Rødhettestien 5

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
60m2
Prisantydning
2 990 000,-

Velkommen til Rødhettestien 5 - En tiltalende 3-roms med etterspurt beliggenhet og gåavstand til bl.a. UiT/UNN! Attraktiv leilighet beliggende i et etterspurt område med gode bussforbindelser. Umiddelbar nærhet til UiT/UNN, flotte turområder, Troms øbadet m.m. Leiligheten har blant annet to gode soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning og bad renovert i 2022. Ypperlig beliggenhet for studenter elller andre med tilknytning til UNN/UiT. Høydepunkter: Bad renovert i 2022. Innenfor sone 1. To boder. Treningsrom. Bygg renovert i 2018. Internett via fiber. Gåavstand til UiT/UNN. Umiddelbar nærhet til lysløypa og Tromsøbadet. Svært gode bussforbindelser. Heis. El-billader under oppføring. <em>Velkommen til visning!</em> ... Les mer

Prisantydning: 2 990 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Andel
Felleskostnader pr mnd: 8 508,-
Fellesgjeld: 884 259,-
Primærrom: 53m2
Bruksareal: 60m2
Soverom: 2
Byggeår: 1977
Energimerking: E
Tomteareal: 2210m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Rødhettestien 5
9010 Tromsø
3. etasje
Oppdragsnummer 52-23-0282
Totalvurdering Velkommen til Rødhettestien 5 - En tiltalende og moderne 3-roms leilighet med parkering og gåavstand til bl.a. UiT/UNN!

Attraktiv leilighet beliggende i et etterspurt område med gode bussforbindelser. Umiddelbar nærhet til UiT/UNN, flotte turområder, Tromsøbadet m.m. Leiligheten har blant annet to gode soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning og bad renovert i 2022. Ypperlig beliggenhet for studenter elller andre med tilknytning til UNN/UiT.

Høydepunkter:
Bad renovert i 2022
Innenfor sone 1
To boder
Treningsrom
Bygg renovert i 2018
Internett via fiber
Gåavstand til UiT/UNN
Umiddelbar nærhet til lysløypa og Tromsøbadet
Svært gode bussforbindelser
Heis
Elbil-lader under oppføring

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 3921, andelsnr. 18 i Rødhettestien Borettslag med orgnr. 990728372 i Tromsø kommune
Beliggenhet Rødhettestien er midt på Tromsøya og har en perfekt beliggenhet dersom du ønsker å ha det enkelt - her har du nærhet til bl.a. Universitetssykehuset, Universitetet i Tromsø, lysløypenettet, Tromsøhallen, turnhall, Fløyahallen, ishall, svømmehall m.m. Gangavstand til bussholdeplass med gode forbindelser både til Tromsø Sentrum og Langnes (Giæverbukta). I tillegg finner du Botanisk hage, Coop Prix, og flere treningssenter like i nærheten.
Adkomst Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst.
Tomt/beskaffenhet Andel av eiet tomt på 2 210 m² som er skrånende. Tomten er opparbeidet med plen og beplantning. Tomten består i all hovedsak av borettslagets bygninger. Kjøre - , gangveier og adkomstarealer er asfaltert. Gjesteparkering på oppmerkede plasser.
Boligtype, og eierform Borettslag Leilighet
Byggeår 1977
Areal Primærrom: 53 kvm, Bruksareal: 60 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest for påbygg i to etasjer, tilbygg med heis og trapp samt fasadeendring datert 14.10.2019. Det foreligger midlertidig brukstillatelse for påbygg i to etasjer med til sammen 16 boenheter samt tilbygg med trapper og heis datert 19.11.2018. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i p-rom:
Stue/kjøkken, bad, soverom 1, soverom 2, kontor og entré.

Innvendig bod.

Boligen disponerer en bod på ca. 1 m² med inngang. Denne er ikke tatt med i arealberegningen.

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 11.08.2023.
Standard Innvendige overflater:
Gulv består i hovedsak av: Parkett. Flis. Teppe.
Vegger består i hovedsak av: Malte flater. Fliser.
Himlinger består i hovedsak av: Malte flater.

Bad/vaskerom:
Vegger er belagt med flis. Himling med malt flate. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med underskap. Profilerte skuffefronter med håndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speil med lys. Gulvmontert toalett. Dusjnisje med svingbare glassdører og veggmontert dusjgarnityr. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekk koblet på boligventilasjonen. Tilluftspalte under dør. Det er plastsluk og smøremembran med dokumentert utførelse.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Glatte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Flislagt vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til integrert: Kjøl/frys, platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin.

Tekniske installasjoner:
Synlige vannrør i: Kobber og plast.
Synlige avløpsrør i: Plast
Boligen har balansert ventilasjon.
Varmtvannstanken er på ca. 120 liter montert i kjøkkenskap.
Oppvarming består av: Strøm.
I hovedsak ved hjelp av: Varme i gulv.
Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. Skjult elektrisk anlegg.
Røykvarslere og brannslukningsapparat.

TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG IU:
Tekniske installasjoner > Andre installasjoner

TG2 - avvik som kan kreve tiltak:
Utvendig > Dører
Det er avvik: Hoveddør til boligen tar i karm. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom
Det er avvik: Sluken er av eldre dato og ble ikke byttet ved renovering av badet. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken
Det er avvik: Det ble observert svelling og skade i bunn på servantskap. Skade i benkeplate. Kjøkkendør til kjøleskap mangler. Opplysning gitt av selger: Skaden ved benkeplate ved vask er kun folie. Benkeplate med vask er hel. Det er derimot et tettet hull på benkeplate på langsiden som er dekket med folie hvor barhylle før stod. Tilstandsgrad gitt pga nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

TG2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
Utvendig > Andre utvendige forhold
Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Dette punktet tar for seg nødvendigheten av felles tilstandsrapport i sameiet/borettslaget. Det er viktig at det er en plan for dette slik at det blir gjort tilstrekkelig vedlikehold og utbedringer når det er behov. Dette er viktig for alle konstruksjonene inkl. tomt og vil blant annet ha betydning for hvilken økonomiske kostnader som vil komme til fordeling fremover. Opplysning gitt av selger: Styret i borettslaget er i gang med arbeid om vedlikeholdsplan, men det foreligger ikke en ferdig for øyeblikket Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Overflater
Det er avvik: Enkelte merker i parkett. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell i stue og kjøkken: Høydeforskjell i etasjeskille innenfor 2 meter på ca. 7 mm. Høydeforskjell i etasjeskille gjennom hele rommet på ca. 16 mm. Høydeforskjellen innebærer avvik i forhold til referansenivå.
Tilstandsgrad gis pga. nevnte forhold.

Innvendig > Innvendige dører
Det er avvik: Enkelte merker/skader på dører og karmer. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger. Utvendige vann og avløpsrør som begynner å bli gamle vil ha en helt naturlig slitasjegrad. For eksempel nevnes at trerøtter kan vokse seg inn i rørene, partikkelstoffer bygger seg opp i rør og reduserer/stenger gjennomstrømmingen, terrengdeformasjoner som forårsaker utettheter og fortettinger. Alt dette er naturlige slitasjeskader som etter en del år gjør det påregnelig med skader. Uansett vil plutselige og uforutsette forhold som for eksempel fortetting og brudd være risikomomenter i ethvert anlegg. Her har alder mye å si. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 11.08.2023.
Møblering/utstyr Kun evt. integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.

Vegghengt peis blir tatt med. Kjøleskap står igjen. Garderobeskap PAX kan følge med leilighet dersom ønskelig.
Oppvarming Elektrisk oppvarming. Gulvvarme på bad. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Borettslaget har oppstillingsplasser for bil på tomten.
Tomten Areal: 2 210 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligbygg jf. reguleringsplan datert 13.02.1976.

Det er registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen.
Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy.

Hensynssoner registrert på eiendommen:
8 Gul sone T-1442 H220_27 0142
Sentrale lover Handelen reguleres av borettslagsloven og avhendingsloven.
Økonomiske/formelle opplysninger Borettslag: Rødhettestien Borettslag
Andelsnummer: 18
Fellesutgifter: Kr. 8 508,- pr Mnd.
Andel fellesgjeld: Kr. 884 259,-.
Andel fellesformue: Kr. 36 489,-.

Felleskostnader inkluderer blant annet kommunale avgifter, internett, dugnad, vedlikehold og forsikring.

Lånevilkår:
Beskrivelse: 2241 - Lån 6714.34.37848 - Nordea
Gjeldende rente: 4,16 %
Registrert lånebeløp: 14 309 750,00
Lånetype: Annuitetslån
Årlige terminer: 4
Registrert utløpsdato: 30.12.2050

Beskrivelse: 2246 - Lån 16717486, dellån 10, - Husbanken
gjeldende rente: 2,76 %
Registrert lånebeløp: 15 265 484,00
Lånetype: Annuitetslån
Årlige terminer: 4
Registrert utløpsdato: 01.07.2050

