Storgata 130A

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
45m2
Prisantydning
3 400 000,-

Storgata 130 A - En urban 3-roms selveier med sentral beliggenhet nord i Tromsø Sentrum. Her har du et utmerket førstegangskjøp med gåavstand til alt du måtte trenge i det daglige. Leiligheten framstår svært stilig og godt vedlikeholdt og har vært jevnlig modernisert de siste årene. Dagligvare, treningssenter, busstopp, rekreasjonsområder, kafeer og restauranter finnes i umiddelbar nærhet. Bussforbindelsene tar deg direkte til UiT/UNN, Jekta m.m. Høydepunkter: Gjennomført og stilig helhetsinntrykk.. God planløsning.. Utmerket utleiebolig.. Internett via fiber.. Dyrehold tillatt.. Sportsbod med god lagringsplass.. Mulighet for beboerparkering i sentrum.. Sentral beliggenhet med gåavstand til "alt".. Svært gode bussforbindelser og dagligvare i umiddelbar nærhet.. Et perfekt førstegangskjøp!. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 3 400 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 2 460,-
Primærrom: 45m2
Bruksareal: 45m2
Soverom: 2
Byggeår: 1860
Energimerking: G

Se full beskrivelse

Eiendom Storgata 130A
9008 Tromsø
1. etasje
Oppdragsnummer 52-23-0278
Totalvurdering Storgata 130 A - En urban 3-roms selveier med sentral beliggenhet nord i Tromsø Sentrum. Her har du et utmerket førstegangskjøp med gåavstand til alt du måtte trenge i det daglige. Leiligheten framstår svært stilig og godt vedlikeholdt og har vært jevnlig modernisert de siste årene.

Sameiet ble etablert tidlig på 2000-taller og har siden 2005 og i årene etter har gjennomgått en større ombygging og renovering. Store deler av eiendommen har vært revet ned og bygget opp igjen på denne tiden, og det er skiftet elektrisk anlegg og rørsystemer i forbindelse med dette.

Boligen ligger sentralt til i Tromsø Sentrum og et steinkast unna dagligvare, treningssenter, skole, barnehager, parker og bussforbindelse. Den nye og populære bydelen Vervet med restauranter og rekreasjonsområder, ligger også i kort gåavstand fra leiligheten. Med buss kommer du deg enkelt til fastlandet, UIT/UNN og Langnes Handelspark. Med noen få minutters gange er man på toppen av Tromsøya, med flotte turområder som Prestvannet og lysløypa.

Høydepunkter:

- Gjennomført og stilig helhetsinntrykk.
- Praktisk planløsning.
- Internett via fiber.
- Dyrehold tillatt.
- Sportsbod med god lagringsplass.
- Mulighet for beboerparkering i sentrum.
- Sentral beliggenhet med gåavstand til "alt".
- Svært gode bussforbindelser og dagligvare i umiddelbar nærhet.
- Et perfekt førstegangskjøp!

Diverse oppgraderinger leilighet:

- Oppgradert bad i 2020: Nytt klosett, dusjvegger, vifte, dusj og blandebatteri, vask m/skap, speilskap og langskap.
- Skiftet kjøkkenbenker (utvidet benk til spiseplass) vask, blandebatteri i 2017.
- Skiftet ventilator med Clean Air samt montert spruteplate ved vasken i 2018.
- Montert kodelås på ytterdør i 2018.
- Lagd ventil på soverom vendt mot bakgård og i gang i 2018 og 2019.
- Kjøpt ny oppvaskmaskin i 2020.
- Malt vegger i leiligheta .

Diverse oppgraderinger utendørs:

- I 2016/2017 ble Storgata med fortau fornyet av Tromsø kommune. Det er nå fortau m/varmekabler foran huset samt murt blomsterbed ved bygget.
- I 2018 ble hele huset malt 2 strøk samt skiftet vannbord og vindusbord der det var behov.
- I 2019 ble 3 vinduer i bygget og kjellerdør skiftet samt fjernet all mose fra tak.
- I 2020 ble 4 sensorlys og stikkontakt montert ute.

Opplysninger om innvendige og utvendige oppgraderinger er hentet fra salgsoppgave/egenerklæringsskjema fra tidligere salg.
Matrikkel Gnr. 200 bnr. 1586 snr. 1 orgnr. 914601533 i Tromsø kommune
Adkomst Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate.
Tomt/beskaffenhet Nesten hele eiendommen er bebygget og har ingen plen eller hage. Kun felles bakgård som deles med naboeiendommen Storgata 130B.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 1860
Areal Primærrom: 45 kvm, Bruksareal: 45 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Byggemåte Grunnmur av naturstein med pusset overflate. Yttervegger i tømmer og bindingsverk av tre. Utvendig kledd med stående trepanel. Takkonstruksjon med bjelker av tre og taktekking av betong og takstein. Malte trevinduer med 2 - lags energiglass. Hoveddør i boligen som malt kompaktdør. Glassfelt.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Edmund Hansen datert 02.08.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest i Tromsø kommunes arkiv. Boligen er oppført i ca 1860, noe som lenge er før bygningsloven trådte i kraft for hele landet i 1965, og det er ikke uvanlig at det i mange kommuner er mangelfulle arkiv for tiden før 1965.

