Idrettsvegen 46

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
70m2
Prisantydning
3 350 000,-

Velkommen til Idrettsvegen 46 - Sentrumsnær selveierleilighet et stille område I leiligheten finner du to lune soverom, stue og spisestue med moderne fargevalg og med gode møbleringsmuligheter. Praktisk kjøkken med plass til spisebord. Fint bad med ny baderomsinnredning fra 2022. Leiligheten ligger i et rolig område med kort vei til det meste du trenger. Gangavstand til barnehage, skole, dagligvarebutikk, og sentrum. Gode bussforbindelser til sentrum, Giæverbukta og UiT/UNN. Rett utenfor døra finner du Vallhall stadion og andre kjente turområder som Prestvannet og lysløypa er heller ikke lange stykket unna! Her får du ei sentrumsnær leilighet perfekt for studenter i et rolig, sentrumsnært og naturnært område! ... Les mer

Prisantydning: 3 350 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 57m2
Bruksareal: 70m2
Soverom: 2
Byggeår: 1955
Energimerking: G
Tomteareal: 620m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Idrettsvegen 46
9009 Tromsø
1. etasje
Oppdragsnummer 52-23-0244
Totalvurdering Velkommen til Idrettsvegen 46 - Sentrumsnær og innflytningsklar selveierleilighet et stille område

I leiligheten finner du to lune soverom, stue og spisestue med moderne fargevalg og med gode møbleringsmuligheter. Praktisk kjøkken med plass til spisebord. Fint bad med ny baderomsinnredning fra 2022.

Leiligheten ligger i et rolig område med kort vei til det meste du trenger. Gangavstand til barnehage, skole, dagligvarebutikk, og sentrum. Gode bussforbindelser til sentrum, Giæverbukta og UiT/UNN.

Rett utenfor døra finner du Vallhall stadion og andre kjente turområder som Prestvannet og lysløypa er heller ikke lange stykket unna!

Leiligheten er innflytningsklar og ligger i Sone 1.

Her får du ei sentrumsnær leilighet perfekt for studenter i et rolig, sentrumsnært og naturnært områdee
Matrikkel Gnr. 200 bnr. 601 snr. 2 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen ligger i rolige omgivelser på oversiden av Tromsø Sentrum. Her er det kort vei til det aller meste. Gangavstand til barnehage, skole, dagligvarebutikk, og Tromsø Sentrum med alle byens fasiliteter.
Flotte tur - og friluftsområder i nærheten. Bussforbindelse til Tromsø sentrum, fastlandet, Kvaløya, Jekta storsenter og UiT/UNN.
Adkomst Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst.
Tomt/beskaffenhet Grunnundersøkelser er ikke foretatt, og tilstandsgrad er derfor ikke vurdert. Det er ikke kjennskap til utbedringer av fuktsikring siden byggeår. Takvann ført ut på terreng. Gulv støpt på grunn. Grunnmur i betong. Grunnmur pusset/slammet over terreng. Andel av eiet tomt på 620 m² som er skrånende. Opparbeidet med plen og beplantning. Tomten må vurderes i felles tilstandsrapport for boligsameiet.
Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 11.07.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 1955
Areal Primærrom: 57 kvm, Bruksareal: 70 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert 14.12.1954.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
Kjeller: Stue/kjøkken, bad, 2 soverom, gang 1, gang 2, vindfang.
I tillegg disponerer boligen 3 boder.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 11.07.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv består i hovedsak av laminat, flis, betong og teppe.
Vegger består i hovedsak av malte plater, betongvegg og våtromsplater.
Himlinger består i hovedsak av malte plater.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Glatte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Mate treplater over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til frittstående: Kjøl/frys, komfyr og oppvaskmaskin.

Bad:
Vegger er belagt med baderomsplater. Himling med malte plater. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med underskap. Glatte skuffe fronter med skuffehåndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speil med lys og sideskap. Gulvmontert toalett. Dusjkabinett. Elektrisk vifte. Tilluftspalte under dør. Hovedsluken på gulvet er gammel stålsluk. Hjelpesluk under dusjkabinett er i plast. Smøremembran med ukjent utførelse.

Tekniske installasjoner:
Synlige vannrør i: Kobber med plastkappe. Synlige avløpsrør i: Plast og støpejern. Ventilasjonen består av naturlig ventilasjon. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer. Brukt luft trekkes ut uten bruk av vifter. Ca. 120 liters varmtvannstank. Står på bod i naboleilighet. Oppvarming består av: Strøm. I hovedsak ved hjelp av: Panelovner og varme i gulv. Sikringsskap med skrusikringer. Foreligger kursfortegnelse. Skjult og åpent elektrisk anlegg. Røykvarslere og brannslukningsapparat.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG3:
Utvendig > Veggkonstruksjon:
Det er ingen lufting i konstruksjonen. Vegg på tilbygg er lektet ut og har ny bordkledning. Denne veggen har lufting. Kledningen er stedvis værslitt. Mer enn halvparten av forventet brukstid oppbrukt på selve trekonstruksjonen. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Vinduer:
Det er påvist vinduer med fukt/råteskader. Vinduer på boder er råteskadet og må påregnes byttet. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg:

Sikringsskap med skrusikringer. Foreligger kursfortegnelse. Åpent elektrisk anlegg. Punkt nummer 1-7 er besvart av eier og er ikke takstingeniørens vurdering. Jeg er ikke EL fagperson.

