Bjørgaveien 106

Sørreisa

Soverom
3 stk
Størrelse
91m2
Prisantydning
1 100 000,-

Velkommen til Bjørgaveien 106 - Fritidsbolig med stor tomt og fiskerett. Fantastisk beliggenhet med fine solforhold! Selve boligen har 2 etasjer, stue og kjøkken i første etasje og loft med soverom. Kun 30 minutter kjøretur til Finnsnes. Dagligvare butikk er heller ikke langt unna, setter du i deg i bilen har du to dagligvarebutikker innen 10 minutters avstand. Fantastisk utsikt utover Naustvika, omringet av nydelig natur og ligger rett ved havet. Høydepunkter: Kan overtas omgående. Stor tomt ved havet. Nydelig utsikt og fine solforhold. Potensial for å realisere hyttedrømmen!. Kontakt eiendomsmegler Stina Stormo for ytterligere informasjon og visning. ... Les mer

Prisantydning: 1 100 000,-
Boligtype: Annet fritid
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 91m2
Soverom: 3
Byggeår: 1930
Tomteareal: 4818m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Bjørgaveien 106
9310 Sørreisa
Oppdragsnummer 52-23-0212
Totalvurdering Velkommen til Bjørgaveien 106 - Fritidsbolig med stor tomt og fiskerett. Fantastisk beliggenhet med fine solforhold!

Selve boligen har 2 etasjer, stue og kjøkken i første etasje og loft med soverom.

Kun 30 minutter kjøretur til Finnsnes. Dagligvarebutikk er heller ikke langt unna, setter du i deg i bilen har du to dagligvarebutikker innen 10 minutters avstand.

Fantastisk utsikt utover Naustvika, omringet av nydelig natur og ligger rett ved havet.

Kontakt eiendomsmegler Stina Stormo for ytterligere informasjon og visning.
Matrikkel Gnr. 34 bnr. 12 i Sørreisa kommune
Beliggenhet Eiendommen ligger langs fylkesvei 86. En kjøretur på 30 minutter fra Finnsnes. Dagligvarebutikk ligger under 10 minutter unna i bil. Nærområdet byr på flott natur.
Adkomst Adkomst via offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Det er ukjent byggegrunn.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Ivan Bredo Isaksen datert 23.07.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Boligtype, og eierform Selveier Fritidseiendom
Byggeår 1930

Ukjent byggeår. Byggeår stipulert ut fra mur.
Areal Primærrom: 91 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4
Byggemåte Taktekkingen er av stål/aluminiumsplater. Taket er besiktiget fra bakkenivå.

Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Isolert og ikke isolert.
Kan se ut som vindu fra 80- tallet og før 70 tallet. Begrenset inspisert for punktering på grunn av lys og skitt på glass.

Åskonstruksjon med ark på begge sider av saltaket. Det er sperrekonstruksjon i gavl hvor åser er opplagret. På andre gavl er åser opplagret på tømmerveggen. Vindskibord av tre. Det er taktro av tre. Isolert ned i skrå himling noen steder. Adkomst via luke i himling. Inspisert via luke i himling.

Trapp og repo foran inngang av tre. Trapp og repo uten rekkverk.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Ivan Bredo Isaksen datert 23.07.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i Sørreisa kommune sine arkiver.
Innhold Inngår i P-rom:
1.etg: Entré, hall m/trapp, kjøkken, stue, entré 2, bad
Loft: Gang m/trapp, 3 soverom, gang.

I tillegg disponeres en sjå på 23kvm.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Ivan Bredo Isaksen datert 23.07.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv med malte plater, malt gulvbord av tre, vegg til veggteppe, gulvbelegg, behandlet gulvbord i mønster. Gulvene har ulike høyde i rom på loft.
Veggene har tapet og malte plater, brystningspanel, panel.
Innvendige tak har malte plater og panel. Det er malte plater mellom bjelkelag.

Kjøkken:
Kjøkkenet har innredning med glatte malte fronter. Dobbel oppvaskkum med benkebeslag. Frittstående komfyr.

Bad:
Bad har belegg på støpt gulv. Tapet på vegger. Sluk i gulv av soil. Det er opplegg for vaskemaskin. varmtvannsbereder, gulvtoalett, vegg montert servant, speilskap på vegg, speillys, stråleovn på vegg og dusjkabinett. Naturlig ventilering og åpningsvindu.