Det foreligger midlertidig brukstillatelse fra Tromsø kommune datert 01.10.1993 og ferdigattest på tilbygg/fasadeendring datert 12.07.2010. Eiendommen er registrert tatt i bruk av Tromsø kommune 01.01.1980.

At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
Stue/kjøkken , Bad/vaskerom, Soverom 1, Soverom 2, Entré.

I tillegg finnes det en privat sportsbod og fellesareal i kjeller som har utvendig adkomst fra Storgata.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Edmund Hansen datert 02.08.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv består i hovedsak av: Laminat. Belegg
Vegger består i hovedsak av: Malte panelplater. Våtromsplater.
Himlinger består i hovedsak av: Malte panelplater.

VÅTROM
Vegger er belagt med våtromsplater. Himling med malte panelplater. Vinylbelegg på gulv med. Innredning med underskap. Glatte skuffefronter med håndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speilskap med lys. Gulvmontert toalett. Dusjnisje med svingbare glassdører og veggmontert dusjgarnityr. Opplegg for vaskemaskin. Stråleovn på vegg. Elektrisk vifte i vegg. Det er plastsluk og synlig vinylbelegg som tettesjikt.

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Glatte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Plater over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til integrert: Kjøl/frys, stekeovn og koketopp. Plass til frittstående: Oppvaskmaskin.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Internett via fiber. Eldre tegelstenspipe som er blendet og som ikke kan benyttes. Synlige vannrør i: Plast og kobber. Synlige avløpsrør i: Plast. Ventilasjonen består av naturlig ventilasjon. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer. Brukt luft trekkes ut uten bruk av vifter. Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. Skjult elektrisk anlegg. Røykvarslere, sprinkel og brannslukningsapparat.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG 0: Ingen avvik
TG 1: Mindre eller moderate avvik
TG 2: Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak
TG 2: Avvik som kan kreve tiltak
TG 3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

- Pipe og ildsted
Eldre tegelstenspipe som er blendet og som ikke kan benyttes.

- Andre installasjoner
Oppvarmingskilder er ikke funksjonstestet av takstingeniøren.

TG 2: Avvik som kan kreve tiltak

- Bad/vaskerom
Observert svelling på plate i dusj. Svertesopp registrert i dusj. Mindre skade i våtromsplate i dusj. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Målt høydeforskjell 20 mm. Avvik i referanseverdier i forhold til fall til sluk. Krav til høydeforskjell/fall er ikke oppfylt, men det er fall til sluk. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Det er ikke synlig slukmansjett/membran i klemring. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Ventilasjonen i en bolig skal sikre tilfredsstillende luftkvalitet for brukerne med hensyn til helse og komfort og begrense luftfuktigheten innendørs, og dermed hindre kondens og fuktskader (muggsopp og råtedannelse) på innvendige overflater og bygningskonstruksjonene. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

TG 2: Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak

- Andre utvendige forhold
Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

-Overflater
Sprekk i laminatskjøt i stue. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Statens strålevern anbefaler radonmåling i bolig. Mer info angående radon kan hentes hos kommunen og Statens strålevern, https://dsa.no/radon. Radon målinger blir anbefalt de fleste steder for å danne seg et bilde av situasjonen angående risiko knyttet til eventuelt radon eksponering. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Innvendige dører
Begge dørene til soverom tar i karm. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Kjøkken
Det ble observert svelling i skrog (bunnen) i vaskeskap. Svelling i skrogsiden til høyskap. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Utvendige vann- og avløpsledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger. Utvendige vann og avløpsrør som begynner å bli gamle vil ha en helt naturlig slitasjegrad. For eksempel nevnes at trerøtter kan vokse seg inn i rørene, partikkelstoffer bygger seg opp i rør og reduserer/stenger gjennomstrømmingen, terrengdeformasjoner som forårsaker utettheter og fortettinger. Alt dette er naturlige slitasjeskader som etter en del år gjør det påregnelig med skader. Uansett vil plutselige og uforutsette forhold som for eksempel fortetting og brudd være risikomomenter i ethvert anlegg. Her har alder mye å si. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Edmund Hansen datert 02.08.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Sameiet har 2 parkeringsplasser tilgjengelig i bakgården. Disse rullerer årlig mellom sameierne. Fra 1. august 2024 til 31. juli 2025 har leiligheten parkeringsplass tilgjengelig.

Tromsø parkering har soneparkering/beboerkort for området. Konf. megler eller ta kontakt med Tromsø parkering for mer info om soneparkering/beboerkort.
Tomten Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligbygg jf. reguleringsplan datert 10.08.1962.
Det er registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen. Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy og hensynssone for brann-/eksplosjonsfare og hensyn kulturmiljø, jfr. eiendomsrapport datert 02.03.2022.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 3 400 000,- 
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,- (avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 708 745,-
Formuesverdi sekundærbolig: 2 551 480,-

Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2021.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 12 620,- pr år.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Adgang til utleie Seksjonen kan leies ut i sin helhet.
Sameiet Sameiet Storgata 130 A
Fellesutgifter Kr 2 460,- pr mnd.

