Forhåpningen 3

Tromsø

Soverom
3 stk
Størrelse
101m2 (BRA-i)
Prisantydning
8 490 000,-

Forhåpningen 3 - En rålekker 4-roms hjørneleilighet med garasjeplass. Leiligheten ble omfattende renovert i 2019 og framstår meget moderne med gjennomtenkt planløsning og store vindusflater som byr på nydelig utsikt. Kort gåavstand til Tromsø Sentr um, skole, dagligvare og lysløypa og Prestvannet som byr på fantastiske turmuligheter både sommer og vinter. Høydepunkter:  Stor garasjeplass med elbil-lader og strømuttak i oppvarmet garasjeanlegg.. Stor veranda og fantastisk utsikt.. Eksklusivt sameie med bare 12 boenheter.. Leiligheten er fra 2014 og ble omfattende oppgradert og renovert i 2019 med bl.a. nytt kjøkken, fliser, overflater, smartbelysning etc.. Vannbåren varme og varmtvann inkludert i felleskostnader.. Gåavstand til Tromsø sentrum og lysløypa.. Busstopp like ved.. Velkommen til visning!  ... Les mer

Prisantydning: 8 490 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 3 655,-
Internt bruksareal: 101m2 (BRA-i)
Eksternt bruksareal: 5m2 (BRA-e)
Balkong/Terrasse: 18m2 (TBA)
Soverom: 3
Byggeår: 2014
Energimerking: B
Tomteareal: 3175m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Forhåpningen 3
9011 Tromsø
2. etasje
Oppdragsnummer 52-22-0337
Totalvurdering Forhåpningen 3 - En rålekker 4-roms selveier hjørneleilighet med garasjeplass. Leiligheten ble omfattende renovert i 2019 og framstår meget moderne med gjennomtenkt planløsning, gode oppholdsrom og store vindusflater som byr på nydelig utsikt. I tillegg er det etterspurte kvaliteter som bl.a. separat vaskerom og toalettrom, hjørnebeliggenhet og stor veranda på 18 kvm med gode sol- og utsiktsforhold.

Eiendommen ligger meget fint til på toppen av Tromsøya i et etterspurt og nyere sameie. Her er det kort gåavstand til Tromsø Sentrum, skoler, barnehager, dagligvare og busstopp med hyppige og gode bussforbindelser. I tillegg starter lysløypa ca 200 meter unna og her har du fantastiske turmuligheter både på sommeren og vinteren. Prestvannet ligger også like i nærheten.

Høydepunkter:

- Stor garasjeplass med elbil-lader og strømuttak i oppvarmet garasjeanlegg.
- Stor veranda på 18 kvm med overbygg og fantastisk utsikt.
- Eksklusivt sameie med bare 12 boenheter.
- Leiligheten er fra 2014 og ble omfattende oppgradert og renovert i 2019 med bl.a. nytt kjøkken fra Sigdal, fliser, overflater, smartbelysning etc.
- Oppvarming og varmtvann inkludert i felleskostnader.
- Vannbåren varme og balansert ventilasjon.
- Sportsbod på 5 kvm.
- Gåavstand til Tromsø sentrum og lysløypa.
- Busstopp med gode forbindelser og hyppige avganger like ved.

Ta kontakt med Eiendomsmegler Anders Karlstrøm for mer info om boligen.
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 376 snr. 10 orgnr. 914417287 i Tromsø kommune
Adkomst Eiendommen har adkomst via offentlig veg.
Tomt/beskaffenhet Tomten er opparbeidet med asfalt, plen og beplantning.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2014
Areal Bruksareal: 106 kvm, BRA-i:101 kvm , BRA-e: 5 kvm , TBA: 18 kvm
(BRA-i) Bruksarealet av boenheten innenfor omsluttende vegger. Bruksenheten kan bestå av flere boenheter. Alle selvstendige boenheter kategoriseres som BRA-i.
(BRA-e) Bruksarealet av alle rom som ligger utenfor boenheten(e), men som tilhører denne. Eks: arealer som har adkomst fra fellesarealer eller utenfra, som kjellerstuer, gjesterom, hobbyrom og boder som tilhører boenheten.
(BRA-b) Bruksarealet av innglassede balkonger, verandaer og altaner som tilhører boenheten.
(TBA) Arealet av terrasser, altaner, verandaer og åpne balkonger som er tilknyttet boenheten.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 4
Byggemåte Utvendig byggemåte:
Bygningen har komposittvinduer med 3-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør og skyvebalkongdør i kompositt. Boligen har balkong på ca. 18 kvm, med utgang fra stue gjennom balkongdør. Balkongen har takoverbygg fra overliggende balkong. Glass- og stålrekkeverk. Dekke av trykkimpregnerte bord.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Per Steinar Skoglund datert 22.03.2024, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det er utstedt ferdigattest datert 10.01.2023.

Det er utstedt ferdigattest for innglassing av svalgang datert 02.4.2017.

