Tomasjordnes 250

Tomasjord

Soverom
2 stk
Størrelse
44m2 (BRA-i)
Prisantydning
2 750 000,-

Tomasjordnes 250 - Flott 3-roms hjørneleilighet med vannbåren varme, garasjeplass og felles takterrasse med gode sol- og utsiktsforhold. Fin og arealeffektiv planløsning som består av entré, to fine soverom, flislagt bad, gang med garderobe, kjøkke n og innbydende stue med store vindusflater. Leiligheten ligger i 2. etasje og det er heis i bygget. Lave fellesutgifter som inkl. oppvarming, varmtvann, kabel-TV, internett, komm.avgifter, renter og avdrag på fellesgjeld m.m. Tomasjordnes er pent opparbeidet med strand- og kaipromenade, badeplass og pene uteområder. Kort vei til dagligvare, treningssenter og gode bussforbindelser til sentrum og UNN/UiT. Ypperlig leilighet for par, enslige og som førstegangskjøp!Høydepunkter:  Garasje. Sportsbod. Heis. Ingen forkjøpsrett. Ingen dok.avgift. Felles takterrasse. ... Les mer

Prisantydning: 2 750 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Andel
Felleskostnader pr mnd: 5 344,-
Fellesgjeld: 211 653,-
Internt bruksareal: 44m2 (BRA-i)
Eksternt bruksareal: 7m2 (BRA-e)
Soverom: 2
Byggeår: 2006
Energimerking: D
Tomteareal: 6149m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Tomasjordnes 250
9024 Tomasjord
2. etasje
Oppdragsnummer 52-24-0302
Totalvurdering Tomasjordnes 250 - Flott 3-roms hjørneleilighet med vannbåren varme, garasjeplass og felles takterrasse med gode sol- og utsiktsforhold. Fin og arealeffektiv planløsning som består av entré, to fine soverom, flislagt bad, gang med garderobe, kjøkken og innbydende stue med store vindusflater. Leiligheten ligger i 2. etasje og det er heis i bygget.

Lave fellesutgifter som inkl. oppvarming, varmtvann, kabel-TV, internett, komm.avgifter, renter og avdrag på fellesgjeld m.m.

Her bor du fint i et rolig, solrikt og maritimt område med bryggepromenade, strandlinje og badeplass. Nærhet til flotte turområder, dagligvare, treningssenter og busstopp.

Perfekt leilighet for par, enslige og som førstegangskjøp!

Høydepunkter:

- Garasje
- Sportsbod 4 m2
- Heis
- Ingen forkjøpsrett
- Ingen dok.avgift
- Sikringsordning og IN-ordning
- Felles takterrasse

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 15 bnr. 1521 snr. 1, andelsnr. 73 i Stranden 121 Borettslag med orgnr. 913559932 i Tromsø kommune
Beliggenhet Tomasjordnes er pent opparbeidet med strand- og kaipromenade, pene uteområder og stor felles takterrasse. Det er kort vei til dagligvare, treningssenter og gode bussforbindelser.

Leiligheten ligger i det populære boligområdet Tomasjordnes, ca. 5 km fra Tromsø sentrum. Det er blokkbebygd maritimt område ved havet, hvor du blant annet finner en flott bryggepromenade og strandlinje. Like ved leiligheten finnes det barnehage, utendørs friområde med ballbinge. Dagligvarehandelen kan du enkelt gjøre på Eurospar eller på Rema 1000. For den treningsglade finnes Feel 24 like i nærheten. Gode turmuligheter i området langs sjø og fjære, skiløype og det er kort vei til Kroken Alpinsenter.

Det er gode bussforbindelser fra Tomasjordnes og rundt i resten av Tromsø. Blant annet går rute 20 og 24 direkte fra Tomasjordnes til og fra Tromsø sentrum. Fra området går det også ekspressbuss til UiT og UNN.

