Skipsholmvegen 136

Sommarøy

Soverom
4 stk
Størrelse
82m2
Prisantydning
4 790 000,-

Velkommen til Skipsholmvegen 136 - Nå kan hyttedrømmen bli en realitet - Innflytningsklar fritidsbolig med fantastisk beliggenhet! Sommarøy er en perle av de sjeldne, og det er ikke uten grunn øya kalles den arktiske Karribien. Hvite sandstrender, øyer, lune viker og krystallklart vann omringes av spektakulær natur. I nord rager Håja, som en klippe i havet. Mot sør ligger Senja, Norges nest største øy, med sine alpine topper. "Håja" er over 3 plan og har utsikt mot Senja i sør og Håja mot nord. "Håja" inneholder 4 soverom, ekstra bad og vaskerom, og 4. uteplasser - en på bakkenivå, 2 balkonger i 2. etasje og utsiktsbalkong i 3. etasje mot sør (Senja). Carport og utvendig bod. For ytterligere informasjon ta kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal! ... Les mer

Prisantydning: 4 790 000,-
Boligtype: Hytte
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 79m2
Bruksareal: 82m2
Soverom: 4
Byggeår: 2022

Se full beskrivelse

Eiendom Skipsholmvegen 136
9110 Sommarøy
Oppdragsnummer 52-19-0308
Totalvurdering Nå kan hyttedrømmen bli en realitet - leveringsklare hytter bygget av kvalitetsleverandøren Saltdalshytta!

"Håja" er over 3 plan og har utsikt mot Senja i sør og Håja mot nord. "Håja" inneholder 4 soverom, ekstra bad og vaskerom, og 4. uteplasser - en på bakkenivå, 2 balkonger i 2. etasje og utsiktsbalkong i 3. etasje mot sør (Senja). Carport og utvendig bod.

Hytta holder høy standard og har forøvrig kjøkken med moderne hvitevarer, gang og godt med lagringsplass i boder. Det er mulighet for frivillig utleieavtale med Sommarøy Arctic Hotell, som gir mulighet for gode leieinntekter.

Sommarøy er en perle av de sjeldne, og det er ikke uten grunn øya kalles den arktiske Karribien. Hvite sandstrender, øyer, lune viker og krystallklart vann omringes av spektakulær natur. I nord rager Håja, som en klippe i havet. Mot sør ligger Senja, Norges nest største øy, med sine alpine topper. Området er lekeplass for friluftsinteresser te, med omgivelser i verdensklasse.

En kort spasertur unna hyttene ligger Sommarøy Arctic Hotel som byr på "alle" fasiliteter - vinlounge, badenaust, restaurant, konferanserom mv. Sommarøy Adventure holder også til i nærheten med et bredt aktivitetstilbud - guidede turer, RIB-turer, sykkel og kajakk-utleie mv. I nærområdet på Sommarøy er det også dagligvarebutikk, skoler og barnehager. Tromsø når du på en liten time i bil. Det er daglig bussforbindelse til Tromsø.

For ytterligere informasjon ta kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal!
Matrikkel Gnr. 189 bnr. 278 snr. 10 i Tromsø kommune
Beliggenhet Fiskeværet Sommarøy ligger helt ute i havgapet, ca. 55 km vest for Tromsø sentrum. Her har det vært drevet fiske, fangst og handel siden 6-700 tallet. Det er dokumentert bosetning i omradet helt tilbake til steinalderen.

I dag er Sommarøy et levende kystsamfunn med ca. 400 innbyggere. Her er det dagligvarebutikk, skole, kirke og barnehage. Det er daglig bussforbindelse til og fra flyplassen og Tromsø.

Stedet har fiskemottak og flere fiskefartøy som har Sommarøy som base.

