Hjalmar Johansens gate 51

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
66m2 (BRA-i)
Prisantydning
3 650 000,-

Hjalmar Johansens gate 51 - Fin og sentral 3-roms leilighet med vannbåren gulvvarme, god takhøyde og gode romstørrelser i alle rom. Leiligheten ligger i 1. etasje og har en god planløsning som består av innbydende entré med fliser på gulv, to fine  soverom, flislagt bad/vaskerom, stue og kjøkken og stue. Solrik terrasse med gode sol- og lysforhold.  Her bor du sentralt med kort vei til dagligvare, treningssenter, flotte turområder og Tromsø sentrum. Gode bussforbindelser med hyppige avganger til UiT/UNN og Langnes. Ypperlig leilighet for par, pendlere og som førstegangskjøp!  Leiligheten anses også som et godt utleieobjekt! Høydepunkter: Terrasse på 13 m2. To felles takterrasser. Sportsbod 4 m2. Varmtvann, vannbåren gulvvarme og internett er inkl.. Sentrumsnært. Trappefri adkomst. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 3 650 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 4 365,-
Internt bruksareal: 66m2 (BRA-i)
Eksternt bruksareal: 4m2 (BRA-e)
Balkong/Terrasse: 13m2 (TBA)
Soverom: 2
Byggeår: 2003
Tomteareal: 468m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Hjalmar Johansens gate 51
9007 Tromsø
1. etasje
Oppdragsnummer 52-24-0286
Totalvurdering Hjalmar Johansens gate 51 - Fin og sentral 3-roms leilighet med vannbåren gulvvarme, god takhøyde og gode romstørrelser i alle rom. Leiligheten ligger i 1. etasje og har en god planløsning som består av innbydende entré med fliser på gulv, to fine soverom, flislagt bad/vaskerom, stue og kjøkken og stue. Solrik terrasse med gode sol- og lysforhold. 

Her bor du sentralt med kort vei til dagligvare, treningssenter, flotte turområder og Tromsø sentrum. Gode bussforbindelser med hyppige avganger til UiT/UNN og Langnes. 

Ypperlig leilighet for par, pendlere og som førstegangskjøp! Leiligheten anses også som et godt utleieobjekt!

Høydepunkter:

- To felles takterrasser
- Stor terrasse på 13 kvm
- Sportsbod på 4 kvm
- Sentrumsnært
- Gangavstand til sentrum
- Trappefri adkomst
- Varmtvann, vannbåren gulvvarme og internett er inkl.

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 200 bnr. 2425 snr. 4 orgnr. 985916071 i Tromsø kommune
Beliggenhet Hjalmar Johansens gate 51 har en attraktiv og sentral beliggenhet med det meste innenfor rekkevidde. I nærområdet finnes dagligvarebutikker, treningssenter og det er ca. 10-15 min gangavstand til Tromsø sentrum. Gangavstand til skole og barnehage, og det er flere lekeplasser for de minste barna. I Tromsø sentrum finnes alle byens fasiliteter, teater, kino, shopping, restauranter, treningssentre og dagligvarebutikker.

Området fremstår som nyskapende, levende og harmonisk. På strandkanten er alt lagt til rette for et levende og inkluderende bomiljø med flotte uteområder som inviterer til rekreasjon og lek for store og små. Nærhet til flotte turområder, park og skiløype. Flott strandpromenade langs havet, med mulighet for nærkontakt med vannet, båtmarina og plasser hvor man kan nyte det vakre sundet. Alle beboere i bydelen har mulighet til å leie drivhus til dyrking av grønnsaker. Det er også sykkelverksted like i nærheten, hvor syklistene kan låne verktøy og utstyr for å reparere sykkelen selv.

Meget gode bussforbindelser fra området med hyppige avganger og direkteruter til sentrum, Langnes/Jekta og UiT/UNN. Nærmeste bussholdeplass ligger i umiddelbar nærhet, med direkterute med buss til UiT/UNN som tar 10 minutter (linje X31) og ellers vanlige 33- og 34-ruter. (33 tar 18 min til UiT/UNN). Det er kot vei til hurtigbåtkai, kystrutekai og ca. 10 min til flyplassen.

