Tromsøysundvegen 34 B

Tromsdalen

Soverom
1 stk
Størrelse
52m2
Prisantydning
2 700 000,-

Tromsøysundvegen 34B - Spennende leilighet over to plan beliggende sentralt i nedre del av Tromsdalen. Flott panoramautsikt mot Tromsøysundet og Tromsøya. Høydepunkter: Havutsikt. Sørvestvendte solforhold. Parkering. Sentralt. Gode bussforbindelser . Kort vei til det meste. Kommunale avgifter inkl. i fellesutgifter. Kort vei til busstopp med hyppige avganger, flere matbutikker, idrettsanlegg, skøytebane, båthavn og turløyper. Ca. 10 minutter med bil til UiT/UNN. 15 minutters gange til Tromsø sentrum hvor man finner det aller meste innen rekreasjonelle tilbud. Det er fine turløyper og friarealer nord for eiendommen og innover Tromsdalen. ... Les mer

Prisantydning: 2 700 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 5 153,-
Fellesgjeld: 101 907,-
Primærrom: 52m2
Bruksareal: 52m2
Soverom: 1
Byggeår: 1938
Energimerking: G
Tomteareal: 1049m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Tromsøysundvegen 34 B
9020 Tromsdalen
2. etasje
Oppdragsnummer 52-23-0101
Totalvurdering Tromsøysundvegen 34B - Spennende leilighet over to plan beliggende sentralt i nedre del av Tromsdalen. Flott panoramautsikt mot Tromsøysundet og Tromsøya. Sørvestvendt veranda og fast parkering på nabotomt!

Høydepunkter:
Havutsikt
Sentralt
Fast parkering
Gode bussforbindelser
Kort vei til det meste
Kommunale avgifter inkl. i fellesutgifter

Kort vei til busstopp med hyppige avganger, flere matbutikker, idrettsanlegg, skøytebane, båthavn og turløyper. Ca. 10 minutter med bil til UiT/UNN. 15 minutters gange til Tromsø sentrum hvor man finner det aller meste innen rekreasjonelle tilbud. Det er fine turløyper og friarealer nord for eiendommen og innover Tromsdalen.
Matrikkel Gnr. 17 bnr. 2 snr. 7, leilighetsnr. 201 orgnr. 986275118 i Tromsø kommune
Beliggenhet Leiligheten ligger til sentralt i nedre del av Tromsdalen like ved havet. Tromsdalen er ett attraktivt boområde og en aktiv bydel med blant annet barne- og ungdomsskole, barnehager, idrettsanlegg, dagligvarebutikker, Pyramiden kjøpesenter, restauranter, bensinstasjoner og andre nødvendigheter. Gode bussforbindelser i nærområdet som tar deg raskt inn til sentrum.
Adkomst Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Opparbeidet tomt med grusede utearealer ved sjøen.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 1938
Areal Primærrom: 52 kvm, Bruksareal: 52 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1, Antall rom: 2
Byggemåte Støpt betongsåle på grunn, grunnmurer/kjelleryttervegger av betong og naturstein. Yttervegger av reisverk av tre, utvendig tekket med liggende kledning. Saltak takkonstruksjon med arker og takopplett, utvendig tekket med profilerte steinbelagte stålplater.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Marius Høgås datert 31.03.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest for ombygging datert 13.05.1991.

At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
2. etasje: Entré , Stue , Kjøkken/spisestue, Bad/vaskerom/wc
Loftetasje: Loftstue/soverom

Inngår i S-rom
Loftetasje: Bod

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Marius Høgås datert 31.03.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv er tekket med laminat og belegg.
Vegger er tekket med malt trepanel.
Himlinger er tekket med malt trepanel.