TGIU:

Tekniske installasjoner > Andre installasjoner

TG2:

Utvendig > Nedløp og beslag:
Det er avvik: Det er manglende avslutning og utkast på enkelte nedløpsrør. Råteskade i vedski. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Rom Under Terreng:
Det er avvik: Avflakking av maling på noen vegger. Ved fukstsøk rett på betongvegg/gulv ble det målt unormale verdier av fukt. Fuktighet over 16 % gir fare for muggdannelser. Det kan være spor etter muggdannelser på bygningsdeler som er utsatt for høyere fukt deler av året/ kortere tid. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad:
Det er avvik: Mangler list (drypplist) under våtromsplater. Dør er plassert i våtsonen, dette anses som en risikokonstruksjon da det kan oppstå lekkasjer i veggkonstruksjonen rundt døren. Våtsonen i et dusjområde strekker seg 1 meter ut fra dusjveggen. Inngangsdøren til badet ligger derfor inne i våtsonen. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad:
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Målt høydeforskjell er på 0 mm. Gulvet er flatt. Det er lagt en flis på bakre del/under selve toalettet. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad:
Det er avvik: Slukmansjett/membran ikke synlig i klemring. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på gammel stålsluk. Observert rust i sluken. Opplyst av selger: Avløp fra vask til sluk er ikke forskriftsmessig. Tilstandsgrad gis pga. nevnte forhold.

Tomteforhold > Drenering:
Det er ukjent type/alder/løsning på drenering og tettesjikt på grunnmur. Fuktsikring under terreng er nedgravd og ikke tilgjengelig for inspeksjon, tilstandsgrad er satt ut fra opplysninger om alder og synlige forhold. Forhøyede fuktverdier mot grunnen er registrert, se "rom under terreng". Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter:
Det er avvik: Sprekk i mur flere steder. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Taktekking:
Det er avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen og undertak. Det er observert mose på taktekking. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Andre utvendige forhold:
Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Overflater:
Det er avvik: Merke i tak etter gamle garderobeskap på soverom. Tilstandsgrad gis pga. nevnte forhold.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn:
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på 16 mm i stue. Høydeforskjellen innebærer avvik i forhold til referansenivå. Tilstandsgrad gis pga. nevnte forhold.

Innvendig > Pipe og ildsted:
Det er avvik: Det foreligger ikke dokumentasjon på feiing av pipe. Pipe er besiktiget fra bakkenivå da det ikke var godkjent sikringsutstyr for arbeid på tak på befaringen. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Innvendige dører:
Det er avvik: Avflakket maling på dør til stue. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken:
Det er avvik: Det er observert svelling og fuktskade i servantskap. Løse lister og fuktskade på skuffefronter. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør:
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tomteforhold > Terrengforhold:
Det er avvik: Stedvis flatt eller dårlig fall på terreng fra bygning, dette er avvik fra dagens krav. Anbefalt fall på terreng er 1:50, 3 m fra grunnmur. (Det vil si jevnt fall på minimum 60 mm, 3 m fra grunnmur). Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 11.07.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Boligen har oppvarming med strøm.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Medfølger ikke parkering. Ta kontakt med Troms Parkering for detaljer om soneparkering.
Tomten Areal: 620 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet offentlig vann, via privat vannledning.
Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp, via privat avløpsledning.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål etter reguleringsplan datert: 28.08.1955.

REGULERINGSPLAN: PlanID: 0009 Elvevold-Fagerheim-C. Holmboes v-bygrense Eldre reguleringsplan 23.08.1955 Det er registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 3 350 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 11.07.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 783 511,-
Formuesverdi sekundærbolig: 2 820 638,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 13 328,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G
Selger opplyser om at strømforbruk varierer en del fra mnd. til mnd., sommer eller vinter. Men ca. 16-18 000 kwh pr år.
Adgang til utleie Seksjonen kan leies ut i sin helhet.
Fellesutgifter Selger opplyser om at det må tegnes felles husforsikring med eier av den andre seksjonen.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Bestemmelse ifølge. skjøte: 26.11.1985
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Overført fra: 5401-200/601
Gjelder denne registerenheten med flere.