Skolekrets
Ta kontakt med skolekontoret i Tromsø kommune, tlf. 777 90 000, for ytterligere informasjon.

Øvrige avstander:
Tromsdalen: Ca. 4,0 km.
Jekta storsenter: Ca. 4,9 km.
Tromsø Lufthavn: Ca.5,4 km.
Kvaløysletta: Ca. 7,8 km.
Adkomst Via offentlig og privat veg. Det vil bli skiltet med visningsskilter fra SNE ved fellesvisninger.
Tomt/beskaffenhet Felles tomt som i all hovedsak består av sameiets bebyggelse. Sameiet har to felles takterrasser i 3. og 4. etasje. Leiligheten har en sørvestvendt terrasse og det er felles takterrasse i sameiet. Strandkanten bydel har flotte uteområder med plener, sittebenker, ballplass, lekeplasser og Strandpromenade med mer.

Oppgitt tomteareal er felles.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2003
Areal Bruksareal: 70 kvm, BRA-i: 70 kvm , BRA-e: 4 kvm , TBA: 13 kvm
(BRA-i) Bruksarealet av boenheten innenfor omsluttende vegger. Bruksenheten kan bestå av flere boenheter. Alle selvstendige boenheter kategoriseres som BRA-i.

(BRA-e) Bruksarealet av alle rom som ligger utenfor boenheten(e), men som tilhører denne. Eks: arealer som har adkomst fra fellesarealer eller utenfra, som kjellerstuer, gjesterom, hobbyrom og boder som tilhører boenheten.

(BRA-b) Bruksarealet av innglassede balkonger, verandaer og altaner som tilhører boenheten.

(TBA) Arealet av terrasser, altaner, verandaer og åpne balkonger som er tilknyttet boenheten.

Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Byggemåte Selveierleilighet
Byggeår: 2003

Stor frittliggende boligbygg med leiligheter. Bebyggelse i området består av tilsvarende bebyggelse og butikk mv.

Vinduer
Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass.

Dører
Inngangsdør til leilighet: Kompakt laminert ytterdør.
Terrassedør: Malt isolert dør av tre med 2-lags isolerglassfelt.

Terrasse
Terrasse på ca. 13 m2 med malt liggende rekkverk. Rekkverket har en høyde på ca. 90 cm. Konstruksjon av tre fundamentert på grunn.
Adkomst fra hage og via dør fra stuen.

Etasjeskille/gulv mot grunn
Etasjeskille av betong. Målt høydeavvik i leiligheten (stue)

Innvendige dører
Leiligheten har malte glatte dører.

Sluk, membran og tettesjikt
Badet har plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse.

Vannledninger
Vannledninger av plast (rør-i-rør). Stoppekraner plassert i rørskap på badet.

Avløpsrør
Synlige avløpsrør av plast. Øvrige avløpsrør tilfaller sameiets vedlikeholdsplikt, og der derfor ikke tatt i betraktning i vurderingen

Ventilasjon
Boligen har naturlig ventilasjon via ventiler i vinduer og periodisk avtrekk fra kjøkken og bad/vaskerom.

Varmesentral
Leiligheten er tilkoblet fjernvarme som kilde for bruksvann og oppvarming via vannbåren gulvvarme.

Varmtvannstank
Det er sentralanlegg for varmt vann

Vannbåren varme
Leiligheten er varmet opp med fjernvarme via vannbåren gulvvarme. Fordelerskap og styringspanel plassert i entré/gang

Elektrisk anlegg
El-skap med automatsikringer og måler er plassert i entréen

Branntekniske forhold
Boligen har røykvarslere og brannslukningsutstyr iht. forskriftskrav.

Alle bygningsopplysninger er hentet fra tilstandsrapport og det henvises til denne for ytterligere bygningsopplysninger og tilstandsvurderinger.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert 04.08.2016 i følge kommunen. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold BRA-i inneholder: Entre, bad/vaskerom, soverom 1, soverom 2, stue og kjøkken.