Øvrige avstander:
Tromsdalen: Ca. 3,5 km.
Langnes handelspark: Ca. 8 km.
UNN/UiT: Ca. 5,5 km.
Sentrum: Ca. 9 km.
Adkomst Via offentlig vei. Det vil bli skiltet med visningsskilter fra SNE ved fellesvisninger.
Tomt/beskaffenhet Borettslagets tomt som har et areal på ca. 6149 m².
Tomten er opparbeidet med plen, prydbusker/beplantning og lek/oppholdsplasser. Asfaltert adkomst. Det er en stor, felles takterrasse i borettslaget med gode sol- og utsiktsforhold

Tomasjordnes er et populært og maritimt boområde ved havet, hvor du blant annet finner en flott bryggepromenade og strandlinje. I området finnes det felles lekeplass, badeplass, barnehage og utendørs friområde med ballbinge. Garasjeplass i felles garasjeanlegg og det er heis i bygget.

Oppgitt tomteareal er felles.
Boligtype, og eierform Borettslag Leilighet
Byggeår 2006
Areal Primærrom: 44 kvm, Bruksareal: 51 kvm, BRA-i: 44 kvm , BRA-e: 7 kvm
(BRA-i) Bruksarealet av boenheten innenfor omsluttende vegger. Bruksenheten kan bestå av flere boenheter. Alle selvstendige boenheter kategoriseres som BRA-i.

(BRA-e) Bruksarealet av alle rom som ligger utenfor boenheten(e), men som tilhører denne. Eks: arealer som har adkomst fra fellesarealer eller utenfra, som kjellerstuer, gjesterom, hobbyrom og boder som tilhører boenheten.

(BRA-b) Bruksarealet av innglassede balkonger, verandaer og altaner som tilhører boenheten.

(TBA) Arealet av terrasser, altaner, verandaer og åpne balkonger som er tilknyttet boenheten.

Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Byggemåte 3-roms andelsleilighet
Byggeår: 2006

Stor frittliggende boligbygg med leiligheter. Bebyggelse i området består av tilsvarende bebyggelse og næringslokaler mv.

Leiligheten holder normal standard og fremstår som normalt godt vedlikeholdt

Vinduer
Malte trevinduer med 2-lags isolerglass fra byggeår

Dører
Inngangsdør til leilighet: Kompakt entrédør med brann- og lydklasse B30/40db. Mindre avvik: Dørvrideren er løs.

Etasjeskille/gulv mot grunn
Etasjeskille av betong med oppforet tregulv.
Målt høydeforskjell i leiligheten (stue/kjøkken)

Sluk, membran og tettesjikt
Badet har plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse

Vannledninger
Vannledninger av plast (rør-i-rør).
Stoppekraner plassert i rørskap på badet

Avløpsrør
Avløpsrør av plast og soil.

Ventilasjon
Leiligheten har tilluft via ventiler i vinduer og periodisk avtrekk fra kjøkken og bad.

Varmesentral
Leiligheten er oppvarmet med fjernvarme.

Varmtvannstank
Det er sentralanlegg for varmt vann.

Vannbåren varme
Leiligheten blir varmet opp med radiatorer som er tilkoblet fjernvarme (vannbåren).

Elektriske anlegg
El-skap med automatsikringer og måler plassert i entré

Branntekniske forhold
Boligen har røykvarslere og brannslukningsutstyr iht. forskriftskrav.

Oppvarming
Leiligheten blir varmet opp med radiatorer og elektrisitet.

Parkering
Oppstillingsplass for en bil i felles parkingskjeller.

Alle bygningsopplysninger er hentet fra tilstandsrapport og det henvises til denne for ytterligere bygningsopplysninger og tilstandsvurderinger.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest i følge kommunen.

At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.