At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i p-rom: Entré , gang , wc , vaskerom , bad , 3 soverom ,stue og kjøkken.
Inngår i s-rom: Bod og balkong.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Per Steinar Skoglund datert 22.03.2024, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv bestående av: Parkett og fliser.
Vegger bestående av: Alle rom bortsett fra vaskerom og bad har kledning av sparklede og malte gipsplater. WC- rom har tapet på to vegger.
Himling bestående av: Det er nedforet himling i alle rom. Sparklet og malte gipsplater
Innvendige malte, glatte dører.


Kjøkken:
Kjøkkenet har innredning med glatte fronter. Benkeplaten er av stein med underlimt servant og blandebatteri med Quooker. Det er integrert kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, 2 stk. komfyrer, induksjonstopp og vinskap. Det er avtrekk via balansert anlegg. Avtrekk kjøkken styres via fjernkontroll.

Bad:
Aktuell byggeforskrift er teknisk forskrift 2010. Dokumentasjon: ingen dokumentasjon. Veggene har fliser. Taket er malt. Gulvet er flislagt. Rommet har vannbåren gulvvarme. Det er 2 stk. plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse.
Rommet har innredning med nedfelt servant, veggmontert toalett og dusjvegger/hjørne. Det er balansert ventilasjon. Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale forhold.

Vaskerom:
Aktuell byggeforskrift er teknisk forskrift 2010. Dokumentasjon: ingen dokumentasjon. Veggene har baderomsplater. Taket er malt. Gulvet er flislagt. Rommet har vannbåren gulvvarme. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Rommet har opplegg for vaskemaskin. Det er balansert ventilasjon. Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale forhold.

Tekniske installasjoner:
Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør). De er besiktiget i rørskap. Det er avløpsrør av plast. Boligen har balansert ventilasjon. Det er felles varmtvann i sameiet. Boligen har vannbåren varme i gang, vaskerom, bad og stue/kjøkken. Varmeanlegget er felles og varme og varmtvann besørges av luft til vann
varmepumpe. Anlegget har i tillegg en elektrisk varmekolbe som sikring og som tar spisslast. El. anlegg med skjult løsning. Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter. Boligen har sprinkler, pulverapparat 6 kg og seriekoblede røykvarslere.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Per Steinar Skoglund datert 22.03.2024, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Vannbåren varme i alle rom bortsett fra soverom.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Stor garasjeplass (ca 16 kvm) med elbil-lader og strømuttak i oppvarmet garasjeanlegg.
Tomten Areal: 3 175 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett
Regulering Eiendommen er regulert til boligbygg, garasje og båthus jfr. reguleringsplan datert 28.04.2010.
Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 8 490 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Fronte AS den 22.03.24
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 385 945,-
Formuesverdi sekundærbolig: 4 989 400,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 21 031,- pr år.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
Adgang til utleie Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Det følger av eierseksjonsloven §24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.
Sameiet Boligsameiet Friborg
Styreleder sameiet Sigvald Åsheim
Fellesutgifter Kr 3 655,- per mnd.

Fellesutgiftene er fordelt på følgende måte:
- Internett kr. 180,-
- Kabel-TV kr. 338,-
- Garasjeplass kr. 70,-
- Uteareal vinter kr 573,-
- Uteareal sommer kr. 197,-
- Andel felleskostnader kr 2 298,- (oppvarming, varmtvann, forsikring, etc)
Fellesgjeld Ingen fellesgjeld. Fellesformue kr 54 347,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:
servitutter eldre enn festekontrakten.

1832/900027-1/97 Fredningsvedtak
05.07.1832
Overført fra: 5401-119/376
Gjelder denne registerenheten med flere

1993/487-2/97 Bestemmelse om bebyggelse
15.01.1993
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:2172
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:2498
Kan ikke bebygges mot grensene uten samtykke av eierne av
bnr. 2172 og 2498.
Overført fra: 5401-119/376
Gjelder denne registerenheten med flere

1993/12505-1/97 Erklæring/avtale
07.10.1993
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:2498
Rett til utvendig vedlikehold av garasje
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 5401-119/376
Gjelder denne registerenheten med flere

2020/19184-1/200 Omnummerering ved kommuneendring
01.01.2020 00:00

2014/590871-1/200 Seksjonering
14.07.2014
opprettet seksjoner:
snr: 10
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 110/1528
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Tryg Forsikring
Polisenummer: 7138696
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Egenerklæringsskjema
Boligopplysninger fra forretningsfører
Ferdigattest
Midlertidig brukstillatelse
Tegninger
Reguleringsplan
Grunnkart
Eiendomsrapport
Vedtekter
Husordensregler
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger opplyser følgende i egenerklæringsskjema:
- 2023: Skiftet fliser i dusjhjørnet av estetiske grunner. Gjort av Tømrer/våtromsbygger Helge Jakobsen.
- 2023: Styring gulvvarme byttet.
- 2020: Installering av nye lyspunkt stue, tilkobling smarthus, tilkoblinger i renovert kjøkken. Nye lyspunkter/stikk i 3 soverom. Gjort av Nor-El AS.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.
Forkjøpsrett Ingen forkjøpsrett.