Fellesutgift skal dekke Sector Alarm, forsikring av bygget, strøm fortau, serviceavtale Nokas Skadedyr sa,t vedlikehold. Overskytende spares til skifte av panel sørvegg.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

2004/18722-1/97 Erklæring/avtale 18.11.2004
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:200 Bnr:2436
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om adkomstrett
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 5401-200/1586
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport datert 02.08.2023
Selgers egenerklæringsskjema datert 10.07.2023
Tegninger
Midlertidig brukstillatelse
Ferdigattest
Reguleringsplan
Eiendomsrapport
Plan for pågående regulering
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler Selger opplyser følgende i egenerklæringsskjema:
- Varmeovn på veggen og taklampe ble byttet i 2022 av Spider Industrier AS.
- Tegn til rotter for 3 år siden. Ingen funn siden og jevnlig kontroll av Anticimex.

For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Forkjøpsrett Ingen forkjøpsrett.

Megler:

Anders Karlstrøm

(+47) 99501466

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Anders Karlstrøm

(+47) 99501466

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Anders Karlstrøm.
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Storgata 130A - Presentert av Anders Karlstrøm
Velkommen til Storgata 130A - Presentert av Anders Karlstrøm
En råstilig 3-roms selveier med sentral beliggenhet og pen standard.
En råstilig 3-roms selveier med sentral beliggenhet og pen standard.
Utmerket beliggenhet nord i Tromsø sentrum, med gåavstand til alt du trenger i det daglige.
Utmerket beliggenhet nord i Tromsø sentrum, med gåavstand til alt du trenger i det daglige.
Planskisse
Planskisse
Velkommen inn! Entré/gang har god plass for sko og yttertøy.
Velkommen inn! Entré/gang har god plass for sko og yttertøy.
Leiligheten framstår svært gjennomført og urban med flotte detaljer.
Leiligheten framstår svært gjennomført og urban med flotte detaljer.
Her har du internett via fiber og mer oppbevaringsplass i sportsbod i underetasjen.
Her har du internett via fiber og mer oppbevaringsplass i sportsbod i underetasjen.
Sofagruppen har sin naturlige plass i hjørnet. Godt lydisolerte vinduer.
Sofagruppen har sin naturlige plass i hjørnet. Godt lydisolerte vinduer.
Leiligheten er malt i stilige farger. Her er det virkelig lagt vekt på detaljer og helhet.
Leiligheten er malt i stilige farger. Her er det virkelig lagt vekt på detaljer og helhet.
Moderne kjøkken med god skap- og benkeplass. Her har du alt du trenger av integrerte hvitevarer som kombiskap med kjøl/frys, oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp.
Moderne kjøkken med god skap- og benkeplass. Her har du alt du trenger av integrerte hvitevarer som kombiskap med kjøl/frys, oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp.
Barløsningen gjør at kjøkkenbenken utmerket kan brukes som både arbeidsplass og spisebord.
Barløsningen gjør at kjøkkenbenken utmerket kan brukes som både arbeidsplass og spisebord.
Leiligheten har to romslige soverom.
Leiligheten har to romslige soverom.
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Soverommene har plass til stor seng og tilhørende nattbord.
Soverommene har plass til stor seng og tilhørende nattbord.
Begge soverommene er innredet med garderobeskap som gir gode oppbevaringsmuligheter.
Begge soverommene er innredet med garderobeskap som gir gode oppbevaringsmuligheter.
Malt i lekre farger - Svært gjennomført!
Malt i lekre farger - Svært gjennomført!
Badet er for øvrig utstyrt med stort dusjhjørne med innfellbare glassdører, gulvmontert wc og opplegg for vaskemaskin.
Badet er for øvrig utstyrt med stort dusjhjørne med innfellbare glassdører, gulvmontert wc og opplegg for vaskemaskin.
Badet er oppgradert i 2020 med lekker innredning, speil med belysning og skap med god oppbevaringsplass.
Badet er oppgradert i 2020 med lekker innredning, speil med belysning og skap med god oppbevaringsplass.
Sameiet framstår velfungerende og koselig. Leiligheten har egen inngang i bakgården.
Sameiet framstår velfungerende og koselig. Leiligheten har egen inngang i bakgården.
Leiligheten ligger i en høy 1. etasje og har således ikke noe særlig innsyn.
Leiligheten ligger i en høy 1. etasje og har således ikke noe særlig innsyn.
Kort gåavstand til flere dagligvarebutikker i nærheten - bl.a. en Joker i nabobygget.
Kort gåavstand til flere dagligvarebutikker i nærheten - bl.a. en Joker i nabobygget.
Den nye og populære bydelen Vervet med restauranter og rekreasjonsområder, ligger også i kort gåavstand fra leiligheten.
Den nye og populære bydelen Vervet med restauranter og rekreasjonsområder, ligger også i kort gåavstand fra leiligheten.
Sentrum har flere fine rekreasjonsområder med parker og kafeer.
Sentrum har flere fine rekreasjonsområder med parker og kafeer.
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!