Dagens planløsning samsvarer ikke med opprinnelige bygningstegninger. Det er oppført en vegg mellom hovedsoverommet og badet. Det er etablert ett soverom i stuen.
Innhold Leiligheten har en fin og arealeffektiv planløsning som inneholder:

2. etasje:
BRA-i inneholder:
Entré, soverom 1, soverom 2, bad/vaskerom/wc og stue/kjøkken

BRA-e inneholder: Sportsbod

Tekniske utstyr/generelt:
* Garasjeplass
* Vannbåren varme 
* Forbruk av varmtvann og oppvarming er inkl
* Kabel-TV og internett er inkl.
* Hvitevarer på kjøkken medfølger.
* God takhøyde
* Sikringsskap med automatsikringer
* Rør-i-rør anlegg
* Heis
* Felles takterrasse med gode solforhold
* Sportsbod på ca. 7 kvm
* Lave omkostninger - ingen dok.avgift

Oppgraderinger:
2023 Satt opp lettvegg hovedsoverom
2023 Malt vegger
2023 Lakkert laminatgulv
Standard Andelsleilighet fra 2006 som fremstår som normalt godt vedlikehold. Leiligheten ligger fint til i hjørnet i 2. etasje og har adkomst via heis og innvendig trapperom. Garasjeplass i felles garasjeanlegg medfølger.

E N T R E
Innbydende entre med parkett, malte veggoverflater og god plass til garderobeløsning. Gang mellom stue og bad med garderobeskap

S T U E & K J Ø K K E N
Lys og fin stue med store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys inn og god takhøyde som skaper en god romfølelse.. Stuen har vegger malt i duse farger, laminatgulv og fremstår som lun og luftig. Oppvarming via vannbåren varme er inkludert i fellesutgiftene. God planløsning med åpen stue- og kjøkkenløsning, som skaper et fantastisk allrom for hele familien.

Kjøkkeninnredning med lyse slette fronter, laminat benkeplate med oppvaskkum i stål, belysning og kitchenboard mellom over- og underskap. Integrert oppvaskmaskin. Frittstående hvitevarer, herav kjøl/frys og komfyr medfølger i den stand de er i. Spisebordet har sin naturlige plass like ved kjøkkenet. Her er det god plass til stort spisebord, hvor man kan samles til deilige middager med familie og venner.

S O V E R O M
To fine soverom med malte veggoverflater og laminatsgulv. Hovedsoverommet hadde tidligere to innganger fra stue og adkomst til bad via dette soverommet. Det er etablert gang med garderobeskap, slik at man slipper å gå via det ene soverommet for å komme til badet. Hvis man ønsker den opprinnelige planløsningen, så man fjerne lettveggen mellom gang og hovedsoverommet.

B A D / W C / V A S K E R O M
Flislagt bad med gulvvarme, wc, lys baderomsinnredning med heldekkende servant og innfliset speil. Videre har badet dusjhjørne med forheng og opplegg for vaskemaskin. Forbruk av varmtvann er inkludert i fellesutgiftene.

B O D
Det medfølger en romslig sportsbod med gode lagringsmuligheter. Boden ligger i felles garasjeanlegg og er merket med 250-H0206..

G A R A S J E
En fast biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg.

I N N V E N D I G E O V E R F L A T E R
Gulv: Laminat. Fliser på bad.
Vegger: Malt strie/tapet og malte plater. Fliser på bad
Himling: Malte betongelementer. Lakkerte metallplater på bad.

T I L S T A N D S V U R D E R I N G
Tilstandsgradene tilsier hvilken tilstand et objekt har i forhold til definert referansenivå. Nedenfor angis en kort oppsummering der den bygningssakkyndig har beskrevet avvik ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG2) eller tilstandsgrad 3 (TG3). Opplistingen nedenfor er ikke uttømmende og du oppfordres til å lese og sette deg grundig inn i salgsmateriellet. For nærmere forklaring av tilstandsgrader og hva de angir, se vedlagte tilstandsrapport.

TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG IU Innvendig:

Tilliggende konstruksjoner våtrom.
Det bemerkes at tilliggende veggkonstruksjon mot våtrommet er laget av stål og gips, det er derfor ikke mulig å måle fukt med trepigg. Fuktsøk: Det ble og utført fuktsøk på gulvet i området rundt sluken og rundt om i dusjnisjen, det ble ikke registrert forhøyede fuktverdier

TG2 - Utvendig

Vinduer
Noe krakkelering i vinduskarmene. Vedlikehold bør påregnes

TG2 - Innvendig:

Overflater
Løs veggplate på den nymonterte soveromsveggen. Veggplaten bør festes tilstrekkelig

Radon
Eiendommen ligger i ett område som i følge av NGU radonkart er betegnet med aktsomhetsgrad: Moderat til lav. Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Det bør gjennomføres radonmålinger

Innvendige dører
Fuktsvell i nedre kant av døren til badet. Vedlikehold/utbedringer bør gjennomføres.