Tekniske installasjoner:
Innvendige vannledninger er av kobber. I krypekjeller er det en vannledning av kobber som trolig er hovedvannledning. Vannledning er mye tildekket med materialer og derfor ikke nærmere inspisert. Det er avløpsrør av plast på kjøkken. Mulig avløp av soil på bad. Varmtvannstank på ca. 200 liter. Ut fra type ser den ut som eldre enn 20 år.

Elektrisk anlegg:
Sikrings boks i gang på loft med skrussikringer.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG3:
Utvendig > Taktekking:
Det er påvist andre avvik: Det er påvist skader eller avvik på selve taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på undertak. Taktekking knekt ned ved takfot. Takplater løsnet i graderenne

Utvendig > Nedløp og beslag:
Det er avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på renner/nedløp/beslag. Det er påvist avvik i beslagløsninger. Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Mangler takrenner og nedløp.

Utvendig > Veggkonstruksjon:
Det er påvist betydelige råteskader i bordkledningen. Det er påvist råteskader i veggkonstruksjonen. Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Det er påvist fuktskader i veggkonstruksjonen. Råte i kledning påvist på flere sider. Terreng inntil kledning. Fuktutsatt kledning nede ved terreng. Det er påvist ingen lufting av trekledning. Fra innsiden er det på kjøkken målt med hammerelektrode i yttervegg på kjøkken. Det er målt vått. 21,4- 27,9 % vannekvivalenter.

Utvendig > Takkonstruksjon/Loft:
Det er fra loft/kryploft påvist indikasjoner på at det er punktering av dampsperre, som medfører svekket effekt av dampsperrefunksjonen. Det er påvist fuktskjolder/skader i takkonstruksjonen. Konstruksjonene har omfattende skjevheter. Det er avvik: Det er ingen lufting i konstruksjonen. Knekte forkantbord på ark. Det er fuktskjolder i takkonstruksjonen. Fuktskjolder lokalt i himling under. Fuktmerker i himlingsplater og veggplater bak knevegger. En ås er lasket Vepsebol i kald takkonstruksjon.

Utvendig > Utvendige trapper:
Det er ikke montert rekkverk. Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper.

Utvendig > Andre utvendige forhold:
Det er avvik: Det er åpent mellom trefiberplater i stubbegulv Etasjeskillet er ikke plant. Gulvet har ujevnheter. Trekledning har begrenset ventilering til nedkant. Det er stor bungel i takplate ned på taket med mulig hull i tekkingen. Det er fuktmerker i innvendig takkonstruksjon. Delvis gjenbygget konstruksjon med trang adkomst. Det er påvist råte i takkonstruksjonen over repo. Mangler utvendige beslag og takrenner.

Utvendig > Tilbygg m entre og bad:
Det er påvist andre avvik: Synlig råteskade i taktrobord. Store kondensmerker rundt glass i dør. Mangler beslag på tak. Løs taktekking. Mangler takrenner. Råtemerker i vindskibord. Fuktmerker i innvendig himling. Himling bad er maling skjoldet og flakket av. Mur konstruksjon med store sprekker på grunn av bevegelser. Svekket, mulig råteskadet vindu med enkeltglass. Det er målt over 23.8 % fukt i gulv av tre.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn:
Det er påvist fuktskader i etasjeskiller Bjelkelag understøttet med skjev søyle. Søyle står på fuktig terreng og er fuktutsatt. Det er planavvik.

Innvendig > Krypkjeller:
Det er påvist skader på konstruksjoner i krypkjeller som er forårsaket av råte eller sopp. Det er stedvis påvist fuktnivå som tilsier at konstruksjonen kan ha fuktskader. Det er ikke tilfredsstillende ventilering av krypkjeller. Det er begrenset tilgang til hele krypkjelleren. Trevirke på terreng er råteskadet. Mangler tildekking med fuktsperre av stedlige masser av sand og stein. Typisk kjeller/ råtelukt. Fuktskader i materialer nært terreng. Trevirke er vått. Målt over 28% trefuktighet i bjelkelag, 31,8 % vannekvivalenter. Råte nede i dør av tre

Innvendig > Innvendige trapper:
Det er ikke montert rekkverk. Det er avvik: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Smale inntrinn. Det mangler rekkverk på loft. Det mangler rekkverk i trapp.

