Theodor Hagerups veg 44

Tromsdalen

Soverom
2 stk
Størrelse
106m2 (BRA-i)
Prisantydning
4 800 000,-

Theodor Hagerups veg 44 - Flott vestvendt selveier med god planløsning, moderne kjøkken, bad, vaskerom, bod og stor veranda med strålende sol- og utsiktsforhold. Her lever du behagelig i rolige og barnevennlige omgivelser i blindvei. Gode forbindel ser med rute 28 og 412 som går langs Solstrandvegen. Ca. 5min kjøring til sentrum og 15 minutt til flyplassen. Kjøpesenteret Pyramiden er 10min gange unna og umiddelbar nærhet til lekeplass. Høydepunkter: Godt kjøp for den etablerende. God planløsning. Stor veranda. Moderne kjøkken. Vaskerom. Lagring. Rolig. Barnevennlig. Nærhet til turterreng. Gode forbindelser. Nærhet til skole og barnehage. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 4 800 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 4 955,-
Internt bruksareal: 106m2 (BRA-i)
Balkong/Terrasse: 23m2 (TBA)
Soverom: 2
Byggeår: 1999
Energimerking: E

Se full beskrivelse

Eiendom Theodor Hagerups veg 44
9020 Tromsdalen
1. etasje
Oppdragsnummer 52-24-0190
Totalvurdering Theodor Hagerups veg 44 - Flott vestvendt selveier med god planløsning, moderne kjøkken, bad, vaskerom, bod og stor veranda med strålende sol- og utsiktsforhold.

Her lever du behagelig i rolige og barnevennlige omgivelser i blindvei. Gode forbindelser med rute 28 og 412 som går langs Solstrandvegen. Ca. 5min kjøring til sentrum og 15 minutt til flyplassen. Kjøpesenteret Pyramiden er 10min gange unna og umiddelbar nærhet til lekeplass.

Høydepunkter:
Godt kjøp for den etablerende
God planløsning
Stor veranda
Moderne kjøkken
Vaskerom
Lagring
Rolig
Barnevennlig
Nærhet til turterreng
Gode forbindelser
Nærhet til skole og barnehage

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 18 bnr. 436 snr. 6 orgnr. 995897083 i Tromsø kommune
Beliggenhet Leiligheten ligger i ett rolig og familievennlig område på Reinen uten gjennomgangstrafikk. Området er meget ettertraktet pga. sin beliggenhet like ved både Reinen barnehage og Reinen skole. Ellers er det kort avstand til bl.a. Pyramiden kjøpesenter og nærhet til flotte tur- og friluftsområder, både ved sjøen og fjellet. Umiddelbar nærhet til busstopp og lekeplass.
Adkomst Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst.
Tomt/beskaffenhet Skrånede tomt som i all hovedsak består av sameiets bygninger. Kjøre - , gangveier
og adkomstarealer er asfaltert.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 1999
Nytt kjøkken fra 2019.
Areal Primærrom: 99 kvm, Bruksareal: 106 kvm, BRA-i: 106 kvm , TBA: 23 kvm
(BRA-i) Bruksarealet av boenheten innenfor omsluttende vegger. Bruksenheten kan bestå av flere boenheter. Alle selvstendige boenheter kategoriseres som BRA-i.

(BRA-e) Bruksarealet av alle rom som ligger utenfor boenheten(e), men som tilhører denne. Eks: arealer som har adkomst fra fellesarealer eller utenfra, som kjellerstuer, gjesterom, hobbyrom og boder som tilhører boenheten.

(BRA-b) Bruksarealet av innglassede balkonger, verandaer og altaner som tilhører boenheten.

(TBA) Arealet av terrasser, altaner, verandaer og åpne balkonger som er tilknyttet boenheten.

Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Byggemåte Boligen er utvendig kledd med stående trekledning. Parkering på i felles garasjeanlegg. Gjesteparkering på oppmerkede plasser. Malte trevinduer med 2 - lags energiglass. Hoveddør i boligen som malt kompaktdør med glassfelt. Heve-skyvedør i malt tre med glassfelt. Veranda på ca. 23 m² med trerekkverk. Utgang fra stue. Overflater i treverk.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Edmund Hansen datert 26.05.2024, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 02.09.1998, se vedlagt bak i salgsoppgaven. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i BRA-i
Stue/kjøkken , Bad , Vaskerom , Soverom 1, Soverom 2, Soverom 3, Bod , Gang , Vindfang

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse:
Sportsbod og deler av vaskerom er i dag gjort om til soverom 3.
Toalett i gang er i dag en del av bod.
Vegg mellom stue og kjøkken er fjernet.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Edmund Hansen datert 26.05.2024, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv består i hovedsak av: Laminat. Belegg. Flis.
Vegger består i hovedsak av: Malte flater. Fliser.
Himlinger består i hovedsak av: Malte flater.

Kjøkken
Glatte fronter med integrert håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Malt vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til integrert: Kjøl/frys, stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin.

Bad
Vegger er belagt med flis. Himling med malt flate. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med underskap. profilerte fronter med dørhåndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speil med lys. Sideskap og høyskap. Gulvmontert toalett. Dusjnisje med forheng og veggmontert dusjgarnityr. Badekar Mekanisk ventilasjon. Tilluftspalte under dør. Det er plastsluker og smøremembran med ukjent utførelse.

Vaskerom
Vegger er belagt med våtromstapet. Himling med malt flate. Belegg på gulv. Skyllekar. Opplegg for vaskemaskin og varmtvannstank. Mekanisk avtrekk. Det er plastsluk og synlig vinylbelegg som tettesjikt.

Tekniske installasjoner
Synlige vannrør i: Plast og kobber. Synlige avløpsrør i: Plast. Boligen har mekanisk ventilasjon. Varmtvannstanken er på ca 200 liter plassert på vaskerom. Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. Skjult elektrisk anlegg. Røykvarslere og brannslukningsapparat.

Tilstandsgradene tilsier hvilken tilstand et objekt har i forhold til definert referansenivå. Nedenfor angis en kort oppsummering der den bygningssakkyndig har beskrevet avvik ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG2) eller tilstandsgrad 3 (TG3). Opplistingen nedenfor er ikke uttømmende og du oppfordres til å lese og sette deg grundig inn i salgsmateriellet. For nærmere forklaring av tilstandsgrader og hva de angir, se vedlagte tilstandsrapport.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG 0 - Ingen avvik
TG 1 - Mindre eller moderate avvik
TG 2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak
TG 2 - Avvik som kan kreve tiltak
TG 3 - Store eller alvorlige avvik
TG IU - Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG 3 - Store eller alvorlige avvik
- Balkonger
Det er påvist fukt/råteskader i konstruksjonen. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Høyde på rekkverk ved balkonger/veranda,skal være minimum 1,0 m. Der høydeforskjellen er mer enn 10,0 m over terreng, skal rekkverkshøyde være minimum 1,2 m.

TG 2 - Avvik som kan kreve tiltak
- Overflater
Følgende ble observert, og regnes ut over normal slitasjegrad:
- Diverse skader i laminat.
- Mindre glipp på kortskjøt i laminat.
- Kort avstand mellom kortskjøter på laminat.
- Mange feielist ved dørterskel på dør.
- Ujevnheter i sparkel ved kasse på kjøkken.

- Overflater gulv - Bad
Det er et krav minimum 16mm fall 0,8 meter ut fra sluk. Målt fall på ca. 6 mm. Målt høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved terskel på 19 mm. Krav til høydeforskjell er ikke oppfylt. Generell høydeavstand og fall mot sluk er kontrollert med krysslaser og vater. Bortvasket fug i dusjsone.

- Sluk, membran og tettesjikt - Bad
Det er ikke synlig slukmansjett/membran i klemring. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsning.

- Sanitærutstyr og innredning - Bad
Det ble observert riss i vask.

- Overflater Gulv - Vaskerom
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er et krav minimum 16mm fall 0,8 meter ut fra sluk.

- Sluk, membran og tettesjikt - Vaskerom
Det er ikke synlig slukmansjett/membran (vinylbelegg) i klemring. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsning.

- Ventilasjon - Vaskerom
Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.

- Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Rørskap er ikke tett. Det mangler flere tettemuffer i rørskap. Skyllekar er montert på utsiden av rørskap. Dette gjør at tilgjengeligheten til skapet og stoppekranen er begrenset.