Bad/vaskerom/wc > Overflater vegger og himling
Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker. Det er påvist sprekker i fliser. Fuger bør skiftes ut. Slike riss/sprekker kan indikere bakenforliggende fuktskader, og konstruksjonen bør observeres jevnlig for å vurdere utvikling. Fliser må skiftes.

Bad/vaskerom/wc > Sluk, membran og tettesjikt
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Installering av tett dusjkabinett anbefales. Overvåk tilstanden jevnlig

Bad/vaskerom/wc > Sanitærutstyr og innredning
Det er påvist skader på innredning. Fuktsvell i skroget til innredningen. Hakk i servanten. Det er ikke behov for utbedringstiltak.

Kjøkken -Overflater og innredning
Fronten til oppvaskmaskinen er løs. Bungel i oppvaskkummen.
Fronten bør festes tilstrekkelig

Tekniske installasjoner - Vannbåren varme:
Dryppekkasje på koblingen til fordelerstammen.
Lekkasjen må tettes.
Kostnadsestimat: Under 10 000

Tekniske installasjoner - Elektrisk anlegg:
Det anbefales å få utført kontroll av installasjon utført av installatørforetak. (NEK 405 El kontroll i bolig).
Møblering/utstyr Alle hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Leiligheten blir varmet opp med radiatorer som er tilkoblet fjernvarme (vannbåren). Oppvarming via vannbåren varme er inkludert i fellesutgiftene.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Det medfølger en fast garasjeplass (nr. 96) i felles garasjeanlegg. Det er heis fra garasjeanlegget og opp til alle etasjer. Utvendige gjesteparkeringsplasser som er felles. Øvrig parkering etter gjeldende bestemmelser i området
Tomten Areal: 6 149 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og avløp via private stikkledninger.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, samt veggrunn, gang/sykkelvei m.m.. For området gjelder kommuneplanens arealdel og reguleringsplan for Tomasjordnes plan nr. 1499 ikraftstat 18.01.2005- Eiendomsmegler har innhentet reguleringsopplysninger som kan fås ved henvendelse til megler

Det er ikke registrert pågående planarbeid på eiendommen eller i nærheten av eiendommen.
Eiendommen er registrert å ligge innenfor hensynsone/faresoner: vegstøy, kvikkleire
Sentrale lover Handelen reguleres av borettslagsloven og avhendingsloven.
Økonomiske/formelle opplysninger Borettslag: Stranden 121 Borettslag
Andelsnummer: 73
Fellesutgifter: Kr. 5 344,- pr Mnd.
Andel fellesgjeld: Kr. 211 653,-.
Andel fellesformue: Kr. 46 858,-.
Vedtekter, regler, regnskap ol. Interessenter og budgivere oppfordres til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete reglerom husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Prisantydning 2 750 000,- / Felleskostnader: 5 344,- pr. mnd
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Overtakelse etter nærmere avtale med selger. Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Sindre Jakobsen den
Takster og verdier Verdi takst 2 800 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 768 228,-
Formuesverdi sekundærbolig: 3 072 911,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2023. Formuesverdien er beregnet på formueskalkulatoren på Skatteetatens sine nettsider. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål om formuesverdi eller for andre spørsmål om skatt.
Kommunale avgifter Inkludert i fellesutgiftene
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Adgang til utleie Boligen består av én boenhet. Utleie av hele boligen krever forhåndsgodkjenning fra styret, se vedtekter punkt 4-2 for ytterligere informasjon.
Borettslag Stranden 121 Borettslag

Stranden 121 Borettslag er et frittstående borettslag som består av 121 leiligheter. Veldrevet borettslag med sikringsordning og IN-ordning. Styreleder er Jan Tore Olsborg tlf 90062032 og forretningsfører er Bonord.