Eventuelle, særskilte opplysninger om lån:
Lån 1617486 er fordelt på andel 1-37. Styret er i en prosess med innhenting av tilskudd fra Enova. Dersom dette innvilges vil lånet nedbetales med ytterligere kr. 404 000,-.
Lån 6714.34.37848 i Nordea er avdragsfritt, og det er usikkert når avdrag begynner å påløpe. Når avdrag begynner å påløpe er det stipulert at andel til og med 37 i borettslaget vil få kr. 959,- i økte, månedlige fellesutgifter. Lånets betingelse er 3 MND NIBOR + margin (0,9 prosent).
Vedtekter, regler, regnskap ol. Interessenter og budgivere oppfordres til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning.
Prisantydning 2 990 000,- / Felleskostnader: 8 508,- pr. mnd
Felleskostnader inkluderer blant annet kommunale avgifter, internett, dugnad, vedlikehold og forsikring.
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 11.08.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 801 861,-
Formuesverdi sekundærbolig: 3 047 070,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2022 og er regnet ut ved hjelp av skatteetatens boligverdikalkulator.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnader.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E
Adgang til utleie Ved styrets godkjenning.
Borettslag Rødhettestien Borettslag
Formann borettslag Kristian Bergesen
Fellesutgifter Kr 8 508,- per mnd.
Felleskostnader inkluderer blant annet kommunale avgifter, internett, dugnad, vedlikehold og forsikring.
Fellesgjeld Fellesgjeld kr 884 259,- Fellesformue kr36 489,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Ingen negative heftelser registrert på andelen.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.
Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Gjensidige Forsikring ASA
Polisenummer: 83643881
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Husordensregler
Vedtekter
Energiattest
Reguleringsplan
Pågående regulering
Midlertidig brukstillatelse
Ferdigattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:
Totalrenovering av badet. Er sommer 2023 oppdaget noen små sprekker i fug ved siden av vaskemaskin. Flishuset er varslet. Reklamasjon. Alt ok i leilighet. Hovedvannrør inn til blokka hadde en drypplekkasje som ble fikset ved årlig tilsyn i juni 2023. Har vært noen drypplekkasjer tidligere på hovedrør i blokka i overgang nytt/gammelt. Dette skal være utbedret. Har ikke berørt vår leilighet. Rør i og inn til badet er gjennomgått og det meste er fornyet. Se fdv fra Flishuset. Ellers allerede nevnte arbeid på blokka. Var noe sopp i gammel sjakt i bad fra gammel lekkasje. Pusset ned og innsatt med stoff. Helt tørt før ny sjakt ble bygd. Enkelte overflater i leilighet foliert, malt og sparklet i tiden mens vi har bodd der 2019-2023. Borettslaget har gjort årlige innkjøp av nye filter til ventilasjonssystem. Brannslukningsapparat i leilighet byttet ut av borettslaget.

Selger opplyser om at det er elbillading på blokkens parkering under oppføring.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.
Forkjøpsrett Ingen forkjøpsrett.

Megler:

Hege Kittelsen

(+47) 41003372

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Hege Kittelsen

(+47) 41003372

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Rødhettestien 5 - Presentert av Sne eiendomsmegling ved Hege Kittelsen!
Velkommen til Rødhettestien 5 - Presentert av Sne eiendomsmegling ved Hege Kittelsen!
3-roms leilighet med etterspurt beliggenhet og parkering.
3-roms leilighet med etterspurt beliggenhet og parkering.
Planskisse.
Planskisse.
Velkommen inn!
Velkommen inn!
Nytt bad fra 2022 renovert av Flishuset AS.
Nytt bad fra 2022 renovert av Flishuset AS.
Stilrent og flislagt bad med gulvvarme.
Stilrent og flislagt bad med gulvvarme.
Kjøkkenet har rikelig med skap- og benkeplass som gir gode oppbevaringsmuligheter og praktiske arbeidsforhold.
Kjøkkenet har rikelig med skap- og benkeplass som gir gode oppbevaringsmuligheter og praktiske arbeidsforhold.
Åpen stue- og kjøkkenløsning.
Åpen stue- og kjøkkenløsning.
Lys stue med gode vindusflater sikrer rikelig med innslipp av naturlig lys.
Lys stue med gode vindusflater sikrer rikelig med innslipp av naturlig lys.
Plass til spisemøblement i tilknytning til kjøkken.
Plass til spisemøblement i tilknytning til kjøkken.
Luftig hovedsoverom med god plass til dobbelseng, nattbord og oppbevaring.
Luftig hovedsoverom med god plass til dobbelseng, nattbord og oppbevaring.
Mellom soverom 2 og stue har du en praktisk gang hvor det er rikelig med lagringsplass.
Mellom soverom 2 og stue har du en praktisk gang hvor det er rikelig med lagringsplass.
Soverom 2 er også av god størrelse.
Soverom 2 er også av god størrelse.
Flere møbleringsmuligheter - her med skrivepult.
Flere møbleringsmuligheter - her med skrivepult.
Utgang til balkong fra stue med gode solforhold.
Utgang til balkong fra stue med gode solforhold.
Felles sykkelbod.
Felles sykkelbod.
Treningsrom i 2. etasje.
Treningsrom i 2. etasje.
Rett i nærheten finner du blant annet lysløype, Tromsøbadet og Tromsø klatresenter.
Rett i nærheten finner du blant annet lysløype, Tromsøbadet og Tromsø klatresenter.
Her ser du mot fastlandet og Tromsdalstind.
Her ser du mot fastlandet og Tromsdalstind.
Felles takterrasse.
Felles takterrasse.
Utsikt fra terrasse mot nord.
Utsikt fra terrasse mot nord.
Blokka har en attraktiv og sentral beliggenhet nært UNN og UiT.
Blokka har en attraktiv og sentral beliggenhet nært UNN og UiT.