BRA-e inneholder: Sportsbod

Tekniske utstyr/generelt:
* Trappefri adkomst
* Sørvestvendt terrasse 
* Felles takterrasse i 3. etasje
* Felles takterrasse i 4. etasje
* Sikringsskap med automatsikringer
* Sportsbod på ca. 4 kvm
* God takhøyde
* Varmtvann og vannbåren gulvvarme inkl. i felleskostnadene
Standard Flott 3-roms selveierleilighet fra 2003 som fremstår som holder en moderne standard. Fin, gjennomgående og arealeffektiv planløsning med gode romstørrelser i alle rom. Det er vannbåren gulvvarme i alle rom som sørger for jevn innetemperatur året rundt. Leiligheten har en fin intern beliggenhet første etasje med trappefri adkomst og ingen andre leiligheter vegg-i-vegg.

E N T R E
Innbydende entré med fliser på gulv, gulvvarme og malte veggoverflater. Entréen er romslig og har god plass til garderobeløsning. 

S T U E / K J Ø K K E N
Lys og trivelig stue med god takhøyde og store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys inn og skaper en god romfølelse. Stuen har parkettgulv og vegger i malt i moderne farger. Fra stue er det utgang til sørvestvendt terrasse hvor du kan nyte de gode solforholdene. Her er det  god plass til hagemøbler og grill. Terrassen er på ca. 13 kvm og har rekkverk og port ut til uteområdet.  Sameiet har også to felles takterrasser med sittebenker.

Åpen stue- og kjøkkenløsning, som skaper et fantastisk allrom. Kjøkkeninnredning med laminerte slette fronter og laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum i stål. Kjøkkenet har en praktisk utforming og godt med skap- og benkeplass. Plater mellom over- og underskap og belysning under overskap. Vindu som gir godt med naturlig lysinnslipp. Ventilator over kokesone med avtrekk ut. Spiseplassen har sin naturlige plass like ved kjøkkenet.

B A D / W C / V A S K E R O M
Flislagt bad/wc/vaskerom med vannbåren gulvvarme, wc, moderne baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning. Dusjnisje med skillevegg med glassbyggerstein. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Mekanisk avtrekk. Forbruk av varmtvann er inkludert i felleskostnadene.

S O V E R O M
Boligen har to fine soverom med malte veggoverflater og parkettgulv. Det er garderobeskap på hovedsoverommet. Begge soverom er av god størrelse og har plass til dobbelseng. 

B O D
Det medfølger en sportsbod i felles bodanlegg.

INNVENDIGE OVERFLATER:
Gulv: Laminat og parkett. Fliser på bad
Vegger: Sparklet og malt gips. Fliser i entre og på bad
Himling: Malte himlingsplater

T I L S T A N D S V U R D E R I N G
Tilstandsgradene tilsier hvilken tilstand et objekt har i forhold til definert referansenivå. Nedenfor angis en kort oppsummering der den bygningssakkyndig har beskrevet avvik ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG2) eller tilstandsgrad 3 (TG3). Opplistingen nedenfor er ikke uttømmende og du oppfordres til å lese og sette deg grundig inn i salgsmateriellet. For nærmere forklaring av tilstandsgrader og hva de angir, se vedlagte tilstandsrapport.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG2 - Utvendig

Vinduer:
Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Glasslisten på det ene vinduet er løs. Det må foretas lokal utbedring.

Dører:
Terrassedøren er utvendig værslitt og tar i terskel ved åpning/lukking. Pakningen på hovedinngangsdøren har skader. Dører må justeres.
Overflatebehandling av terrassedøren må påregnes. Utskiftning av pakningen på hovedinngangsdøren bør vurderes.

Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
Rekkverk og terrassedekket er noe værslitt. Overflatebehandling av terrasse og rekkverk må påregnes

TG2 - Innvendig:

Overflater
Utbedring av gulv på stue/kjøkken bør vurderes.

Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med
radonsperre. Det bør gjennomføres radonmålinger.

Innvendige dører
Enkelte dører tar i karm/terskel ved åpning/lukking. Enkelte dører må justeres.

