Brokskarvegen 472

Vikran

Soverom
3 stk
Størrelse
70m2
Prisantydning
2 290 000,-

Brokskarvegen 472 - Modernisert hytte med nydelige sol- og utsiktsforhold! Hytte omringet av vakker natur beliggende i område som byr på mange flotte friluftsopplevelser. Rett i nærheten har du tilgang til havfiske, fjellturer, sykling, skigåing og mer. Ta på fjellskoene å ta turen opp til Bentsfjordtinden, høyeste toppen på Malangshalvøya som har merket rute til topps. Området like utenfor Vikran er kjent for sine meget gode plasser for fiske av kveite, i tillegg til torsk, hyse, rødspette og flere. Høydepunkter:  Kun 40 minutters kjøretur fra Tromsø. Modernisert i 2015. Naturskjønne omgivelser . Nydelig utsikt. Lang solgang. Stort og pent opparbeidet uteområde . For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal! ... Les mer

Prisantydning: 2 290 000,-
Boligtype: Hytte
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 68m2
Bruksareal: 70m2
Soverom: 3
Byggeår: 2000
Energimerking: D
Tomteareal: 1569m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Brokskarvegen 472
9057 Vikran
Oppdragsnummer 52-22-0296
Totalvurdering Området består av vakker natur og byr på mange flotte friluftsopplevelser. Her har du tilgang til havfiske, fjellturer, sykling, skigåing og mer. Her kan du ta turen opp til Bentsjordtinden som er den høyeste toppen på Malangshalvøya og har merket rute til topps. Området like utenfor Vikran er kjent for sine meget gode plasser for fiske av kveite, i tillegg til torsk, hyse, rødspette, sei og steinbit.

Hytta ble bygget av Lenvikhytta som har lang erfaring med produksjon og levering av hytter for det norske markedet. I 2014 ble den bygd ut av samme produsent. Etter dette er hytta modernisert og fremstår som moderne og påkostet. Boligen inneholder tre soverom, bad, vaskerom, entré og åpen stue- og kjøkkenløsning. Pent opparbeidet uteområde og veranda i flere retninger som skaper et eget uterom.

Høydepunkter:
Kun 40 minutters kjøretur fra Tromsø
Modernisert i 2015
Naturskjønne omgivelser
Nydelig utsikt
Lang solgang
Stort og pent opparbeidet uteområde


For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal!
Matrikkel Gnr. 50 bnr. 122 i Tromsø kommune
Beliggenhet Hytta ligger ved Ryøya på nordsiden av Malangshalvøya. Området generelt er perifert bebygget. Lite hyttefelt hvor det bare er etablert noen få fritidseiendommer slik at du får den ekte hyttefølelsen. Kun en 40 minutters kjøretur fra Tromsø og ca. 4-5 km vest for tunnelinnslaget til Kvaløya/Malangsforbindelsen. Området er nordøstvendt som gir deg utsikt over Straumsfjorden mot Ryøya og Kvaløya. God tilgang på fri- og rekreasjonsområder for hele familien.
Adkomst Eiendommen har adkomst via privat veg. Vegadkomsten er sikret gjennom tinglyste rettigheter.
Tomt/beskaffenhet Skrånende tomt fallende mot nord. Naturtomt med lyng og småbjørk. Rundt hytta er det registeret grunn med fjell i dagen. Under hytta består massene av humusholdige masser/myrjord.
Boligtype, og eierform Selveier Fritidseiendom
Byggeår 2000
Modernisert: 2015