Regnskapsåret 2022 gav et overskudd på kr 1 485 796,-. Sammenlignet med budsjettet, er dette kr 1 080 994,- høyere enn forventet. Av disponible midler/årets resultat ble det overført kr 2 000 000,- til øremerkede midler til fremtidig vedlikehold. Borettslagets disponible midler var på kr 6 164 419,- pr 31.12.2023.
Innkalling til generalforsamling med regnskap, budsjett, styrets årsberetning, protokoll mv. er vedlagt salgsoppgaven, og alle interessenter oppfordres til å bli kjent med disse.

Styret kan innkalle til dugnad.

Noen av styrets planer i 2024:
- Vannsjekk og nærmere kontroll av rør-i-rørskap.
- Skifte ut skadede fasadeplater og utvendig kledning på leiligheter på bakkeplan
- Etablere avtale med vaktmester
- Oppgradering til fibernett
Styret har ikke hele kostnadsbildet nå, men de regner med at de skal bruke av disponible midler og ved behov øremerkede midler. Det er ikke planlagt å øke fellesgjeld i følge forretningsfører.

Det medfølger 1 biloppstillingsplass i byggets underetasje/garasjeanlegg. Garasjeanlegget er organisert som garasjesameie
Formann borettslag Jan Tore Olsborg
Fellesutgifter Kr 5 344,- per mnd.

Felleskostnader inkluderer: 
Renter kr 987
Avdrag kr 344
Grunnleie* kr 3 458
Tv og bredbånd, Komplett 20 kr 555

*Grunnleie inkl. felles husforsikring (ikke innbo), kommunale avgifter og eiendomsskatt, strøm til fellesanlegg, premie til sikringsordning, forretningsførsel, styregodtgjørelse og øvrig drift av borettslaget

De månedlige felleskostnader kan avregnes og justeres iht endringer i rentemarkedet.

Boligselskapet har avtale om Garanterte Felleskostnader (sikringsordning og forskuttering av felleskostnader). Sikringsfondets tilbyder er: Klare Finans AS.
Fellesgjeld Fellesgjeld kr 211 653,- Fellesformue kr46 858,-

Lånenummer: 12136743188, DnB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 01.07.2024: 5.55% pa.
Antall terminer til innfrielse: 97
Saldo per 01.07.2024: 28 548 985
Andel av saldo: 211 653
Første termin/første avdrag: 20.10.2018 ( siste termin 20.07.2048 )
Flytende rente

Boligselskap er tilknyttet sikringsordning
Tinglyste rettigheter og servitutter På andelen er det ingen heftelser av betydning for kjøper.

Følgende erklæringer er tinglyst på borettslagets eiendom:

Rettighetshavere til eiendomsrett:
2014/797499-1/200 Hjemmel til eiendomsrett
19.09.2014
Vederlag: NOK 177.100.000
KJØPER:STRANDEN 121 BORETTSLAG
Org.nr: 913559932

HEFTELSER:

2007/3976-1/97 Erklæring/avtale
12.03.2007
Rett til bygging drift og vedlikehold av kabelanlegg for kabel-TV/data
Rettighetshaver; FDV Troms AS, org.nr: 988 738 069
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser

2007/3998-1/97 Erklæring/avtale
12.03.2007
Rettighetshaver; FVD TROMS AS, orgnr; 988738069
Rett til bygging drift og vedlikehold av avfallssuganlegg m/rør og kabelanlegg
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser

2015/218258-1/200 Felles pantedok bor.innsk
10.03.2015
BELØP: NOK 260.490.000
Panthaver:Felleskapet Av Innskytere, Brl. §2-11(1)
Lnr: 10070966
2018/1081186-1/200 ** Prioritetsbestemmelse
31.07.2018 21:00
veket for: PANTEDOKUMENT 2018/1023469-1/200

2018/1023469-1/200 Pantedokument
13.07.2018 21:00
BELØP: NOK 35.000.000
Panthaver:DNB BANK ASA
Org.nr: 984851006

