Malangsveien 3983

Mortenhals

Soverom
2 stk
Størrelse
45m2
Prisantydning
2 590 000,-

Velkommen til Malangsveien 3983 - Et perfekt sted å nyte hyttelivet! Eiendommen ligger i vakre Malangen med naturen som nærmeste nabo. Kun 45 km til Tromsø. På eiendommen finner du en koselig hytte med et flott opparbeidet uteområde. Fra stuen er d et utgang til en solrik veranda hvor man kan nyte den fantastiske utsikten. Du finner også 2 anneks hvor det er flere soveplasser og badstue og dusj. Høydepunkter: Naturen som nærmeste nabo. Fantastisk utsikt. 45 km til Tromsø. Flotte solforhold. For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen! ... Les mer

Prisantydning: 2 590 000,-
Boligtype: Annet fritid
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 45m2
Bruksareal: 45m2
Soverom: 2
Byggeår: 1974
Tomteareal: 1371m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Malangsveien 3983
9056 Mortenhals
Oppdragsnummer 52-22-0134
Totalvurdering Velkommen til Malangsveien 3983 - Et perfekt sted å nyte hyttelivet!

Eiendommen ligger i vakre Malangen med naturen som nærmeste nabo. Kun 45 km til Tromsø. På eiendommen finner du en koselig hytte med et flott opparbeidet uteområde. Fra stuen er det utgang til en solrik veranda hvor man kan nyte den fantastiske utsikten. Du finner også 2 anneks hvor det er flere soveplasser, badstue og dusj.

Høydepunkter:
Naturen som nærmeste nabo
Fantastisk utsikt
45 km til Tromsø
Flotte solforhold

Ta kontakt for visning!
Matrikkel Gnr. 76 bnr. 14 i Balsfjord kommune
Beliggenhet Eiendommen ligger på oversiden av Malangsvegen. Ca. 15 minutters kjøring til matbutikk, fotballbane og friidrettsbane ved Sand friidrett. Nærhet til fine turområder. Ca. 45 km til Tromsø hvor du finner kjøpesenter, restuaranter m.m, 15 km til Vikran og 15 km til Mortenhals tettsted.
Adkomst Adkomst fra offentlig vei, via privat stikkvei.

Adkomstveien krysser eiendommen 76/35. Adkomstretten er ikke tinglyst. Selger opplyser om at det aldri har vært noen uenigheter med grunneier vedr. adkomstvei.
Tomt/beskaffenhet Tomten er hellende, opparbeidet med trapper og plattinger. Hele eiendommen fremstår som opparbeidet.
Boligtype, og eierform Selveier Fritidseiendom
Byggeår 1974
Areal Primærrom: 45 kvm, Bruksareal: 45 kvm

Anneksene er ikke medregnet i arealene.

Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Byggemåte Utvendig:
Taktekking av pappshingel er fornyet med ett nytt lag pappshingel oppå det gamle. Det er 2- lag pappshingel på taket. Taktekking av pappshingel. Ifølge eier fikk taket nytt yttertekke for ca. 10-12 år siden.
Takenner og nedløp i stål

Tømmervegger, malt på utvendig side.

Taket er utført som isolert skråtak med sperrer og dragere.

Vinduer som koblede vinduer de fleste fra byggeår. Oppdragsgiver opplyser at stuevindu er byttet etter byggeår.
Glassfelt, utvendig malt hovedytterdør,

Malt rekkverk av trevirke, terrassedekke av bord. For rekkverksøyler er endeved avsluttet mot dekkebord. og er utsatt for høy fuktbelastning i nedre del. Konstruksjonen bør følges med for å forebygge fuktskade og svikt i rekkverket.

For å avdekke konstruksjoners tilstand på ett mer omfattende nivå må det gjøres ytterligere undersøkelser.

Utvendig trapp følger terrenget opp til inngangsdør. Det er ikke målt høyesprang over 50 cm i områder som er tilknyttet trappa. Det er montert en handløper i trappeløpet.

Tomteforhold:
I følge oppdragsgiver Reidun Wiik er hytten fundamentert delvis på fjell og delvis på stabile masser. Overvann dreneres bort fra hytten av terrengets skråhelning.
Naturlig overvannshandtering. Ikke etablert drenering bort fra bygning ved bruk av rør eller drenerende masser. Grunnmur er delvis av ringmur i betong og delvis på søyler.
Det er flere forstøtningsmurer på tomta. Det er antatt at forstøtningsmurene har forskjellig alder. Det er synlig skjevhet i forstøtningsmur av tre. Skjevheten skyldes høyt jordtrykk. Det må foretas ytterligere kartlegging for å fastslå om konstruksjoner må utbedres.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Olav-Steinar Hilmarsen datert 28.06.2022, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i Balsfjord kommunes arkiv.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, datert 11.10.1973.
Det gjøres oppmerksom på at dagens løsning har avvik fra de godkjente tegninger. I hovedsak ser dette ut til å gjelde en utvidelse av hytten som inneholder vindfang og wc.

