Lars Hallens vei 11

Skjervøy

Soverom
1 stk
Størrelse
116m2
Prisantydning
2 200 000,-

Lars Hallens vei 11 - Tiltalende og modernisert enebolig som grenser til friareal! Eiendommen ligger i et rolig og barnevennlig område med umiddelbar nærhet til natur. Her har du fantastisk turterreng rett utenfor ytterdøra.  Innvendig har boligen en god planløsning over 2. etasjer. Stor stue med mulighet for flere sosiale soner, kjøkken, tre soverom og bad. Både utvendig og innvendig bod sikrer lagringsbehov. Fra stue har du utgang til en stor veranda med fine sol- og utsiktsforhold. To av soverommene er registrert som sekundærrom og ikke byggemeldt og godkjent av Skjervøy kommune. Høydepunkter: Modernisert. Stor tomt. Grenser til friareal. Fin planløsning. Rikelig med lagringsplass. For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen! ... Les mer

Prisantydning: 2 200 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 110m2
Bruksareal: 116m2
Soverom: 1
Byggeår: 1985
Energimerking: F
Tomteareal: 1055m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Lars Hallens vei 11
9180 Skjervøy
Oppdragsnummer 52-23-0126
Totalvurdering Lars Hallens vei 11 - Tiltalende og modernisert enebolig som grenser til friareal!

Eiendommen ligger i et rolig og barnevennlig område med umiddelbar nærhet til natur. Her har du fantastisk turterreng rett utenfor ytterdøra.

Innvendig har boligen en god planløsning over 2. etasjer. Stor stue med mulighet for flere sosiale soner, kjøkken, tre soverom og bad. Både utvendig og innvendig bod sikrer lagringsbehov. Fra stue har du utgang til en stor veranda med fine sol- og utsiktsforhold. To av soverommene er registrert som sekundærrom og ikke byggemeldt og godkjent av Skjervøy kommune.

Høydepunkter:
Modernisert
Stor tomt
Grenser til friareal
Fin planløsning
Rikelig med lagringsplass

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen!
Matrikkel Gnr. 69 bnr. 868 i Skjervøy kommune
Beliggenhet Boligen ligger på Skjerøvy som er et maritimt senter for Nord-Troms. Eiendommen ligger i et regulert boligområde i Vågadalen. Kort vei til offentlige kontorer, butikker, skole, barnehage og butikker. Gode sol -og lysforhold.
Adkomst Adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Eiendommen ligger i noe skrånede terreng.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1985
Areal Primærrom: 110 kvm, Bruksareal: 116 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1, Antall rom: 4
Byggemåte Enkel bygningsbeskrivelse:
Taktekket er fra byggeår, det er litt avflasset. Nedløp og beslag er av stå. Boligen har stående kledning fra byggeår, men det er skiftet ut kledning på vegg mot vest ved veranda grunnet en skade i 2020. Boligen har plassbygde w takstoler fra byggeår. Boligen har fått skiftet ut vinduer i 2014-2015 unntatt vinduer i stue mot sør. Boligen har malt ytterdør og balkongdør fra 2014 Balkong er utbedret etter vannskade i 2020. Balkong har papptekke over soverom i sokkeletasje. Boligen har trapp ned fra balkong utvendig.

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Reidar Josefsen datert 20.04.2023.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 23.09.85. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i p-rom:
1. etasje - kjøkken og stue
Underetasje - entré, tre soverom, bad og vaskerom

Innvendig og utvendig bod, totalt 16 m².

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Reidar Josefsen datert 20.04.2023.
Standard Innvendige overflater:
Boligen har noen overflater av sponplater fra byggeår som er malt i 2014, men mesteparten av vegger har fått nye ferdigmalte plater i 2014. Himling i ett soverom i kjeller er skiftet etter vannskade i 2020. Himling på badet er overmalt etter eldre av flassing. Ny laminat i alle oppholdsrom unntatt bod i 2014.