Grunndata

2006/21340-1/97 Seksjonering
27.12.2006
opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Samleseksjon bolig
sameiebrøk: 6655/6943

For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.
Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring If Skadeforsikring Nuf
Polisenummer: SP0001350914
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:

Tilstandsrapport datert 08.07.2024
Selgers egenerklæringsskjema datert 01.07.2024
Grunnboksutskrift andel datert 30.06.2023
Grunnboksutskrift borettslag datert 06.07.2024
Boligopplysninger
Vedtekter
Husordensregler
Innkalling til generalforsamling med regnskap, budsjett, styrets årsberetning mv.
Protokoll datert 23.05.2024
Reguleringsopplysninger - fås hos megler
Reguleringskart
Ferdigattest
Etasjeplantegninger datert 05.07.2007
Energiattest

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Det forutsettes at kjøper blir godkjent som ny andelseier av borettslagets styre. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny andelseier er hver av partene fri fra denne kjøpekontrakt og hver av partene bærer sine eventuelle kostnader i forbindelse med saken. Eventuelt innbetalte beløp skal tilbakebetales i sin helhet, i tillegg til eventuelle opptjente renter.

BOLIGSELGERFORSIKRING
Boligen selges med boligselgerforsikring
En boligselgerforsikring gir trygghet for selger og kjøper, og kan dekke feil og mangler som enten ikke er opplyst om eller det ikke var kjennskap til da
salget ble gjennomført.
Forsikringen er tegnet i Gjensidige Forsikring ASA

EGENERKLÆRINGSSKJEMA
Selger har fylt ut egenerklæringsskjema og denne er vedlagt salgsoppgaven.

DYREHOLD
Det er forbudt å holde dyr i borettslaget. Selv om det er forbud mot dyrehold, kan brukeren av boligen søke styrets godkjennelse til det. Dersom gode grunner taler for for dyreholdet, og det ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen, vil søknaden bli innvilget. Beboere som holder dyr skal sørge for at det ikke sjenerer noen, eller etterlater ekskrementer på borettslagets område.
Forkjøpsrett Ingen forkjøpsrett

Megler:

Inger Alette Eira

(+47) 41514235

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Inger Alette Eira

(+47) 41514235

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Mandag, 22. jul.
18:00 - 18:30
For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Tomasjordnes 250 - Stilren 3-roms med garasjeplass presentert av Inger Alette Eira!
Velkommen til Tomasjordnes 250 - Stilren 3-roms med garasjeplass presentert av Inger Alette Eira!
Leiligheten sto ferdig i 2006 og kan by på moderne kvaliteter som fjernvarme, heis og parkeringskjeller
Leiligheten sto ferdig i 2006 og kan by på moderne kvaliteter som fjernvarme, heis og parkeringskjeller
Stor, felles takterrasse med nydelige solforhold
Stor, felles takterrasse med nydelige solforhold
Planskisse
Planskisse
Stuen fremstår som lun og luftig, med store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys inn
Stuen fremstår som lun og luftig, med store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys inn
Hjørneleilighet med store vindusflater som sørger for godt med lysinnslipp.
Hjørneleilighet med store vindusflater som sørger for godt med lysinnslipp.
Leiligheten fremstår som velholdt og ligger fint til i 2. etasje.
Leiligheten fremstår som velholdt og ligger fint til i 2. etasje.
Oppvarming via vannbåren varme, som er inkludert i fellesutgiftene
Oppvarming via vannbåren varme, som er inkludert i fellesutgiftene
Stuen har laminatgulv og vegger malt i duse farger. Kabel-TV og internett er inkl.
Stuen har laminatgulv og vegger malt i duse farger. Kabel-TV og internett er inkl.
Det er åpen stue- og kjøkkenløsning som skaper en god romfølelse.
Det er åpen stue- og kjøkkenløsning som skaper en god romfølelse.
Spisebordet har sin naturlige plass like ved kjøkkenet.
Spisebordet har sin naturlige plass like ved kjøkkenet.
Fin utsikt mot Fjellheisen og området rundt
Fin utsikt mot Fjellheisen og området rundt
Åpen stue- og kjøkkenløsning som sammen fungerer som et fantastisk allrom!
Åpen stue- og kjøkkenløsning som sammen fungerer som et fantastisk allrom!
Spisebordet har sin naturlige plass like ved kjøkkenet.
Spisebordet har sin naturlige plass like ved kjøkkenet.
Flott og tidløst kjøkken med lyse fronter og laminat benkeplate med oppvaskkum i stål
Flott og tidløst kjøkken med lyse fronter og laminat benkeplate med oppvaskkum i stål
Det er godt med skap- og benkeplass. Kicthenboard mellom over- og underskap.
Det er godt med skap- og benkeplass. Kicthenboard mellom over- og underskap.
Det er god plass til stort spisebord, hvor man kan samles til middager med familie og venner
Det er god plass til stort spisebord, hvor man kan samles til middager med familie og venner
Flislagt bad/vaskerom med gulvvarme, vegghengt wc, lys baderomsinnredning med heldekkende servant og innfliset speil
Flislagt bad/vaskerom med gulvvarme, vegghengt wc, lys baderomsinnredning med heldekkende servant og innfliset speil
Badet har dusjhjørne, opplegg for vaskemaskin og vannbåren gulvvarme. Forbruk av varmtvann er inkl.
Badet har dusjhjørne, opplegg for vaskemaskin og vannbåren gulvvarme. Forbruk av varmtvann er inkl.
Gang med garderobeskap
Gang med garderobeskap
Boligen har to fine soverom
Boligen har to fine soverom
Hovedsoverom med malte veggoverflater og laminatgulv
Hovedsoverom med malte veggoverflater og laminatgulv
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 2
Soveorm 2
Soveorm 2
Lys og innbydende entre med god plass til garderobeløsning. Adkomst via felles innvendig gang.
Lys og innbydende entre med god plass til garderobeløsning. Adkomst via felles innvendig gang.
Det er god plass til garderobeløsning i entreen
Det er god plass til garderobeløsning i entreen
Takoverbygd inngangsparti med dørcalling. Borettslaget har pent opparbeidet uteområde og asfalterte gangveier.
Takoverbygd inngangsparti med dørcalling. Borettslaget har pent opparbeidet uteområde og asfalterte gangveier.
Det medfølger en fast garasjeplass i underetasjen og det er heis i bygget
Det medfølger en fast garasjeplass i underetasjen og det er heis i bygget
Veldrevet borettslag med sikringsordning, IN-ordning og ingen forkjøpsrett! Borettslaget består av 121 leiligheter
Veldrevet borettslag med sikringsordning, IN-ordning og ingen forkjøpsrett! Borettslaget består av 121 leiligheter
En ypperlig leilighet for par, enslige eller for førstegangskjøpere. Det er lave omkostninger - ingen dokumentavgift!
En ypperlig leilighet for par, enslige eller for førstegangskjøpere. Det er lave omkostninger - ingen dokumentavgift!
Tomasjordnes har pene uteområder, bryggepromenade, badeplass og er et populært område for folk i alle aldre
Tomasjordnes har pene uteområder, bryggepromenade, badeplass og er et populært område for folk i alle aldre
Solrike og pene felles uteområder med plen, sittebenker og flott bryggepromenade
Solrike og pene felles uteområder med plen, sittebenker og flott bryggepromenade
Tomasjordnes er tilrettelagt for både bading, fisking og grilling
Tomasjordnes er tilrettelagt for både bading, fisking og grilling
Området byr på en aktiv hverdag for både store og små
Området byr på en aktiv hverdag for både store og små
Gangavstand til Eurospar Tomasjordnes
Gangavstand til Eurospar Tomasjordnes
Det er kort vei til bussforbindelser, treningssenter og dagligvarebutikk Rema 1000
Det er kort vei til bussforbindelser, treningssenter og dagligvarebutikk Rema 1000
Nærhet til flotte turområder, skiløyper, alpinbakken, sjø og fjære
Nærhet til flotte turområder, skiløyper, alpinbakken, sjø og fjære
Flotte turområder langs havet
Flotte turområder langs havet
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!