Bad/vaskerom > Overflater vegger og himling
Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker. Fuger bør skiftes ut. Slike riss/sprekker kan indikere bakenforliggende fuktskader, og konstruksjonen bør observeres jevnlig for å vurdere utvikling.

Bad/vaskerom > Overflater Gulv
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er målt ca. 20 mm høydeforskjell på gulv fra dørterskel til topp slukrist. Stedvis noe grunne fuger i dusjsonen. Våtrommet fungerer med dette avviket.

Bad/vaskerom > Sluk, membran og tettesjikt
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen.
Installering av tett dusjkabinett anbefales. Overvåk tilstanden jevnlig.

Kjøkken - Overflater og innredning
Innredningen har noe bruksmerker. Innredningen mangler sokkellister.
Sokkellister bør monteres

Tekniske installasjoner > Vannledninger:
Rustdannelser i bunnen av vannskapet. Vannskapet har utettheter, ved lekkasje vil det kunne oppstå skade på tilliggende konstruksjoner. Rørskapet må tettes.

Tekniske installasjoner > Vannbåren varme
Det har ikke vært avholdt service på anlegget senere år. Leietaker opplyser om at gulvvarmen kun fungerer stedvis. Anlegget må sjekkes av fagperson, som må utføre eventuelle tiltak på anlegget.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
Det bør utføres en utvidet el-kontroll. Forventet levetid for elektriske anlegg er 25-30 år, utskiftinger av deler av el-anlegget kan være nødvendig. Kostnadsestimatet settes for utførelse av el-kontroll, ved eventuelle utbedringer/utskiftninger kan kostnadene bli høyere.
Møblering/utstyr Løse hvitevarer medfølger ikke. Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Leiligheten er varmet opp med fjernvarme via vannbåren gulvvarme og elektrisk oppvarming. Forbruk av varmtvann og vannbåren gulvvarme er inkl. i felleskostnadene. Det er ikke vannbåren gulvvarme på soverom.

Det har ikke vært avholdt service på anlegget senere år. I følge selger er dette sameiets ansvar.

Kvitebjørn Varme AS leverer varmt tappevann og fjernvarme til boligsameiet.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Det medfølger ingen fast parkeringsplass. Det er parkering i området med betalingsløsning. Øvrig parkering etter gjeldende bestemmelser i området.
Tomten Areal: 468 kvm, Eierform: Eiet tomt
Medlemskap velforening Alle beboere er pliktig medlem i Strandkanten Bydel. Velforeningsavgift er inkludert i felleskostnadene
Vei, vann og avløp Offentlig veg, vann og avløp via private stikkledninger.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål. For området gjelder reguleringsplan for ''Strandkanten boligbydel'' plan-ID 0103 ikraftsatt 26.04.2000 og detaljreguleringsplan for ''Strandkanten delfelt II'' plan-ID 1748 ikraftsatt 09.11.2011. Eiendomsmegler har innhentet reguleringsopplysninger, som kan fås ved henvendelse til megler.

Det er registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen

Hensynssone:
Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy
Gul sone
Type sone: T-1442
Navn: H220_23
Plan ID 0142
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 3 650 000,- / Fellesutgifter: 4 365,- pr. mnd
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Etter nærmere avtale med selger. Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Marius Høgås den 07.07.2024
Takster og verdier Verdi takst 3 700 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 945 342,-
Formuesverdi sekundærbolig: 3 781 367,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2023. Formuesverdien er beregnet på formueskalkulatoren på Skatteetatens sine nettsider. Ta kontakt kontakt med Skatteetaten ved spørsmål om formuesverdi eller andre spørsmål om skatt.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 17 912,- pr. År.
I de kommunale avgiftene inngår avgift for vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt. De årlige avgiftene kan variere etter forbruk
Adgang til utleie Boligen har én boenhet. Boligen kan leies ut i sin helhet.

Av eierseksjonsloven § 24, syvende ledd fremgår det at det ikke er tillatt med kortidsutleie i mer enn 90 døgn i året.
Sameiet Sameiet Strandkanten B består av 17 leiligheter. Styreleder er Håkon Tveiterås tlf 97638202 og forretningsfører er Bonord.