Vaskerom:
Vaskerommet er trolig fra byggeår. Det er malte plater på vegger og innvendig tak. Dette stiller ikke til dagnes krav i forhold til våtrom. Det er belegg på gulvet. 25 mm. fall mot sluk. Plastsluk med synlig vinylbelegg. Det er opplegg for vaskemaskin på vaskerommet. Det er naturlig ventilasjon på vaskerommet. Hulltaking er foretatt med resultat under referansepunktet - 9 %.

Bad:
Badet er fra byggeår med utførelse i belegg, baderomsplater, himlingsplater og innredninger. Overflater og toalett er fra byggeår, men dusjkabinett og baderomsinnredning er skiftet ut (uvisst årstall). Veggene har baderomsplater. Taket har himlingsplater. Himlingsplater har hvert avflasset i malingen, men er overmalt etterpå. Hulltaking er ikke mulig da vannrør går i vegg mot mur, å en eventuell hulltaking vil punktere tettesjikt i baderomsplate. Det er belegg på gulvet med gulvvarme. Belegget er malt. 26 m² fall mot sluk. Plastsluk med synlig vinylbelegg. Innredning med nedfelt servant, overskap, toalett og dusjkabinett. Elektrisk styrt avtrekksvifte. Vannrør på badet er i yttervegg. Hulltaking ikke mulig da tettesjiktet vil punkteres.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med glatte fronter med integrerte hvitevarer og komfyrvakt. Kjøkkenventilator med kullfilter.

Tekniske installasjoner:
Vannledninger av kobber med plastkappe. Stoppekran er på vaskerommet. Avløpsrør av plast. Det er naturlig ventilasjon i boligen. Ca. 200 liters varmtvannstank fra byggeår. Sikringsskap med automatsikringer. Det er seriekoblede brannvarslere i boligen fra 2020.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG3:
Utvendig > Utvendige trapper
Det er ikke montert rekkverk. Det er ikke montert rekkverk.

Innvendig > Innvendige trapper
Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det er ikke montert rekkverk. Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Det mangler rekkverk i forbindelse med trappestikk. Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav

TG IU:
Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Bad

TG2:
Utvendig > Taktekking
Det er avvik: Lufting til septik er fjernet over tak, å litt fukt kommer inn der luftehatt har hvert. I tillegg er det skader i undertak.

Utvendig > Nedløp og beslag
Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier. Det er påvist avvik i beslagløsninger. Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier. Det er påvist avvik i beslagløsninger.

Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Det er påvist fuktskjolder/skader i takkonstruksjonen. Det er påvist avvik rundt gjennomføringer i takflaten. Det er påvist fuktskjolder/skader i takkonstruksjonen.

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

Innvendig > Pipe og ildsted
Det er påvist brennbart materiale nærmere enn 300 mm fra sotluke/feieluke. Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Pipevanger er ikke synlige. Pipevanger er ikke synlige. Det er påvist brennbart materiale nærmere enn 300 mm fra sotluke/feieluke.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad
Det er avvik: Belegget på gulvet er malt og malingen er begynt å flasse av.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen. Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på sluk- og membranløsning.

Våtrom > Ventilasjon > Bad
Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.

Våtrom > Overflater vegger og himling > Vaskerom
Det er påvist andre avvik: Vaskerommet er fra byggeår. Vaskerommet bør totalrenoveres for å tilfredsstille dagens krav.

Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom
Rommet har kun naturlig ventilasjon. Rommet har kun naturlig ventilasjon.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
Det er avvik: Det mangler list over grunnmurspapp.

Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad
Det er påvist andre avvik: Himlingsplater har hvert avflasset i malingen, men er overmalt etterpå.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen. Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på sluk- og membranløsningen.

