Gausdalsvegen 2

Tromsdalen

Soverom
3 stk
Størrelse
150m2
Prisantydning
8 590 000,-

Gausdalsvegen 2 - En sjelden eiendom med særdeles flott beliggenhet sentralt i Tromsdalen. Eiendommen ligger på et høydedrag - usjenert og solrikt - med utsikt over Tromsøya på den ene siden, og Tromsdalstinden på den andre. Her bor du innerst i en blindvei, skjermet for forbipasserende og bilstøy, kun med lyden av elven som renner ned Kløftebakken. Boligen har behov for en del kjærlighet, men er et utmerket utgangspunkt for å skape drømmehjemmet.  Høydepunkter: Fantastisk utsikt i alle retninger. . Strålende solforhold - 24/7.. Stor eiendomstomt på 990kvm med utviklingsmuligheter.. Familievennlig beliggenhet på en høyde innerst i blindvei.. Umiddelbar nærhet til herlige turområder og flere aktivitetstilbud.. Kort gåavstand til skole, barnehage og busstopp.. Sjelden mulighet - Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 8 590 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 89m2
Bruksareal: 150m2
Soverom: 3
Byggeår: 1957
Energimerking: C
Tomteareal: 990m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Gausdalsvegen 2
9020 Tromsdalen
Oppdragsnummer 52-22-0162
Totalvurdering Gausdalsvegen 2 - En sjelden eiendom med særdeles flott beliggenhet sentralt i Tromsdalen. Eiendommen ligger på et høydedrag - usjenert og solrikt - med utsikt over Tromsøya på den ene siden, og Tromsdalstinden på den andre. Her bor du innerst i en blindvei, skjermet for forbipasserende og bilstøy, kun med lyden av elven som renner ned Kløftebakken. Boligen har behov for en del kjærlighet, men er et utmerket utgangspunkt for å skape drømmehjemmet. Integrert garasje har begrenset takhøyde og egner seg ikke for parkering av bil. Bod og dukkehus på eiendommen framstår i svært dårlig stand.

Området boligen ligger i er familievennlig med umiddelbar nærhet til fantastiske turmuligheter som lysløypa, Sherpatrappa (Fjellheisen og Fløya) og starten på turen majestetiske Tromsdalstinden. Fra eiendommen er det også kort og trygg vei til skoler, barnehager, kollektivtransport og flere aktivitetstilbud med bl.a. TUIL Arena et (langt) steinkast unna.

Høydepunkter:

Fantastisk utsikt i alle retninger.
Strålende solforhold - 24/7.
Stor eiendomstomt på 990kvm med utviklingsmuligheter.
Familievennlig beliggenhet på en høyde innerst i blindvei.
Umiddelbar nærhet til herlige turområder og flere aktivitetstilbud.
Kort gåavstand til skole, barnehage og busstopp.

For ytterligere informasjon og visning, ta kontakt med eiendomsmegler Anders Karlstrøm eller Ivar Nerdal.
Matrikkel Gnr. 17 bnr. 388 i Tromsø kommune
Adkomst Fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Pent opparbeidet eiet tomt på 990 kvm.
Boligtype, og eierform Pent opparbeidet tomt med plen og en del prydvekster og trær. Gruset adkomstveg til boligen.Selveier Enebolig
Byggeår 1957
Areal Primærrom: 89 kvm, Bruksareal: 150 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Areal jf. boligsalgsrapport fra forrige salg datert 18.09.2017.
Megler har ikke kontrollmålt arealene.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4
Byggemåte Enebolig oppført i 1957-58, tilbygd i 1970-71. Gravd inn ny kloakk og vannledning fra kommunalt nett 2012. Etablert dusj/wc i 1. etasje i 2012 og vaskerom i 2. etasje i 2012. Gravd inn ny inntakskabel og montert automatsikringer på inntak og til bad, vaskerom. Opplysninger jf. tidligere eier.

Det er etablert automatsikringer på anlegg etter el-kontroll i 2022, jfr. opplysninger fra hjemmelshaver.

Taktekkingen er av stål/aluminiumsplater. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Takrenner, nedløp og beslag i stål og plast.
Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende bordkledning.
Takkonstruksjonen har A-takstoler i tre. Tilgang til kryploft fra luke på loft. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass.
Alle vinduer har høy alder og slitasje. Bygningen har malte ytterdører i 1.etg og i kjeller og malt balkongdør i tre. Alle dører har høy alder og slitasje.
Veranda med utgang fra stue mot øst. Utført i impregnert tre. Det er utvendig trapp til inngangsparti. Trapp i malt tre med trinn av strekkmetall.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Raymond Johansen datert 14.03.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest i Tromsø kommunes arkiv. Boligen er oppført i ca 1957, noe som er før bygningsloven trådte i kraft for hele landet i 1965, og det er ikke uvanlig at det i mange kommuner er mangelfulle arkiv for tiden før 1965.