Våtrom > Generell > Bad:
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Belegg på gulv er ikke tett. Tapet på vegger er ikke tett. Vindu i dusj sone

Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Bad:
Hulltaking er ikke foretatt da det allerede er påvist andre avvik i våtsonen. Fukt i gulv i tilstøtende rom. Målt 24 % fukt i vegg mot bad fra gang med hammerelektrode. Hulltaking mot våt sone er ikke mulig på grunn av kjøkken.

Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken:
Det er avvik: Det er registrert utettheter eller vannlekkasjer i røropplegg. Det er påvist skader/fuktskjolder i kjøkkengulvet. Åpent mellom benk og vegg. Fuktmerker i veggen under og i innredningen. Lekkasje på avløpsrør, ut fra bøtte i benk. Ujevnt gulv foran innredningen med kul og svanker Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken Gå til side Det er ikke påvist noen form for ventilering av kjøkkenrommet (lukket rom).

Tekniske installasjoner > Vannledninger:
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Det er påvist ufagmessig utførelse av vannledninger.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør:
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Det er ikke påvist tilfredsstillende stakemulighet på avløpsanlegg. Det er påvist skader eller utettheter på sluk/avløp. Det er påvist ufagmessig utførelse av avløpsledninger

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg:
Sikringsboks i gang på loft med skrussikringer

Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold:

Tomteforhold > Drenering:
Det mangler eller på grunn av alder er det sannsynlig at det mangler utvendig fuktsikring av grunnmuren - ved kjeller/underetasje. Dreneringen er utilstrekkelig og har i dag begrenset effekt.

Tomteforhold > Terrengforhold:
Eiendommen ligger i rasfarlig/skredutsatt område iht. kommuneplan Terrenget faller inn mot bygningen og det er maksimale forhold for vann inn mot muren. Det er påvist dårlig eller flatt fall inn mot grunnmur og muligheter for større vannansamlinger. Kostnadsestimat:

Tomteforhold > Oljetank:
Det foreligger krav om sanering av oljetank. Det må gjøres nærmere undersøkelser om det finnes nedgravd oljetank. Dette til tross for spor etter annen løsning. Det ligger en gammel oljetank på bakken like ved boligen. Denne må undersøkes nærmere for innhold. Tømmes og renses. Det er ikke opplyst om at oljetank er sanert. Tilfredsstillende dokumentasjon mangler.

TGIU:
Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger:

TG2:
Utvendig > Vinduer:
Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Det er påvist tegn på innvendig kondensering av enkelte vindusglass. Det er påvist noen glassruter som er punktert eller sprukne. Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Utvendig vedlikeholdsbehov. Fuktmerker i innvendig foringer.

Utvendig > Dører:
Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke. Det er påvist utetthet/åpning mellom dørblad og dørkarm. Dvs. at kald trekk kan oppstå. Karmene i dører er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket Ytterdør til tilbygg er låst og ikke kontrollert unntatt overflater. Hovedytterdør mangler dørhandtak og har en noe treg låsekasse.

Innvendig > Overflater:
Det er påvist andre avvik: Stedvis det som ser ut som fuktmerker/ skjolder i himling. Se veggkonstruksjon hvor det er påvist fukt innvendig på kjøkken.

Innvendig > Radon:
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

Innvendig > Pipe og ildsted:
Det er påvist sprekker og/eller riss i pipe. Det er påvist andre avvik: Avstanden mellom ildstedet og brennbart materiale er for liten. Pipe er tæret ute. Pipe har renne merker av sot inne og noe avskalling av maling. Det er riss. Mulig asbest i belegg foran ildsted.

Innvendig > Innvendige dører:
Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. Det er avvik: Enkelte av innvendige dører har en del slitasje. Knekt dørhåndtak. Flere dører mangler håndtak. Vill ikke lukke seg. Skade i en dør. Mangler dør på loft.

Tekniske installasjoner > Ventilasjon:
Det er påvist andre avvik:

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank:
Der ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år Det er påvist avvik ifm. understøttelsen av tanken.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Ivan Bredo Isaksen datert 23.07.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.