Våtrom:
Aktuell byggeforskrift er TEK97. Det foreligger ikke dokumentasjon på materialer eller utførte arbeider på våtrommet. Vegger er tekket med våtromsplater. Himling er tekket med malt trepanel. Gulv er tekket med belegg og har trinnstyrte elektriske varmekabler. Høyde på tettesjikt ved dørterskel er ca. 35 mm. Det er plastsluk og synlig vinylbelegg som tettesjikt. Badet har innredning med heldekkende servant, ett-greps blandebatteri, speil med belysning, reflektorovn, opplegg for vaskemaskin, gulvmontert toalett og dusjkabinett. Badet har mekanisk avtrekk via ventil i himling tilkoblet mekanisk avtrekksvifte i loftetasjen, og tilluft via spalte dørterskel. Hulltaking ble utført mot dusjsone fra tilliggende rom. Det ble ikke registrert forhøyede fuktverdier, og måleresultatet ble ikke synlig på fuktmåleren. Dette vil si at trevirket inneholder mindre enn 8% fuktighet. Generelt bør ikke fuktigheten i trevirket ligge høyere enn 15%.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning av laminerte skrog med finérte slette fronter, laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum i stål med ett-greps blandebatteri. Belysning under overskap og rustfritt stålplate på vegg bak benkeplate. Kjøkkenet er utstyrt med frittstående hvitevarer som kjøl/fryseskap og oppvaskmaskin. Integrert stekeovn og induksjonstopp. Det ble utført fuktsøk ved kjøleskap, oppvaskmaskin og vask. Ingen forhøyede fuktverdier ble registrert. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Øvrige installasjoner:
Vannledninger av kobber. Stoppekran i leiligheten plassert under oppvaskkummen på kjøkkenet. Avløpsrør av plast. Ukjent hvor luftingen av avløpsanlegget føres. Stakepunkt er trolig plassert i underliggende boenhet. Mekanisk avtrekk på bad og kjøkken, ellers ventilering via ventiler i vegg. Varmtvannstank av ukjent type og alder. Tanken ble ikke lokalisert ved befaring. Boligen mangler røykvarslere. Brannslukningsutstyr iht. forskriftskrav.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG 3:
Innvendig > Innvendige trapper
Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Det er ikke montert rekkverk. Trappen er nokså bratt og lite egnet for trapp mellom boligrom. Inntrinn har glatte overflater. Det mangler rekkverk i loftetasjen.

TG 2 avvik som kan kreve tiltak:
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt avvik i 2.etasjen (stue): Høydeforskjell i etasjeskille innenfor 2 meter på ca. 17 mm. Høydeforskjell i etasjeskille gjennom hele rommet på ca. 23 mm. Målt avvik i loftetasjen: Høydeforskjell i etasjeskille innenfor 2 meter på ca. 18 mm. Høydeforskjell.

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/vaskerom/wc
Det er påvist skader på innredning. Maling flasser på fronter og det er fuktsvell. Hakk/skade på speilet. Malings søl på skapdør.

Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken/spisestue
Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad. Flere fronter er løse. Skuffefront under stekeovn faller av ved åpning/lukking.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
El-skap plassert i felles trappegang. Automatsikringer og måler.

TG 2 avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Det er fra loft/kryploft påvist indikasjoner på at det er punktering av dampsperre, som medfører svekket effekt av dampsperrefunksjonen.

Utvendig > Vinduer
Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Det er påvist tegn på innvendig kondensering av enkelte vindusglass. Enkelte vinduer er værslitte. Det er ikke oppbretter på beslag under vindu mot vindussmyg, slik at vann kan renne inn bak kledningen. Det sprekker i karmer rundt takvinduene og det er malings søl på pakningene.

Utvendig > Dører
Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Balkonger/terrasse er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert.

Innvendig > Overflater
Sveller i skjøter på laminaten. Stedvis hakk og merker i trepanel. Stedvis knirk i gulv.

Innvendig > Innvendige dører
Dørvrideren og låsebeslaget er løst.

Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/vaskerom/wc
Våtromsplater er ikke montert fagmessig. Det er ikke monter bunnlist i nedre kant av våtromsplater.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom/wc
Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Gulvet har ikke tilfredsstillende fall mot sluk (tilnærmet flatt).

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom/wc
Det er påvist mangelfull/feil utførelse rundt rørgjennomføringer e.l. som gir fare for fukt i konstruksjonen i våtsone. Sluket var skittent ved befaring og hadde noe begrenset mulighet for besiktigelse grunnet dusjkabinettets plassering. Utette rørgjennomføringer i våtsonen under servanten.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger.

Tekniske installasjoner > Ventilasjon
Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Marius Høgås datert 31.03.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Boligen varmes opp ved hjelp av elektrisitet. Gulvvarme i gulv på bad.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Fast parkeringsplass for sameiets eiere og gjesteparkering på nabotomt (17/1483). Tomten eies av sameiet.
Tomten Areal: 1 049 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til områder for industri/lager jfr. reguleringsplan, datert 20.10.1982.

Eiendommen registreres å ligge innenfor sone for vegstøy jfr. eiendomsrapport, datert 13.03.2023
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 2 700 000,- / Fellesutgifter: 5 153,- pr. mnd
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Marius Høgås den 31.03.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 617 347,-
Formuesverdi sekundærbolig: 2 222 450,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter er inkludert i fellesutgifter.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Selger opplyser om et månedlig forbruk på ca. 1 000-1 500 kW/t.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Sameiet Sameiet Tromsøysundveien 30-32-34
Styreleder sameiet Jan Tore Olsborg
Fellesutgifter Kr 5 153,- per mnd.