Det foreligger tegninger og byggeanmeldelse bolig datert 22.11.1955 og 11.06.1970.

Det er innredet oppholdsrom i kjeller. Bruksendring fra tilleggsdel (s-rom) til hoveddel (p-rom) er søknadspliktige tiltak og kjøper overtar ansvar og risiko knyttet til dette. Konf megler for mer info.
Innhold Innngår i P-rom:
1 etasje: Gang m/ trapp, kjøkken, stue og bad.
Loft: Gang m/ trapp, 3 soverom og vaskerom.

Inngår i S-rom:
Kjeller: Kjellerrom m/ trapp, 3 boder og garasje.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Raymond Johansen datert 14.03.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Innvendig er det gulv av heltre bord og belegg.
Veggene har trepanel og malte plater/panel/strie.
Innvendige tak har malte plater/ trepanel og himlingsplater.

Kjøkken:
Kjøkkenet har innredning med glatte fronter. Benkeplaten er av laminat. Det er kjøkkenventilator med kullfilter.

Bad:
Bad er pusset opp de senere år men ukjent når.
Dokumentasjon: ingen dokumentasjon. Veggene har baderomsplater. Taket har himlingsplater.
Gulvet har vinylbelegg. Rommet har elektriske varmekabler. Fall/ høydeforskjell mot sluk er målt til 14 mm fra overkant gulv ved dør til overkant slukrist.
Det er plastsluk og synlig vinylbelegg som tettesjikt.
Rommet har innredning med nedfelt servant, veggmontert toalett og dusjvegger/hjørne.
Det er mekanisk avtrekk. Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale forhold. Hulltaking er foretatt fra kjøkken.
Fuktkvotemåling (vekt%) i konstruksjonen ble målt til 0.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG IU - Ikke undersøkt:

- Vaskerom
Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggendekonstruksjoner.

TG 3 - Store avvik:

- Nedløp og beslag
Det er store deformasjoner i renner og nedløp. Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Takrenne på hovedtak mot vest er borte, noen nedløp mangler helt eller delvis. Beslag/ stålplater tak/vegg mot garasje med ufagmessig utførelse.

-Dører
Det er påvist dør(er) med fukt/råteskader. Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke. Karmene i dører er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket.
Balkongdør har fukt og råte-skader i nedkant. Kjellerdør med høy slitasje og litt svelling. Ytterdør i 1. etg er noe slitt, særlig dørterskel.

- Gulv mot grunn/gulv i kjeller
Det er avvik: Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. På oppforet tregulv i kjellerrom ved trapp er det målt høydeforskjell på 47 mm gjennom hele rommet. Betonggulv i garasje har store skjevheter og sprekker. Gulv i front av garasje har trebaserte plater med ukjent oppbygging, anses som uegnet gulv i en garasje.

- Rom Under Terreng
Det er påvist synlig fuktighet på mur/gulv i kjeller. I bakkant av garasje der det er murvegg og betonggulv, ble det påvist vann som har trengt inn på gulv og vegg. Det er målt 18 % fuktighet i trevirke i innforet vegg under terreng. Fuktighet på over 16 % anses som fuktig og gir fare for muggdannelser. Over 19,5 % anses som meget fuktig og gir fare for muggdannelser, treødeleggende sopper stripet borebille og råteborebille etc. I oppforet tregulv var det plast ned mot betong og over isolasjon, under gulvplater. Isolasjonen var våt.

- Innvendige trapper
Trappen er nokså bratt og lite egnet for trapp mellom boligrom. Det er ikke montert rekkverk.
Trapp til kjeller mangler rekkverk og begge trapper er svært bratt og har høy slitasje.

- Vaskerom
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Rommets våtsone er gulv og 5 cm opp på vegger.
Det er et krav at våtsoner på våtrom skal være vanntett. Her er det gulvbelegg uten oppbrett på vegg og utette rørgjennomføringer.
En må forvente generell oppgradering av våtrommets tettesjikt/membran for at våtrommet skal tåle en normal bruk etter dagens krav (tett våtsone).
En samlet TG 3 for rommet er satt med bakgrunn i alder og manglende tetthet i våtsonen på rommet.
Det er ikke behov for å gjennomføre en detaljert tilstandsanalyse, etter standardens krav.