Tilbygget/utvidet i 2014, ferdigattest foreligger i 2016.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Svein J. Guttormsen, datert 04.10.2022.
Areal Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 70 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4
Byggemåte Enkel bygningsbeskrivelse:
Det er ukjent byggegrunn. Åpen fundamentering med betongpeler i stålrør. Utvendige avløpsrør er av plast. Utvendige vannledninger er av plast (PEL). Det er spillvannsavløp til privat septik. Det er eget avløp til tett septik. Bygningen har privat grunnboret brønn med boredybde på ca. 100 meter. Opplysninger ifølge egenerklæring. Septiktanken er av glassfiber. Taktekkingen er av papp. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Renner, nedløp og pipehatt av plastbelagt stål. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeårene og fasade har stående bordkledning fra 1997 og 2015. Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon. Stuedel med mønedrager av limtre. Takkonstruksjon til tilbygd del mot øst: Taket har sperrekonstruksjon eller takstoler. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør, malt dør til vaskerommet og fabrikkmalt balkongdør med glassfelt. Veranda i trekonstruksjon. Rekkverkshøyde på 88 cm. Verandaen er understøttet på trepeler/søyler. Plassbygd tretrapp. Etasjeskiller er av trebjelkelag. Bygget har åpen fundamentering og radon/radonmåling vil ikke være relevant. Boligen har elementpipe og vedovn. Innvendig har boligen furu fyllingsdører som er lakket eller ubehandlet. Det er etablert hems med stigetrapp.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Svein J. Guttormsen, datert 04.10.2022.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest for tilbygg til hytte datert 05.01.2016. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
Vindfang, bad, stue/kjøkken, entré, vaskerom og tre soverom.

I tillegg til dette har hytta en bod.
Standard Gulv: Laminat
Vegger: Malte plater og ferdigpanel
Tak: Himlingsplater og panel

Våtrom - vaskerom:
Aktuell byggeforskrift er teknisk forskrift 2010.
Dokumentasjon: ingen dokumentasjon.
Veggene har malte plater. Taket har himlingsplater. Gulvet har vinylbelegg. Rommet har ingen varmekilde. Det er plastsluk og synlig vinylbelegg som tettesjikt. Rommet har opplegg for vaskemaskin. Det er naturlig ventilering. Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner.

Bad/wc:
Aktuell byggeforskrift er teknisk forskrift 2010.
Dokumentasjon: ingen dokumentasjon.
Veggene har baderomsplater. Taket har himlingsplater. Gulvet er flislagt. Rommet har elektriske varmekabler. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Rommet har innredning med nedfelt servant, toalett og dusjkabinett. Det er elektrisk styrt vifte. Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale forhold.

Kjøkken:
Kjøkkenet har innredning med glatte fronter. Benkeplaten er av laminat. Det var ikke ferdigmontert sokler og ikke fuget mot vegg og benkeplate. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Tekniske installasjoner:
Innvendige vannledninger er av kobber. Etablert i 2014/2015. Lagt opp rør til bad, kjøkken og vaskerom
Det er avløpsrør av plast. Renovert i 2014/2015. Lagt opp rør til bad, kjøkken og vaskerom.
Boligen har naturlig ventilasjon.
Trykktank og konstanttrykksystem som motvirker trykkvariasjoner. Varmekabler på rørføringer under hytta.
Varmtvannstanken er på ca. 120 liter.
Åpent elektrisk anlegg. Skap med automatsikringer. Anlegget er fra byggeåret og oppgraderinger er utført i forbindelse med renovering og utbygging av hytten i 2014/2015.
Montert røykvarsler på et soverom og i gang foran soverom. 2 kg pulverapparat.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG3:
Våtrom > Overflater Gulv > Bad/wc
Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist sprekker i fliser. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Høydeforskjell fra topp slukrist til topp membran ved terskel er på ca. 10 mm. Det er ved vanntest påvist at noe vannansamlinger, renner ikke mot sluk. Vann blir stående ved dusjkabinettet. Sprekk i ei flis ved dør.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/wc
Sluk er ikke tilgjengelig for inspeksjon. Det er vanskelig å bestemme om det er montert sluk, eller om avløpet til dusjkabinettet går rett gjennom gulvet. Om det er sluk så er det ikke mulig å kontrollere om membran/tettesjikt/klemring rundt sluken er fagmessig utført og montert. Det er ikke mulig å kontrollere fallforhold til sluk.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom
Det er påvist tegn på utettheter på våtrommet. Det er ikke tettet rundt rørføringer som går gjennom gulvet.

Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold
Montert røykvarsler på et soverom og i gang foran soverom. 2 kg pulverapparat.

