Idrettsvegen 51

Tromsø

Soverom
3 stk
Størrelse
80m2
Prisantydning
3 600 000,-

Velkommen til Idrettsvegen 51 - En tiltalende 4-roms med attraktiv beliggenhet. Leligheten inneholder blant annet: 3 soverom, stue, kjøkken, bad og toalettrom. Fra stuen har du utgang til vinterhage med flott utsikt. Rikelig med lagringsplass i 3 b oder!Fra leligheten har du kort avstand til barnehage, skole, dagligvarebutikk, og bussholdeplass med gode bussforbindelser.  Høydepunkter:- Parkering- Flott utsikt- Gangavstand til det meste- Gode bussforbindelser- Vinterhage- Barnevennlig område- Nærhet til flotte turområder Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 3 600 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Andel
Felleskostnader pr mnd: 7 016,-
Fellesgjeld: 388 263,-
Primærrom: 71m2
Bruksareal: 80m2
Soverom: 3
Byggeår: 1953
Tomteareal: 3413m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Idrettsvegen 51
9009 Tromsø
2. etasje
Oppdragsnummer 52-23-0314
Totalvurdering Velkommen til Idrettsvegen 51 - En tiltalende 4-roms med attraktiv beliggenhet.

Leiligheten inneholder blant annet: 3 soverom, stue, kjøkken, bad og toalettrom. Fra stuen har du utgang til vinterhage med flott utsikt. Rikelig med lagringsplass i 3 boder!
Fra leiligheten har du kort avstand til barnehage, skole, dagligvarebutikk, og bussholdeplass med gode bussforbindelser.

Høydepunkter:
- Parkering
- Flott utsikt
- Gangavstand til det meste
- Gode bussforbindelser
- Vinterhage
- Barnevennlig område
- Nærhet til flotte turområder

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 200 bnr. 602, andelsnr. 10 i Idrettsveien 49 55 Borettslag med orgnr. 938356696 i Tromsø kommune
Beliggenhet Leiligheten ligger i et etablert boligområde, i overkant av sentrum. Det er nært det aller meste, og ligger i gangavstand til barnehage, skole og dagligvarebutikk med gode muligheter til friluft og tur i nærområdet.
Hyppige bussforbindelser til Tromsø sentrum, jekta Storsenter og UiT/UNN.
Adkomst Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst.
Tomt/beskaffenhet Skrånende tomt og opparbeidet med plen og beplantning.
Boligtype, og eierform Borettslag Leilighet
Byggeår 1953
Areal Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 80 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 4
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert 02.03.1955
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
Stue/kjøkken, bad/ vaskerom, toalettrom, soverom 1, soverom 2, soverom 3 og gang.

Leiligheten disponerer nettingbod på loftet, samt 2 boder, 5,3 m² + 4,4 m², i kjeller.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 07.09.2023 , samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv består i hovedsak av: Laminat. Belegg.
Vegger består i hovedsak av: Malte flater. Våtromsplater.
Himlinger består i hovedsak av: Malte flater.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Glatte fronter med håndtak. Benkeplate i heltre med oppvaskkum. Malt vegg og fliser over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til Kjøl/frys, stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin.

Bad:
Vegger er belagt med våtromsplater. Himling med malte plater. Innredning med underskap. Profilerte fronter med dørhåndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speil med lys. Sideskap og høyskap.
Dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin.

Tekniske installasjoner:
Synlige vannrør i: Plast og kobber. Synlige avløpsrør i: Plast og kobber. Ventilasjonen består av naturlig ventilasjon. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer. Brukt luft trekkes ut ved hjelp av naturlig ventilasjon og avtrekk fra vifte på kjøkken.
Varmtvannstanken er på ca. 120 liter. Montert i kjøkkenbenk. Oppvarming består av: Strøm og vedfyring. I hovedsak ved hjelp av: Panelovner og ildsted Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. Skjult og åpent elektrisk anlegg. Røykvarslere og brannslukningsapparat.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG3:
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
Målt høydeforskjell i stue/kjøkken.: Høydeforskjell i etasjeskille innenfor 2 meter på ca. 15 mm. Høydeforskjell i etasjeskille gjennom hele rommet på ca. 45 mm. Høydeforskjellen innebærer avvik i forhold til referansenivå. Skjevheter i etasjeskiller, dette er normalt byggeåret tatt i betraktning.
Eldre bygg har tradisjonelt blitt bygget med grunnere fundamentering, skjevheter og bevegelser med årstider er ikke unormalt. Tilstandsgrad gis pga. nevnte forhold.