- Drenering
Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.
Det mangler eller på grunn av alder er det sannsynlig at det mangler utvendig fuktsikring av grunnmuren - ved kjeller/underetasje.
Det er ut ifra observasjoner konstatert at drenering/tettesjikt har funksjonssvikt/svært begrenset effekt. Det er påvist vann på gulv i garasje i kjeller.

TG 2 - Avvik som kan kreve tiltak:

- Taktekking
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på undertak. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen.
Det er avvik: Tak er snødekt på befaringen, en liten del på tilbygg er synlig fra loftsvindu, her er stålplatene veldig slitt med mye avflasset overflatebehandling og noe bulker.
Tak over fremre del av garasje har fuktmerker utvendig i raftkasse, presenning til undertak.

- Veggkonstruksjon
Det er påvist spredte råteskader i bordkledningen. Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur.
Alle vegger har mye avflasset maling.

- Takkonstruksjon/Loft
Det er begrenset/dårlig ventilering av takkonstruksjonen. Det er ventil kun i ene enden av loftet. Det er noen fuktmerker på treverk, men ikke registrert skadelig fukt ved måling.
Loft har begrenset adkomst da det er veldig lav høyde så kun inspisert rett over loftsluke.

- Vinduer
Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket.

- Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Konstruksjonene har skjevheter. Noen av bæresøylene er skjeve.

- Overflater
Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. Overflater er generelt noe eldre og slitte. Noen steder i stue/ kjøkken er gulvbelegg skdet/ opprevet.

- Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. På gulv i stue er det målt høydeforskjell på 16 mm gjennom hele rommet.

- Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Eiendommen ligger i et område som i NVE Radon aktsomhetskart er definert med "moderat til lav" aktsomhetsgrad.

- Pipe og ildsted
Pipevanger er ikke synlige. I stue er pipe over ovn kledd inn med bygningsplater.

Innvendig > Innvendige dører
Enkelte av innvendige dører har en del slitasje. Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. Dørene har høy alder og slitasje, spesielt dører i kjeller.

- Bad
Våtromsplater er ikke montert fagmessig. Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet. Det er ikke fuget i nedkant av plater mot sokkellist. Veggplater kan trekke vann og svelle ut. På innebygd sisterne går veggplater nesten helt ned i gulv uten sokkel.
Anbefalt avstand til gulv er 6-8 cm. Det er vindu i dusjhjørnet/ våtsonen.
Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk.
Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er en dusjvegg med tett kant ned mot gulv som hindrer lekkasjevann å gå til sluk.
Høydeforskjell fra topp sluk til topp gulv i en avstand 80 cm fra sluk er 8 mm. Det er krav om 16 mm, som tilsvarer et fall på 1/50. Krav er iht Teknisk forskrift.
I et hjørne i dusj er det lagt et tettemiddel på gulvbelegg som er delvis løst. Belegg skal skjøtes i hjørner med sveis.
Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.

- Kjøkken
Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad. Innredning av eldre dato, noe slitte overflater og slakk i hengsler på dører.
Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen.

- Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Gjelder kobberrør. For at ikke vann skal fryse på vinteren er det montert varmekabel på vannrør.

- Grunnmur og fundamenter
Grunnmuren har sprekkdannelser. Innsiden av grunnmuren har misfarging. På bod i front av kjeller med synlig murvegg er det sprekker og løs puss i yttervegg.
I garasje har mur fuktopptak og er misfarget.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Raymond Johansen datert 14.03.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming.

Fastbrenningsovn i stue 1 etasje. Ukjent alder og funksjon. På generelt grunnlag anbefales kontroll av pipe og vedovn av Tromsø brann og redning.
Parkering Parkering på tomt.
Tomten 990 kvm. Eiet tomt.
Vei, vann og avløp Offentlig veg, vann og kloakk med stikkledninger til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål jf. reguleringsplan datert 05.03.1987.
Eiendommen ligger innenfor fortettingsområdet jf. eiendomsrapport datert 23.05.2022.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 8 590 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring. Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Raymond Jørgensen den 14.03.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 993 572,-
Formuesverdi sekundærbolig: 3 576 859,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: kr 17 046,- pr år.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1958/2780-2/97BESTEMMELSE OM VEG 15.07.1958
Rettighetshaver: Knr:5401 Gnr:17 Bnr:388
Bestemmelse om vann/kloakkledning

1987/408126-1/97BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. 24.09.1987
Rettighetshaver: Knr:5401 Gnr:17 Bnr:388
Bestemmelse om vedlikehold

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Reguleringsplan
Eiendomsrapport
Grunnkart
Situasjonskart
Situasjonsplan for nybygg
Avstandserklæring
Tegninger nybygg
Nabolagsprofil
Budskjema

Vedleggene om nybygg er vedlagt som inspirasjon, tegningene er ikke godkjent av Tromsø kommune.

