Islandsbotnveien 100

Silsand

Soverom
3 stk
Størrelse
62m2
Prisantydning
2 500 000,-

Velkommen til Islandsbotnveien 100 - Innholdsrik fritidseiendom med strandlinje i nydelige omgivelser! Eiendommen ligger helt nede ved vannet og har en fin utsikt mot fjellene i bakkant. Her får du en unik beliggenhet tett på naturen. I tillegg til en sjarmerende fritidsbolig har du anneks, vedskjul/wc og badstue. Fra Islandsbotn er ca. 10 minutters kjøring til Finnsnes sentrum hvor du har butikker og andre servicetilbud. Hytta består av stue, to soverom, entré, kjøkken, bad og bod. Annekset er innredet som soverom. Høydepunkter: Nært på naturen. Unik og skjermet beliggenhet. Badstue. Strandlinje. Fin planløsning. Eget anneks. Solrikt. For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen! ... Les mer

Prisantydning: 2 500 000,-
Boligtype: Annet fritid
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 59m2
Bruksareal: 62m2
Soverom: 3
Byggeår: 1999
Tomteareal: 1856m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Islandsbotnveien 100
9303 Silsand
Oppdragsnummer 52-23-0093
Totalvurdering Velkommen til Islandsbotnveien 100 - Innholdsrik fritidseiendom med strandlinje i nydelige omgivelser!

Eiendommen ligger helt nede ved vannet og har en fin utsikt mot fjellene i bakkant. Her får du en unik beliggenhet tett på naturen. I tillegg til en sjarmerende fritidsbolig har du anneks, vedskjul/wc og badstue. Fra Islandsbotn er ca. 10 minutters kjøring til Finnsnes sentrum hvor du har butikker og andre servicetilbud.

Hytta består av en romslig stue, to soverom, entré, kjøkken, bad og bod. Annekset er innredet som soverom.

Høydepunkter:
Nært på naturen
Unik og skjermet beliggenhet
Badstue
Strandlinje
Fin planløsning
Eget anneks
Solrikt

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen!
Matrikkel Gnr. 57 bnr. 58 i Senja kommune
Beliggenhet Fritidsboligen ligger på Senja. Beliggenheten er idyllisk med havet og skogen som nærmeste nabo. Ingen andre boliger i nærheten slik at her er det mulighet for fred og ro. 10 minutter fra Finnsnes sentrum med ulike butikker og servicetilbud.
Adkomst Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst.
Tomt/beskaffenhet Eiet tomt på 1 856 m² som er lett skrånende.
Boligtype, og eierform Selveier Fritidseiendom
Byggeår 1999
Areal Primærrom: 59 kvm, Bruksareal: 62 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4
Byggemåte ENKEL BYGNINGSBESKRIVELSE:
Taktekking i stålplater. Vindski i tre. Takrenner og nedløpsrør i metall. Mønet skråtak i tre. Yttervegg i trekonstruksjon. Stående utvendig trekledning. Malte trevinduer med 2 - lags energiglass. Hoveddør i boligen som malt kompaktdør. Balkongdør i malt tre med glassfelt. Konstruksjoner og overflater i treverk. Delvis overbygd. Opplegg for el-billader. Etasjeskiller er av trebjelkelag. Boligen har elementpipe, vedovn og sotluke/feieluke. Bygningen har krypkjeller under trebjelkelag og stubbegulv.
Ferdigattest Det foreligger ikke ferdigattest. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.
Innhold INNGÅR I P-ROM:
Fritidsbolig; stue/kjøkken, bad, soverom 1, soverom 2, vindfang og gang.
Anneks; soverom.

Innvendig bod i fritidsbolig. Vedskjul/WC på 13 m². Badstue på 8 m².

Veranda på ca. 26 m² med trerekkverk. Utgang fra stue.

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Kai Hansen, datert 22.06.23.
Standard INNVENDIGE OVERFLATER:
Gulv består i hovedsak av furugulv og belegg.
Vegger består i hovedsak av trepanel.
Himlinger består i hovedsak av trepanel.
Furu fyllingsdører.

BAD:
Vegger er belagt med malt trepanel. Himling med malt trepanel. Vinylbelegg på gulv. Innredning med underskap. Profilerte fronter med dørhåndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speil med lys og sideskap. Gulvmontert forbrenningstoalett. Dusjkabinett. Elektrisk vifte montert i vegg. Det er plastsluk og synlig vinylbelegg som tettesjikt.

KJØKKEN:
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Profilerte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Flis og trepanel på vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til frittstående: Kjøl/frys og komfyr.

