utsikt.
Tidløst og plass til liten spisestue i tilknytning til kjøkken hvor du har fin utsikt.
For andre anledninger har du plass til en større spisegruppe i stuen, men fortsatt i nærhet til kjøkken.
For andre anledninger har du plass til en større spisegruppe i stuen, men fortsatt i nærhet til kjøkken.
Soverom 1 på hovedplan.
Soverom 1 på hovedplan.
Soverom 2 på hovedplan.
Soverom 2 på hovedplan.
Soverom 3 på hovedplan.
Soverom 3 på hovedplan.
Bad innredet med servant, dusjkabinett, fristtstående toalett og ekstra garderobe.
Bad innredet med servant, dusjkabinett, fristtstående toalett og ekstra garderobe.
Praktisk vaskerom i underetasje tilhørende hovedbolig.
Praktisk vaskerom i underetasje tilhørende hovedbolig.
Badstue med el-ovn. Inngang fra vaskerom.
Badstue med el-ovn. Inngang fra vaskerom.
Dusj på vaskerom i underetasje.
Dusj på vaskerom i underetasje.
Planskisse kjeller.
Planskisse kjeller.
Kjøkken i underetasje med slette profilerte fronter og integrert koketopp/komfyr.
Kjøkken i underetasje med slette profilerte fronter og integrert koketopp/komfyr.
Åpen stue- og kjøkkenløsning med plass til både stuemøblement og spisestue i tilknytning til kjøkken.
Åpen stue- og kjøkkenløsning med plass til både stuemøblement og spisestue i tilknytning til kjøkken.
Bad i kjeller med baderomsplater på vegg og flislagt gulv.
Bad i kjeller med baderomsplater på vegg og flislagt gulv.
Boligen har en stor veranda med gode solforhold.
Boligen har en stor veranda med gode solforhold.
Innholdsrik enebolig med attraktiv og familievennlig beliggenhet.
Innholdsrik enebolig med attraktiv og familievennlig beliggenhet.