Våtrom > Generell > Bad/vaskerom
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Over tid har bruken, og måten å bruke et våtrom endret seg. De påkjenningene som tidligere var på vegger og gulv var forholdsvis små i forhold til det som i dag er vanlig. Eldre løsninger tåler ofte ikke de påkjenningene som er vanlig i dag. Noe som har medført at kravene til tekniske løsninger er blitt strengere med årene. Ut over dette er det observert følgende avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsning/tettesjikt. Membran/slukmansjett er ikke synlig i sluk. Belegget er skåret før sluk slik at det er manglende tetting. Belegget er heller ikke sveiset i hjørnene og rundt rørgjennomføringer. Ikke tilfredsstillende tilluft ved f.eks. spalte under dør. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Måltfallforhold med laser 10 mm.
Fallforhold innenfor 0,8 m er på 3 mm. Avløp fra dusj og vaskemaskin er koblet til rør og ikke til sluk. Diverse svellinger og merker i innredningen. Riss i vask.

TG2: Avvik som kan kreve tiltak:
Tekniske installasjoner > Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. I kjøkkenskap er det ikke tett tilslutning mellom varerør og innerrør for rør i rør system. Stoppekran er ikke lokalisert. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

TG2: Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak
Innvendig > Overflater Det er avvik:
Det ble observert et par små merker/hakk i laminat. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Statens strålevern anbefaler radonmåling i bolig. Mernfo angående radon kan hentes hos kommunen og Statens strålevern, https://dsa.no/radon. Radon målinger blir anbefalt de fleste steder for å danne seg et bilde av situasjonen angående risiko knyttet til eventuelt radon eksponering. gitt pga. nevnte forhold.

Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken
Det er avvik:
Det er observert hakk i skroget under vasken. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Innvendige dører
Det er avvik:
Det ble observert noe avflakket maling og merker på bad og toalettdør. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger og terrasser
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Avvik i rekkverkshøyden på verandaen. Høyde på rekkverk skal være minimum 1,0 m. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Toalettrom
Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Ventilasjonen i en bolig skal sikre tilfredsstillende luftkvalitet for brukerne med hensyn til helse og komfort og begrense luftfuktigheten innendørs, og dermed hindre kondens og fuktskader (muggsopp og råtedannelse) på innvendige overflater og bygningskonstruksjonene. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under
balkonger og terrasser. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Avvik i rekkverkshøyden på verandaen. Høyde på rekkverk skal være minimum 1,0 m. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger:
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger. Utvendige vann og avløpsrør som begynner å bli gamle vil ha en helt naturlig slitasjegrad. For eksempel nevnes at trerøtter kan vokse seg inn rørene, partikkelstoffer bygger seg opp i rør og reduserer/stenger gjennomstrømmingen, terrengdeformasjoner som forårsaker utettheter og fortettinger. Alt dette er naturlige slitasjeskader som etter en del år gjør det påregnelig med skader. Uansett vil plutselige og uforutsette forhold som for eksempel
fortetting og brudd være risikomomenter i ethvert anlegg. Her har alder mye å si. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 07.09.2023 , samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Oppvarming består av elektrisitet og vedovn.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Utvendig parkeringsplass samt gjesteparkering.
Tomten Areal: 3 413 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til bolig jfr. reguleringsplan datert 28.03.1977, 23.08.1955.
Eiendommen ligger innenfor fortettingsområdet og det er registrert pågående på eller i nærheten av eiendommen jf. eiendomsrapport datert 17.08.2023.
Sentrale lover Handelen reguleres av borettslagsloven og avhendingsloven.
Økonomiske/formelle opplysninger Borettslag: Idrettsveien 49 55 Borettslag
Andelsnummer: 10
Fellesutgifter: Kr. 7 016,- pr Mnd.
Andel fellesgjeld: Kr. 388 263,-.
Andel fellesformue: Kr. 164 920,-.

Fellesutgiftene utgjør kr. 7016,- pr. mnd. og er fordelt på følgende måte:
Renter fellesgjeld kr. 1 462,-
Avdrag fellesgjeld kr. 1 271,-
Grunnleie kr, 3 804,-
TV og Internett kr. 479,-
Vedtekter, regler, regnskap ol. Interessenter og budgivere oppfordres til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete reglerom husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Prisantydning 3 600 000,- / Felleskostnader: 7 016,- pr. mnd
Fellesutgiftene utgjør kr. 7016,- pr. mnd. og er fordelt på følgende måte:
Renter fellesgjeld kr. 1 462,-
Avdrag fellesgjeld kr. 1 271,-
Grunnleie kr, 3 804,-
TV og Internett kr. 479,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 07.09.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 928 637,-
Formuesverdi sekundærbolig: 3 343 093,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnader.
Energiforbruk

Selger opplyser om et strømforbruk for 01.09.223-01.10.23 på kr. 468,- ink. nettleie.
Adgang til utleie Ved styrets godkjennelse.
Borettslag Idrettsveien 49 55 Borettslag
Formann borettslag Trine Mellem
Fellesutgifter Kr 7 016,- per mnd.
Fellesutgiftene utgjør kr. 7016,- pr. mnd. og er fordelt på følgende måte:
Renter fellesgjeld kr. 1 462,-
Avdrag fellesgjeld kr. 1 271,-
Grunnleie kr, 3 804,-
TV og Internett kr. 479,-
Fellesgjeld Fellesgjeld kr 388 263,- Fellesformue kr164 920,-

