Mellomvegen 136B

Tromsø

Soverom
3 stk
Størrelse
162m2
Prisantydning
10 490 000,-

Mellomvegen 136B - Rålekker halvdel av tomannsbolig med gjennomgående høy standard. Delikate farge- og materialvalg med en gjennomført touch. Ypperlig kjøp for den etablernde familie, med mulighet for utleie. Parkering i carport og i innkjørsel. Sv ært barnevennlig og rolig samt sentral plassering på Sørspissen på Tromsøya. Her har du nærhet til det meste med bl.a. barnehager, skoler, flere matbutikker og marka innen kort gangavstand. Høydepunkter: Oppført av Norgeshus Berntsen Byggservice as. Høy standard. Innflyttingsklar. Moderne og gjennomført. Barnevennlig. Fiber. Sentralt. Marka og lysløype i nær beliggenhet. Delikate farge- og materialvalg. Velkommen på visning! ... Les mer

Prisantydning: 10 490 000,-
Boligtype: Tomannsbolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 162m2
Bruksareal: 162m2
Soverom: 3
Byggeår: 2023
Tomteareal: 632m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Mellomvegen 136B
9006 Tromsø
Oppdragsnummer 52-23-0150
Totalvurdering Mellomvegen 136B - Rålekker halvdel av tomannsbolig med gjennomgående høy standard. Delikate farge- og materialvalg med en gjennomført touch. Ypperlig kjøp for den etablerende familie, med mulighet for utleie. Parkering i carport og i innkjørsel.

Svært barnevennlig og rolig samt sentral plassering på Sørspissen på Tromsøya. Her har du nærhet til det meste med bl.a. barnehager, skoler, flere matbutikker og marka innen kort gangavstand.

Høydepunkter:
- Høy standard
- Innflyttingsklar
- Moderne og gjennomført
- Barnevennlig
- Fiber
- Sentralt
- Marka og lysløype i nær beliggenhet
- Delikate farge- og materialvalg

Velkommen på visning!
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 1221 snr. 1 i Tromsø kommune

Det gjøres oppmerksom på at eiendommen ikke er seksjonert.
Beliggenhet Boligen ligger sentralt beliggende sør på Tromsøya. Kort avstand til barnehage, barneskole og nærbutikk. Gode bussforbindelser med avganger til både Tromsø sentrum, Jekta og UiT/UNN. Tromsø sentrum ligger ca. 1,5 km unna. Telegrafbukta er et steinkast unna med flotte utearealer like ved sjøen. Boligen ligger også nært til flotte turområder med sykkel/gangsti/ lysløype.
Adkomst Eiendommen har adkomst via offentlig veg.
Tomt/beskaffenhet Ideell andel av felles tomt. Flat tomt der relativt mye av arealet er bebygget. Tomten er planert og forberedt for videre hagearbeid. Ingen beplantning av betydning, enkelte stedegne tresorter.
Boligtype, og eierform Selveier Tomannsbolig
Byggeår 2023
Areal Primærrom: 162 kvm, Bruksareal: 162 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).

Megler har ikke kontrollmålt arealene.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 2, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 5
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Støpt gulv av betong i underetasje. Støpte fundamenter og betongplate på mark grunnmur i isolerte forskalingssystemer, innvendig utlektret/kledd

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Konstruksjon av isolert bindingsverk. Bygningen er utvendig kledd med liggende malt kledning. Etasjeskillere/bjelkelag i tre. Overbygget adkomst til begge boenheter via carport

Takkonstruksjon med yttertak
Saltak, konstruksjon av sperrer i tre. Yttertak tekket med papp

Balkonger/veranda/terrasser
Tilgang fra stue/kjøkken i 2. etasje til vestvendt veranda. Impregnerte imp dekke, rekkverk i herdet glass og aluminiumsprofiler

Vinduer og dører
Hoveddører til boligen som kompakte dører ned kodelås. Veranda-/altandør i samme std/utførelse som vinduer forøvrig. Vinduer fra byggeår med 3-lags energiglass

Opplysninger jfr. verditakst utført av Knut Flatebø datert 11.09.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse.
Innhold Inngår i P-rom
Underetasje: Gang m/trapp, Bad/vaskerom, Soverom 1, Soverom 2, Soverom 3, Stue/kjøkken/hybel, Bad/vaskerom /hybel
1. etasje: Entré, Toalettrom, Stue/kjøkken.

Hems over carport med utvendig adkomst er kun kommentert i taksten og ikke medtatt i BRA (bruksarealet). Carport på ca. 22kvm er kun kommentert i taksten og ikke medtatt i BRA (bruksarealet).

Opplysninger jfr. verditakst utført av Knut Flatebø datert 11.09.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv bestående i hovedsak av parkett og fliser.
Vegg bestående i hovedsak av malte overflater gips, fliser/våtromsplater på bad/vaskerom.
Tak bestående av malte overflater.