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Reidar Josefsen datert 20.04.2023.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering på tomt.
Tomten Areal: 1 055 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger.
Regulering Bolig er regulert til boligbebyggelse jfr. reguleringsplan datert 06.10.1974.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 2 200 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,- (avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Reidar Josefsen den 20.04.23
Takster og verdier Teknisk verdi 2 950 000,-
Verdi takst 2 500 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 502 371,-
Formuesverdi sekundærbolig: 1 909 011,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2021 og er regnet ut ved hjelp av skatteetatens boligverdikalkulator.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 18 460,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1911/9-1/97ERKLÆRING/AVTALE
01.11.1911 Leiekontrakt
Rettighetshaver Statens Fyrvesen
OVERFØRT FRA: 5427-69/1
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1938/1-1/97RETTIGHET
03.01.1938 RETTIGHETSHAVER:Norges Fyrvesen
Lnr: 1298022
LEIEAVTALE
FESTEKONTRAKT
OVERFØRT FRA: 5427-69/1
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1960/5305-1/97ERKLÆRING/AVTALE
03.11.1960 BEST. OM BRUKSRETT OG / ELLER DISPOSISJONSRETT
RETTIGHETSHAVER: STATENS HAVNEVESEN
OVERFØRT FRA: 5427-69/1
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1996/4136-1/97ERKLÆRING/AVTALE
03.04.1996 Rettighetshaver: KYSTVERKET VED KYSTDIREKTORATET
Grunneiererklæring i forbindelse med Stussnesmoloen
Stedsevarig og uinnskrenket bruksrett til grunn m/sjøgrunn
for privat og offentlig bygging av kaier, molo og annen
bebyggelse i tilknytning til fiskerinæringen.
Plikt for Skjervøy Kommune til å leie bort tomter til
fiskere, fiskeritilvirkereog andre innen fiskerirettet
virksomhet
Med flere bestemmelser
OVERFØRT FRA: 5427-69/1
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring IF hus superdekning
Polisenummer: 0949891
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Tegninger
Midlertidig brukstillatelse
Reguleringsplan
Reguleringsplanbestemmelser
Oversiktskart
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:
Lekkasje i overgang vegg/tak 2019 mellom verandadør og veranda. skalden meldt inn til IF og Recover utførte renovering av tak soverom og gang, samt gulv i gang i 2020. Det er påvist fuktskjolder/skader i takkonstruksjonen. Det er påvist avvik rundt gjennomføringer i takflaten. Det er påvist fuktskjolder/skader i takkonstruksjonen i følge takstmannen.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Det foreligger godkjente tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk.

Megler:

Hege Kittelsen

(+47) 41003372

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Hege Kittelsen

(+47) 41003372

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Lars Hallens vei 11 - Presentert av SNE eiendomsmegling ved Hege Kittelsen!
Velkommen til Lars Hallens vei 11 - Presentert av SNE eiendomsmegling ved Hege Kittelsen!
Velkommen til visning.
Velkommen til visning.
Pent kjøkken fra Marbodal med whirlpool hvitevarer.
Pent kjøkken fra Marbodal med whirlpool hvitevarer.
Rikelig med skap- og benkeplass.
Rikelig med skap- og benkeplass.
Delvis åpen stue- og kjøkkenløsning.
Delvis åpen stue- og kjøkkenløsning.
Fra stue har du utgang til en stor veranda.
Fra stue har du utgang til en stor veranda.
Nåværende eier har oppgradert overflater i hele 1. etasje.
Nåværende eier har oppgradert overflater i hele 1. etasje.
Fine sol- og utsiktsforhold.
Fine sol- og utsiktsforhold.
Boligen har tre soverom med god størrelse - Soverom 1.
Boligen har tre soverom med god størrelse - Soverom 1.
Bad i underetasje med belegg og baderomsplater.
Bad i underetasje med belegg og baderomsplater.
Soverom 2.
Soverom 2.
Soverom 3.
Soverom 3.
Inngangsparti.
Inngangsparti.
Flott område med umiddelbar nærhet til flott turterreng!
Flott område med umiddelbar nærhet til flott turterreng!