Perfekt for barnefamilier og de med interesse for natur, fiske og strandliv. Sommarøy og områdene rundt byr på det beste innen nord norsk barsk natur, og gir flotte opplevelser i alle årstider.
Adkomst Adkomstvei (Skipsholmveien) er overført til Tromsø kommune som har ansvar for vedlikehold, brøyting etc.
Tomt/beskaffenhet Internvei innenfor kvartalet er opparbeidet asfalt med kant av betongstein. Grøntarealer levert med kalket og gjødslet matjord, kjøper besørger innsåing. Lekeplass, felles bålplass, basket-bane og avfallskurv levert som vist på situasjonsplan. Blomsterkasser foran hyttene levert av trykkimpregnert furu. Matjord inngår i leveransen. Kjøper besørger beplantning. Passasje mellom Senja-hyttene er opparbeidet med betongstein. Innkjørsel og golv i carport på Håja-hyttene er gruset.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Fritidseiendom
Byggeår 2022
Areal Primærrom: 79,40 kvm, Bruksareal: 82,50 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 6
Byggemåte Generelt:
Hyttene er produsert av Saltdalshytta, for mer detaljert beskrivelse av teknisk standard vises til hjemmesiden Saltdalshytta.no.

Fundamentering:
Hyttene fundamentert på støpt ringmur/betongplate. Isolering i henhold til gjeldende forskrifter.

Utvendig:
Yttervegger er behandlet med ett strøk grunning fra fabrikk. Vinduer og dører i yttervegg er ferdig overflatebehandlet fra produsent. Takene tekket med 2 lag papp. Uteplasser på bakkenivå og balkonger utføres med bjelkelag av trykkimpregnert furu, dekke av 28mm terrassebord, trykkimpregnert. Rekkverk på balkonger over bakkenivå er av glass der dette fremgår av tegningene. Uteplasser på bakkenivå har ikke rekkverk. Balkonger (2. og 3. etasje) har dryppsikring under terrassebordene. På Håja-hyttene leveres levegg mot nord i bindingsverk kledd med samme panel som yttervegger. Tilsvarende gjelder levegg mot øst på Senja-hyttene.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest for fritidsbolig nr. 10, datert 30.11.2022.
Innhold "Håja" inneholder:
1. etasje inneholder hall, bad, vaskerom, bod og 2 soverom. I tillegg er det en utvendig bod i tilknytning til inngangspartiet.
2. etasje inneholder kjøkken, spiseplass og ett soverom.
3. etasje inneholder stue, soverom og wc.

Hyttene har 4 uteplasser: En på bakkenivå, en stor balkong (29,3 m2) i 2.etasje, Midnattssol-balkong i 2. etasje og utsiktsbalkong foran stua i 3. etasje.

Parkering i carport, gjesteparkering på egen tomt.
Standard Gulv: Flis/parkett
Vegg: Panel/flis/våtromsplater
Himling: Panel

Innvendig:
Panel av furu er lasert med hvit interiørbeis fra fabrikk. Alternativer kan velges mot endring i pris.
Listverk og foringer i samme utførelse som panel.
Limtre overflatebehandles som panel.
Panel av furu er lasert med interiørbeis fra fabrikk. Listverk og foringer i samme utførelse som panel.
Trapp i malt, massiv furu.
Innerdører leveres overflatebehandlet.
Kjøkkeninnredning med omfang som vist på tegninger. Følgende hvitevarer inngår: Komfyrtopp, stekeovn, kombinert kjøl/frys, avtrekkshette over komfyrtopp og oppvaskmaskin.
Garderobeskap inngår ikke i prisen, selv om dette måtte fremgå av tegninger.
Peisovn leveres med stålpipe, brannmur (om nødvendig) og glassplate på gulv under ildstedet.

Diverse:
Sanitærutstyr leveres med omfang som vist på tegninger. Det leveres utvendige kran for hver hytte.
El-anlegg leveres med omfang i henhold til NEK 400. Det leveres et utelys og stikkontakt for hver uteplass.
Rom med flislagt gulv utstyres med gulvvarme, panelovner er ikke inkludert i leveransen.
Hyttene leveres med tilkopling for internett og kabel-tv.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering "Håja"-hytta har parkering i carport, samt gjesteparkering på egen tomt.
Tomten Eierform: Fellestomt
Fellesareal Det er etablert følgende fellesanlegg i planområdet:
Kaipromenaden
Kvartalsveiene
Privat spillvannsanlegg frem til kommunalt anlegg
Private vannrør innenfor hytteområdet

Fellesanleggene og tomtegrunnen disse står på eies av eierseksjonssameierne eller bruksenhetene ei et personlig tingrettslig sameie eller realsameie med forholdsmessige andeler ut fra antall bruksenheter i planområdet.
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk med private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Området er regulert til fritidsbebyggelse, jf. reguleringsplan datert 29.02.2012. 20.06.2018.
Sentrale lover Handelen reguleres av bustadoppføringsloven.