Megler:

Anders Karlstrøm

(+47) 99501466

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Anders Karlstrøm

(+47) 99501466

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Forhåpningen 3 - Presentert av Anders Karlstrøm
Velkommen til Forhåpningen 3 - Presentert av Anders Karlstrøm
En sjelden og rålekker 4-roms selveier
En sjelden og rålekker 4-roms selveier
Eiendommen ligger meget fint til i et etterspurt sameie på toppen av Tromsøya.
Eiendommen ligger meget fint til i et etterspurt sameie på toppen av Tromsøya.
Planskisse
Planskisse
Velkommen inn!
Velkommen inn!
Stor skyvedørsgarderobe i entreen med god oppbevaringsplass for sko og yttertøy.
Stor skyvedørsgarderobe i entreen med god oppbevaringsplass for sko og yttertøy.
Særdeles gode lysforhold fra flere vinkler og en romslig, åpen løsning som er perfekt til store og små sammenkomster.
Særdeles gode lysforhold fra flere vinkler og en romslig, åpen løsning som er perfekt til store og små sammenkomster.
Nydelig, usjenert utsikt - både innenfra og utenfra.
Nydelig, usjenert utsikt - både innenfra og utenfra.
Stuen kan deles opp i flere soner.
Stuen kan deles opp i flere soner.
Gjennomtenkte å tidløse løsninger. Omfattende renovert i 2019.
Gjennomtenkte å tidløse løsninger. Omfattende renovert i 2019.
Fra stuen går du ut til den 18 kvm store verandaen.
Fra stuen går du ut til den 18 kvm store verandaen.
Her har du overbygg og meget god plass for utemøbler.
Her har du overbygg og meget god plass for utemøbler.
For ikke å snakke om nydelig utsikt.
For ikke å snakke om nydelig utsikt.
Sol på felles plen i sør til ca kl 20:00 på sommeren og foran blokka, mot nord, er det sol så å si hele dagen.
Sol på felles plen i sør til ca kl 20:00 på sommeren og foran blokka, mot nord, er det sol så å si hele dagen.
God plass til innredning og møblering.
God plass til innredning og møblering.
Spisebordet har sin naturlige plass i hjørnet ved kjøkkenet.
Spisebordet har sin naturlige plass i hjørnet ved kjøkkenet.
De store vindusflatene kombinert med den gode takhøyden bidrar til at rommene oppleves som lyse og luftige.
De store vindusflatene kombinert med den gode takhøyden bidrar til at rommene oppleves som lyse og luftige.
Nytt kjøkken fra Sigdal i 2019 som framstår meget lekkert. Integrerte hvitevarer fra kvalitetsleverandører som Miele og Blomberg.
Nytt kjøkken fra Sigdal i 2019 som framstår meget lekkert. Integrerte hvitevarer fra kvalitetsleverandører som Miele og Blomberg.
Quooker kran som gir deg kaldt, varmt og 100  C kokende vann rett fra springen. Rikelig med både skap- og benkeplass gir god oppbevaringsplass og praktiske arbeidsforhold.
Quooker kran som gir deg kaldt, varmt og 100 C kokende vann rett fra springen. Rikelig med både skap- og benkeplass gir god oppbevaringsplass og praktiske arbeidsforhold.
Flislagt bad med stort dusjhjørne, vegghengt wc og plass for oppbevaringsmøbel.
Flislagt bad med stort dusjhjørne, vegghengt wc og plass for oppbevaringsmøbel.
I tillegg er det praktisk innredning med god oppbevaringsplass.
I tillegg er det praktisk innredning med god oppbevaringsplass.
Leiligheten har både separat toalettrom og vaskerom. Svært praktisk!
Leiligheten har både separat toalettrom og vaskerom. Svært praktisk!
Tre gode soverom som alle vender ut mot rolige omgivelser.
Tre gode soverom som alle vender ut mot rolige omgivelser.
Hovedsoverommet er innredet med stor skyvedørsgarderobe med god oppbevaringsplass.
Hovedsoverommet er innredet med stor skyvedørsgarderobe med god oppbevaringsplass.
Soverom 3 passer utmerket som gjesterom
Soverom 3 passer utmerket som gjesterom
.. eller hjemmekontor!
.. eller hjemmekontor!
Her har du kort gåavstand til Tromsø sentrum, skoler, barnehager og dagligvare.
Her har du kort gåavstand til Tromsø sentrum, skoler, barnehager og dagligvare.
Bussen stopper også like ved, og har hyppige og gode forbindelser.
Bussen stopper også like ved, og har hyppige og gode forbindelser.
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!