Fellesutgiftene er på kr 5 153,- per mnd. og fordeler seg på følgende måte:
Renter 592
Grunnleie 3 369
Felleskostnader flatt fordelt 608
Avdrag 235
TV / Internett 349

Grunnleien dekker bl.a. kommunale avgifter, husforsikring, drift av sameiet, avsetninger til fremtidig vedlikehold mm.
Fellesgjeld Fellesgjeld kr 101 907,- Fellesformue kr37 881,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1911/900106-1/97ERKLÆRING/AVTALE
01.04.1911
Grensegangssak
OVERFØRT FRA: 5401-17/2
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1964/301074-1/97BESTEMMELSE OM VANNLEDN.
09.05.1964
Vegvesenets betingelser vedtatt
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2002/13792-1/97ERKLÆRING/AVTALE
26.09.2002
:Knr:5401 Gnr:17 Bnr:1483
Bestemmelse om adkomstrett med bil
OVERFØRT FRA: 5401-17/2
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring If Skadeforsikring Nuf
Polisenummer: SP0003112717
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Energiattest
Reguleringsplan
Ferdigattest
Tegninger
Grunnkart
Eiendomsrapport
Nabolagsprofil
Boliginformasjon
Vedtekter
Husordensregler
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Det foreligger godkjente og byggmeldte tegninger men disse samsvarer ikke med dagens bruk. Seksjoneringstegningene viser bilder av et soverom i leilighetens nederste etasje som i dag er fjernet til fordel for større stue/utgang til balkong.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.
Forkjøpsrett Det er ikke forkjøpsrett.

Megler:

Jonas Bergersen

(+47) 97739732

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Jonas Bergersen

(+47) 97739732

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Jonas Bergersen!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Tromsøysundvegen 34B presentert av Sne Eiendomsmegling ved eiendomsmegler Jonas Bergersen!
Tromsøysundvegen 34B presentert av Sne Eiendomsmegling ved eiendomsmegler Jonas Bergersen!
Sørvestvendt veranda med plass til jacuzzi, ønsket møblement og grillen
Sørvestvendt veranda med plass til jacuzzi, ønsket møblement og grillen
Flott utsikt! Her mot Malangsfjellene - som bader seg i sola
Flott utsikt! Her mot Malangsfjellene - som bader seg i sola
Balkongen egner seg til å nyte en kopp kaffe mens man speider ut over aktiviteten i sundet
Balkongen egner seg til å nyte en kopp kaffe mens man speider ut over aktiviteten i sundet
Lyst soverom med stor plass til seng og tilhørende møblement!
Lyst soverom med stor plass til seng og tilhørende møblement!
Vindu i taket sikrer rikelig med naturlig lys
Vindu i taket sikrer rikelig med naturlig lys
Boligen er fordelt på to plan og fremstår lys og trivelig
Boligen er fordelt på to plan og fremstår lys og trivelig
Kjøkkenet har rikelig med oppbevaringsplass i over- og underskap samt rikelig med arbeidsplass på kjøkkenbenken
Kjøkkenet har rikelig med oppbevaringsplass i over- og underskap samt rikelig med arbeidsplass på kjøkkenbenken
Leiligheten er beliggende sentralt i nedre del av Tromsdalen, mot havet
Leiligheten er beliggende sentralt i nedre del av Tromsdalen, mot havet
Naturlig spisesone mellom kjøkken og stue
Naturlig spisesone mellom kjøkken og stue
I Tromsdalen finner man mange tilbud for store og små, bl.a. fritidsområder og turstier, fjellet, fotballbaner og kjøpesenter for å nevne noe
I Tromsdalen finner man mange tilbud for store og små, bl.a. fritidsområder og turstier, fjellet, fotballbaner og kjøpesenter for å nevne noe
Romslig stue med gode innredningsmuligheter
Romslig stue med gode innredningsmuligheter
Stuen har plass til å skape egne soner
Stuen har plass til å skape egne soner
Inngangspartiet leder inn i stuen
Inngangspartiet leder inn i stuen
Lyst bad med stort speil og dusjkabinett
Lyst bad med stort speil og dusjkabinett
Badet har god plass til både lagring og vask/trommel
Badet har god plass til både lagring og vask/trommel
Planskisse loftsetasje
Planskisse loftsetasje
Planskisse 2. etasje
Planskisse 2. etasje
Fasade
Fasade
Parkeringsplasser for sameiet beliggende på nabotomten
Parkeringsplasser for sameiet beliggende på nabotomten