TEKNISKE INSTALLASJONER:
Synlige vannrør i: Plast og kobber.
Synlige avløpsrør i: Plast.
Ventilasjonen består av naturlig ventilasjon. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer. Brukt luft trekkes ut uten bruk av vifter.
Varmtvannstanken er på ca. 200 liter montert på bad.
Oppvarming består av: Strøm og vedfyring.
I hovedsak ved hjelp av: Panelovner og ildsted.
Oppvarmingskilder er ikke funksjonstestet av takstingeniøren.
Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. Åpent elektrisk anlegg.
Røykvarslere og brannslukningsapparat.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG3:
Utvendig > Nedløp og beslag
Det er store deformasjoner i renner og nedløp. Takrenner er bøyd, sannsynligvis etter snøras og store snømengder. Hull i takrenne på oversiden av hytten. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Vinduer
Det er påvist vinduer med fukt/råteskader. Vindu i stue/kjøkken med fukt og råteskader. Det var i tillegg vindu som var fastkilet. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad
Målinger viser at det ikke er fall til sluk (motfall). Det er målt motfall på gulv fra dør til sluk på 25 mm. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

TG IU:
Tekniske installasjoner > Andre installasjoner

TG2 - AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK:
Utvendig > Taktekking
Det er avvik: Det er en synlig bøy på taktekkingen på takutstikk over veranda, som kan være indikasjon på at søylepunktet er sunket. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Veggkonstruksjon
Det er ingen lusing/musebånd i nedre kant av konstruksjon. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Det er avvik: Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg. Fuktmerker i underliggende tak. Det er usikkert om fuktmerker skyldes eldre eller nyere vanngjennomtrengning. Merker var tørre på befaringen. Skrå, isolerte takflater defineres som risikokonstruksjon på grunn av erfaringsmessig høy skadefrekvens. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på gulv i stue/kjøkken på 30 mm. Det er et merkbart fall på hele fritidsboligen. Tilstandsgrad gis pga. nevnte forhold.

Innvendig > Pipe og ildsted
Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Pipe er besiktiget fra bakkenivå da det ikke var godkjent sikringsutstyr for arbeid på tak på befaringen. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Krypkjeller
Det er avvik: Krypekjeller ble besiktiget innvendig med stikktakninger. Manglende plast på grunn i krypkjeller. Det er registrert organisk materiale. Krypekjeller er en risikokonstruksjon, det vil si en konstruksjon som erfaringsmessig har høy skadefrekvens. Fuktskader i kryperom skyldes ofte lange perioder med høy fuktighet i kombinasjon med temperatur. Den høye luftfuktigheten kan være et resultat av manglende fuktsperre mot grunnen og utilstrekkelig ventilasjon. Kryperom som er ventilert med uteluft, får også høy luftfuktighet fordi temperaturen i kryperommet i deler av sommerhalvåret er lavere enn utetemperaturen. De varmetrege massene i bakken i kryperommet holder på kulda, og gjør at temperaturen der stiger saktere enn i utemiljøet. Fuktig, varm luft som trekkes inn i kryperommet på forsommeren, kjøles ned, og da stiger den relative luftfuktigheten. Sommeren er den mest kritiske perioden med tanke på høy fuktighet og fare for soppvekst. Klima i krypekjellere kan variere med årstidene og det anbefales å kontrollere krypekjelleren jevnlig for å følge med tilstanden på konstruksjonene. Tilstandsgrad gis pga. nevnte forhold.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
Tettesjiktet rundt sluket (klemring) er ikke utført fagmessig. Det er påvist mangelfull/feil utførelse rundt rørgjennomføringer e.l. som gir fare for fukt i konstruksjonen i våtsone. Belegg er ikke ført inn under klemring. Dette fører til at vann kan trenge inn i konstruksjonen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Ventilasjon > Bad
Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Ventilasjonen i en bolig skal sikre tilfredsstillende, luftkvalitet for brukerne med hensyn til helse og komfort og begrense luftfuktigheten innendørs, og dermed hindre kondens og fuktskader (muggsopp og råtedannelse) på innvendige overflater og bygningskonstruksjonene. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Det mangler tettemuffer i enden av varerør på rør-irør- system. Manglende tettemuffe i varmerør i servantskap. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
Grunnmuren har sprekkdannelser. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