TG IU:
Våtrom > Fukt i tilliggende konstruksjoner > Vaskerom

TG2:
Utvendig > Taktekking
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen. Gjelder for opprinnelig taktekking, ikke tilbygde deler.

Utvendig > Veggkonstruksjon
Det er ingen lusing/musebånd i nedre kant av konstruksjon.

Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Mønedrager er opplagret på en rammekonstruksjon som virker underdimensjonert. Mønedrager er ikke festet til underliggende dragere.

Utvendig > Takkonstruksjon/Loft - 2
Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg. Det er begrenset/dårlig ventilering av takkonstruksjonen. Konstruksjonsprinsippet er med kaldtloft, men det er ikke etablert inspeksjonsluke til kaldtloftet. Ingen lufting/luftespalter utvendig. Da takkonstruksjonen ikke har inspeksjonsluke må takkonstruksjonen betraktes som en risikokonstruksjon. En risikokonstruksjon har vesentlig høyere skadefrekvens enn andre bygningsdeler.

Utvendig > Vinduer
Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Kledningen avsluttes helt ned i sålebenkbeslag.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. Åpning i rekkverket på 17 cm oppe. Rekkverksstolper med dimensjon ca. 36x55. Rekkverksstolper er underdimensjonert, dimensjonen bør være større, og med senteravstand mellom stolpene på maks 80 cm. Stedvis er rekkverksstolpene kun innfestet på verandadekket. Under verandaen er det humusmasser og verandaen er understøttet på tresøyler. I overgangen mot terrenget har søylene startende skader grunnet fuktbelastning.

Utvendig > Utvendige trapper
Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. Åpninger i rekkverket og opptrinn er større enn 10 cm. Inntrinnene er noe smal. Det er stor variasjon i trappens opptrinn, som varierer mellom 14 til 19 cm.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Merkbart fall/setning mot verandadør.

Innvendig > Pipe og ildsted
Avstanden mellom ildstedet og brennbart materiale er for liten.

Innvendig > Innvendige dører
Det er påvist avvik som tilsier det bør foretas tiltak på enkelte dører.

Innvendig > Andre innvendige forhold
Hemsen er ikke forskriftsmessig sikret.

Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/wc
Det er ikke montert forsegling/fuget i sporet mellom flis og bunnprofil til veggpanelet.

Våtrom > Ventilasjon > Bad/wc
Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.

Våtrom > Overflater vegger og himling > Vaskerom
Skade i ei veggplate bak dør.

Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom
Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Høydeforskjell fra topp slukrist til topp membran ved terskel er ca. 10 mm.

Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom
Rommet har kun naturlig ventilasjon. Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.

Tekniske installasjoner > Ventilasjon
Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen. Det er ventiler i vinduer i stue og på to av soverommene, men ingen ventiler på det siste soverommet. Det bør monteres veggventil på soverommet og i stue.

Tomteforhold > Byggegrunn

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
Setning i ett eller flere fundament i veggen under verandadøren. Et par/noen peler er ute av lodd.

Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
Det foreligger ingen dokumentasjon på vannkvaliteten på brønnvannet. Det opplyses at det er/kan være litt lukt av vannet ved "sesongstart" på våren.

Tomteforhold > Septiktank
Ingen dokumentasjon på septiktank/utførelse.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Svein J. Guttormsen, datert 04.10.2022.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektriske varmekabler og vedovn. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering På tomt.
Tomten Areal: 1 569 kvm, Eierform: Eiet tomt