Løsøre som fins i/på eiendommen medfølger handelen. Eiendommen vil ikke tømmes eller rengjøres ytterligere.
Oppvarming Det er vedovn i boligen, men kommunen har nedlagt fyringsforbud. Dette må derfor utbedres før bruk.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering på tomt.
Tomten Areal: 4 818 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet offentlig vannforsyning.
Det er ikke informert om avløpstilknytting fra kommunen.
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Regulering Eiendommen er registrert beliggende innenfor LNF-område jfr. kommunedelplan for Skøelv dat. 02.05.86

Sørreisa kommune informerer i tillegg at det er igangsatt arbeid med ny arealdel av kommuneplan for Sørreisa, men det er ikke kjent om det blir noen endringer i arealformålet for eiendommen.
Konsesjon Eiendommen er bebygd. Eiendommen oppfyller ikke kravene for konsesjonsfrihet etter konsesjonslovens § 4 (1) nr. 4 (mindre enn 100 dekar, maksimalt 35 dekar fulldyrka og overflatedyrka jord). Kjøper er derfor pliktig å fylle ut egenerklæring om konsesjonsfrihet (grønt skjema fra Landbruksdepartementet).
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 1 100 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,- (avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Ivan Bredo Isaksen den 23.07.23
Kommunale avgifter Sørreisa kommune informerer at eiendommen er ubebodd og har vært det lenge. Det betales derfor ingen kommunale avgifter. Eventuelle fremtidige kommunale avgifter for fritidsboligen vil bli avklart på et senere tidspunkt, alt avhengig av fritidsboligens fremtid.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1891/900074-1/80 Bestemmelse om beiterett: 09.06.1891
Rettighetshaver:Knr:5419 Gnr:34 Bnr:1
Med flere bestemmelser

1977/2814-1/80 Erklæring/avtale: 25.05.1977
Bestemmelser om grunnavståelse til veglys
Gjelder denne registerenheten med flere

1978/6143-1/80 Erklæring/avtale: 02.11.1978
Bestemmelser om grunnavståelse
Rettighetshaver: SKØELV VANNVERK

1989/2116-1/80 Rettsbok: 17.04.1989
Grensegangssak
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport datert: 23.07.2023.
Selgers egenerklæringsskjema datert 28.07.2023
Dokumenter fra Sørreisa kommune
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Takstmann beskriver følgende i tilstandsrapport:
- Det foreligger ikke godkjente og byggmeldte tegninger
- Sjåen må rettes opp/ avstives/ sikres. Råteskadet materialer må byttes ut.

Sørreisa kommune informerer om fyringsforbud i pipa.

Selger informerer om følgende i egenerklæringen sin:
- Toalettet fungerer ikke. Det er vannskade på gulvet.
- Taket har fått en støt da skorsteinen falt ned, men vi har ikke observert fuktproblemer i den forbindelse.
- Skorsteinen er ødelagt på grunn av frostskader og har falt ned.

Selger er arvinger og har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan derfor være feil og mangler ved eiendommen som det ikke er spesifikt opplyst om. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig undersøkelse av eiendommen, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Løsøre som fins i/på eiendommen medfølger handelen. Eiendommen vil ikke tømmes eller rengjøres ytterligere.

Megler:

Stina Stormo

(+47) 41434462

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Stina Stormo

(+47) 41434462

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For ytterligere informasjon og visning kontakt eiendomsmegler Stina Stormo!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Bjørgaveien 106 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Stina Stormo!
Velkommen til Bjørgaveien 106 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Stina Stormo!
Fritidsbolig med stor tomt.
Fritidsbolig med stor tomt.
Gang og trapp opp til loft.
Gang og trapp opp til loft.
Kjøkkenet har særpreg fra byggeår.
Kjøkkenet har særpreg fra byggeår.
"Huset på veien"
"Huset på veien"
Planskisse 1.etasje.
Planskisse 1.etasje.
Planskisse loft.
Planskisse loft.
Oversiktsbilde av tomt.
Oversiktsbilde av tomt.
Nydelig nærområde og utsikt utover Naustvika
Nydelig nærområde og utsikt utover Naustvika
Fantastisk natur!
Fantastisk natur!
Nærhet til sjøen og marka.
Nærhet til sjøen og marka.