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 16362036015, DnB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 17.08.2023: 5.2% pa.
Antall terminer til innfrielse: 68
Saldo per 17.08.2023: 9 318 317
Andel av saldo: 388 263
Første termin/første avdrag: 30.09.2020 ( siste termin 30.06.2040 )
Flytende rente.
Tinglyste rettigheter og servitutter Ingen negative servitutter.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.
Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Tryg Forsikring
Polisenummer: 6675926
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Boligopplysninger
Vedtekter
Pågående regulering
Reguleringsplan
Eiendomsrapport
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Det forutsettes at kjøper blir godkjent som ny andelseier av borettslagets styre. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny andelseier er hver av partene fri fra denne kjøpekontrakt og hver av partene bærer sine eventuelle kostnader i forbindelse med saken. Eventuelt innbetalte beløp skal tilbakebetales i sin helhet, i tillegg til eventuelle opptjente renter.

Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:
- Noe av skyllevannet fra vaskemaskinen kommer tidvis opp i dusjen. Det renner tilbake igjen av seg selv og krever ingen tiltak. Har vært slik siden
jeg flyttet inn og oppfattes ikke som noe problem.
- Ny peisovn fra Dovre montert i 2020. Borettslaget fikk montert nye pipehatter i 2020/2021.
- Nye gulv i alle rom (2020) utenom bad og toalettrom.
- Alle overflater malt i 2020-2021 (utenom bad og toalettrom).
- Ny kran på kjøkken montert av faglært 2022 (VVS 24)
- Det er en liten skade på stueveggen bak bilde. Selger lar bildet henge da dette er tapet på veggen. Om kjøper tar ned bildet må sparkling på et lite
område (cirka 2x2 cm) påregnes.
- En av lys-spottene under kjøkkenskap er defekt.
- Flexiventil på ene soverommet er noe løs, men fungerer.
Forkjøpsrett Ingen forkjøpsrett.

Megler:

Jonas Bergersen

(+47) 97739732

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Jonas Bergersen

(+47) 97739732

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Idrettsvegen 51 - presentert av SNE eiendomsmegling ved eiendomsmegler Jonas Bergersen.
Velkommen til Idrettsvegen 51 - presentert av SNE eiendomsmegling ved eiendomsmegler Jonas Bergersen.
Romslig stue med god plass til sofa og tilhørende møblement.
Romslig stue med god plass til sofa og tilhørende møblement.
Gode vindusplater som sikrer godt lysutlsipp.
Gode vindusplater som sikrer godt lysutlsipp.
Planskisse.
Planskisse.
Detaljer
Detaljer
Boligen er malt i moderne farger.
Boligen er malt i moderne farger.
God plass til spisebord med plass til hele familien.
God plass til spisebord med plass til hele familien.
Leligheten har en arealeffektiv planløsning med flere møbleringsmuligheter.
Leligheten har en arealeffektiv planløsning med flere møbleringsmuligheter.
Moderne kjøkken med glatte fronter.
Moderne kjøkken med glatte fronter.
Vindu på kjøkken gir godt med lysinnslipp.
Vindu på kjøkken gir godt med lysinnslipp.
Rikelig med arbeidsplass på kjøkkenbenk.
Rikelig med arbeidsplass på kjøkkenbenk.
Kjøkkenet har integrert kjøl, stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin.
Kjøkkenet har integrert kjøl, stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin.
Fra stuen har du utgang til vinterhage.
Fra stuen har du utgang til vinterhage.
Her har du god plass til utemøbler.
Her har du god plass til utemøbler.
Her har du flott utsikt fra mot flotte fjell.
Her har du flott utsikt fra mot flotte fjell.
Flott utsikt mot Tromsdalstinden.
Flott utsikt mot Tromsdalstinden.
Hovedsoverommet er med god plass til stor seng.
Hovedsoverommet er med god plass til stor seng.
Soverom nr 2 er malt i en delikat og tidsriktig farge.
Soverom nr 2 er malt i en delikat og tidsriktig farge.
Her har du god oppbevaringsplass til klær.
Her har du god oppbevaringsplass til klær.
Soverom nr 3 passer godt som gjesterom eller barnerom- alt etter behov.
Soverom nr 3 passer godt som gjesterom eller barnerom- alt etter behov.
Eldre men fungerende bad med plass til vaskemaskin.
Eldre men fungerende bad med plass til vaskemaskin.
Lys badromsinnredning med overspeil.
Lys badromsinnredning med overspeil.
Eget toalettrom.
Eget toalettrom.
I gangen er det mulighet for flere oppbevaringssteder.
I gangen er det mulighet for flere oppbevaringssteder.
Utendørs parkeringsplass
Utendørs parkeringsplass
Fasade
Fasade
Planerte uteområder tilrettelagt for store og små.
Planerte uteområder tilrettelagt for store og små.
Her får du en etterspurt beliggenhet med gangavstand til det meste.
Her får du en etterspurt beliggenhet med gangavstand til det meste.