Skrånende tomt fallende mot nord. Naturtomt med lyng og småbjørk.
Medlemskap velforening Selger opplyser:
Vi har et veglag som vedlikeholder og brøyter den private delen av Brokskarvegen. Navnet på veglaget er Snarveien A/L. Vi betaler kr. 1 000,- i vedlikehold årlig og kr. 1 562,- i brøyting.
Vei, vann og avløp Eiendommen har avløp til septiktank. Eiendommen har vannforsyning fra grunnboret brønn. Eiendommen har adkomst via privat veg. Vegadkomsten er sikret gjennom tinglyste rettigheter.
Regulering Boligen er regulert til fritidsbebyggelse.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 2 290 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,- (avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Svein Guttormsen den 04.10.22
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 161 051,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 3 620,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Adgang til utleie Det er ikke kjent at det foreligger noe hinder for utleie.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:
HEFTELSER:
1985/407066-1/97 Rettighet
09.08.1985 Rettighetshaver: Ingebrigtsen Reidun
LEIEAVTALE
FESTEKONTRAKT
LEIE-TID: 10 ÅR
ÅRLIG AVGIFT NOK 200
Overført fra: 5401-50/31
Gjelder denne registerenheten med flere

RETTIGHETER:
1995/9624-1/97 Erklæring/avtale
15.08.1995 Rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:50 Bnr:122
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1995/10596-2/97 Bestemmelse iflg. skjøte
04.09.1995 Rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:50 Bnr:122
Bestemmelse om båt/bryggeplass

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Vannrapport
Ferdigattest på tilbygg
Tegninger
Reguleringsplan
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger opplyser:
Etablert avløp fra hytten via avløpssystem som tømmes av Tromsø kommune. Boret etter vann ca. 100 meter. Skiftet brannslukker til 6 kg. på hytta.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Rom som er beskrevet som BIO er innredet til vaskerom. Det er krav om søknad og tillatelse når rom bruksendres fra s-rom til p-rom. Omgjøring fra S-rom til P-rom er ikke byggesøkt bruksendret til Tromsø kommune. Dette er kjøpers ansvar og risiko.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Megler:

Ivar J. Nerdal

(+47) 97789000

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

(+47) 97789000

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Flott utsikt mot Straumsfjorden!
Flott utsikt mot Straumsfjorden!
Velkommen til Brokskarvegen 472 - Presentert av SNE eiendomsmegling ved Ivar Nerdal!
Velkommen til Brokskarvegen 472 - Presentert av SNE eiendomsmegling ved Ivar Nerdal!
Modernisert hytte med idyllisk beliggenhet
Modernisert hytte med idyllisk beliggenhet
Planskisse første etasje
Planskisse første etasje
Planskisse hems
Planskisse hems
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!
Store vindusflater trekker naturen inn i stua
Store vindusflater trekker naturen inn i stua
Åpner opp og gir rikelig innslipp av naturlig lys
Åpner opp og gir rikelig innslipp av naturlig lys
Spisestuen faller naturlig inn i rommet
Spisestuen faller naturlig inn i rommet
Kjøkkenet fremstår som praktisk og moderne
Kjøkkenet fremstår som praktisk og moderne
Pent kjøkken med glatte fronter
Pent kjøkken med glatte fronter
Peisen skaper en lun og fin stemning
Peisen skaper en lun og fin stemning
Også her trekkes naturen inn i hytta
Også her trekkes naturen inn i hytta
Hytta har tre romslige soverom
Hytta har tre romslige soverom
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 3
Soverom 3
Bad med elektriske varmekabler i gulv
Bad med elektriske varmekabler i gulv
Nedfelt servant, toalett og dusjkabinett
Nedfelt servant, toalett og dusjkabinett
Oppgang til etablert hems
Oppgang til etablert hems
Åpent ned til stue/kjøkken fra hems
Åpent ned til stue/kjøkken fra hems
Her kan barna trives!
Her kan barna trives!
Bod som blir brukt som vaskerom
Bod som blir brukt som vaskerom
Terrasse i flere retninger sikrer alltid gode sol- og utsiktsforhold
Terrasse i flere retninger sikrer alltid gode sol- og utsiktsforhold
Hytta har en verdifull utsikt
Hytta har en verdifull utsikt
Pent opparbeidet uteområde som skaper et eget uterom
Pent opparbeidet uteområde som skaper et eget uterom
Nydelig område kun en kort kjøretur fra Tromsø
Nydelig område kun en kort kjøretur fra Tromsø
Området består av vakker natur og byr på mange flotte friluftsopplevelser
Området består av vakker natur og byr på mange flotte friluftsopplevelser