§ 12.Garanti for oppfylling av avtalen
Entreprenøren skal stille garanti for oppfyllinga av avtalen. Ei slik plikt gjeld likevel ikkje dersom ein på avtaletida kan rekne med at vederlaget ikkje vil overstige to gonger grunnsummen i folketrygda.

Entreprenøren skal stille garantien straks etter avtaleinngåinga. Er det i avtalen teke atterhald om opning av byggjelån, sal av eit bestemt tal bustader eller løyve om igangsetjing, er det likevel tilstrekkelig at entreprenøren stiller garantien straks etter at atterhalda fell bort. Det same gjeld ved atterhald med tilsvarande verknad frå forbrukaren si side. Entreprenøren skal i alle høve stille garantien før byggjearbeida tek til.

Garantien skal gjelde fram til fem år etter overtakinga og dekkje ein sum som minst svarer til ti prosent av vederlaget. For krav som blir gjorde gjeldande på eit seinare tidspunkt enn i samband med overtakinga, kan garantisummen likevel vere fem prosent av vederlaget.

For avtalar som omfattar rett til grunn (§ 1 første ledd bokstav b), skal garantien gjelde fram til fem år etter overtakinga og dekkje ein sum som minst svarer til fem prosent av vederlaget. For krav som blir gjorde gjeldande før overtakinga, kan garantisummen likevel vere tre prosent av vederlaget. Dessutan gjeld § 47 andre og tredje ledd om garanti for forskotsbetaling.

Ved avtalar om rett til bustad som er knytt til eller skal knytast til andel i burettslag, jf. § 1 a, skal garantisummen i andre og tredje ledd reknast på grunnlag av den samla summen av kontantvederlag og andel fellesgjeld i burettslaget.

Garantisten kan ikkje ta atterhald om avgrensing av ansvaret på grunn av manglande premiebetaling eller anna mishald frå entreprenørens side. Det kan ikkje setjast frist for melding til garantisten om krav som er gjorde gjeldande i tide overfor entreprenøren. Har forbrukaren svart på førespurnad frå garantisten om kva krav som er gjorde gjeldande innan fristane, gjeld ansvaret berre krav som er nemnde i svaret frå forbrukaren.

Garantien kan også gjerast gjeldande av forbrukaren sine rettsetterfølgjarar. Garantisten kan ikkje ta atterhald som avgrensar denne retten.

Garanti skal gjevast i form av sjølvskuldgaranti eller tilsvarande frå eit finansføretak som har rett til å tilby slik teneste i Noreg. Likt med garanti skal reknast deponering av pengesum i finansføretak som nemnt i første punktum på tilsvarande vilkår.

Til det er dokumentert at det ligg føre garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukaren rett til å halde att alt vederlag.
Prisantydning 4 790 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,- (avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Formuesverdi fastsettes av Skatt Nord etter fritidsboligene er tatt i bruk.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter fastsettes av Tromsø kommune etter fritidsbolig er tatt i bruk.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet. Det foreligger ikke utleieplikt, jfr. vedlagte vedtekter pkt. 10.
Sameiet Sameiets navn er Eierseksjonssameie Yttersia F1 og har gårdsnummer 189 og bruksnummer 270 i Tromsø kommune. Sameiet består av 10 boligseksjoner under oppføring som alle er fritidsboliger. Hoveddel, tilleggsdel og sameiebrøk for hver eierseksjon, samt fellesarealer, fremgår av bekreftet grunnboksutskrift.
Fellesutgifter Fellesutgifter er enda ikke stipulert, og avhenger av realisering av småbåthavn.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:


2016/442684-2/200 Bestemmelse iflg. skjøte
20.05.2016 Rettighetshaver:TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
Bestemmelse om brannhydranter
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Bestemmelse om skilting, m.v.
Bestemmelse om polygonpunkt
Bestemmelse om vann og kloakkledning
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Overført fra: 5401-189/278
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/1488188-1/200 Erklæring/avtale
11.12.2019 21:00 Rettighetshaver:SOMMARØY ARCTIC HOTEL TROMSØ AS
Org.nr: 979185227
Forbud mot uteleie uten samtykke fra rettighetshaver
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Vedlegg til salgsoppgaven er:
Vedtekter for eierseksjonssameiet Yttersida F1
Vedlegg til vedtekter
Ferdigattest
Oversikt over vedtektsfestet eksklusivt bruksareal
Tegninger
Grunnkart
Reguleringsplan
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Det planlegges molo og småbåthavn foran anlegget og alle hytteeiere vil få tilbud om å kjøpe en plass hver.

Megler:

Ivar J. Nerdal

(+47) 97789000

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

(+47) 97789000

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Ivar J. Nerdal!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Skipsholmen 134 - Presentert av eiendomsmegler Ivar J. Nerdal!
Velkommen til Skipsholmen 134 - Presentert av eiendomsmegler Ivar J. Nerdal!
Sommarøy - "Det vakreste sted i nord"
Sommarøy - "Det vakreste sted i nord"
Hyttene er bygget av kvalitetsleverandøren Saltsdalshytta og er nå leveringsklare!
Hyttene er bygget av kvalitetsleverandøren Saltsdalshytta og er nå leveringsklare!
Planskisse første etasje
Planskisse første etasje
Planskisse andre etasje
Planskisse andre etasje
Planskisse tredje etasje
Planskisse tredje etasje
Høyt undet taket og rikelig med lysinnslipp
Høyt undet taket og rikelig med lysinnslipp
Store vindusflater som trekker elementene inn i stua
Store vindusflater som trekker elementene inn i stua
Utsiktsbalkong foran stue i 3. etasje
Utsiktsbalkong foran stue i 3. etasje
Utsikt både mot Senja og mot Håja
Utsikt både mot Senja og mot Håja
Peisen skaper en lun og fin stemning i hytta
Peisen skaper en lun og fin stemning i hytta
Inngang til soverom og toalettrom i øverste etasje
Inngang til soverom og toalettrom i øverste etasje
Trapperom
Trapperom
I andre etasje finner du kjøkken, spiseplass og et soverom
I andre etasje finner du kjøkken, spiseplass og et soverom
Moderne kjøkken med slette fronter
Moderne kjøkken med slette fronter
Integrert stekeovn, kombinert kjøl/frys og oppvaskmaskin
Integrert stekeovn, kombinert kjøl/frys og oppvaskmaskin
Spisestuen faller naturlig inn i tilknytning til kjøkkenet
Spisestuen faller naturlig inn i tilknytning til kjøkkenet
I andre etasje har du en stor balkong og en "midnattssol-balkong"
I andre etasje har du en stor balkong og en "midnattssol-balkong"
Hytta har fire soverom fordelt på alle tre etasjene
Hytta har fire soverom fordelt på alle tre etasjene
Soverom i øverste etasje har en nydelig utsikt
Soverom i øverste etasje har en nydelig utsikt
Soverom andre etasje
Soverom andre etasje
Soverom første etasje
Soverom første etasje
Bad med varme i gulv
Bad med varme i gulv
Toalettrom i tredje etasje - flislagt gulv og vegger av furupanel
Toalettrom i tredje etasje - flislagt gulv og vegger av furupanel
Inngangsparti
Inngangsparti
Terasse på første plan
Terasse på første plan
Sommarøy er en perle av de sjeldne
Sommarøy er en perle av de sjeldne
Hvite sandstrender, øyer, lune viker og krystallklart vann omringes av spektakulær natur
Hvite sandstrender, øyer, lune viker og krystallklart vann omringes av spektakulær natur