Hovedkjøkken
Fabrikkmalte slette/finerte fronter/skuffer. Integrert komfyrtopp, komfyr, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Benkeplater i helstøpt materiale, oppvaskkum i kompositt, garnityr i metall. Ventilator med innvendig spesialavtrekk i induksjonstopp.

Kjøkken (hybel/underetasje)
Klargjort for i kjøkkeninnredning i vegg.

Hovedbad (underetasje)
Flislagt bad med høy standard. Baderomsinnredning med slette finerte fronter/skuffer. Servant i porselen, speil med integrert lysarmatur og strømuttak. Garnityr i metall. Dusjløsning med veggmontert dusjgarnityr og hengslede dører i herdet glass, veggmontert klosett.

Hybel/ekstra bad
Delvis flislagt bad med normal standard. Baderomsinnredning med slette laminerte fronter/skuffer. Servant i porselen, speil, lysarmatur og strømuttak. Garnityr i med griplister. Dusjkabinett med skyvedører i herdet glass, vegghengt klosett, opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Tekniske installasjoner
VV-beredere 200 + 300 L plassert i vaskerom. Brannslokking/varslingsanlegg iht. til TEK 17. Balansert ventilasjon. Avløpsrør i PVC/soilrør, rør i rørsystem m/ fordelerskap og avrenning til sluk i våtrom. Innlagt internettforbindelse/fiber. Skjult El-anlegg, sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbrytere. Hovedstrøminntak med jordkabel og overspenningsvern.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Knut Flatebø datert 11.09.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Varmekabler/varmefolie i bad samt alle oppholdsrom unntatt soverom. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering I carport og i innkjørsel.
Tomten Areal: 632 kvm, Eierform: Fellestomt
Fellesareal Omkringliggende hage deles av Mellomvegen 136 A&B.
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet offentlig vannforsyning via private stikkledninger.
Regulering Eiendommen er regulert til område for boliger m/tilhørende anlegg, jf. reguleringsplan datert 26.11.1976.
Eiendommen er beliggende innenfor fortettingsområdet jf. eiendomsrapport datert 12.09.2023.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 10 490 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,- (avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Knut Flatebø den 11.09.23
Takster og verdier Teknisk verdi 10 800 000,-
Verdi takst 10 800 000,-
Formuesverdi Eiendommen er ikke seksjonert. Formuesverdien er ikke mulig å innhente p.t.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 15 000,- pr. År.

Kommunale avgifter er estimert av takstmann og gjelder for hele eiendommen.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet. Det er klargjort til hybelutleie i sokkel.
Fellesutgifter Det er ikke fastsatt fellesutgifter for eiendommen. Typiske fellesutgifter for boligen kan eksempelvis være felles bygningsforsikring og brøyting på vinterstid.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1952/5814-2/97 Bestemmelse om gjerde 09.12.1952

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst datert 11.09.2023
Tegninger
Reguleringsplan
Eiendomsrapport
Grunnkart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Viktig informasjon om eiendommen:
- Eiendommen er ikke seksjonert, men vil bli det før overtakelse
- Godkjente byggetegninger samsvarer med dagens bruk.

Megler:

