Kirkeveien 5

Kongsfjord

Soverom
2 stk
Størrelse
75m2
Prisantydning
1 900 000,-

Kirkeveien 5 - Frittliggende bolig med praktisk planløsning! Boligen er renovert i perioden 2017-2019. Her får du 2 soverom, pent kjøkken, romslig stue og bad/vaskerom samt bod og badstue. Det er kort vei til matbutikk og bussholdeplass. Ca 35 minu tter til Berlevåg lufthavn og skole/barnehage. Høydepunkter: Fleksibel overtakelse. Oppgradert i perioden 2017-2019. Bolig på 1 plan med praktiske løsninger. Romslig tomt. Nærhet til sjø og fjell. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 1 900 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 68m2
Bruksareal: 75m2
Soverom: 2
Byggeår: 1976
Tomteareal: 746m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Kirkeveien 5
9982 Kongsfjord
Oppdragsnummer 52-23-0131
Totalvurdering Kirkeveien 5 - Frittliggende bolig med praktisk planløsning! Boligen er renovert i perioden 2017-2019. Her får du 2 soverom, pent kjøkken, romslig stue og bad/vaskerom samt bod og badstue. Det er kort vei til matbutikk og bussholdeplass. Ca 35 minutter til Berlevåg lufthavn og skole/barnehage.

Høydepunkter:

Fleksibel overtakelse
Oppgradert i perioden 2017-2019
Bolig på 1 plan med praktiske løsninger
Romslig tomt
Nærhet til sjø og fjell

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 6 bnr. 101 i Berlevåg kommune
Beliggenhet Beliggenhet i Kongsfjord sentrum, omtrent 33 km fra kommunesenteret i Berlevåg.
Det er 55km til Båtsfjord.

Flott opparbeidet tomt beliggenhet med sjøutsikt.
Adkomst Adkomst via offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Eiet tomt på 746 kvm. Flat tomt opparbeidet med plen og parkering.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1976
Modernisert: 2017
Areal Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 75 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 2
Byggemåte Bygget er oppført i en etasje og kryploft.

Grunnmur er oppført i betong. Etasjeskiller av tre fra byggeåret. Vinduene er av PVC med 3 lags glass fra 2017. Malt inngangsdør
fra 2017. Malt balkongdør med 3 lags glass fra 2017. Bygget er oppført i bindingsverk, en trekonstruksjon som var vanlig på
byggetidspunktet og er senere tilleggsisolert. Takkonstruksjonen er fra byggeåret.
Taket er tekket med Decra takplater fra 2017.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert 31.05.1977.

At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold P-rom:
Stue, kjøkken, vindfang, gang, Vaskerom, bad, 2 soverom, bad/badstue

S-rom:
Bod

Opplysninger fra takstrapport datert 25.05.2023 og selgers opplysninger.
Standard Innvendige overflater;
Vegg: malte eller tapetserte veggflater
Tak: malte innvendige tak
Gulv: laminat og vinylbelegg

Kjøkken;
Kjøkkeninnredningen er fra 2019 med slette fronter. Kjøkkeninnredning har benkeplate av laminat. Kjøkkeninnredningen har
integrerte hvitevarer. Kitchenboard over benk.

Bad/ vaskerom;
Badet har flislagt gulv og baderomsplater på veggene. Badet har gulvvarme. innredning med nedfelt servant og uttak for
vaskemaskin. Dusjrom med omkledning har vegghengt dusj og servant.

Tekniske installasjoner
Avløpsrørene er av plast fra byggeår. Vannrørene er av typen rør-i-rør-system med samleskap montert i bod. Varmtvannstanken
er på 200 liter og er fra byggeår. Det elektriske anlegget er av nyere dato med automatsikringer. Ny måler i el-skapet. Elekrisk
badstue ovn.

Vinduer og dører er i PVC, med unntak av ytterdør.

Opplysninger fra takstrapport datert 25.05.2023 og selgers opplysninger.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Det er varmekabler i entre og begge baderom.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering på tomt.
Tomten Areal: 746 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og avløp.
Regulering Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 1 900 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Jon Erland Balto den 25.05.23
Takster og verdier Teknisk verdi 3 050 000,-
Verdi takst 1 900 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 207 911,-
Formuesverdi sekundærbolig: 790 062,-
Formuesverdi er beregnet ut fra Skatteetatens nettsider og gjelder for inntektsåret 2021.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 3 644,- pr. Kvartal.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1989/475-2/85 Jordskifte
21.03.1989
Grensegangssak
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Selgers egenerklæringsskjema
Takstrapport
Tegninger
Ferdigattest
Kommuneplan
Matrikkelrapport
Budskjema

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:
-Totalrenovering av bad og egen badstue. Nye vegger med våtromsplater. Fliser på gulv og varmekabler.
Utført av faglært, OK Takst ved Oddbjørn Krogh.
-Nytt taktekke i dekra.
-Ny drenering i forbindelse med totalrenovering av bolig.
-Nytt innvendig røropplegg, rør-i-rør

Selger estimerer et strømforbruk på kr 800-1000,- pr mnd.

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selger har fylt ut egeneklæringsskjema datert 12.06.2023.

Megler:

Stina Stormo

(+47) 41434462

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Stina Stormo

(+47) 41434462

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Kontakt megler for avtale om visning. Visning avholdes etter avtale.
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Kirkeveien 5 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Stina Stormo.
Velkommen til Kirkeveien 5 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Stina Stormo.
Frittliggende enebolig, romslig tomt og fine utsiktsforhold!
Frittliggende enebolig, romslig tomt og fine utsiktsforhold!
Stuen kan enkelt møbleres i flere soner og etter behov.
Stuen kan enkelt møbleres i flere soner og etter behov.
Fine lysforhold og flott utsikt.
Fine lysforhold og flott utsikt.
Pent kjøkken med praktisk innredning og integrerte hvitevarer.
Pent kjøkken med praktisk innredning og integrerte hvitevarer.
Hall.
Hall.
Stort soverom med plass til ønsket møblement.
Stort soverom med plass til ønsket møblement.
Soverom 2 egner seg godt til barnerom, gjesterom eller kontor- alt etter behov.
Soverom 2 egner seg godt til barnerom, gjesterom eller kontor- alt etter behov.
Bad/vaskerom.
Bad/vaskerom.
Bad nr. 2.
Bad nr. 2.
Innredet med dusj, sauna, wc og servantskap.
Innredet med dusj, sauna, wc og servantskap.
Bod.
Bod.
Velkommen inn!
Velkommen inn!
Eiendommen ligger fint til i etablert boligfelt med kort vei til matbutikk og busstopp.
Eiendommen ligger fint til i etablert boligfelt med kort vei til matbutikk og busstopp.
Rikelig med parkeringsmuligheter på tomten.
Rikelig med parkeringsmuligheter på tomten.