På tomten er det oppført 2 frittstående anneks. Disse har selger fått vedtak fra kommunen på, se vedlegg for mer informasjon.
Innhold Inngår i P-rom:
1. etasje: Entré, bad, kjøkken, 2 soverom og stue.

Du finner også 2 anneks på tomta.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Olav-Steinar Hilmarsen datert 28.06.2022, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Parkett og fliser.
Vegger: Overflatebehandlet tømmervegger.
Tak: Overflatebehandlet trepanel.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med malte fronter. kjøleskap, fryseskap, koketopp, forsert avtrekk, Mekanisk avtrekk fra ventilator, direkte ut av vegg.

Bad og vaskerom:
Det er etablert bad med fliser på gulv med varmekabler, trepanel/tømmer på vegg og sluk i gulv. Det er ikke dusj eller dusjkabinett men vask og wc
Overflatebehandlet panel/tømmervegg, overflatebehandlet panel i himling. Det er ikke tettesjikt i vegg. Ukjent tettesjikt/membran.
Innredning med servant med oppbevaring og gulvmontert toalett.

Tekniske installasjoner:
Synlige kobberør
Det er kun gjennomført enkel funksjonstesting av avløpsløsning. Som nedskylling fra toalett, avrenning fra installasjoner som krever avløpsløsning.
Ingen deler av avløpsløsningen er tatt i øyesyn eller undersøkt spesielt.
Det er naturlig ventilasjon gjennom ventiler, vindu og dører.
Det er mekanisk avtrekk fra vifte på kjøkkenet.
Det er mekanisk avtrekk og naturlig tilluft gjennom vindu og ventiler i vegg.
Ved naturlig ventilering må man påse at det er tilstrekkelig tilluft i henhold til bruken.
Varmtvannstanken er integrert/bygget inn i kjøkkenbenken. Det antas at røret som kommer gjennom kjøkkenveggen ut på badegulvet er avvrenning fra varmtvannstanken. Varmtvannstanken var ikke synlig på befaringstidspunktet. Ifølge eier fungerer nåværende løsning til sitt bruk.
Minstekravene i en boenhet er: Én detektor eller røykvarsler i hver etasje, som skal dekke kjøkken, stue, sone utenfor soverom og sone utenfor tekniske rom.
Alarmen skal kunne høres tydelig på oppholdsrom og soverom når dørene mellom rommene er lukket. Nye eiere anbefales etablere egne instruks for brann og redning.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG 3:
Utvendig: Taktekking:
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på undertak. Taktekkingen har mose og slitasje på grunn av elde. Det er ingen lufting i konstruksjonen.
Det er lagt isolasjon/isopor mellom undertak og taktekking. Denne isoporen ligger i luftesjiktet for kaldtak-konstruksjon. Det er meningen at det skal sirkulere luft mellom undertak og taktro. På grunn av isopor er det svært redusert eller ingen lufting mellom undertak og yttertak/taktro.
Løsningen kan medføre økt issvelling og økt behov for vedlikehold av taktekkingen. Det må foretas ytterligere undersøkelser for å kunne fastslå omfanget av forhindret luftsirkulasjon i yttertaket.

Utvendig:Takkonstruksjon/Loft
Det er begrenset/dårlig ventilering av takkonstruksjonen. Det er ingen lufting i konstruksjonen.

Utvendig: Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Overgangen mellom balkong/terrasse og yttervegg er utett.

Tomteforhold > Forstøtningsmurer:
Det er påvist større sprekker og/eller skjevheter i muren. Det er påvist mindre sprekker og/eller skjevheter i muren. Det mangler rekkverk/annen sikring på forstøtningsmuren(e) ut ifra dagens krav.

TG IU:
Innvendig: Krypkjeller
Krypkjeller har ingen adkomstmulighet og derfor ikke nærmere vurdert innvendig.

TG 2:
Utvendig: Nedløp og beslag
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag. Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier.

Utvendig: Vinduer
Det er påvist tegn på innvendig kondensering av enkelte glass.

Utvendig: Utvendige trapper
Rekkverk er ikke barnesikkert i henhold til dagens krav for avstand mellom spiler. Det er ikke handløper på begge sider av trappeløpet.

Innvendig: Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

Ventilasjon: Bad
Våtrommet mangler styrt tilluftsventilering. Rommet har kun naturlig ventilasjon.

Tekniske installasjoner: Varmtvannstank
Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.

Tomteforhold: Grunnmur og fundamenter
Det er påvist andre avvik: Det er målt høyt fuktnivå i fundament søyler av tre. Dette må følges med eller utbedres for å forebygge råteskader og setninger forårsaket av svikt i råteskadet trevirke.

Utvendig: Veggkonstruksjon
Det er påvist andre avvik: Det måles fuktnivå i risikosone i helt nederst på tømmervegg. Dette er symptom som må følges med for å unngå fukt/råteskade i tømmerveggen.

Innvendig: Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.

Sluk, membran og tettesjikt: Bad
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen

Tomteforhold: Terrengforhold
Eiendommen ligger i rasfarlig/skredutsatt område iht. kommuneplan. Terreng skrå fra oversiden av hytta slik at overvann fra oversiden renner mot hytta. Ifølge eier er det en vei og etablert støttmur på oversiden og det kommer ikke overvann mot fundamentene.