Seksjonering: 14.01.2003
Opprettet seksjoner:
SNR: 2
Formål: Bolig
sameiebrøk: 80/262

PlanID: 0142 Kommuneplanens arealdel 29.03.2017 AB_ Boligbebyggelse Eiendommen ligger innenfor fortettingsområdet Område avsatt til fortetting av boliger og som det knytter seg egne bestemmelser til.
Hvorvidt disse bestemmelsene kommer til anvendelse er avhengig av flere forhold. Les nærmere på: https://kommunekart.com/klient/tromso/publikum.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport datert:11.07.2023
Selgers egenerklæringsskjema datert: 11.07.2023
Ferdigattest datert: 14.12.1954
Pågående regulering
Reguleringsplan
Nabolagsprofil
Vedtekter
Tegninger
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse:
Nyere håndverkstjenester: Bad er nå større enn på tegning. Del av gang på tegningen er nå gjort om til bad. Dør mellom bad og vaskerom på tegning er tettet igjen. Leiligheten disponerer nå 3 boder bakerst. Disse er navngitt på "brensel", "brensel" og "matbod" på tegning.

Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:
- Toalett står på "ekstra" fliser. Har ikke brydd meg om det. Utført av tidligere eier. Avløp fra vask til sluk i gulv er ikke helt rør (utført av tidligere eier). Da det ble byttet baderomsinnredning i 2022, løsnet en skjøt, som medførte lekkasje.
- Det er utført nytt arbeid på bad i 2022 hvor det ble byttet dusjkabinett og innredning.
- Veranda over stue har hatt lekkasje inn i stuetak. Stuetak byttet og feil på veranda utbedret som egeninnsats. Beslag montert og kledning som var uten lufting er byttet.
- Nytt arbeid utført i 2023: Stort vindu på stue er byttet. Innertak byttet. Mur slemmet. Vindu malt utvendig. - Nytt arbeid utført i 2022: De fleste kontakter og lysbrytere byttet, samt montert led-lyskilder i de fleste rom. Noe PR kabel er også byttet.
- Nytt arbeid utført av faglært i 2014: Luftstrekk inn til boligen ble ved et uhell revet ned av en gravemaskin. Entreprenør sørget for nytt inntak men da lagt i bakken.
- Dårlig vanntrykk.
- Nytt arbeid utført av Høytrykksvakta i 2015: Byttet vannledning fra kommunal ledning og inn til stoppekran. Samt avløp.
- Varmtvannsbereder byttet i 2007.
- Radonmåling utført Målinger utført 06.02- 13.04.2014:
Årsmiddelverdi soverom øst: 17
Årsmiddelverdi soverom vest: 55
Årsmiddelverdi stue: 79
- Sikringsskap bør flyttes, da dette står i vindfang til den andre boenheten, og da dette antageligvis er fra byggeår. Har innhentet prisoverslag. Ca. 45 000 for flytting av skap og måler. Vannrør til kjøkken ligger under gulv. Selger er usikker om dette er tillatt.

Selger opplyser om at det ikke er et etablert sameie med styre eller sameiekontrakt.
Forsikring må tegnes felles med eier av den andre seksjonen da horisontaldelte eneboliger må ha felles hus forsikring.
Muntlig avtale om vedlikehold og påbegynt utvendig rehabilitering som må påregnes videreført.
Planskissen er feil. Det som er merket "vaskerom" tilhører den andre boenheten. Ifølge takstmann kan man ikke kalle det rommet som jeg bruker som vaskerom (kalt "bod" på planskissen) for vaskerom da det ikke er sluk i gulvet.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Megler:

Robin Cornelius Lund

(+47) 97435860

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Robin Cornelius Lund

(+47) 97435860

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For ytterligere informasjon og visning kontakt eiendomsmegler Robin Cornelius Lund!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Idrettsvegen 46 presentert av SNE Eiendomsmegling v/Robin C. Lund
Velkommen til Idrettsvegen 46 presentert av SNE Eiendomsmegling v/Robin C. Lund
Planskisse
Planskisse
Åpen og fin stue og spisestue
Åpen og fin stue og spisestue
Gode møbleringsmuligheter i stua
Gode møbleringsmuligheter i stua
Praktisk kjøkken med god oppbevaringsplass i skap både over og under benkeplaten
Praktisk kjøkken med god oppbevaringsplass i skap både over og under benkeplaten
Plass til spisebord for to, et perfekt sted å nye frokosten!
Plass til spisebord for to, et perfekt sted å nye frokosten!
Soverom 1
Soverom 1
Soverom 2
Soverom 2
Fint bad med baderomsinnredning fra 2022
Fint bad med baderomsinnredning fra 2022
Fasade
Fasade
Leiligheten ligger rett ved uteanlegget Valhall stadion
Leiligheten ligger rett ved uteanlegget Valhall stadion
Valhall stadion
Valhall stadion
Ta kontakt med eiendomsmegler for å avtale visning!
Ta kontakt med eiendomsmegler for å avtale visning!