TG2 - AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK:
Innvendig > Overflater
Det er avvik: Merker i furugulv på kjøkken etter flytting av kjøleskap. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Statens strålevern anbefaler radonmåling i bolig. Mer info angående radon kan hentes hos kommunen og Statens strålevern, https://dsa.no/radon. Radon målinger blir anbefalt de fleste steder for å danne seg et bilde av situasjonen angående risiko knyttet til eventuelt radon eksponering. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken
Det er påvist fuktskjolder i overflater. Det ble registrert fuktskjolder i bunnen på servantskapet. Det ble ikke målt fukt på befaringstidspunktet. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
Det foreligger ingen dokumentasjon på vannkvaliteten på brønnvannet. Utvendige vann og avløpsrør som begynner å bli gamle vil ha en helt naturlig slitasjegrad. For eksempel nevnes at trerøtter kan vokse seg inn i rørene, partikkelstoffer bygger seg opp i rør og reduserer/stenger gjennomstrømmingen, terrengdeformasjoner som forårsaker utettheter og fortettinger. Alt dette er naturlige slitasjeskader som etter en del år gjør det påregnelig med skader. Uansett vil plutselige og uforutsette forhold som for eksempel fortetting og brudd være risikomomenter i ethvert anlegg. Her har alder mye å si. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Kai Hansen, datert 22.06.23.
Møblering/utstyr Kun evt. integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming og vedfyring. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering på egen tomt.
Tomten Areal: 1 856 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Utvendige avløpsrør er av plast. Det er privat grunnboret brønn.
Regulering Uregulert område, avsatt som LNRF område i kommuneplanens arealdel.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 2 500 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den
Formuesverdi Formuesverdi sekundærbolig: 1 641 582,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2022 og er regnet ut ved hjelp av skatteetatens boligverdikalkulator.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 3 409,- pr. År.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1973/6302-2/80 Bestemmelse om veg
12.12.1973 rettighetshaver:Knr:5421 Gnr:57 Bnr:13
Med flere bestemmelser

Rettigheter på 5421-57/13:
1972/5120-1/80 Bestemmelse om veg
08.11.1972 rettighetshaver:Knr:5421 Gnr:57 Bnr:58
Bestemmelse om vannrett

1973/6302-1/80 Bestemmelse om vannrett
12.12.1973 rettighetshaver:Knr:5421 Gnr:57 Bnr:58
Bestemmelse om vannledning
Bestemmelse om strand/fellesstrand/strandlinje

Rettigheter på 5421-57/8:
1973/1841-1/80 Bestemmelse om bebyggelse
27.04.1973 rettighetshaver:Knr:5421 Gnr:57 Bnr:58
Bestemmelse om garasje/parkering

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Tryg forsikring
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Reguleringsplan
Kommuneplankart
Bygningstegninger
Kart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Bad/vaskerom og soverom 4,9 kvm er nå gjort om til bad. Dør fra soverom til gang er tettet igjen.

Megler:

Hege Kittelsen

(+47) 41003372

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Hege Kittelsen

(+47) 41003372

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Islandsbotnveien 100 - Presentert av Sne eiendomsmegling ved Hege Kittelsen!
Velkommen til Islandsbotnveien 100 - Presentert av Sne eiendomsmegling ved Hege Kittelsen!
Unikt plassert fritidseiendom med strandlinje og nydelig utsikt.
Unikt plassert fritidseiendom med strandlinje og nydelig utsikt.
Planskisse.
Planskisse.
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!
Velkommen inn til en sjarmerende fritidsbolig!
Velkommen inn til en sjarmerende fritidsbolig!
Her kommer du inn til en romslig stue med flere møbleringsmuligheter.
Her kommer du inn til en romslig stue med flere møbleringsmuligheter.
I oppholdsrommet har du god plass til spisegruppe.
I oppholdsrommet har du god plass til spisegruppe.
Orignalt kjøkken med hyggelige arbeidsforhold.
Orignalt kjøkken med hyggelige arbeidsforhold.
Soverom 1 i fritidsbolig.
Soverom 1 i fritidsbolig.
Soverom 2 i fritidsbolig.
Soverom 2 i fritidsbolig.
Romslig bad med gulvmontert forbrenningstoalett og dusjkabinett.
Romslig bad med gulvmontert forbrenningstoalett og dusjkabinett.
Fra stue har du utgang til langsgående veranda.
Fra stue har du utgang til langsgående veranda.
Her får du nydelig utsikt og flotte solforhold.
Her får du nydelig utsikt og flotte solforhold.
På tomten står også et anneks, vedskjul/WC og badstue.
På tomten står også et anneks, vedskjul/WC og badstue.
Soverom i anneks.
Soverom i anneks.
Unik beliggenhet med strandlinje.
Unik beliggenhet med strandlinje.