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport fra forrige salg og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:
- Rom som nyttes som vaskerom i 2.etg. er ikke våtrom. Bad i 1.etg. med påpekt manglende sluk i rom utenfor dusjnisje. Se tilstandsrapport.
- Noen manglende takrenner. Se for øvrig tilstandsrapport.
- Drenering er dårlig og bør tas.
- Det har vært el-kontroll av anlegget. Det ble påpekt flere mangler. Alle påpekte mangler er utbedret av elektriker.
- Vannrør fryser om vinteren om man ikke bruker varmekabel på vannledning. Dersom varmekabel settes på har vi ikke opplevd problemer med vannrørene.
- Eldre bolig, noen skjevheter og knirk.
- Oppdaget fukt i vinduskarm på to vindu.
- Foreligger ikke ferdigattest.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Megler:

Ivar J. Nerdal

(+47) 97789000

Anders Karlstrøm

(+47) 99501466

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

(+47) 97789000

Anders Karlstrøm

(+47) 99501466

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For mer informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal eller Anders Karlstrøm!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Eiendommen framstår frodig med stor plen og diverse beplantning.
Eiendommen framstår frodig med stor plen og diverse beplantning.
Tomten er på hele 990 kvm og har utviklingsmuligheter.
Tomten er på hele 990 kvm og har utviklingsmuligheter.
Boligen har behov for en del kjærlighet, men er et utmerket utgangspunkt for å skape drømmehjemmet.
Boligen har behov for en del kjærlighet, men er et utmerket utgangspunkt for å skape drømmehjemmet.
Her bor du innerst i en blindvei, på et høydedrag med fantastiske sol- og utsiktsforhold.
Her bor du innerst i en blindvei, på et høydedrag med fantastiske sol- og utsiktsforhold.
Planskisse 1. etasje
Planskisse 1. etasje
Velkommen inn!
Velkommen inn!
Stuen framstår romslig og trivelig, men nydelig utsikt mot Tromsdalentinden.
Stuen framstår romslig og trivelig, men nydelig utsikt mot Tromsdalentinden.
Her har du flere naturlige soner som gjør det enkelt å møblere. Det er også utsikt mot vest over Tromsøysundet.
Her har du flere naturlige soner som gjør det enkelt å møblere. Det er også utsikt mot vest over Tromsøysundet.
Kjøkken av eldre dato. Rikelig med skap- og benkeplass.
Kjøkken av eldre dato. Rikelig med skap- og benkeplass.
Og ikke minst nydelig utsikt mot Tromsøya.
Og ikke minst nydelig utsikt mot Tromsøya.
Bad 1. etasje
Bad 1. etasje
Planskisse 2. etasje.
Planskisse 2. etasje.
Bildene er fra forrige salgsoppgave fra 2017, og det har siden den tid blitt malt flere overflater av nåværende eier.
Bildene er fra forrige salgsoppgave fra 2017, og det har siden den tid blitt malt flere overflater av nåværende eier.
Soverom 2. etasje
Soverom 2. etasje
Soverom 2. etasje
Soverom 2. etasje
Planskisse kjeller.
Planskisse kjeller.
Stor kjellerstue med god plass for sittegruppe.
Stor kjellerstue med god plass for sittegruppe.
Vaskerom i underetasjen.
Vaskerom i underetasjen.
Boligen har store, gode rom med flere innredningsmuligheter.
Boligen har store, gode rom med flere innredningsmuligheter.
Bod i underetasje.
Bod i underetasje.
Området framstår meget familievennlig med umiddelbar nærhet til fantastiske turmuligheter som lysløypa, Sherpatrappa (Fjellheisen og Fløya) og starten på turen majestetiske Tromsdalstinden.
Området framstår meget familievennlig med umiddelbar nærhet til fantastiske turmuligheter som lysløypa, Sherpatrappa (Fjellheisen og Fløya) og starten på turen majestetiske Tromsdalstinden.
Fra eiendommen er det også kort og trygg vei til skoler, barnehager, kollektivtransport og flere aktivitetstilbud med bl.a. TUIL Arena et steinkast unna.
Fra eiendommen er det også kort og trygg vei til skoler, barnehager, kollektivtransport og flere aktivitetstilbud med bl.a. TUIL Arena et steinkast unna.