Regnskapsåret 2023 gav et overskudd på kr. 140.814,-. Disponible midler var på kr 654.504,- pr 31.12.2023.

Sameiet startet med renovering av svalganger ( plattinger og overganger) i plan 3 og 4. Det var opprinnelig avsatt kr 400.000,- i budsjettet 2023 til renoveringsarbeidet. Arbeidene startet i januar 2024 og ble mer omfattende enn først antatt. Alle seksjonseiere har derfor innbetalt ekstra kapital på til sammen kr 200 000,- for å komme gjennom den nødvendige renoveringen, og for at sameiet beholder en trygg og god økonomi i budsjettåret 2024, samt st dameiet er bedre rustet for fremtidig vedlikehold. Denne leiligheten har betalt sin andel av innskudd kr 13 650,-. Sameiet har også økt felleskostnadene med ca. 10% i mai 2024.

Det avsettes årlig penger til konto øremerket fremtidig vedlikehold. Styret vurderer årlig hvilke vedlikeholdsarbeid som må prioriteres og har bedt firmaet ENH om å lage en plan for fremtidig vedlikehold

Styret og bydelsstyret kan innkalle til dugnad.
Styreleder sameiet Håkon Tveiterås tlf. 97638202
Fellesutgifter Kr 4 365,- per mnd. De månedlige fellesutgiftene inkluderer:

Grunnleie* kr 3854,-
Internett kr 342,-
Kontigent velforening kr 169,-

* I grunnleie inngår fjernvarme (vannbåren varme og varmtvann), felles husforsikring hos Storebrand Forsikring (ikke innbo), strøm til fellesanlegg, drift og utvendig vedlikehold, renovasjon, kontingent Strandkanten bydelsforening, forretningsførsel, styrehonorar og øvrig drift av sameiet.

Felleskostnadene fordeles etter sameiebrøk
Fellesgjeld Ingen fellesgjeld p.t. Fellesformue kr45 283,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Heftelser:
2003/10414-2/97ERKLÆRING/AVTALE
28.07.2003
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

GRUNNDATA

2003/10414-1/97 SEKSJONERING
28.07.2003
SNR: 4
FORMÅL: Bolig
SAMEIEBRØK: 66/967
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr.1-17

Rettigheter på andre eiendommer:
Rettigheter på 5501-119/4185, 5501-119/4186, 5501-200/4005

2012/677802-1/200 BEST. OM ADKOMSTRETT
Bestemmelse om vedlikehold
Bestemmelse om motorisert ferdsel og parkering
Allmennheten har ferdselsrett
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Storebrand Forsikring AS
Polisenummer: 1597417
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:

Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Grunnboksutskrift
Reguleringsbestemmelser - fås hos megler
Reguleringskart og andre kartgrunnlag
Boliginformasjon fra forretningsfører
Vedtekter
Husordensregler
Innkalling til årsmøte 2024
Regnskap, budsjett og styrets årsberetning
Protokoll datert 17.04.2024
Energiattest


Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Forkjøpsrett Ingen forkjøpsrett

Megler:

Inger Alette Eira

(+47) 41514235

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Inger Alette Eira

(+47) 41514235

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Mandag, 22. jul.
17:00 - 17:30
For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Hjalmar Johansens gate 51 - Fin, romslig og sentral 3-roms presentert av Inger Alette Eira
Velkommen til Hjalmar Johansens gate 51 - Fin, romslig og sentral 3-roms presentert av Inger Alette Eira
Leiligheten har god planløsning med gode romstørrelser i alle rom, vannbåren varme og god takhøyde
Leiligheten har god planløsning med gode romstørrelser i alle rom, vannbåren varme og god takhøyde
Leiligheten har en attraktiv og sentral beliggenhet med det meste innenfor rekkevidde. Sameiet består av 17 leiligheter
Leiligheten har en attraktiv og sentral beliggenhet med det meste innenfor rekkevidde. Sameiet består av 17 leiligheter
Planskisse
Planskisse
Kjøkkeninnredning med slette fronter og laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum i stål.
Kjøkkeninnredning med slette fronter og laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum i stål.
Det er ellers godt med skap og benkeplass. Vindu over benk som gir godt med lysinnslipp
Det er ellers godt med skap og benkeplass. Vindu over benk som gir godt med lysinnslipp
Spisestuen fungerer som et naturlig bindeledd mellom stuen og kjøkkenet. God plass til stort spisebord hvor man kan samles til middager med venner og familie
Spisestuen fungerer som et naturlig bindeledd mellom stuen og kjøkkenet. God plass til stort spisebord hvor man kan samles til middager med venner og familie
Åpen stue- og kjøkkenløsning som sammen fungerer som et fantastisk allrom!
Åpen stue- og kjøkkenløsning som sammen fungerer som et fantastisk allrom!
Lys og fin stue med god takhøyde,  laminat på gulv og vegger malt i tidsriktige farger
Lys og fin stue med god takhøyde, laminat på gulv og vegger malt i tidsriktige farger
Stue med store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys inn til stuen. Fra stue er det utgang til en stor terrasse på ca. 13 kvm
Stue med store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys inn til stuen. Fra stue er det utgang til en stor terrasse på ca. 13 kvm
Stor sørvestvendt terrasse med gode lysforhold. Her er det god plass til hagemøbler og grill.
Stor sørvestvendt terrasse med gode lysforhold. Her er det god plass til hagemøbler og grill.
Terrassen er på ca. 13 kvm og har rekkverk rundt, samt port med enkel adkomst til uteområdet
Terrassen er på ca. 13 kvm og har rekkverk rundt, samt port med enkel adkomst til uteområdet
Flislagt bad/vaskerom med vannbåren gulvvarme, wc og opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel
Flislagt bad/vaskerom med vannbåren gulvvarme, wc og opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel
Badet har dusjnisje, baderomsinnredning med skuffer, heldekkende servant og speil med lys.
Badet har dusjnisje, baderomsinnredning med skuffer, heldekkende servant og speil med lys.
Boligen har
Boligen har
Soverom 2 med parkett
Soverom 2 med parkett
Soverommene har gode romstørrelser og god plass til dobbelseng.
Soverommene har gode romstørrelser og god plass til dobbelseng.
Entre med fliser på gulv, gulvvarme og malte veggoverflater
Entre med fliser på gulv, gulvvarme og malte veggoverflater
Entre med god plass til garderobeløsning
Entre med god plass til garderobeløsning
Endeleilighet med solrik beliggenhet og trappefri adkomst.
Endeleilighet med solrik beliggenhet og trappefri adkomst.
Sameiet har to felles takterrasser i 3. og 4. etasje. Det er gode bussforbindelser fra området med hyppige avganger til UNN/UiT, Tromsø sentrum mv.
Sameiet har to felles takterrasser i 3. og 4. etasje. Det er gode bussforbindelser fra området med hyppige avganger til UNN/UiT, Tromsø sentrum mv.
På strandkanten er alt lagt til rette for et levende og inkluderende bomiljø med flotte uteområder som inviterer til rekreasjon og lek for store og små.
På strandkanten er alt lagt til rette for et levende og inkluderende bomiljø med flotte uteområder som inviterer til rekreasjon og lek for store og små.
Strandkanten har flotte uteområder med plener, sittebenker og felles lekeplasser for de minste barna.
Strandkanten har flotte uteområder med plener, sittebenker og felles lekeplasser for de minste barna.
I nærområdet finnes treningssenter, dagligvarebutikker og busstopp
I nærområdet finnes treningssenter, dagligvarebutikker og busstopp
Nærhet til parker, flotte turområder og Strandpromenade langs havet
Nærhet til parker, flotte turområder og Strandpromenade langs havet
Gangavstand til Tromsø sentrum med rikt utvalg av butikker, restauranter og kulturliv. Velkommen til visning!
Gangavstand til Tromsø sentrum med rikt utvalg av butikker, restauranter og kulturliv. Velkommen til visning!