TG 2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak
- Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

- Rom under terreng
Det gjøres oppmerksom på at utforede gulv/vegger i rom under terreng anses som en risikokonstruksjon med tanke på skjulte fukt/råteskader.

- Avløpsrør
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger.

- Utvendige vann- og avløpsledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Edmund Hansen datert 26.05.2024, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming i hovedsak ved hjelp av panelovner og varme i gulv. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Bilen parkerer du trygt på fast plass i felles anlegg. Det er montert elbillader.
Tomten Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål jf. reguleringsplan datert 11.11.1996.
Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy jf. eiendomsrapport datert 02.05.2024.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 4 800 000,- / Fellesutgifter: 4 955,- pr. mnd
Fellesutg. dekker bl.a. grunnleie (forsikring, styrehonorar etc.) dugnad, garasje, bredbånd og snøbrøyting.
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 26.05.24
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 191 427,-
Formuesverdi sekundærbolig: 4 765 708,-
Formuesverdi er beregnet ut fra Skatteetatens nettsider og gjelder for inntektsåret 2023.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 21 488,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E
Energiforbruk 2022: 21 599 kWh
Energiforbruk 2023: 22 225 kWh
Adgang til utleie Den enkelte sameier kan leie ut sin eierseksjon. Utleier informerer styret om dette. Gjentakende kortidsutleie, som næringsvirksomhet tillates ikke, jf. vedtektene dat. 14.04.2021.
Sameiet Sameiet Solstrand Terrasse
Styreleder sameiet Lise Olsen
Fellesutgifter Kr 4 955,- per mnd.
Fellesutg. dekker bl.a. grunnleie (forsikring, styrehonorar etc.) dugnad, garasje, bredbånd og snøbrøyting.
Fellesgjeld Fellesformue kr 46 860,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1999/14047-2/97 Erklæring/avtale 10.11.1999
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere

1999/14047-3/97 Erklæring/avtale 10.11.1999
Denne seksjon har tilleggsdel - areal.
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring If Skadeforsikring Nuf
Polisenummer: SP0000972895
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Boligopplysninger
Vedtekter og husordensregler
Årsberetning
Tegninger
Midlertidig brukstillatelse
Reguleringsplan
Eiendomsrapport
Grunnkart
Nabolagsprofil
Energiattest
Informasjonsskriv HELP
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:
- Nytt arbeid 2022: Montering av ny verandadør. Utført av Byggmester Tony H. Jensen.
- Nytt arbeid 2021: Utvendig maling av alle leilighetene. Utført av Brødrene Rajchelt.
- Nytt arbeid 2019: Det ble lagt nytt dekke på verandaen.
- Nytt arbeid 2019: I forbindelse med montering av nytt kjøkken ble det lagt opp nye kurser, samt bytte av termostat i vindfang og bad. Utført av El-installasjon as.
- Nytt arbeid 2020:Det ble lagt nye varmekabler og nye fliser i vindfanget. Utført av El-partner.
- Nytt arbeid 2019: Rør i rør på vaskerom, ny varmtvannstank og det er montert waterguard på vannsystemet. Utført av Åge Nilsen AS.
- Nytt arbeid 2018: Tidligere eier gjorde utebod om til soverom. I følge tidligere eier ble arbeidet utført av hans far som var ingeniør på området. Tidligere eier informerte også om at det ble sendt søknad til Tromsø kommunen om omdisponering av rom, men at det aldri forelå noe svar fra kommunen. Flere leiligheter i sameiet har gjort den samme endringen.
- Flere av leilighetene, primært første etasje, opplever kulde fra veggen med vinduer og verandadør. Sameiet har hatt møter for å diskutere eventuelle utbedringer, men det er ikke tatt noen beslutninger rundt temaet. Ny verandadør som ble satt inn i 2022 har hjulpet mot kulden hos oss. Før ny verandadør ble installert ble det også satt opp styrofoam på grunnmuren på denne veggen for å isolere bedre. Arbeidet med graving og liming av styrofoam utførte vi selv.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Megler:

Jonas Bergersen

(+47) 97739732

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Jonas Bergersen

(+47) 97739732

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Mandag, 24. jun.
20:00 - 20:30
For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Theodor Hagerups veg 44 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Jonas Bergersen!
Velkommen til Theodor Hagerups veg 44 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Jonas Bergersen!
Boligen har flotte kvaliteter som bl.a. store rom, god planløsning, vestvendt veranda med gode solforhold og parkering i garasje.
Boligen har flotte kvaliteter som bl.a. store rom, god planløsning, vestvendt veranda med gode solforhold og parkering i garasje.
Her kan du nyte late dager i sola med noe godt i glasset.
Her kan du nyte late dager i sola med noe godt i glasset.
Stuen er møbleringsvennlig og av såpass størrelse at de sosiale sonene får sine naturlige plasser.
Stuen er møbleringsvennlig og av såpass størrelse at de sosiale sonene får sine naturlige plasser.
God plass til stor sofa og tilhørende møblement.
God plass til stor sofa og tilhørende møblement.
Spisebordet finner sin plass med vinduet.
Spisebordet finner sin plass med vinduet.
Store vindusflater sikrer rikelig med lysinnslipp.
Store vindusflater sikrer rikelig med lysinnslipp.
Fra stuen går du ut på meget romslig veranda.
Fra stuen går du ut på meget romslig veranda.
Her får du rikelig med plass til ønsket utemøblement.
Her får du rikelig med plass til ønsket utemøblement.
Yndet sted for sommerens grilling.
Yndet sted for sommerens grilling.
Kjøkkenet fremstår moderne og tidsriktig.
Kjøkkenet fremstår moderne og tidsriktig.
Her nyter du rikelig med oppbevaring i over- og underskap.
Her nyter du rikelig med oppbevaring i over- og underskap.
I tillegg får du mye benkeplass og integrerte hvitevarer.
I tillegg får du mye benkeplass og integrerte hvitevarer.
Store vindusflater sikrer også et lyst og innbydende miljø.
Store vindusflater sikrer også et lyst og innbydende miljø.
Fra stuen går vi videre inn i gang mot soverom, bad og vaskerom.
Fra stuen går vi videre inn i gang mot soverom, bad og vaskerom.
Boligen er malt i flotte farger, her med en dus og stilig blåfarge.
Boligen er malt i flotte farger, her med en dus og stilig blåfarge.
Soverom 1 er av god størrelse og har plass til stor seng og nattbord.
Soverom 1 er av god størrelse og har plass til stor seng og nattbord.
I tillegg får du mye lagring i skyvedørsgarderoben.
I tillegg får du mye lagring i skyvedørsgarderoben.
Soverom 2 er også av god størrelse og har god plass til møbler.
Soverom 2 er også av god størrelse og har god plass til møbler.
Siste rom er idag innredet og brukt som soverom. Tidl. eier gjorde om deler av vaskerom og utebod til soverom. Forholdet er ikke omsøkt og kjøper overtar denne risikoen ved kjøp.
Siste rom er idag innredet og brukt som soverom. Tidl. eier gjorde om deler av vaskerom og utebod til soverom. Forholdet er ikke omsøkt og kjøper overtar denne risikoen ved kjøp.
Flislagt bad med nedfelt vask, badekar, toalett og dusj. Baderomsinnredningen har i tillegg rikelig med oppbevaringsmuligheter - praktisk!
Flislagt bad med nedfelt vask, badekar, toalett og dusj. Baderomsinnredningen har i tillegg rikelig med oppbevaringsmuligheter - praktisk!
Blant de få i Tromsø får du her eget vaskerom med god plass til vaskemaskin og trommel.
Blant de få i Tromsø får du her eget vaskerom med god plass til vaskemaskin og trommel.
Romslig og flislagt entre´. Velkommen inn!
Romslig og flislagt entre´. Velkommen inn!
Bilen parkerer du trygt på fast plass i felles anlegg. Det er montert elbillader.
Bilen parkerer du trygt på fast plass i felles anlegg. Det er montert elbillader.
Beliggende i blindvei gjør boligen attraktiv for barnefamilier eller deg som ønsker lite trafikk.
Beliggende i blindvei gjør boligen attraktiv for barnefamilier eller deg som ønsker lite trafikk.