Tomteforhold: Utvendige vann- og avløpsledninger
Det foreligger ingen dokumentasjon på vannkvaliteten på brønnvannet.
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vannledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige avløpsledninger.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Olav-Steinar Hilmarsen datert 28.06.2022, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming. Varmekabler i gulv på bad og i yttergang. Peis i stue.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering på tomt.
Tomten Areal: 1 371 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei og privat vann og avløp.
Regulering Eiendommen er regulert til Lanbruks-, natur- og friluftsformål samt reir (LNFR), jfr. kommuneplankart datert 02.05.2022..

Eiendommen er regulert til område for fritidsbebyggelse.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 2 590 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Olav-Steinar Hilmarsen den 28.06.22
Formuesverdi Formuesverdi sekundærbolig: 779 936,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2021. Formuesverdi er estimert verdi fra Skatteetatens hjemmesider.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 5 322,77,- pr. År.
Adgang til utleie Hytta kan leies ut i sin helhet. Selger opplyser om at hytta også kan leies ut på Airbnb.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Det er ikke registrert heftelser på eiendommen.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport, datert 28.06.2022
Selgers egenerklæringsskjema, datert 22.05.2024
Tegninger
Vedtak - godkjenning som selvbygger - 2 anneks
Vedtak om byggetillatelse - godkjenning av dispensasjon og oppføring av 2 anneks på eiendommen
Matrikkelbrev
Reguleringsplankart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Informasjon innhentet fra Balsfjord kommune datert 30.06.2022:
Kommuneplanens Arealdel trådt i kraft i 2011 og varer til 2023. Ut fra informasjon fra NVE er skredvurderingen gjort på området datert fra 2015, det er denne som ligger i NVE sine sider: Kartbasert veiledning for reguleringsplan. Ettersom skredvurderingen på NVE sine sider er nyere og mer oppdatert enn den som følger fra KPA, legges førstnevnte til grunn. Det er også verdt å merke at kommunen vil benytte data som ligger i denne veilederen for utformingen av KPA som vil trå i kraft etter nåværende KPA vil bli utdatert, 2023.

Selger vil oppdatere tilstandsrapport før salg som godkjennes av kjøper.

Selger opplyser om at det skal etableres fiber til boligen.

Megler:

Hege Kittelsen

(+47) 41003372

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Hege Kittelsen

(+47) 41003372

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Malangsveien 3983 - Presentert av SNE eiendomsmegling ved Hege Kittelsen!
Velkommen til Malangsveien 3983 - Presentert av SNE eiendomsmegling ved Hege Kittelsen!
Eiendommen har en fantastisk beliggenhet i vakre Malangen!
Eiendommen har en fantastisk beliggenhet i vakre Malangen!
Flott utsikt mot vest
Flott utsikt mot vest
Planskisse hytte
Planskisse hytte
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!
Velkommen inn! Koselig stue med utgang til terrassen
Velkommen inn! Koselig stue med utgang til terrassen
Store vindusflater gir rikelig med innslipp av naturlig lys!
Store vindusflater gir rikelig med innslipp av naturlig lys!
Peisen i stuen setter stemningen på mørke vinterkvelder
Peisen i stuen setter stemningen på mørke vinterkvelder
Flott utsikt fra spiseplass
Flott utsikt fra spiseplass
Stort kjøkken med rikelig skap- og benkeplass
Stort kjøkken med rikelig skap- og benkeplass
Nydelig utsikt fra kjøkkenvinduet!
Nydelig utsikt fra kjøkkenvinduet!
Toalett og servant med oppbevaring under
Toalett og servant med oppbevaring under
Soverom 1
Soverom 1
Soverom 2
Soverom 2
Fra stuen er det utgang til en solrik veranda hvor man kan nyte den fantastiske utsikten!
Fra stuen er det utgang til en solrik veranda hvor man kan nyte den fantastiske utsikten!
Ved inngangen finner du en romslig terrasse
Ved inngangen finner du en romslig terrasse
Flott pergola på terrassen!
Flott pergola på terrassen!
På eiendommen står det 2 anneks. Dette er anneks nummer 1
På eiendommen står det 2 anneks. Dette er anneks nummer 1
Planskisse anneks I
Planskisse anneks I
Anneks 1 er innredet med omkledningsrom.
Anneks 1 er innredet med omkledningsrom.
Anneks 1 har badstue (infrarød) og dusj!
Anneks 1 har badstue (infrarød) og dusj!
På tomta er finner du flere sitteplasser hvor du kan nyte omgivelsene
På tomta er finner du flere sitteplasser hvor du kan nyte omgivelsene
Anneks II
Anneks II
Planskisse anneks II
Planskisse anneks II
Her finner du flere soveplasser og godt med lagringsplass i bod og skur
Her finner du flere soveplasser og godt med lagringsplass i bod og skur
Toalett og servant i annekset
Toalett og servant i annekset
Dukkehus
Dukkehus
Detaljer
Detaljer
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!