Robin Cornelius Lund

(+47) 97435860

Tom Espen Stormo

(+47) 97798000

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Robin Cornelius Lund

(+47) 97435860

Tom Espen Stormo

(+47) 97798000

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Mellomvegen 136 presentert av SNE Eiendomsmegling
Velkommen til Mellomvegen 136 presentert av SNE Eiendomsmegling
Boligen er nylig ferdigstilt og holder gjennomgående høy standard på alle parametere.
Boligen er nylig ferdigstilt og holder gjennomgående høy standard på alle parametere.
Attraktivt og etterspurt boligområde
Attraktivt og etterspurt boligområde
Meget lekker nyoppført bolig med gjennomgående høy standard
Meget lekker nyoppført bolig med gjennomgående høy standard
Boligen har en åpen stue-/kjøkkenløsning med særdeles god takhøyde, de store vinduene slipper også inn rikelig med dagslys.
Boligen har en åpen stue-/kjøkkenløsning med særdeles god takhøyde, de store vinduene slipper også inn rikelig med dagslys.
Stor, sørvendt veranda med utgang fra stua.
Stor, sørvendt veranda med utgang fra stua.
Gjennomført og lekkert kjøkken med et design som både er trendy og tidløst.
Gjennomført og lekkert kjøkken med et design som både er trendy og tidløst.
Planskisse 2. etasje.
Planskisse 2. etasje.
Generøs takhøyde i boligens øverste etasje gir deg følelsen av mye rom og luft. I tillegg spiller de store vinduene og de arkitektoniske trekkene godt sammen!
Generøs takhøyde i boligens øverste etasje gir deg følelsen av mye rom og luft. I tillegg spiller de store vinduene og de arkitektoniske trekkene godt sammen!
Boligen sto ferdig i 2023 og er bygd iht. TEK17 som er gjeldende byggeforskrift.
Boligen sto ferdig i 2023 og er bygd iht. TEK17 som er gjeldende byggeforskrift.
Meget gjennomført kjøkken i sort innredning med delikate materialvalg gjennom hele boligen skaper et helhetsinntrykk som matcher gjennomgående.
Meget gjennomført kjøkken i sort innredning med delikate materialvalg gjennom hele boligen skaper et helhetsinntrykk som matcher gjennomgående.
Spillet med lys benkeplate og spiler på veggen bak gir en følelse av tidløs design og smak.
Spillet med lys benkeplate og spiler på veggen bak gir en følelse av tidløs design og smak.
Stue/kjøkkenet er romslig og du nyter svært gode møbleringsmuligheter her.
Stue/kjøkkenet er romslig og du nyter svært gode møbleringsmuligheter her.
Komfyrtopp med skjult avtrekk er en av flere gode og praktiske valg som er bygd inn i kjøkkenet.
Komfyrtopp med skjult avtrekk er en av flere gode og praktiske valg som er bygd inn i kjøkkenet.
Stuen slipper inn mye dagslys og løfter helheten i rommet. Vendingen gjør slik at man har rikelig med lysinnslipp
Stuen slipper inn mye dagslys og løfter helheten i rommet. Vendingen gjør slik at man har rikelig med lysinnslipp
Sørvendt veranda hvor både grillen og møblementet får plass.
Sørvendt veranda hvor både grillen og møblementet får plass.
Du nyter i tillegg gode sol- og utsiktsforhold. Her ser du mot Malangsfjellene.
Du nyter i tillegg gode sol- og utsiktsforhold. Her ser du mot Malangsfjellene.
Nærområde er preget av eneboliger og noe blokkbebyggelse, her bor du rolig og barnevennlig.
Nærområde er preget av eneboliger og noe blokkbebyggelse, her bor du rolig og barnevennlig.
I sin velegnede krok får sofa med tilbehør sin rettmessige plass.
I sin velegnede krok får sofa med tilbehør sin rettmessige plass.
Boligens øverste etasje har eget toalettrom, supert når du har gjester.
Boligens øverste etasje har eget toalettrom, supert når du har gjester.
Stue/kjøkken er på samme plan som boligens inngang, praktisk og lettvint.
Stue/kjøkken er på samme plan som boligens inngang, praktisk og lettvint.
Fra entréen leder trappen deg ned mot soverom og hovedbad.
Fra entréen leder trappen deg ned mot soverom og hovedbad.
Planskisse 1. etasje.
Planskisse 1. etasje.
Romslig gang med plass til lagring under trapp og mer.
Romslig gang med plass til lagring under trapp og mer.
I hoveddelen er det totalt 3 gode soverom. Her hovedsoverommet som er meget innbydende og malt i en behagelig blåfarge.
I hoveddelen er det totalt 3 gode soverom. Her hovedsoverommet som er meget innbydende og malt i en behagelig blåfarge.
Svært gode møbleringsmuligheter på alle soverom. Rommene er av god størrelse.
Svært gode møbleringsmuligheter på alle soverom. Rommene er av god størrelse.
Soverom 2 - Malt i en litt mer energisk farge, samtidig harmonerer fargen med resten av materialene og rommet.
Soverom 2 - Malt i en litt mer energisk farge, samtidig harmonerer fargen med resten av materialene og rommet.
Boligens siste soverom vil egne seg perfekt som barnerom, men også passe flott som et studierom eller gjesterom.
Boligens siste soverom vil egne seg perfekt som barnerom, men også passe flott som et studierom eller gjesterom.
Rålekkert, flislagt bad med mørk innredning og detaljer.
Rålekkert, flislagt bad med mørk innredning og detaljer.
Backlight-lys bak speil og svært fin utførelse.
Backlight-lys bak speil og svært fin utførelse.
God plass til møblement på badet. Fra badet har du adkomst til et vaskerom/bod for ytterligere lagring.
God plass til møblement på badet. Fra badet har du adkomst til et vaskerom/bod for ytterligere lagring.
Utleiedel har egen utgang mot hagen og er klargjort for i kjøkkeninnredning i vegg.
Utleiedel har egen utgang mot hagen og er klargjort for i kjøkkeninnredning i vegg.
Ekstra soverom nede som enkelt møbleres etter behov.
Ekstra soverom nede som enkelt møbleres etter behov.
Utleien har eget bad med fliser på gulv og dusjkabinett.
Utleien har eget bad med fliser på gulv og dusjkabinett.
Utleiedelen har en inngang på siden av boligen - Ellers er eiendommen opparbeidet med grøntarealer
Utleiedelen har en inngang på siden av boligen - Ellers er eiendommen opparbeidet med grøntarealer
DSC06129
DSC06129
I tilknytning til carport har du hems med utvendig adkomst for ekstra lagring. Også plass til parkering ved carport
I tilknytning til carport har du hems med utvendig adkomst for ekstra lagring. Også plass til parkering ved carport
I tilknytning til carport har du hems med utvendig adkomst for ekstra lagring.
I tilknytning til carport har du hems med utvendig adkomst for ekstra lagring.